Programma gemist?

Liveshow Vandaag op weten we welke door commercial op het Nederlands publiek kiest als door beste van een het afgelopen jaar. De op 18e editie naar van de door Ster Gouden Loeki.

Aan wie naar wordt dit jaar de door uit felbegeerde Ster Gouden op tv Loeki uitgereikt? Het publiek kiest op tv voor de mooiste, meest door aansprekende óf op tv meest bijzondere tv-commercial van naar 2011. Presentator in Patrick Lodiers neemt u op met mee in de wereld van naar tv-reclame. Een door liveshow vol spanning, door entertainment en op uiteraard bomvol hedendaagse binnen- én buitenlandse het commercials. Welke commercial van wint de Ster in Gouden Loeki de 2011? Presentatie: Patrick op tv Lodiers.

Verkiezingsshow. Het publiek de de kiest voor de zestiende de keer voor de mooiste, grappigste, de meest van aansprekende óf meest bijzondere televisiecommercial een tijdens van het jaar. het Patrick Lodiers neemt de kijker een mee in de op wereld van reclame en tijdens maakt dé het vijf van kanshebbers bekend. Het door programma zit vol van met bijzondere hedendaagse binnen- én buitenlandse tijdens het commercials. Presentatie: Patrick een Lodiers.

september 2020
19-12-2012 20:30

Aflevering van woensdag 19 december 2012

Gouden Loeki - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Liveshow Vandaag weten we welke commercial het Nederlands publiek kiest als beste van het afgelopen jaar. De 18e editie van de Ster Gouden Loeki.

22-12-2011 20:30

Aflevering 4

Gouden Loeki - Aflevering 4

Aan wie wordt dit jaar de felbegeerde Ster Gouden Loeki uitgereikt? Het publiek kiest voor de mooiste, meest aansprekende óf meest bijzondere tv-commercial van 2011. Presentator Patrick Lodiers neemt u mee in de wereld van tv-reclame. Een l...

17-12-2010 20:30

Aflevering 3

Gouden Loeki - Aflevering 3

Verkiezingsshow. Het publiek kiest voor de zestiende keer voor de mooiste, grappigste, meest aansprekende óf meest bijzondere televisiecommercial van het jaar. Patrick Lodiers neemt de kijker mee in de wereld van reclame en maakt dé vijf ka...

Gouden Loeki gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Loeki de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Loeki bij Gouden Loeki liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Loeki. Heb je een uitzending van Gouden Loeki gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Loeki gemist

Verkiezing van de Gouden Loeki. Het Nederlandse publiek kiest uit vijf finalisten haar favoriete televisiecommercialvan het afgelopen jaar. Het belooft een bijzondere avond te worden, gerenommeerde acteurs Nelly Frijda, Anneke Blok,Cees Geel en Medi Broekman kruipen in de huid van de familie de Vries. Deze fictieve familie vat het afgelopenreclamejaar voor de kijker samen. Frank Houtappels, scenarist van onder andere Gooische Vrouwen, tekende voor hetscript. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van Gouden Loeki? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Loeki kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-12-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!