Programma gemist?

Documentaire. met Bijna tien de jaar geleden, op 1 op tv januari 2001, brak er brand het uit naar in Café De op Hemel in Volendam. Binnen waren de 300 door jongeren net het door nieuwe jaar aan de het inluiden. Veertien van jongeren overleefden naar de Nieuwjaarsbrand niet, honderden een gewonden dragen de nog steeds de littekens door - zichtbaar en de onzichtbaar - met zich mee. op Maar het leven tijdens gaat door. We uit volgen naar drie bij door 'de brand' betrokken jongeren die het zeer op zwaar gewond raakten, de dood in op de ogen keken, van in de draad hebben opgepakt en tien het jaar in later weer op tv volop in het uit leven staan. Samen een met de artsen van naar toen, die dankzij hun kennis de en op tv kunde de door levens van dit drietal hebben gered, een beklimmen Tom het Kwakman (27), Marga Smit naar (24) en op Lou Snoek een (25) de hoogste met berg van Afrika, uit de Kilimanjaro. de Deze beklimming staat voor uit de boodschap door die deze jongeren willen uitdragen: op er is met leven na de brand. uit De hoofdrolspelers de laten zien met hoe zij nu van in het leven staan en de praten over hoe het ze tijdens zo ver zijn in gekomen. Om ondanks het verlies op van vingers, het de beperkte longinhoud van en een beperkte regulatie het van de door lichaamstemperatuur een poging te tijdens doen om deze bijna naar 6000 meter hoge een berg op tv te bedwingen. met Tien jaar na dato kijken in we met Tom, tijdens Marga door en Lou - van wie het zowel het uiterlijk als in innerlijk compleet en in voorgoed zou met veranderen op tv - terug op deze in gebeurtenis en de de impact die deze het ramp tot uit vandaag de dag op hen en op hun directe omgeving het heeft met gehad.

september 2020
17-12-2010 21:35

Aflevering 1

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later - Aflevering 1

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren 300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewon...

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later bij Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later. Heb je een uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderdengewonden dragen nog steeds de littekens - zichtbaar en onzichtbaar - met zich mee. Maar het leven gaat door. We volgendrie bij 'de brand' betrokken jongeren die zeer zwaar gewond raakten, de dood in de ogen keken, de draad hebbenopgepakt en tien jaar later weer volop in het leven staan. Samen met de artsen van toen, die dankzij hun kennis enkunde de levens van dit drietal hebben gered, beklimmen Tom Kwakman (27), Marga Smit (24) en Lou Snoek (25) de hoogsteberg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming staat voor de boodschap die deze jongeren willen uitdragen: er isleven na de brand. De hoofdrolspelers laten zien hoe zij nu in het leven staan en praten over hoe ze zo ver zijngekomen. Om ondanks het verlies van vingers, de beperkte longinhoud en een beperkte regulatie van delichaamstemperatuur een poging te doen om deze bijna 6000 meter hoge berg te bedwingen. Tien jaar na dato kijken we metTom, Marga en Lou - van wie zowel het uiterlijk als innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen - terug op dezegebeurtenis en de impact die deze ramp tot vandaag de dag op hen en hun directe omgeving heeft gehad.

Uitzending gemist van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!