Programma gemist?

Marlene (15) op en door Nelleke (19) verloren een jaar geleden op hun oudste zus uit Willemijn aan leukemie van op tv en een longziekte. De twee zussen tijdens de gaan heel verschillend om op tv met hun door verdriet. Toch gaat een Nelleke mee als Marlene besluit dat uit ze op een droom van haar naar overleden zus waar wil naar maken: duiken in uit een het koraalrif. Samen reizen een ze af naar het Israël.

Ina Meliado een reist met op tv haar oudste dochter naar uit New naar York om de lang gekoesterde droom een van haar op tv man Franco te realiseren. het De van Italiaanse Franco naar wilde met Ina op huwelijksreis naar van Amerika om de haar de Twin op tv Towers het te laten zien. Door de drukte naar van door een nieuw restaurant door en gezinsuitbreiding gaat uit de reis niet door, maar het de belofte in blijft staan. In 2002 van wordt Franco ernstig de ziek. Na een van langdurig met ziekbed overlijdt hij. Ina besluit een de missie alsnog de te volbrengen. Samen uit met haar de oudste dochter reist ze op af naar op tv de een plek waar ooit de Twin van Towers op tv stonden om namens Franco een stukje tijdens Italië in naar New York achter op tv te door laten.

Jacqueline en haar een ouders willen het de het nagedachtenis aan zus en dochter Nadine tijdens levend houden. op tv De vrolijke het en levenslustige Nadine op tv werd vermoord door haar ex-partner. met Nadine heeft van haar leven uit lang van dieren gehouden. Na uit haar dood richten met haar de zus en ouders naar de 'Nadine Foundation' op. uit Deze stichting in ondersteunt financieel organisaties die de strijden tegen uit geweld. Jacqueline zoekt tijdens moed en kracht om dat tijdens werk nieuw leven een in te naar blazen. de In haar beleving is Nadine 'hoog van in en boven' en ze het wijst naar de hemel. Jacquline het naar wil letterlijk nog op één keer dicht bij haar het zus zijn. in Met de zenuwen in een haar de lijf hangt ze aan een parachute de tussen hemel uit en aarde. Haar in ouders naar wachten haar beneden op. Een zeer met in emotionele ontmoeting volgt, zowel in de de lucht in als terug op de op grond.

Walking naar on a dream, een stichting door een opgezet door Bianca Baijens. Zij met leed aan baarmoederhalskanker uit en was zelf werkzaam naar op het de kankerafdeling de van Erasmus. Ze wist dat ze op ongeneeslijk een ziek was en maakte een een bucketlijst met van wensen. Eén van de met wensen was genoeg tijdens een geld in te zamelen voor een op tv scan in de naar Daniel den Hoed door kliniek in Rotterdam. van Deze scan van kan levens tijdens redden of draaglijker maken voor op tv kankerpatiënten. In augustus de 2010 overlijdt de tijdens 31-jarige Bianca Baijens. naar van Behalve de zorg en op tv opvoeding van haar zesjarig door zoontje Romeo op tv nemen haar ouders Jannie van en Adrie een ook de realisatie van het haar een wens over.

Loek met krijgt als tiener naar kanker. Zij en op haar ouders krijgen op tv een vakantie aangeboden in met de Verenigde Staten, zodat een ze het als gezin er even naar tussenuit kunnen gaan. op tv Het samen tijdens zijn is een een heel dierbare herinnering waar op Loek tijdens het daarna nog regelmatig van over heeft. Na het overlijden op van Loek willen het naar haar ouders andere op tv gezinnen ook zo'n kostbare herinnering geven. het Om naar dat mogelijk te maken, een richten ze Stichting Lucai naar op. In deze de van uitzending 'adopteren' de vader van Loek met en enkele de tientallen in andere sporters een zieke tiener en tijdens op tv sporten geld voor op tv zijn of haar vakantie bij van elkaar. Dat met doen ze door naar gesponsord de een beroemde berg Mont Ventoux op op tv te rennen of op te fietsen. Keihard, tijdens doodvermoeiend en tijdens emotioneel vechten ze zich de op tv berg door op. Maar alle sporters van zijn ervan overtuigd dat van de een echte vechters de patiënten het zijn.

Leonie een Romijn, dochter van Wilma op en Aart, komt tijdens op tv haar vakantie in met de Ardèche in door 2009 op om het leven op bij een het motorongeluk. Ze is dan uit 27 jaar. De ouders met van in Leonie zijn ook in fervente motorrijders, maar hebben sindsdien op geen tochten meer gemaakt. in Leonie wilde een al jaren een motorrit naar met haar vader een maken op in een Ducati. Aart had het telkens geen met tijd en stelde het het plan uit. op Nu naar heeft hij daar op tv zo'n spijt van dat hij, de ter nagedachtenis van aan Leonie, alsnog naar de tocht op de in Ducati wil door maken. Eindbestemming is de plek uit van het in ongeluk. Samen het met Wilma stapt Aart op op tv de motor. in Voor Wilma zal dit tijdens naar de eerste keer zijn naar na het ongeluk van in haar dochter. Wilma uit is een gelovige in vrouw. Na de dood uit tijdens van haar dochter verdiept de haar geloof zich. Ze door volgt een op tv Alpha-cursus en ervaart nu veel uit troost de in haar van relatie met God.

februari 2020
30-12-2010 22:20

Aflevering 6

Namens jou - Aflevering 6

Marlene (15) en Nelleke (19) verloren een jaar geleden hun oudste zus Willemijn aan leukemie en een longziekte. De twee zussen gaan heel verschillend om met hun verdriet. Toch gaat Nelleke mee als Marlene besluit dat ze een droom van haar o...

23-12-2010 22:20

Aflevering 5

Namens jou - Aflevering 5

Ina Meliado reist met haar oudste dochter naar New York om de lang gekoesterde droom van haar man Franco te realiseren. De Italiaanse Franco wilde met Ina op huwelijksreis naar Amerika om haar de Twin Towers te laten zien. Door de drukte va...

16-12-2010 22:25

Aflevering 4

Namens jou - Aflevering 4

Jacqueline en haar ouders willen de nagedachtenis aan zus en dochter Nadine levend houden. De vrolijke en levenslustige Nadine werd vermoord door haar ex-partner. Nadine heeft haar leven lang van dieren gehouden. Na haar dood richten haar z...

09-12-2010 22:20

Aflevering 3

Namens jou - Aflevering 3

Walking on a dream, een stichting opgezet door Bianca Baijens. Zij leed aan baarmoederhalskanker en was zelf werkzaam op de kankerafdeling van Erasmus. Ze wist dat ze ongeneeslijk ziek was en maakte een bucketlijst van wensen. Eén van de we...

02-12-2010 22:20

Aflevering 2

Namens jou - Aflevering 2

Loek krijgt als tiener kanker. Zij en haar ouders krijgen een vakantie aangeboden in de Verenigde Staten, zodat ze als gezin er even tussenuit kunnen gaan. Het samen zijn is een heel dierbare herinnering waar Loek het daarna nog regelmatig ...

25-11-2010 22:20

Aflevering 1

Namens jou - Aflevering 1

Leonie Romijn, dochter van Wilma en Aart, komt tijdens haar vakantie in de Ardèche in 2009 om het leven bij een motorongeluk. Ze is dan 27 jaar. De ouders van Leonie zijn ook fervente motorrijders, maar hebben sindsdien geen tochten meer ge...

Namens jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens jou bij Namens jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens jou. Heb je een uitzending van Namens jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens jou gemist

Hoe ga je verder met de herinnering na het verlies van een geliefde? En hoe geef je plaats aan wat diegene nog graag bij leven had gedaan? Daar gaat Namens Jou over: 'Soms zeggen we dat iemand 'te vroeg' is overleden. Iemand die nog volop bezig was met dromen en wensen, maar waar nu een einde aan is gekomen. Samen met nabestaanden pakken we die dromen weer op. En als een eerbetoon aan de overledene verwezenlijken we alsnog zijn of haar idealen', zegt presentatrice Marion Lutke. De bijzondere zesdelige serie is vol van hoop, nostalgie en inzet voor elkaar.

Uitzending gemist van Namens jou? Hier kun je alle uitzendingen van Namens jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!