Programma gemist?

tijdens Jeugdserie

Jeugdserie Met: op Stefan Perrier, uit Guus Dam, tijdens Jany van Dooren tijdens e.a. over de op tv avontuurlijke belevenissen van een tienjarig uit zwerfjongetje van in de grote stad. Afl.: door De wonderdokter. Kruimeltje loopt van weg van uit het jongenshuis om op zijn naar hond Moor te redden het uit het hondenasiel. Baas op Wilkes vertrekt naar Amerika op tv om de vader van door van Kruimeltje te een zoeken. Er zit een niets anders op, Kruimeltje moet terug naar naar het tehuis op tv van uit die nare Vader Keizer. Maar de voordat op Kruimel dat doet, met maakt hij op eerst nog een heel ziek meisje in aan het van lachen.

Jeugdserie Met: met Stefan Perrier, de Guus Dam, Jany van een Dooren e.a. de over de avontuurlijke belevenissen van door een tienjarig zwerfjongetje uit in de tijdens grote stad. Afl.: met Het jongenshuis. Er is op tv geen op ontsnappen aan, Kruimeltje moet met naar school. naar Maar nog de veel erger is dat de winkel op van de baas Wilkes in afbrandt en Kruimeltje nu in in het jongenshuis door moet gaan het wonen. Het jongenshuis van Vader uit Keizer.

Jeugdserie Met: op tv Stefan Perrier, Guus Dam, op tv op Jany van Dooren e.a. over de naar avontuurlijke uit belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje een in de van grote naar stad. Afl.: Vera di uit Borboni. Kruimeltje mag bij in baas Wilkes wonen, door samen op met hond Moor. het Nu heeft hij eindelijk een een huis. En hij tijdens ontmoet de mooiste in pianiste van de de wereld, maar met zijn eigen een moeder is mooier, al reist een ze in een het luchtballon over de in hele in wereld.

Jeugdserie een Met: Stefan Perrier, Guus in Dam, door Jany van Dooren op tv e.a. over de avontuurlijke belevenissen van uit een een tienjarig zwerfjongetje in het de grote door stad. Afl.: De tijdens ruitenkoning. Kruimeltje doet naar een klusje voor de naar glaszetter van uit de stad. Als hij een raam door het ingooit krijgt hij een stuiver. op tv Dat vindt de politieagent de niet in zo'n goed idee. En zo de belandt kruimeltje tijdens in de gevangenis. tijdens Maar gelukkig uit is de commissaris zijn beste van tijdens vriend.

Jeugdserie tijdens Met: Stefan Perrier, Guus in Dam, Jany van Dooren door e.a. over de met tijdens avontuurlijke belevenissen van een tienjarig de zwerfjongetje op in de grote stad. tijdens Afl.: De door hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje naar een een medaillon met foto's van door zijn op ouders erin. En hij tijdens redt hond uit Moor van zijn gemene baasje. op tv Nu heeft uit Kruimeltje opeens ouders, al zijn door die het ergens ver weg in Arabirië, een en hij heeft in uit een hond.

Jeugdserie uit Met: Stefan Perrier, Guus op tv Dam, Jany in van Dooren e.a. over de in avontuurlijke met belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje tijdens de in de grote stad. met Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje op tv heeft een uit groot hart, al naar heeft hij geen centen. de Hij brengt twee verdrietige in op tv mensen samen. De een heeft geen de op vrouw en geen kinderen, in de ander geen man van en met geen geld. Samen naar hebben ze alles wat hun hartje tijdens met begeert.

Jeugdserie Met: tijdens Stefan tijdens Perrier, Guus Dam, Jany op van Dooren e.a. over op de avontuurlijke met belevenissen van op tv een tienjarig zwerfjongetje in de grote de stad. Afl.: Straatschoffie. met met Voor Kruimeltje gaat er geen naar dag voorbij naar zonder nieuwe avonturen, op geen dag of hij zet tijdens de op tv hele stad op zijn door kop. Vandaag vangt hij met de boeven die een Baas Wilkes op hebben uit bestolen.

Jeugdserie. Voor naar het straatschoffie Kruimeltje met gaat er geen tijdens dag uit voorbij zonder nieuwe het avonturen, geen dag of hij zet een de hele stad uit op de zijn kop.

Jeugdserie. door Voor het straatschoffie met Kruimeltje gaat er het geen dag voorbij tijdens zonder nieuwe avonturen, geen een dag op tv of hij zet de de hele stad het op zijn kop.

Jeugdserie op over de avontuurlijke belevenissen van op tv een tienjarig van zwerfjongetje in de de grote stad. op Afl.: Een geluk op tv bij een uit ongeluk. Kruimeltje wordt van aangereden door de auto van de op tv mooiste in pianiste van tijdens de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel het heel een erg op de foto op tv van zijn de moeder in op tv het medaillon. En zou het baas Wilkes nog terugkomen met uit op tv Amerika?

Jeugdserie over op de avontuurlijke belevenissen van op in een tienjarig zwerfjongetje in de grote in stad. uit Afl.: Het lakenmonster. Vader de Keizer beschuldigt de Kruimeltje van diefstal. De commissaris op tv vindt helaas tijdens het gestolen geld onder naar de het matras van Kruimeltje. Kruimeltje verstopt op tv zich uit in het oude met huis van vrouw van Koster en maakt daar op een echte tijdens dief vreselijk aan het uit schrikken.

Jeugdserie over de het avontuurlijke belevenissen door van een tienjarig zwerfjongetje van in de grote tijdens stad. op tv Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in naar het ziekenhuis op een bezoek is bij van zijn nieuwe vriendinnetje, op tv bedenkt het Vader Keizer hele gemene plannen tijdens op tv om zich van Kruimeltje te uit ontdoen. op tv Als dat maar goed in afloopt.

Jeugdserie Met: Stefan een uit Perrier, Guus Dam, met Jany van Dooren de e.a. over de avontuurlijke belevenissen van van een met tienjarig zwerfjongetje in de de grote stad. Afl.: De door wonderdokter. Kruimeltje loopt in weg uit de het jongenshuis om uit zijn hond met Moor te redden uit het naar op tv hondenasiel. Baas Wilkes vertrekt naar Amerika een om de op vader op tv van Kruimeltje te een zoeken. Er zit niets anders op, de de Kruimeltje moet terug op naar het tehuis van die tijdens nare Vader naar Keizer. Maar voordat op Kruimel dat van doet, maakt hij uit eerst nog een heel ziek in meisje aan het tijdens lachen.

Jeugdserie Met: in Stefan in Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren met e.a. over op de avontuurlijke belevenissen op tv van door een tienjarig zwerfjongetje in naar de grote stad. het Afl.: Het jongenshuis. Er is de geen ontsnappen met aan, Kruimeltje moet naar met school. Maar nog uit veel tijdens erger is dat de in winkel van baas op Wilkes afbrandt en Kruimeltje door nu in op tv het jongenshuis moet een gaan wonen. Het jongenshuis in van naar Vader Keizer.

juli 2019
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord