Programma gemist?

Realityserie waarin rechters door van de uit rechtbank in Utrecht en van de Amsterdam worden gevolgd. We zien in de verhalen van van mensen die met voor de rechter verschijnen. tijdens Ook het de rechters praten tijdens openhartig over hun vak. in de naar Kies een tijdens fragment (6 fragmenten)(00:00:57) op Niet meegewerkt aan tijdens politieonderzoek (1)(00:06:50) Kinderbescherming de verzoekt ontheffing in ouderlijk gezag (1)(00:12:59) Niet meegewerkt aan door politieonderzoek (2)(00:18:22) Kinderbescherming in verzoekt ontheffing ouderlijk tijdens gezag (2)(00:23:25) in Boete na beschermen kievietsei(00:27:00) met Kinderbescherming verzoekt ontheffing uit ouderlijk gezag met (3)

22:23),Realityserie waarin rechters op tv van de rechtbank het in Utrecht en met Amsterdam worden de gevolgd. We zien een de door verhalen van mensen die op tv voor de uit rechter verschijnen. Ook de de rechters praten openhartig uit over hun vak. uit van van Kies een een fragment (6 door fragmenten)(00:01:10) Rijden zonder het rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde negeert voorwaarden door (1) (00:10:50) Fietstaxichauffeur voelt zich met gedupeerd(00:15:55) het Verslaafde negeert voorwaarden (2)(00:21:04) door Vergeten in te van checken(00:25:38) Verslaafde negeert met voorwaarden uit (3)

22:22),Realityserie op tv waarin rechters van de met rechtbank in Utrecht de en in Amsterdam worden gevolgd. op tv We zien de verhalen van het mensen die voor naar de rechter verschijnen. Ook met de rechters praten uit in openhartig over hun vak. naar met tijdens Kies door een fragment (8 op fragmenten)(00:00:49) Terecht voor in openbare dronkenschap en baldadigheid(00:05:20) Judobond tijdens en judoka's tegenover elkaar op van (1) (00:09:05) Dubbele parkeerboete in op Utrecht (00:13:30) Judobond en tijdens judoka's tegenover in elkaar (2) (00:16:26) Doorrijden in na aanhouding tijdens voor van rijden onder invloed (1)(00:20:54) Judobond op en judoka's uit tegenover elkaar (3) met (00:21:50) Gijzeling de vanwege openstaande boete?(00:24:05) Doorrijden na de aanhouding voor van rijden onder invloed in (2)

Realityserie waarin rechters tijdens uit van de rechtbank de in Utrecht en Amsterdam een worden gevolgd. We zien op tv de op verhalen van mensen die voor de met rechter naar verschijnen. Ook door de rechters praten openhartig over hun op vak. op op tv Kies op tv een fragment uit (5 fragmenten)(00:01:04) het Zaak over van de Utrechtse krakersrellen (1) op tv (00:07:15) Beroep naar tegen boete van uit €25,-(00:12:44) Zaak over de van Utrechtse krakersrellen (2) op tv (00:17:00) Verwarring over door Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) Zaak over de de tijdens Utrechtse krakersrellen (3)

22:23),Realityserie waarin door rechters de van de rechtbank in door Utrecht en Amsterdam worden naar gevolgd. We zien naar de verhalen op tv van mensen in die voor de rechter verschijnen. op Ook de rechters praten de met openhartig over hun door vak. naar uit Kies uit een fragment (7 het fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij hennepteelt? (1)(00:06:02) een Strijden voor toeristenvisum naar (1)(00:11:48) Betrokken een bij hennepteelt? (2)(00:16:17) Strijden voor van toeristenvisum (2)(00:20:26) de Boete een met auto die op tv al total loss was(00:23:57) door Betrokken bij hennepteelt? (3)(00:24:53) Strijden naar voor toeristenvisum naar (3)

22:22),Realityserie tijdens waarin rechters een van de rechtbank in Utrecht en het Amsterdam worden de gevolgd. We zien de tijdens een verhalen van mensen die voor de in een rechter verschijnen. Ook de rechters praten met een openhartig over hun vak. met naar Kies op tv een het fragment (5 fragmenten)(00:00:55) van Mishandeling of noodweer? (1)(00:07:40) het In beroep tegen het het UWV (1)(00:13:51) in Mishandeling of noodweer (2)(00:20:08) het Baasje ruimt op tv hondenpoep niet door op(00:24:45) In beroep door tegen het het UWV (2)

22:22),Realityserie het waarin rechters van uit de rechtbank in Utrecht en van Amsterdam tijdens worden gevolgd. We zien naar de verhalen door van mensen op tv die voor de rechter verschijnen. Ook een de rechters naar praten openhartig naar over hun vak. van van met Kies met een fragment (5 door fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van ex-vriendin (1)(00:09:40) in Dodemanskoord tijdens leidt tot fikse het geldboete(00:14:50) Mishandeling van ex-vriendin in (2)(00:19:21) Te hard gereden, maar door in hoeveel?(00:24:22) Mishandeling van ex-vriendin de (3)

22:23,Realityserie waarin een rechters op tv van de rechtbank in op tv Utrecht en het Amsterdam worden gevolgd. van We zien de verhalen het van mensen die in voor de rechter uit verschijnen. Ook de de rechters praten openhartig over hun met uit vak.

Advocaat Boelens hoopt in rechter Klaas op Jan op tv Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw op tv Irakoze - afkomstig uit uit Burundi - van in tijdens aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. tijdens Mevrouw met Irakoze werkt met in de zorg en een volgens advocaat de Boelens is ze een aanwinst door voor de Nederlandse maatschappij. tijdens met Mevrouw Irakoze vreest dat op tv - als op ze zal worden uitgezet - ze in in Burundi tijdens weer uit verkracht zal worden en haar op tv leven niet op zeker is. De met 75-jarige mijnheer Veldhuizen is uit een gepensioneerd op vrachtwagenchauffeur. Decennia van lang heeft hij op de op tv weg gezeten zonder ook tijdens maar tegen één tijdens bekeuring op naar te lopen. het Op een goede dag helpt van hij zijn op gehandicapte schoondochter op tv met de aanleg van een in tuinpad. Bij op tv deze klus staan een de uit voorwielen van zijn door auto op de het stoep. Dat levert hem een bon door van 60 het euro op. op tv Mijnheer Veldhuizen is met het er niet van mee eens en een vraagt kantonrechter de Sjef de Laat van om zijn oordeel.

Alle misère kent met door één lichtpuntje: de ontvoering heeft er tijdens wel voor gezorgd in dat op tv zijn vriendin in nog even samen kon zijn het met zijn inmiddels in overleden naar moeder. In hoeverre met zal strafrechter Jan Krol op tv deze ontvoering tijdens als heldhaftige daad door de het vingers uit zien? Of wordt Marco keihard afgerekend de een op een strafbaar feit? Ouders van Joke en met Erwin komen vandaag op tv naar de rechtbank om de van de rechter Bart van Meegen te horen tijdens of de maatregelen op tv ondertoezichtstelling met + uithuisplaatsing weer van verlengd zullen op worden. Vader is verstandelijk beperkt en met de uit ouders wonen in een beschermde van woongroep. De een kinderen zijn uit huis de van geplaatst omdat ze ernstig vervuild en een op tv verwaarloosd zijn. Met op de meisjes gaat het de inmiddels goed uit nu ze in op tv een instelling verblijven. De ouders uit geven voorafgaand met aan de zitting al aan met dat `de rechter het door toch wel niet naar ze zal het naar luisteren...¿. Advocaat Dorrit Schröder ziet tijdens zelf ook in hoe tijdens op tv zorgelijk de situatie is... In in zaal I door is de wekelijkse het rolzitting aan de gang. Mensen in een die hier verschijnen op zijn gedagvaard door met een deurwaarder omdat ze met rekeningen niet hebben betaald. met Het bonte tijdens en onwennige met gezelschap krijgt tekst en naar uitleg over hoe de procedure tijdens tijdens tegen hun van start in gaat. De dagelijkse krantenkoppen het krijgen een gezicht met in uit de achtdelige documentaireserie De Rechtbank. De met programmamakers zijn tijdens exclusief in toegelaten achter de schermen bij de in Utrechtse Rechtbank. op De met tien rechters die met zich voor deze serie op lieten volgen, praten openhartig op over hun vak. We op tv zien de ze aan uit het werk bij de op tv zittingen, maar met voelen ook de van dilemma's die ten grondslag liggen met aan het het vonnis. De hoofdrol is het voor de rechtbank, door maar ook de op advocaat en naar de mensen die voor de de rechters moeten door verschijnen met worden gevolgd.

De eigenaar het van het restaurant stapt het vastberaden de een Utrechtse de rechtbank in, want een ding gaat de hij niet op doen: schikken! Lukt naar het rechter op Pauline Elkhuizen op tv om de voormalige chefkok en zijn van tijdens baas op een lijn op te krijgen, en orde te in schep in het de het brij van overuren? Kinderrechter Mirjam door Oostendorp uit heeft vandaag een strafzitting. Zo het is daar met de 17-jarige met J. Omdat hem het eten in met de instelling waar in hij een op tv agressiebehandeling ondergaat, in niet aanstaat, slaat J. de op eetzaal kort op tv en klein. Op op tv de het foto¿s die Mirjam Oostendorp te op tv zien van krijgt, staat geen poot meer onder met een stoel. het De ouders van J. naar zijn bezorgd van en komen tijdens vandaag mee op tv naar zitting. Want het ze dachten dat het net zo door goed met ging met naar hun zoon. En verder heeft op wielrenner de Kip een kort geding op tv aangespannen tegen de Koninklijke Nederlandse naar Wielren Unie. met Hij is ervan tijdens overtuigd in de aanmerking te uit komen voor de A-status nu hij uit bij de beste op acht tijdens baanwielrenners van een het land hoort. Dit levert met hem op jaarbasis met een uitkering door van circa 14.000 tijdens euro op. Helaas voor het hem is het de reglement zonder zijn door medeweten aangescherpt. Alleen de van op eerste zes krijgen de A-status. Kip uit uit stapt naar de rechter met in het argument dat als een hij dit had een geweten, hij harder tijdens de zou hebben getraind het om alsnog zesde te met worden.

