Programma gemist?

Lukt het door een kleurrijk Bijlmerkoor hun een blanke naar medezingers uit Staphorst het aan het swingen te krijgen? op tv Dat wordt door duidelijk de in deze serie over naar cultuurverschillen, religieuze tijdens raakvlakken, vooroordelen, gospel en met integratie. Zullen de koorleden uit op tv Staphorst op en de de Bijlmer erin slagen de om een succesvol gezamenlijk optreden neer een te zetten op uit het Gospel Festival de en hoe op zullen ze daarna afscheid op uit nemen van elkaar?

Lukt de het een uit kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke in medezingers uit Staphorst op aan het swingen de te krijgen? op Dat wordt duidelijk in deze tijdens serie over cultuurverschillen, religieuze door raakvlakken, vooroordelen, de gospel en integratie. in Het koor uit Staphorst tijdens in bezoekt het monument ter nagedachtenis een aan op tv de Bijlmerramp, een belangrijke een plek voor de het Bijlmerbewoners. Verder zien we tijdens hoe door de koren zich uit voorbereiden op hun in optreden tijdens de generale op tv repetitie.

Lukt het naar een kleurrijk Bijlmerkoor op tv hun blanke medezingers uit de Staphorst in aan het swingen te krijgen? op tv Dat met wordt duidelijk in deze serie door de over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel tijdens en integratie. naar De koren krijgen het een spoedcursus Afrikaans ritmisch de bewegen, met verder komt souldiva Berget de Lewis van een kijkje nemen. De koren hebben het nog maar naar twee met dagen de tijd voor hun optreden op tv in de de Heineken Music door Hall.

Lukt op tv het een kleurrijk Bijlmerkoor hun op blanke medezingers door uit Staphorst een aan het swingen te krijgen? door Dat een wordt duidelijk in deze tijdens serie uit over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel op tv en integratie. van De op tv koorleden uit Staphorst bezoeken een in kerkdienst in de in Bijlmer het en de koren gaan voor het op tv eerst samen in oefenen voor in hun optreden in op tv de Heineken Music Hall. Zijn uit de het Staphorsters een naar beetje ritmisch?

Lukt het een in kleurrijk Bijlmerkoor naar hun blanke met medezingers uit Staphorst aan het een swingen te krijgen? met de Dat wordt duidelijk in deze serie de over cultuurverschillen, religieuze naar raakvlakken, vooroordelen, gospel uit en in integratie.

mei 2020
24-12-2010 18:20

Aflevering 5

Gospel in de polder - Aflevering 5

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorleden u...

23-12-2010 18:20

Aflevering 4

Gospel in de polder - Aflevering 4

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Het koor uit Staphors...

22-12-2010 18:25

Aflevering 3

Gospel in de polder - Aflevering 3

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koren krijgen een ...

21-12-2010 18:20

Aflevering 2

Gospel in de polder - Aflevering 2

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koorleden uit Stap...

20-12-2010 18:25

Aflevering 1

Gospel in de polder - Aflevering 1

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie.

Gospel in de polder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gospel in de polder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gospel in de polder bij Gospel in de polder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gospel in de polder. Heb je een uitzending van Gospel in de polder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gospel in de polder gemist

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijkin deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorledenuit Staphorst en de Bijlmer erin slagen om een succesvol gezamenlijk optreden neer te zetten op het Gospel Festival enhoe zullen ze daarna afscheid nemen van elkaar?

Uitzending gemist van Gospel in de polder? Hier kun je alle uitzendingen van Gospel in de polder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-12-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!