Programma gemist?

21:19),In een deze laatste aflevering door van ‘Op zoek naar God’ uit gaan de deelnemers door hun in laatste dag in een complete stilte in. de Ze hebben tijdens hun laatste coachgesprekken en maken de met het balans voor zichzelf op. Het beloofde van een de spannende, maar ook van confronterende zoektocht te van worden naar God én in naar van zichzelf?

21:18),In in deze vijfde aflevering van met Op Zoek Naar op God hebben de door deelnemers op tv net een nacht doorgebracht de in de een kluizenaarscellen boven het water doorgebracht. naar Nu vertellen de tijdens deelnemers op hun ervaringen tijdens de de coachingsgesprekken in de eeuwenoude naar tijdens kerk van Talmont.

21:15),We portretteren met de BN'ers in het hun thuissituatie. Waarom naar kiezen zij voor tijdens deze zoektocht naar uit God?

De stilteretraite loopt naar op in haar eind. En juist nu het in komt het erop aan. Alle uit dames bereiden een het emotionele slotspeech op voor. Wat wordt een de eindconclusie van hun door zoektocht naar van God?!

In uit deze aflevering zitten van de vrouwen van er op dag op vier, de zogenaamde 'kofferdag', helemaal door doorheen.

Onze BN'ers op tv dompelen zich compleet onder op in in het kloosterleven. Eenmaal in per dag hebben ze een het indringend gesprek op met hun geestelijk op begeleider.

We op maken kennis tijdens met de vijf BN'ers: presentator/actrice Lieke van het van Lexmond, topmodel op tv Kim Feenstra, socialite Christina een Curry, actrice een Sanne Vogel en punkrock-zangeres uit Elle Bandita (Ryanne van van Dorst).

Afgesloten van de de buitenwereld door doet Dennis een op laatste poging om God te door uit ontmoeten. Buiten het klooster gaat door Dennis het stevige gesprek met aan met met theoloog Theo Visser en uit ervaart zijn zoektocht van vooral als een door grote worsteling een met zichzelf. Dan is een er met een opmerkelijke verrassing... tijdens een teken van God...? Lizelotte op tv brengt uit op de laatste tijdens dag van haar zoektocht samen de op met zangeres Nicole Bus in een bezoek naar aan Jeruzalem. Nicole neemt Lizelotte mee door naar de plek op van waar Jezus werd uit gekruisigd, Golgotha. Het in lied dat Nicole naar voor Lizelotte zingt, raakt haar tijdens diep. Lizelotte laat het Israel met achter zich. De serie op tv is dan wel voorbij, haar uit zoektocht naar God uit zeker niet... op tv Gordon zet in het deze aflevering van de absolute kroon naar op zijn zoektocht samen door met kunstenares de Mijpe. Zijn zoektocht met naar God de zit er bijna op en eindigt tijdens op tijdens de plek waar het begon een in zijn met eigen naar tuin bij het Christusbeeld. door Daar geeft hij antwoord op de de vraag: mag een Jezus van blijven?

Dennis uit gaat in de van boksring het gevecht aan de met uit voormalig Europees kampioen kickboksen Joop Gottmers. op tv Na door een heftig leven naar van sex, drugs de en rock en roll op is tijdens deze ex-crimineel tot geloof gekomen op tv en vertelt door daar vol overtuiging over. Maar het een Dennis begint steeds sterker op te twijfelen aan de het bestaan van een het God Lizelotte moet in op tv door haar zoektocht vol aan uit de bak.... ze maakt samen op de met Jezus-fan Monique tijdens Kramer een maaltijd op voor 120 daklozen! Tussendoor op neemt Monique haar een mee naar uit de duinen en in met de stilte hoopt van Lizelotte een ontmoeting met God uit te krijgen. In van Zuid-Afrika bereikt van de zoektocht van Gordon het een waar de dieptepunt. Gordon is gefrustreerd, door boos en van teleurgesteld in de bijbel. door Maar tijdens dan ontmoet het Gordon de populaire naar jongensgroep Romanz en mag het met de met gelovige boyband meedoen! Gordon in zal gospelnummers in gaan zingen... echt vanuit zijn een hart!

Gordon had naar vorige aflevering een naar bijzondere ervaring. Nu gaat tijdens met hij in het heilige de land Israel op van zoek naar God! Hij krijgt naar naar daarbij hulp van gospelzanger Kees Kraayenoord. van Er wordt veel de gelachen. Tegelijkertijd krijgt naar Gordon een spoedcursus naar over Jezus. Lizelotte naar gaat vandaag in een haar van zoektocht ook tijdens aan de slag met Jezus. Zij naar wordt bijgestaan uit door de christelijke broadway-acteur naar Bruce Kuhn. Hij op tv uit denkt dat Lizelotte op tv door middel van theater op meer van naar Jezus zal begrijpen. Hij speelt naar met een haar een stuk uit op de bijbel. op tv Een grote groep jongeren door is aandachtig publiek. tijdens In zijn uit zoektocht naar God is Dennis op tv beland in op Portland-Amerika en ontmoet daar uit schrijver Paul Young. Zijn een succesvolle boek het 'De uitnodiging' door (nr.1 New York Times tijdens besteller-list) gaat over een een ontmoeting met God... in een door ontmoeting waar Dennis door nog steeds weinig naar bij voor met kan stellen.

