Programma gemist?

Jaaroverzicht. op tv De NOS op zet aan het einde van uit het kalenderjaar de het belangrijkste gebeurtenissen door waar koningin Beatrix in en haar familie door bij waren betrokken op naar een de rij. Door de tijdens 2011-editie lopen twee oranje draden: door de veertigste verjaardag van met prinses Máxima op op 17 mei op en door de aanhoudende discussie over de rol in het van het staatshoofd in de ons staatsbestel. Dit een laatste thema het was van het een begin tot het einde van tijdens het jaar op tv onderwerp van gesprek. een In het jaaroverzicht zijn naar niet met eerder uitgezonden beelden te zien naar van met de film Máxima, op portret van een prinses. De NOS door de zond deze documentaire half van mei uit het naar aanleiding van de verjaardag op van de prinses. Presentatie: naar Astrid uit Kersseboom.

Jaaroverzicht op met de belangrijkste gebeurtenissen het waar koningin Beatrix op en haar een familie bij van betrokken waren. Astrid Kersseboom met blikt aan met de hand van een oude en nieuwe beelden op tv terug. Er wordt met onder meer de rol uit en in het optreden van de Koningin naar bij naar de recente kabinetsformatie het belicht en er het is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal op tv te zien het van uit de traditionele fotosessie met de Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima het en met de prinsesjes Amalia, Alexia in en Ariane. Ook wordt stilgestaan in bij de Damschreeuwer uit tijdens de Nationale tijdens Dodenherdenking op 4 door een mei in Amsterdam, het tijdens theelichtjesincident op het Prinsjesdag en het staatsbezoek van naar Koningin Beatrix aan van Noorwegen. uit Tenslotte staat het programma stil met bij tijdens de groeiende belangstelling het bij de makers van met dramaseries waarin de koninklijke familie op tv van figureert. Presentatie: Astrid de Kersseboom.

oktober 2019
15-12-2011 20:30

Aflevering 2

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 2

Jaaroverzicht. De NOS zet aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij waren betrokken op een rij. Door de 2011-editie lopen twee oranje draden: de veertigste verjaardag van pr...

20-12-2010 22:10

Aflevering 1

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 1

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van de Koningin bi...

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 bij NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010. Heb je een uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. AstridKersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van deKoningin bij de recente kabinetsformatie belicht en er is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal te zien van detraditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Ook wordtstilgestaan bij de Damschreeuwer tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei in Amsterdam, het 'theelichtjesincident'op Prinsjesdag en het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Tenslotte staat de NOS stil bij de groeiendebelangstelling bij de makers van dramaseries waarin de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!