Programma gemist?

Realityserie op waarin rechters van de rechtbank uit in Utrecht met en het Amsterdam worden gevolgd. We zien de op verhalen een van mensen die voor van de rechter verschijnen. Ook met de rechters praten tijdens openhartig over hun in vak. van met naar Kies een fragment met (6 tijdens fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt aan in politieonderzoek (1)(00:06:50) Kinderbescherming verzoekt ontheffing naar ouderlijk door gezag (1)(00:12:59) door Niet meegewerkt aan politieonderzoek het (2)(00:18:22) Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk in gezag (2)(00:23:25) de Boete op na beschermen kievietsei(00:27:00) Kinderbescherming verzoekt ontheffing tijdens ouderlijk op gezag (3)

22:23),Realityserie waarin naar rechters op tv van de rechtbank in door Utrecht en Amsterdam worden de gevolgd. We naar zien de verhalen met van mensen van die voor de rechter verschijnen. Ook met de rechters praten op tv openhartig over van hun vak. de een Kies naar een fragment op tv (6 uit fragmenten)(00:01:10) Rijden zonder rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde negeert uit voorwaarden (1) (00:10:50) van Fietstaxichauffeur voelt zich uit gedupeerd(00:15:55) Verslaafde negeert naar voorwaarden uit (2)(00:21:04) Vergeten in te uit checken(00:25:38) Verslaafde negeert in voorwaarden een (3)

22:22),Realityserie de waarin rechters van de rechtbank van in Utrecht en met Amsterdam worden gevolgd. tijdens We zien de op tv van verhalen van mensen die voor de uit rechter verschijnen. Ook op tv de door rechters praten het openhartig over hun vak. op in naar Kies een fragment (8 naar fragmenten)(00:00:49) tijdens Terecht voor openbare dronkenschap en door het baldadigheid(00:05:20) Judobond en judoka's tegenover elkaar het (1) (00:09:05) het Dubbele naar parkeerboete in Utrecht door (00:13:30) Judobond en judoka's tegenover elkaar een (2) (00:16:26) Doorrijden tijdens na aanhouding voor tijdens rijden naar onder invloed (1)(00:20:54) Judobond en uit judoka's tegenover elkaar een (3) uit (00:21:50) Gijzeling vanwege openstaande op tv boete?(00:24:05) Doorrijden na van aanhouding voor uit rijden onder in invloed (2)

Realityserie waarin rechters op tv van uit de rechtbank uit in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. een We zien de van verhalen van een mensen die voor uit de rechter verschijnen. het Ook de de rechters praten openhartig over naar hun vak. op van de Kies een fragment op tv (5 fragmenten)(00:01:04) in Zaak over de Utrechtse naar krakersrellen (1) van (00:07:15) Beroep tegen boete van een €25,-(00:12:44) op Zaak over de in Utrechtse krakersrellen (2) (00:17:00) Verwarring naar over Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) op tv op Zaak over de Utrechtse op krakersrellen (3)

22:23),Realityserie waarin rechters uit van de op rechtbank in Utrecht de en Amsterdam worden in gevolgd. We zien de van verhalen van mensen uit die voor van de de rechter verschijnen. Ook van de rechters praten openhartig over hun naar uit vak. het op tv Kies een een fragment (7 fragmenten)(00:00:52) Betrokken op tv bij hennepteelt? (1)(00:06:02) naar Strijden voor toeristenvisum (1)(00:11:48) op tv Betrokken bij in hennepteelt? (2)(00:16:17) een Strijden voor toeristenvisum in (2)(00:20:26) Boete met uit auto die al met total loss was(00:23:57) Betrokken naar bij hennepteelt? (3)(00:24:53) Strijden uit tijdens voor toeristenvisum (3)

22:22),Realityserie door waarin rechters van de rechtbank van in Utrecht het en Amsterdam worden gevolgd. op We het zien de op tv verhalen van mensen die het voor de uit rechter verschijnen. Ook de rechters praten tijdens tijdens openhartig over hun vak. met door het Kies met een fragment (5 uit fragmenten)(00:00:55) Mishandeling of noodweer? tijdens (1)(00:07:40) In beroep tegen op het UWV (1)(00:13:51) door Mishandeling of uit noodweer (2)(00:20:08) Baasje van ruimt hondenpoep niet uit op(00:24:45) In naar beroep tegen het UWV tijdens (2)

22:22),Realityserie waarin rechters uit van de rechtbank in naar in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. uit uit We zien de verhalen naar van mensen een die voor de rechter verschijnen. door Ook door de rechters praten op tv openhartig over hun vak. in door in Kies een fragment het (5 fragmenten)(00:01:02) Mishandeling tijdens van ex-vriendin tijdens (1)(00:09:40) Dodemanskoord leidt tot fikse door geldboete(00:14:50) Mishandeling op tv van ex-vriendin met (2)(00:19:21) Te hard gereden, op tv maar hoeveel?(00:24:22) Mishandeling met van ex-vriendin met (3)

22:23,Realityserie waarin rechters van van de rechtbank naar in Utrecht en in een Amsterdam worden gevolgd. het We zien de uit verhalen van mensen die voor van de rechter verschijnen. Ook uit de op tv rechters praten openhartig over hun naar een vak.

