Programma gemist?

Realityserie waarin rechters op van de een rechtbank in Utrecht en het Amsterdam worden de gevolgd. We zien de uit verhalen het van mensen het die voor de door rechter verschijnen. Ook de rechters met praten openhartig over hun de vak. met een de Kies tijdens een fragment (6 fragmenten)(00:00:57) Niet de meegewerkt aan politieonderzoek (1)(00:06:50) het van Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk gezag (1)(00:12:59) de in Niet meegewerkt aan politieonderzoek (2)(00:18:22) een Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk in de gezag (2)(00:23:25) Boete na beschermen kievietsei(00:27:00) naar Kinderbescherming het verzoekt ontheffing ouderlijk gezag een (3)

22:23),Realityserie de waarin rechters van de rechtbank in in op Utrecht en Amsterdam worden uit gevolgd. We uit zien de verhalen de van mensen die voor op tv de rechter verschijnen. tijdens Ook de rechters praten op tv openhartig over hun door vak. door van in Kies een fragment van (6 met fragmenten)(00:01:10) Rijden zonder rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde een negeert voorwaarden het (1) (00:10:50) Fietstaxichauffeur in voelt zich gedupeerd(00:15:55) tijdens Verslaafde negeert voorwaarden van (2)(00:21:04) Vergeten in te checken(00:25:38) de Verslaafde negeert met voorwaarden op tv (3)

22:22),Realityserie door waarin rechters van de uit rechtbank in een Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. op op tv We zien de verhalen van van mensen die op tv voor de rechter verschijnen. Ook op tv de rechters door praten openhartig over door hun van vak. met Kies van een fragment met (8 fragmenten)(00:00:49) naar Terecht voor uit openbare dronkenschap en baldadigheid(00:05:20) op tv Judobond en naar judoka's tegenover elkaar (1) het (00:09:05) Dubbele parkeerboete tijdens in Utrecht (00:13:30) naar Judobond en tijdens judoka's tegenover elkaar (2) (00:16:26) een Doorrijden na uit aanhouding voor rijden op onder invloed naar (1)(00:20:54) Judobond en judoka's tegenover een elkaar (3) (00:21:50) Gijzeling met vanwege openstaande de boete?(00:24:05) Doorrijden na aanhouding door op voor rijden onder invloed met (2)

Realityserie waarin het rechters een van de rechtbank in Utrecht tijdens en Amsterdam de worden gevolgd. We zien de met verhalen van een mensen tijdens die voor de rechter verschijnen. Ook met de rechters praten naar openhartig over op hun vak. de naar met Kies een fragment op tv (5 fragmenten)(00:01:04) Zaak over naar de Utrechtse krakersrellen het (1) op (00:07:15) Beroep tegen de boete van €25,-(00:12:44) Zaak uit over de naar Utrechtse krakersrellen met (2) (00:17:00) Verwarring over Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) op Zaak tijdens over de Utrechtse krakersrellen met (3)

22:23),Realityserie waarin naar rechters van tijdens de rechtbank in Utrecht en met Amsterdam uit worden gevolgd. uit We zien de verhalen van een mensen die voor de naar rechter de verschijnen. Ook de rechters praten het openhartig over met hun vak. een op tijdens Kies een fragment (7 door fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij in door hennepteelt? (1)(00:06:02) Strijden voor toeristenvisum (1)(00:11:48) op tv door Betrokken bij hennepteelt? (2)(00:16:17) Strijden voor met toeristenvisum (2)(00:20:26) Boete tijdens met met auto die al total de loss een was(00:23:57) Betrokken bij hennepteelt? in (3)(00:24:53) Strijden naar voor toeristenvisum (3)

22:22),Realityserie het waarin rechters van door de rechtbank in op tv Utrecht en Amsterdam de worden gevolgd. We zien de met verhalen in van mensen van die voor de op rechter verschijnen. Ook de rechters naar praten openhartig over hun de vak. het op het Kies een op tv fragment (5 de fragmenten)(00:00:55) Mishandeling of noodweer? (1)(00:07:40) van In op tv beroep tegen het UWV uit (1)(00:13:51) Mishandeling of door noodweer (2)(00:20:08) Baasje ruimt hondenpoep uit niet op(00:24:45) In in beroep tegen de het naar UWV (2)

22:22),Realityserie waarin door rechters een van de rechtbank in Utrecht een en Amsterdam het worden gevolgd. We zien door de verhalen van door mensen die voor een de rechter naar verschijnen. Ook de van rechters praten openhartig over hun op vak. tijdens door een Kies een fragment (5 van fragmenten)(00:01:02) tijdens Mishandeling van ex-vriendin (1)(00:09:40) Dodemanskoord de leidt het tot fikse naar geldboete(00:14:50) Mishandeling van ex-vriendin (2)(00:19:21) Te uit hard gereden, naar maar hoeveel?(00:24:22) Mishandeling van tijdens ex-vriendin van (3)

22:23,Realityserie op waarin rechters van tijdens de rechtbank in uit Utrecht en Amsterdam met worden gevolgd. We zien het de verhalen van door mensen die voor de op rechter tijdens verschijnen. Ook de rechters door praten openhartig over hun op tv naar vak.

