Programma gemist?

Documentaire. tijdens Bijna tien jaar geleden, met op 1 januari 2001, de brak er door brand uit in op Café De in Hemel in Volendam. uit Binnen waren 300 op jongeren net het van nieuwe jaar aan een het inluiden. Veertien op jongeren overleefden de met Nieuwjaarsbrand niet, honderden tijdens gewonden dragen nog steeds uit de littekens - zichtbaar een en onzichtbaar - tijdens met zich tijdens mee. een Maar het leven gaat door. tijdens We tijdens volgen drie bij 'de brand' het betrokken jongeren de die zeer zwaar gewond op raakten, door de dood in de ogen keken, naar het de draad hebben opgepakt en tien van jaar een later weer van volop in het leven uit staan. Samen met door de artsen van toen, die door dankzij hun kennis de en uit kunde de levens van naar dit drietal hebben gered, door beklimmen op Tom Kwakman van (27), Marga Smit met (24) en Lou het Snoek (25) de hoogste van berg van Afrika, door de Kilimanjaro. Deze door beklimming staat voor op tv de boodschap die het deze jongeren willen uitdragen: er in is leven na tijdens de een brand. De hoofdrolspelers laten van zien hoe de zij nu in het een leven staan en praten op over hoe ze het uit zo ver zijn gekomen. de Om ondanks de het verlies van vingers, de beperkte een longinhoud tijdens en een beperkte het regulatie van de lichaamstemperatuur met een poging te het doen om deze op bijna 6000 meter van hoge in berg te bedwingen. Tien in jaar na dato in kijken we met Tom, Marga van en het Lou - door van wie zowel op het uiterlijk als innerlijk compleet en tijdens de voorgoed zou veranderen - op terug op deze gebeurtenis uit en op de impact die deze met ramp tot vandaag de van dag van op hen en hun directe op omgeving heeft in gehad.

november 2021
17-12-2010 21:35

Aflevering 1

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later - Aflevering 1

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren 300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderden gewon...

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later bij Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later. Heb je een uitzending van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later gemist

Documentaire. Bijna tien jaar geleden, op 1 januari 2001, brak er brand uit in Café De Hemel in Volendam. Binnen waren300 jongeren net het nieuwe jaar aan het inluiden. Veertien jongeren overleefden de Nieuwjaarsbrand niet, honderdengewonden dragen nog steeds de littekens - zichtbaar en onzichtbaar - met zich mee. Maar het leven gaat door. We volgendrie bij 'de brand' betrokken jongeren die zeer zwaar gewond raakten, de dood in de ogen keken, de draad hebbenopgepakt en tien jaar later weer volop in het leven staan. Samen met de artsen van toen, die dankzij hun kennis enkunde de levens van dit drietal hebben gered, beklimmen Tom Kwakman (27), Marga Smit (24) en Lou Snoek (25) de hoogsteberg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze beklimming staat voor de boodschap die deze jongeren willen uitdragen: er isleven na de brand. De hoofdrolspelers laten zien hoe zij nu in het leven staan en praten over hoe ze zo ver zijngekomen. Om ondanks het verlies van vingers, de beperkte longinhoud en een beperkte regulatie van delichaamstemperatuur een poging te doen om deze bijna 6000 meter hoge berg te bedwingen. Tien jaar na dato kijken we metTom, Marga en Lou - van wie zowel het uiterlijk als innerlijk compleet en voorgoed zou veranderen - terug op dezegebeurtenis en de impact die deze ramp tot vandaag de dag op hen en hun directe omgeving heeft gehad.

Uitzending gemist van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van Dichter bij de Hemel - Volendam 10 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!