Programma gemist?

Realityserie waarin rechters tijdens van de rechtbank tijdens in van Utrecht en Amsterdam worden naar gevolgd. We van zien de verhalen van van mensen die voor het de rechter verschijnen. op Ook de rechters praten het openhartig op tv over hun met vak. op tv het Kies door een fragment (6 uit fragmenten)(00:00:57) Niet meegewerkt aan politieonderzoek de (1)(00:06:50) de Kinderbescherming verzoekt ontheffing ouderlijk uit gezag (1)(00:12:59) Niet meegewerkt aan uit politieonderzoek door (2)(00:18:22) Kinderbescherming verzoekt met ontheffing ouderlijk gezag een (2)(00:23:25) Boete na in beschermen kievietsei(00:27:00) Kinderbescherming op verzoekt ontheffing ouderlijk op gezag (3)

22:23),Realityserie waarin rechters tijdens uit van de rechtbank in Utrecht en op tv Amsterdam worden gevolgd. met door We zien de verhalen van een mensen die door voor de op tv rechter verschijnen. Ook op tv de rechters praten tijdens openhartig over hun vak. naar het van Kies een op fragment (6 fragmenten)(00:01:10) met Rijden zonder rijbewijs?(00:06:50) Verslaafde negeert op tv voorwaarden een (1) (00:10:50) Fietstaxichauffeur voelt met zich gedupeerd(00:15:55) naar Verslaafde negeert voorwaarden (2)(00:21:04) Vergeten de in te checken(00:25:38) uit Verslaafde in negeert voorwaarden het (3)

22:22),Realityserie waarin van rechters van de op tv rechtbank in van Utrecht en Amsterdam naar worden gevolgd. We zien op de verhalen van op tv mensen die voor het de rechter verschijnen. Ook in de rechters praten het openhartig over op tv hun vak. op tv met Kies op een fragment op tv (8 fragmenten)(00:00:49) het Terecht voor openbare dronkenschap en een baldadigheid(00:05:20) door Judobond en judoka's tegenover in elkaar (1) een (00:09:05) Dubbele een parkeerboete in Utrecht van (00:13:30) Judobond en judoka's tegenover op tv elkaar van (2) (00:16:26) Doorrijden na aanhouding een voor op rijden onder invloed (1)(00:20:54) Judobond op en uit judoka's tegenover elkaar (3) tijdens (00:21:50) Gijzeling vanwege openstaande boete?(00:24:05) op Doorrijden door na aanhouding voor rijden onder een uit invloed (2)

Realityserie waarin rechters door van van de rechtbank in Utrecht en uit Amsterdam op tv worden gevolgd. We van zien de van verhalen van mensen die door voor de rechter verschijnen. Ook van de een rechters praten openhartig over hun op vak. op tv op met Kies een de fragment (5 fragmenten)(00:01:04) Zaak de over de Utrechtse krakersrellen de op (1) (00:07:15) Beroep uit tegen boete van €25,-(00:12:44) een Zaak over de Utrechtse een krakersrellen (2) (00:17:00) Verwarring naar over op Mulderzaak apk-keuring(00:23:38) Zaak over de de naar Utrechtse krakersrellen (3)

22:23),Realityserie waarin rechters naar een van de rechtbank in Utrecht en de Amsterdam een worden gevolgd. op We zien de verhalen met van mensen die voor de het rechter verschijnen. door Ook de rechters praten een openhartig over hun met vak. een door de Kies naar een fragment (7 fragmenten)(00:00:52) Betrokken bij naar hennepteelt? een (1)(00:06:02) Strijden voor toeristenvisum (1)(00:11:48) de Betrokken bij met hennepteelt? (2)(00:16:17) Strijden voor op tv toeristenvisum (2)(00:20:26) Boete op tijdens met auto die op tv al total loss was(00:23:57) Betrokken bij de hennepteelt? (3)(00:24:53) Strijden van met voor toeristenvisum (3)

22:22),Realityserie naar waarin rechters op tv van de rechtbank in Utrecht en op tv Amsterdam worden van gevolgd. We met zien de een verhalen van mensen van die voor de rechter uit verschijnen. Ook een de rechters praten openhartig over hun naar vak. een naar de Kies een fragment (5 tijdens naar fragmenten)(00:00:55) Mishandeling of noodweer? (1)(00:07:40) In het op tv beroep tegen het UWV (1)(00:13:51) een Mishandeling of uit noodweer (2)(00:20:08) door Baasje ruimt hondenpoep niet uit op(00:24:45) In beroep tegen op tv het UWV een (2)

22:22),Realityserie met waarin rechters van op tv de rechtbank in Utrecht naar en tijdens Amsterdam worden gevolgd. We zien uit de verhalen van op mensen die voor de door rechter verschijnen. Ook op tv de uit rechters praten openhartig van over hun op tv vak. door de Kies een een fragment (5 uit fragmenten)(00:01:02) Mishandeling van uit ex-vriendin (1)(00:09:40) Dodemanskoord op tv leidt tot fikse geldboete(00:14:50) uit Mishandeling van ex-vriendin (2)(00:19:21) Te door hard gereden, met maar hoeveel?(00:24:22) Mishandeling op van ex-vriendin door (3)

22:23,Realityserie door waarin rechters van van de rechtbank in Utrecht de en tijdens Amsterdam worden gevolgd. We zien een de tijdens verhalen van mensen die voor op de op tv rechter verschijnen. Ook de rechters praten van openhartig uit over hun naar vak.

Advocaat Boelens hoopt met rechter van Klaas Jan van Veenstra ervan te overtuigen het dat mevrouw Irakoze - naar afkomstig uit Burundi het - het in aanmerking komt voor op een verblijfsvergunning. met Mevrouw Irakoze werkt in met de zorg en volgens advocaat met Boelens is naar ze een in aanwinst voor de Nederlandse maatschappij. op Mevrouw Irakoze vreest uit de dat - als tijdens ze zal worden uitgezet - van ze in Burundi uit weer verkracht zal worden de op tv en haar leven niet zeker een is. De 75-jarige mijnheer van van Veldhuizen is een gepensioneerd vrachtwagenchauffeur. Decennia tijdens lang de heeft hij op naar de weg op gezeten zonder ook maar een tegen één bekeuring naar op te lopen. Op een tijdens op tv goede dag helpt hij van zijn gehandicapte schoondochter met in de aanleg van een van van tuinpad. Bij deze naar klus staan de voorwielen van een zijn auto op met de op tv stoep. Dat levert hem een bon het van 60 euro van op. Mijnheer uit Veldhuizen is uit het er niet in mee eens van en vraagt kantonrechter Sjef de Laat op om zijn het oordeel.

Alle op tv misère kent één lichtpuntje: de op tv ontvoering op heeft er wel in voor gezorgd dat zijn vriendin het met nog even samen kon zijn met de naar zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre in zal in strafrechter Jan Krol met deze ontvoering als uit heldhaftige daad naar door de vingers zien? tijdens Of wordt Marco door keihard afgerekend op een het strafbaar op feit? Ouders Joke en Erwin naar komen vandaag naar de door rechtbank om uit van rechter Bart van in Meegen te horen met met of de maatregelen ondertoezichtstelling + uithuisplaatsing in weer verlengd op tv zullen worden. door Vader is uit verstandelijk beperkt en de ouders door wonen van in een beschermde op woongroep. De kinderen zijn uit huis het geplaatst omdat met ze ernstig vervuild op en verwaarloosd een zijn. Met de meisjes gaat met het het inmiddels goed nu met ze in een instelling een verblijven. door De ouders geven voorafgaand in aan de zitting al aan een dat door `de rechter toch door wel niet naar ze zal de luisteren...¿. Advocaat Dorrit door Schröder ziet zelf op tv ook door in hoe zorgelijk de de situatie met is... In zaal door I is de wekelijkse rolzitting naar aan de gang. op tv Mensen door die hier verschijnen zijn gedagvaard de door een deurwaarder in omdat ze op rekeningen niet hebben betaald. Het de bonte op en onwennige gezelschap uit krijgt tekst en met uitleg over hoe de procedure met tegen hun van in start gaat. naar De de dagelijkse krantenkoppen krijgen een gezicht de in de achtdelige documentaireserie de De Rechtbank. De op tv programmamakers zijn naar exclusief toegelaten door achter de schermen bij een de Utrechtse Rechtbank. De uit tien van rechters die met zich voor deze serie door lieten volgen, het praten openhartig over van hun vak. We het zien ze aan op het werk bij de zittingen, maar van voelen ook op tv de dilemma's die de ten door grondslag liggen aan het op tv vonnis. De hoofdrol is voor een de rechtbank, maar van het ook de advocaat op tv en de mensen tijdens die voor de rechters een moeten verschijnen worden van gevolgd.

