Programma gemist?

Serie tijdens documentaires van Ed op tv Wardle. Als je genoeg in hebt van de geciviliseerde een wereld lijkt op tv een van leven in de natuur een alternatief. een Maar zijn het we nog door wel uitgerust in voor een dergelijk avontuur? Een serie op over met Ed Wardle een man uit die door drie maanden in van zijn eentje in Yukon op op survival gaat in om te op bewijzen dat hij een autonoom met mens is met en zonder anderen als een een oermens kan overleven. het Ed hoopt tijdens nog steeds zalm naar te vinden en volgt een de rivier met die van Tincup Lake naar naar beneden tijdens stroomt. Hij vindt wat naar de bessen, vangt een enkele naar forel, maar de zalm de laat op tv zich nergens zien. Ed raakt steeds van de meer ondervoed en met zijn angst voor naar de beren wordt steeds van groter en houdt hem 's door nachts wakker. Het uit op tv meeste last heeft hij van de op tv eenzaamheid, het die hij absoluut door ondragelijk vindt. Zijn gezondheid de verslechtert. naar Ed moet een besluit op nemen.

Serie met documentaires van Ed Wardle. Als met je genoeg hebt tijdens tijdens van de geciviliseerde wereld uit lijkt een leven in op tv de door natuur een alternatief. Maar zijn we op tv nog in wel uitgerust voor met een dergelijk avontuur? Een de serie over Ed Wardle naar een man die naar de drie maanden in zijn eentje in van Yukon op het survival gaat van om te op bewijzen dat hij een autonoom mens van is de en zonder anderen als het een tijdens oermens kan overleven. Het een verblijf in in Yukon begint zijn door tol te eisen. In het tijdens verlaten landschap de voelt Ed zich steeds tijdens eenzamer. Eten verzamelen naar is een probleem van en Ed wordt genoodzaakt uit door verder te trekken naar Tincup naar Lake, uit een plek waar hij hoopt van zalm te op kunnen vangen. met Het is niet ver, maar van Ed doet op er dagen door over om er een te komen en op tv dan blijkt alles naar ook nog eens vergeefs. een Er is hier naar zelfs minder voedsel dan waar in in hij vandaan kwam. Ed begint te in twijfelen aan op tv zijn missie. een Hij verliest het steeds meer gewicht en van heeft steeds minder op tv energie. Overleven in de wildernis op tv van is misschien moeilijker dan hij op dacht voor in zijn vertrek met naar Yukon.

Serie documentaires naar van een Ed Wardle. Als het je genoeg hebt van de geciviliseerde tijdens wereld lijkt een van leven op in de de natuur een alternatief. Maar zijn we het de nog wel uitgerust voor een in dergelijk avontuur? Een serie de over Ed Wardle een een op tv man die drie maanden de in zijn uit eentje in Yukon op op survival gaat om te door bewijzen dat hij uit een autonoom het mens een is en zonder anderen als door een oermens door kan overleven. Ed Wardle vliegt door naar Yukon, van Dog Pack op Lake. Hij heeft een basisuitrusting uit mee en tijdens camera's met om zich zelf te op filmen. Als van het vliegtuig aan de op horizon is verdwenen, de realiseert Ed zich pas goed een het waar hij aan het begonnen is en dat hij op tv nu het echt helemaal alleen naar is. Hij kan moeilijk uit beslissen wat hij het met doen. Hij vangt een tijdens de paar vissen, plukt tijdens wat bessen en hij een slaagt er een keer in het om klein van wild te vangen. Het van is niet tijdens genoeg.

januari 2020
17-12-2010 23:15

Aflevering 3

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

16-12-2010 23:10

Aflevering 2

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

15-12-2010 23:10

Aflevering 1

Alone in the wild - Aflevering 1

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

Alone in the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alone in the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alone in the wild bij Alone in the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alone in the wild. Heb je een uitzending van Alone in the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!