Programma gemist?

Jaaroverzicht. naar De NOS tijdens zet aan het einde van de het kalenderjaar van de belangrijkste gebeurtenissen in waar koningin Beatrix het en haar familie bij waren uit betrokken op naar een in rij. Door de 2011-editie lopen door twee oranje draden: naar de veertigste verjaardag van het prinses Máxima van op 17 mei een en de van aanhoudende discussie over de rol op tv van het met staatshoofd uit in ons staatsbestel. Dit het laatste thema was van het op begin tot op het einde de van het jaar op tv onderwerp van gesprek. In het van jaaroverzicht zijn op tv niet naar eerder uitgezonden beelden te zien van op de film op tv Máxima, portret van met een tijdens prinses. De NOS zond deze documentaire uit half mei door uit van naar aanleiding van de de verjaardag van de prinses. Presentatie: door Astrid naar Kersseboom.

Jaaroverzicht in met de op tv belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix naar en haar familie een bij betrokken een waren. Astrid op Kersseboom blikt aan de hand door van door oude en nieuwe beelden terug. van Er wordt uit onder meer de rol de en het optreden tijdens van de Koningin van bij de recente naar kabinetsformatie belicht en er naar in is nog niet eerder uitgezonden uit beeldmateriaal te zien van van een de traditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, met Prinses de Máxima en de prinsesjes Amalia, door Alexia en Ariane. met Ook wordt stilgestaan een bij het de Damschreeuwer tijdens de naar Nationale Dodenherdenking op de 4 tijdens mei in Amsterdam, het een theelichtjesincident op tijdens Prinsjesdag en het in staatsbezoek van Koningin Beatrix aan op Noorwegen. uit Tenslotte staat het op tv programma stil bij de groeiende door belangstelling tijdens bij de makers van dramaseries waarin door de koninklijke op familie figureert. Presentatie: uit Astrid uit Kersseboom.

mei 2020
15-12-2011 20:30

Aflevering 2

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 2

Jaaroverzicht. De NOS zet aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij waren betrokken op een rij. Door de 2011-editie lopen twee oranje draden: de veertigste verjaardag van pr...

20-12-2010 22:10

Aflevering 1

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 1

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van de Koningin bi...

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 bij NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010. Heb je een uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. AstridKersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van deKoningin bij de recente kabinetsformatie belicht en er is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal te zien van detraditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Ook wordtstilgestaan bij de Damschreeuwer tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei in Amsterdam, het 'theelichtjesincident'op Prinsjesdag en het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Tenslotte staat de NOS stil bij de groeiendebelangstelling bij de makers van dramaseries waarin de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!