Programma gemist?

Serie uit documentaires van Ed in Wardle. Als van je genoeg hebt van uit de geciviliseerde wereld lijkt de een leven van in de natuur met een alternatief. Maar zijn een we naar nog wel uitgerust voor het een dergelijk tijdens avontuur? Een serie over Ed Wardle op tv een man op die drie maanden uit in een zijn eentje in Yukon op een survival naar gaat om te bewijzen dat hij met een op autonoom mens is en zonder van anderen als tijdens een oermens kan van overleven. Ed met hoopt nog op steeds zalm te door vinden en volgt de door rivier die van een Tincup Lake naar op beneden stroomt. Hij vindt wat op naar bessen, vangt een enkele forel, een maar de van zalm laat uit zich nergens zien. Ed raakt op tv steeds meer ondervoed naar en een zijn angst voor door de beren wordt steeds op tv groter en houdt hem op 's nachts wakker. Het in van meeste last heeft uit hij van de eenzaamheid, die tijdens hij absoluut ondragelijk tijdens vindt. Zijn een gezondheid verslechtert. in Ed moet een besluit van nemen.

Serie het documentaires van een Ed Wardle. Als je naar genoeg hebt van naar de geciviliseerde wereld lijkt met een leven in naar de natuur een een alternatief. in Maar zijn we nog wel uitgerust op tv voor een door dergelijk avontuur? Een in serie door over Ed Wardle een man die op drie maanden in uit zijn eentje uit in Yukon op op survival gaat om van te bewijzen dat de hij een autonoom mens op is en in zonder uit anderen als een oermens op kan overleven. Het verblijf op tv in Yukon begint een zijn tol te eisen. in In het de verlaten een landschap voelt Ed het zich steeds eenzamer. door Eten verzamelen is een probleem en op tv Ed in wordt genoodzaakt verder te trekken een op naar Tincup Lake, een plek uit waar hij hoopt zalm in te kunnen vangen. in op tv Het is niet ver, maar Ed tijdens doet er in dagen met over om er te komen het en dan blijkt alles met ook nog eens uit naar vergeefs. Er is hier zelfs door minder door voedsel dan waar hij vandaan kwam. een Ed begint naar te twijfelen op aan zijn het missie. Hij verliest steeds op tv meer gewicht en heeft steeds op minder met energie. Overleven naar in de wildernis is misschien door moeilijker dan de hij dacht voor met zijn vertrek naar door Yukon.

Serie de documentaires van Ed Wardle. de Als je genoeg hebt op tv van door de geciviliseerde wereld lijkt met een leven in uit de natuur tijdens een alternatief. Maar zijn de we nog wel uitgerust in voor de een dergelijk een avontuur? Een serie over Ed Wardle uit een man die op op tv drie maanden in zijn naar eentje in Yukon naar op survival gaat uit om te bewijzen in dat hij een autonoom op tv mens is en uit zonder anderen als op tv een oermens kan overleven. met een Ed Wardle vliegt op naar Yukon, Dog Pack van Lake. Hij heeft een op tv basisuitrusting mee en camera's de om zich zelf uit door te filmen. Als het uit vliegtuig aan met de horizon is op verdwenen, realiseert Ed zich pas goed een waar hij aan naar met begonnen is en dat hij nu door naar echt helemaal alleen is. door Hij kan moeilijk in beslissen wat hij met de doen. Hij vangt van een paar vissen, de plukt wat bessen en naar in hij slaagt er een keer op in met om klein wild te vangen. Het het is niet naar genoeg.

januari 2021
17-12-2010 23:15

Aflevering 3

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

16-12-2010 23:10

Aflevering 2

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

15-12-2010 23:10

Aflevering 1

Alone in the wild - Aflevering 1

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

Alone in the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alone in the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alone in the wild bij Alone in the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alone in the wild. Heb je een uitzending van Alone in the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!