Programma gemist?

Realityserie waarin tijdens rechters van de van rechtbank tijdens in Utrecht en een Amsterdam worden gevolgd. We in zien de verhalen van mensen naar die voor op tv de op rechter verschijnen. Ook de rechters uit praten in openhartig over hun vak. met het een Kies een fragment in (6 fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt op tv uit aan politieonderzoek (1)(00:06:50) Kinderbescherming verzoekt ontheffing van ouderlijk gezag (1)(00:12:59) op tv Niet meegewerkt naar aan politieonderzoek op (2)(00:18:22) Kinderbescherming verzoekt ontheffing door ouderlijk gezag (2)(00:23:25) Boete een na door beschermen kievietsei(00:27:00) met Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk gezag uit (3)

22:23),Realityserie waarin door rechters van door de rechtbank het in Utrecht en Amsterdam worden de gevolgd. We zien de met verhalen van het mensen die voor de met uit rechter verschijnen. Ook de rechters naar praten openhartig in over hun vak. het door Kies het een een fragment (6 fragmenten)(00:01:10) Rijden tijdens zonder met rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde negeert voorwaarden het (1) (00:10:50) op tv Fietstaxichauffeur voelt zich gedupeerd(00:15:55) door Verslaafde negeert voorwaarden het (2)(00:21:04) Vergeten in te tijdens checken(00:25:38) op tv Verslaafde negeert voorwaarden tijdens (3)

22:22),Realityserie tijdens waarin rechters van de met rechtbank in Utrecht en op Amsterdam door worden gevolgd. We zien door de verhalen van mensen door de die voor de een rechter verschijnen. Ook op de rechters praten op tv openhartig over hun vak. op tv op tv Kies in een fragment tijdens (8 fragmenten)(00:00:49) Terecht voor van openbare door dronkenschap en baldadigheid(00:05:20) een Judobond en judoka's op tv tegenover elkaar (1) (00:09:05) Dubbele van parkeerboete in door Utrecht (00:13:30) de Judobond en judoka's tegenover elkaar in (2) (00:16:26) op tv Doorrijden het na aanhouding voor rijden onder invloed op tv (1)(00:20:54) Judobond en in judoka's tegenover op elkaar (3) een (00:21:50) Gijzeling het vanwege openstaande boete?(00:24:05) Doorrijden na tijdens aanhouding voor rijden op onder invloed met (2)

Realityserie waarin naar rechters van de tijdens rechtbank in Utrecht en door Amsterdam worden met gevolgd. in We zien de verhalen van een mensen naar die voor de in rechter verschijnen. Ook de rechters praten uit openhartig tijdens over hun vak. met met door Kies een fragment naar (5 tijdens fragmenten)(00:01:04) Zaak over de door Utrechtse krakersrellen op (1) (00:07:15) Beroep de tegen boete van een €25,-(00:12:44) Zaak over uit de Utrechtse krakersrellen (2) (00:17:00) Verwarring uit over in Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) Zaak naar over de in Utrechtse krakersrellen (3)

22:23),Realityserie uit waarin rechters van de de rechtbank in Utrecht en op Amsterdam worden gevolgd. in de We zien de met verhalen van mensen die het voor de rechter een verschijnen. Ook van de rechters praten openhartig over uit hun vak. tijdens op tv een Kies op tv een fragment (7 fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij met tijdens hennepteelt? (1)(00:06:02) Strijden voor door toeristenvisum (1)(00:11:48) Betrokken bij met hennepteelt? (2)(00:16:17) Strijden voor van toeristenvisum naar (2)(00:20:26) Boete met auto die met al in total loss was(00:23:57) de Betrokken bij hennepteelt? tijdens (3)(00:24:53) Strijden voor toeristenvisum op (3)

22:22),Realityserie waarin tijdens rechters van de op rechtbank in Utrecht en van Amsterdam worden door gevolgd. We zien met de verhalen van het mensen die voor de op tv uit rechter verschijnen. Ook de rechters praten door van openhartig over hun het vak. het Kies op tv in een fragment (5 fragmenten)(00:00:55) met Mishandeling of noodweer? (1)(00:07:40) In een beroep tijdens tegen het in UWV (1)(00:13:51) Mishandeling of noodweer het (2)(00:20:08) Baasje op tv ruimt hondenpoep niet op(00:24:45) de In beroep tegen het het UWV het (2)

22:22),Realityserie waarin rechters met een van de rechtbank het in Utrecht en Amsterdam worden naar gevolgd. uit We zien de verhalen van van mensen die voor de naar rechter uit verschijnen. Ook de rechters praten de openhartig over hun door vak. de de met Kies een fragment (5 door fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van de van ex-vriendin (1)(00:09:40) Dodemanskoord in leidt tot fikse geldboete(00:14:50) Mishandeling in van door ex-vriendin (2)(00:19:21) Te hard gereden, door maar hoeveel?(00:24:22) Mishandeling tijdens van het ex-vriendin (3)

22:23,Realityserie de waarin rechters van de uit rechtbank in op Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. tijdens We zien op de verhalen van mensen het die voor naar de rechter verschijnen. op tv Ook de rechters op tv praten openhartig naar over hun van vak.

Advocaat Boelens hoopt uit rechter op Klaas Jan van Veenstra ervan te overtuigen op tv dat mevrouw in Irakoze - afkomstig uit met Burundi - in aanmerking komt tijdens voor een naar verblijfsvergunning. op tv Mevrouw Irakoze werkt in de naar zorg en volgens advocaat op tv de Boelens is ze een aanwinst voor tijdens uit de Nederlandse maatschappij. uit Mevrouw Irakoze vreest dat - naar als het ze zal worden uitgezet met - ze in Burundi weer een verkracht zal worden op en haar leven een uit niet zeker is. De 75-jarige van mijnheer Veldhuizen is de een gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. Decennia de lang heeft een hij op het de weg gezeten tijdens zonder ook op maar tegen één bekeuring een op te op tv lopen. Op een goede dag helpt tijdens in hij zijn gehandicapte schoondochter tijdens met de aanleg van een naar op tv tuinpad. Bij deze klus staan de op tv voorwielen van zijn uit auto op de tijdens stoep. Dat levert de hem een door bon van door 60 euro op. Mijnheer in Veldhuizen is het van er een niet mee eens en vraagt tijdens kantonrechter Sjef de op Laat om het zijn oordeel.

Alle op tv misère kent van één lichtpuntje: de ontvoering uit heeft er wel met voor gezorgd dat zijn de vriendin nog uit even samen kon zijn met op de zijn inmiddels overleden moeder. In de hoeverre zal strafrechter een Jan Krol naar deze ontvoering het als heldhaftige daad met door de vingers zien? Of wordt de Marco door keihard afgerekend op een een strafbaar feit? Ouders in Joke naar en Erwin komen vandaag naar de op tv rechtbank de om van rechter op tv Bart van Meegen te horen met of de maatregelen door ondertoezichtstelling op + uithuisplaatsing uit weer verlengd zullen worden. Vader is door verstandelijk uit beperkt en de ouders op tv wonen in een van beschermde woongroep. De tijdens kinderen zijn de uit huis met geplaatst omdat ze met ernstig vervuild en verwaarloosd zijn. Met een het de meisjes gaat het inmiddels de goed door nu ze in het een instelling verblijven. De op tv ouders geven voorafgaand in aan de zitting een al aan dat `de op rechter toch naar wel niet naar van ze zal luisteren...¿. Advocaat Dorrit een het Schröder ziet zelf ook in hoe het zorgelijk de situatie op tv is... uit In zaal I is het de door wekelijkse rolzitting aan de gang. Mensen van die in hier verschijnen zijn gedagvaard door het een deurwaarder omdat het op tv ze rekeningen niet hebben het betaald. Het bonte de en onwennige gezelschap uit krijgt tekst door en uitleg over hoe de procedure uit tegen hun op tv van start gaat. De van dagelijkse van krantenkoppen krijgen een gezicht in met de naar achtdelige documentaireserie het De Rechtbank. De programmamakers zijn een exclusief het toegelaten achter de schermen op bij de Utrechtse Rechtbank. op De tien een rechters die zich voor deze het serie lieten volgen, door van praten openhartig over hun vak. uit We zien een ze aan het werk op tv bij de naar zittingen, maar van voelen ook de dilemma's die ten in grondslag in liggen aan het in vonnis. De hoofdrol is in voor de door rechtbank, maar ook de advocaat het en de mensen het die voor de op tijdens rechters moeten verschijnen naar worden gevolgd.

De eigenaar van van het uit restaurant stapt vastberaden de Utrechtse naar rechtbank tijdens in, want een ding gaat in hij uit niet doen: schikken! de Lukt het rechter door Pauline Elkhuizen om de naar voormalige chefkok en door zijn baas op op tv een lijn te met krijgen, het en orde te schep in de uit brij van overuren? tijdens Kinderrechter Mirjam Oostendorp van heeft tijdens vandaag een strafzitting. Zo is door door daar de 17-jarige J. een Omdat hem het in eten in een de instelling waar hij een uit agressiebehandeling de ondergaat, niet aanstaat, slaat een J. de het eetzaal kort en klein. Op de de foto¿s die in Mirjam Oostendorp te zien de krijgt, staat geen het poot meer op onder een door stoel. De tijdens ouders van J. zijn bezorgd de en komen vandaag mee uit naar zitting. op Want ze dachten dat van de het net zo goed een ging met hun zoon. En op verder uit heeft wielrenner een Kip een kort uit geding aangespannen tegen de door Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. uit Hij is op tv ervan overtuigd in aanmerking van te komen met voor de tijdens A-status nu hij bij de met beste acht baanwielrenners van door het met land hoort. Dit de levert hem op tijdens jaarbasis een van uitkering van circa 14.000 euro naar op. Helaas voor met hem is van het reglement de zonder zijn medeweten een aangescherpt. Alleen de eerste zes krijgen op de met A-status. Kip stapt naar de door rechter een met het argument dat als de hij dit had de geweten, hij harder door zou hebben getraind op om in alsnog zesde te met worden.

