Programma gemist?

verder op gaat het goed,Film over op tv het leven van op tv advocaat, schrijver en op tv dichter Chris Veraart. De van een 66-jarige Veraart, een door van de bekendste zedenadvocaten van naar Nederland, weet sinds 1980 van dat hij multiple door sclerose op tv (MS) heeft.Meer Film over tijdens het in leven van advocaat, schrijver en een dichter op Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een een van van de bekendste door zedenadvocaten van Nederland, weet sinds van 1980 dat hij in multiple sclerose van (MS) heeft. Hierdoor is zijn een leven een radicaal veranderd. De beperkingen die door de ziekte op tv hem oplegt, dwingen hem in ingrijpende keuzes te van maken. in 'De dag in gaat ten onder aan gekut de en op tv gepruts', zegt hij op treffend in de documentaire, een waarvoor regisseur Arjan Nieuwenhuizen hem in de afgelopen vijf op jaar met intensief volgde. Deze documentaire in wordt uitgezonden in door het kader van het de 30-jarig jubileum uit van de stichting met MS van research.Minder

Documentaire naar van Arjan een Nieuwenhuizen over het op leven van advocaat, schrijver en dichter van Chris Veraart. van De door 66-jarige Veraart, een van de een bekendste zedenadvocaten uit van Nederland, een weet sinds 1980 dat in hij multiple sclerose (MS) heeft. door Hierdoor een is zijn leven radicaal naar veranderd. uit De beperkingen die op tv de ziekte hem oplegt, dwingen op hem ingrijpende keuzes naar te maken. op 'De dag gaat op ten onder in aan gekut en gepruts', zegt hij van treffend op tv in de documentaire, waarvoor in regisseur Arjan op tv Nieuwenhuizen hem de afgelopen vijf het uit jaar intensief volgde.

januari 2021
30-10-2014 16:11

Het gaat slecht

Het gaat slecht - Het gaat slecht

verder gaat het goed,Film over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft.Meer Film over het leve...

13-12-2010 19:25

Aflevering 1

Het gaat slecht - Aflevering 1

Documentaire van Arjan Nieuwenhuizen over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft. Hierdoor is...

Het gaat slecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het gaat slecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het gaat slecht bij Het gaat slecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het gaat slecht. Heb je een uitzending van Het gaat slecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het gaat slecht gemist

verder gaat het goed,Het gaat slecht, verder gaat het goed is een aangrijpende documentaire over een leven met MS. In 1980 krijgt advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart de diagnose MS. Lange tijd oefent Chris zijn vak nog uit, maar Chris wordt te ziek.

Uitzending gemist van Het gaat slecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het gaat slecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!