Advocaat de Boelens hoopt rechter Klaas op Jan Veenstra van ervan te overtuigen dat een mevrouw Irakoze - afkomstig een uit Burundi - door in naar aanmerking komt voor met een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze tijdens werkt uit in de zorg tijdens en volgens advocaat Boelens is ze uit een aanwinst voor in de Nederlandse maatschappij. uit Mevrouw in Irakoze vreest dat met - als ze zal worden het uitgezet - het ze in Burundi met weer verkracht met zal worden en haar in leven niet het zeker is. De een 75-jarige mijnheer Veldhuizen naar is een gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. een Decennia lang heeft van hij tijdens op de weg tijdens gezeten zonder ook maar op tegen één bekeuring op te met lopen. uit Op een de goede dag helpt hij zijn tijdens gehandicapte schoondochter de met de aanleg van door een door tuinpad. Bij deze van klus staan de voorwielen van door zijn de auto op de stoep. Dat tijdens levert hem een bon de van het 60 euro op. Mijnheer Veldhuizen door is het er op tv niet mee eens met uit en vraagt kantonrechter Sjef in de Laat om de zijn oordeel.

Alle naar misère kent het één lichtpuntje: de ontvoering door heeft er wel voor de gezorgd dat zijn uit vriendin nog van even samen kon het zijn met zijn door inmiddels overleden van moeder. In hoeverre het zal strafrechter Jan tijdens Krol deze ontvoering als heldhaftige daad naar door de naar vingers zien? Of tijdens wordt Marco keihard afgerekend van op een strafbaar in feit? het Ouders Joke en Erwin tijdens komen vandaag naar op tv de rechtbank de om van rechter Bart van de op Meegen te horen tijdens of de maatregelen ondertoezichtstelling uit + uithuisplaatsing weer verlengd de zullen worden. Vader naar is verstandelijk tijdens beperkt en de het ouders wonen in op tv een beschermde een woongroep. De kinderen zijn uit huis tijdens geplaatst omdat ze met ernstig vervuild met en verwaarloosd het zijn. Met de meisjes op gaat het de inmiddels goed nu ze het in een instelling verblijven. van De tijdens ouders geven voorafgaand aan uit de zitting een al aan dat `de op tv rechter toch wel niet uit naar ze de zal luisteren...¿. uit Advocaat Dorrit Schröder ziet in zelf ook in met hoe zorgelijk de naar situatie is... In zaal het I het is de wekelijkse rolzitting aan uit de gang. Mensen in van die hier verschijnen met zijn gedagvaard door een het deurwaarder omdat ze rekeningen van niet hebben betaald. Het door bonte en in onwennige gezelschap krijgt tekst van en uitleg de over hoe op tv de procedure tegen hun in van start gaat. naar De dagelijkse in krantenkoppen krijgen een gezicht op in de achtdelige op documentaireserie De Rechtbank. De tijdens programmamakers zijn exclusief tijdens toegelaten met achter de schermen bij de het Utrechtse Rechtbank. door De tien naar rechters die zich voor op tv deze serie met lieten volgen, praten openhartig over op hun uit vak. We van zien ze aan het werk bij met de een zittingen, maar voelen in ook de met dilemma's die ten grondslag liggen aan tijdens het vonnis. De naar met hoofdrol is voor uit de rechtbank, maar de ook de advocaat en de tijdens mensen die voor uit de rechters moeten verschijnen door worden van gevolgd.

De eigenaar van van het restaurant uit stapt de vastberaden de Utrechtse rechtbank op in, want een een ding gaat hij tijdens niet doen: schikken! een Lukt het rechter met Pauline Elkhuizen om de voormalige tijdens chefkok naar en zijn baas op op tv een naar lijn te krijgen, naar en orde te schep in de op tv brij van overuren? een Kinderrechter Mirjam Oostendorp naar een heeft vandaag een strafzitting. op tv Zo is daar de 17-jarige op naar J. Omdat hem het eten in op de van instelling waar hij een agressiebehandeling in ondergaat, niet aanstaat, een slaat J. het de eetzaal kort naar en klein. uit Op de foto¿s die Mirjam in uit Oostendorp te zien in krijgt, staat geen poot van meer onder een stoel. De door ouders van een J. zijn bezorgd tijdens en komen van vandaag mee naar een zitting. Want ze dachten het dat het net op zo goed ging met op tv hun zoon. met En verder heeft wielrenner het Kip met een kort geding aangespannen op tegen de Koninklijke Nederlandse het het Wielren Unie. Hij is op tv ervan overtuigd in tijdens aanmerking te een komen voor de van A-status nu hij het bij de beste acht door baanwielrenners van het land het hoort. Dit levert op tv hem op uit jaarbasis een een uitkering van circa 14.000 euro op tv op. Helaas voor hem een tijdens is het reglement zonder zijn een medeweten aangescherpt. het Alleen de eerste op zes krijgen de A-status. van Kip stapt naar de de rechter de met het argument op tv dat als het hij dit had uit geweten, hij harder het zou hebben getraind het om alsnog zesde het te worden.

De door verdachte B. kan zich weinig op tv herinneren van het het door vooral. Een grote in hoeveelheid bier is daar debet aan. door Advocaat mr. in Labee houdt zijn hart in vast of tijdens zijn client zich kan op beheersen door tijdens de zitting. Elf jaar in waren ze samen, door het echtpaar op Orij-Hazeleger. Inmiddels is de tijdens liefde dusdanig een bekoeld dat ze in elkaar, voor het van eerst een sinds een jaar, weer treffen op in de rechtbank. Inzet van is het ouderlijk met gezag en een van omgangsregeling uit betreffende de kinderen. Voor zowel van de vader door als moeder is het de een beladen het zitting. een Aan familierechter Bart van Meegen in om zoveel mogelijk een duidelijkheid te scheppen in van door de, inmiddels niet naar meer leefbare, situatie. Voor met kantonrechter Sjef naar de Laat staat het de ochtend in door het kader van verkeersovertredingen. Een de vrouw ontvangt een bekeuring op tv voor uit te hard rijden, maar de heeft zelf niet achter een het stuur gezeten. de Ze weigert op tv te op betalen. Haar zoon van blijkt meer te weten van de door de overtreding.

Vandaag tijdens zal strafrechter Jan Krol met bepalen hoe met hoog de strafmaat op tv is die M. in opgelegd krijgt. M. zit vast op vanwege door een inbraak met waarbij onder andere een het laptop gestolen is naar met geboortebeelden van een eerste een kind. De laptop het een is inmiddels doorverkocht en onvindbaar. tijdens Ooit waren ze bevriend, van nu op treffen de twee voormalige compagnons met van Auto Bordeaux naar elkaar in de naar rechtszaal. naar De een daagt de in ander, met tijdens als inzet een auto ter naar tijdens waarde van ruim met EURO 13.000. Handelsrechter de Yvonne Sneevliet moet op tv zien te achterhalen welke kemphaan op tv gelijk heeft. En naar dat op tv zal niet eenvoudig in zijn. De advocaat van op tv de gedaagde partij, mr. van Leijendekker, op heeft de messen geslepen. door En laat kantonrechter naar Sjef de Laat een zich inpakken het door een verloskundige die - met het op met haar achterbank op tv een bevallende vrouw - van te hard heeft door gereden?

Klaas door Jan Veenstra met (32) is een van van de jongste het rechters van Nederland. in Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. met Op naar deze zitting in verschijnen mensen die illegaal op in Nederland een verblijven. Een van van hen is Ben Bla. in Verder vecht Woonaccent Makelaars met een door beslissing aan van de gemeente naar Amersfoort. Makelaar van van Griensven is uit het niet eens uit met het een besluit van de van gemeente dat er geen bedrijfsvlag naar in zijn de vlaggenmast mag een hangen. Bij andere bedrijven in uit de straat worden tijdens soortgelijke tijdens reclame-uitingen wel oogluikend met toegestaan.

Haar op tv man heeft op haar- in het bij zijn van naar de kinderen - in zo de ernstig afgetuigd dat uit Wendela vreest voor naar haar leven. Ze zal een tijdens de zitting een gebruik maken van het een zogenaamde spreekrecht, van dat inhoudt dat door zij aan in strafrechter Paola tijdens Bernini zal vertellen in hoe groot de impact op naar haar leven van is van jarenlange de mishandelingen. De 57-jarige tijdens Marie Louise van Langeveld heeft in een op dramatisch verleden. met Dertig jaar geleden is ze tijdens neergestoken door de haar toenmalige partner, het waarna haar onderbeen door is geamputeerd. met Mevrouw van Langeveld is arbeidsongeschikt op tv en moet rondkomen uit van met een bijstandsuitkering. Vandaag hoopt naar ze rechter Klaas in Jan Veenstra in ervan te overtuigen het dat ze recht heeft op tijdens bijzondere bijstand. Want van ze wil graag een in degelijke in matras kunnen kopen, door nu ze op in een luchtbed slaapt tijdens dat steeds naar leegloopt.

oktober 2017
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord