Programma gemist?

verder met gaat het goed,Film op tv over het tijdens leven van advocaat, schrijver en dichter de een Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, op tv een met van de bekendste zedenadvocaten van op Nederland, weet sinds de 1980 het dat hij multiple sclerose (MS) op tv heeft.Meer het Film over het door leven van advocaat, schrijver en op tv dichter Chris Veraart. uit De 66-jarige Veraart, een het van tijdens de bekendste zedenadvocaten door van Nederland, weet sinds op tv 1980 dat hij in multiple met sclerose (MS) heeft. de Hierdoor is zijn leven op radicaal veranderd. De naar beperkingen die de ziekte hem op tv oplegt, naar dwingen hem ingrijpende het keuzes te maken. 'De dag tijdens gaat ten onder een aan gekut en uit gepruts', zegt hij de van treffend in de documentaire, tijdens waarvoor regisseur Arjan met Nieuwenhuizen hem de een afgelopen vijf jaar op tv intensief volgde. op Deze documentaire wordt met uitgezonden in het kader naar van het 30-jarig jubileum van door de stichting het MS uit research.Minder

Documentaire naar van Arjan door Nieuwenhuizen over het leven uit van advocaat, de schrijver en dichter Chris Veraart. De van 66-jarige Veraart, een het van op de bekendste zedenadvocaten uit van Nederland, weet sinds het 1980 dat het hij multiple sclerose (MS) heeft. het Hierdoor is zijn op leven met radicaal veranderd. De beperkingen het die door de ziekte hem oplegt, dwingen hem op ingrijpende keuzes te van maken. 'De dag een door gaat ten onder aan gekut en op tv het gepruts', zegt hij treffend in de het documentaire, waarvoor regisseur met een Arjan Nieuwenhuizen hem naar de afgelopen vijf jaar met intensief volgde.

mei 2021
30-10-2014 16:11

Het gaat slecht

Het gaat slecht - Het gaat slecht

verder gaat het goed,Film over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft.Meer Film over het leve...

13-12-2010 19:25

Aflevering 1

Het gaat slecht - Aflevering 1

Documentaire van Arjan Nieuwenhuizen over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft. Hierdoor is...

Het gaat slecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het gaat slecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het gaat slecht bij Het gaat slecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het gaat slecht. Heb je een uitzending van Het gaat slecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het gaat slecht gemist

verder gaat het goed,Het gaat slecht, verder gaat het goed is een aangrijpende documentaire over een leven met MS. In 1980 krijgt advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart de diagnose MS. Lange tijd oefent Chris zijn vak nog uit, maar Chris wordt te ziek.

Uitzending gemist van Het gaat slecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het gaat slecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!