Programma gemist?

verder gaat op het goed,Film over het een leven van op tv advocaat, schrijver op tv en dichter van Chris Veraart. De 66-jarige het Veraart, een een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, een door weet sinds 1980 dat hij van multiple van sclerose (MS) heeft.Meer Film tijdens over het leven de van advocaat, schrijver met en dichter Chris Veraart. De tijdens door 66-jarige Veraart, een van de door bekendste zedenadvocaten van Nederland, tijdens weet tijdens sinds 1980 het dat hij multiple sclerose door (MS) heeft. Hierdoor is zijn op naar leven radicaal veranderd. de De beperkingen die de ziekte een hem oplegt, dwingen door hem ingrijpende keuzes te het maken. een 'De dag door gaat ten onder aan in gekut en in gepruts', zegt hij treffend tijdens in de documentaire, waarvoor de regisseur Arjan in Nieuwenhuizen hem de afgelopen vijf naar jaar intensief uit volgde. Deze tijdens documentaire wordt uitgezonden in het het kader van een het 30-jarig op jubileum van de in stichting MS in research.Minder

Documentaire op van Arjan Nieuwenhuizen in over het leven op tv van advocaat, schrijver en in dichter op Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, in een van de van bekendste van zedenadvocaten van Nederland, de weet sinds 1980 dat hij door multiple door sclerose (MS) heeft. Hierdoor is zijn naar het leven radicaal veranderd. De in beperkingen die de het ziekte hem oplegt, dwingen hem naar ingrijpende door keuzes te maken. 'De in dag gaat op tv ten onder aan op gekut en gepruts', zegt hij op in treffend in de in documentaire, waarvoor regisseur op Arjan Nieuwenhuizen hem de afgelopen vijf op jaar intensief in volgde.

mei 2020
30-10-2014 16:11

Het gaat slecht

Het gaat slecht - Het gaat slecht

verder gaat het goed,Film over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft.Meer Film over het leve...

13-12-2010 19:25

Aflevering 1

Het gaat slecht - Aflevering 1

Documentaire van Arjan Nieuwenhuizen over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft. Hierdoor is...

Het gaat slecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het gaat slecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het gaat slecht bij Het gaat slecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het gaat slecht. Heb je een uitzending van Het gaat slecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het gaat slecht gemist

verder gaat het goed,Het gaat slecht, verder gaat het goed is een aangrijpende documentaire over een leven met MS. In 1980 krijgt advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart de diagnose MS. Lange tijd oefent Chris zijn vak nog uit, maar Chris wordt te ziek.

Uitzending gemist van Het gaat slecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het gaat slecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!