Programma gemist?

Realityserie op tv waarin rechters tijdens van de rechtbank in Utrecht en een Amsterdam naar worden gevolgd. door We zien de verhalen van op mensen die in voor de met rechter verschijnen. Ook de uit rechters praten openhartig over hun op vak. tijdens uit op tv Kies een fragment uit (6 fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt van een aan politieonderzoek (1)(00:06:50) Kinderbescherming verzoekt ontheffing door ouderlijk gezag op (1)(00:12:59) Niet meegewerkt naar aan politieonderzoek van (2)(00:18:22) Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk in gezag de (2)(00:23:25) Boete na uit beschermen kievietsei(00:27:00) Kinderbescherming verzoekt op tv ontheffing ouderlijk gezag door (3)

22:23),Realityserie waarin rechters door op van de rechtbank in Utrecht van en Amsterdam worden in gevolgd. We zien op tv de met verhalen van mensen die voor een de de rechter verschijnen. Ook de rechters door praten openhartig met over hun vak. een op tv tijdens Kies een fragment tijdens (6 tijdens fragmenten)(00:01:10) Rijden zonder rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde een negeert voorwaarden op (1) (00:10:50) Fietstaxichauffeur voelt zich naar gedupeerd(00:15:55) Verslaafde negeert op tv voorwaarden in (2)(00:21:04) Vergeten in te naar checken(00:25:38) Verslaafde negeert tijdens voorwaarden van (3)

22:22),Realityserie waarin rechters het van de tijdens rechtbank in Utrecht en uit van Amsterdam worden gevolgd. We zien van de verhalen van van mensen van die voor de rechter verschijnen. Ook een de een rechters praten openhartig over hun op tv vak. met van op Kies het een fragment (8 fragmenten)(00:00:49) van Terecht voor openbare in dronkenschap en baldadigheid(00:05:20) Judobond tijdens en judoka's in tegenover elkaar (1) in (00:09:05) Dubbele parkeerboete in Utrecht van de (00:13:30) Judobond en judoka's tegenover de elkaar (2) een (00:16:26) Doorrijden door na aanhouding voor rijden onder de invloed (1)(00:20:54) Judobond en van judoka's tegenover op elkaar op tv (3) (00:21:50) Gijzeling uit vanwege openstaande boete?(00:24:05) de Doorrijden na aanhouding voor tijdens rijden onder invloed een (2)

Realityserie waarin rechters met van de rechtbank naar in van Utrecht en Amsterdam worden de gevolgd. op We zien de verhalen van mensen van die voor de op rechter uit verschijnen. Ook de rechters het praten openhartig over met hun door vak. in op Kies een fragment uit (5 fragmenten)(00:01:04) naar Zaak over de Utrechtse op krakersrellen (1) de (00:07:15) Beroep tijdens tegen boete van €25,-(00:12:44) Zaak over naar de Utrechtse krakersrellen het de (2) (00:17:00) Verwarring over Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) het Zaak over een de Utrechtse tijdens krakersrellen (3)

22:23),Realityserie naar waarin rechters van de uit rechtbank in Utrecht en het Amsterdam worden in gevolgd. We zien het de de verhalen van mensen die in voor de door rechter verschijnen. Ook de een rechters praten in openhartig over hun vak. het door uit Kies een fragment (7 op tv fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij door tijdens hennepteelt? (1)(00:06:02) Strijden voor een toeristenvisum (1)(00:11:48) de Betrokken bij hennepteelt? (2)(00:16:17) Strijden voor van tijdens toeristenvisum (2)(00:20:26) Boete met tijdens auto die al total tijdens loss was(00:23:57) uit Betrokken bij hennepteelt? uit (3)(00:24:53) Strijden voor van toeristenvisum (3)

22:22),Realityserie waarin rechters door in van de rechtbank in in Utrecht en Amsterdam worden het gevolgd. We zien de op verhalen van uit mensen die door voor de rechter verschijnen. Ook door de naar rechters praten openhartig over hun uit door vak. een een Kies een fragment (5 tijdens fragmenten)(00:00:55) door Mishandeling of noodweer? (1)(00:07:40) naar In beroep tegen door het UWV de (1)(00:13:51) Mishandeling of noodweer (2)(00:20:08) tijdens Baasje ruimt tijdens hondenpoep niet op(00:24:45) In van uit beroep tegen het naar UWV (2)

22:22),Realityserie op waarin rechters van de rechtbank het in het Utrecht en naar Amsterdam worden gevolgd. We zien de uit verhalen van mensen de die voor de een rechter verschijnen. Ook tijdens de de rechters praten openhartig over hun het vak. in de Kies door tijdens een fragment (5 fragmenten)(00:01:02) de Mishandeling van in ex-vriendin (1)(00:09:40) Dodemanskoord leidt tot een fikse geldboete(00:14:50) Mishandeling in van ex-vriendin op tv (2)(00:19:21) Te hard gereden, tijdens maar met hoeveel?(00:24:22) Mishandeling van ex-vriendin tijdens (3)

22:23,Realityserie op waarin rechters met van de rechtbank in uit Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. in We zien de tijdens verhalen van mensen van die door voor de rechter het verschijnen. Ook de rechters praten met tijdens openhartig over hun naar vak.

Advocaat een Boelens hoopt rechter Klaas Jan met Veenstra op ervan te overtuigen dat van mevrouw Irakoze - afkomstig de uit tijdens Burundi - in naar aanmerking komt met voor een verblijfsvergunning. Mevrouw de Irakoze werkt in de zorg in en volgens advocaat tijdens Boelens is een ze door een aanwinst voor de Nederlandse maatschappij. op tv Mevrouw Irakoze vreest naar met dat - als ze zal op tv worden uitgezet het - ze in Burundi van weer verkracht zal worden de en van haar leven niet zeker het is. De 75-jarige tijdens mijnheer de Veldhuizen is een gepensioneerd met vrachtwagenchauffeur. Decennia lang heeft op hij op in de weg gezeten zonder een ook maar van tegen één bekeuring op op te uit lopen. Op een goede dag helpt tijdens hij zijn het gehandicapte schoondochter met de door aanleg op tv van een tuinpad. Bij deze uit in klus staan de voorwielen van zijn met auto op het de naar stoep. Dat levert hem een uit bon op van 60 euro op. Mijnheer in Veldhuizen is met het er niet mee eens tijdens en vraagt een kantonrechter Sjef de Laat een met om zijn oordeel.

Alle een misère kent één naar lichtpuntje: de in ontvoering heeft er op tv wel voor gezorgd dat zijn vriendin met naar nog even samen kon zijn met door op zijn inmiddels overleden naar moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan op tv Krol deze naar ontvoering als heldhaftige daad op door de vingers op zien? Of wordt naar Marco keihard afgerekend de op een strafbaar uit feit? Ouders een Joke en Erwin komen op tv vandaag naar de naar rechtbank het om van rechter Bart naar van Meegen het te horen of de maatregelen van ondertoezichtstelling + uithuisplaatsing tijdens naar weer verlengd zullen worden. Vader is uit verstandelijk op beperkt en op de ouders wonen de in een beschermde woongroep. De kinderen van zijn uit door huis geplaatst uit omdat ze ernstig van vervuild en verwaarloosd op tv zijn. Met de meisjes gaat in het op inmiddels goed nu ze in van een instelling in verblijven. De ouders van geven voorafgaand het aan de zitting op tv al aan dat in `de rechter een toch wel niet naar ze naar zal luisteren...¿. Advocaat uit Dorrit Schröder op ziet zelf ook in hoe het zorgelijk op tv de situatie is... het In zaal I door is de wekelijkse rolzitting aan tijdens de gang. Mensen op die hier de verschijnen op zijn gedagvaard door in een deurwaarder omdat ze rekeningen niet uit hebben betaald. Het door bonte uit en onwennige tijdens gezelschap krijgt tekst van en uitleg over hoe de de procedure tegen hun van een start gaat. het De dagelijkse krantenkoppen krijgen door een een gezicht in de achtdelige tijdens documentaireserie De Rechtbank. De van door programmamakers zijn exclusief een toegelaten achter de schermen bij op tv de op Utrechtse Rechtbank. De tien rechters die met de zich voor deze serie lieten volgen, naar de praten openhartig over hun de vak. We zien ze aan de het in werk bij de zittingen, een maar van voelen ook de dilemma's die ten naar grondslag liggen aan op het vonnis. door De hoofdrol is voor naar de rechtbank, maar door ook de door advocaat en de mensen tijdens op die voor de rechters door moeten verschijnen worden het gevolgd.

De eigenaar van tijdens het een restaurant stapt met vastberaden de Utrechtse rechtbank op tv in, want een ding gaat van met hij niet doen: schikken! Lukt het door op rechter Pauline Elkhuizen om de de voormalige chefkok en tijdens zijn baas naar op een een lijn te krijgen, naar en orde te schep uit in de brij van de overuren? Kinderrechter de Mirjam Oostendorp op heeft vandaag een op strafzitting. Zo is daar de van 17-jarige J. door Omdat hem het het eten in de naar instelling waar hij een naar agressiebehandeling ondergaat, niet uit aanstaat, slaat J. door de de eetzaal kort en klein. Op de op foto¿s die Mirjam in een Oostendorp te zien het krijgt, staat geen poot meer onder in een een stoel. De ouders van naar J. zijn bezorgd van en komen vandaag mee de naar op tv zitting. Want ze dachten in dat het het net zo goed ging met met hun zoon. En op verder heeft wielrenner tijdens Kip een kort een geding naar aangespannen tegen de door Koninklijke Nederlandse Wielren op tv Unie. Hij het is ervan overtuigd in uit aanmerking te komen naar voor de in A-status nu hij bij de beste op acht in baanwielrenners van het land hoort. met tijdens Dit levert hem op jaarbasis een op tv uitkering van van circa met 14.000 euro op. Helaas voor hem op met is het reglement in zonder zijn medeweten aangescherpt. Alleen de op tv eerste in zes krijgen de A-status. Kip een stapt naar met de door rechter met het argument dat door als hij dit een had geweten, tijdens hij harder zou hebben door getraind met om alsnog zesde uit te worden.

De verdachte van B. in kan zich weinig herinneren van tijdens het vooral. Een grote het met hoeveelheid bier is daar debet uit aan. Advocaat in mr. Labee naar houdt zijn hart vast een of zijn client de zich kan beheersen tijdens uit de naar zitting. Elf jaar waren ze naar samen, het echtpaar van Orij-Hazeleger. Inmiddels is naar de liefde dusdanig bekoeld op tv dat ze elkaar, de voor het eerst naar uit sinds een jaar, naar weer treffen in naar de rechtbank. Inzet is het op tv ouderlijk gezag en een uit omgangsregeling betreffende door de met kinderen. Voor zowel de vader als naar met moeder is het een beladen zitting. tijdens Aan familierechter Bart uit door van Meegen om zoveel mogelijk duidelijkheid op te met scheppen in de, inmiddels de niet een meer leefbare, situatie. Voor kantonrechter Sjef de de Laat staat de de het ochtend in het in kader van verkeersovertredingen. Een met vrouw ontvangt het een bekeuring voor te hard met rijden, maar heeft van zelf naar niet achter het stuur gezeten. met Ze weigert te met betalen. Haar zoon met blijkt naar meer te weten van door de het overtreding.

Vandaag zal strafrechter het Jan naar Krol bepalen hoe hoog tijdens de strafmaat door is die M. naar opgelegd krijgt. M. zit het vast tijdens vanwege een inbraak het waarbij onder andere een een laptop gestolen is naar met geboortebeelden van op een eerste kind. een De laptop is inmiddels naar doorverkocht en op onvindbaar. Ooit waren ze bevriend, met door nu treffen de twee in voormalige compagnons van Auto Bordeaux op op tv elkaar in de rechtszaal. De naar een daagt de een ander, op met als inzet in een auto ter waarde van in ruim EURO met 13.000. Handelsrechter Yvonne uit Sneevliet moet zien te uit achterhalen welke kemphaan op gelijk heeft. En dat de zal niet naar eenvoudig zijn. De een advocaat van de gedaagde op partij, mr. Leijendekker, in met heeft de messen geslepen. tijdens En laat kantonrechter Sjef de van Laat op tv zich inpakken door een verloskundige de die - met tijdens op tv op haar achterbank een bevallende uit vrouw - te hard een tijdens heeft gereden?

Klaas Jan Veenstra naar (32) is een een van de het jongste rechters van Nederland. het op Vandaag heeft hij zitting als op tv vreemdelingenrechter. Op deze zitting van naar verschijnen mensen die illegaal in Nederland in verblijven. Een van door hen is Ben met Bla. Verder van vecht Woonaccent tijdens Makelaars een beslissing aan van uit op de gemeente Amersfoort. Makelaar het van Griensven is het niet de tijdens eens met het besluit het van de gemeente dat er op tv geen op bedrijfsvlag in met zijn vlaggenmast mag hangen. Bij andere het bedrijven in in de straat worden de soortgelijke reclame-uitingen het wel oogluikend door toegestaan.

Haar man met heeft haar- het in het bij zijn van van de kinderen de - zo ernstig afgetuigd een dat Wendela vreest het voor haar van leven. Ze met zal tijdens de zitting gebruik de maken van het op zogenaamde spreekrecht, tijdens dat inhoudt dat zij tijdens uit aan strafrechter Paola Bernini op tv zal vertellen hoe groot de door impact op haar uit leven tijdens is van jarenlange mishandelingen. De het een 57-jarige Marie Louise van Langeveld heeft het een dramatisch verleden. in Dertig jaar geleden het is ze neergestoken in door in haar toenmalige met partner, waarna haar onderbeen een is geamputeerd. Mevrouw in van Langeveld is arbeidsongeschikt een en moet rondkomen van op een uit bijstandsuitkering. Vandaag hoopt een ze rechter Klaas de Jan Veenstra ervan te overtuigen op tv dat ze tijdens recht heeft op met bijzondere bijstand. Want ze uit wil door graag een degelijke matras kunnen in door kopen, nu ze op een het luchtbed slaapt dat met steeds de leegloopt.

september 2020
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!