Programma gemist?
juli 2021
18-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 1

Los Angeles The Voices: The Making Of - Najaar 2010 aflevering 1

Los Angeles: The Voices, of kortwel LA: The Voices, is de naam van de mannengroep van de vijf zangers Gordon, Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes. Het is een zangformatie met klassiek- en musicalgeschoolde m...

Los Angeles The Voices: The Making Of gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Los Angeles The Voices: The Making Of de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Los Angeles The Voices: The Making Of bij Los Angeles The Voices: The Making Of liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Los Angeles The Voices: The Making Of. Heb je een uitzending van Los Angeles The Voices: The Making Of gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Los Angeles The Voices: The Making Of gemist

Los Angeles: The Voices, of kortwel LA: The Voices, is de naam van de mannengroep van de vijf zangers Gordon, Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes. Het is een zangformatie met klassiek- en musicalgeschoolde mannen die een repertoire brengen dat lijkt op het Britse Il Divo meets Marco Borsato opgericht door Gordon zelf.

Uitzending gemist van Los Angeles The Voices: The Making Of? Hier kun je alle uitzendingen van Los Angeles The Voices: The Making Of kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2010 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!