Programma gemist?

tijdens Jeugdserie

Jeugdserie Met: Stefan naar Perrier, door Guus Dam, Jany in van Dooren e.a. naar over de avontuurlijke op tv belevenissen van het een tienjarig zwerfjongetje in de een grote stad. Afl.: De op tv wonderdokter. Kruimeltje loopt van weg een uit het jongenshuis op tv om zijn hond het Moor te redden uit de het hondenasiel. in Baas Wilkes vertrekt naar Amerika op door om de vader van Kruimeltje uit te zoeken. Er zit op tv niets anders op op, Kruimeltje in moet terug naar het tehuis met van die met nare Vader van Keizer. Maar voordat Kruimel door dat naar doet, maakt hij eerst nog een op heel op tv ziek meisje aan tijdens het lachen.

Jeugdserie Met: Stefan de Perrier, Guus tijdens Dam, Jany naar van Dooren e.a. op tv over de avontuurlijke naar belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje met een in de grote stad. door Afl.: Het jongenshuis. op tv Er is geen ontsnappen van aan, Kruimeltje moet naar het school. Maar op tv nog veel erger van is van dat de winkel van baas Wilkes een afbrandt op en Kruimeltje een nu in het jongenshuis in moet gaan tijdens wonen. Het jongenshuis op tv van Vader Keizer.

Jeugdserie Met: tijdens Stefan Perrier, tijdens Guus Dam, Jany van Dooren tijdens e.a. door over de avontuurlijke belevenissen van een een uit tienjarig zwerfjongetje in de de grote stad. Afl.: het Vera di Borboni. Kruimeltje een mag een bij baas Wilkes wonen, samen op met een hond Moor. een Nu heeft hij eindelijk op tv een huis. in En hij ontmoet de met mooiste pianiste een van de wereld, maar zijn van eigen een moeder is mooier, door al reist ze in een de luchtballon over de hele in op wereld.

Jeugdserie Met: op tv Stefan in Perrier, Guus Dam, Jany met van Dooren e.a. over van de avontuurlijke belevenissen het van een tienjarig zwerfjongetje tijdens in de het grote van stad. Afl.: De op ruitenkoning. Kruimeltje doet het een klusje voor de door glaszetter van de stad. op tv Als hij een door raam ingooit in krijgt hij het een stuiver. Dat vindt een de politieagent niet zo'n in goed idee. op En zo belandt kruimeltje in naar tijdens de gevangenis. Maar gelukkig is de uit commissaris zijn de beste van vriend.

Jeugdserie tijdens Met: Stefan Perrier, op tv Guus Dam, Jany een van Dooren e.a. over de de het avontuurlijke belevenissen van een op tienjarig zwerfjongetje van in de grote stad. Afl.: van De hondenman. Van vrouw van Koster krijgt naar Kruimeltje een medaillon met uit de foto's van zijn ouders op erin. En hij redt hond de Moor van de zijn gemene het baasje. Nu heeft Kruimeltje van opeens met ouders, al zijn die met ergens ver weg in Arabiriƫ, tijdens en hij met heeft een de hond.

Jeugdserie Met: een Stefan Perrier, Guus in Dam, naar Jany van Dooren e.a. uit over de de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig met zwerfjongetje in op tv de grote stad. door Afl.: De koppelbaas. het Kruimeltje heeft een groot van hart, al het heeft hij geen van centen. Hij brengt door twee verdrietige tijdens mensen samen. De een uit heeft geen vrouw en met geen kinderen, het de ander geen man in en geen geld. met Samen hebben ze de alles wat de hun hartje van begeert.

Jeugdserie Met: Stefan het Perrier, Guus op Dam, Jany van met Dooren e.a. tijdens over de avontuurlijke belevenissen van een een tienjarig van zwerfjongetje in uit de grote stad. op tv Afl.: Straatschoffie. Voor in Kruimeltje gaat er geen tijdens dag voorbij van zonder nieuwe avonturen, geen dag met tijdens of hij zet de hele in stad op zijn kop. een op Vandaag vangt hij de op boeven die Baas Wilkes door hebben uit bestolen.

Jeugdserie. op tv Voor het tijdens straatschoffie Kruimeltje gaat een er geen dag voorbij zonder een nieuwe op tv avonturen, geen dag op of hij zet de hele stad uit in op zijn kop.

Jeugdserie. Voor het op tv de straatschoffie Kruimeltje gaat er geen het dag voorbij zonder uit nieuwe avonturen, van geen dag of hij een zet de hele door stad een op zijn kop.

Jeugdserie in over de op tv avontuurlijke belevenissen van een tienjarig naar zwerfjongetje in de tijdens grote stad. Afl.: Een op geluk in bij een van ongeluk. Kruimeltje wordt op aangereden door de auto van de door uit mooiste pianiste van de wereld. een Eigenlijk lijkt ze uit wel heel erg in op de foto met van naar zijn moeder in het medaillon. de En zou de baas Wilkes tijdens nog terugkomen uit een Amerika?

Jeugdserie over het de op tv avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje op tv in de grote van stad. tijdens Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer naar beschuldigt Kruimeltje van de diefstal. De commissaris in met vindt helaas het gestolen geld onder in het matras van op tv Kruimeltje. Kruimeltje de verstopt zich in het het oude huis van in vrouw van Koster en op tv maakt daar een echte dief de vreselijk aan het het schrikken.

Jeugdserie over de van avontuurlijke belevenissen van van een tienjarig op zwerfjongetje in de grote door stad. Afl.: AAAA!. op tv Terwijl naar Kruimeltje in het op tv ziekenhuis op bezoek is een bij zijn nieuwe vriendinnetje, in naar bedenkt Vader Keizer in hele gemene plannen om zich op tv van de Kruimeltje te ontdoen. Als dat maar op goed uit afloopt.

Jeugdserie Met: Stefan het Perrier, Guus door Dam, tijdens Jany van Dooren e.a. over van de avontuurlijke belevenissen van tijdens een tienjarig de zwerfjongetje in de grote van stad. Afl.: De op wonderdokter. Kruimeltje loopt een weg uit een het jongenshuis uit om zijn hond Moor naar te redden uit door het uit hondenasiel. Baas Wilkes vertrekt naar door Amerika om op tv de vader van Kruimeltje te in zoeken. Er zit tijdens niets met anders op, Kruimeltje moet terug door naar het tehuis de van die van nare Vader naar Keizer. Maar voordat Kruimel uit dat doet, maakt hij tijdens eerst nog naar een heel uit ziek meisje aan het door lachen.

Jeugdserie tijdens Met: Stefan Perrier, in Guus Dam, Jany van op Dooren e.a. over de in avontuurlijke belevenissen door van een met tienjarig zwerfjongetje een in de grote stad. Afl.: Het naar het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, het Kruimeltje van moet naar school. Maar nog op in veel erger is van dat de winkel tijdens van baas Wilkes door afbrandt en Kruimeltje nu in het uit jongenshuis moet een gaan op wonen. Het jongenshuis van Vader van Keizer.

november 2018
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord