Programma gemist?

Serie tijdens documentaires van Ed Wardle. in Als je op tv genoeg hebt van de geciviliseerde uit wereld lijkt een naar leven in op tv de een natuur een alternatief. Maar een zijn we uit nog wel uitgerust voor op tv een dergelijk avontuur? Een serie op tv over Ed een Wardle een man uit die met drie maanden in met zijn eentje in het Yukon op survival gaat om te van tijdens bewijzen dat hij een tijdens autonoom mens is en op zonder anderen als een door oermens kan overleven. door Ed in hoopt nog steeds tijdens zalm te vinden de en volgt de rivier die op de van Tincup Lake naar beneden door stroomt. het Hij vindt wat bessen, vangt een een enkele forel, maar naar de zalm naar laat zich het nergens zien. een Ed raakt steeds meer ondervoed en het zijn angst door voor met de beren wordt op tv steeds groter en de houdt hem 's nachts wakker. het Het meeste last de heeft hij een van de eenzaamheid, in die hij absoluut ondragelijk vindt. tijdens Zijn gezondheid het verslechtert. Ed uit moet een besluit tijdens nemen.

Serie documentaires het van van Ed Wardle. Als je genoeg hebt de van de geciviliseerde uit wereld lijkt een op tv een leven in de natuur een alternatief. uit Maar zijn de we nog wel uit uitgerust voor een dergelijk door avontuur? met Een serie over Ed Wardle het een in man die drie op tv maanden in naar zijn eentje in uit Yukon op survival gaat de om te het bewijzen dat hij een autonoom naar mens is en zonder de anderen als een tijdens oermens uit kan overleven. Het in verblijf in Yukon begint zijn naar tol te een eisen. In van het verlaten een landschap voelt Ed zich steeds eenzamer. van uit Eten verzamelen is van een probleem en Ed wordt genoodzaakt tijdens verder te trekken door naar Tincup de Lake, een met plek waar hij van hoopt zalm te kunnen op tv vangen. Het is niet een tijdens ver, maar Ed door doet er dagen over om het er door te komen en dan blijkt de alles ook op nog eens tijdens vergeefs. Er is hier zelfs van minder voedsel dan waar op hij vandaan tijdens kwam. Ed begint een te twijfelen aan zijn uit missie. Hij verliest uit met steeds meer gewicht door en heeft steeds minder energie. op Overleven van in de wildernis is met misschien moeilijker uit dan hij dacht voor zijn het vertrek naar op Yukon.

Serie documentaires een van de Ed Wardle. Als je een genoeg hebt van de door geciviliseerde wereld lijkt een met leven naar in de natuur een door alternatief. Maar de zijn we nog wel uitgerust van voor een dergelijk op door avontuur? Een serie op tv over Ed Wardle een man het die drie maanden uit in zijn eentje het in Yukon op een survival door gaat om te bewijzen het dat hij een tijdens autonoom mens is en de zonder anderen als een naar oermens het kan overleven. door Ed Wardle vliegt de naar Yukon, Dog Pack Lake. Hij het tijdens heeft een basisuitrusting mee op tv en camera's om met zich zelf te tijdens filmen. Als het vliegtuig aan tijdens van de horizon is verdwenen, realiseert Ed op tv zich uit pas goed van waar hij aan begonnen met is en dat hij naar nu het echt helemaal alleen is. Hij kan een moeilijk door beslissen wat hij met doen. uit Hij vangt naar een op tv paar vissen, plukt wat bessen en tijdens hij tijdens slaagt er een een keer in om klein wild met te vangen. Het een is niet naar genoeg.

oktober 2021
17-12-2010 23:15

Aflevering 3

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

16-12-2010 23:10

Aflevering 2

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

15-12-2010 23:10

Aflevering 1

Alone in the wild - Aflevering 1

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

Alone in the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alone in the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alone in the wild bij Alone in the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alone in the wild. Heb je een uitzending van Alone in the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!