Programma gemist?

Lukt op tv het een kleurrijk Bijlmerkoor hun in de blanke medezingers uit Staphorst met aan het swingen een te krijgen? Dat wordt op duidelijk in deze tijdens serie over cultuurverschillen, religieuze naar een raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. tijdens Zullen het de koorleden uit Staphorst het en de Bijlmer erin in slagen om door een succesvol gezamenlijk optreden met neer te zetten op van het Gospel Festival op de en hoe zullen ze daarna afscheid uit nemen van door elkaar?

Lukt op tv het een kleurrijk Bijlmerkoor hun een blanke tijdens medezingers uit Staphorst van aan het op swingen te krijgen? van Dat wordt duidelijk in deze in serie over cultuurverschillen, de religieuze raakvlakken, een vooroordelen, gospel en van integratie. Het tijdens koor uit Staphorst naar bezoekt het monument ter nagedachtenis aan op de Bijlmerramp, op tv een belangrijke naar plek voor de in Bijlmerbewoners. Verder zien we de hoe de een koren zich voorbereiden op hun op optreden tijdens van de generale op tv repetitie.

Lukt op het een kleurrijk naar Bijlmerkoor hun blanke medezingers door uit Staphorst aan het het swingen te uit krijgen? de Dat wordt duidelijk op in deze serie over uit cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, op tv vooroordelen, gospel en door integratie. De door koren krijgen een spoedcursus Afrikaans op ritmisch bewegen, verder het komt souldiva naar Berget Lewis een kijkje naar nemen. De koren uit hebben nog van maar twee dagen de tijd op tv naar voor hun optreden in van de Heineken Music van Hall.

Lukt het een tijdens kleurrijk naar Bijlmerkoor hun blanke uit medezingers uit Staphorst naar aan het van swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk op tv in deze door serie door over cultuurverschillen, religieuze uit raakvlakken, vooroordelen, gospel en een integratie. De een koorleden uit Staphorst bezoeken een kerkdienst uit met in de Bijlmer met en de koren op tv gaan voor het eerst op tv samen oefenen voor hun de optreden in de Heineken de tijdens Music Hall. Zijn de de Staphorsters een beetje een ritmisch?

Lukt de het een het kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke door medezingers uit Staphorst aan het op swingen te krijgen? de Dat wordt duidelijk tijdens een in deze serie over cultuurverschillen, religieuze de raakvlakken, vooroordelen, gospel met met en integratie.

oktober 2019
24-12-2010 18:20

Aflevering 5

Gospel in de polder - Aflevering 5

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorleden u...

23-12-2010 18:20

Aflevering 4

Gospel in de polder - Aflevering 4

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Het koor uit Staphors...

22-12-2010 18:25

Aflevering 3

Gospel in de polder - Aflevering 3

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koren krijgen een ...

21-12-2010 18:20

Aflevering 2

Gospel in de polder - Aflevering 2

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koorleden uit Stap...

20-12-2010 18:25

Aflevering 1

Gospel in de polder - Aflevering 1

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie.

Gospel in de polder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gospel in de polder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gospel in de polder bij Gospel in de polder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gospel in de polder. Heb je een uitzending van Gospel in de polder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gospel in de polder gemist

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijkin deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorledenuit Staphorst en de Bijlmer erin slagen om een succesvol gezamenlijk optreden neer te zetten op het Gospel Festival enhoe zullen ze daarna afscheid nemen van elkaar?

Uitzending gemist van Gospel in de polder? Hier kun je alle uitzendingen van Gospel in de polder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-12-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!