Programma gemist?

Serie documentaires met van Ed Wardle. door Als je naar genoeg hebt van de geciviliseerde uit wereld lijkt op een leven de in de natuur een de alternatief. Maar in zijn we nog wel op tv uitgerust door voor een dergelijk avontuur? Een de serie over met Ed Wardle uit een man die drie maanden uit in zijn het eentje in Yukon op survival naar gaat om met te bewijzen dat hij naar een tijdens autonoom mens tijdens is en zonder anderen van als een de oermens kan overleven. Ed hoopt nog op tv steeds zalm met te vinden en met volgt de tijdens rivier die tijdens van Tincup Lake naar beneden op tv stroomt. Hij het vindt wat bessen, vangt tijdens een enkele forel, de maar de in zalm laat zich nergens zien. op tv Ed raakt steeds naar meer met ondervoed en zijn angst door voor de de beren wordt steeds de groter en houdt hem 's door de nachts wakker. Het meeste van last heeft hij van van de uit eenzaamheid, die hij absoluut ondragelijk van vindt. Zijn gezondheid verslechtert. met Ed het moet een besluit naar nemen.

Serie documentaires met van in Ed Wardle. Als een je genoeg hebt van de tijdens geciviliseerde wereld lijkt een door leven de in de op tv natuur een alternatief. Maar zijn het we door nog wel uitgerust voor een dergelijk uit een avontuur? Een serie over door Ed Wardle een man met die uit drie maanden in zijn eentje in in Yukon op een survival gaat om een te bewijzen dat het hij een in autonoom mens is op en zonder anderen de als een oermens kan overleven. door uit Het verblijf in Yukon begint zijn naar tol van te eisen. In het in verlaten landschap voelt een Ed zich steeds op tv eenzamer. op Eten verzamelen is een het probleem en Ed wordt genoodzaakt van naar verder te trekken naar het Tincup Lake, een plek het waar hij hoopt op zalm te uit kunnen vangen. in Het is niet ver, maar Ed op doet er uit dagen over tijdens om er naar te komen en dan blijkt met alles ook nog eens de vergeefs. Er is tijdens hier zelfs minder op in voedsel dan waar hij uit vandaan kwam. Ed begint te van twijfelen aan zijn tijdens missie. Hij verliest het op tv steeds meer gewicht en heeft steeds een naar minder energie. Overleven van in de wildernis van is misschien moeilijker dan een hij dacht voor door zijn vertrek naar met Yukon.

Serie documentaires van uit Ed Wardle. Als met je genoeg hebt in van de geciviliseerde in het wereld lijkt een door leven in de natuur een door alternatief. Maar op zijn we nog wel uitgerust met voor een de dergelijk avontuur? Een serie het over Ed Wardle op tv een man tijdens die drie maanden door in van zijn eentje in in Yukon op survival gaat om te tijdens bewijzen dat hij met een op autonoom mens is en zonder van anderen van als een het oermens kan overleven. Ed Wardle het vliegt naar Yukon, van Dog Pack Lake. Hij de heeft uit een basisuitrusting mee en camera's naar om zich zelf in te filmen. Als de het door vliegtuig aan de horizon tijdens is verdwenen, realiseert Ed het naar zich pas goed de waar hij aan begonnen is en naar dat met hij nu op echt helemaal alleen is. Hij kan door moeilijk beslissen wat op het hij met doen. Hij vangt een in op tv paar vissen, plukt wat bessen met en hij slaagt er met een keer in het om klein uit wild te vangen. Het van is door niet genoeg.

december 2019
17-12-2010 23:15

Aflevering 3

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

16-12-2010 23:10

Aflevering 2

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

15-12-2010 23:10

Aflevering 1

Alone in the wild - Aflevering 1

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

Alone in the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alone in the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alone in the wild bij Alone in the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alone in the wild. Heb je een uitzending van Alone in the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!