Programma gemist?

Realityserie waarin rechters op tv van de rechtbank naar in Utrecht en tijdens Amsterdam tijdens worden gevolgd. We zien de met verhalen van door mensen die op tv voor de naar rechter verschijnen. Ook naar de rechters praten openhartig over met hun vak. de de naar Kies het een fragment (6 fragmenten)(00:00:57) met Niet meegewerkt aan in politieonderzoek (1)(00:06:50) Kinderbescherming verzoekt in ontheffing ouderlijk gezag met (1)(00:12:59) tijdens Niet meegewerkt aan politieonderzoek (2)(00:18:22) Kinderbescherming met verzoekt op tv ontheffing ouderlijk gezag (2)(00:23:25) op tv Boete na beschermen kievietsei(00:27:00) tijdens Kinderbescherming verzoekt ontheffing op tv tijdens ouderlijk gezag (3)

22:23),Realityserie op waarin rechters van door de rechtbank in Utrecht en in Amsterdam worden gevolgd. een We de zien de verhalen van mensen op die voor de van rechter het verschijnen. Ook de het rechters praten openhartig op tv over hun op tv vak. de tijdens Kies een fragment van (6 fragmenten)(00:01:10) Rijden het zonder de rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde negeert tijdens voorwaarden (1) (00:10:50) Fietstaxichauffeur voelt zich door gedupeerd(00:15:55) Verslaafde een negeert voorwaarden door (2)(00:21:04) Vergeten van in te checken(00:25:38) Verslaafde negeert de voorwaarden in (3)

22:22),Realityserie tijdens waarin rechters in van de rechtbank een in Utrecht en Amsterdam door worden gevolgd. We van zien de verhalen van mensen door tijdens die voor de rechter verschijnen. Ook tijdens de uit rechters praten een openhartig over hun vak. een op tv de Kies een fragment (8 op tv op fragmenten)(00:00:49) Terecht voor openbare dronkenschap en op baldadigheid(00:05:20) de Judobond en judoka's tegenover elkaar naar (1) het (00:09:05) Dubbele parkeerboete uit in Utrecht (00:13:30) Judobond op en judoka's tegenover elkaar met (2) (00:16:26) Doorrijden tijdens na aanhouding voor door rijden onder van invloed (1)(00:20:54) Judobond en op tijdens judoka's tegenover elkaar (3) uit (00:21:50) Gijzeling door vanwege openstaande boete?(00:24:05) Doorrijden na aanhouding van voor rijden onder met invloed een (2)

Realityserie waarin door rechters van de tijdens rechtbank in op tv Utrecht en Amsterdam worden het gevolgd. We zien de een verhalen van de mensen met die voor de rechter verschijnen. Ook een de rechters praten naar openhartig tijdens over hun vak. het naar Kies het een op tv fragment (5 met fragmenten)(00:01:04) Zaak over de Utrechtse tijdens krakersrellen (1) (00:07:15) Beroep op tv tegen boete van op naar €25,-(00:12:44) Zaak over de Utrechtse op krakersrellen (2) (00:17:00) tijdens Verwarring naar over Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) Zaak over de van in Utrechtse krakersrellen (3)

22:23),Realityserie waarin rechters in van de rechtbank de in Utrecht naar en Amsterdam de worden gevolgd. het We zien de verhalen van mensen van die voor naar de rechter op tv verschijnen. Ook door de rechters praten openhartig in over hun een vak. naar op tv Kies een fragment (7 op fragmenten)(00:00:52) Betrokken de bij hennepteelt? tijdens (1)(00:06:02) Strijden voor op toeristenvisum (1)(00:11:48) met Betrokken bij hennepteelt? (2)(00:16:17) Strijden op tv voor toeristenvisum (2)(00:20:26) naar Boete met auto tijdens die al total loss op was(00:23:57) op tv Betrokken bij hennepteelt? in (3)(00:24:53) Strijden voor tijdens toeristenvisum (3)

22:22),Realityserie waarin rechters tijdens van naar de rechtbank in Utrecht en het Amsterdam worden gevolgd. op tv tijdens We zien de verhalen van uit mensen die voor de van rechter een verschijnen. Ook de rechters praten het openhartig met over hun vak. een op in Kies een fragment de (5 een fragmenten)(00:00:55) Mishandeling of noodweer? (1)(00:07:40) uit In beroep door tegen het op tv UWV (1)(00:13:51) Mishandeling van of noodweer (2)(00:20:08) Baasje ruimt met hondenpoep door niet op(00:24:45) In het beroep tegen het UWV op (2)

22:22),Realityserie uit waarin rechters van de op rechtbank tijdens in Utrecht en Amsterdam worden op tv gevolgd. in We zien de verhalen van mensen het die voor de het rechter verschijnen. tijdens Ook de het rechters praten de openhartig over hun vak. in uit een Kies een een fragment (5 fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van door tijdens ex-vriendin (1)(00:09:40) Dodemanskoord leidt het tot fikse geldboete(00:14:50) Mishandeling van het ex-vriendin (2)(00:19:21) van Te hard van gereden, maar hoeveel?(00:24:22) Mishandeling door van ex-vriendin het (3)

22:23,Realityserie waarin rechters van in van de rechtbank op tv in Utrecht en Amsterdam door worden gevolgd. de We zien de verhalen op tv van mensen tijdens die voor de rechter verschijnen. een Ook in de rechters praten openhartig in over hun van vak.

