Programma gemist?

naar Jeugdserie

Jeugdserie Met: Stefan het Perrier, met Guus Dam, Jany van Dooren de e.a. over op tv de avontuurlijke belevenissen tijdens van uit een tienjarig zwerfjongetje in de op grote door stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje in loopt weg uit het van jongenshuis om tijdens zijn hond uit Moor te redden uit het uit in hondenasiel. Baas Wilkes vertrekt naar in Amerika om op tv de vader van Kruimeltje te van zoeken. Er een zit niets anders van op, een Kruimeltje moet terug het naar het tehuis van die nare op tv uit Vader Keizer. Maar voordat Kruimel het dat doet, maakt hij een eerst een nog een heel in ziek meisje aan tijdens het lachen.

Jeugdserie door Met: Stefan Perrier, Guus op tv Dam, door Jany van Dooren e.a. over op tv de avontuurlijke op tv belevenissen van een op tv tienjarig zwerfjongetje in de grote in naar stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is in geen ontsnappen uit aan, Kruimeltje tijdens moet naar school. met Maar nog veel erger is tijdens in dat de winkel van baas Wilkes op afbrandt en van Kruimeltje de nu in het jongenshuis de moet gaan wonen. Het jongenshuis de van Vader door Keizer.

Jeugdserie van Met: Stefan Perrier, met Guus Dam, Jany van Dooren de e.a. op tv over de avontuurlijke met belevenissen van een tienjarig met zwerfjongetje in de grote tijdens stad. een Afl.: Vera met di Borboni. Kruimeltje de mag bij baas Wilkes naar wonen, samen tijdens met hond Moor. Nu heeft een hij door eindelijk een huis. En hij ontmoet tijdens de mooiste uit pianiste met van de wereld, maar zijn eigen uit moeder van is mooier, op al reist ze in een met luchtballon over de hele het uit wereld.

Jeugdserie uit Met: Stefan Perrier, Guus op tv Dam, met Jany van Dooren e.a. op tv over de avontuurlijke de belevenissen van een tienjarig het zwerfjongetje in de tijdens grote stad. tijdens Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet door een in klusje voor uit de glaszetter van de stad. Als door hij een op raam ingooit krijgt naar hij een stuiver. Dat de vindt een de politieagent niet zo'n goed de idee. En tijdens zo belandt kruimeltje naar in de gevangenis. Maar naar gelukkig is het de commissaris zijn op tv beste het vriend.

Jeugdserie in Met: Stefan Perrier, met Guus Dam, Jany van van Dooren op e.a. over de in avontuurlijke belevenissen van van een tienjarig zwerfjongetje in de grote door stad. in Afl.: De hondenman. Van vrouw op tv Koster krijgt Kruimeltje van een van medaillon met foto's van zijn op tv ouders op tv erin. En uit hij redt hond op Moor van zijn gemene baasje. Nu een tijdens heeft Kruimeltje opeens ouders, al zijn door die ergens in ver het weg in Arabirië, en hij het heeft een uit hond.

Jeugdserie in Met: Stefan Perrier, Guus van Dam, Jany van met Dooren tijdens e.a. over de een avontuurlijke belevenissen van een tienjarig met zwerfjongetje in in de grote stad. Afl.: op De koppelbaas. Kruimeltje heeft op tv een groot van hart, al heeft hij door geen centen. Hij op brengt twee verdrietige uit mensen samen. het De in een heeft geen vrouw en met geen kinderen, de ander een geen man naar en geen geld. tijdens Samen hebben ze alles uit in wat hun hartje naar begeert.

Jeugdserie van Met: Stefan Perrier, Guus uit Dam, Jany naar van Dooren e.a. over de tijdens avontuurlijke belevenissen door van het een tienjarig zwerfjongetje in de de grote tijdens stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje uit gaat uit er geen dag voorbij op zonder nieuwe avonturen, geen dag tijdens naar of hij zet de hele stad een op zijn kop. van met Vandaag vangt hij tijdens de boeven die Baas Wilkes op hebben in bestolen.

Jeugdserie. Voor het het straatschoffie op tv Kruimeltje gaat naar er geen dag voorbij zonder de nieuwe avonturen, een geen dag van of hij zet de hele het stad op op zijn kop.

Jeugdserie. Voor het het op straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag de voorbij door zonder nieuwe avonturen, geen in dag of hij de zet de hele stad uit op op zijn kop.

Jeugdserie het over de met avontuurlijke belevenissen van een uit tienjarig zwerfjongetje in de tijdens grote op stad. Afl.: Een geluk bij in een ongeluk. de Kruimeltje wordt aangereden door de op tv auto van op de met mooiste pianiste van de naar wereld. Eigenlijk tijdens lijkt ze wel heel erg tijdens op op tv de foto van zijn moeder in naar het medaillon. En een zou de baas Wilkes het nog terugkomen uit een Amerika?

Jeugdserie op tv over de naar avontuurlijke belevenissen van een een tienjarig zwerfjongetje in van de grote stad. Afl.: Het een lakenmonster. op Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van een op diefstal. De commissaris vindt helaas het uit van gestolen geld onder het het matras van Kruimeltje. Kruimeltje op tv verstopt zich in van het de oude huis van vrouw Koster uit en uit maakt daar een echte dief vreselijk de tijdens aan het schrikken.

Jeugdserie tijdens over de avontuurlijke belevenissen met van een tienjarig zwerfjongetje het in de van grote stad. Afl.: AAAA!. de op Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis met op bezoek is van bij zijn nieuwe vriendinnetje, van de bedenkt Vader Keizer hele in gemene plannen naar om zich van Kruimeltje op tv te ontdoen. Als dat op tv maar goed uit afloopt.

Jeugdserie een Met: Stefan Perrier, Guus in Dam, naar Jany van Dooren e.a. over in de avontuurlijke belevenissen van op tv een tienjarig door zwerfjongetje in de naar grote stad. van Afl.: De naar wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het op naar jongenshuis om zijn hond Moor te van redden uit het in in hondenasiel. Baas Wilkes vertrekt naar naar Amerika om de van vader van Kruimeltje door te zoeken. Er zit tijdens niets anders op, tijdens van Kruimeltje moet terug naar het een tehuis van die uit nare Vader Keizer. Maar in voordat Kruimel dat naar doet, op maakt hij eerst op nog een heel ziek meisje van aan het met lachen.

Jeugdserie tijdens Met: Stefan Perrier, Guus op tv Dam, Jany van op tv Dooren e.a. over in de avontuurlijke belevenissen de van een de tienjarig zwerfjongetje van in de grote de stad. Afl.: Het jongenshuis. van Er is geen tijdens ontsnappen aan, op Kruimeltje moet naar school. Maar nog tijdens door veel erger is dat de op winkel van van baas Wilkes afbrandt en een Kruimeltje nu in naar het jongenshuis moet gaan een wonen. een Het jongenshuis van met Vader Keizer.

mei 2021
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!