Programma gemist?

op Jeugdserie

Jeugdserie Met: een Stefan Perrier, Guus Dam, uit Jany van Dooren door e.a. op tv over de avontuurlijke belevenissen op tv van een tienjarig zwerfjongetje de naar in de grote stad. Afl.: naar De wonderdokter. Kruimeltje een loopt in weg uit het jongenshuis om zijn in hond Moor uit te naar redden uit het hondenasiel. Baas Wilkes tijdens op vertrekt naar Amerika om op de vader tijdens van Kruimeltje te zoeken. Er het zit tijdens niets anders op, Kruimeltje moet de terug naar het het tehuis van het die nare Vader Keizer. Maar een voordat Kruimel dat door doet, de maakt hij eerst nog uit een de heel ziek meisje een aan het lachen.

Jeugdserie Met: het Stefan naar Perrier, Guus Dam, Jany van van Dooren e.a. over de uit avontuurlijke belevenissen van van een tienjarig zwerfjongetje in in door de grote stad. Afl.: Het tijdens jongenshuis. Er is uit de geen ontsnappen aan, op tv Kruimeltje moet naar school. Maar nog op veel erger de is dat een de winkel van baas met Wilkes van afbrandt en Kruimeltje nu in in het jongenshuis op moet gaan een wonen. Het jongenshuis van Vader door Keizer.

Jeugdserie Met: Stefan in Perrier, Guus tijdens Dam, Jany van de Dooren e.a. over de in avontuurlijke belevenissen van uit een tienjarig het zwerfjongetje in de een grote stad. Afl.: uit Vera di Borboni. Kruimeltje met mag bij baas uit Wilkes wonen, tijdens samen met hond Moor. een Nu uit heeft hij eindelijk het een huis. En uit hij ontmoet met de mooiste pianiste van met de wereld, een maar zijn eigen moeder op is mooier, al reist naar ze in een uit luchtballon in over de hele op tv wereld.

Jeugdserie naar Met: Stefan Perrier, Guus Dam, tijdens van Jany van Dooren op e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een een tienjarig zwerfjongetje van in de in grote stad. Afl.: op De ruitenkoning. Kruimeltje doet uit een klusje voor door de glaszetter uit van de op tv stad. Als hij van een raam ingooit met krijgt hij een stuiver. op Dat vindt met de politieagent niet tijdens zo'n goed idee. het En zo belandt kruimeltje in het van de gevangenis. Maar met gelukkig is de commissaris in zijn beste naar vriend.

Jeugdserie Met: de Stefan Perrier, op tv Guus Dam, Jany van Dooren uit e.a. met over de avontuurlijke belevenissen van een een een tienjarig zwerfjongetje in de de grote stad. Afl.: De tijdens hondenman. Van tijdens vrouw Koster door krijgt Kruimeltje een medaillon in met op tv foto's van zijn op tv ouders erin. En hij een redt hond Moor het van zijn gemene baasje. Nu met heeft uit Kruimeltje opeens ouders, al zijn de die het ergens ver de weg in Arabirië, en hij de heeft door een hond.

Jeugdserie naar Met: Stefan Perrier, Guus Dam, tijdens Jany van tijdens Dooren tijdens e.a. over de avontuurlijke de belevenissen van door een tienjarig zwerfjongetje tijdens in de grote stad. tijdens Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje door heeft met een groot hart, al op heeft hij geen centen. Hij het brengt twee verdrietige een het mensen samen. De een in heeft geen vrouw en de geen kinderen, de ander uit geen man en de met geen geld. Samen in hebben ze alles wat hun op hartje in begeert.

Jeugdserie Met: in Stefan in Perrier, Guus Dam, Jany van op tv Dooren de e.a. over de avontuurlijke belevenissen het van een tienjarig zwerfjongetje naar in de op tv grote stad. op tv Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat een er op geen dag uit voorbij zonder nieuwe avonturen, geen het dag of de hij zet de uit hele stad op op zijn kop. Vandaag het vangt hij de de boeven die Baas Wilkes hebben het naar bestolen.

Jeugdserie. Voor het tijdens straatschoffie Kruimeltje uit gaat er op tv geen dag op tv voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag het of hij met zet de hele uit stad op zijn een kop.

Jeugdserie. Voor het naar straatschoffie Kruimeltje gaat naar naar er geen dag voorbij zonder nieuwe de avonturen, geen dag van of hij zet door de hele stad door in op zijn kop.

Jeugdserie over de de avontuurlijke belevenissen door van een tienjarig zwerfjongetje in in de grote van stad. het Afl.: Een geluk bij een door in ongeluk. Kruimeltje wordt met aangereden door de auto van de tijdens naar mooiste pianiste van de wereld. tijdens Eigenlijk lijkt ze het wel heel uit erg op op de foto van zijn moeder tijdens in het het medaillon. En zou de baas Wilkes nog terugkomen op uit door Amerika?

Jeugdserie op tv over de avontuurlijke een belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje het in de op grote stad. Afl.: Het op lakenmonster. het Vader Keizer op beschuldigt Kruimeltje van de diefstal. De commissaris vindt helaas het het gestolen de geld onder van het matras van Kruimeltje. Kruimeltje verstopt de met zich in het in oude huis van vrouw Koster en door in maakt daar een tijdens echte dief vreselijk aan door het schrikken.

Jeugdserie tijdens over de avontuurlijke belevenissen van de op een tienjarig zwerfjongetje tijdens in de grote op tv stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in op het ziekenhuis op door de bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, door bedenkt tijdens Vader Keizer hele gemene plannen in om het zich van Kruimeltje van te ontdoen. op tv Als dat maar een goed afloopt.

Jeugdserie met Met: Stefan Perrier, een Guus Dam, op Jany van Dooren naar e.a. over de avontuurlijke belevenissen uit van een tienjarig in zwerfjongetje in de grote door op tv stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt uit weg uit het de tijdens jongenshuis om zijn hond tijdens Moor te van redden uit het hondenasiel. Baas Wilkes tijdens door vertrekt naar Amerika om de een vader van Kruimeltje op te op tv zoeken. Er zit op tv niets anders op, Kruimeltje moet met terug de naar het tehuis van die nare de Vader Keizer. Maar in voordat Kruimel tijdens dat doet, van maakt hij het eerst nog een heel het ziek meisje aan op het lachen.

Jeugdserie Met: van Stefan Perrier, het Guus Dam, Jany op tv van Dooren e.a. over de door avontuurlijke belevenissen tijdens van van een tienjarig zwerfjongetje het in de grote stad. het Afl.: Het naar jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, de Kruimeltje moet naar uit school. van Maar nog op tv veel erger is dat de winkel tijdens van naar baas Wilkes afbrandt en Kruimeltje van nu in een het jongenshuis op moet gaan wonen. Het in jongenshuis van Vader tijdens Keizer.

januari 2019
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord