Programma gemist?

uit Jeugdserie

Jeugdserie een Met: Stefan de Perrier, Guus Dam, Jany op tv van Dooren e.a. over de met avontuurlijke belevenissen door van een tienjarig in zwerfjongetje in de grote een naar stad. Afl.: De een wonderdokter. Kruimeltje loopt weg op tv uit het jongenshuis om in zijn hond Moor te op tv naar redden uit het uit hondenasiel. Baas Wilkes vertrekt naar een Amerika om de de vader van Kruimeltje te door de zoeken. Er zit niets anders op, op tv door Kruimeltje moet terug naar het met tehuis van die op tv nare Vader Keizer. door Maar met voordat Kruimel dat doet, maakt door hij eerst nog een de heel ziek naar meisje met aan het lachen.

Jeugdserie Met: door Stefan de Perrier, Guus Dam, uit Jany van Dooren e.a. over de de met avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje naar in op tv de grote de stad. Afl.: Het jongenshuis. op tv Er is met geen ontsnappen aan, Kruimeltje een moet naar school. van Maar nog veel in erger is dat de met winkel het van baas Wilkes afbrandt en Kruimeltje op tv uit nu in het jongenshuis moet gaan het wonen. Het jongenshuis met op tv van Vader Keizer.

Jeugdserie Met: uit Stefan tijdens Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren naar e.a. over een de avontuurlijke belevenissen van in een tienjarig uit zwerfjongetje in de een grote stad. Afl.: in Vera di door Borboni. Kruimeltje mag bij baas in Wilkes wonen, de samen met hond met Moor. op Nu heeft hij eindelijk een een huis. En hij ontmoet de de in mooiste pianiste van de van wereld, maar zijn eigen een moeder is de mooier, al reist uit ze in een naar luchtballon over de een hele naar wereld.

Jeugdserie Met: Stefan op tv Perrier, Guus van Dam, Jany van Dooren naar e.a. over van de tijdens avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje uit in door de grote stad. met Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje in doet een met klusje voor de glaszetter het van de stad. Als met op tv hij een raam met ingooit krijgt hij een uit stuiver. Dat vindt de op tv politieagent niet naar zo'n goed idee. En zo het belandt kruimeltje in op de gevangenis. Maar in met gelukkig is de commissaris zijn uit beste op vriend.

Jeugdserie tijdens Met: Stefan Perrier, in Guus Dam, tijdens Jany van Dooren e.a. over met de avontuurlijke belevenissen op van een tienjarig tijdens zwerfjongetje in de op grote stad. Afl.: op tv De hondenman. Van tijdens vrouw de Koster krijgt Kruimeltje een medaillon tijdens met foto's van van zijn ouders erin. En van hij redt een hond het Moor van zijn gemene baasje. Nu op heeft Kruimeltje opeens tijdens ouders, naar al zijn die ergens uit ver weg op in Arabirië, naar en hij heeft een door hond.

Jeugdserie op tv Met: Stefan Perrier, Guus Dam, een Jany van Dooren tijdens e.a. over de van avontuurlijke belevenissen naar van in een tienjarig zwerfjongetje in de uit grote stad. Afl.: een De koppelbaas. van Kruimeltje heeft door een groot hart, op tv al heeft hij geen centen. Hij op tv uit brengt twee verdrietige mensen samen. het De een heeft een geen vrouw en door geen kinderen, de ander naar geen man en op geen geld. op Samen tijdens hebben ze alles wat hun op hartje de begeert.

Jeugdserie op Met: Stefan Perrier, Guus Dam, op Jany op van Dooren met e.a. over de avontuurlijke belevenissen tijdens van een tienjarig tijdens zwerfjongetje in door de grote stad. op tv Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat door er op geen dag voorbij zonder op tv nieuwe avonturen, geen op dag of hij zet op de hele stad het op zijn uit kop. Vandaag vangt hij naar de boeven die de Baas Wilkes een hebben in bestolen.

Jeugdserie. met Voor het straatschoffie uit Kruimeltje gaat er geen een dag voorbij zonder nieuwe door avonturen, geen dag in of hij zet een de hele stad in op op zijn kop.

Jeugdserie. van Voor het straatschoffie Kruimeltje door gaat er geen in dag voorbij zonder nieuwe naar het avonturen, geen dag of hij in zet de hele stad naar op zijn op tv kop.

Jeugdserie over van de avontuurlijke belevenissen in van een tienjarig door zwerfjongetje in tijdens de grote stad. Afl.: Een het geluk bij een op tv met ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de de de auto van de mooiste pianiste van door uit de wereld. Eigenlijk lijkt ze op tv wel heel uit erg op de foto van op een zijn moeder in een het medaillon. En zou de baas Wilkes nog terugkomen uit een tijdens Amerika?

Jeugdserie op tv over de avontuurlijke belevenissen van van een het tienjarig zwerfjongetje in de de grote stad. Afl.: in Het lakenmonster. Vader een Keizer beschuldigt Kruimeltje in van diefstal. De van commissaris vindt helaas het tijdens gestolen geld op tv onder naar het matras van het Kruimeltje. Kruimeltje verstopt zich in het op oude het huis van vrouw in Koster en maakt daar een het echte met dief vreselijk aan het uit schrikken.

Jeugdserie van over de met avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in in de het grote stad. Afl.: AAAA!. met Terwijl Kruimeltje in uit het met ziekenhuis op bezoek het is bij zijn het nieuwe vriendinnetje, bedenkt naar Vader Keizer hele gemene van plannen om zich van met Kruimeltje te met ontdoen. Als door dat maar in goed afloopt.

Jeugdserie op Met: Stefan Perrier, Guus op Dam, Jany van Dooren op tv e.a. van over de naar avontuurlijke belevenissen van een een tienjarig zwerfjongetje in de tijdens grote stad. Afl.: uit De wonderdokter. een Kruimeltje loopt weg in uit het jongenshuis om zijn met hond Moor uit te uit redden uit het hondenasiel. in Baas Wilkes vertrekt naar Amerika van om de vader tijdens van Kruimeltje te van zoeken. op Er zit niets anders op tv op, Kruimeltje moet in terug naar het naar tehuis van naar die nare Vader uit Keizer. Maar voordat van Kruimel dat doet, maakt hij uit eerst nog in een heel ziek uit meisje aan met het lachen.

Jeugdserie op Met: Stefan Perrier, Guus Dam, tijdens door Jany van Dooren in e.a. over de avontuurlijke door belevenissen van een tienjarig tijdens zwerfjongetje in de naar grote stad. Afl.: Het naar jongenshuis. Er is met uit geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet op naar school. van Maar nog veel erger door is dat de met winkel van baas Wilkes op afbrandt en in Kruimeltje nu in in het jongenshuis op moet gaan wonen. Het jongenshuis uit van Vader de Keizer.

september 2020
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!