Programma gemist?

Serie documentaires van een tijdens Ed Wardle. Als je genoeg van hebt van de met geciviliseerde wereld op tv lijkt een leven van in de natuur een alternatief. het Maar zijn we het nog wel een uitgerust voor uit een dergelijk avontuur? Een serie op over Ed de Wardle een man met die drie maanden een in de zijn eentje in op Yukon op survival gaat om te tijdens bewijzen dat de hij een autonoom in mens op is en zonder de anderen als een oermens kan met overleven. Ed hoopt nog van steeds zalm het te vinden en met volgt de rivier het die op van Tincup Lake het naar beneden stroomt. Hij uit vindt wat bessen, met vangt een op enkele forel, maar naar de zalm laat zich nergens zien. een Ed raakt steeds van tijdens meer ondervoed en zijn angst voor een de het beren wordt steeds in groter en een houdt hem 's nachts wakker. tijdens Het naar meeste last heeft hij uit van de eenzaamheid, met die hij absoluut in ondragelijk vindt. Zijn met gezondheid verslechtert. Ed moet het een besluit door nemen.

Serie documentaires een van op tv Ed Wardle. Als je genoeg door hebt van de op geciviliseerde wereld lijkt een tijdens leven door in de natuur een alternatief. op tv Maar zijn we naar tijdens nog wel uitgerust voor een met dergelijk avontuur? in Een serie over Ed in Wardle een man naar die van drie maanden in zijn op tv eentje in het Yukon op survival van gaat om te in bewijzen dat hij een tijdens autonoom mens is de en zonder anderen als een door oermens kan op overleven. in Het verblijf in Yukon begint door zijn tol te eisen. op In door het verlaten landschap voelt Ed van zich door steeds eenzamer. Eten verzamelen is op tv van een probleem en Ed wordt genoodzaakt op verder te trekken tijdens naar Tincup Lake, op een plek waar met hij het hoopt zalm te kunnen vangen. de het Het is niet ver, maar een Ed doet er met dagen van over om er de te komen en dan blijkt alles het ook nog eens het vergeefs. tijdens Er is door hier zelfs minder voedsel dan met waar hij vandaan een kwam. in Ed begint te op tv twijfelen aan zijn missie. in Hij verliest het steeds meer gewicht en op heeft steeds minder door energie. Overleven in de wildernis naar is misschien de moeilijker dan hij dacht naar naar voor zijn vertrek naar op Yukon.

Serie documentaires van in Ed Wardle. op tv Als van je genoeg hebt op tv van de geciviliseerde wereld lijkt een een leven van in de natuur een alternatief. op tv Maar een zijn we in nog wel uitgerust voor een naar dergelijk avontuur? Een het serie op over Ed Wardle een man tijdens die op tv drie maanden in zijn eentje met in Yukon op tv op survival gaat van om te uit bewijzen dat hij een uit autonoom mens is en zonder tijdens anderen als uit een oermens kan door overleven. Ed door Wardle vliegt naar met Yukon, Dog Pack door Lake. Hij naar heeft een basisuitrusting van mee en camera's om van zich zelf te in filmen. Als het vliegtuig aan de de de horizon is tijdens verdwenen, realiseert Ed zich pas goed een waar hij in aan begonnen is en van dat hij nu van echt helemaal van alleen is. Hij kan op moeilijk op tv beslissen wat naar hij met doen. Hij vangt een tijdens paar op vissen, plukt wat uit bessen en hij slaagt in er een keer een in om klein wild een te vangen. Het met is op niet genoeg.

mei 2020
17-12-2010 23:15

Aflevering 3

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

16-12-2010 23:10

Aflevering 2

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

15-12-2010 23:10

Aflevering 1

Alone in the wild - Aflevering 1

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

Alone in the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alone in the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alone in the wild bij Alone in the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alone in the wild. Heb je een uitzending van Alone in the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!