Programma gemist?

Realityserie waarin een rechters van de rechtbank tijdens in Utrecht de en met Amsterdam worden gevolgd. tijdens We zien de verhalen van mensen tijdens op die voor de van rechter verschijnen. Ook de rechters door praten openhartig over in hun vak. op tv uit het Kies in een fragment (6 fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt tijdens aan in politieonderzoek (1)(00:06:50) in Kinderbescherming verzoekt ontheffing naar ouderlijk gezag (1)(00:12:59) door Niet meegewerkt aan politieonderzoek (2)(00:18:22) van Kinderbescherming verzoekt ontheffing van ouderlijk gezag tijdens (2)(00:23:25) Boete na beschermen naar kievietsei(00:27:00) Kinderbescherming op tv verzoekt ontheffing ouderlijk gezag uit (3)

22:23),Realityserie tijdens waarin rechters naar van de rechtbank in Utrecht en door Amsterdam van worden gevolgd. We zien de uit verhalen van naar mensen die voor de in op tv rechter verschijnen. Ook een de rechters praten openhartig over in hun op vak. door in Kies een fragment met (6 fragmenten)(00:01:10) Rijden zonder uit rijbewijs?(00:06:50) in Verslaafde negeert voorwaarden (1) uit (00:10:50) van Fietstaxichauffeur voelt zich gedupeerd(00:15:55) Verslaafde op tv negeert voorwaarden in (2)(00:21:04) Vergeten een in te checken(00:25:38) Verslaafde negeert voorwaarden in van (3)

22:22),Realityserie de waarin rechters van de door rechtbank in een Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. de We zien van de verhalen op van mensen het die voor de rechter een verschijnen. Ook de op tv rechters praten openhartig tijdens over hun vak. op tv de van Kies een fragment naar (8 een fragmenten)(00:00:49) Terecht voor openbare dronkenschap en uit op baldadigheid(00:05:20) Judobond en judoka's tegenover in elkaar (1) (00:09:05) Dubbele van parkeerboete op in Utrecht (00:13:30) Judobond een en met judoka's tegenover elkaar naar (2) (00:16:26) Doorrijden na aanhouding de voor rijden onder invloed tijdens (1)(00:20:54) Judobond en op tv judoka's tegenover op elkaar (3) (00:21:50) naar Gijzeling in vanwege openstaande boete?(00:24:05) Doorrijden na door aanhouding met voor rijden onder de invloed (2)

Realityserie waarin tijdens rechters op van de rechtbank in Utrecht en een Amsterdam worden naar gevolgd. We zien op de een verhalen van mensen op tv die voor de rechter het verschijnen. Ook de rechters het praten openhartig over de hun vak. op een Kies een een fragment het (5 fragmenten)(00:01:04) Zaak over op door de Utrechtse krakersrellen (1) naar (00:07:15) Beroep tegen boete het van €25,-(00:12:44) de Zaak over de op tv Utrechtse krakersrellen (2) tijdens (00:17:00) Verwarring over Mulderzaak met apk-keuring(00:23:38) Zaak over van de Utrechtse krakersrellen tijdens (3)

22:23),Realityserie waarin rechters op tv van door de rechtbank in Utrecht op tv en Amsterdam worden gevolgd. een We op tv zien de verhalen met van mensen die voor het de rechter een verschijnen. Ook de rechters een praten openhartig over hun op vak. uit in uit Kies een fragment (7 op tv een fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij hennepteelt? in (1)(00:06:02) Strijden voor op tv toeristenvisum (1)(00:11:48) Betrokken tijdens bij hennepteelt? (2)(00:16:17) Strijden voor uit toeristenvisum door (2)(00:20:26) Boete met auto die op al door total loss was(00:23:57) in Betrokken bij hennepteelt? (3)(00:24:53) Strijden het voor tijdens toeristenvisum (3)

22:22),Realityserie op tv waarin rechters tijdens van de rechtbank in Utrecht en de in Amsterdam worden gevolgd. van We zien de verhalen op van mensen die door voor de naar rechter verschijnen. Ook de rechters praten met openhartig over met hun vak. tijdens een Kies op tv een fragment (5 op tv door fragmenten)(00:00:55) Mishandeling of noodweer? (1)(00:07:40) met In beroep tegen een het UWV (1)(00:13:51) Mishandeling de of noodweer tijdens (2)(00:20:08) Baasje in ruimt hondenpoep niet op tv op(00:24:45) In beroep tegen het in UWV uit (2)

22:22),Realityserie waarin rechters het van van de rechtbank in Utrecht en de Amsterdam worden gevolgd. de tijdens We zien de verhalen van naar mensen van die voor de rechter verschijnen. in Ook de rechters praten tijdens openhartig over met hun vak. op met Kies met tijdens een fragment (5 fragmenten)(00:01:02) Mishandeling tijdens van ex-vriendin (1)(00:09:40) naar Dodemanskoord leidt tot fikse van geldboete(00:14:50) Mishandeling tijdens van ex-vriendin (2)(00:19:21) Te uit hard gereden, maar tijdens hoeveel?(00:24:22) Mishandeling van naar ex-vriendin uit (3)

22:23,Realityserie tijdens waarin rechters van tijdens de rechtbank in het Utrecht en Amsterdam worden in gevolgd. We zien de de verhalen van mensen tijdens de die voor de rechter verschijnen. Ook het de op tv rechters praten openhartig over tijdens hun het vak.

Advocaat door Boelens hoopt naar rechter Klaas Jan Veenstra ervan te de overtuigen naar dat mevrouw door Irakoze - afkomstig uit Burundi - tijdens in van aanmerking komt met voor een verblijfsvergunning. tijdens Mevrouw Irakoze werkt de in de zorg en volgens een advocaat naar Boelens is ze de een aanwinst voor de door Nederlandse maatschappij. Mevrouw Irakoze vreest naar in dat - als ze zal op worden uitgezet met - ze in Burundi door weer verkracht zal worden tijdens en naar haar leven niet zeker is. op een De 75-jarige mijnheer Veldhuizen is een naar gepensioneerd tijdens vrachtwagenchauffeur. Decennia tijdens lang heeft hij op tv op de weg gezeten zonder ook in uit maar tegen één met bekeuring op te lopen. Op een op tv goede dag van helpt hij de zijn gehandicapte schoondochter een met de aanleg van met een tuinpad. Bij uit deze klus naar staan de op tv voorwielen van zijn auto op de de stoep. naar Dat levert het hem een bon van 60 naar euro op. tijdens Mijnheer Veldhuizen het is het er niet mee door eens en vraagt op tv kantonrechter Sjef de Laat op tv om zijn een oordeel.

Alle op misère kent in één lichtpuntje: de een ontvoering heeft er wel voor de gezorgd dat tijdens zijn vriendin nog even samen op op tv kon zijn met zijn inmiddels overleden een moeder. In hoeverre uit zal strafrechter Jan op tv op tv Krol deze ontvoering als heldhaftige daad het door de vingers op tv door zien? Of wordt het Marco keihard afgerekend op een door strafbaar feit? van Ouders Joke en Erwin komen in vandaag naar op tv de rechtbank om het van rechter met Bart van Meegen te tijdens horen of het de maatregelen ondertoezichtstelling naar + uithuisplaatsing op weer verlengd zullen worden. Vader tijdens is verstandelijk beperkt een en met de ouders wonen in met een beschermde woongroep. De kinderen uit zijn uit huis door op tv geplaatst omdat ze ernstig vervuild het en verwaarloosd tijdens zijn. Met de meisjes de gaat het tijdens inmiddels goed nu ze door in de een instelling verblijven. De uit ouders geven in voorafgaand aan de zitting van al aan dat `de rechter in toch van wel niet naar ze door zal luisteren...¿. Advocaat Dorrit op tv Schröder ziet zelf door ook in hoe met zorgelijk de situatie uit is... In op zaal I op is de wekelijkse tijdens rolzitting aan uit de gang. Mensen die hier van verschijnen zijn gedagvaard tijdens door een tijdens deurwaarder omdat ze rekeningen op niet een hebben betaald. Het bonte en in onwennige gezelschap krijgt tekst door een en uitleg over hoe door de procedure door tegen hun van start op tv gaat. De dagelijkse krantenkoppen krijgen door een in gezicht in de van achtdelige documentaireserie De door Rechtbank. De programmamakers zijn naar exclusief het toegelaten achter de schermen bij op de Utrechtse Rechtbank. van De tien rechters die van zich in voor deze naar serie lieten volgen, praten op tv openhartig over hun tijdens vak. We tijdens zien ze aan naar het werk bij de zittingen, maar tijdens voelen ook door de dilemma's naar die ten grondslag liggen aan uit het uit vonnis. De hoofdrol is voor door door de rechtbank, maar de ook de advocaat en de mensen het de die voor de rechters moeten met verschijnen van worden gevolgd.

De eigenaar van uit het restaurant een stapt vastberaden de het Utrechtse op tv rechtbank in, want het een ding gaat met hij niet doen: op tv schikken! Lukt het rechter in Pauline Elkhuizen om de voormalige naar het chefkok en zijn baas op een de lijn met te krijgen, in en orde te van schep in de brij van de overuren? Kinderrechter Mirjam Oostendorp naar heeft op tv vandaag een strafzitting. tijdens Zo is daar de 17-jarige op tv uit J. Omdat hem het van eten in de instelling waar uit hij een op tv agressiebehandeling ondergaat, niet aanstaat, naar slaat J. het de eetzaal kort en in klein. Op de van een foto¿s die Mirjam naar Oostendorp te zien naar krijgt, staat geen van poot meer onder een stoel. in De ouders van J. in zijn bezorgd en het komen vandaag mee het naar zitting. uit Want ze in dachten dat het net zo door goed een ging met hun zoon. uit En verder heeft wielrenner door Kip een van kort geding aangespannen tegen het de Koninklijke tijdens Nederlandse Wielren Unie. Hij door is ervan tijdens overtuigd in aanmerking een te komen een voor de A-status nu hij uit bij de op beste acht baanwielrenners de van tijdens het land hoort. Dit levert de hem op jaarbasis op een uitkering van een circa 14.000 de euro op. Helaas naar voor hem is het reglement een zonder door zijn medeweten aangescherpt. in Alleen de eerste zes krijgen in de A-status. uit Kip stapt in naar de rechter met het tijdens argument naar dat als hij dit had in een geweten, hij harder zou hebben getraind tijdens door om alsnog zesde te met worden.

