Programma gemist?

een Jeugdserie

Jeugdserie Met: Stefan van Perrier, met Guus Dam, Jany van de Dooren e.a. door over de avontuurlijke belevenissen van de uit een tienjarig zwerfjongetje in tijdens de grote stad. Afl.: naar De wonderdokter. Kruimeltje loopt door van weg uit het jongenshuis om zijn op tv hond Moor te het redden uit uit het hondenasiel. Baas op Wilkes de vertrekt naar Amerika het om de vader van in Kruimeltje te zoeken. op tv Er zit niets anders uit op, Kruimeltje het moet terug naar op het tehuis op van die nare Vader Keizer. van Maar op voordat Kruimel dat doet, maakt hij de eerst nog van een heel ziek meisje door uit aan het lachen.

Jeugdserie door Met: Stefan Perrier, Guus op Dam, Jany van Dooren van e.a. over de de avontuurlijke belevenissen van van naar een tienjarig zwerfjongetje in de in grote stad. Afl.: een Het jongenshuis. van Er is geen ontsnappen het aan, Kruimeltje moet naar een school. Maar op tv nog veel erger op is dat de naar winkel van baas tijdens Wilkes afbrandt en een Kruimeltje in nu in het jongenshuis moet tijdens gaan wonen. met Het jongenshuis van Vader op Keizer.

Jeugdserie Met: tijdens Stefan Perrier, Guus Dam, van uit Jany van Dooren op tv e.a. over de avontuurlijke belevenissen door van in een tienjarig zwerfjongetje in tijdens de grote stad. op Afl.: Vera met di Borboni. Kruimeltje door mag bij baas het Wilkes wonen, samen met hond de Moor. van Nu heeft hij eindelijk een een huis. En hij tijdens ontmoet de mooiste pianiste het van de in wereld, maar een zijn eigen moeder is mooier, tijdens al reist ze op een in een luchtballon uit over de hele op tv wereld.

Jeugdserie Met: Stefan op Perrier, Guus in Dam, Jany van door Dooren e.a. over het de avontuurlijke belevenissen in van van een tienjarig zwerfjongetje in de uit grote stad. Afl.: De door ruitenkoning. Kruimeltje doet tijdens een klusje voor uit de glaszetter de van op tv de stad. Als hij een in raam het ingooit krijgt hij een door stuiver. Dat met vindt de politieagent door niet zo'n goed idee. En zo uit tijdens belandt kruimeltje in de gevangenis. Maar op tv gelukkig is op de commissaris zijn beste van de vriend.

Jeugdserie Met: uit Stefan Perrier, Guus Dam, van Jany van naar Dooren uit e.a. over de avontuurlijke van belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje het in de de grote stad. Afl.: op De hondenman. Van vrouw uit Koster uit krijgt Kruimeltje een medaillon met een foto's van op zijn ouders erin. tijdens En hij redt hond het Moor van zijn uit gemene baasje. Nu met heeft met Kruimeltje opeens ouders, al zijn naar die ergens op tv ver weg naar in Arabirië, en een hij heeft een naar hond.

Jeugdserie op tv Met: Stefan Perrier, Guus Dam, tijdens Jany van Dooren naar e.a. over tijdens de avontuurlijke belevenissen van tijdens een op tienjarig zwerfjongetje in de tijdens grote stad. Afl.: naar De door koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, het al heeft hij de geen centen. Hij door in brengt twee verdrietige mensen samen. De het uit een heeft geen op tv vrouw en geen kinderen, de ander in geen de man en geen geld. op Samen hebben ze alles door met wat hun hartje naar begeert.

Jeugdserie Met: Stefan op uit Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren het e.a. een over de avontuurlijke door belevenissen van een tienjarig de zwerfjongetje in in de grote stad. Afl.: in Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat in uit er geen dag het voorbij zonder nieuwe avonturen, de geen dag of hij de zet de hele stad op op op zijn kop. Vandaag vangt hij de de boeven op die Baas Wilkes hebben een uit bestolen.

Jeugdserie. het Voor het straatschoffie Kruimeltje naar gaat er geen een dag voorbij het zonder nieuwe het avonturen, geen dag of een hij zet de hele stad de op zijn tijdens kop.

Jeugdserie. Voor van het straatschoffie van Kruimeltje gaat er met geen dag voorbij zonder met nieuwe avonturen, door geen dag of op tv hij zet de hele stad met op tijdens zijn kop.

Jeugdserie de over de avontuurlijke van belevenissen van een naar tienjarig zwerfjongetje in de de grote stad. Afl.: met Een geluk bij een uit ongeluk. Kruimeltje op wordt aangereden door uit de auto van de de met mooiste pianiste van de uit wereld. Eigenlijk lijkt ze naar wel op tv heel erg op de foto van uit zijn moeder in een het het medaillon. En zou baas Wilkes van nog het terugkomen uit door Amerika?

Jeugdserie van over de avontuurlijke een belevenissen van een tienjarig naar zwerfjongetje een in de grote stad. met Afl.: Het lakenmonster. Vader naar Keizer beschuldigt Kruimeltje van op diefstal. door De commissaris vindt van helaas het van gestolen geld onder het matras van uit Kruimeltje. Kruimeltje het verstopt zich in het met oude huis van in vrouw Koster van en maakt daar het een echte de dief vreselijk aan het van schrikken.

Jeugdserie over de de avontuurlijke uit belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje tijdens in in de grote stad. tijdens Afl.: AAAA!. Terwijl op tv Kruimeltje in het door ziekenhuis op bezoek is de bij zijn tijdens nieuwe vriendinnetje, bedenkt door Vader Keizer hele gemene plannen de om zich van door door Kruimeltje te ontdoen. Als dat maar een goed met afloopt.

Jeugdserie Met: Stefan van met Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren tijdens uit e.a. over de het avontuurlijke belevenissen van in een tienjarig zwerfjongetje door in de grote tijdens stad. Afl.: De wonderdokter. met Kruimeltje loopt weg uit het op jongenshuis om zijn in door hond Moor te redden een uit het hondenasiel. het Baas Wilkes vertrekt een naar Amerika om in de vader van Kruimeltje met te zoeken. Er op tv zit niets anders op, uit Kruimeltje moet terug met naar het tijdens tehuis van op die nare Vader Keizer. met Maar voordat Kruimel dat van uit doet, maakt hij eerst in nog een heel ziek de meisje aan het door lachen.

Jeugdserie Met: uit Stefan Perrier, een Guus Dam, Jany van Dooren uit e.a. over met de avontuurlijke de belevenissen van een tienjarig met zwerfjongetje in met de grote stad. Afl.: met Het jongenshuis. een Er is naar geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar uit de school. Maar nog veel erger naar is dat de tijdens winkel van baas Wilkes door afbrandt van en Kruimeltje nu in uit het jongenshuis moet door gaan wonen. Het de jongenshuis van Vader van Keizer.

augustus 2019
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord