Programma gemist?

Jaaroverzicht. De tijdens NOS zet in aan het einde de van het tijdens kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin de met Beatrix en haar met familie bij waren tijdens betrokken op een rij. Door met de 2011-editie lopen tijdens twee in oranje draden: de veertigste verjaardag van van prinses de Máxima op 17 door mei en op de aanhoudende discussie over de rol door van het met staatshoofd in ons staatsbestel. op Dit laatste thema door was van het met door begin tot het einde tijdens van het jaar onderwerp van in gesprek. in In het jaaroverzicht van zijn niet op tv eerder uitgezonden beelden te zien naar van de film in Máxima, portret op tv van een prinses. De met NOS zond uit deze documentaire half mei van uit naar naar aanleiding van met de verjaardag van de prinses. Presentatie: het Astrid het Kersseboom.

Jaaroverzicht met de een het belangrijkste gebeurtenissen waar koningin een Beatrix en haar familie bij met een betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt een aan de hand van in oude en de nieuwe beelden van terug. Er wordt de onder meer uit de rol en het optreden een van de van Koningin bij de recente kabinetsformatie door belicht op tv en er is in nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal tijdens te zien van op tv de traditionele tijdens fotosessie met Prins Willem-Alexander, de in Prinses Máxima en de het prinsesjes Amalia, in Alexia en Ariane. Ook wordt stilgestaan van de bij de Damschreeuwer het tijdens de Nationale Dodenherdenking een op 4 de mei in Amsterdam, het een theelichtjesincident op Prinsjesdag en het op staatsbezoek uit van Koningin Beatrix aan op tv Noorwegen. tijdens Tenslotte staat het op programma stil bij de de groeiende belangstelling bij de door makers van dramaseries waarin een op tv de koninklijke familie met figureert. Presentatie: Astrid van Kersseboom.

januari 2021
15-12-2011 20:30

Aflevering 2

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 2

Jaaroverzicht. De NOS zet aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij waren betrokken op een rij. Door de 2011-editie lopen twee oranje draden: de veertigste verjaardag van pr...

20-12-2010 22:10

Aflevering 1

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 1

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van de Koningin bi...

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 bij NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010. Heb je een uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. AstridKersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van deKoningin bij de recente kabinetsformatie belicht en er is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal te zien van detraditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Ook wordtstilgestaan bij de Damschreeuwer tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei in Amsterdam, het 'theelichtjesincident'op Prinsjesdag en het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Tenslotte staat de NOS stil bij de groeiendebelangstelling bij de makers van dramaseries waarin de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!