Programma gemist?

Documentaire. het Bijna tien van jaar geleden, op 1 januari 2001, op brak er door brand uit uit in Café De een Hemel in van Volendam. Binnen waren 300 naar jongeren net het nieuwe op jaar uit aan het inluiden. van Veertien jongeren overleefden de naar Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewonden de dragen nog steeds op tv de littekens - uit zichtbaar en onzichtbaar tijdens - het met zich mee. in Maar het leven gaat een door. We volgen de drie bij 'de in brand' betrokken jongeren naar die zeer zwaar gewond raakten, tijdens de de dood in de met ogen keken, de draad hebben op tv opgepakt en tijdens tien jaar de later weer volop in van het leven van staan. Samen met in de artsen van het toen, die met dankzij hun kennis en uit kunde de levens van op dit drietal hebben gered, door op beklimmen Tom Kwakman (27), tijdens Marga Smit (24) en de Lou een Snoek (25) de door hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. naar Deze beklimming van staat naar voor de boodschap op die deze jongeren willen een uitdragen: er is op leven na met de brand. De hoofdrolspelers laten met zien hoe zij in nu uit in het leven staan en een praten over naar hoe ze op zo ver zijn gekomen. Om op ondanks het verlies van op tv vingers, het de beperkte longinhoud en een uit beperkte op regulatie van in de lichaamstemperatuur een in poging te doen om naar deze bijna 6000 meter hoge in berg te bedwingen. naar Tien jaar door na dato de kijken we met Tom, door Marga en door Lou - van wie zowel in het van uiterlijk als innerlijk de compleet en voorgoed zou tijdens veranderen - terug naar op deze gebeurtenis en een de impact die in tijdens deze ramp tot vandaag tijdens de dag op hen en door hun door directe omgeving heeft tijdens gehad.

oktober 2021
17-12-2010 21:35

Aflevering 1

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later - Aflevering 1

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren 300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewon...

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later bij Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later. Heb je een uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderdengewonden dragen nog steeds de littekens - zichtbaar en onzichtbaar - met zich mee. Maar het leven gaat door. We volgendrie bij 'de brand' betrokken jongeren die zeer zwaar gewond raakten, de dood in de ogen keken, de draad hebbenopgepakt en tien jaar later weer volop in het leven staan. Samen met de artsen van toen, die dankzij hun kennis enkunde de levens van dit drietal hebben gered, beklimmen Tom Kwakman (27), Marga Smit (24) en Lou Snoek (25) de hoogsteberg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming staat voor de boodschap die deze jongeren willen uitdragen: er isleven na de brand. De hoofdrolspelers laten zien hoe zij nu in het leven staan en praten over hoe ze zo ver zijngekomen. Om ondanks het verlies van vingers, de beperkte longinhoud en een beperkte regulatie van delichaamstemperatuur een poging te doen om deze bijna 6000 meter hoge berg te bedwingen. Tien jaar na dato kijken we metTom, Marga en Lou - van wie zowel het uiterlijk als innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen - terug op dezegebeurtenis en de impact die deze ramp tot vandaag de dag op hen en hun directe omgeving heeft gehad.

Uitzending gemist van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!