Programma gemist?

Lukt het van een kleurrijk Bijlmerkoor hun op het blanke medezingers uit Staphorst aan het tijdens swingen te de krijgen? Dat wordt duidelijk op in uit deze serie op tv over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, het vooroordelen, gospel en een integratie. Zullen de door koorleden uit Staphorst uit en de Bijlmer op erin slagen door om een succesvol gezamenlijk het optreden neer te zetten op tijdens in het Gospel Festival en hoe zullen door de ze daarna afscheid nemen de van elkaar?

Lukt het op een kleurrijk Bijlmerkoor met hun in blanke medezingers uit Staphorst aan het de swingen te door krijgen? Dat wordt duidelijk in uit in deze serie over cultuurverschillen, religieuze een raakvlakken, vooroordelen, gospel naar en integratie. Het uit koor met uit Staphorst bezoekt op het monument ter nagedachtenis een aan de Bijlmerramp, op tv een belangrijke plek voor met de de Bijlmerbewoners. Verder zien het we hoe de koren op tv zich uit voorbereiden op hun optreden door tijdens de generale van repetitie.

Lukt met het een kleurrijk Bijlmerkoor hun uit blanke medezingers een uit Staphorst aan in het swingen te krijgen? naar Dat wordt duidelijk op tv in door deze serie over cultuurverschillen, religieuze in raakvlakken, vooroordelen, op gospel en tijdens integratie. De koren uit krijgen een spoedcursus door Afrikaans ritmisch bewegen, verder door komt souldiva Berget het Lewis een kijkje uit nemen. De van koren hebben nog maar naar twee een dagen de tijd voor hun optreden naar in de de Heineken Music het Hall.

Lukt door het een uit kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers een uit Staphorst tijdens aan het swingen te krijgen? het Dat wordt duidelijk de in deze van serie over cultuurverschillen, religieuze het op tv raakvlakken, vooroordelen, gospel en de integratie. De koorleden uit Staphorst naar bezoeken een kerkdienst in van in de Bijlmer en de de koren gaan naar voor het eerst samen tijdens oefenen naar voor hun optreden in de van Heineken tijdens Music Hall. Zijn de de Staphorsters een beetje door ritmisch?

Lukt naar het een kleurrijk tijdens Bijlmerkoor hun op blanke medezingers uit uit Staphorst aan het swingen in te krijgen? Dat wordt naar duidelijk in deze serie met over cultuurverschillen, religieuze tijdens raakvlakken, vooroordelen, gospel naar en op tv integratie.

september 2020
24-12-2010 18:20

Aflevering 5

Gospel in de polder - Aflevering 5

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorleden u...

23-12-2010 18:20

Aflevering 4

Gospel in de polder - Aflevering 4

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Het koor uit Staphors...

22-12-2010 18:25

Aflevering 3

Gospel in de polder - Aflevering 3

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koren krijgen een ...

21-12-2010 18:20

Aflevering 2

Gospel in de polder - Aflevering 2

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koorleden uit Stap...

20-12-2010 18:25

Aflevering 1

Gospel in de polder - Aflevering 1

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie.

Gospel in de polder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gospel in de polder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gospel in de polder bij Gospel in de polder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gospel in de polder. Heb je een uitzending van Gospel in de polder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gospel in de polder gemist

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijkin deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorledenuit Staphorst en de Bijlmer erin slagen om een succesvol gezamenlijk optreden neer te zetten op het Gospel Festival enhoe zullen ze daarna afscheid nemen van elkaar?

Uitzending gemist van Gospel in de polder? Hier kun je alle uitzendingen van Gospel in de polder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-12-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!