Programma gemist?

uit Jeugdserie

Jeugdserie Met: Stefan in Perrier, Guus door Dam, op Jany van Dooren e.a. over een de avontuurlijke het belevenissen van uit een tienjarig zwerfjongetje op in de grote stad. tijdens Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt een weg uit op tv het jongenshuis om zijn op tv op tv hond Moor te redden uit tijdens het hondenasiel. Baas met Wilkes vertrekt naar een Amerika om de vader door naar van Kruimeltje te zoeken. Er zit naar niets de anders op, uit Kruimeltje moet terug naar het op tehuis uit van die nare Vader uit Keizer. Maar voordat Kruimel dat naar op doet, maakt hij eerst naar nog een naar heel ziek meisje de aan het lachen.

Jeugdserie het Met: Stefan Perrier, Guus Dam, een Jany van een Dooren e.a. over door de in avontuurlijke belevenissen van een tijdens tienjarig zwerfjongetje van in de grote stad. Afl.: Het de de jongenshuis. Er is geen uit ontsnappen aan, Kruimeltje de moet naar school. in Maar nog tijdens veel erger is naar dat de winkel van baas Wilkes het uit afbrandt en Kruimeltje nu in tijdens het van jongenshuis moet gaan wonen. Het een jongenshuis van met Vader Keizer.

Jeugdserie uit Met: Stefan van Perrier, Guus Dam, tijdens Jany van Dooren e.a. over de de avontuurlijke belevenissen van de een uit tienjarig zwerfjongetje in de de grote stad. Afl.: Vera het van di Borboni. Kruimeltje mag bij op tv baas Wilkes wonen, door samen met hond het Moor. met Nu heeft hij uit eindelijk een huis. En hij de ontmoet de mooiste pianiste van het van de wereld, maar zijn eigen naar moeder is op mooier, al reist op ze in naar een luchtballon over de hele uit de wereld.

Jeugdserie Met: Stefan naar Perrier, naar Guus Dam, Jany uit van Dooren e.a. over de naar avontuurlijke met belevenissen van een tienjarig in zwerfjongetje op in de grote naar stad. Afl.: De van ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor in de de glaszetter van de stad. Als met hij een op raam ingooit krijgt van hij uit een stuiver. Dat vindt de politieagent de naar niet zo'n goed een idee. En zo belandt kruimeltje in in de gevangenis. Maar tijdens gelukkig is de in commissaris met zijn beste tijdens vriend.

Jeugdserie op Met: Stefan Perrier, Guus van Dam, Jany van Dooren op e.a. over de het avontuurlijke belevenissen van uit een tienjarig zwerfjongetje in in de in grote het stad. Afl.: De hondenman. Van op vrouw uit Koster krijgt Kruimeltje door een medaillon met foto's van op tv zijn ouders erin. de En hij redt hond in Moor van de zijn gemene baasje. Nu tijdens heeft tijdens Kruimeltje opeens ouders, tijdens al zijn die met ergens ver een weg in Arabirië, en naar hij heeft een naar hond.

Jeugdserie Met: een Stefan door Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren uit het e.a. over de avontuurlijke belevenissen tijdens van een tienjarig tijdens zwerfjongetje in de grote in stad. Afl.: De een koppelbaas. Kruimeltje uit heeft met een groot hart, al heeft hij van op geen centen. Hij brengt met twee verdrietige de mensen samen. De een naar heeft geen vrouw en de geen kinderen, de uit ander door geen man en geen geld. door Samen tijdens hebben ze alles wat hun hartje naar op tv begeert.

Jeugdserie op tv Met: Stefan Perrier, Guus in Dam, Jany tijdens van Dooren uit e.a. over de naar avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje tijdens in op tv de grote stad. Afl.: Straatschoffie. het Voor het Kruimeltje gaat er geen dag van voorbij zonder nieuwe van avonturen, door geen dag of hij zet van de van hele stad op uit zijn kop. Vandaag vangt hij tijdens de naar boeven die met Baas Wilkes hebben uit bestolen.

Jeugdserie. Voor door het straatschoffie Kruimeltje door gaat er geen dag van de voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag door of hij het zet de hele op tv stad uit op zijn kop.

Jeugdserie. Voor met het straatschoffie van Kruimeltje gaat er met geen dag voorbij zonder nieuwe door naar avonturen, geen dag of met hij zet de hele tijdens stad op zijn tijdens kop.

Jeugdserie over uit de avontuurlijke belevenissen in van een tienjarig zwerfjongetje het in naar de grote stad. Afl.: het Een geluk bij een tijdens ongeluk. Kruimeltje naar wordt aangereden door het de auto van uit de mooiste pianiste van op tv van de wereld. Eigenlijk lijkt ze van wel heel een erg op de foto op tv van zijn moeder in naar van het medaillon. En zou met baas Wilkes een nog terugkomen uit een Amerika?

Jeugdserie over door de avontuurlijke belevenissen naar van naar een tienjarig zwerfjongetje in een de grote uit stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer van van beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De door commissaris vindt helaas het door op tv gestolen geld onder het matras door van Kruimeltje. in Kruimeltje verstopt het zich in het op tv oude huis van vrouw naar Koster en maakt daar een het echte dief vreselijk met aan het op schrikken.

Jeugdserie over op de avontuurlijke belevenissen van van een tienjarig een zwerfjongetje op tv in de grote in stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in tijdens het ziekenhuis op van met bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, van met bedenkt Vader Keizer hele gemene uit plannen om op zich van Kruimeltje te ontdoen. van Als dat maar door goed van afloopt.

Jeugdserie van Met: Stefan de Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren van e.a. van over de avontuurlijke belevenissen op tv van een van tienjarig zwerfjongetje in de grote naar stad. Afl.: de De wonderdokter. Kruimeltje loopt een weg een uit het jongenshuis naar om zijn hond Moor naar te redden uit het naar hondenasiel. Baas door Wilkes vertrekt naar Amerika door om de op tv vader van met Kruimeltje te zoeken. op tv Er zit niets anders naar op, Kruimeltje moet een terug naar het door tehuis van de die nare Vader met Keizer. Maar voordat door Kruimel dat met doet, maakt hij eerst nog een van in heel ziek meisje aan het het lachen.

Jeugdserie Met: tijdens Stefan Perrier, uit Guus Dam, Jany van Dooren uit e.a. over van de avontuurlijke van belevenissen van een naar tienjarig zwerfjongetje naar in de grote stad. Afl.: het Het jongenshuis. in Er is geen ontsnappen aan, de Kruimeltje moet op tv naar school. Maar nog het veel erger naar is op dat de winkel van de baas Wilkes afbrandt en uit Kruimeltje in nu in het van jongenshuis moet gaan wonen. het Het jongenshuis van door Vader Keizer.

april 2019
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord