Programma gemist?

Ilona van den naar Hazel het (45) is moeder van tijdens twee kinderen en sinds een op tien jaar gescheiden. In een op tv eerdere rechtzaak op wordt bepaald het dat haar ex-man in alimentatie moet betalen. tijdens Tot op de naar dag van vandaag heeft Ilona van geen cent ontvangen. Vandaar het op tv dat ze familierechter Bart in van Meegen met zal vragen haar ex-partner tijdens een zogenaamde lijfsdwang op een te leggen. Dit houdt een in dat hij tijdens - indien uit hij een wordt aangehouden door de tijdens politie - vastgezet een wordt in met de gevangenis en pas na in betaling van achterstallige op tv alimentatie (inmiddels het opgelopen tot 12.000 euro) op naar vrije voeten komt. op tv Een ingrijpende maatregel, uit naar maar voor Ilona het laatste met redmiddel om haar op hoofd op tv boven water te houden. Voetbalvereniging Quick'20 in heeft een kort door geding aangespannen uit tegen tijdens de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond op tv (KNVB). op tv Aanvankelijk mag de het club uit Oldenzaal de bekerfinale op in eigen terrein met spelen. op Klein probleem: het hoofdveld is in vanwege groot uit onderhoud volledig tijdens omgeploegd. De KNVB heeft op nu de tegenpartij op tv het recht gegeven de wedstrijd op tv naar te organiseren, terwijl Quick '20 de denkt dat de finale het de prima op haar bijveld gespeeld kan de worden. van Rechter Sheila Hagedoorn moet een van besluit nemen. de Met tijdens medewerking van de volgende rechters: Jan door Krol - op strafrechter Sheila uit Hagedoorn - civiel rechter Bart in van Meegen - op tv naar familierechter

juni 2021
30-11-2010 22:00

Aflevering 1

De Rechtbank - Aflevering 1

Ilona van den Hazel (45) is moeder van twee kinderen en sinds tien jaar gescheiden. In een eerdere rechtzaak wordt bepaald dat haar ex-man alimentatie moet betalen. Tot op de dag van vandaag heeft Ilona geen cent ontvangen. Vandaar dat ze f...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!