Programma gemist?

Documentaire. naar Bijna tien naar jaar geleden, op uit 1 januari 2001, brak er tijdens brand uit door in Café De Hemel in uit Volendam. Binnen waren de 300 jongeren net een met het nieuwe jaar aan het inluiden. van Veertien tijdens jongeren overleefden uit de Nieuwjaarsbrand niet, het honderden gewonden dragen nog steeds op de van littekens - zichtbaar en onzichtbaar op tv - met met zich mee. Maar naar het leven op tv gaat door. We volgen drie bij tijdens 'de tijdens brand' betrokken jongeren die van zeer met zwaar gewond raakten, de dood in op tv het de ogen keken, de draad hebben door opgepakt en tijdens tien jaar later in weer volop het in het uit leven staan. Samen een met de artsen van toen, met die dankzij hun in kennis en tijdens kunde de levens van dit van naar drietal hebben gered, beklimmen de Tom Kwakman (27), Marga Smit op (24) en de Lou Snoek een (25) de hoogste berg van op tv Afrika, de Kilimanjaro. op tv Deze beklimming door staat voor in de boodschap die deze jongeren in willen uitdragen: er door is leven op na de brand. in De hoofdrolspelers laten de zien hoe door zij nu uit in het leven staan tijdens en praten over in hoe ze zo ver zijn door gekomen. op Om ondanks naar het verlies van vingers, de beperkte door longinhoud en op een beperkte regulatie van de de een lichaamstemperatuur een poging te van doen uit om deze bijna 6000 meter hoge uit uit berg te bedwingen. Tien in jaar na dato kijken we in met Tom, Marga een en in Lou - de van wie zowel het uiterlijk uit als innerlijk op tv compleet en voorgoed de zou veranderen - door terug op deze gebeurtenis en de de impact die door deze ramp tot de vandaag de in dag door op hen en hun van directe omgeving heeft van gehad.

mei 2021
17-12-2010 21:35

Aflevering 1

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later - Aflevering 1

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren 300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewon...

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later bij Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later. Heb je een uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderdengewonden dragen nog steeds de littekens - zichtbaar en onzichtbaar - met zich mee. Maar het leven gaat door. We volgendrie bij 'de brand' betrokken jongeren die zeer zwaar gewond raakten, de dood in de ogen keken, de draad hebbenopgepakt en tien jaar later weer volop in het leven staan. Samen met de artsen van toen, die dankzij hun kennis enkunde de levens van dit drietal hebben gered, beklimmen Tom Kwakman (27), Marga Smit (24) en Lou Snoek (25) de hoogsteberg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming staat voor de boodschap die deze jongeren willen uitdragen: er isleven na de brand. De hoofdrolspelers laten zien hoe zij nu in het leven staan en praten over hoe ze zo ver zijngekomen. Om ondanks het verlies van vingers, de beperkte longinhoud en een beperkte regulatie van delichaamstemperatuur een poging te doen om deze bijna 6000 meter hoge berg te bedwingen. Tien jaar na dato kijken we metTom, Marga en Lou - van wie zowel het uiterlijk als innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen - terug op dezegebeurtenis en de impact die deze ramp tot vandaag de dag op hen en hun directe omgeving heeft gehad.

Uitzending gemist van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!