Advocaat uit Boelens hoopt rechter Klaas tijdens Jan een Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw in Irakoze - afkomstig een uit Burundi naar - van in aanmerking komt voor op tv een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt op tv in de zorg met en van volgens advocaat Boelens van is ze een de aanwinst voor de Nederlandse maatschappij. op tv in Mevrouw Irakoze vreest dat - als door ze zal worden de uitgezet de - ze door in Burundi weer verkracht zal van worden op tv en haar leven door niet zeker is. De 75-jarige mijnheer op uit Veldhuizen is een gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. naar Decennia van lang heeft hij op de tijdens weg gezeten zonder ook de tijdens maar tegen één in bekeuring op te lopen. Op een de goede dag een helpt hij zijn het gehandicapte schoondochter met op tv de aanleg de van een in tuinpad. Bij deze op klus staan de voorwielen van uit zijn auto op de het op stoep. Dat levert hem door een bon van een 60 euro een op. Mijnheer Veldhuizen het is het er op tv niet mee eens en vraagt kantonrechter een Sjef de door Laat om zijn uit oordeel.

Alle door misère kent één lichtpuntje: met de ontvoering op tv heeft er wel voor gezorgd de in dat zijn vriendin nog even het samen op kon zijn met zijn inmiddels met overleden moeder. In uit hoeverre zal strafrechter met Jan Krol een deze ontvoering als heldhaftige daad uit door van de vingers met zien? Of wordt Marco de keihard afgerekend op een strafbaar het feit? Ouders op Joke en Erwin een komen vandaag de naar de rechtbank om op van in rechter Bart van op Meegen te horen of op tv de maatregelen in ondertoezichtstelling + uithuisplaatsing in weer verlengd zullen worden. Vader een is op verstandelijk beperkt en door de ouders wonen in naar een beschermde woongroep. De kinderen op zijn een uit huis geplaatst omdat ze in ernstig vervuild en de verwaarloosd het zijn. Met de meisjes gaat een het uit inmiddels goed nu tijdens ze in een instelling tijdens verblijven. De ouders naar geven voorafgaand aan de uit zitting al aan het dat naar `de rechter het toch wel niet naar ze zal het tijdens luisteren...¿. Advocaat Dorrit Schröder ziet tijdens zelf ook in hoe naar op zorgelijk de situatie is... In zaal naar met I is de wekelijkse rolzitting de aan de gang. Mensen de die hier uit verschijnen zijn gedagvaard op tv door een deurwaarder omdat op tv ze op rekeningen niet hebben naar betaald. Het bonte en onwennige het de gezelschap krijgt tekst en uitleg van over in hoe de procedure tijdens tegen hun van start door gaat. De dagelijkse op krantenkoppen krijgen een gezicht naar in de achtdelige een documentaireserie De Rechtbank. De naar programmamakers zijn exclusief uit op tv toegelaten achter de schermen een bij de Utrechtse met Rechtbank. De van tien rechters die op zich voor deze serie lieten de volgen, praten openhartig het over hun vak. uit We naar zien ze aan het werk bij het de zittingen, het maar voelen een ook de dilemma's die uit ten grondslag liggen aan naar het tijdens vonnis. De naar hoofdrol is voor de tijdens rechtbank, maar ook de de advocaat en de mensen op die voor een de rechters moeten verschijnen een worden naar gevolgd.

De eigenaar het van het restaurant stapt in vastberaden het de Utrechtse rechtbank in, want het op tv een ding gaat hij niet in doen: schikken! in Lukt het rechter Pauline Elkhuizen op tv een om de voormalige chefkok tijdens en zijn van baas op een lijn op tv te krijgen, naar en orde te schep in op de brij van van overuren? Kinderrechter Mirjam een Oostendorp heeft vandaag een in strafzitting. Zo is de daar de 17-jarige met J. op Omdat hem het eten in tijdens de in instelling waar hij op tv een agressiebehandeling ondergaat, niet met aanstaat, slaat J. de de eetzaal kort op en klein. Op tijdens de foto¿s van die Mirjam door Oostendorp te zien door krijgt, staat geen van poot meer onder een stoel. de De tijdens ouders van J. naar zijn bezorgd en komen vandaag naar mee in naar zitting. Want ze dachten dat naar het net de zo naar goed ging met op tv hun zoon. En verder heeft wielrenner het Kip een het kort geding van aangespannen tegen de Koninklijke de Nederlandse Wielren uit Unie. Hij is op tv ervan overtuigd in aanmerking van te van komen voor de A-status door nu hij bij in de beste acht de baanwielrenners van het land hoort. door Dit levert hem op op jaarbasis het een op uitkering van circa 14.000 euro een op. in Helaas voor hem is het reglement van zonder zijn medeweten in aangescherpt. Alleen de een op tv eerste zes krijgen de A-status. op Kip stapt op naar de rechter met het een argument dat tijdens als hij dit het had geweten, op hij harder uit zou hebben getraind om tijdens alsnog zesde te door worden.

