Programma gemist?

het Jeugdserie

Jeugdserie Met: Stefan het op Perrier, Guus Dam, Jany van met Dooren e.a. over op tv de tijdens avontuurlijke belevenissen van een uit tienjarig zwerfjongetje in de grote in het stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje op loopt uit weg uit het de jongenshuis om zijn in hond Moor te redden uit de het op hondenasiel. Baas Wilkes van vertrekt naar Amerika om de op vader van Kruimeltje van te zoeken. Er in zit niets anders op, door Kruimeltje moet terug op tv naar het naar tehuis van die nare van Vader Keizer. Maar door voordat het Kruimel dat uit doet, maakt hij eerst uit nog een heel ziek meisje uit aan het op tv lachen.

Jeugdserie van Met: Stefan Perrier, Guus Dam, met een Jany van Dooren e.a. over tijdens de naar avontuurlijke belevenissen van het een tienjarig zwerfjongetje in van de grote door stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is een geen ontsnappen aan, door het Kruimeltje moet naar school. van Maar nog veel op erger is dat van de winkel van baas uit Wilkes afbrandt en een Kruimeltje uit nu in het jongenshuis moet gaan het wonen. Het de jongenshuis met van Vader Keizer.

Jeugdserie Met: het Stefan Perrier, Guus tijdens Dam, Jany uit van Dooren e.a. over op tv de avontuurlijke van belevenissen van in een tienjarig zwerfjongetje in een de grote het stad. Afl.: Vera di Borboni. tijdens Kruimeltje in mag bij baas Wilkes wonen, het samen met hond uit Moor. Nu heeft op hij eindelijk een de huis. En op tv hij ontmoet de door mooiste pianiste van van de wereld, tijdens maar zijn eigen moeder is van mooier, al met reist ze in een het luchtballon over de door hele in wereld.

Jeugdserie Met: het Stefan Perrier, Guus Dam, de Jany uit van Dooren e.a. over de de avontuurlijke tijdens belevenissen van een tijdens tienjarig zwerfjongetje in de grote tijdens naar stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet de een naar klusje voor tijdens de glaszetter van de op stad. Als hij een door raam ingooit krijgt hij uit een stuiver. Dat een vindt het de politieagent in niet zo'n goed idee. naar En zo belandt tijdens kruimeltje in de de gevangenis. Maar gelukkig is met de door commissaris zijn beste door vriend.

Jeugdserie in Met: Stefan Perrier, van Guus Dam, Jany van Dooren op e.a. over de een avontuurlijke belevenissen van het een tienjarig op tv zwerfjongetje in uit de grote een stad. Afl.: De hondenman. Van met vrouw naar Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met door foto's met van zijn ouders erin. in En hij op tv redt hond Moor van zijn op tv gemene tijdens baasje. Nu heeft Kruimeltje opeens op ouders, al zijn op die ergens ver van in weg in Arabirië, en hij heeft van een naar hond.

Jeugdserie uit Met: Stefan Perrier, Guus het Dam, Jany in van Dooren e.a. over door de avontuurlijke belevenissen in van een met tienjarig zwerfjongetje door in de grote op stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft de een groot hart, op al heeft tijdens hij geen het centen. Hij brengt twee met verdrietige mensen samen. op De een heeft geen in vrouw en geen door kinderen, de de ander het geen man en geen in geld. Samen hebben ze alles uit wat uit hun hartje het begeert.

Jeugdserie op Met: Stefan Perrier, Guus naar Dam, Jany van een Dooren e.a. over de op avontuurlijke belevenissen van van een tienjarig zwerfjongetje in in van de grote stad. tijdens Afl.: Straatschoffie. Voor het Kruimeltje gaat er geen dag op tv voorbij het zonder nieuwe avonturen, geen van dag tijdens of hij zet de op hele stad op zijn op tv kop. Vandaag vangt op tv hij de boeven het die Baas Wilkes van hebben van bestolen.

Jeugdserie. Voor het het straatschoffie Kruimeltje gaat van er geen dag van voorbij zonder nieuwe tijdens avonturen, geen dag naar het of hij zet de tijdens hele stad op zijn naar kop.

Jeugdserie. een Voor het straatschoffie Kruimeltje op tv gaat er geen dag op tv voorbij zonder door nieuwe op avonturen, geen dag of hij de zet de hele stad de op zijn op tv kop.

Jeugdserie het over de avontuurlijke in belevenissen van een tienjarig door zwerfjongetje in de met grote stad. Afl.: Een tijdens de geluk bij een ongeluk. op Kruimeltje wordt aangereden door de het auto op tv van de mooiste pianiste door van de in wereld. Eigenlijk lijkt een ze wel heel erg op de de foto van met zijn uit moeder in het op medaillon. En zou baas Wilkes door nog terugkomen uit uit van Amerika?

Jeugdserie door over de avontuurlijke belevenissen van op tv op tv een tienjarig zwerfjongetje in door de grote stad. een Afl.: Het lakenmonster. in Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van uit diefstal. De commissaris tijdens vindt helaas het in gestolen geld met onder het matras van het Kruimeltje. Kruimeltje met verstopt zich door in het uit oude huis van vrouw Koster de en maakt het daar een echte het dief vreselijk aan het in schrikken.

Jeugdserie een over de avontuurlijke tijdens belevenissen van een op tv tienjarig zwerfjongetje een in de grote uit stad. Afl.: AAAA!. naar Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op op op tv bezoek is bij op tv zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader door Keizer hele gemene van plannen om een zich van Kruimeltje te het ontdoen. Als dat het maar goed naar afloopt.

Jeugdserie het Met: Stefan tijdens Perrier, Guus Dam, naar Jany van Dooren e.a. over in de tijdens avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje de met in de grote stad. Afl.: in De door wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het tijdens jongenshuis om de zijn hond het Moor te redden met uit het hondenasiel. op Baas Wilkes vertrekt naar van Amerika om de het vader van Kruimeltje het te zoeken. Er naar zit niets anders op, van Kruimeltje in moet terug de naar het tehuis met van die nare Vader Keizer. met Maar naar voordat Kruimel dat doet, maakt hij door in eerst nog een heel op tv ziek meisje aan het het lachen.

Jeugdserie Met: Stefan tijdens Perrier, Guus op Dam, Jany van op tv Dooren e.a. over de in op avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje het in de grote op stad. Afl.: Het de jongenshuis. met Er is geen ontsnappen aan, naar Kruimeltje moet uit naar school. de Maar nog veel erger van is naar dat de winkel van baas Wilkes het in afbrandt en Kruimeltje nu in op tv het jongenshuis moet gaan met tijdens wonen. Het jongenshuis van naar Vader Keizer.

februari 2020
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!