Advocaat Boelens door hoopt door rechter Klaas Jan Veenstra ervan uit te overtuigen naar dat mevrouw Irakoze uit - afkomstig uit Burundi van - in met aanmerking komt het voor een verblijfsvergunning. Mevrouw uit Irakoze werkt in de zorg van en door volgens advocaat Boelens is ze door een aanwinst een voor naar de Nederlandse maatschappij. Mevrouw Irakoze naar vreest dat - door als ze op zal worden uitgezet - ze tijdens in in Burundi weer verkracht uit zal worden en de haar leven niet zeker is. de De tijdens 75-jarige mijnheer van Veldhuizen is een gepensioneerd in vrachtwagenchauffeur. Decennia tijdens lang heeft hij in op de weg gezeten van zonder ook maar tegen op tv één bekeuring op op te lopen. Op een de goede dag helpt door hij in zijn gehandicapte schoondochter met de op aanleg van naar een tuinpad. Bij naar deze klus staan de tijdens voorwielen van door zijn auto op de de van stoep. Dat levert hem een de bon van 60 euro op tv op. Mijnheer Veldhuizen van is naar het er een niet mee eens op en vraagt kantonrechter Sjef de met Laat om zijn op tv oordeel.

Alle op misère kent één lichtpuntje: de tijdens ontvoering heeft er van naar wel voor gezorgd dat zijn door vriendin nog even met samen kon zijn in met zijn inmiddels een overleden in moeder. In hoeverre zal strafrechter de Jan van Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door door de uit vingers zien? Of uit wordt Marco keihard naar afgerekend op op een strafbaar feit? Ouders Joke het en Erwin tijdens komen vandaag naar de uit rechtbank in om van rechter Bart uit van Meegen met te horen tijdens of de maatregelen ondertoezichtstelling + uithuisplaatsing door weer verlengd zullen een uit worden. Vader is verstandelijk beperkt van en de ouders door wonen in een naar beschermde woongroep. De kinderen met het zijn uit huis geplaatst omdat ze een ernstig vervuild en het verwaarloosd zijn. Met van in de meisjes gaat het met inmiddels goed de nu ze in een op instelling verblijven. De op ouders geven voorafgaand in aan de op zitting al aan dat `de met rechter toch wel niet met naar ze op tv zal luisteren...¿. op Advocaat Dorrit de Schröder ziet zelf ook in het hoe zorgelijk de in situatie in is... In zaal I door is de wekelijkse rolzitting aan met de het gang. Mensen die van hier verschijnen zijn gedagvaard door op tv een met deurwaarder omdat ze rekeningen naar niet hebben betaald. Het in bonte en onwennige met gezelschap krijgt tekst een en uitleg op tv over hoe de procedure met met tegen hun van start gaat. van De dagelijkse met krantenkoppen krijgen een gezicht naar in de achtdelige het documentaireserie De Rechtbank. het De programmamakers zijn exclusief met toegelaten achter het de naar schermen bij de de Utrechtse Rechtbank. De tien op tv rechters die in zich voor deze serie in lieten volgen, praten naar openhartig over hun uit vak. We zien ze aan door met het werk bij de zittingen, maar de voelen ook de het dilemma's die de ten grondslag liggen aan op tv het het vonnis. De hoofdrol is voor de de rechtbank, maar het ook van de advocaat en een de mensen die voor het de rechters van moeten verschijnen in worden gevolgd.

De eigenaar tijdens van het restaurant stapt van tijdens vastberaden de Utrechtse rechtbank in, van want een tijdens ding gaat hij op tv niet doen: schikken! Lukt het op rechter Pauline Elkhuizen in om de uit voormalige chefkok van en zijn baas op naar een met lijn te krijgen, en naar orde te schep in op tv de brij van overuren? naar Kinderrechter Mirjam Oostendorp tijdens het heeft vandaag een strafzitting. Zo is tijdens daar uit de 17-jarige naar J. Omdat hem het eten uit in de instelling waar uit hij het een agressiebehandeling ondergaat, door niet aanstaat, slaat J. de een eetzaal kort tijdens en klein. Op op tv de foto¿s die uit Mirjam in Oostendorp te zien krijgt, staat uit geen poot meer naar onder een stoel. door De ouders door van J. zijn bezorgd op en komen vandaag mee naar naar door zitting. Want ze van dachten dat naar het net zo goed ging in met hun het zoon. En verder heeft wielrenner uit Kip een door kort geding een aangespannen tegen de Koninklijke naar Nederlandse tijdens Wielren Unie. Hij is een ervan overtuigd in op aanmerking te komen voor de op op tv A-status nu hij bij de beste door acht baanwielrenners op tv van het land op hoort. Dit levert hem een een op jaarbasis een uitkering van van circa het 14.000 euro op. op Helaas voor hem is het het reglement zonder zijn een medeweten aangescherpt. het Alleen de eerste zes krijgen tijdens de in A-status. Kip stapt naar naar de in rechter met het argument dat als van hij dit een had geweten, hij naar harder zou in hebben getraind om op alsnog zesde in te worden.

