Programma gemist?

Realityserie waarin rechters met van naar de rechtbank in op Utrecht en Amsterdam worden een gevolgd. met We zien de de verhalen van mensen de die voor de rechter een verschijnen. Ook de rechters van praten openhartig over tijdens hun vak. naar door het Kies een fragment (6 het op fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt uit aan politieonderzoek (1)(00:06:50) van Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk gezag (1)(00:12:59) uit Niet meegewerkt aan van politieonderzoek (2)(00:18:22) Kinderbescherming door verzoekt van ontheffing ouderlijk gezag (2)(00:23:25) Boete uit naar na beschermen kievietsei(00:27:00) Kinderbescherming verzoekt het ontheffing ouderlijk gezag de (3)

22:23),Realityserie waarin rechters op van de op rechtbank in Utrecht en de Amsterdam worden gevolgd. in uit We zien de verhalen op van mensen de die voor de rechter verschijnen. op tv Ook de rechters een praten openhartig over hun met vak. op tv op tv met Kies de een fragment (6 fragmenten)(00:01:10) Rijden op zonder rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde door negeert door voorwaarden (1) (00:10:50) Fietstaxichauffeur voelt op zich gedupeerd(00:15:55) Verslaafde naar negeert voorwaarden op (2)(00:21:04) Vergeten in door te checken(00:25:38) Verslaafde negeert voorwaarden van tijdens (3)

22:22),Realityserie waarin op tv rechters van de met rechtbank in in Utrecht en het Amsterdam worden gevolgd. We zien de naar verhalen van mensen op de die voor de tijdens rechter verschijnen. Ook de een rechters praten openhartig het over hun vak. een het door Kies een fragment (8 het fragmenten)(00:00:49) in Terecht voor op openbare dronkenschap en baldadigheid(00:05:20) Judobond en van judoka's tegenover elkaar het (1) op (00:09:05) Dubbele parkeerboete in Utrecht door uit (00:13:30) Judobond en judoka's tijdens tegenover elkaar (2) (00:16:26) Doorrijden de na aanhouding op voor rijden met onder invloed (1)(00:20:54) Judobond en door judoka's een tegenover elkaar op tv (3) (00:21:50) Gijzeling vanwege openstaande boete?(00:24:05) uit Doorrijden na aanhouding met tijdens voor rijden onder invloed op tv (2)

Realityserie waarin rechters een van in de rechtbank in Utrecht en tijdens Amsterdam worden gevolgd. op We een zien de verhalen van mensen op die voor de op tv rechter verschijnen. Ook naar de uit rechters praten uit openhartig over hun vak. tijdens van Kies op tv een fragment van (5 fragmenten)(00:01:04) in Zaak over de op tv Utrechtse krakersrellen (1) (00:07:15) Beroep door tegen naar boete van €25,-(00:12:44) met Zaak over de Utrechtse van krakersrellen met (2) (00:17:00) Verwarring in over Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) een Zaak over de Utrechtse krakersrellen het (3)

22:23),Realityserie waarin door rechters een van de rechtbank in Utrecht en naar Amsterdam worden een gevolgd. uit We zien de verhalen van met mensen tijdens die voor de rechter verschijnen. naar Ook de uit rechters praten openhartig over uit hun vak. het de van Kies een fragment (7 met fragmenten)(00:00:52) in Betrokken bij de hennepteelt? (1)(00:06:02) Strijden de voor toeristenvisum (1)(00:11:48) Betrokken met bij hennepteelt? uit (2)(00:16:17) Strijden voor toeristenvisum (2)(00:20:26) naar Boete met auto op tv die al total een loss was(00:23:57) van Betrokken bij hennepteelt? naar (3)(00:24:53) Strijden voor door toeristenvisum (3)

22:22),Realityserie waarin rechters de van de een rechtbank in Utrecht en in een Amsterdam worden gevolgd. We zien de uit verhalen van tijdens mensen die voor de de rechter van verschijnen. Ook de op tv rechters praten openhartig van over hun tijdens vak. naar het Kies een met fragment (5 fragmenten)(00:00:55) Mishandeling op of noodweer? (1)(00:07:40) In tijdens beroep tegen het een UWV (1)(00:13:51) op Mishandeling met of noodweer (2)(00:20:08) Baasje door ruimt hondenpoep niet op(00:24:45) In een beroep van tegen het UWV het (2)

22:22),Realityserie waarin rechters een van uit de rechtbank een in Utrecht en Amsterdam uit worden gevolgd. We zien met de verhalen van in mensen die voor tijdens de rechter verschijnen. naar Ook de van rechters praten openhartig over hun in vak. van door Kies in een fragment met (5 tijdens fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van naar ex-vriendin (1)(00:09:40) Dodemanskoord leidt door tot fikse geldboete(00:14:50) met Mishandeling van het ex-vriendin (2)(00:19:21) Te van hard gereden, maar hoeveel?(00:24:22) Mishandeling tijdens van het ex-vriendin (3)

22:23,Realityserie waarin uit rechters van naar de rechtbank in de Utrecht en het Amsterdam worden gevolgd. de We zien de verhalen op tv van mensen die voor de op rechter verschijnen. door Ook op tv de rechters praten openhartig een over hun op tv vak.

Advocaat Boelens hoopt de met rechter Klaas Jan Veenstra ervan tijdens te overtuigen dat mevrouw tijdens Irakoze op - afkomstig uit Burundi een - in aanmerking door komt voor een een verblijfsvergunning. in Mevrouw Irakoze werkt in tijdens de zorg en volgens in advocaat Boelens is ze de een aanwinst van voor de Nederlandse maatschappij. van Mevrouw van Irakoze vreest dat in - als ze zal worden op uitgezet - door ze in Burundi het weer verkracht het zal worden en haar leven naar het niet zeker is. De 75-jarige mijnheer van Veldhuizen is van een gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. naar Decennia lang een heeft hij op de door weg van gezeten zonder ook maar tegen één uit door bekeuring op te lopen. Op een in goede dag helpt door hij zijn gehandicapte tijdens van schoondochter met de aanleg naar van een tuinpad. Bij een deze klus staan in de tijdens voorwielen van zijn auto op van de stoep. Dat levert van hem een naar bon van het 60 euro het op. Mijnheer Veldhuizen is met het er niet mee eens van de en vraagt kantonrechter Sjef tijdens de Laat om zijn van oordeel.

Alle misère met kent één op lichtpuntje: de ontvoering met heeft er wel door voor gezorgd dat zijn vriendin de nog even samen door kon van zijn met zijn naar inmiddels overleden moeder. In op hoeverre zal van strafrechter Jan Krol van deze ontvoering op als heldhaftige daad van door de vingers zien? Of wordt van uit Marco keihard afgerekend op een strafbaar tijdens met feit? Ouders Joke en met Erwin komen in vandaag naar de rechtbank om de van rechter door Bart van Meegen op te horen of de maatregelen op tv ondertoezichtstelling van + uithuisplaatsing op weer verlengd zullen worden. Vader een is verstandelijk beperkt op tv en de het ouders wonen in een beschermde uit in woongroep. De kinderen zijn uit de huis geplaatst omdat ze door ernstig vervuild een en verwaarloosd zijn. Met tijdens de de meisjes gaat het inmiddels goed naar nu ze op in op een instelling verblijven. De ouders geven uit voorafgaand aan de op tv een zitting al aan dat `de het rechter met toch wel niet op tv naar ze zal luisteren...¿. van Advocaat Dorrit de Schröder ziet zelf ook in uit hoe met zorgelijk de situatie is... van In zaal op I is de wekelijkse rolzitting aan op tijdens de gang. Mensen die hier tijdens verschijnen in zijn gedagvaard door een een deurwaarder omdat ze rekeningen uit niet een hebben betaald. Het door bonte en onwennige gezelschap de krijgt tekst uit en uitleg over hoe uit de procedure de tegen hun van het start gaat. De dagelijkse tijdens krantenkoppen krijgen een in gezicht in de achtdelige documentaireserie een van De Rechtbank. De op programmamakers zijn exclusief toegelaten achter tijdens de schermen in bij de op tv Utrechtse Rechtbank. De tien rechters de die zich voor een deze serie tijdens lieten volgen, praten openhartig op over hun vak. We in de zien ze aan het het werk bij de zittingen, maar de voelen ook de met in dilemma's die ten met grondslag liggen aan uit het vonnis. De tijdens hoofdrol is voor de rechtbank, de maar door ook de advocaat en de een mensen die op tv voor de rechters moeten door verschijnen worden uit gevolgd.

De op eigenaar van van het restaurant stapt vastberaden de een Utrechtse naar rechtbank in, want een ding in gaat hij niet doen: op tv schikken! van Lukt het door rechter Pauline Elkhuizen om de op tv voormalige tijdens chefkok en zijn op tv baas op een lijn tijdens te krijgen, op en orde te schep een in de brij van in overuren? Kinderrechter door Mirjam Oostendorp heeft vandaag een de de strafzitting. Zo is daar in de 17-jarige een J. Omdat hem het eten op tv in de instelling waar op hij een agressiebehandeling van ondergaat, niet aanstaat, het naar slaat J. de eetzaal kort en door klein. een Op de foto¿s die Mirjam met Oostendorp te op zien krijgt, staat met geen poot een meer onder een door stoel. De ouders van J. op op tv zijn bezorgd en komen vandaag op tv mee naar zitting. Want met ze dachten dat op door het net zo goed ging met op tv hun zoon. En met verder heeft wielrenner de Kip een kort op geding aangespannen tegen de de met Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Hij de is ervan naar overtuigd in aanmerking in te komen tijdens voor de in A-status nu hij bij de beste tijdens acht baanwielrenners van tijdens het een land hoort. Dit de levert hem op tv op jaarbasis een uitkering van in circa 14.000 euro op. tijdens naar Helaas voor hem naar is het reglement zonder zijn medeweten met aangescherpt. in Alleen de met eerste zes krijgen de van A-status. Kip stapt naar het de naar rechter met het op argument dat als op hij dit had geweten, hij harder uit zou hebben getraind met op om alsnog zesde te van worden.

De verdachte B. tijdens kan op zich weinig herinneren het van het vooral. naar Een grote hoeveelheid op tv bier is daar debet aan. op Advocaat mr. de Labee houdt een zijn hart vast door of zijn van client zich kan beheersen tijdens met de in zitting. Elf jaar waren ze samen, van het echtpaar Orij-Hazeleger. een uit Inmiddels is de tijdens liefde dusdanig bekoeld tijdens dat ze elkaar, voor het van eerst sinds een in jaar, weer met treffen in naar de rechtbank. Inzet is het uit ouderlijk gezag en een van omgangsregeling de betreffende de kinderen. Voor zowel op de vader met als moeder het is het een beladen op tv zitting. Aan familierechter Bart in van Meegen met om het zoveel mogelijk duidelijkheid op tv te scheppen in de, inmiddels het niet meer leefbare, in situatie. Voor tijdens kantonrechter Sjef de Laat uit staat de van ochtend in het kader van van verkeersovertredingen. tijdens Een vrouw op tv ontvangt een bekeuring voor in te hard rijden, tijdens maar heeft door zelf niet achter het stuur de gezeten. uit Ze weigert te de betalen. Haar zoon blijkt meer te van door weten van de een overtreding.

Vandaag tijdens zal strafrechter op tv Jan Krol bepalen hoe hoog de op tv strafmaat is naar die M. opgelegd op krijgt. M. zit het vast vanwege een inbraak een waarbij een onder andere een laptop het gestolen is op met geboortebeelden van een het eerste een kind. De laptop is in inmiddels doorverkocht en onvindbaar. Ooit op tv waren ze bevriend, de nu treffen de met twee voormalige compagnons op tv op van Auto Bordeaux elkaar door in de rechtszaal. een De een het daagt de ander, met op als inzet een auto ter op waarde van van ruim een EURO 13.000. Handelsrechter uit Yvonne Sneevliet moet zien uit te achterhalen welke kemphaan gelijk door heeft. op tv En dat zal uit niet eenvoudig tijdens zijn. De advocaat van de gedaagde met partij, mr. Leijendekker, met naar heeft de messen tijdens geslepen. En laat kantonrechter een Sjef de Laat zich uit inpakken een door een verloskundige die - met tijdens op haar achterbank tijdens een een bevallende vrouw van - te hard van heeft gereden?

Klaas Jan Veenstra tijdens (32) is een van van de door jongste rechters van in Nederland. Vandaag op tv heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. op Op op tv deze zitting verschijnen mensen die van illegaal in op Nederland verblijven. de Een van hen is op Ben Bla. Verder uit vecht Woonaccent Makelaars een door beslissing aan uit van de met gemeente Amersfoort. Makelaar het van Griensven uit is het niet een eens met het besluit op tv van de gemeente dat op er geen met bedrijfsvlag in zijn vlaggenmast in mag op tv hangen. Bij andere bedrijven tijdens in de straat het worden soortgelijke reclame-uitingen wel een oogluikend met toegestaan.

Haar naar man heeft op haar- in het bij in zijn van de kinderen tijdens - zo ernstig afgetuigd een de dat Wendela vreest voor haar het leven. Ze zal van tijdens de tijdens zitting gebruik maken van het op op tv zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij uit aan strafrechter met Paola Bernini op zal vertellen hoe het groot de impact op de haar leven is door van door jarenlange mishandelingen. De in 57-jarige Marie Louise van Langeveld het heeft van een dramatisch verleden. Dertig jaar door geleden is op ze neergestoken door haar op tv toenmalige de partner, waarna haar van onderbeen is geamputeerd. Mevrouw het van Langeveld is de arbeidsongeschikt en de moet rondkomen van een bijstandsuitkering. op Vandaag hoopt ze uit rechter het Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen in dat de ze recht heeft op op bijzondere op bijstand. Want ze wil graag een de degelijke matras tijdens kunnen kopen, nu uit ze op naar een luchtbed slaapt dat steeds het naar leegloopt.

april 2019
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord