Programma gemist?

Jaaroverzicht. De NOS van zet in aan het einde van door het kalenderjaar de op belangrijkste gebeurtenissen waar uit koningin Beatrix en haar het familie met bij waren met betrokken op een rij. Door de op tv 2011-editie lopen twee naar oranje draden: uit de het veertigste verjaardag van prinses tijdens Máxima op 17 op tv mei en de aanhoudende op tv discussie over van de rol op tv van het staatshoofd op in ons staatsbestel. Dit laatste thema uit in was van het begin tot door het einde door van het uit jaar onderwerp van gesprek. In met het jaaroverzicht van zijn niet eerder tijdens uitgezonden beelden te zien tijdens van de van film Máxima, portret van een de prinses. door De NOS zond deze het documentaire half mei op tv uit naar aanleiding van op de verjaardag van een de prinses. Presentatie: door Astrid met Kersseboom.

Jaaroverzicht van met de belangrijkste naar gebeurtenissen waar in koningin Beatrix en haar tijdens familie bij betrokken waren. tijdens Astrid Kersseboom blikt in aan de hand de van naar oude en nieuwe beelden terug. van Er wordt onder op tv meer in de rol en het met optreden van de Koningin bij uit tijdens de recente kabinetsformatie belicht en naar er op tv is nog niet eerder uitgezonden een beeldmateriaal van te zien van door de traditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, in Prinses uit Máxima en de prinsesjes Amalia, het Alexia en Ariane. op Ook met wordt stilgestaan bij uit de Damschreeuwer tijdens de Nationale door Dodenherdenking op 4 door mei in Amsterdam, op tv het theelichtjesincident op met Prinsjesdag en uit het tijdens staatsbezoek van Koningin Beatrix aan met Noorwegen. Tenslotte tijdens staat het programma stil bij een de groeiende uit belangstelling bij de door makers van dramaseries van waarin tijdens de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid door met Kersseboom.

april 2021
15-12-2011 20:30

Aflevering 2

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 2

Jaaroverzicht. De NOS zet aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij waren betrokken op een rij. Door de 2011-editie lopen twee oranje draden: de veertigste verjaardag van pr...

20-12-2010 22:10

Aflevering 1

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 1

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van de Koningin bi...

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 bij NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010. Heb je een uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. AstridKersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van deKoningin bij de recente kabinetsformatie belicht en er is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal te zien van detraditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Ook wordtstilgestaan bij de Damschreeuwer tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei in Amsterdam, het 'theelichtjesincident'op Prinsjesdag en het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Tenslotte staat de NOS stil bij de groeiendebelangstelling bij de makers van dramaseries waarin de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!