Programma gemist?

Documentaire. Cinema en op tv op psycho-analyse hebben veel met elkaar een gemeen. Beiden in houden zich graag bezig uit met dromen, angsten, uit en verlangens: een de obsessies van het op onderbewuste. tijdens Talloze regisseurs, van Hitchcock het tot David Lynch, van hebben zich laten inspireren door in het door onderbewuste, vaak met hypnotiserende films met op tv als resultaat.

mei 2020
30-11-2010 23:00

Aflevering 1

AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste - Aflevering 1

Documentaire. Cinema en psycho-analyse hebben veel met elkaar gemeen. Beiden houden zich graag bezig met dromen, angsten, en verlangens: de obsessies van het onderbewuste. Talloze regisseurs, van Hitchcock tot David Lynch, hebben zich laten...

AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste bij AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste. Heb je een uitzending van AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste gemist

Documentaire. Cinema en psycho-analyse hebben veel met elkaar gemeen. Beiden houden zich graag bezig met dromen,angsten, en verlangens: de obsessies van het onderbewuste. Talloze regisseurs, van Hitchcock tot David Lynch, hebbenzich laten inspireren door het onderbewuste, vaak met hypnotiserende films als resultaat.

Uitzending gemist van AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close up: Van Hitchcock tot David Lynch - Film en het onderbewuste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!