De verdachte B. naar naar kan zich weinig van herinneren van het vooral. in Een grote hoeveelheid uit bier is daar debet het aan. Advocaat door mr. Labee houdt uit zijn hart naar vast of zijn client zich de kan beheersen tijdens de in zitting. Elf jaar op waren ze op samen, het met echtpaar Orij-Hazeleger. Inmiddels is in de liefde dusdanig met bekoeld dat ze elkaar, naar op tv voor het eerst sinds van een jaar, weer treffen met in het de rechtbank. Inzet is de het ouderlijk gezag en een op tv met omgangsregeling betreffende de kinderen. uit Voor zowel de door vader als moeder is naar het van een beladen zitting. Aan familierechter naar Bart in van Meegen om zoveel mogelijk een duidelijkheid te met scheppen in de, inmiddels met niet meer leefbare, tijdens situatie. op Voor kantonrechter Sjef de Laat staat in een de ochtend in het kader van op verkeersovertredingen. Een vrouw van op tv ontvangt een bekeuring voor het te hard in rijden, maar heeft zelf niet door achter het stuur gezeten. op door Ze weigert te op tv betalen. Haar zoon blijkt met meer te weten van de op door overtreding.

Vandaag de zal strafrechter Jan Krol bepalen het op tv hoe hoog de op tv strafmaat is die M. opgelegd krijgt. een M. tijdens zit vast vanwege een inbraak tijdens waarbij naar onder andere een laptop het gestolen is met geboortebeelden naar van een eerste van kind. De een laptop is op inmiddels doorverkocht en een onvindbaar. Ooit waren ze bevriend, de nu de treffen de twee in voormalige compagnons van tijdens Auto Bordeaux elkaar in op de in rechtszaal. De een daagt op de ander, met als inzet naar een auto ter uit waarde door van ruim in EURO 13.000. Handelsrechter Yvonne in Sneevliet moet zien te achterhalen tijdens welke op tv kemphaan gelijk heeft. En door dat tijdens zal niet eenvoudig naar zijn. De advocaat op van de gedaagde partij, mr. Leijendekker, het heeft de messen van geslepen. En naar laat het kantonrechter Sjef de Laat zich in inpakken door een verloskundige op tv die op - met op haar het achterbank een bevallende vrouw in tijdens - te hard heeft de gereden?

Klaas met Jan Veenstra (32) is de een van de jongste op rechters van op Nederland. Vandaag heeft hij in zitting als op tv vreemdelingenrechter. op tv Op deze zitting verschijnen met mensen die illegaal naar in Nederland door verblijven. Een van een hen is Ben met Bla. Verder vecht van Woonaccent Makelaars een beslissing de aan van de van gemeente Amersfoort. Makelaar van door Griensven met is het niet eens met het het een besluit van de gemeente op tv dat er geen bedrijfsvlag in in zijn vlaggenmast mag uit tijdens hangen. Bij andere bedrijven in de de straat van worden soortgelijke in reclame-uitingen wel oogluikend van toegestaan.

Haar van man heeft haar- in het op bij zijn van van met de kinderen - zo tijdens ernstig afgetuigd dat Wendela door vreest de voor haar leven. Ze zal tijdens een de door zitting gebruik maken van van het zogenaamde van spreekrecht, dat inhoudt dat van zij aan strafrechter in Paola Bernini zal vertellen uit het hoe groot de door impact op haar door leven is van op tv jarenlange mishandelingen. De 57-jarige Marie Louise op tv van Langeveld op heeft een op tv dramatisch verleden. Dertig jaar geleden door is de ze neergestoken door door haar toenmalige partner, waarna in haar onderbeen is een geamputeerd. het Mevrouw van Langeveld met is arbeidsongeschikt en moet rondkomen van uit tijdens een bijstandsuitkering. Vandaag hoopt ze rechter door Klaas Jan uit Veenstra ervan te in overtuigen dat ze het recht heeft op naar bijzondere bijstand. Want ze op wil graag een een degelijke matras door kunnen een kopen, nu ze op een uit luchtbed slaapt dat in steeds naar leegloopt.

september 2021
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!