Programma gemist?

Serie documentaires een van Ed Wardle. uit Als je het genoeg hebt op van de geciviliseerde de wereld lijkt een het leven in de op natuur een alternatief. Maar zijn uit we nog wel naar uitgerust voor met een dergelijk avontuur? Een met serie over uit Ed Wardle een het man die drie met maanden in zijn eentje uit in Yukon op survival op tv gaat om te met bewijzen dat door hij een autonoom mens met is het en zonder anderen in als een oermens kan op overleven. op Ed hoopt nog steeds zalm te op vinden van en volgt de rivier die naar van Tincup van Lake naar beneden naar stroomt. Hij door vindt wat bessen, vangt een in enkele tijdens forel, maar de door zalm laat op tv zich nergens zien. Ed van raakt steeds de meer ondervoed en zijn angst voor tijdens de beren het wordt steeds groter een en houdt hem 's op nachts wakker. Het op meeste last het heeft hij van de tijdens eenzaamheid, die naar hij in absoluut ondragelijk vindt. Zijn gezondheid verslechtert. uit Ed uit moet een besluit tijdens nemen.

Serie uit documentaires van in Ed Wardle. Als je genoeg op tv hebt van de de geciviliseerde de wereld lijkt een leven in uit de natuur op tv een alternatief. Maar het zijn we het nog wel uitgerust voor een dergelijk op tijdens avontuur? Een serie op over Ed Wardle een met man die door drie maanden in zijn eentje met in Yukon op met survival gaat om te een bewijzen dat hij een een autonoom de mens naar is en zonder anderen naar als een oermens kan naar overleven. Het naar verblijf in Yukon een begint zijn tol uit te eisen. In het verlaten met landschap met voelt Ed zich steeds eenzamer. op Eten verzamelen op tv is een probleem op en Ed wordt genoodzaakt in verder te trekken een naar de Tincup Lake, een tijdens plek waar hij hoopt zalm in op tv te kunnen vangen. Het is het niet ver, maar Ed in doet een er dagen over om met er te komen en tijdens dan blijkt op tv alles ook naar nog eens vergeefs. Er uit is hier tijdens zelfs minder voedsel dan waar een hij op vandaan kwam. Ed begint te uit twijfelen aan zijn het missie. Hij op tv verliest steeds naar meer gewicht en heeft steeds naar uit minder energie. Overleven van in de wildernis is naar misschien moeilijker dan hij dacht tijdens voor zijn het vertrek naar naar Yukon.

Serie documentaires van met Ed Wardle. Als door je genoeg in hebt van de op tv geciviliseerde wereld in lijkt een tijdens leven in de natuur tijdens een alternatief. de Maar zijn we nog wel uitgerust met voor een op dergelijk avontuur? met Een serie over Ed op tv Wardle een man die de drie maanden in op tv zijn op eentje in op tv Yukon op survival de gaat om te van bewijzen dat hij een autonoom op mens is in en zonder anderen als met een oermens het kan overleven. van Ed Wardle vliegt naar Yukon, Dog een Pack Lake. op tv Hij heeft een van basisuitrusting mee en camera's door het om zich zelf te filmen. een Als het vliegtuig aan naar de horizon naar is tijdens verdwenen, realiseert Ed zich pas in goed het waar hij aan begonnen is en op tv dat hij met nu echt het helemaal alleen is. met Hij kan moeilijk van beslissen wat een hij met doen. Hij vangt uit een paar uit vissen, plukt wat bessen en een tijdens hij slaagt er een keer in in om klein wild door uit te vangen. Het van is niet genoeg.

juli 2020
17-12-2010 23:15

Aflevering 3

Alone in the wild - Aflevering 3

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

16-12-2010 23:10

Aflevering 2

Alone in the wild - Aflevering 2

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

15-12-2010 23:10

Aflevering 1

Alone in the wild - Aflevering 1

Serie documentaires van Ed Wardle. Als je genoeg hebt van de geciviliseerde wereld lijkt een leven in de natuur een alternatief. Maar zijn we nog wel uitgerust voor een dergelijk avontuur? Een serie over Ed Wardle een man die drie maanden i...

Alone in the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alone in the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alone in the wild bij Alone in the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alone in the wild. Heb je een uitzending van Alone in the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alone in the wild gemist

Serie waarin jongen echt helemaal alleen de wildernis intrekt en zichzelf daarbij filmt

Uitzending gemist van Alone in the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Alone in the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!