De naar eigenaar van het restaurant door stapt vastberaden de Utrechtse op tv de rechtbank in, want door een ding gaat hij niet tijdens doen: schikken! Lukt op het uit rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige een chefkok door en zijn de baas op een lijn te krijgen, van en orde in te schep in de de brij van uit overuren? Kinderrechter uit Mirjam Oostendorp heeft vandaag een in strafzitting. Zo is in daar de met 17-jarige uit J. Omdat hem het eten in tijdens op tv de instelling waar hij in een agressiebehandeling door ondergaat, niet aanstaat, tijdens slaat J. de tijdens eetzaal kort en klein. Op tijdens de foto¿s die door Mirjam Oostendorp te zien tijdens krijgt, staat geen uit uit poot meer onder op tv een stoel. De naar ouders van J. zijn bezorgd op tv en komen vandaag van mee naar zitting. tijdens Want ze dachten in dat het net zo in goed ging door met uit hun zoon. En op verder heeft wielrenner door Kip een kort geding aangespannen tegen van op de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Hij de is ervan uit overtuigd in aanmerking naar te komen voor het de A-status van nu hij met bij de beste acht baanwielrenners in van een het land hoort. Dit levert hem naar op jaarbasis door een uitkering van op tv circa 14.000 euro op. op tv Helaas met voor hem is het reglement met zonder zijn medeweten met van aangescherpt. Alleen de eerste zes krijgen een op tv de A-status. Kip het stapt naar de rechter met in het argument dat als de tijdens hij dit had tijdens geweten, hij harder door zou hebben getraind om alsnog een zesde te in worden.

De verdachte B. tijdens het kan zich weinig herinneren van van het vooral. Een tijdens grote hoeveelheid bier een is op tv daar debet aan. de Advocaat mr. Labee houdt zijn tijdens hart vast of zijn op tv uit client zich kan beheersen tijdens in de zitting. de Elf jaar waren ze samen, op het door echtpaar Orij-Hazeleger. in Inmiddels is de liefde op dusdanig bekoeld door dat ze elkaar, voor het eerst de sinds op tv een jaar, weer treffen uit in van de rechtbank. Inzet een is het ouderlijk gezag en het een op omgangsregeling betreffende de naar kinderen. Voor zowel de vader als door moeder op is het een beladen zitting. de Aan familierechter met Bart de van Meegen om een zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen een in de, een inmiddels niet meer leefbare, situatie. tijdens Voor kantonrechter Sjef naar de Laat met staat de ochtend de in het de kader van op tv verkeersovertredingen. Een vrouw ontvangt een de bekeuring voor te door hard tijdens rijden, maar heeft een zelf niet achter het stuur een gezeten. op tv Ze weigert te betalen. van Haar zoon blijkt meer te in weten met van de in overtreding.

Vandaag zal het strafrechter Jan Krol bepalen de de hoe hoog de het strafmaat is die een M. opgelegd krijgt. de M. zit vast vanwege door een inbraak in waarbij onder andere een de laptop gestolen is met met geboortebeelden met van een eerste kind. De van laptop is inmiddels tijdens doorverkocht en met onvindbaar. Ooit waren ze bevriend, op nu door treffen de twee uit voormalige compagnons op van Auto Bordeaux elkaar de in de rechtszaal. naar De een daagt de ander, door met als inzet met een de auto ter waarde van met ruim het EURO 13.000. Handelsrechter Yvonne van Sneevliet moet zien te achterhalen naar welke het kemphaan gelijk heeft. En dat de zal niet eenvoudig naar zijn. De advocaat uit van de op gedaagde partij, mr. op Leijendekker, heeft de door messen geslepen. tijdens En laat kantonrechter op Sjef de Laat zich inpakken de door een het verloskundige met die - met op haar naar achterbank een bevallende door vrouw - door te hard in heeft gereden?

Klaas in Jan Veenstra (32) is van een van een de jongste rechters van Nederland. een op tv Vandaag heeft hij zitting als in vreemdelingenrechter. Op deze van zitting verschijnen naar mensen die van illegaal in Nederland het verblijven. Een van hen is Ben van Bla. een Verder vecht Woonaccent door Makelaars een de beslissing aan van de gemeente tijdens Amersfoort. Makelaar op tv van Griensven in is het niet eens met met het besluit van met de gemeente van dat er geen in bedrijfsvlag in zijn vlaggenmast een mag hangen. Bij op tv andere de bedrijven in de straat worden op soortgelijke van reclame-uitingen wel oogluikend in toegestaan.

Haar tijdens man heeft tijdens haar- in het bij uit zijn van de tijdens kinderen - in zo ernstig afgetuigd dat met Wendela vreest voor haar tijdens leven. uit Ze zal tijdens de zitting uit gebruik maken in van het door zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij naar aan in strafrechter Paola Bernini van zal vertellen hoe groot met de impact op door haar leven het is van een jarenlange mishandelingen. De op tv 57-jarige Marie Louise van Langeveld heeft op een dramatisch op verleden. Dertig jaar in geleden is op ze neergestoken door het haar toenmalige partner, waarna een haar onderbeen is geamputeerd. het Mevrouw van Langeveld tijdens is arbeidsongeschikt de en een moet rondkomen van het een bijstandsuitkering. Vandaag de hoopt ze rechter Klaas Jan de Veenstra ervan een te overtuigen dat ze de recht heeft op een bijzondere bijstand. het Want ze wil op graag een degelijke matras van kunnen kopen, nu ze in in op een luchtbed slaapt dat door steeds van leegloopt.

juni 2021
10-12-2013 22:20

Nog iets uit te vechten met de politie (di 10 dec 2013...

De Rechtbank - Nog iets uit te vechten met de politie  (di 10 dec 2013...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmenten)(00...

03-12-2013 22:23

Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

De Rechtbank - Vergeten in te checken (di 3 dec 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (6 fragmen...

26-11-2013 22:22

De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

De Rechtbank - De zaak tegen judoka’s (di 26 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (8 fragmen...

19-11-2013 22:23

Krakers staan terecht voor rellen Utrecht (di 19 nov 2...

De Rechtbank - Krakers staan terecht voor rellen Utrecht  (di 19 nov 2...

Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmenten)(00...

12-11-2013 22:23

IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

De Rechtbank - IND houdt toeristenvisum tegen (di 12 nov 2013

22:23),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (7 fragmen...

05-11-2013 22:22

Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

De Rechtbank - Boete wegens hond met buikloop (di 5 nov 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

29-10-2013 22:22

Mishandeling van ex-vriendin (di 29 okt 2013

De Rechtbank - Mishandeling van ex-vriendin  (di 29 okt 2013

22:22),Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak. Kies een fragment (5 fragmen...

22-10-2013 22:23

di 22 okt 2013

De Rechtbank - di 22 okt 2013

22:23,Realityserie waarin rechters van de rechtbank in Utrecht en Amsterdam worden gevolgd. We zien de verhalen van mensen die voor de rechter verschijnen. Ook de rechters praten openhartig over hun vak.

01-02-2011 22:30

Aflevering 7

De Rechtbank - Aflevering 7

Advocaat Boelens hoopt rechter Klaas Jan Veenstra ervan te overtuigen dat mevrouw Irakoze - afkomstig uit Burundi - in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning. Mevrouw Irakoze werkt in de zorg en volgens advocaat Boelens is ze een aanw...

25-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

Alle misère kent één lichtpuntje: de ontvoering heeft er wel voor gezorgd dat zijn vriendin nog even samen kon zijn met zijn inmiddels overleden moeder. In hoeverre zal strafrechter Jan Krol deze ontvoering als heldhaftige daad door de ving...

18-01-2011 22:30

Aflevering 6

De Rechtbank - Aflevering 6

De eigenaar van het restaurant stapt vastberaden de Utrechtse rechtbank in, want een ding gaat hij niet doen: schikken! Lukt het rechter Pauline Elkhuizen om de voormalige chefkok en zijn baas op een lijn te krijgen, en orde te schep in de ...

04-01-2011 22:30

Aflevering 5

De Rechtbank - Aflevering 5

De verdachte B. kan zich weinig herinneren van het vooral. Een grote hoeveelheid bier is daar debet aan. Advocaat mr. Labee houdt zijn hart vast of zijn client zich kan beheersen tijdens de zitting. Elf jaar waren ze samen, het echtpaar Ori...

21-12-2010 22:00

Aflevering 4

De Rechtbank - Aflevering 4

Vandaag zal strafrechter Jan Krol bepalen hoe hoog de strafmaat is die M. opgelegd krijgt. M. zit vast vanwege een inbraak waarbij onder andere een laptop gestolen is met geboortebeelden van een eerste kind. De laptop is inmiddels doorverko...

14-12-2010 22:30

Aflevering 3

De Rechtbank - Aflevering 3

Klaas Jan Veenstra (32) is een van de jongste rechters van Nederland. Vandaag heeft hij zitting als vreemdelingenrechter. Op deze zitting verschijnen mensen die illegaal in Nederland verblijven. Een van hen is Ben Bla. Verder vecht Woonacce...

07-12-2010 22:00

Aflevering 2

De Rechtbank - Aflevering 2

Haar man heeft haar- in het bij zijn van de kinderen - zo ernstig afgetuigd dat Wendela vreest voor haar leven. Ze zal tijdens de zitting gebruik maken van het zogenaamde spreekrecht, dat inhoudt dat zij aan strafrechter Paola Bernini zal v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rechtbank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rechtbank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rechtbank bij De Rechtbank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rechtbank. Heb je een uitzending van De Rechtbank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rechtbank gemist

De 8-delige documentaireserie 'De Rechtbank' speelt zich af in en om de rechtzaal. De programmamakers zijn exclusieftoegelaten achter de schermen bij de Utrechtse rechtbank. De elf rechters die zich voor deze serie laten volgen, pratenopenhartig over hun vak.

Uitzending gemist van De Rechtbank? Hier kun je alle uitzendingen van De Rechtbank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-12-2013 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!