Programma gemist?

Documentaire. door Bijna tien een jaar geleden, op 1 van januari 2001, de brak er brand uit in op Café De Hemel op in Volendam. Binnen waren tijdens 300 jongeren een net het nieuwe het jaar naar aan het inluiden. door Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand door niet, honderden uit gewonden dragen nog tijdens steeds de littekens op - zichtbaar en naar onzichtbaar - van met zich mee. Maar het door leven gaat naar door. We volgen met drie bij 'de op brand' betrokken jongeren die op tv zeer zwaar gewond raakten, van de dood in met van de ogen keken, de draad met hebben door opgepakt en tien jaar later in weer volop naar in het leven staan. Samen het van met de artsen van door toen, die dankzij het hun kennis en kunde naar de op levens van dit van drietal hebben gered, beklimmen op Tom Kwakman op (27), Marga Smit (24) en naar Lou Snoek (25) de de hoogste berg van de Afrika, door de Kilimanjaro. Deze op beklimming staat voor een de boodschap tijdens die deze jongeren willen uitdragen: er op tv is leven na op naar de brand. De hoofdrolspelers laten zien tijdens hoe door zij nu in uit het leven met staan en praten een over hoe ze zo naar ver zijn gekomen. een Om ondanks het in verlies van vingers, de beperkte het longinhoud van en een met beperkte regulatie van in de lichaamstemperatuur een tijdens poging te doen om in deze bijna 6000 meter hoge van berg te met bedwingen. Tien jaar na met dato uit kijken we met in Tom, Marga naar en Lou - van wie zowel tijdens het uiterlijk als op tv innerlijk een compleet en uit voorgoed zou veranderen - terug het op deze gebeurtenis en een de impact in die deze ramp tot met vandaag de dag door met op hen en hun directe door omgeving heeft op gehad.

oktober 2019
17-12-2010 21:35

Aflevering 1

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later - Aflevering 1

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren 300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewon...

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later bij Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later. Heb je een uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderdengewonden dragen nog steeds de littekens - zichtbaar en onzichtbaar - met zich mee. Maar het leven gaat door. We volgendrie bij 'de brand' betrokken jongeren die zeer zwaar gewond raakten, de dood in de ogen keken, de draad hebbenopgepakt en tien jaar later weer volop in het leven staan. Samen met de artsen van toen, die dankzij hun kennis enkunde de levens van dit drietal hebben gered, beklimmen Tom Kwakman (27), Marga Smit (24) en Lou Snoek (25) de hoogsteberg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming staat voor de boodschap die deze jongeren willen uitdragen: er isleven na de brand. De hoofdrolspelers laten zien hoe zij nu in het leven staan en praten over hoe ze zo ver zijngekomen. Om ondanks het verlies van vingers, de beperkte longinhoud en een beperkte regulatie van delichaamstemperatuur een poging te doen om deze bijna 6000 meter hoge berg te bedwingen. Tien jaar na dato kijken we metTom, Marga en Lou - van wie zowel het uiterlijk als innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen - terug op dezegebeurtenis en de impact die deze ramp tot vandaag de dag op hen en hun directe omgeving heeft gehad.

Uitzending gemist van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!