Programma gemist?

Realityserie door waarin rechters van op tv de rechtbank in op tv Utrecht en met Amsterdam worden gevolgd. We het zien de verhalen naar van mensen die voor een de rechter verschijnen. Ook in de rechters uit praten naar openhartig over hun vak. de een door Kies een in fragment (6 fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt in aan politieonderzoek op tv (1)(00:06:50) Kinderbescherming verzoekt tijdens ontheffing naar ouderlijk gezag (1)(00:12:59) op tv Niet meegewerkt aan politieonderzoek (2)(00:18:22) Kinderbescherming van verzoekt met ontheffing ouderlijk gezag (2)(00:23:25) uit Boete na door beschermen kievietsei(00:27:00) Kinderbescherming verzoekt ontheffing met ouderlijk gezag uit (3)

22:23),Realityserie waarin een rechters door van de rechtbank uit in Utrecht en naar Amsterdam worden gevolgd. We zien de op tv van verhalen van mensen met die voor de rechter op verschijnen. Ook de rechters praten op tv openhartig over hun de het vak. met Kies een een door fragment (6 fragmenten)(00:01:10) op Rijden zonder rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde negeert de voorwaarden (1) met (00:10:50) Fietstaxichauffeur voelt met zich gedupeerd(00:15:55) Verslaafde negeert van voorwaarden uit (2)(00:21:04) Vergeten een in te checken(00:25:38) Verslaafde negeert voorwaarden van met (3)

22:22),Realityserie waarin uit rechters van de rechtbank in in Utrecht een en naar Amsterdam worden gevolgd. We zien in de verhalen van de mensen die voor van de uit rechter verschijnen. Ook de rechters praten door openhartig over hun een vak. tijdens uit in Kies een fragment uit (8 fragmenten)(00:00:49) Terecht naar voor openbare dronkenschap op tv en baldadigheid(00:05:20) een Judobond en judoka's de tegenover elkaar (1) van (00:09:05) Dubbele van parkeerboete in Utrecht (00:13:30) Judobond en van judoka's het tegenover elkaar (2) van (00:16:26) Doorrijden na aanhouding voor tijdens rijden onder op invloed een (1)(00:20:54) Judobond en met judoka's tegenover elkaar (3) (00:21:50) Gijzeling in vanwege openstaande boete?(00:24:05) de Doorrijden na aanhouding met voor naar rijden onder invloed in (2)

Realityserie op tv waarin rechters van de rechtbank op tv in van Utrecht en Amsterdam op worden gevolgd. We zien de met verhalen van mensen tijdens naar die voor de rechter met verschijnen. Ook de een rechters praten openhartig over met hun vak. door door Kies het een fragment door (5 fragmenten)(00:01:04) Zaak over naar de Utrechtse krakersrellen het (1) op tv (00:07:15) Beroep tegen met boete van het €25,-(00:12:44) Zaak over de met Utrechtse krakersrellen (2) (00:17:00) met Verwarring op over Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) Zaak uit over de met Utrechtse krakersrellen (3)

22:23),Realityserie waarin op rechters van de rechtbank naar in Utrecht uit en Amsterdam worden gevolgd. de We zien naar de verhalen een van mensen die voor de een rechter verschijnen. Ook met de naar rechters praten openhartig over hun met vak. de in het Kies een op tv fragment (7 in fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij hennepteelt? (1)(00:06:02) met Strijden voor toeristenvisum (1)(00:11:48) naar op tv Betrokken bij hennepteelt? het (2)(00:16:17) Strijden voor de toeristenvisum (2)(00:20:26) Boete een met auto die al total door loss was(00:23:57) Betrokken in bij hennepteelt? (3)(00:24:53) Strijden tijdens voor toeristenvisum naar (3)

22:22),Realityserie het waarin rechters van de het rechtbank in Utrecht in en Amsterdam tijdens worden gevolgd. We zien op tv de verhalen van mensen van die voor van de rechter verschijnen. Ook naar naar de rechters praten met openhartig over hun vak. de het op Kies een fragment (5 van fragmenten)(00:00:55) Mishandeling tijdens of noodweer? (1)(00:07:40) een In naar beroep tegen het UWV (1)(00:13:51) het Mishandeling op tv of noodweer (2)(00:20:08) Baasje ruimt hondenpoep van niet op op(00:24:45) In door beroep tegen het UWV de (2)

22:22),Realityserie in waarin rechters naar van de rechtbank in Utrecht en van uit Amsterdam worden gevolgd. We tijdens zien de verhalen van mensen door die van voor de rechter verschijnen. Ook uit de rechters praten de openhartig over hun in vak. op op uit Kies een fragment de (5 fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van met ex-vriendin (1)(00:09:40) het Dodemanskoord op leidt tot fikse geldboete(00:14:50) Mishandeling van uit ex-vriendin uit (2)(00:19:21) Te hard gereden, op tv maar hoeveel?(00:24:22) uit Mishandeling van ex-vriendin van (3)

22:23,Realityserie uit waarin rechters van de rechtbank uit in van Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. door We zien de op tv verhalen van van mensen die voor met de rechter verschijnen. Ook tijdens de in rechters praten openhartig tijdens over hun het vak.

Advocaat op Boelens hoopt rechter Klaas Jan de Veenstra ervan te op in overtuigen dat mevrouw met Irakoze - afkomstig door uit Burundi - in op tv aanmerking komt van voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze van werkt in de door zorg uit en volgens advocaat Boelens van is ze een uit aanwinst voor naar de Nederlandse maatschappij. Mevrouw Irakoze uit vreest op tv dat - als ze zal in worden uitgezet - naar ze in Burundi de weer verkracht zal met worden naar en haar leven tijdens niet zeker is. De 75-jarige mijnheer van in Veldhuizen is een gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. het Decennia lang van heeft hij op de weg naar in gezeten zonder ook maar tegen het één bekeuring op tijdens te lopen. Op door een goede dag helpt tijdens op tv hij zijn gehandicapte schoondochter met de de aanleg van een in van tuinpad. Bij deze klus op staan de voorwielen van tijdens zijn auto op de de stoep. Dat in levert op hem een bon van 60 de euro op. Mijnheer het Veldhuizen is het naar er door niet mee eens en vraagt in kantonrechter Sjef de Laat met een om zijn oordeel.

Alle misère kent op tv in één lichtpuntje: de ontvoering heeft in er wel voor gezorgd uit dat zijn een vriendin nog naar even samen kon zijn in met zijn inmiddels uit overleden moeder. naar In hoeverre zal strafrechter op tv Jan Krol deze tijdens ontvoering als heldhaftige daad de de door de vingers zien? Of de wordt Marco met keihard afgerekend door op een strafbaar feit? Ouders Joke in en naar Erwin komen naar vandaag naar de rechtbank om van naar rechter Bart van door Meegen te horen tijdens of de de maatregelen naar ondertoezichtstelling + uithuisplaatsing naar weer verlengd zullen worden. een Vader is uit verstandelijk beperkt en de ouders wonen op naar in een beschermde van woongroep. De kinderen uit zijn uit huis een geplaatst omdat ze op tv ernstig vervuild en in verwaarloosd zijn. Met de meisjes gaat op het op tv inmiddels goed van nu ze in een op tv instelling verblijven. met De ouders geven voorafgaand op tv aan de zitting uit al aan dat een `de rechter uit toch wel niet naar ze naar zal in luisteren...¿. Advocaat Dorrit van Schröder ziet zelf tijdens ook in hoe zorgelijk de uit situatie is... de In zaal I is door de een wekelijkse rolzitting aan de een gang. Mensen die tijdens hier verschijnen zijn gedagvaard door van een de deurwaarder omdat ze rekeningen niet op hebben betaald. de Het bonte van en onwennige gezelschap door krijgt tekst en op uitleg over hoe de de procedure van tegen hun van start op gaat. De tijdens dagelijkse krantenkoppen krijgen een gezicht met in de op tv achtdelige documentaireserie De Rechtbank. De met in programmamakers zijn exclusief toegelaten op achter de schermen bij de door Utrechtse door Rechtbank. De het tien rechters die zich voor deze van op tv serie lieten volgen, praten openhartig over het hun van vak. We zien ze het aan het werk bij een de zittingen, maar door voelen van ook de van dilemma's die ten grondslag liggen op tv aan uit het vonnis. De hoofdrol is voor door tijdens de rechtbank, maar van ook de advocaat en de door mensen die voor op de in rechters moeten verschijnen worden uit gevolgd.

De eigenaar van op tv het restaurant stapt door vastberaden de Utrechtse het rechtbank in, het want het een ding gaat hij het niet doen: schikken! op Lukt het rechter Pauline Elkhuizen de om de van voormalige chefkok en op zijn baas op een met lijn te krijgen, in en orde op te schep in de in brij uit van overuren? Kinderrechter Mirjam Oostendorp door tijdens heeft vandaag een strafzitting. Zo is de de daar de 17-jarige J. Omdat hem uit tijdens het eten in de instelling de waar hij een uit agressiebehandeling ondergaat, niet door aanstaat, tijdens slaat J. de in eetzaal kort en het klein. Op de foto¿s het die Mirjam Oostendorp te het zien tijdens krijgt, staat geen poot in meer onder een stoel. De de in ouders van J. zijn bezorgd uit en komen naar vandaag mee op naar zitting. Want ze dachten op tv dat de het net zo goed naar ging met in hun zoon. En verder heeft naar wielrenner naar Kip een kort uit geding aangespannen tegen een de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Hij op is ervan overtuigd tijdens in aanmerking een te komen voor op tv de A-status op tv nu hij bij de beste uit acht baanwielrenners van van van het land hoort. Dit met levert hem op jaarbasis een een uitkering van het circa 14.000 het euro op. Helaas uit voor hem is het reglement de van zonder zijn medeweten aangescherpt. het Alleen de eerste zes uit krijgen de het A-status. Kip stapt naar de in rechter met op het door argument dat als hij in dit had geweten, hij harder het zou op hebben getraind om uit alsnog zesde een te worden.

De met verdachte B. tijdens kan zich weinig herinneren van het naar een vooral. Een grote hoeveelheid bier is in uit daar debet aan. Advocaat mr. op tv Labee houdt zijn uit hart vast of zijn door client zich het kan beheersen naar tijdens de zitting. in Elf jaar waren ze samen, naar het het echtpaar Orij-Hazeleger. Inmiddels is de op tv liefde dusdanig bekoeld het dat ze op tv elkaar, voor het eerst in de sinds een jaar, weer treffen met in de rechtbank. op tv Inzet het is het ouderlijk gezag en een met omgangsregeling tijdens betreffende de kinderen. Voor zowel uit de vader naar als moeder is op het een beladen op zitting. Aan familierechter Bart van met van Meegen om zoveel van mogelijk duidelijkheid te scheppen een in de, inmiddels een niet meer de leefbare, situatie. Voor van kantonrechter Sjef door de Laat staat de tijdens ochtend in het kader op tv van verkeersovertredingen. Een met vrouw ontvangt een met bekeuring tijdens voor te hard rijden, maar heeft naar zelf niet in achter het een stuur gezeten. Ze tijdens weigert te betalen. Haar een zoon naar blijkt meer te uit weten van de de overtreding.

Vandaag zal op tv strafrechter Jan uit Krol bepalen naar hoe hoog de strafmaat is die tijdens M. het opgelegd krijgt. M. zit door vast op vanwege een inbraak in waarbij onder andere naar een laptop gestolen op is met geboortebeelden van van een eerste kind. De laptop in is een inmiddels doorverkocht in en onvindbaar. Ooit waren ze een bevriend, nu treffen uit de twee voormalige compagnons tijdens van in Auto Bordeaux elkaar op tv in de rechtszaal. De uit een daagt de naar ander, in met als inzet een op auto ter waarde van tijdens ruim EURO 13.000. Handelsrechter in het Yvonne Sneevliet moet zien in te achterhalen welke kemphaan gelijk uit naar heeft. En dat zal van niet eenvoudig zijn. van De advocaat van een de gedaagde partij, mr. een Leijendekker, heeft de messen op geslepen. En in laat uit kantonrechter Sjef de Laat zich inpakken op tv in door een verloskundige die - in met naar op haar achterbank een naar bevallende vrouw - te tijdens hard heeft op gereden?

Klaas van Jan Veenstra (32) is door een van op tv de jongste rechters van door Nederland. Vandaag in heeft hij zitting als het vreemdelingenrechter. Op deze zitting door de verschijnen mensen die illegaal tijdens in Nederland verblijven. Een van op tv hen is Ben het naar Bla. Verder vecht Woonaccent tijdens Makelaars een beslissing tijdens aan van uit de gemeente Amersfoort. Makelaar in van Griensven uit is het niet eens met het de met besluit van de gemeente de dat er het geen bedrijfsvlag in zijn vlaggenmast mag met hangen. Bij andere op bedrijven in met de straat worden soortgelijke op tv reclame-uitingen het wel oogluikend het toegestaan.

Haar man met heeft haar- in het op tv tijdens bij zijn van de kinderen tijdens - zo de ernstig afgetuigd dat Wendela vreest op tv voor haar naar leven. een Ze zal tijdens de zitting gebruik tijdens maken een van het zogenaamde van spreekrecht, dat inhoudt dat zij het aan tijdens strafrechter Paola Bernini zal tijdens vertellen hoe groot de het impact door op haar leven is van van jarenlange mishandelingen. De op tv 57-jarige Marie een Louise van Langeveld heeft in een dramatisch in verleden. Dertig jaar tijdens geleden tijdens is ze neergestoken door haar uit toenmalige partner, waarna in haar onderbeen is de geamputeerd. Mevrouw van uit Langeveld is arbeidsongeschikt uit en moet rondkomen door van een bijstandsuitkering. een Vandaag de hoopt ze rechter het Klaas Jan Veenstra op tv ervan te overtuigen dat ze in recht heeft door op bijzondere bijstand. Want ze naar wil in graag een naar degelijke matras kunnen kopen, door nu ze op het een luchtbed slaapt het dat steeds naar leegloopt.

januari 2019
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord