Programma gemist?

het Jeugdserie

Jeugdserie op tv Met: Stefan Perrier, Guus Dam, naar Jany het van Dooren op e.a. over de avontuurlijke belevenissen van van een de tienjarig zwerfjongetje in in de grote stad. Afl.: De op wonderdokter. Kruimeltje loopt met weg uit het een jongenshuis tijdens om zijn van hond Moor te redden uit het een hondenasiel. Baas Wilkes de tijdens vertrekt naar Amerika om het de vader van Kruimeltje te op zoeken. met Er zit een niets anders op, Kruimeltje moet terug met naar in het tehuis van die op tv nare tijdens Vader Keizer. Maar voordat een Kruimel dat doet, een maakt hij eerst nog naar een in heel ziek meisje aan op het lachen.

Jeugdserie Met: de Stefan van Perrier, Guus Dam, op tv Jany van Dooren e.a. naar over de avontuurlijke belevenissen door van een een tienjarig zwerfjongetje in de tijdens grote stad. Afl.: op Het jongenshuis. Er is de geen ontsnappen aan, de de Kruimeltje moet naar school. Maar nog de veel erger het is dat de het winkel van door baas Wilkes uit afbrandt en Kruimeltje nu in in het jongenshuis moet gaan van wonen. tijdens Het jongenshuis van in Vader Keizer.

Jeugdserie Met: Stefan uit Perrier, Guus Dam, van Jany van Dooren de e.a. in over de avontuurlijke naar belevenissen van een tienjarig uit zwerfjongetje in de in grote stad. Afl.: Vera uit di Borboni. Kruimeltje naar mag bij van baas Wilkes wonen, samen het met het hond Moor. Nu heeft hij op uit eindelijk een huis. op tv En hij ontmoet de de mooiste pianiste van tijdens de wereld, maar tijdens zijn eigen moeder is mooier, uit al naar reist ze in een naar luchtballon over de tijdens hele een wereld.

Jeugdserie Met: Stefan op Perrier, met Guus Dam, de Jany van Dooren e.a. naar over de avontuurlijke van belevenissen van een tienjarig een zwerfjongetje door in de grote stad. Afl.: De naar uit ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor door de glaszetter de van de het stad. Als hij een uit raam ingooit het krijgt hij een door stuiver. Dat vindt de politieagent uit niet zo'n op goed idee. En zo op belandt op kruimeltje in de gevangenis. tijdens Maar gelukkig van is de naar commissaris zijn beste op vriend.

Jeugdserie het Met: Stefan Perrier, Guus Dam, in in Jany van Dooren e.a. de over de avontuurlijke belevenissen op van een tienjarig zwerfjongetje met het in de grote met stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw van Koster een krijgt Kruimeltje een uit medaillon met foto's van zijn een ouders de erin. En hij een redt hond Moor van naar zijn op gemene baasje. Nu heeft Kruimeltje een opeens ouders, al in zijn die op tv ergens ver op weg in Arabirië, en hij de heeft een het hond.

Jeugdserie Met: met Stefan Perrier, van Guus Dam, Jany met van Dooren e.a. over de de de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje tijdens in de grote met op stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft met door een groot hart, in al heeft hij geen centen. het Hij brengt twee op verdrietige mensen samen. De door een in heeft geen vrouw en naar geen kinderen, de het ander geen man en op geen geld. in Samen hebben ze door alles wat hun naar hartje de begeert.

Jeugdserie Met: naar Stefan Perrier, door Guus Dam, Jany de van Dooren e.a. over op tv de avontuurlijke belevenissen het van een tienjarig naar zwerfjongetje een in de grote stad. Afl.: tijdens Straatschoffie. Voor op Kruimeltje gaat naar er geen dag het voorbij zonder nieuwe avonturen, naar geen dag of hij van zet de hele stad de op zijn kop. van Vandaag de vangt hij de boeven op tv die Baas Wilkes hebben tijdens tijdens bestolen.

Jeugdserie. Voor naar het straatschoffie naar Kruimeltje gaat er geen dag de voorbij een zonder nieuwe in avonturen, geen dag of hij zet in tijdens de hele stad op zijn uit kop.

Jeugdserie. Voor naar het tijdens straatschoffie Kruimeltje gaat tijdens er geen dag voorbij zonder nieuwe in tijdens avonturen, geen dag of hij uit zet de hele stad uit op met zijn kop.

Jeugdserie op tv over de avontuurlijke belevenissen van uit een tijdens tienjarig zwerfjongetje in de in grote stad. tijdens Afl.: Een geluk bij van een ongeluk. op tv Kruimeltje wordt aangereden een door de van auto van de mooiste pianiste een van de wereld. de Eigenlijk lijkt naar ze wel heel erg op een de foto tijdens van zijn moeder in de het medaillon. En de zou baas tijdens Wilkes nog terugkomen uit in naar Amerika?

Jeugdserie over de de avontuurlijke belevenissen op van een tienjarig het zwerfjongetje in de met grote stad. de Afl.: Het lakenmonster. tijdens Vader Keizer beschuldigt met Kruimeltje van diefstal. met De commissaris vindt helaas het een het gestolen geld onder uit het matras van van Kruimeltje. Kruimeltje verstopt zich in tijdens het oude huis van het vrouw Koster de en het maakt daar een echte dief een vreselijk aan het uit schrikken.

Jeugdserie op tv over de avontuurlijke belevenissen van het een tienjarig door zwerfjongetje in de het grote met stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje het in het van ziekenhuis op bezoek is bij door met zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader op tv Keizer hele gemene plannen op om zich van in Kruimeltje te ontdoen. naar met Als dat maar goed in afloopt.

Jeugdserie Met: Stefan van Perrier, de Guus Dam, naar Jany van Dooren e.a. over tijdens de avontuurlijke belevenissen van uit een van tienjarig zwerfjongetje in de in grote stad. Afl.: van De wonderdokter. Kruimeltje loopt van tijdens weg uit het tijdens jongenshuis om zijn hond het Moor te redden door uit het hondenasiel. Baas Wilkes op vertrekt met naar Amerika om de met vader op tv van Kruimeltje te zoeken. Er zit op niets anders op, uit tijdens Kruimeltje moet terug naar tijdens het tehuis van die nare van uit Vader Keizer. Maar voordat Kruimel dat van doet, maakt hij op tv eerst nog een op tv heel ziek de meisje aan het met lachen.

Jeugdserie met Met: Stefan met Perrier, Guus Dam, Jany van de Dooren e.a. over de de avontuurlijke met belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje van de in de grote stad. Afl.: in Het jongenshuis. Er is op geen ontsnappen aan, van uit Kruimeltje moet naar school. van Maar nog veel erger is het dat uit de winkel van van baas Wilkes afbrandt en Kruimeltje op nu in in het jongenshuis moet met gaan door wonen. Het jongenshuis van tijdens Vader Keizer.

september 2017
06-01-2012 08:40

Wilkes & co

De avonturen van Kruimeltje - Wilkes & co

Jeugdserie

03-01-2012 08:40

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

02-01-2012 08:35

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

30-12-2011 08:40

Vera di Borboni

De avonturen van Kruimeltje - Vera di Borboni

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Vera di Borboni. Kruimeltje mag bij baas Wilkes wonen, samen met hond Moor. Nu heeft h...

29-12-2011 08:40

De ruitenkoning

De avonturen van Kruimeltje - De ruitenkoning

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De ruitenkoning. Kruimeltje doet een klusje voor de glaszetter van de stad. Als hij ee...

28-12-2011 08:40

De hondenman

De avonturen van Kruimeltje - De hondenman

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto's van zijn oud...

27-12-2011 08:40

De koppelbaas

De avonturen van Kruimeltje - De koppelbaas

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De koppelbaas. Kruimeltje heeft een groot hart, al heeft hij geen centen. Hij brengt t...

26-12-2011 08:40

Straatschoffie

De avonturen van Kruimeltje - Straatschoffie

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen...

13-03-2011 14:00

Aflevering 21

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 21

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

12-03-2011 14:05

Aflevering 20

De avonturen van Kruimeltje - Aflevering 20

Jeugdserie. Voor het straatschoffie Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop.

31-12-2010 17:40

Een geluk bij een ongeluk

De avonturen van Kruimeltje - Een geluk bij een ongeluk

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Een geluk bij een ongeluk. Kruimeltje wordt aangereden door de auto van de mooiste pianiste van de wereld. Eigenlijk lijkt ze wel heel erg...

30-12-2010 17:40

Het lakenmonster

De avonturen van Kruimeltje - Het lakenmonster

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het lakenmonster. Vader Keizer beschuldigt Kruimeltje van diefstal. De commissaris vindt helaas het gestolen geld onder het matras van Kru...

29-12-2010 17:40

AAAA!

De avonturen van Kruimeltje - AAAA!

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: AAAA!. Terwijl Kruimeltje in het ziekenhuis op bezoek is bij zijn nieuwe vriendinnetje, bedenkt Vader Keizer hele gemene plannen om zich v...

28-12-2010 17:45

De wonderdokter

De avonturen van Kruimeltje - De wonderdokter

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: De wonderdokter. Kruimeltje loopt weg uit het jongenshuis om zijn hond Moor te redden ...

27-12-2010 17:40

Het jongenshuis

De avonturen van Kruimeltje - Het jongenshuis

Jeugdserie Met: Stefan Perrier, Guus Dam, Jany van Dooren e.a. over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad. Afl.: Het jongenshuis. Er is geen ontsnappen aan, Kruimeltje moet naar school. Maar nog veel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De avonturen van Kruimeltje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Kruimeltje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Kruimeltje bij De avonturen van Kruimeltje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Kruimeltje. Heb je een uitzending van De avonturen van Kruimeltje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Kruimeltje gemist

Jeugdserie over de avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad.

Uitzending gemist van De avonturen van Kruimeltje? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Kruimeltje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 06-01-2012 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord