Programma gemist?

Realityserie waarin rechters een van de door rechtbank in Utrecht en met Amsterdam uit worden gevolgd. op We zien de verhalen van met mensen die voor de met op tv rechter verschijnen. Ook de tijdens rechters praten openhartig over hun tijdens vak. een door op Kies een fragment op (6 een fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt met aan politieonderzoek (1)(00:06:50) Kinderbescherming verzoekt ontheffing tijdens van ouderlijk gezag (1)(00:12:59) tijdens Niet meegewerkt aan politieonderzoek (2)(00:18:22) in Kinderbescherming verzoekt ontheffing in ouderlijk gezag (2)(00:23:25) Boete door na beschermen kievietsei(00:27:00) uit Kinderbescherming op tv verzoekt ontheffing ouderlijk gezag uit (3)

22:23),Realityserie een waarin rechters van de de rechtbank in op Utrecht en op Amsterdam worden gevolgd. We zien de naar een verhalen van mensen die voor op de rechter van verschijnen. Ook met de rechters praten openhartig de over hun vak. met een Kies naar een fragment een (6 fragmenten)(00:01:10) een Rijden zonder door rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde negeert de voorwaarden (1) (00:10:50) Fietstaxichauffeur de voelt zich het gedupeerd(00:15:55) Verslaafde negeert het voorwaarden (2)(00:21:04) Vergeten uit in te checken(00:25:38) op tv Verslaafde negeert voorwaarden het (3)

22:22),Realityserie het waarin rechters van de op rechtbank in Utrecht naar en Amsterdam worden gevolgd. op op tv We zien de verhalen van mensen tijdens die voor de van rechter op tv verschijnen. Ook de rechters praten naar openhartig over hun de door vak. op tv in Kies een tijdens fragment (8 op tv fragmenten)(00:00:49) Terecht voor openbare dronkenschap en de baldadigheid(00:05:20) Judobond een en judoka's in tegenover elkaar (1) (00:09:05) Dubbele in de parkeerboete in Utrecht (00:13:30) met Judobond en met judoka's tegenover elkaar (2) uit (00:16:26) Doorrijden na met aanhouding voor rijden onder door invloed naar (1)(00:20:54) Judobond en judoka's tijdens tegenover elkaar (3) met (00:21:50) Gijzeling vanwege openstaande tijdens boete?(00:24:05) Doorrijden na aanhouding door voor rijden naar onder uit invloed (2)

Realityserie waarin het rechters van de rechtbank het in Utrecht door en Amsterdam worden gevolgd. een We zien naar de naar verhalen van mensen die voor de een rechter verschijnen. met Ook de de rechters praten openhartig over een hun van vak. op Kies op een fragment uit (5 fragmenten)(00:01:04) Zaak tijdens over de tijdens Utrechtse krakersrellen (1) (00:07:15) in Beroep tegen boete door van €25,-(00:12:44) Zaak over op naar de Utrechtse krakersrellen (2) (00:17:00) tijdens Verwarring over Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) van Zaak over van de Utrechtse krakersrellen door (3)

22:23),Realityserie waarin rechters naar van de rechtbank het in op tv Utrecht en door Amsterdam worden gevolgd. We zien de een verhalen van van mensen die op voor de rechter uit verschijnen. Ook de door rechters praten openhartig over een hun vak. tijdens in het Kies naar een fragment (7 fragmenten)(00:00:52) Betrokken tijdens bij door hennepteelt? (1)(00:06:02) Strijden voor toeristenvisum het (1)(00:11:48) Betrokken bij hennepteelt? door (2)(00:16:17) Strijden op voor toeristenvisum (2)(00:20:26) uit Boete uit met auto die al met total loss was(00:23:57) Betrokken door bij hennepteelt? (3)(00:24:53) Strijden door voor toeristenvisum tijdens (3)

22:22),Realityserie waarin het rechters van de rechtbank het een in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. een op We zien de verhalen op tv van mensen die voor de naar rechter met verschijnen. Ook de rechters praten een uit openhartig over hun vak. de een Kies naar een het fragment (5 op tv fragmenten)(00:00:55) Mishandeling of noodweer? uit (1)(00:07:40) In tijdens beroep tegen het op tv UWV (1)(00:13:51) Mishandeling in of noodweer (2)(00:20:08) Baasje ruimt hondenpoep op tv niet op(00:24:45) In op met beroep tegen het UWV het (2)

22:22),Realityserie waarin op tv rechters van de rechtbank tijdens in Utrecht uit en Amsterdam worden tijdens gevolgd. We in zien de verhalen van mensen door die door voor de rechter verschijnen. het Ook de naar rechters praten openhartig over van hun naar vak. een een Kies een in fragment (5 fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van in een ex-vriendin (1)(00:09:40) Dodemanskoord leidt tot fikse met geldboete(00:14:50) Mishandeling van uit ex-vriendin (2)(00:19:21) Te door het hard gereden, maar hoeveel?(00:24:22) uit Mishandeling van naar ex-vriendin (3)

22:23,Realityserie op tv waarin rechters van de op tv rechtbank in in Utrecht en Amsterdam worden op gevolgd. We zien op tv de verhalen het van mensen die voor de van tijdens rechter verschijnen. Ook de rechters met praten op openhartig over hun het vak.

Advocaat in Boelens hoopt rechter Klaas naar Jan Veenstra ervan te het overtuigen met dat mevrouw uit Irakoze - afkomstig uit Burundi van - in aanmerking komt door voor in een verblijfsvergunning. Mevrouw de Irakoze werkt een in de zorg en op tv volgens advocaat Boelens is ze van een aanwinst de voor uit de Nederlandse maatschappij. Mevrouw een Irakoze vreest dat - uit als door ze zal worden uitgezet op - ze de in Burundi weer verkracht zal door worden op en haar leven met niet zeker is. De 75-jarige mijnheer het Veldhuizen is een door gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. Decennia op lang heeft hij tijdens uit op de weg met gezeten zonder ook maar tegen tijdens één bekeuring uit op te lopen. Op een van goede dag het helpt hij zijn door gehandicapte schoondochter met de een aanleg van met een tuinpad. Bij deze naar op tv klus staan de voorwielen van tijdens zijn auto op de een stoep. op Dat levert hem een door bon van 60 met euro op. tijdens Mijnheer Veldhuizen is het er door niet mee uit eens en op tv vraagt kantonrechter Sjef de Laat op tv om in zijn oordeel.

Alle misère op kent één lichtpuntje: de van ontvoering heeft er de een wel voor gezorgd van dat zijn vriendin nog tijdens even samen kon zijn op tv met zijn uit inmiddels overleden uit moeder. In hoeverre van zal strafrechter Jan op Krol deze ontvoering als heldhaftige op tv daad door de vingers het zien? Of wordt op tv Marco tijdens keihard afgerekend op een van strafbaar feit? de Ouders Joke van en Erwin komen tijdens vandaag naar de rechtbank om de van rechter het Bart van in Meegen te horen of de naar maatregelen ondertoezichtstelling + uithuisplaatsing de weer verlengd zullen een worden. Vader tijdens is verstandelijk op beperkt en naar de ouders wonen in een beschermde met woongroep. De kinderen het zijn uit uit huis geplaatst omdat een ze ernstig een vervuild en op verwaarloosd zijn. Met het de meisjes gaat het inmiddels goed het nu ze in het een instelling de verblijven. De ouders geven naar op tv voorafgaand aan de een zitting al aan door dat `de rechter toch wel niet uit naar op ze zal met luisteren...¿. Advocaat Dorrit Schröder uit ziet zelf ook naar in hoe op tv zorgelijk de situatie is... door In zaal I de is de op wekelijkse rolzitting aan de gang. tijdens Mensen die hier op tv verschijnen zijn gedagvaard naar door uit een deurwaarder omdat ze rekeningen niet met hebben betaald. Het met bonte en onwennige de gezelschap krijgt op tekst en op tv uitleg over hoe de procedure uit tegen tijdens hun van start de gaat. De dagelijkse met krantenkoppen krijgen een het gezicht in het de achtdelige documentaireserie De Rechtbank. De een programmamakers op zijn exclusief toegelaten achter de naar met schermen bij de Utrechtse in Rechtbank. De tien van rechters die zich voor deze naar serie lieten op volgen, op praten openhartig over hun vak. uit We zien ze aan de het tijdens werk bij de zittingen, maar op voelen ook naar de dilemma's een die ten grondslag liggen aan in het vonnis. het De hoofdrol is op voor de rechtbank, maar op tv ook van de advocaat en de naar mensen die voor de uit door rechters moeten verschijnen worden op tv gevolgd.

De eigenaar van naar het een restaurant stapt in vastberaden de Utrechtse naar rechtbank in, want een ding gaat het hij niet in doen: schikken! Lukt het op tv rechter Pauline de Elkhuizen om de op voormalige chefkok en zijn op tijdens baas op een door lijn te krijgen, en orde te de op schep in de in brij van overuren? op Kinderrechter Mirjam Oostendorp heeft vandaag een op tv strafzitting. Zo een is daar de 17-jarige op tv J. door Omdat hem het met eten in de in instelling waar hij met een agressiebehandeling ondergaat, niet aanstaat, van slaat op J. de eetzaal kort met en klein. van Op de foto¿s naar die Mirjam Oostendorp te tijdens zien uit krijgt, staat geen poot in meer onder een stoel. tijdens De ouders op van J. zijn bezorgd de en van komen vandaag mee naar zitting. tijdens Want het ze dachten dat het net zo met goed ging het met hun zoon. tijdens En van verder heeft wielrenner Kip een kort de geding aangespannen tegen op tv de Koninklijke Nederlandse in Wielren Unie. op tv Hij de is ervan overtuigd in tijdens aanmerking te komen voor met de A-status uit nu hij bij de op tv beste op tv acht baanwielrenners van het op land hoort. van Dit levert hem met op jaarbasis een een uitkering van circa 14.000 euro op. het de Helaas voor hem is het tijdens reglement zonder door zijn medeweten aangescherpt. Alleen naar de eerste zes een krijgen de de A-status. Kip stapt naar een de van rechter met het argument dat als tijdens hij dit had door geweten, het hij harder zou de hebben getraind door om alsnog zesde te op worden.

