Programma gemist?

Documentaire. uit Bijna tien jaar geleden, op door een 1 januari 2001, brak er brand tijdens uit in op Café De Hemel op in Volendam. in Binnen waren 300 jongeren net naar het nieuwe de jaar aan het inluiden. van Veertien jongeren in overleefden de op Nieuwjaarsbrand niet, in honderden gewonden dragen in nog steeds de littekens - zichtbaar in tijdens en onzichtbaar - een met zich mee. Maar het leven het gaat op tv door. We volgen drie bij het 'de brand' betrokken met jongeren die naar zeer met zwaar gewond raakten, de in dood in de ogen uit keken, door de draad hebben de opgepakt en tien jaar later in weer het volop in het leven tijdens staan. Samen met de van artsen met van toen, die dankzij hun kennis in en kunde de tijdens levens van het dit drietal hebben gered, een beklimmen Tom Kwakman tijdens (27), Marga Smit een (24) en Lou van Snoek (25) de door hoogste berg tijdens van Afrika, de Kilimanjaro. een Deze het beklimming staat voor met de boodschap in die deze jongeren willen uitdragen: er door is leven met na de de brand. De hoofdrolspelers in laten zien op hoe zij nu in in het leven staan uit en praten over hoe ze uit zo ver de zijn met gekomen. Om ondanks het verlies van uit vingers, de een beperkte longinhoud en een op tv beperkte regulatie van een van de lichaamstemperatuur een uit poging te doen om deze bijna van 6000 tijdens meter hoge berg te bedwingen. de Tien in jaar na dato kijken naar we met Tom, Marga het en Lou - van van in wie zowel het uiterlijk de als op innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen met - terug met op deze met gebeurtenis en op tv de impact die deze ramp tot in vandaag de uit dag op hen naar en tijdens hun directe omgeving heeft naar gehad.

februari 2020
17-12-2010 21:35

Aflevering 1

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later - Aflevering 1

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren 300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewon...

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later bij Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later. Heb je een uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderdengewonden dragen nog steeds de littekens - zichtbaar en onzichtbaar - met zich mee. Maar het leven gaat door. We volgendrie bij 'de brand' betrokken jongeren die zeer zwaar gewond raakten, de dood in de ogen keken, de draad hebbenopgepakt en tien jaar later weer volop in het leven staan. Samen met de artsen van toen, die dankzij hun kennis enkunde de levens van dit drietal hebben gered, beklimmen Tom Kwakman (27), Marga Smit (24) en Lou Snoek (25) de hoogsteberg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming staat voor de boodschap die deze jongeren willen uitdragen: er isleven na de brand. De hoofdrolspelers laten zien hoe zij nu in het leven staan en praten over hoe ze zo ver zijngekomen. Om ondanks het verlies van vingers, de beperkte longinhoud en een beperkte regulatie van delichaamstemperatuur een poging te doen om deze bijna 6000 meter hoge berg te bedwingen. Tien jaar na dato kijken we metTom, Marga en Lou - van wie zowel het uiterlijk als innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen - terug op dezegebeurtenis en de impact die deze ramp tot vandaag de dag op hen en hun directe omgeving heeft gehad.

Uitzending gemist van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!