De van verdachte B. kan de zich weinig herinneren tijdens van het vooral. naar Een grote hoeveelheid bier op is met daar debet aan. Advocaat mr. met Labee houdt zijn met hart door vast of zijn client zich naar kan een beheersen tijdens de zitting. Elf naar jaar waren ze naar samen, het echtpaar Orij-Hazeleger. op Inmiddels tijdens is de liefde de dusdanig bekoeld dat ze elkaar, met voor het het eerst uit sinds een jaar, op tv weer treffen in met de rechtbank. Inzet uit is het ouderlijk een gezag en een omgangsregeling betreffende de met uit kinderen. Voor zowel de in vader als moeder is het een een beladen zitting. van Aan familierechter Bart een met van Meegen om zoveel mogelijk duidelijkheid met te scheppen in met de, inmiddels niet in meer leefbare, situatie. een Voor op kantonrechter Sjef de met Laat staat de ochtend tijdens in het uit kader van verkeersovertredingen. Een op vrouw ontvangt een bekeuring in voor te in hard door rijden, maar heeft zelf niet in achter het stuur gezeten. op tv Ze weigert door te betalen. Haar met zoon met blijkt meer te weten van de een door overtreding.

Vandaag zal strafrechter het Jan op tv Krol bepalen hoe naar hoog de strafmaat is tijdens die M. opgelegd op tv krijgt. M. zit vast naar vanwege een op inbraak waarbij onder van andere een laptop gestolen op is met het geboortebeelden van een eerste met kind. op De laptop is inmiddels doorverkocht van met en onvindbaar. Ooit waren op ze bevriend, nu treffen de uit op twee voormalige compagnons uit van Auto Bordeaux elkaar in de in rechtszaal. uit De een daagt de ander, door met als op tv inzet een auto tijdens ter met waarde van ruim EURO 13.000. van Handelsrechter Yvonne door Sneevliet moet zien te achterhalen uit welke kemphaan van gelijk het heeft. En dat zal niet eenvoudig het een zijn. De advocaat van de gedaagde een partij, mr. Leijendekker, een heeft de de messen geslepen. En laat tijdens kantonrechter Sjef op tv de Laat zich inpakken door op tv door een verloskundige die - met met op haar achterbank een van een bevallende vrouw - te de hard heeft naar gereden?

Klaas Jan uit Veenstra (32) is op een van de tijdens jongste rechters van in Nederland. Vandaag door heeft hij zitting het als vreemdelingenrechter. Op deze met zitting verschijnen uit mensen die illegaal in Nederland het verblijven. Een van de door hen is Ben Bla. Verder vecht het Woonaccent Makelaars tijdens een beslissing aan naar van de gemeente in Amersfoort. Makelaar tijdens van Griensven is uit het niet eens met het door besluit van de een uit gemeente dat er geen bedrijfsvlag naar in zijn vlaggenmast mag uit hangen. Bij andere naar bedrijven in met de op straat worden soortgelijke door reclame-uitingen wel oogluikend uit toegestaan.

Haar man uit heeft haar- op tv in het bij zijn van uit de kinderen het - zo met ernstig afgetuigd dat uit Wendela vreest voor op haar leven. Ze zal tijdens tijdens de zitting van gebruik maken van van het zogenaamde spreekrecht, het dat inhoudt de dat zij naar aan strafrechter Paola Bernini tijdens zal vertellen hoe groot de met impact op door haar leven is van van een jarenlange mishandelingen. De 57-jarige Marie Louise in in van Langeveld heeft naar een dramatisch verleden. Dertig naar jaar geleden is ze neergestoken tijdens door naar haar toenmalige partner, waarna haar naar van onderbeen is geamputeerd. Mevrouw van Langeveld in is arbeidsongeschikt door en moet rondkomen van uit een bijstandsuitkering. Vandaag door hoopt op tv ze rechter door Klaas Jan Veenstra ervan te het overtuigen dat de ze recht heeft het op bijzondere bijstand. Want ze op wil van graag een op degelijke matras kunnen kopen, nu tijdens ze op een luchtbed tijdens slaapt dat steeds met het leegloopt.

januari 2021
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!