Programma gemist?

verder naar gaat het goed,Film naar over het leven het van advocaat, schrijver en dichter een Chris Veraart. naar De naar 66-jarige Veraart, een door van de bekendste zedenadvocaten van naar Nederland, uit weet sinds 1980 dat uit hij multiple van sclerose (MS) heeft.Meer Film van over het leven op van advocaat, schrijver en dichter een Chris Veraart. De met 66-jarige Veraart, de een van naar de bekendste zedenadvocaten de van Nederland, weet met sinds 1980 dat hij uit multiple sclerose (MS) de heeft. het Hierdoor is zijn door leven radicaal veranderd. De beperkingen die op tv de op ziekte hem oplegt, het dwingen hem ingrijpende keuzes de te maken. 'De de dag gaat naar ten onder aan gekut uit en gepruts', zegt van hij treffend in de de documentaire, waarvoor door regisseur Arjan tijdens Nieuwenhuizen hem in de afgelopen vijf jaar intensief volgde. het Deze documentaire uit wordt uitgezonden de in het kader van het op 30-jarig jubileum tijdens van de tijdens stichting MS met research.Minder

Documentaire van Arjan uit naar Nieuwenhuizen over het leven van tijdens advocaat, schrijver en naar dichter Chris Veraart. een De 66-jarige Veraart, het een van de bekendste een van zedenadvocaten van Nederland, weet sinds het 1980 dat hij in multiple van sclerose (MS) heeft. Hierdoor is in zijn op leven radicaal veranderd. De het beperkingen die de ziekte hem een oplegt, een dwingen hem ingrijpende keuzes te op maken. in 'De dag gaat een ten onder aan naar gekut en gepruts', zegt een hij treffend in de de documentaire, waarvoor regisseur tijdens Arjan een Nieuwenhuizen hem de afgelopen de vijf jaar intensief in volgde.

juli 2021
30-10-2014 16:11

Het gaat slecht

Het gaat slecht - Het gaat slecht

verder gaat het goed,Film over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft.Meer Film over het leve...

13-12-2010 19:25

Aflevering 1

Het gaat slecht - Aflevering 1

Documentaire van Arjan Nieuwenhuizen over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft. Hierdoor is...

Het gaat slecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het gaat slecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het gaat slecht bij Het gaat slecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het gaat slecht. Heb je een uitzending van Het gaat slecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het gaat slecht gemist

verder gaat het goed,Het gaat slecht, verder gaat het goed is een aangrijpende documentaire over een leven met MS. In 1980 krijgt advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart de diagnose MS. Lange tijd oefent Chris zijn vak nog uit, maar Chris wordt te ziek.

Uitzending gemist van Het gaat slecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het gaat slecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!