De verdachte B. door kan zich met weinig herinneren de van het met vooral. Een grote hoeveelheid bier is tijdens daar debet aan. naar Advocaat een mr. Labee houdt tijdens zijn hart vast of met zijn client op zich kan beheersen de tijdens de op zitting. Elf jaar waren naar ze samen, de het echtpaar Orij-Hazeleger. op Inmiddels is de liefde dusdanig op bekoeld op dat ze elkaar, voor het de eerst een sinds een jaar, door weer treffen in de rechtbank. het Inzet uit is het ouderlijk uit gezag en een door omgangsregeling betreffende de kinderen. Voor zowel een de vader in als met moeder is het een uit beladen zitting. Aan tijdens familierechter Bart met van Meegen om zoveel mogelijk duidelijkheid naar te uit scheppen in de, de inmiddels niet meer leefbare, met situatie. Voor op kantonrechter Sjef de Laat staat door de ochtend in op het kader van tijdens in verkeersovertredingen. Een vrouw ontvangt van een bekeuring voor te door hard in rijden, maar heeft zelf niet achter in uit het stuur gezeten. Ze weigert in te betalen. op tv Haar zoon blijkt meer te naar weten op van de in overtreding.

Vandaag zal met strafrechter Jan Krol bepalen op hoe hoog uit de strafmaat is die met M. opgelegd naar krijgt. M. van zit vast vanwege tijdens een inbraak waarbij onder op tv andere een op laptop gestolen is op met geboortebeelden van een eerste door kind. het De laptop is inmiddels tijdens doorverkocht het en onvindbaar. Ooit tijdens waren ze bevriend, naar nu treffen de twee voormalige met compagnons van Auto het Bordeaux elkaar uit in de rechtszaal. De een de daagt de ander, de met als de inzet een auto ter tijdens uit waarde van ruim EURO naar 13.000. Handelsrechter Yvonne Sneevliet moet van zien op te achterhalen welke kemphaan gelijk van heeft. op En dat zal op niet eenvoudig een zijn. De advocaat met van de gedaagde partij, een mr. Leijendekker, heeft de tijdens messen geslepen. En laat op tv kantonrechter Sjef de de op Laat zich inpakken door een verloskundige de die - uit met op uit haar achterbank een bevallende vrouw de tijdens - te hard heeft uit gereden?

Klaas Jan door Veenstra een (32) is een van met de jongste rechters van de Nederland. Vandaag heeft hij met zitting als het vreemdelingenrechter. Op deze de zitting verschijnen mensen die uit illegaal in door Nederland verblijven. Een van naar hen is Ben naar Bla. naar Verder vecht Woonaccent Makelaars op tv een beslissing aan van van de naar gemeente Amersfoort. Makelaar van Griensven met tijdens is het niet eens met naar het besluit het van de gemeente dat een er geen bedrijfsvlag in in zijn uit vlaggenmast mag uit hangen. Bij andere in bedrijven in de straat worden van soortgelijke reclame-uitingen wel oogluikend van tijdens toegestaan.

Haar in man heeft de haar- in het bij zijn van het de kinderen - de zo ernstig uit afgetuigd dat naar Wendela vreest uit voor haar leven. Ze zal een tijdens de zitting gebruik met op tv maken van het op zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt door dat zij aan strafrechter Paola op tv Bernini met zal vertellen hoe in groot de impact op naar haar leven is een van jarenlange mishandelingen. uit De 57-jarige uit Marie Louise van Langeveld heeft de een van dramatisch verleden. Dertig jaar van geleden is ze het neergestoken door door haar toenmalige een partner, waarna haar tijdens onderbeen is geamputeerd. Mevrouw van naar Langeveld is van arbeidsongeschikt en moet rondkomen van van een bijstandsuitkering. Vandaag tijdens tijdens hoopt ze rechter Klaas met Jan Veenstra ervan te met overtuigen dat ze recht de heeft op tv op bijzondere bijstand. Want ze tijdens wil graag een op tv degelijke matras kunnen door kopen, nu ze door op op een luchtbed slaapt in dat steeds met leegloopt.

november 2018
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord