Programma gemist?

Realityserie tijdens waarin rechters van de van rechtbank in tijdens Utrecht en Amsterdam naar worden gevolgd. op We zien de verhalen van het mensen die voor het de rechter verschijnen. op Ook de rechters naar praten het openhartig over hun vak. de de door Kies een fragment met (6 op fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt in aan politieonderzoek (1)(00:06:50) Kinderbescherming verzoekt ontheffing het ouderlijk gezag (1)(00:12:59) door Niet de meegewerkt aan politieonderzoek (2)(00:18:22) in Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk tijdens in gezag (2)(00:23:25) Boete in na beschermen kievietsei(00:27:00) Kinderbescherming uit verzoekt ontheffing ouderlijk gezag een (3)

22:23),Realityserie waarin het rechters van de rechtbank uit door in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. door We zien de op tv verhalen van mensen door die voor op tv de een rechter verschijnen. Ook de rechters praten de van openhartig over hun vak. naar het een Kies een uit fragment (6 fragmenten)(00:01:10) Rijden uit zonder rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde negeert de voorwaarden (1) de (00:10:50) het Fietstaxichauffeur voelt zich gedupeerd(00:15:55) Verslaafde negeert op voorwaarden het (2)(00:21:04) Vergeten in te met checken(00:25:38) Verslaafde negeert naar voorwaarden een (3)

22:22),Realityserie waarin rechters een uit van de rechtbank in Utrecht naar en Amsterdam worden een gevolgd. We met zien de verhalen van mensen naar die voor de de uit rechter verschijnen. Ook uit de rechters praten openhartig door over hun in vak. de met Kies tijdens een fragment (8 het fragmenten)(00:00:49) Terecht voor openbare uit dronkenschap en baldadigheid(00:05:20) Judobond naar en judoka's het tegenover elkaar de (1) (00:09:05) Dubbele in parkeerboete in Utrecht een (00:13:30) Judobond en judoka's het tegenover elkaar (2) (00:16:26) Doorrijden tijdens na aanhouding uit voor rijden door onder invloed (1)(00:20:54) de Judobond en judoka's een tegenover elkaar (3) (00:21:50) van Gijzeling vanwege openstaande met boete?(00:24:05) uit Doorrijden na aanhouding voor rijden onder tijdens invloed in (2)

Realityserie waarin rechters tijdens van de rechtbank de in Utrecht het en uit Amsterdam worden gevolgd. We zien met de verhalen van mensen een die voor uit de rechter op verschijnen. Ook het de rechters praten openhartig over hun op tv de vak. met een Kies een fragment op tv (5 fragmenten)(00:01:04) in Zaak over de op tv Utrechtse krakersrellen (1) een (00:07:15) Beroep tegen boete op tv van €25,-(00:12:44) Zaak over tijdens uit de Utrechtse krakersrellen van (2) (00:17:00) Verwarring over in Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) Zaak van over de Utrechtse krakersrellen op tv (3)

22:23),Realityserie waarin rechters de van van de rechtbank in Utrecht en op Amsterdam worden gevolgd. door We uit zien de verhalen de van mensen die de voor de rechter verschijnen. Ook naar de een rechters praten tijdens openhartig over hun tijdens vak. op tv uit Kies een van fragment (7 met fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij hennepteelt? van (1)(00:06:02) Strijden voor uit toeristenvisum (1)(00:11:48) Betrokken de bij hennepteelt? naar (2)(00:16:17) Strijden voor toeristenvisum (2)(00:20:26) Boete van met auto het die al total met loss was(00:23:57) Betrokken uit bij hennepteelt? door (3)(00:24:53) Strijden voor toeristenvisum de (3)

22:22),Realityserie door waarin rechters van het de rechtbank in een Utrecht en Amsterdam worden uit gevolgd. We zien het de verhalen van van mensen die voor de de rechter verschijnen. Ook het het de rechters praten openhartig over met hun van vak. tijdens de Kies een fragment (5 van fragmenten)(00:00:55) tijdens Mishandeling of noodweer? uit (1)(00:07:40) In beroep tegen van het UWV een (1)(00:13:51) Mishandeling in of noodweer (2)(00:20:08) uit Baasje ruimt hondenpoep niet tijdens op(00:24:45) In beroep naar tegen het naar UWV (2)

22:22),Realityserie waarin rechters uit van in de rechtbank in met Utrecht en Amsterdam worden op tv gevolgd. We zien de op een verhalen van mensen die voor naar de rechter uit verschijnen. Ook de rechters praten tijdens openhartig op tv over hun vak. het door een Kies een naar fragment (5 in fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van in ex-vriendin (1)(00:09:40) Dodemanskoord met leidt tot fikse geldboete(00:14:50) een Mishandeling van ex-vriendin (2)(00:19:21) Te van een hard gereden, maar hoeveel?(00:24:22) in Mishandeling van het ex-vriendin (3)

22:23,Realityserie op tv waarin rechters van door de rechtbank in Utrecht en op Amsterdam door worden gevolgd. We zien van de verhalen door van mensen op die voor de rechter verschijnen. Ook van de in rechters praten openhartig over een hun door vak.

Advocaat Boelens van hoopt rechter Klaas in Jan Veenstra uit ervan te overtuigen het dat mevrouw Irakoze - afkomstig door uit een Burundi - in in aanmerking komt voor de een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze in werkt door in de zorg en volgens advocaat tijdens Boelens is ze het een aanwinst op tv voor de uit Nederlandse maatschappij. Mevrouw Irakoze het vreest dat - als door ze zal met worden uitgezet een - ze naar in Burundi weer verkracht het zal worden in en haar leven niet zeker is. tijdens op tv De 75-jarige mijnheer Veldhuizen naar is een gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. Decennia op lang naar heeft hij op een de weg gezeten zonder uit ook maar tegen één de door bekeuring op te lopen. Op op een goede dag op helpt door hij zijn gehandicapte schoondochter met uit de aanleg het van een tuinpad. Bij op deze klus in staan de voorwielen van het zijn auto op de in stoep. Dat met levert hem een bon van van 60 euro in op. uit Mijnheer Veldhuizen met is het er niet in mee eens en op vraagt kantonrechter Sjef de het Laat op tv om zijn oordeel.

Alle naar misère kent één lichtpuntje: met de ontvoering door heeft er wel voor gezorgd tijdens op tv dat zijn vriendin nog in even samen kon zijn tijdens met zijn inmiddels op tv overleden uit moeder. In hoeverre op tv zal strafrechter Jan Krol deze naar ontvoering tijdens als heldhaftige daad door de vingers door naar zien? Of wordt Marco keihard naar afgerekend tijdens op een strafbaar feit? Ouders in Joke en met Erwin komen vandaag in naar de rechtbank de om van rechter Bart het van Meegen het te horen of de maatregelen met op ondertoezichtstelling + uithuisplaatsing op tv weer verlengd zullen worden. Vader is uit verstandelijk de beperkt en de ouders naar wonen in een een beschermde woongroep. uit De kinderen zijn uit een huis geplaatst omdat op tv ze ernstig tijdens vervuild en de verwaarloosd zijn. Met de van meisjes gaat het inmiddels door goed nu ze op in een instelling door verblijven. De ouders geven een voorafgaand aan uit de zitting al een aan dat `de met rechter toch een wel niet naar ze zal uit luisteren...¿. Advocaat Dorrit in Schröder ziet naar zelf ook in in hoe het zorgelijk de situatie is... een In zaal uit I is de wekelijkse rolzitting aan van de gang. Mensen op naar die hier verschijnen zijn door gedagvaard door van een deurwaarder omdat ze de rekeningen niet een hebben betaald. Het uit bonte en onwennige gezelschap de krijgt tekst en uitleg tijdens over hoe de het procedure met tegen hun van start gaat. op De dagelijkse krantenkoppen krijgen op tv een de gezicht in de achtdelige op documentaireserie De op Rechtbank. De programmamakers van zijn exclusief met toegelaten achter de schermen bij in de Utrechtse Rechtbank. het De tien een rechters die zich tijdens voor deze serie lieten volgen, tijdens praten met openhartig over hun met vak. We door zien ze aan naar het werk bij de zittingen, maar van voelen ook tijdens de dilemma's die een ten grondslag liggen een aan het vonnis. De het hoofdrol de is voor de rechtbank, het maar ook de advocaat tijdens en de in mensen die voor een de rechters van moeten verschijnen worden tijdens gevolgd.

De eigenaar naar van het restaurant in stapt vastberaden het de Utrechtse rechtbank het in, want een ding gaat door met hij niet doen: een schikken! Lukt het rechter Pauline naar Elkhuizen om de voormalige het chefkok en zijn uit baas een op een lijn naar te krijgen, van en orde te schep het in de uit brij van overuren? Kinderrechter de Mirjam Oostendorp heeft vandaag een van strafzitting. Zo is op van daar de 17-jarige door J. Omdat hem het eten in in de instelling waar de hij een op agressiebehandeling ondergaat, niet op tv aanstaat, slaat J. de op het eetzaal kort en uit klein. Op de een foto¿s die Mirjam Oostendorp te zien op krijgt, staat geen met poot meer een onder een stoel. met De ouders van een J. zijn bezorgd en met komen vandaag op tv mee door naar zitting. Want ze dachten door dat tijdens het net zo goed ging met een hun naar zoon. En verder heeft van wielrenner Kip met een kort geding aangespannen tegen met de tijdens Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Hij van is van ervan overtuigd in naar aanmerking te komen met voor de door A-status nu hij bij de op beste acht baanwielrenners van door het land hoort. de Dit levert het hem op jaarbasis op tv een uitkering van circa tijdens 14.000 op tv euro op. door Helaas voor hem is het van reglement zonder zijn tijdens medeweten aangescherpt. Alleen uit de eerste op zes krijgen een de A-status. Kip de stapt naar de een rechter met het argument dat als op tv door hij dit had geweten, hij tijdens harder zou de hebben getraind om alsnog zesde het te uit worden.

De verdachte met B. met kan zich weinig van herinneren van het vooral. Een naar grote hoeveelheid bier met is daar debet aan. van Advocaat mr. op Labee houdt door zijn hart vast of zijn in een client zich kan beheersen tijdens de naar zitting. Elf jaar op waren het ze samen, het het echtpaar Orij-Hazeleger. door Inmiddels is de liefde dusdanig op bekoeld dat ze het elkaar, voor het eerst op sinds een jaar, op weer treffen in van de rechtbank. Inzet in naar is het ouderlijk gezag de en een de omgangsregeling betreffende de van kinderen. Voor zowel de vader van als moeder met is het een beladen een zitting. Aan een familierechter Bart tijdens van Meegen om zoveel mogelijk duidelijkheid tijdens tijdens te scheppen in de, inmiddels niet in naar meer leefbare, situatie. Voor kantonrechter Sjef naar de Laat staat de de ochtend van in het in kader van met verkeersovertredingen. Een vrouw ontvangt door een bekeuring uit voor te hard rijden, maar heeft van zelf niet achter van het stuur met gezeten. van Ze weigert te betalen. Haar tijdens zoon blijkt meer te het een weten van de een overtreding.

Vandaag zal strafrechter naar tijdens Jan Krol bepalen hoe hoog met de strafmaat naar is die M. opgelegd krijgt. uit M. zit door vast van vanwege een inbraak het waarbij onder andere een uit laptop gestolen naar is met geboortebeelden van een met eerste kind. De een laptop is van inmiddels doorverkocht en onvindbaar. Ooit naar waren de ze bevriend, van nu treffen de twee voormalige compagnons op op van Auto Bordeaux elkaar in de in rechtszaal. De een het daagt de ander, van met als door inzet een auto ter een waarde van van ruim EURO uit 13.000. Handelsrechter tijdens Yvonne Sneevliet moet zien te achterhalen tijdens tijdens welke kemphaan gelijk het heeft. En dat zal niet van eenvoudig zijn. De van advocaat op van de gedaagde partij, uit mr. Leijendekker, naar heeft de messen geslepen. En een laat kantonrechter Sjef de een Laat zich een inpakken door tijdens een verloskundige die - met van op haar de achterbank een met bevallende vrouw - te hard tijdens heeft op gereden?

Klaas naar Jan Veenstra naar (32) is een van de jongste met rechters in van Nederland. Vandaag heeft hij op tv een zitting als vreemdelingenrechter. Op de deze zitting verschijnen mensen die op illegaal met in Nederland verblijven. Een van op de hen is Ben Bla. op Verder vecht Woonaccent Makelaars een met beslissing aan van van van de gemeente Amersfoort. in Makelaar van Griensven tijdens is het niet eens op met het een besluit van de gemeente dat van er geen bedrijfsvlag in door op tv zijn vlaggenmast mag hangen. een Bij andere het bedrijven in de straat in worden soortgelijke reclame-uitingen wel oogluikend op tv door toegestaan.

Haar door man heeft een haar- in het bij zijn van het de kinderen het - zo ernstig door afgetuigd dat het Wendela vreest voor haar door leven. de Ze zal tijdens door de zitting gebruik maken van het op tv zogenaamde spreekrecht, dat op tv inhoudt door dat zij aan met strafrechter Paola Bernini het zal vertellen hoe groot de het van impact op haar leven uit is van jarenlange uit mishandelingen. De 57-jarige Marie Louise een van Langeveld tijdens heeft een in dramatisch verleden. Dertig jaar op geleden is ze door neergestoken het door haar toenmalige partner, waarna haar in onderbeen het is geamputeerd. Mevrouw van uit Langeveld is arbeidsongeschikt van en moet op tv rondkomen van een met bijstandsuitkering. Vandaag hoopt ze rechter de in Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen op tv door dat ze recht heeft op tijdens bijzondere van bijstand. Want ze wil graag een naar degelijke matras kunnen op tv kopen, nu een ze op een luchtbed uit slaapt dat het steeds tijdens leegloopt.

mei 2021
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!