Programma gemist?

Jaaroverzicht. De in NOS zet aan het uit in einde van het kalenderjaar de belangrijkste met gebeurtenissen in waar koningin Beatrix naar en haar een familie bij waren betrokken op op een rij. het Door de 2011-editie van lopen twee oranje draden: de in veertigste de verjaardag van prinses met Máxima op 17 naar mei en de aanhoudende discussie de over de een rol van het uit staatshoofd in ons staatsbestel. op Dit laatste thema het de was van het begin de tot het einde van het op op tv jaar onderwerp van naar gesprek. In het jaaroverzicht zijn uit niet de eerder uitgezonden beelden te in zien van door de film Máxima, het portret van een prinses. De in NOS naar zond deze documentaire half in mei uit naar op tv aanleiding van de verjaardag in van de prinses. naar Presentatie: de Astrid Kersseboom.

Jaaroverzicht door met de de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix van en haar familie op tv bij betrokken waren. door Astrid Kersseboom blikt de aan de door hand van een oude en nieuwe beelden terug. van Er uit wordt onder meer de rol de en op tv het optreden van de Koningin bij in de recente in kabinetsformatie belicht op tv en er is van nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal uit op tv te zien van de traditionele het fotosessie met Prins Willem-Alexander, uit Prinses Máxima van en met de prinsesjes Amalia, op Alexia en Ariane. van Ook wordt stilgestaan tijdens bij de Damschreeuwer uit tijdens de Nationale de Dodenherdenking op 4 tijdens mei in Amsterdam, het theelichtjesincident op tv op Prinsjesdag en een het staatsbezoek de van Koningin Beatrix uit aan Noorwegen. Tenslotte staat het uit programma uit stil bij de groeiende met belangstelling bij tijdens de makers van naar dramaseries waarin de uit koninklijke familie figureert. de Presentatie: Astrid van Kersseboom.

augustus 2021
15-12-2011 20:30

Aflevering 2

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 2

Jaaroverzicht. De NOS zet aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij waren betrokken op een rij. Door de 2011-editie lopen twee oranje draden: de veertigste verjaardag van pr...

20-12-2010 22:10

Aflevering 1

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 1

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van de Koningin bi...

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 bij NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010. Heb je een uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. AstridKersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van deKoningin bij de recente kabinetsformatie belicht en er is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal te zien van detraditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Ook wordtstilgestaan bij de Damschreeuwer tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei in Amsterdam, het 'theelichtjesincident'op Prinsjesdag en het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Tenslotte staat de NOS stil bij de groeiendebelangstelling bij de makers van dramaseries waarin de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!