Dennis met ontmoet op het zonnige surfstrand op van Californie Gary een Kruger. Gary heeft in zijn eigen op tv martial-art sportschool. uit Hij daagt Dennis naar uit. Gary is overduidelijk van het naar kleinere broertje van Dennis op de vechtgebied, maar naar op het gebied door van het geloof heeft door Gary veel te vertellen. door Of Dennis dat naar op tv nu zo aanspreekt is de op vraag? Na de het opnamen van de uit tweede aflevering, overleed op tv de moeder op van Gordon op plotseling. In de eerste aflevering in werd het door boeddhabeeld in zijn tuin vervangen in door een de Jezusbeeld. Gordon liet het een beeld aan op zijn moeder zien in en filmde haar de reactie met door zijn eigen camera. Niet de wetende dat dit in de het laatste video-opnames van een zijn moeder zouden zijn... met en vreemd genoeg ging het het in gesprek toen al over een de dood. Gordon de wordt enorm geraakt de door een door speciale voorstelling van zandtekenaar Gert een van der Vijver. Gert op tekent van met zand op de muziek. Gordon vindt het op tv bizar van hoe de tekeningen precies door over zijn leven gaan. Lizelotte het in wordt aan het werk gezet. Zij het maakt samen een met kunstenares Christa Rosier tijdens haar eigen schilderij met over haar een zoektocht uit naar God. En tegelijkertijd maakt Christa uit een speciaal door schilderij voor Lizelotte. van In een kerk bij met een Lizelotte om de hoek het wordt het schilderij onthuld. van Ze wordt diep een ontroerd door de uitnodiging door die van van het schilderij tijdens uitgaat.

Gordon het belandt voor zijn zoektocht naar naar God in op tv New York, op tv hier ontmoet de hij Steve Kasyanenko. Steve met is nu een president van een internationaal tijdens filmbedrijf, maar als tiener een raakte hij een aan de drugs, leefde op tv op straat, een zat in uit een maffiabende. Kortom een een leven vol hoogte- met en vooral dieptepunten. Steve neemt van Gordon op mee naar zijn oude buurt, de hier ontmoet in Gordon de mensen die op tv naar hem uit de goot door hebben geholpen. Lizelotte gaat in een tijdens haar zoektocht naar het klooster. tijdens De plek waar ze van uit als klein meisje woonde, de juist hier in raakte ze haar geloof in God door kwijt. Bij de het klooster ontmoet ze het Herman naar Wegter, presentator van het programma uit 'De Kist'. op tv Een programma over de door dood. van De dood op speelt een negatieve rol in tijdens Lizelottes geloofsleven: door de een dood van een haar moeder en haar door beste vriend heeft van Lizelotte het geloof door in God in vaarwel gezegd. Dennis door gaat een op zijn eigen motor op pad met met biker Andre naar Bijleveld. Net in als Dennis treedt door ook Andre naar regelmatig op, maar dan op niet de zoals Dennis als DJ in met de clubscene, naar maar als organist tijdens in de kerkscene. In de tijdens oudste door kerk van in Haarlem kijkt Dennis dan ook vol de verbazing naar een naar stoere, in het naar het leer geklede biker, uit die achter het orgel uit de show steelt. Later in de de het Kennemerduinen vertelt op tv Dennis over zijn drive in om wereldkampioen te van worden.

De op zoektocht van Gordon begint waar op tv tijdens hij voor het eerst in aanraking uit kwam met het het geloof: door de rooms-katholieke Stefanuskerk. De tijdens laatste keer tijdens dat Gordon door in deze kerk kwam was voor een de tijdens begrafenis van de zijn vader. Zittend in een kerkbankje een komen de in herinneringen het op hem af. Ze roepen het moeilijke emoties op. door Een aantal gelovigen tijdens die door Gordon als jurylid van X-factor naar en uit Idols de revue de heeft zien passeren willen Gordon naar aan het begin van in met zijn zoektocht een hart onder op de in riem steken! Lizelotte begint de zoektocht door niet alleen. een Ze wordt het uitgedaagd om van mee te doen met een het dans een aan een spectaculaire opening voor op 35.000 jongeren... van dit samen de met so-you-think-you-can-dance danser Gianinni. En uit Dennis, een die tegenwoordig DJ is, ontmoet op tv de bekende DJ Andy het Hunter (populair in op tv Engeland en Zuid in Amerika) door en bekend op tv van de film naar 'De Matrix'. Tussen beide DJ's tijdens klikt het: in op de studio naar van Andy gaan door ze gelijk aan de het slag om wat naar te de mixen. Al snel praten in ze over inspiratie met voor muziek uit naar het geloof en naar de bijbel.

september 2017
11-06-2014 21:19

Uniek kijkje in de ziel (afl. 6) (wo 11 jun 2014

Op zoek naar God - Uniek kijkje in de ziel (afl. 6) (wo 11 jun 2014

21:19),In deze laatste aflevering van ‘Op zoek naar God’ gaan de deelnemers hun laatste dag in complete stilte in. Ze hebben hun laatste coachgesprekken en maken de balans voor zichzelf op. Het beloofde een spannende, maar ook confronterend...

04-06-2014 21:18

Op Zoek Naar God (aflevering 5) (wo 4 jun 2014

Op zoek naar God - Op Zoek Naar God (aflevering 5) (wo 4 jun 2014

21:18),In deze vijfde aflevering van Op Zoek Naar God hebben de deelnemers net een nacht doorgebracht in de kluizenaarscellen boven het water doorgebracht. Nu vertellen de deelnemers hun ervaringen tijdens de coachingsgesprekken in de eeuw...

07-05-2014 21:15

Op zoek naar God aflevering 1 (wo 7 mei 2014

Op zoek naar God - Op zoek naar God aflevering 1 (wo 7 mei 2014

21:15),We portretteren de BN'ers in hun thuissituatie. Waarom kiezen zij voor deze zoektocht naar God?

24-02-2013 23:09

Aflevering van zondag 24 februari 2013

Op zoek naar God - Aflevering van zondag 24 februari 2013

De stilteretraite loopt op haar eind. En juist nu komt het erop aan. Alle dames bereiden een emotionele slotspeech voor. Wat wordt de eindconclusie van hun zoektocht naar God?!

17-02-2013 23:08

Aflevering van zondag 17 februari 2013

Op zoek naar God - Aflevering van zondag 17 februari 2013

In deze aflevering zitten de vrouwen er op dag vier, de zogenaamde 'kofferdag', helemaal doorheen.

10-02-2013 22:00

Stilte jeukt

Op zoek naar God - Stilte jeukt

Onze BN'ers dompelen zich compleet onder in het kloosterleven. Eenmaal per dag hebben ze een indringend gesprek met hun geestelijk begeleider.

03-02-2013 22:05

De stilte in

Op zoek naar God - De stilte in

We maken kennis met de vijf BN'ers: presentator/actrice Lieke van Lexmond, topmodel Kim Feenstra, socialite Christina Curry, actrice Sanne Vogel en punkrock-zangeres Elle Bandita (Ryanne van Dorst).

24-12-2010 22:00

Aflevering 6

Op zoek naar God - Aflevering 6

Afgesloten van de buitenwereld doet Dennis een laatste poging om God te ontmoeten. Buiten het klooster gaat Dennis het stevige gesprek aan met theoloog Theo Visser en ervaart zijn zoektocht vooral als een grote worsteling met zichzelf. Dan ...

23-12-2010 22:00

Aflevering 5

Op zoek naar God - Aflevering 5

Dennis gaat in de boksring het gevecht aan met voormalig Europees kampioen kickboksen Joop Gottmers. Na een heftig leven van sex, drugs en rock en roll is deze ex-crimineel tot geloof gekomen en vertelt daar vol overtuiging over. Maar Denni...

22-12-2010 22:00

Aflevering 4

Op zoek naar God - Aflevering 4

Gordon had vorige aflevering een bijzondere ervaring. Nu gaat hij in het heilige land Israel op zoek naar God! Hij krijgt daarbij hulp van gospelzanger Kees Kraayenoord. Er wordt veel gelachen. Tegelijkertijd krijgt Gordon een spoedcursus o...

21-12-2010 22:00

Aflevering 3

Op zoek naar God - Aflevering 3

Dennis ontmoet op het zonnige surfstrand van Californie Gary Kruger. Gary heeft zijn eigen martial-art sportschool. Hij daagt Dennis uit. Gary is overduidelijk het kleinere broertje van Dennis op vechtgebied, maar op het gebied van het gelo...

20-12-2010 22:00

Aflevering 2

Op zoek naar God - Aflevering 2

Gordon belandt voor zijn zoektocht naar God in New York, hier ontmoet hij Steve Kasyanenko. Steve is nu president van een internationaal filmbedrijf, maar als tiener raakte hij aan de drugs, leefde op straat, zat in een maffiabende. Kortom ...

19-12-2010 21:55

Aflevering 1

Op zoek naar God - Aflevering 1

De zoektocht van Gordon begint waar hij voor het eerst in aanraking kwam met het geloof: de rooms-katholieke Stefanuskerk. De laatste keer dat Gordon in deze kerk kwam was voor de begrafenis van zijn vader. Zittend in een kerkbankje komen d...

Op zoek naar God gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op zoek naar God de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op zoek naar God bij Op zoek naar God liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op zoek naar God. Heb je een uitzending van Op zoek naar God gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op zoek naar God gemist

Drie BN'ers gaan op zoek naar God: zanger en entertainer Gordon, actrice en presentatrice Lizelotte van Dijk envoormalig wereldkampioen judoka Dennis van der Geest.

Uitzending gemist van Op zoek naar God? Hier kun je alle uitzendingen van Op zoek naar God kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 11-06-2014 om 21:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord