Programma gemist?

verder de gaat het goed,Film de over het leven naar van advocaat, schrijver de en dichter de Chris Veraart. De 66-jarige de Veraart, een van de bekendste met uit zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 uit dat hij multiple van sclerose (MS) heeft.Meer met Film van over het leven van advocaat, een schrijver en dichter de Chris Veraart. De het 66-jarige Veraart, een op tv van de van bekendste het zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 naar de dat hij multiple sclerose (MS) heeft. de Hierdoor het is zijn een leven radicaal veranderd. De beperkingen op tv die een de ziekte hem het oplegt, dwingen hem een ingrijpende keuzes te maken. 'De dag de gaat uit ten onder aan gekut uit en gepruts', zegt hij op tv met treffend in de documentaire, waarvoor regisseur het Arjan Nieuwenhuizen hem door de in afgelopen vijf jaar intensief de volgde. Deze met documentaire wordt uitgezonden in het op tv kader van het naar 30-jarig jubileum op van de op tv stichting MS de research.Minder

Documentaire van op tv Arjan Nieuwenhuizen een over het leven van advocaat, de schrijver door en dichter op tv Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een op tv van door de bekendste zedenadvocaten van naar Nederland, weet sinds met 1980 dat hij van multiple door sclerose (MS) heeft. Hierdoor tijdens is zijn leven in radicaal veranderd. op De beperkingen die de ziekte hem het oplegt, door dwingen hem een ingrijpende keuzes te maken. uit 'De dag gaat op ten onder aan gekut en naar gepruts', het zegt hij uit treffend in de documentaire, waarvoor het regisseur tijdens Arjan Nieuwenhuizen hem door de afgelopen vijf jaar intensief door volgde.

oktober 2019
30-10-2014 16:11

Het gaat slecht

Het gaat slecht - Het gaat slecht

verder gaat het goed,Film over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft.Meer Film over het leve...

13-12-2010 19:25

Aflevering 1

Het gaat slecht - Aflevering 1

Documentaire van Arjan Nieuwenhuizen over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft. Hierdoor is...

Het gaat slecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het gaat slecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het gaat slecht bij Het gaat slecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het gaat slecht. Heb je een uitzending van Het gaat slecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het gaat slecht gemist

verder gaat het goed,Het gaat slecht, verder gaat het goed is een aangrijpende documentaire over een leven met MS. In 1980 krijgt advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart de diagnose MS. Lange tijd oefent Chris zijn vak nog uit, maar Chris wordt te ziek.

Uitzending gemist van Het gaat slecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het gaat slecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!