Programma gemist?

op tv Jeugdserie

Jeugdserie Met: Stefan in Perrier, Guus de Dam, op Jany van Dooren e.a. van over de avontuurlijke belevenissen van het een op tienjarig zwerfjongetje in de een grote stad. Afl.: de De wonderdokter. Kruimeltje loopt in weg uit in het een jongenshuis om zijn hond Moor te met redden uit tijdens het hondenasiel. het Baas Wilkes de vertrekt naar Amerika om de tijdens vader van Kruimeltje op tv te de zoeken. Er zit op niets anders op, Kruimeltje moet op terug naar het tehuis uit van die door nare op tv Vader Keizer. Maar voordat Kruimel de dat doet, maakt de hij eerst nog een op tv van heel ziek meisje aan het het lachen.

Jeugdserie Met: van Stefan Perrier, in Guus Dam, Jany van op Dooren e.a. in over de avontuurlijke uit belevenissen van het een tienjarig zwerfjongetje in de grote het stad. Afl.: tijdens Het jongenshuis. tijdens Er is geen in ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar naar op tv school. Maar nog veel de erger is dat de tijdens winkel van baas uit Wilkes tijdens afbrandt en Kruimeltje nu in het tijdens jongenshuis op moet gaan wonen. Het op jongenshuis van Vader een Keizer.

Jeugdserie uit Met: Stefan Perrier, Guus Dam, de Jany van uit Dooren e.a. over de van avontuurlijke belevenissen van met een tienjarig zwerfjongetje een in de uit grote van stad. Afl.: Vera di met Borboni. Kruimeltje mag bij baas een Wilkes wonen, samen door met een hond Moor. Nu heeft een hij door eindelijk een huis. uit En hij ontmoet de mooiste pianiste uit van van de wereld, maar zijn eigen een moeder is in mooier, al reist de ze in een luchtballon het over de naar hele uit wereld.

Jeugdserie Met: Stefan met het Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren de e.a. over het de avontuurlijke tijdens belevenissen van een tienjarig met zwerfjongetje de in de grote tijdens stad. Afl.: De op ruitenkoning. Kruimeltje doet een een klusje voor de met glaszetter van de stad. van Als hij op tv een raam ingooit krijgt hij naar op een stuiver. Dat van vindt de politieagent niet zo'n goed door idee. En zo met belandt naar kruimeltje in de gevangenis. in Maar gelukkig is van de commissaris zijn uit beste door vriend.

Jeugdserie van Met: Stefan Perrier, uit Guus Dam, Jany van in Dooren e.a. over de op met avontuurlijke belevenissen van van een tienjarig zwerfjongetje in de grote op tv stad. Afl.: tijdens De hondenman. het Van vrouw Koster krijgt door Kruimeltje een op tv medaillon met op foto's van zijn op tv ouders erin. En hij redt hond van Moor tijdens van zijn gemene baasje. Nu door heeft met Kruimeltje opeens ouders, de al zijn in die ergens ver weg in Arabirië, in en hij heeft een een een hond.

Jeugdserie Met: op Stefan Perrier, Guus door Dam, Jany van op tv Dooren e.a. over de met avontuurlijke belevenissen door van een tienjarig de zwerfjongetje uit in de grote stad. Afl.: De tijdens koppelbaas. de Kruimeltje heeft een de groot hart, al van heeft hij geen centen. het Hij brengt twee met verdrietige mensen door samen. De op een heeft geen vrouw naar en geen kinderen, de uit ander geen in man en geen geld. Samen de hebben ze alles de wat hun op tv hartje op begeert.

Jeugdserie van Met: Stefan Perrier, Guus naar Dam, Jany van Dooren naar e.a. de over de avontuurlijke door belevenissen van een naar tienjarig zwerfjongetje het in de grote stad. Afl.: naar Straatschoffie. Voor met Kruimeltje gaat er geen dag met tijdens voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag van of hij met zet de hele door stad op zijn op kop. naar Vandaag vangt hij de boeven die een Baas Wilkes hebben op tv van bestolen.

Jeugdserie. het Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat de er geen door dag voorbij zonder nieuwe tijdens avonturen, tijdens geen dag of hij zet tijdens de de hele stad op zijn met kop.

Jeugdserie. Voor naar het straatschoffie Kruimeltje met gaat door er geen dag voorbij zonder nieuwe de avonturen, door geen dag of op hij zet de hele stad door op naar zijn kop.

Jeugdserie over op de avontuurlijke belevenissen van de een tienjarig zwerfjongetje tijdens in de grote een stad. Afl.: Een een geluk bij het een ongeluk. door Kruimeltje wordt aangereden door het de auto op tv van de mooiste pianiste van met een de wereld. Eigenlijk op lijkt ze wel uit heel erg op de foto naar van zijn een moeder in het medaillon. En naar zou baas Wilkes op nog terugkomen van uit in Amerika?

Jeugdserie een over de avontuurlijke belevenissen naar van een op tv tienjarig zwerfjongetje in de door grote stad. de Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer uit beschuldigt Kruimeltje van op tv van diefstal. De commissaris vindt helaas van het gestolen geld in onder het matras van door Kruimeltje. met Kruimeltje verstopt zich in het door oude huis door van vrouw Koster en op tv maakt daar de een uit echte dief vreselijk aan het op tv schrikken.

Jeugdserie het over de avontuurlijke belevenissen door van een het tienjarig zwerfjongetje op in de grote met stad. Afl.: AAAA!. het Terwijl Kruimeltje in door het ziekenhuis op in bezoek is bij zijn op tv nieuwe vriendinnetje, bedenkt op tv Vader Keizer hele gemene naar plannen het om zich van Kruimeltje op te ontdoen. Als dat maar het goed uit afloopt.

Jeugdserie Met: Stefan met Perrier, Guus Dam, in in Jany van Dooren e.a. een over de avontuurlijke het belevenissen van in een tienjarig zwerfjongetje in de tijdens grote met stad. Afl.: De op wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het van jongenshuis naar om zijn hond een Moor te redden tijdens uit het hondenasiel. Baas tijdens Wilkes vertrekt naar Amerika een een om de vader van het Kruimeltje te zoeken. Er de zit niets een anders op, Kruimeltje moet op terug naar het tehuis door op tv van die nare een Vader Keizer. Maar voordat Kruimel het dat doet, op tv maakt hij eerst nog uit een heel ziek op meisje aan tijdens het lachen.

Jeugdserie Met: van Stefan een Perrier, Guus Dam, naar Jany van Dooren e.a. over van de avontuurlijke belevenissen van in een uit tienjarig zwerfjongetje in de grote een stad. tijdens Afl.: Het jongenshuis. op Er is geen ontsnappen aan, door tijdens Kruimeltje moet naar school. Maar nog een veel erger is naar dat in de winkel van baas tijdens Wilkes afbrandt en tijdens Kruimeltje door nu in het jongenshuis moet van gaan op tv wonen. Het jongenshuis uit van Vader Keizer.

februari 2019
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord