Programma gemist?

Lukt het het een kleurrijk Bijlmerkoor naar hun naar blanke medezingers uit Staphorst aan het een swingen van te krijgen? Dat de wordt duidelijk in de deze serie over cultuurverschillen, religieuze uit raakvlakken, vooroordelen, op tv gospel de en integratie. Zullen de koorleden uit uit Staphorst door en de Bijlmer erin slagen het om met een succesvol gezamenlijk optreden de neer te de zetten op het Gospel Festival in en hoe op tv zullen op tv ze daarna afscheid nemen van uit elkaar?

Lukt met het een de kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit de Staphorst met aan het swingen te uit krijgen? Dat uit wordt duidelijk met in deze serie met over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, een vooroordelen, gospel en integratie. Het op koor uit uit Staphorst bezoekt het monument uit ter nagedachtenis aan uit de Bijlmerramp, op tv een belangrijke plek voor in de door Bijlmerbewoners. Verder zien we hoe van de koren uit zich op tv voorbereiden op hun tijdens optreden tijdens de generale op tv repetitie.

Lukt het door een kleurrijk de Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit op Staphorst met aan het swingen in te krijgen? op tv Dat wordt duidelijk op in deze serie over naar cultuurverschillen, religieuze in raakvlakken, vooroordelen, gospel en in integratie. De het koren krijgen een spoedcursus Afrikaans op tv ritmisch op tv bewegen, verder komt souldiva Berget in Lewis een kijkje het nemen. een De koren hebben nog maar een twee dagen de tijd uit de voor hun optreden in in de Heineken Music uit Hall.

Lukt tijdens het een het kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit op tv Staphorst aan het een met swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk naar in deze serie in over cultuurverschillen, religieuze de raakvlakken, vooroordelen, het gospel en integratie. De op tv koorleden uit uit Staphorst bezoeken met een kerkdienst in uit de Bijlmer en met de koren gaan een voor het eerst samen oefenen het voor naar hun optreden in de naar Heineken Music Hall. tijdens Zijn de Staphorsters met een beetje door ritmisch?

Lukt het uit een kleurrijk Bijlmerkoor hun tijdens blanke medezingers de uit naar Staphorst aan het swingen de te krijgen? Dat een wordt duidelijk in een deze serie over cultuurverschillen, religieuze door in raakvlakken, vooroordelen, gospel en naar integratie.

januari 2021
24-12-2010 18:20

Aflevering 5

Gospel in de polder - Aflevering 5

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorleden u...

23-12-2010 18:20

Aflevering 4

Gospel in de polder - Aflevering 4

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Het koor uit Staphors...

22-12-2010 18:25

Aflevering 3

Gospel in de polder - Aflevering 3

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koren krijgen een ...

21-12-2010 18:20

Aflevering 2

Gospel in de polder - Aflevering 2

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koorleden uit Stap...

20-12-2010 18:25

Aflevering 1

Gospel in de polder - Aflevering 1

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie.

Gospel in de polder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gospel in de polder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gospel in de polder bij Gospel in de polder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gospel in de polder. Heb je een uitzending van Gospel in de polder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gospel in de polder gemist

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijkin deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorledenuit Staphorst en de Bijlmer erin slagen om een succesvol gezamenlijk optreden neer te zetten op het Gospel Festival enhoe zullen ze daarna afscheid nemen van elkaar?

Uitzending gemist van Gospel in de polder? Hier kun je alle uitzendingen van Gospel in de polder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-12-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!