Programma gemist?

Serie tijdens documentaires van Ed naar Wardle. Als je uit genoeg hebt van van de geciviliseerde wereld lijkt met een leven in in de natuur in een alternatief. Maar zijn we de nog het wel uitgerust op voor een dergelijk avontuur? Een het serie over Ed op tv Wardle een op man die drie maanden in met zijn eentje in van Yukon een op survival tijdens gaat om te door bewijzen dat hij een autonoom mens tijdens is naar en zonder anderen als uit een oermens kan in overleven. Ed hoopt nog tijdens steeds op zalm te vinden uit en volgt de rivier die in van door Tincup Lake naar beneden op tv stroomt. Hij vindt wat een bessen, vangt door een enkele forel, tijdens maar de zalm naar laat door zich nergens zien. Ed raakt steeds op tv meer ondervoed en op tv de zijn angst voor het de beren wordt steeds op tv groter en houdt hem 's de de nachts wakker. Het meeste tijdens last heeft hij de van de eenzaamheid, die hij naar absoluut ondragelijk het vindt. Zijn gezondheid verslechtert. uit Ed in moet een besluit de nemen.

Serie tijdens documentaires van Ed het Wardle. Als je genoeg hebt uit van de geciviliseerde in het wereld lijkt een op leven in de de natuur een alternatief. Maar zijn het we uit nog wel uitgerust de voor een dergelijk avontuur? Een serie tijdens over Ed Wardle het een man de die drie maanden in met zijn van eentje in Yukon op op tv survival in gaat om te bewijzen dat hij door door een autonoom mens uit is en zonder op tv anderen als een oermens kan overleven. een Het het verblijf in Yukon begint zijn tijdens tol te in eisen. In het verlaten uit landschap met voelt Ed zich door steeds eenzamer. uit Eten verzamelen is een uit probleem en Ed wordt op tv genoodzaakt door verder te trekken naar Tincup door Lake, door een plek waar hij hoopt zalm een de te kunnen vangen. met Het is niet ver, maar Ed van doet tijdens er dagen over een om er te komen naar en dan van blijkt alles ook nog op eens vergeefs. Er uit is het hier zelfs minder voedsel dan met waar hij uit vandaan kwam. Ed in begint te twijfelen op tv aan zijn missie. de Hij verliest door steeds meer gewicht en heeft steeds op tv minder energie. Overleven met in met de wildernis is tijdens misschien moeilijker dan door hij dacht voor door zijn vertrek naar op Yukon.

Serie documentaires van uit Ed Wardle. Als tijdens tijdens je genoeg hebt van de geciviliseerde naar wereld lijkt een in leven een in de natuur een alternatief. op van Maar zijn we uit nog wel uitgerust voor een dergelijk van avontuur? in Een serie over Ed Wardle tijdens een man die met van drie maanden in zijn de eentje in Yukon op survival tijdens gaat om te op bewijzen uit dat hij een tijdens autonoom mens is en zonder uit anderen als een in oermens kan overleven. een Ed Wardle vliegt op tv door naar Yukon, Dog Pack Lake. door Hij heeft een van basisuitrusting mee en uit camera's om zich in zelf te filmen. het Als het op vliegtuig aan met de horizon is verdwenen, de realiseert Ed zich op tv pas goed op tv waar hij aan begonnen uit is en dat op tv hij nu echt naar helemaal alleen uit is. Hij kan moeilijk beslissen wat op hij met op tv doen. Hij vangt een door door paar vissen, plukt op tv wat bessen en hij het slaagt er een keer in van de om klein wild te vangen. een Het is door niet genoeg.

september 2020
17-12-2010 23:15

Aflevering 3

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

16-12-2010 23:10

Aflevering 2

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

15-12-2010 23:10

Aflevering 1

Alone in the wild - Aflevering 1

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

Alone in the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alone in the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alone in the wild bij Alone in the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alone in the wild. Heb je een uitzending van Alone in the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!