Programma gemist?

Documentaire. Bijna met tien jaar geleden, met op 1 januari 2001, tijdens uit brak er brand uit in Café op tv De Hemel in op tv het Volendam. Binnen waren 300 jongeren op tv net het nieuwe het jaar het aan het inluiden. Veertien van jongeren overleefden de het Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewonden de dragen nog door steeds de littekens de - zichtbaar en onzichtbaar uit - met zich van mee. Maar het uit leven op gaat door. We de volgen drie bij 'de brand' op tv betrokken tijdens jongeren die zeer zwaar het gewond raakten, de van dood in de ogen tijdens keken, de het draad hebben opgepakt en op tv tien jaar naar later weer volop in de het door leven staan. Samen met met de artsen van toen, op die uit dankzij hun kennis en met kunde de in levens van dit drietal hebben gered, uit beklimmen op Tom Kwakman (27), Marga Smit met (24) en met Lou Snoek op tv (25) de hoogste met berg van Afrika, de Kilimanjaro. naar Deze beklimming in staat voor de boodschap een die naar deze jongeren willen uitdragen: er de in is leven na de brand. De een van hoofdrolspelers laten zien hoe de zij nu door in het leven staan en praten van naar over hoe ze een zo ver zijn gekomen. Om ondanks naar het verlies van de vingers, het de beperkte longinhoud en een van het beperkte regulatie van de lichaamstemperatuur een door de poging te doen om deze bijna het 6000 meter een hoge berg uit te bedwingen. op Tien jaar na tijdens dato kijken we met Tom, Marga op en uit Lou - van uit wie zowel het tijdens uiterlijk als innerlijk het compleet en voorgoed zou op tv veranderen - terug op op tv deze gebeurtenis in en de impact die uit deze ramp tot het vandaag de de dag op hen en door hun directe omgeving door met heeft gehad.

mei 2020
17-12-2010 21:35

Aflevering 1

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later - Aflevering 1

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren 300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewon...

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later bij Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later. Heb je een uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderdengewonden dragen nog steeds de littekens - zichtbaar en onzichtbaar - met zich mee. Maar het leven gaat door. We volgendrie bij 'de brand' betrokken jongeren die zeer zwaar gewond raakten, de dood in de ogen keken, de draad hebbenopgepakt en tien jaar later weer volop in het leven staan. Samen met de artsen van toen, die dankzij hun kennis enkunde de levens van dit drietal hebben gered, beklimmen Tom Kwakman (27), Marga Smit (24) en Lou Snoek (25) de hoogsteberg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming staat voor de boodschap die deze jongeren willen uitdragen: er isleven na de brand. De hoofdrolspelers laten zien hoe zij nu in het leven staan en praten over hoe ze zo ver zijngekomen. Om ondanks het verlies van vingers, de beperkte longinhoud en een beperkte regulatie van delichaamstemperatuur een poging te doen om deze bijna 6000 meter hoge berg te bedwingen. Tien jaar na dato kijken we metTom, Marga en Lou - van wie zowel het uiterlijk als innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen - terug op dezegebeurtenis en de impact die deze ramp tot vandaag de dag op hen en hun directe omgeving heeft gehad.

Uitzending gemist van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!