Programma gemist?

Lukt in het een kleurrijk Bijlmerkoor in hun naar blanke medezingers uit in Staphorst aan het door swingen te krijgen? Dat het wordt duidelijk in deze serie op over cultuurverschillen, op tv religieuze raakvlakken, tijdens vooroordelen, gospel en door integratie. Zullen de koorleden uit de Staphorst en de tijdens Bijlmer erin slagen naar naar om een succesvol van gezamenlijk optreden neer te zetten op op tv het Gospel Festival op tv en hoe door zullen ze daarna naar afscheid nemen tijdens van elkaar?

Lukt door het een in kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers het uit Staphorst op tv aan het swingen door te krijgen? Dat wordt met duidelijk in in deze serie over tijdens cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, op tv vooroordelen, gospel en integratie. de Het koor een uit Staphorst bezoekt het monument door ter nagedachtenis de aan tijdens de Bijlmerramp, een van belangrijke plek voor de Bijlmerbewoners. Verder naar zien we hoe naar de in koren zich voorbereiden op naar hun uit optreden tijdens de generale naar repetitie.

Lukt het door een kleurrijk Bijlmerkoor hun naar blanke medezingers door uit Staphorst naar aan het swingen het te krijgen? door Dat wordt duidelijk in deze serie in over van cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, met vooroordelen, gospel naar en integratie. De koren krijgen een in spoedcursus tijdens Afrikaans ritmisch bewegen, verder komt een souldiva de Berget Lewis een naar kijkje nemen. naar De koren hebben naar nog maar twee dagen het de tijd voor hun optreden van in de Heineken naar Music naar Hall.

Lukt het een een kleurrijk Bijlmerkoor de hun uit blanke medezingers uit Staphorst tijdens aan het swingen te krijgen? uit tijdens Dat wordt duidelijk in deze tijdens serie over het cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, op tv gospel en integratie. De op tv koorleden uit Staphorst in bezoeken een kerkdienst een op in de Bijlmer en de koren in gaan voor tijdens het eerst samen met oefenen tijdens voor hun optreden in van de Heineken Music Hall. Zijn van de op Staphorsters een beetje de ritmisch?

Lukt het een het kleurrijk Bijlmerkoor hun een blanke medezingers van uit Staphorst aan met het swingen in te krijgen? van Dat wordt duidelijk in in deze serie over cultuurverschillen, in religieuze raakvlakken, vooroordelen, door gospel en op tv integratie.

september 2021
24-12-2010 18:20

Aflevering 5

Gospel in de polder - Aflevering 5

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorleden u...

23-12-2010 18:20

Aflevering 4

Gospel in de polder - Aflevering 4

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Het koor uit Staphors...

22-12-2010 18:25

Aflevering 3

Gospel in de polder - Aflevering 3

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koren krijgen een ...

21-12-2010 18:20

Aflevering 2

Gospel in de polder - Aflevering 2

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koorleden uit Stap...

20-12-2010 18:25

Aflevering 1

Gospel in de polder - Aflevering 1

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie.

Gospel in de polder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gospel in de polder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gospel in de polder bij Gospel in de polder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gospel in de polder. Heb je een uitzending van Gospel in de polder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gospel in de polder gemist

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijkin deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorledenuit Staphorst en de Bijlmer erin slagen om een succesvol gezamenlijk optreden neer te zetten op het Gospel Festival enhoe zullen ze daarna afscheid nemen van elkaar?

Uitzending gemist van Gospel in de polder? Hier kun je alle uitzendingen van Gospel in de polder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-12-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!