De uit verdachte B. kan zich door weinig herinneren uit van het vooral. Een grote uit de hoeveelheid bier is daar debet aan. door tijdens Advocaat mr. Labee houdt zijn het hart vast of door zijn client zich kan door beheersen op tijdens de zitting. Elf door jaar waren door ze samen, het echtpaar Orij-Hazeleger. de Inmiddels is de door liefde dusdanig bekoeld uit op tv dat ze elkaar, voor het eerst van op tv sinds een jaar, weer treffen in naar de door rechtbank. Inzet is het het ouderlijk gezag en naar een door omgangsregeling betreffende de kinderen. met Voor zowel de vader als de moeder is het tijdens een beladen op zitting. Aan familierechter naar Bart van de Meegen om op zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen op tv in door de, inmiddels niet meer leefbare, met situatie. Voor kantonrechter op Sjef uit de Laat staat de ochtend op in door het kader van de verkeersovertredingen. Een vrouw ontvangt een bekeuring op voor te door hard rijden, maar heeft tijdens zelf van niet achter het met stuur gezeten. uit Ze weigert te betalen. Haar in zoon blijkt uit meer te op weten van de tijdens overtreding.

Vandaag zal strafrechter tijdens in Jan Krol bepalen door hoe hoog de strafmaat is op tv die M. opgelegd op tv krijgt. M. zit naar vast de vanwege een inbraak waarbij in onder andere van een laptop gestolen is met met geboortebeelden van een een eerste kind. een De laptop is inmiddels van doorverkocht en onvindbaar. in Ooit waren ze een bevriend, nu treffen de de twee voormalige het compagnons van Auto uit Bordeaux elkaar in de met rechtszaal. van De een daagt uit de ander, met als inzet op tv een met auto ter op tv waarde van ruim EURO 13.000. Handelsrechter een Yvonne Sneevliet een moet zien uit te achterhalen welke kemphaan gelijk een heeft. uit En dat zal op niet eenvoudig zijn. De op advocaat op tv van de gedaagde partij, mr. Leijendekker, tijdens heeft de tijdens messen geslepen. de En laat kantonrechter Sjef de een Laat in zich inpakken door een verloskundige een een die - met op het haar achterbank een in bevallende vrouw - het te hard in heeft gereden?

Klaas Jan Veenstra naar (32) een is een van de jongste het de rechters van Nederland. Vandaag tijdens heeft hij zitting als uit vreemdelingenrechter. Op deze het zitting verschijnen op tv mensen die illegaal van in Nederland verblijven. Een naar van hen is het Ben Bla. een Verder vecht in Woonaccent Makelaars een beslissing aan op tv van de in gemeente Amersfoort. op Makelaar van Griensven is het van niet eens door met het besluit van de de gemeente dat in er geen van bedrijfsvlag in zijn op vlaggenmast mag door hangen. Bij andere bedrijven in het de van straat worden soortgelijke reclame-uitingen wel tijdens oogluikend op tv toegestaan.

Haar op man heeft haar- in uit het bij zijn van van de kinderen - door zo ernstig afgetuigd de dat Wendela door vreest voor de haar leven. Ze zal een tijdens de zitting de gebruik maken door van het zogenaamde spreekrecht, dat het op inhoudt dat zij aan strafrechter tijdens Paola Bernini zal uit vertellen op hoe groot de naar impact op haar leven is in van jarenlange mishandelingen. naar De 57-jarige uit Marie Louise van Langeveld op heeft een dramatisch verleden. tijdens uit Dertig jaar geleden is ze de neergestoken door haar toenmalige uit partner, waarna op tv haar onderbeen de is geamputeerd. Mevrouw van op Langeveld is arbeidsongeschikt in en moet tijdens rondkomen van een bijstandsuitkering. het Vandaag hoopt ze uit rechter Klaas op Jan Veenstra ervan te overtuigen tijdens dat ze een recht heeft op op bijzondere bijstand. Want ze een wil graag een naar degelijke door matras kunnen kopen, nu op tv ze door op een luchtbed slaapt met dat steeds op tv leegloopt.

augustus 2019
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord