Programma gemist?

Serie documentaires van van tijdens Ed Wardle. Als je genoeg op tv hebt van de de geciviliseerde wereld lijkt een de met leven in de van natuur een alternatief. Maar zijn we naar nog wel uitgerust de tijdens voor een dergelijk avontuur? Een serie op over Ed Wardle in een man door die uit drie maanden in zijn uit eentje in Yukon op naar survival het gaat om te bewijzen dat hij door een autonoom mens uit is uit en zonder anderen de als een oermens kan overleven. met Ed een hoopt nog op tv steeds zalm te vinden tijdens en volgt tijdens de rivier die van Tincup van Lake het naar beneden stroomt. Hij vindt het wat bessen, vangt een door door enkele forel, maar op de zalm laat op zich nergens zien. Ed naar raakt steeds meer ondervoed naar en zijn angst tijdens voor de door beren wordt steeds groter en in houdt met hem 's nachts wakker. het Het meeste door last heeft op tv hij van de van eenzaamheid, die hij absoluut naar ondragelijk vindt. in Zijn gezondheid verslechtert. het Ed moet een besluit van nemen.

Serie op documentaires van in Ed Wardle. Als je genoeg naar hebt van de geciviliseerde van wereld de lijkt een leven in de uit op natuur een alternatief. Maar met zijn we nog wel op tv uitgerust voor een uit dergelijk een avontuur? Een serie de over Ed Wardle een door man die drie maanden in op tv zijn tijdens eentje in Yukon op survival door gaat van om te in bewijzen dat hij een een autonoom mens is en in zonder anderen als op een oermens kan overleven. een Het een verblijf in Yukon begint door zijn tol in te eisen. in In het verlaten landschap het voelt Ed zich steeds het eenzamer. Eten een verzamelen is een probleem en uit Ed met wordt genoodzaakt met verder te trekken naar op tv Tincup Lake, een van plek waar de hij hoopt zalm een te kunnen vangen. Het uit is niet ver, maar uit Ed doet uit er dagen over op om er te komen en door dan blijkt door alles ook nog eens de een vergeefs. Er is hier uit zelfs minder voedsel dan waar van hij vandaan kwam. van van Ed begint te twijfelen aan door zijn missie. Hij verliest op steeds meer gewicht de en heeft steeds de minder energie. de Overleven het in de wildernis naar is misschien moeilijker dan op hij dacht in voor zijn vertrek naar in Yukon.

Serie documentaires op tv van het Ed Wardle. Als je genoeg hebt naar van de van geciviliseerde wereld naar lijkt een leven in naar de natuur een alternatief. op tv Maar zijn we een nog wel naar uitgerust in voor een dergelijk het avontuur? Een serie op tv over Ed Wardle een het man die drie uit maanden in zijn eentje naar in Yukon een op survival uit gaat om te bewijzen dat in hij een autonoom mens tijdens is uit en zonder anderen als naar een oermens kan het overleven. Ed Wardle tijdens vliegt naar Yukon, Dog in een Pack Lake. Hij heeft op tv een basisuitrusting mee het en camera's om een zich zelf te filmen. een Als door het vliegtuig aan het de horizon is verdwenen, realiseert het Ed zich pas op tv goed waar op hij aan de begonnen is en dat hij de nu tijdens echt helemaal alleen door is. Hij kan door moeilijk beslissen wat hij met in doen. Hij in vangt een paar vissen, met plukt wat bessen de en op hij slaagt er door een keer in om klein in wild door te vangen. Het door is niet genoeg.

mei 2021
17-12-2010 23:15

Aflevering 3

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

16-12-2010 23:10

Aflevering 2

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

15-12-2010 23:10

Aflevering 1

Alone in the wild - Aflevering 1

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

Alone in the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alone in the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alone in the wild bij Alone in the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alone in the wild. Heb je een uitzending van Alone in the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!