Programma gemist?

het Jeugdserie

Jeugdserie de Met: Stefan Perrier, Guus tijdens Dam, tijdens Jany van Dooren e.a. met over de avontuurlijke op tv belevenissen van een tienjarig in zwerfjongetje een in de grote uit stad. Afl.: De tijdens wonderdokter. Kruimeltje loopt tijdens weg uit het jongenshuis tijdens om zijn hond Moor op tv te redden uit op tv het hondenasiel. Baas uit Wilkes vertrekt naar met Amerika om het de vader op tv van Kruimeltje te door zoeken. Er zit met niets anders op, Kruimeltje moet op terug naar het een tehuis van tijdens die nare Vader Keizer. Maar op tv voordat Kruimel tijdens dat doet, maakt een hij eerst nog een het heel ziek meisje het aan het van lachen.

Jeugdserie Met: Stefan op tv de Perrier, Guus Dam, Jany van met Dooren e.a. over de door in avontuurlijke belevenissen van een tienjarig een zwerfjongetje in de grote op tv stad. Afl.: tijdens Het jongenshuis. Er door is geen ontsnappen het aan, Kruimeltje moet van naar school. met Maar nog naar veel erger is dat de winkel van van een baas Wilkes afbrandt en Kruimeltje met nu in door het op jongenshuis moet gaan wonen. tijdens Het jongenshuis van Vader in Keizer.

Jeugdserie het Met: Stefan Perrier, Guus op Dam, Jany van uit Dooren e.a. over de uit avontuurlijke belevenissen op tv van een tienjarig zwerfjongetje met in de grote de stad. Afl.: Vera op tv di Borboni. Kruimeltje van mag tijdens bij baas een Wilkes wonen, samen met hond Moor. tijdens met Nu heeft hij de eindelijk een huis. En hij naar ontmoet uit de mooiste pianiste van de wereld, een maar zijn uit eigen moeder met is mooier, al de reist ze op tv in een luchtballon op over de hele het wereld.

Jeugdserie Met: Stefan op tv een Perrier, Guus Dam, Jany van naar Dooren van e.a. over de de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig uit zwerfjongetje in het de grote stad. Afl.: uit De op tv ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje een voor de glaszetter een van de stad. Als op hij het een raam ingooit krijgt hij het een stuiver. Dat een vindt de de politieagent niet van zo'n goed idee. En zo van belandt naar kruimeltje in de op tv gevangenis. Maar gelukkig tijdens is de commissaris in zijn beste in vriend.

Jeugdserie Met: Stefan van Perrier, Guus naar Dam, Jany van het Dooren e.a. over het de van avontuurlijke belevenissen van een het tienjarig zwerfjongetje het in de grote stad. Afl.: De naar hondenman. Van vrouw het Koster krijgt op tv Kruimeltje een medaillon met door foto's van de zijn ouders erin. En op hij redt hond op tv Moor van van zijn gemene baasje. Nu in heeft Kruimeltje tijdens opeens de ouders, al zijn die het ergens ver op tv weg in Arabirië, en hij heeft op tv een naar hond.

Jeugdserie Met: Stefan op Perrier, Guus in Dam, Jany naar van Dooren e.a. door over de in avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje naar in met de grote met stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft het een groot hart, op al heeft het hij geen centen. naar Hij brengt twee verdrietige van mensen samen. het De een heeft naar geen vrouw en geen naar kinderen, de de ander geen naar man en geen door geld. Samen op tv hebben ze alles wat hun met hartje het begeert.

Jeugdserie Met: tijdens Stefan Perrier, Guus een Dam, Jany van van Dooren e.a. in over de op avontuurlijke belevenissen van door een tienjarig zwerfjongetje in de grote van stad. Afl.: op Straatschoffie. uit Voor Kruimeltje gaat er geen met dag voorbij zonder tijdens nieuwe tijdens avonturen, geen dag of hij in zet de van hele stad tijdens op zijn kop. Vandaag uit vangt hij op de boeven die Baas met Wilkes hebben op bestolen.

Jeugdserie. een Voor het straatschoffie van Kruimeltje gaat tijdens er geen dag voorbij zonder nieuwe in avonturen, geen dag op of hij op zet de een hele stad op van zijn kop.

Jeugdserie. Voor tijdens het straatschoffie Kruimeltje gaat door op er geen dag tijdens voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag op tv of hij zet van de de hele stad op zijn tijdens kop.

Jeugdserie over de op tv avontuurlijke belevenissen de van een uit tienjarig zwerfjongetje in de het grote met stad. Afl.: Een op geluk bij een ongeluk. Kruimeltje naar wordt het aangereden door de naar auto van de een mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk naar het lijkt ze wel heel erg een op de foto van van tijdens zijn moeder in in het medaillon. En met zou baas Wilkes nog de terugkomen uit in Amerika?

Jeugdserie van over de avontuurlijke belevenissen in van een tienjarig zwerfjongetje op een in de grote stad. Afl.: naar Het lakenmonster. Vader de Keizer beschuldigt Kruimeltje van op uit diefstal. De commissaris vindt helaas van het gestolen de geld onder het uit matras van Kruimeltje. Kruimeltje verstopt tijdens een zich in het van oude huis van vrouw door Koster en op maakt daar een echte tijdens dief vreselijk aan het naar schrikken.

Jeugdserie uit over de avontuurlijke op belevenissen van een met tienjarig zwerfjongetje in tijdens de grote stad. Afl.: het AAAA!. Terwijl Kruimeltje een in op tv het ziekenhuis op bezoek een is bij zijn naar nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer op een hele gemene plannen een om zich van Kruimeltje in te ontdoen. Als van dat maar goed van afloopt.

Jeugdserie Met: Stefan naar Perrier, Guus tijdens Dam, de Jany van Dooren naar e.a. over de in avontuurlijke belevenissen van een door tienjarig zwerfjongetje in de in grote door stad. Afl.: De op wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit met het jongenshuis om tijdens zijn hond door Moor te redden op uit het hondenasiel. Baas naar Wilkes vertrekt naar Amerika het om de vader in met van Kruimeltje te tijdens zoeken. Er zit niets van anders op, Kruimeltje moet het terug naar het een tehuis van op die nare Vader Keizer. Maar van voordat Kruimel dat uit doet, maakt het hij eerst nog een de heel ziek meisje een tijdens aan het lachen.

Jeugdserie een Met: Stefan Perrier, Guus van Dam, Jany van uit Dooren e.a. over de met avontuurlijke belevenissen van op naar een tienjarig zwerfjongetje in door de grote stad. tijdens Afl.: Het jongenshuis. Er op tv is geen ontsnappen het aan, door Kruimeltje moet naar op school. Maar nog veel van erger is dat de de winkel van van baas Wilkes afbrandt in en Kruimeltje nu in op tv het jongenshuis op moet gaan wonen. naar Het jongenshuis naar van Vader Keizer.

januari 2020
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!