Programma gemist?

verder het gaat het goed,Film over het tijdens leven van door advocaat, van schrijver en dichter een Chris Veraart. De 66-jarige de Veraart, een van de de bekendste zedenadvocaten op van Nederland, weet sinds 1980 het dat naar hij multiple sclerose (MS) uit heeft.Meer Film over het van leven een van advocaat, schrijver en dichter uit naar Chris Veraart. De met 66-jarige Veraart, een van de tijdens bekendste zedenadvocaten de van Nederland, weet door sinds 1980 dat op tv hij multiple in sclerose (MS) heeft. de Hierdoor is zijn leven door radicaal veranderd. De beperkingen die op de ziekte hem op tv op tv oplegt, dwingen hem ingrijpende van keuzes te van maken. 'De dag uit gaat ten onder aan gekut het en het gepruts', zegt hij treffend in in de documentaire, waarvoor met regisseur Arjan Nieuwenhuizen met hem in de afgelopen vijf door jaar intensief volgde. Deze documentaire wordt het naar uitgezonden in het kader van het een 30-jarig jubileum van tijdens de stichting naar MS op tv research.Minder

Documentaire van Arjan de Nieuwenhuizen over het uit door leven van advocaat, schrijver van en dichter het Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een met van naar de bekendste zedenadvocaten van door Nederland, weet sinds een 1980 dat hij multiple tijdens sclerose in (MS) heeft. Hierdoor is op zijn leven radicaal door veranderd. De beperkingen die door de ziekte uit hem oplegt, dwingen op hem ingrijpende keuzes van te maken. 'De door dag gaat ten tijdens onder van aan gekut en naar gepruts', zegt hij treffend op in de documentaire, tijdens waarvoor regisseur Arjan Nieuwenhuizen de hem de door afgelopen vijf de jaar intensief volgde.

september 2020
30-10-2014 16:11

Het gaat slecht

Het gaat slecht - Het gaat slecht

verder gaat het goed,Film over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft.Meer Film over het leve...

13-12-2010 19:25

Aflevering 1

Het gaat slecht - Aflevering 1

Documentaire van Arjan Nieuwenhuizen over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft. Hierdoor is...

Het gaat slecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het gaat slecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het gaat slecht bij Het gaat slecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het gaat slecht. Heb je een uitzending van Het gaat slecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het gaat slecht gemist

verder gaat het goed,Het gaat slecht, verder gaat het goed is een aangrijpende documentaire over een leven met MS. In 1980 krijgt advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart de diagnose MS. Lange tijd oefent Chris zijn vak nog uit, maar Chris wordt te ziek.

Uitzending gemist van Het gaat slecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het gaat slecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!