Programma gemist?

het Jeugdserie

Jeugdserie een Met: Stefan Perrier, door Guus Dam, Jany van de Dooren e.a. van over de op tv avontuurlijke belevenissen van een tijdens tienjarig zwerfjongetje in de grote een stad. door Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje op loopt weg uit van het op tv jongenshuis om zijn hond Moor te tijdens tijdens redden uit het hondenasiel. Baas Wilkes tijdens vertrekt naar Amerika tijdens om door de vader de van Kruimeltje te zoeken. Er zit in niets anders uit op, Kruimeltje moet op tv terug naar het tehuis de van die nare tijdens uit Vader Keizer. Maar voordat Kruimel met dat doet, tijdens maakt hij eerst met nog een heel ziek met meisje aan het naar lachen.

Jeugdserie Met: door Stefan Perrier, Guus Dam, tijdens Jany van op Dooren e.a. over tijdens de avontuurlijke naar belevenissen van een tienjarig in zwerfjongetje een in de grote tijdens stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is van geen in ontsnappen aan, Kruimeltje moet op naar de school. Maar nog veel erger is op tv van dat de winkel van een baas Wilkes afbrandt en Kruimeltje de nu een in het jongenshuis het moet gaan wonen. Het naar jongenshuis van Vader door Keizer.

Jeugdserie Met: Stefan de Perrier, uit Guus Dam, Jany de van Dooren e.a. het over de avontuurlijke belevenissen van uit een tienjarig een zwerfjongetje in een de grote stad. in Afl.: Vera di Borboni. op tv Kruimeltje van mag bij baas tijdens Wilkes wonen, samen een met hond Moor. Nu heeft op hij eindelijk een huis. door En de hij ontmoet de mooiste pianiste door van de wereld, in maar zijn naar eigen in moeder is mooier, al reist ze in in een op luchtballon over in de hele het wereld.

Jeugdserie een Met: Stefan Perrier, Guus Dam, tijdens Jany de van Dooren een e.a. over de avontuurlijke belevenissen van de van een tienjarig zwerfjongetje door in de grote stad. met Afl.: De ruitenkoning. op tv Kruimeltje doet de een klusje voor met de glaszetter van de stad. Als in hij een raam op ingooit krijgt door hij een stuiver. Dat uit vindt de een politieagent door niet zo'n goed idee. En zo in belandt een kruimeltje in de gevangenis. Maar in gelukkig is uit de door commissaris zijn beste van vriend.

Jeugdserie met Met: Stefan Perrier, Guus de Dam, Jany met van Dooren e.a. over van de avontuurlijke belevenissen in van een tienjarig een zwerfjongetje in de grote een stad. de Afl.: De hondenman. met Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje door uit een medaillon met foto's van door zijn ouders erin. En uit hij redt hond de op Moor van zijn uit gemene baasje. Nu heeft Kruimeltje het opeens ouders, van al zijn die door ergens ver weg in het Arabirië, tijdens en hij heeft een op tv hond.

Jeugdserie van Met: Stefan Perrier, door Guus Dam, Jany van in Dooren e.a. door over de avontuurlijke met belevenissen van het een tienjarig zwerfjongetje in naar de grote stad. Afl.: uit De koppelbaas. op tv Kruimeltje heeft een groot van hart, al heeft hij de geen van centen. Hij brengt twee verdrietige het in mensen samen. De een heeft geen door vrouw een en geen kinderen, de van ander de geen man en geen geld. Samen van hebben in ze alles tijdens wat hun hartje van begeert.

Jeugdserie Met: van Stefan Perrier, Guus op tv Dam, Jany van met Dooren e.a. van over de avontuurlijke naar belevenissen van een tienjarig tijdens zwerfjongetje tijdens in de grote stad. Afl.: een Straatschoffie. Voor Kruimeltje uit gaat er de geen dag voorbij zonder van nieuwe avonturen, geen het dag tijdens of hij zet de het hele stad op zijn kop. met Vandaag vangt een hij de boeven die naar Baas Wilkes het hebben de bestolen.

Jeugdserie. op tv Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat door tijdens er geen dag voorbij zonder nieuwe in avonturen, in geen dag de of hij zet de uit hele stad in op zijn kop.

Jeugdserie. het Voor het straatschoffie van Kruimeltje gaat in er geen dag voorbij zonder nieuwe een avonturen, geen uit dag of hij zet van de hele stad uit door op zijn kop.

Jeugdserie van over de avontuurlijke belevenissen in van met een tienjarig zwerfjongetje op tv in de grote stad. Afl.: Een op geluk bij een op tv ongeluk. de Kruimeltje wordt aangereden door de van naar auto van de op tv mooiste pianiste van de wereld. naar Eigenlijk lijkt een ze wel heel erg door op de op foto van zijn moeder tijdens in het medaillon. een En zou op baas Wilkes nog terugkomen uit op tv de Amerika?

Jeugdserie over de door avontuurlijke belevenissen van uit een tienjarig zwerfjongetje op in de grote een een stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader uit Keizer beschuldigt door Kruimeltje van diefstal. van De commissaris vindt helaas het een de gestolen geld onder het op tv matras van Kruimeltje. Kruimeltje uit verstopt zich in het op tv tijdens oude huis van vrouw Koster en een maakt daar op tv een echte dief uit vreselijk in aan het schrikken.

Jeugdserie over de in avontuurlijke belevenissen van op een van tienjarig zwerfjongetje in de grote van op tv stad. Afl.: AAAA!. Terwijl naar Kruimeltje in het van ziekenhuis op bezoek door is bij het zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt een Vader Keizer hele tijdens gemene plannen om zich van met Kruimeltje te ontdoen. uit Als naar dat maar goed uit afloopt.

Jeugdserie met Met: Stefan Perrier, Guus Dam, in tijdens Jany van Dooren met e.a. over de avontuurlijke in belevenissen van naar een tienjarig zwerfjongetje in naar de grote op tv stad. Afl.: De wonderdokter. een Kruimeltje loopt weg tijdens uit het jongenshuis om met zijn op hond Moor te redden het uit het hondenasiel. Baas Wilkes een van vertrekt naar Amerika om de vader de van Kruimeltje te uit zoeken. Er een zit niets anders op, door het Kruimeltje moet terug naar van het tehuis met van die nare Vader Keizer. de Maar in voordat Kruimel dat doet, maakt tijdens hij eerst door nog een het heel ziek meisje aan in het lachen.

Jeugdserie Met: door Stefan Perrier, een Guus Dam, Jany van tijdens Dooren e.a. over een de avontuurlijke met belevenissen van een een tienjarig zwerfjongetje naar in de grote stad. Afl.: op tv Het op tv jongenshuis. Er is op tv geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar op school. Maar nog door veel erger is op dat de uit winkel tijdens van baas Wilkes afbrandt het en Kruimeltje nu een in het tijdens jongenshuis moet gaan wonen. in Het jongenshuis van Vader naar Keizer.

juni 2020
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!