Programma gemist?

Jaaroverzicht. met De NOS zet door aan het met einde van het kalenderjaar door de belangrijkste gebeurtenissen waar het koningin Beatrix en de haar familie de bij waren met betrokken op een een rij. Door de 2011-editie de lopen twee oranje draden: tijdens de veertigste tijdens verjaardag van prinses Máxima op op 17 naar mei en de aanhoudende discussie in tijdens over de rol van van het staatshoofd in een ons staatsbestel. de Dit laatste thema was van van het begin tot op het door einde van het jaar onderwerp van een gesprek. In uit het jaaroverzicht zijn niet door eerder uitgezonden met beelden te tijdens zien van uit de film Máxima, portret van de een prinses. De op tv NOS zond deze documentaire met het half mei uit naar het aanleiding van de verjaardag van op tv de prinses. Presentatie: de Astrid van Kersseboom.

Jaaroverzicht met de de belangrijkste in gebeurtenissen waar koningin Beatrix en tijdens haar met familie bij betrokken tijdens waren. Astrid op Kersseboom blikt aan de hand van naar tijdens oude en nieuwe beelden terug. naar Er op wordt onder meer de met rol en het tijdens optreden van de Koningin het bij door de recente kabinetsformatie belicht en door er is nog in niet eerder uitgezonden het beeldmateriaal te zien van tijdens door de traditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, uit op tv Prinses Máxima en in de prinsesjes Amalia, Alexia en van Ariane. Ook wordt op stilgestaan bij de op tv Damschreeuwer tijdens naar de Nationale Dodenherdenking op met 4 door mei in Amsterdam, het theelichtjesincident de op Prinsjesdag en uit het staatsbezoek van de Koningin Beatrix aan naar Noorwegen. op tv Tenslotte staat het programma stil op bij de de groeiende belangstelling bij de makers een van van dramaseries waarin de op koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid het van Kersseboom.

september 2021
15-12-2011 20:30

Aflevering 2

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 2

Jaaroverzicht. De NOS zet aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij waren betrokken op een rij. Door de 2011-editie lopen twee oranje draden: de veertigste verjaardag van pr...

20-12-2010 22:10

Aflevering 1

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 - Aflevering 1

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van de Koningin bi...

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 bij NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010. Heb je een uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 gemist

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. AstridKersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van deKoningin bij de recente kabinetsformatie belicht en er is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal te zien van detraditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Ook wordtstilgestaan bij de Damschreeuwer tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei in Amsterdam, het 'theelichtjesincident'op Prinsjesdag en het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Tenslotte staat de NOS stil bij de groeiendebelangstelling bij de makers van dramaseries waarin de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Oranje Jaaroverzicht 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!