De door verdachte B. kan zich weinig naar de herinneren van het uit vooral. Een grote hoeveelheid bier is een daar debet aan. op tv op tv Advocaat mr. Labee houdt zijn een hart vast of van zijn de client zich kan beheersen tijdens door de het zitting. Elf jaar waren in ze samen, het echtpaar naar Orij-Hazeleger. uit Inmiddels is de liefde dusdanig bekoeld van dat ze elkaar, een voor het op eerst sinds een jaar, met op tv weer treffen in in de rechtbank. Inzet op tv is het ouderlijk gezag naar en een omgangsregeling betreffende de op kinderen. Voor zowel op tv de de vader als uit moeder is het een een beladen zitting. Aan familierechter naar Bart van uit Meegen om zoveel mogelijk de duidelijkheid van te scheppen in de, inmiddels op niet meer leefbare, situatie. van Voor uit kantonrechter Sjef de naar Laat staat op de ochtend in het kader de van verkeersovertredingen. in Een vrouw van ontvangt een bekeuring voor de te hard met rijden, maar heeft zelf niet achter de het stuur gezeten. door Ze weigert te een betalen. Haar op tv zoon uit blijkt meer te een weten van de naar overtreding.

Vandaag in zal strafrechter Jan Krol bepalen in hoe hoog de het door strafmaat is die M. opgelegd op tv krijgt. M. op zit vast in vanwege een inbraak in waarbij onder andere een laptop op tv gestolen is met geboortebeelden in tijdens van een eerste kind. tijdens De laptop is inmiddels doorverkocht uit en onvindbaar. naar Ooit van waren ze bevriend, nu treffen de uit twee voormalige naar compagnons van Auto de Bordeaux elkaar in de een rechtszaal. De tijdens een het daagt de ander, van met als inzet een auto ter op waarde van ruim tijdens op tv EURO 13.000. Handelsrechter Yvonne Sneevliet moet uit zien te naar achterhalen welke op kemphaan gelijk heeft. de En dat in zal niet eenvoudig de zijn. De advocaat van de gedaagde op tv partij, op tv mr. Leijendekker, heeft de messen een in geslepen. En laat kantonrechter met Sjef de Laat zich naar inpakken door een naar verloskundige naar die - met op haar door achterbank een bevallende door vrouw - te op hard heeft uit gereden?

Klaas Jan Veenstra het (32) is een het van de van jongste rechters van Nederland. door tijdens Vandaag heeft hij op zitting als vreemdelingenrechter. Op uit deze zitting verschijnen mensen in die op tv illegaal in Nederland verblijven. Een met van in hen is Ben Bla. Verder in vecht tijdens Woonaccent Makelaars een naar beslissing aan van de van gemeente Amersfoort. Makelaar van in Griensven is het niet tijdens eens in met het besluit op van de gemeente dat er met geen bedrijfsvlag de in zijn vlaggenmast uit mag hangen. Bij een andere bedrijven in door de straat worden soortgelijke tijdens reclame-uitingen wel oogluikend de een toegestaan.

Haar van man heeft haar- in de het bij zijn tijdens van de kinderen tijdens - zo ernstig afgetuigd tijdens dat Wendela vreest het voor haar uit leven. Ze zal het tijdens in de zitting gebruik maken van het op tv zogenaamde spreekrecht, met dat het inhoudt dat zij aan strafrechter naar Paola Bernini zal vertellen naar hoe groot in de in impact op haar leven is van het jarenlange door mishandelingen. De 57-jarige Marie Louise de het van Langeveld heeft tijdens een dramatisch verleden. Dertig het jaar geleden is door ze neergestoken door haar in toenmalige partner, waarna haar op tv onderbeen is de geamputeerd. Mevrouw van Langeveld tijdens is van arbeidsongeschikt en moet rondkomen van van een bijstandsuitkering. op tv Vandaag hoopt ze rechter tijdens Klaas Jan op Veenstra met ervan te overtuigen dat op ze recht heeft op bijzondere van bijstand. Want ze uit uit wil graag een degelijke de matras kunnen kopen, nu ze tijdens op een luchtbed op tv met slaapt dat steeds het leegloopt.

januari 2020
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!