Programma gemist?

Jaaroverzicht. door De NOS tijdens zet aan het naar einde van het kalenderjaar de de belangrijkste gebeurtenissen waar in koningin Beatrix en het haar familie bij met waren betrokken op in een naar rij. Door de 2011-editie lopen twee in oranje draden: de naar veertigste verjaardag van met prinses met Máxima op 17 mei met en de aanhoudende in discussie over de tijdens rol naar van het staatshoofd in op tv ons staatsbestel. in Dit laatste thema was op van het naar begin tot het tijdens einde van het met jaar onderwerp van gesprek. uit In het naar jaaroverzicht zijn niet eerder uitgezonden door beelden te zien van op tv de film Máxima, door portret van een op tv prinses. De NOS een zond deze met documentaire half tijdens mei uit op naar aanleiding van door de verjaardag van de een prinses. Presentatie: Astrid in Kersseboom.

Jaaroverzicht met door de belangrijkste uit gebeurtenissen waar koningin een Beatrix en haar familie op tv bij in betrokken waren. Astrid Kersseboom de blikt aan de door hand van oude en op nieuwe beelden van terug. Er op tv wordt onder meer de rol en uit het optreden naar van naar de Koningin bij door de recente kabinetsformatie uit belicht en er uit is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal met de te zien van de traditionele het fotosessie met tijdens Prins Willem-Alexander, uit Prinses Máxima en de naar prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. uit Ook de wordt stilgestaan van bij de Damschreeuwer tijdens de een Nationale Dodenherdenking op naar 4 de mei in Amsterdam, het op theelichtjesincident op Prinsjesdag en een het de staatsbezoek van Koningin Beatrix uit aan Noorwegen. de Tenslotte staat het programma de stil bij de groeiende belangstelling tijdens door bij de makers de van dramaseries waarin de naar koninklijke familie op figureert. Presentatie: Astrid op tv Kersseboom.

september 2020
15-12-2011 20:30

Aflevering 2

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 2

Jaaroverzicht. De NOS zet aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij waren betrokken op een rij. Door de 2011-editie lopen twee oranje draden: de veertigste verjaardag van pr...

20-12-2010 22:10

Aflevering 1

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 1

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van de Koningin bi...

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 bij NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010. Heb je een uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. AstridKersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van deKoningin bij de recente kabinetsformatie belicht en er is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal te zien van detraditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Ook wordtstilgestaan bij de Damschreeuwer tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei in Amsterdam, het 'theelichtjesincident'op Prinsjesdag en het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Tenslotte staat de NOS stil bij de groeiendebelangstelling bij de makers van dramaseries waarin de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!