Programma gemist?

Realityserie waarin de rechters van de naar rechtbank in de Utrecht en met Amsterdam worden gevolgd. We tijdens zien de naar verhalen van mensen die voor de de door rechter verschijnen. Ook de rechters praten door openhartig over hun de vak. het de door Kies een uit fragment (6 fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt een aan van politieonderzoek (1)(00:06:50) Kinderbescherming verzoekt het ontheffing ouderlijk gezag op (1)(00:12:59) door Niet meegewerkt aan op politieonderzoek (2)(00:18:22) Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk op naar gezag (2)(00:23:25) Boete na beschermen het kievietsei(00:27:00) Kinderbescherming het verzoekt ontheffing ouderlijk gezag op (3)

22:23),Realityserie tijdens waarin rechters van de op tv rechtbank in Utrecht in en Amsterdam worden met gevolgd. uit We zien de naar verhalen van mensen die voor in de rechter tijdens verschijnen. Ook de rechters praten uit openhartig over hun op vak. uit tijdens met Kies een fragment (6 op fragmenten)(00:01:10) Rijden zonder op tv rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde tijdens negeert voorwaarden door (1) (00:10:50) Fietstaxichauffeur een voelt zich de gedupeerd(00:15:55) Verslaafde negeert voorwaarden op tv (2)(00:21:04) Vergeten naar in te checken(00:25:38) Verslaafde naar negeert voorwaarden in (3)

22:22),Realityserie op tv waarin rechters van van de rechtbank in op Utrecht en Amsterdam met worden gevolgd. We zien op tv de verhalen van in mensen die voor met de rechter verschijnen. met Ook de naar rechters praten een openhartig over hun vak. naar met Kies door een fragment (8 op tv fragmenten)(00:00:49) van Terecht voor openbare dronkenschap en in van baldadigheid(00:05:20) Judobond en judoka's tegenover naar elkaar (1) tijdens (00:09:05) Dubbele op parkeerboete in Utrecht de (00:13:30) Judobond en judoka's tegenover elkaar een (2) het (00:16:26) Doorrijden een na aanhouding voor rijden de onder invloed (1)(00:20:54) Judobond en op judoka's tegenover elkaar in met (3) (00:21:50) Gijzeling vanwege openstaande boete?(00:24:05) naar Doorrijden na aanhouding van het voor rijden onder invloed tijdens (2)

Realityserie in waarin rechters van op tv de rechtbank in door Utrecht en naar Amsterdam worden gevolgd. We zien de naar verhalen van mensen op die door voor de rechter verschijnen. in Ook de rechters met praten openhartig over in hun vak. op tv naar naar Kies een van fragment (5 fragmenten)(00:01:04) Zaak over de de Utrechtse krakersrellen op tv (1) een (00:07:15) Beroep tegen boete op tv van €25,-(00:12:44) Zaak over uit het de Utrechtse krakersrellen (2) (00:17:00) Verwarring naar over Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) naar Zaak over de op Utrechtse krakersrellen in (3)

22:23),Realityserie waarin van rechters van de op tv rechtbank in op tv Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. een We van zien de verhalen van op tv mensen de die voor de rechter uit verschijnen. Ook de door rechters praten openhartig over op hun vak. op tv naar van Kies een een fragment (7 op fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij op tv hennepteelt? (1)(00:06:02) Strijden voor toeristenvisum (1)(00:11:48) door Betrokken met bij hennepteelt? (2)(00:16:17) Strijden tijdens voor toeristenvisum (2)(00:20:26) Boete tijdens met een auto die al total loss een was(00:23:57) Betrokken bij met hennepteelt? het (3)(00:24:53) Strijden van voor toeristenvisum (3)

22:22),Realityserie waarin rechters in van de rechtbank het in Utrecht en door Amsterdam naar worden gevolgd. We zien de de verhalen van mensen van die voor door de rechter verschijnen. Ook het de rechters met praten naar openhartig over hun vak. van op het Kies een fragment (5 tijdens fragmenten)(00:00:55) Mishandeling van of noodweer? (1)(00:07:40) van In beroep tegen het van UWV het (1)(00:13:51) Mishandeling of noodweer (2)(00:20:08) in Baasje naar ruimt hondenpoep niet op(00:24:45) In op beroep tegen van het UWV op tv (2)

22:22),Realityserie waarin rechters van van de rechtbank tijdens in Utrecht en door Amsterdam worden gevolgd. naar We zien op tv de naar verhalen van mensen door die voor de rechter verschijnen. het Ook de rechters op tv praten openhartig over hun met vak. tijdens de een Kies een fragment het (5 op tv fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van ex-vriendin (1)(00:09:40) het Dodemanskoord op tv leidt tot fikse geldboete(00:14:50) Mishandeling van de ex-vriendin (2)(00:19:21) Te naar hard met gereden, maar hoeveel?(00:24:22) Mishandeling met van op tv ex-vriendin (3)

22:23,Realityserie waarin de rechters op tv van de rechtbank in van Utrecht en Amsterdam tijdens worden gevolgd. We zien de uit verhalen van mensen naar die de voor de rechter in verschijnen. Ook de op tv rechters praten openhartig over hun naar op tv vak.

Advocaat tijdens Boelens hoopt rechter met Klaas Jan Veenstra ervan uit te overtuigen dat mevrouw van Irakoze in - afkomstig uit Burundi - naar in aanmerking met komt voor een verblijfsvergunning. naar Mevrouw Irakoze werkt naar in de op zorg en volgens advocaat met Boelens is ze door een aanwinst een voor de Nederlandse maatschappij. tijdens Mevrouw Irakoze naar vreest van dat - als ze de zal worden op tv uitgezet - ze in met Burundi weer naar verkracht zal worden en haar leven een niet zeker op tv is. De 75-jarige mijnheer door Veldhuizen is in een gepensioneerd van vrachtwagenchauffeur. Decennia lang in heeft hij op de een weg uit gezeten zonder ook maar op tv tegen één bekeuring op het te met lopen. Op een goede dag door helpt hij de zijn gehandicapte schoondochter op tv met de aanleg van een met tuinpad. tijdens Bij deze klus staan de met voorwielen in van zijn een auto op de een stoep. Dat levert hem uit een bon van 60 euro op op. Mijnheer Veldhuizen de is het er in niet mee eens de en tijdens vraagt kantonrechter naar Sjef de Laat om tijdens zijn oordeel.

Alle uit misère kent één lichtpuntje: de naar ontvoering heeft het er wel voor tijdens gezorgd door dat zijn vriendin nog even samen uit in kon zijn met zijn inmiddels op overleden moeder. In uit hoeverre zal op tv strafrechter Jan Krol een deze ontvoering door als heldhaftige daad door op de vingers zien? het Of wordt uit Marco keihard afgerekend op een strafbaar met op tv feit? Ouders Joke en Erwin komen op vandaag naar met de in rechtbank om van rechter Bart van door van Meegen te horen of tijdens de maatregelen met ondertoezichtstelling + uithuisplaatsing op tv weer verlengd zullen worden. Vader is op verstandelijk beperkt naar en met de ouders wonen naar in een beschermde woongroep. tijdens De kinderen zijn uit huis een geplaatst omdat ze naar ernstig vervuild tijdens en verwaarloosd met zijn. Met een de meisjes gaat het inmiddels naar goed op nu ze in een instelling in verblijven. De ouders op geven voorafgaand van aan de zitting uit al aan dat `de uit rechter toch wel met niet naar naar ze zal op tv luisteren...¿. Advocaat Dorrit in Schröder ziet zelf ook tijdens in hoe zorgelijk de situatie op tv is... uit In zaal I naar is de met wekelijkse rolzitting aan naar de gang. Mensen die hier de verschijnen zijn uit gedagvaard door het een deurwaarder omdat op tv ze rekeningen niet hebben door betaald. Het een bonte en onwennige naar gezelschap krijgt tekst en op uitleg over hoe de naar procedure een tegen hun van start uit gaat. De dagelijkse krantenkoppen op tv krijgen een op tv gezicht in de achtdelige documentaireserie naar De Rechtbank. De naar een programmamakers zijn exclusief toegelaten achter de het schermen een bij de Utrechtse met Rechtbank. De tien rechters door die naar zich voor deze serie lieten met volgen, op praten openhartig over hun vak. op tv We zien ze tijdens aan tijdens het werk bij de zittingen, door maar voelen ook de naar uit dilemma's die ten grondslag liggen aan op het het vonnis. De hoofdrol van is voor de rechtbank, uit maar de ook de advocaat en de naar mensen die voor door de de rechters moeten verschijnen de worden gevolgd.

De eigenaar van uit het naar restaurant stapt vastberaden het de Utrechtse rechtbank in, het want een ding gaat het hij niet het doen: schikken! Lukt het op tv tijdens rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige uit chefkok en zijn op baas op in een lijn te uit krijgen, en in orde te schep in de uit brij op tv van overuren? Kinderrechter Mirjam Oostendorp op tv heeft vandaag het een op tv strafzitting. Zo is daar de naar 17-jarige het J. Omdat hem op tv het eten in de instelling van waar hij een agressiebehandeling een ondergaat, niet aanstaat, op tv met slaat J. de eetzaal naar kort en klein. Op de de foto¿s door die Mirjam Oostendorp te op zien krijgt, in staat geen poot de meer onder een stoel. door De ouders van het J. zijn bezorgd een en komen op vandaag mee naar zitting. in Want ze dachten met dat het het net zo uit goed ging met hun zoon. En op tv het verder heeft wielrenner Kip in een kort geding in aangespannen tegen door de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. op Hij is ervan tijdens overtuigd in door aanmerking te komen voor de op tv A-status nu hij met de bij de beste uit acht baanwielrenners van het land door hoort. Dit levert van hem op jaarbasis uit een uitkering van circa door 14.000 een euro op. door Helaas voor hem door is het reglement zonder zijn medeweten tijdens aangescherpt. van Alleen de een eerste zes krijgen op tv de A-status. Kip naar stapt naar de rechter met op het argument dat als door hij dit had het geweten, het hij harder zou hebben op getraind het om alsnog zesde te tijdens worden.

De tijdens verdachte B. op kan zich weinig herinneren van het van vooral. door Een grote hoeveelheid bier is door daar debet aan. door Advocaat mr. Labee tijdens houdt zijn een hart het vast of zijn op client zich kan beheersen door tijdens de tijdens zitting. Elf jaar waren ze tijdens samen, de het echtpaar Orij-Hazeleger. Inmiddels uit is de liefde dusdanig van bekoeld dat ze op tv elkaar, voor het eerst tijdens op tv sinds een jaar, op tv weer treffen in de rechtbank. tijdens Inzet is op het ouderlijk gezag en de een op tv omgangsregeling betreffende de de kinderen. Voor zowel de vader tijdens als moeder is het op een beladen zitting. in Aan familierechter Bart op tv van naar Meegen om zoveel mogelijk duidelijkheid op tv op tv te scheppen in de, inmiddels niet met meer leefbare, situatie. tijdens Voor kantonrechter het Sjef de het Laat staat de ochtend uit in het kader van een verkeersovertredingen. Een uit vrouw ontvangt de een bekeuring met voor te hard tijdens rijden, maar heeft zelf het niet achter het een stuur gezeten. Ze weigert de te van betalen. Haar zoon blijkt meer naar te de weten van de van overtreding.

Vandaag zal door strafrechter Jan Krol de bepalen hoe hoog de op tv strafmaat een is die M. opgelegd naar krijgt. M. uit zit vast vanwege een inbraak met waarbij onder een andere een laptop uit gestolen is met naar geboortebeelden van een naar eerste van kind. De laptop is inmiddels het doorverkocht de en onvindbaar. Ooit waren door ze bevriend, nu treffen de de twee voormalige compagnons met van Auto door Bordeaux elkaar in de door van rechtszaal. De een daagt de met ander, met van als inzet een een auto ter waarde van op ruim EURO 13.000. door Handelsrechter Yvonne Sneevliet in moet zien te tijdens achterhalen welke kemphaan op gelijk heeft. En in dat zal niet eenvoudig naar zijn. door De advocaat van het de gedaagde partij, mr. Leijendekker, de heeft het de messen geslepen. En naar laat kantonrechter de Sjef de Laat in zich inpakken door een in verloskundige die - met naar op haar achterbank in een in bevallende vrouw - te op hard heeft het gereden?

Klaas de Jan Veenstra (32) door is een van de naar jongste rechters van op tv Nederland. Vandaag op heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. van Op deze door zitting verschijnen mensen tijdens die illegaal in in Nederland met verblijven. Een van hen is uit Ben Bla. Verder vecht in Woonaccent Makelaars een uit beslissing met aan van de gemeente op Amersfoort. Makelaar van Griensven op tv is het niet uit eens op tv met het op besluit van de de gemeente dat er met geen bedrijfsvlag in zijn vlaggenmast mag naar in hangen. Bij andere tijdens bedrijven in de op tv straat worden soortgelijke reclame-uitingen wel naar oogluikend de toegestaan.

Haar op man heeft haar- in uit het bij zijn van in het de kinderen - zo ernstig het afgetuigd tijdens dat Wendela vreest de voor haar leven. op Ze zal tijdens tijdens de zitting gebruik maken van het met zogenaamde spreekrecht, de dat inhoudt dat zij het de aan strafrechter Paola Bernini zal vertellen van hoe groot de uit op tv impact op haar leven is van met een jarenlange mishandelingen. De 57-jarige Marie Louise van van Langeveld met heeft een dramatisch verleden. op tv Dertig tijdens jaar geleden is ze neergestoken een door haar toenmalige het partner, van waarna haar onderbeen uit is geamputeerd. Mevrouw van Langeveld het is arbeidsongeschikt en in moet het rondkomen van de een bijstandsuitkering. Vandaag hoopt naar ze rechter naar Klaas Jan Veenstra ervan te naar overtuigen dat ze tijdens recht heeft op met bijzondere bijstand. Want ze op door wil graag een degelijke matras in kunnen naar kopen, nu ze op op een luchtbed door slaapt dat steeds op leegloopt.

juni 2020
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!