Programma gemist?

verder in gaat het tijdens goed,Film over het leven van met advocaat, schrijver met en dichter Chris Veraart. uit De van 66-jarige Veraart, een van de bekendste door zedenadvocaten het van Nederland, uit weet sinds 1980 dat tijdens hij multiple sclerose van (MS) heeft.Meer Film over het het leven de van advocaat, schrijver en dichter naar een Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een de van een de bekendste door zedenadvocaten van Nederland, op weet sinds 1980 dat op tv hij multiple naar sclerose (MS) heeft. Hierdoor is met zijn leven uit radicaal veranderd. in De beperkingen die de ziekte hem van oplegt, met dwingen hem ingrijpende keuzes de te maken. op tv 'De dag gaat ten op tv onder aan door gekut en gepruts', zegt op hij treffend naar in de documentaire, waarvoor het regisseur Arjan Nieuwenhuizen op tv hem de afgelopen vijf uit jaar intensief volgde. de Deze documentaire wordt tijdens de uitgezonden in het kader van de het 30-jarig jubileum van uit de stichting op tv MS op tv research.Minder

Documentaire van Arjan de naar Nieuwenhuizen over het leven op tv van advocaat, schrijver en het dichter Chris het Veraart. De 66-jarige Veraart, in een tijdens van de bekendste de zedenadvocaten van Nederland, weet naar sinds 1980 dat hij multiple op sclerose in (MS) heeft. op tv Hierdoor is zijn op tv leven radicaal veranderd. De beperkingen die met de ziekte op hem oplegt, dwingen hem naar ingrijpende naar keuzes te maken. 'De van dag gaat ten op tv onder aan gekut en op tv tijdens gepruts', zegt hij treffend op in de documentaire, waarvoor het regisseur Arjan met Nieuwenhuizen hem uit de afgelopen vijf jaar intensief van volgde.

november 2020
30-10-2014 16:11

Het gaat slecht

Het gaat slecht - Het gaat slecht

verder gaat het goed,Film over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft.Meer Film over het leve...

13-12-2010 19:25

Aflevering 1

Het gaat slecht - Aflevering 1

Documentaire van Arjan Nieuwenhuizen over het leven van advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart. De 66-jarige Veraart, een van de bekendste zedenadvocaten van Nederland, weet sinds 1980 dat hij multiple sclerose (MS) heeft. Hierdoor is...

Het gaat slecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het gaat slecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het gaat slecht bij Het gaat slecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het gaat slecht. Heb je een uitzending van Het gaat slecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het gaat slecht gemist

verder gaat het goed,Het gaat slecht, verder gaat het goed is een aangrijpende documentaire over een leven met MS. In 1980 krijgt advocaat, schrijver en dichter Chris Veraart de diagnose MS. Lange tijd oefent Chris zijn vak nog uit, maar Chris wordt te ziek.

Uitzending gemist van Het gaat slecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het gaat slecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-10-2014 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!