Programma gemist?

Documentaire. door Bijna tien jaar geleden, de op 1 januari met 2001, brak op tv er brand uit het in Café in De Hemel in Volendam. Binnen waren in tijdens 300 jongeren net het op tv nieuwe jaar het aan het inluiden. van Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, tijdens honderden gewonden dragen de nog steeds uit de littekens - zichtbaar het door en onzichtbaar - met tijdens zich mee. uit Maar het leven gaat door. in We uit volgen drie bij 'de met brand' betrokken jongeren die op zeer zwaar door gewond raakten, de in dood in de ogen keken, met de draad hebben uit opgepakt en tijdens tien jaar later de weer volop in het een leven van staan. Samen met de van artsen uit van toen, die dankzij de hun kennis tijdens en kunde de op levens van dit drietal tijdens hebben gered, beklimmen Tom Kwakman met op (27), Marga Smit met (24) en Lou Snoek (25) uit de hoogste berg van een het Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming de staat voor op de boodschap die deze op jongeren door willen uitdragen: er is leven het na de brand. met De hoofdrolspelers laten zien op hoe zij uit nu in het in leven staan op en praten over hoe uit ze zo ver door zijn gekomen. Om ondanks van het verlies van in vingers, de tijdens beperkte longinhoud en uit een beperkte regulatie van in de lichaamstemperatuur een door poging een te doen om deze uit bijna van 6000 meter hoge berg tijdens te bedwingen. het Tien jaar na dato kijken van we de met Tom, Marga en Lou van - van op wie zowel het uiterlijk een als innerlijk compleet en de voorgoed op tv zou veranderen - in terug op deze gebeurtenis op tv en de op tv impact die deze ramp met tot de vandaag de dag op hen en een tijdens hun directe omgeving met heeft gehad.

januari 2021
17-12-2010 21:35

Aflevering 1

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later - Aflevering 1

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren 300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewon...

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later bij Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later. Heb je een uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderdengewonden dragen nog steeds de littekens - zichtbaar en onzichtbaar - met zich mee. Maar het leven gaat door. We volgendrie bij 'de brand' betrokken jongeren die zeer zwaar gewond raakten, de dood in de ogen keken, de draad hebbenopgepakt en tien jaar later weer volop in het leven staan. Samen met de artsen van toen, die dankzij hun kennis enkunde de levens van dit drietal hebben gered, beklimmen Tom Kwakman (27), Marga Smit (24) en Lou Snoek (25) de hoogsteberg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming staat voor de boodschap die deze jongeren willen uitdragen: er isleven na de brand. De hoofdrolspelers laten zien hoe zij nu in het leven staan en praten over hoe ze zo ver zijngekomen. Om ondanks het verlies van vingers, de beperkte longinhoud en een beperkte regulatie van delichaamstemperatuur een poging te doen om deze bijna 6000 meter hoge berg te bedwingen. Tien jaar na dato kijken we metTom, Marga en Lou - van wie zowel het uiterlijk als innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen - terug op dezegebeurtenis en de impact die deze ramp tot vandaag de dag op hen en hun directe omgeving heeft gehad.

Uitzending gemist van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!