Programma gemist?

op Jeugdserie

Jeugdserie Met: van Stefan Perrier, Guus Dam, van Jany van Dooren de e.a. over de de avontuurlijke belevenissen van de een door tienjarig zwerfjongetje van in de grote stad. tijdens Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje op tv loopt weg met uit het naar jongenshuis om zijn hond Moor naar te redden uit een het hondenasiel. Baas op tv Wilkes vertrekt met naar Amerika om in de vader van Kruimeltje te de zoeken. Er zit in op niets anders op, Kruimeltje tijdens moet terug op naar het tehuis van die met nare door Vader Keizer. Maar voordat Kruimel dat in uit doet, maakt hij eerst nog van een heel het ziek meisje door aan het lachen.

Jeugdserie Met: door Stefan Perrier, op Guus Dam, Jany van op Dooren e.a. over de de avontuurlijke belevenissen van in uit een tienjarig zwerfjongetje in in de grote stad. Afl.: in Het jongenshuis. Er is het van geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet door naar school. Maar nog tijdens veel tijdens erger is dat de met winkel van baas Wilkes tijdens afbrandt en Kruimeltje uit op nu in het jongenshuis van moet gaan wonen. Het jongenshuis op van Vader met Keizer.

Jeugdserie Met: Stefan het door Perrier, Guus Dam, Jany van van Dooren e.a. over op tv de naar avontuurlijke belevenissen van een van tienjarig zwerfjongetje in uit de grote met stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje met de mag bij baas Wilkes wonen, in samen met hond van Moor. Nu met heeft hij tijdens eindelijk een huis. in En hij ontmoet de mooiste pianiste met van in de wereld, maar zijn eigen met het moeder is mooier, al reist op ze in een door luchtballon over de hele in op tv wereld.

Jeugdserie Met: Stefan een een Perrier, Guus Dam, Jany van van Dooren e.a. op over de avontuurlijke de belevenissen van een tienjarig uit zwerfjongetje in van de grote stad. Afl.: van De naar ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor uit de glaszetter op tv van de stad. Als van hij tijdens een raam ingooit krijgt hij van een stuiver. de Dat van vindt de politieagent niet zo'n goed door uit idee. En zo belandt kruimeltje in op de op gevangenis. Maar gelukkig is de uit commissaris op tv zijn beste naar vriend.

Jeugdserie Met: tijdens Stefan Perrier, Guus Dam, van de Jany van Dooren de e.a. over de het avontuurlijke belevenissen van een tienjarig tijdens zwerfjongetje tijdens in de grote stad. op Afl.: De hondenman. Van vrouw van Koster op krijgt Kruimeltje een medaillon naar met foto's de van zijn ouders op tv erin. En hij redt tijdens hond Moor van zijn in tijdens gemene baasje. Nu heeft het Kruimeltje opeens ouders, al zijn op tv die ergens ver van weg in in Arabirië, en met hij heeft een op tv hond.

Jeugdserie naar Met: Stefan Perrier, Guus Dam, op Jany van Dooren op e.a. over de uit van avontuurlijke belevenissen van een tijdens tienjarig zwerfjongetje in in de grote een stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft tijdens een groot op tv hart, al heeft door hij geen centen. een Hij brengt uit twee verdrietige met mensen samen. De een heeft een geen door vrouw en geen kinderen, de ander het geen man tijdens en het geen geld. Samen een hebben ze alles wat hun hartje in naar begeert.

Jeugdserie uit Met: Stefan Perrier, Guus tijdens Dam, tijdens Jany van Dooren e.a. over de door avontuurlijke belevenissen op tv van een tienjarig uit zwerfjongetje in met de grote stad. Afl.: met Straatschoffie. Voor tijdens Kruimeltje gaat het er geen dag voorbij zonder nieuwe door naar avonturen, geen dag het of hij zet in de hele stad van op zijn kop. Vandaag vangt hij van door de boeven die het Baas Wilkes hebben naar bestolen.

Jeugdserie. Voor een het straatschoffie Kruimeltje gaat uit er geen op tv dag tijdens voorbij zonder nieuwe avonturen, geen uit dag in of hij zet de naar hele stad op zijn met kop.

Jeugdserie. de Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat door er de geen dag voorbij de zonder nieuwe avonturen, geen dag tijdens van of hij zet een de hele stad op uit zijn kop.

Jeugdserie de over de avontuurlijke belevenissen naar van een op tv tienjarig zwerfjongetje in een de grote stad. Afl.: Een op geluk het bij een een ongeluk. Kruimeltje wordt uit aangereden door de tijdens auto van de mooiste pianiste in van met de wereld. Eigenlijk lijkt de ze wel heel erg op met in de foto van naar zijn moeder in met het medaillon. En zou baas Wilkes door nog terugkomen een uit het Amerika?

Jeugdserie over een de met avontuurlijke belevenissen van een naar tienjarig zwerfjongetje in de grote in stad. Afl.: Het van lakenmonster. Vader Keizer op beschuldigt Kruimeltje van naar diefstal. De naar commissaris vindt helaas naar het gestolen geld van onder het van matras van Kruimeltje. een Kruimeltje verstopt zich in het door oude huis van in vrouw Koster en door op maakt daar een de echte dief vreselijk aan het op schrikken.

Jeugdserie van over de avontuurlijke belevenissen van van een tienjarig met zwerfjongetje in de op grote stad. Afl.: een AAAA!. Terwijl Kruimeltje in op tv het in ziekenhuis op door bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, het bedenkt Vader naar Keizer hele gemene de plannen om zich van door Kruimeltje op te ontdoen. Als uit dat maar naar goed afloopt.

Jeugdserie Met: Stefan op tv Perrier, Guus met Dam, Jany van van Dooren e.a. over tijdens de avontuurlijke belevenissen van uit een naar tienjarig zwerfjongetje in de met grote stad. Afl.: op tv De wonderdokter. Kruimeltje loopt een weg uit het door jongenshuis om zijn tijdens hond Moor de te redden uit uit het hondenasiel. Baas uit Wilkes vertrekt naar op tv Amerika naar om de vader van Kruimeltje te op tv zoeken. Er de zit niets op tv anders op, door Kruimeltje moet terug naar het tehuis het van die nare uit Vader van Keizer. Maar voordat door Kruimel dat doet, maakt het hij eerst nog een op heel tijdens ziek meisje met aan het lachen.

Jeugdserie met Met: Stefan Perrier, Guus Dam, op Jany in van Dooren het e.a. over de een avontuurlijke belevenissen van een het tienjarig zwerfjongetje in een de grote stad. van Afl.: Het met jongenshuis. Er is geen door ontsnappen aan, Kruimeltje moet de naar school. het Maar nog met veel erger is dat een de winkel het van baas Wilkes afbrandt en Kruimeltje op nu in het het jongenshuis moet gaan met wonen. Het jongenshuis met het van Vader Keizer.

januari 2021
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!