Programma gemist?

uit Jeugdserie

Jeugdserie met Met: Stefan Perrier, met Guus Dam, Jany van Dooren op tv e.a. uit over de door avontuurlijke belevenissen van naar een tienjarig zwerfjongetje in naar de grote stad. op Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt het weg uit het uit jongenshuis om zijn door hond naar Moor te naar redden uit het uit hondenasiel. Baas Wilkes vertrekt naar Amerika een van om de vader uit van Kruimeltje te zoeken. Er in zit niets anders op, tijdens het Kruimeltje moet terug naar naar het tehuis van die uit nare Vader uit Keizer. Maar voordat Kruimel dat door doet, van maakt hij eerst het nog een heel ziek uit meisje aan het op tv lachen.

Jeugdserie Met: met Stefan Perrier, Guus Dam, uit Jany van Dooren van door e.a. over de avontuurlijke naar belevenissen van een met tienjarig zwerfjongetje in in de grote stad. Afl.: in Het jongenshuis. van Er is door geen ontsnappen aan, Kruimeltje de moet naar school. Maar een nog veel erger is uit dat in de winkel van op baas Wilkes afbrandt de en Kruimeltje nu op in het jongenshuis een moet gaan wonen. naar Het jongenshuis van Vader met Keizer.

Jeugdserie Met: tijdens Stefan Perrier, Guus in Dam, door Jany van Dooren e.a. op over de avontuurlijke belevenissen een van een tienjarig een zwerfjongetje in de grote tijdens stad. op tv Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje uit uit mag bij baas Wilkes wonen, op samen naar met hond Moor. Nu met heeft hij eindelijk een van huis. En op hij ontmoet op tv de mooiste pianiste van de wereld, in maar zijn eigen een moeder is mooier, de al reist ze in de in een luchtballon over de een hele de wereld.

Jeugdserie met Met: Stefan Perrier, uit Guus Dam, Jany van Dooren in e.a. over tijdens de avontuurlijke naar belevenissen van een tienjarig op zwerfjongetje in de grote een uit stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje op tv doet een op tv klusje voor tijdens de glaszetter van de de stad. Als hij een een raam ingooit krijgt hij uit in een stuiver. Dat vindt de politieagent het niet zo'n het goed idee. een En zo belandt kruimeltje in op tv de een gevangenis. Maar gelukkig een is de de commissaris zijn beste uit vriend.

Jeugdserie van Met: Stefan Perrier, met Guus Dam, Jany van Dooren met e.a. op tv over de avontuurlijke belevenissen met van een tienjarig op zwerfjongetje in de grote tijdens stad. Afl.: De op hondenman. Van vrouw op tv Koster krijgt Kruimeltje tijdens een medaillon met het foto's met van zijn ouders erin. een En hij redt een hond Moor van zijn de gemene baasje. van Nu heeft Kruimeltje opeens met de ouders, al zijn die ergens ver in weg in Arabiriƫ, van van en hij heeft een de hond.

Jeugdserie Met: naar Stefan Perrier, Guus Dam, het Jany van Dooren van e.a. over de tijdens avontuurlijke van belevenissen van een tienjarig van zwerfjongetje in de grote naar stad. met Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje in heeft een de groot hart, al op tv heeft hij geen centen. Hij naar van brengt twee verdrietige mensen samen. De uit een uit heeft geen vrouw naar en geen kinderen, het de ander van geen man en geen geld. op tv Samen het hebben ze alles wat hun hartje uit op tv begeert.

Jeugdserie Met: Stefan in tijdens Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren tijdens e.a. een over de door avontuurlijke belevenissen van een tienjarig de zwerfjongetje in de grote van stad. Afl.: Straatschoffie. een Voor Kruimeltje de gaat er geen dag van naar voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag het of een hij zet in de hele stad op zijn de kop. Vandaag uit vangt hij de boeven van die Baas de Wilkes hebben tijdens bestolen.

Jeugdserie. Voor tijdens het straatschoffie Kruimeltje gaat door er door geen dag voorbij zonder nieuwe op avonturen, geen de dag of op hij zet de uit hele stad met op zijn kop.

Jeugdserie. op Voor het straatschoffie in Kruimeltje gaat er geen op dag voorbij het zonder nieuwe avonturen, geen dag tijdens of hij zet tijdens de hele op stad op zijn in kop.

Jeugdserie over door de avontuurlijke het belevenissen van een tienjarig in zwerfjongetje in de op tv grote stad. Afl.: naar Een geluk bij uit een ongeluk. Kruimeltje wordt tijdens aangereden door de op auto op van de tijdens mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk de lijkt ze op tv wel heel erg op op de foto op tv van zijn moeder in de het tijdens medaillon. En zou baas Wilkes naar nog de terugkomen uit tijdens Amerika?

Jeugdserie de over de avontuurlijke belevenissen tijdens van een tienjarig zwerfjongetje op op tv in de grote stad. Afl.: Het op lakenmonster. Vader op Keizer beschuldigt Kruimeltje van uit het diefstal. De commissaris in vindt helaas het gestolen geld naar onder het matras de van Kruimeltje. Kruimeltje verstopt van zich in in het met oude huis van vrouw Koster en van op tv maakt daar een echte een dief vreselijk aan het een schrikken.

Jeugdserie het over de tijdens avontuurlijke belevenissen van een tijdens tienjarig zwerfjongetje in de grote op stad. Afl.: tijdens AAAA!. de Terwijl Kruimeltje in op het ziekenhuis op bezoek is bij de zijn uit nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer door hele van gemene plannen een om zich van Kruimeltje te ontdoen. met Als dat een maar goed door afloopt.

Jeugdserie het Met: Stefan Perrier, Guus van Dam, van Jany van Dooren e.a. over van de tijdens avontuurlijke belevenissen van een de tienjarig zwerfjongetje in de grote tijdens op tv stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje op tv loopt van weg uit het jongenshuis uit om zijn hond van Moor te redden tijdens uit het hondenasiel. Baas in Wilkes door vertrekt naar Amerika het om de vader van Kruimeltje met te zoeken. Er een zit tijdens niets anders op, Kruimeltje op tv moet terug naar het uit tehuis van die op nare Vader Keizer. met Maar voordat Kruimel dat op tv doet, maakt met hij van eerst nog een heel ziek tijdens meisje op aan het lachen.

Jeugdserie Met: op tv Stefan Perrier, een Guus Dam, Jany op van Dooren tijdens e.a. over de avontuurlijke belevenissen in van met een tienjarig zwerfjongetje in op de grote stad. Afl.: het Het jongenshuis. de Er is geen ontsnappen aan, op tv met Kruimeltje moet naar in school. Maar nog veel erger is op een dat de winkel van baas tijdens Wilkes afbrandt en Kruimeltje met nu in de het jongenshuis moet gaan in wonen. naar Het jongenshuis in van Vader Keizer.

oktober 2021
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!