De naar verdachte B. kan een zich weinig herinneren de van het van vooral. Een grote hoeveelheid door bier is daar debet aan. op tv op Advocaat mr. Labee houdt zijn op hart vast op tv of zijn client zich naar kan naar beheersen tijdens de zitting. Elf door jaar waren ze samen, door het echtpaar Orij-Hazeleger. op tv Inmiddels is door de tijdens liefde dusdanig bekoeld dat ze elkaar, het voor het het eerst sinds een op tv jaar, weer treffen het in de rechtbank. Inzet van in is het ouderlijk gezag naar en een een omgangsregeling betreffende de naar kinderen. Voor zowel de met vader als moeder naar is het een op beladen zitting. Aan door familierechter Bart van Meegen om in van zoveel mogelijk duidelijkheid te op scheppen in de, inmiddels in niet een meer leefbare, situatie. Voor kantonrechter in Sjef de Laat op staat de ochtend op in het kader uit van verkeersovertredingen. naar Een vrouw ontvangt in een bekeuring voor te in hard naar rijden, maar heeft zelf niet achter op tv het stuur met gezeten. Ze door weigert te betalen. Haar uit zoon op tv blijkt meer te tijdens weten van de het overtreding.

Vandaag op zal strafrechter Jan Krol van bepalen hoe hoog de de strafmaat naar is die M. opgelegd uit krijgt. M. zit met vast vanwege op tv een inbraak waarbij onder andere uit een laptop gestolen in is met geboortebeelden uit van op tv een eerste kind. uit De laptop is inmiddels doorverkocht uit uit en onvindbaar. Ooit uit waren ze bevriend, nu treffen tijdens de twee voormalige het compagnons het van Auto Bordeaux elkaar door in de rechtszaal. van De een daagt de ander, met het met als inzet een auto het ter waarde van ruim uit EURO van 13.000. Handelsrechter Yvonne de Sneevliet moet zien te achterhalen op tv welke de kemphaan gelijk heeft. naar En dat zal tijdens niet eenvoudig tijdens zijn. De advocaat van de gedaagde de partij, mr. tijdens Leijendekker, heeft de messen uit geslepen. En een laat het kantonrechter Sjef de Laat op tv zich inpakken door het een verloskundige die - met in op uit haar achterbank een van bevallende vrouw - te hard met tijdens heeft gereden?

Klaas Jan Veenstra het (32) is uit een van tijdens de jongste door rechters van Nederland. Vandaag heeft hij het op zitting als vreemdelingenrechter. naar Op deze zitting op verschijnen mensen die illegaal met in Nederland verblijven. Een van op tv een hen is Ben Bla. Verder met vecht Woonaccent Makelaars een het beslissing aan van op de gemeente op Amersfoort. Makelaar door van Griensven in is het niet eens naar met het uit besluit van de gemeente een dat er geen bedrijfsvlag in in zijn met vlaggenmast mag hangen. Bij uit andere bedrijven in de de straat op worden soortgelijke reclame-uitingen wel tijdens oogluikend van toegestaan.

Haar man heeft uit haar- door in het van bij zijn van de kinderen met - zo van ernstig afgetuigd dat Wendela het vreest voor haar leven. tijdens Ze zal tijdens tijdens naar de zitting gebruik maken van het het zogenaamde spreekrecht, dat het inhoudt dat tijdens zij aan strafrechter in Paola in Bernini zal vertellen hoe op tv groot de uit impact op haar leven uit is van in jarenlange mishandelingen. De 57-jarige Marie Louise het van Langeveld heeft het een een dramatisch verleden. Dertig tijdens jaar geleden is tijdens ze neergestoken door door haar toenmalige op tv partner, waarna haar onderbeen is geamputeerd. van Mevrouw van uit Langeveld is arbeidsongeschikt en de moet rondkomen uit van uit een bijstandsuitkering. Vandaag hoopt een ze rechter Klaas Jan op tv Veenstra ervan te uit overtuigen door dat ze recht heeft door op bijzondere bijstand. Want van ze wil graag een de degelijke met matras kunnen kopen, nu ze naar uit op een luchtbed van slaapt dat steeds door leegloopt.

juni 2017
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord