Programma gemist?

Lukt de het een kleurrijk Bijlmerkoor hun op tv blanke medezingers uit de van Staphorst aan het in swingen te krijgen? Dat met wordt duidelijk in het deze serie op over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, een gospel op tv en integratie. Zullen de op tv koorleden uit Staphorst en de van Bijlmer erin slagen uit uit om een succesvol gezamenlijk in optreden neer te zetten op tv op in het Gospel Festival en naar hoe zullen naar ze daarna afscheid nemen van op tv elkaar?

Lukt het een uit kleurrijk Bijlmerkoor hun op tv blanke medezingers uit uit Staphorst aan het in swingen te met krijgen? Dat wordt duidelijk op in op tv deze serie over door cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel door en door integratie. Het in koor uit Staphorst bezoekt het op monument het ter nagedachtenis aan de Bijlmerramp, met een belangrijke het plek voor de Bijlmerbewoners. het Verder zien uit we hoe de koren met zich een voorbereiden op hun optreden het tijdens de generale met repetitie.

Lukt naar het een met kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit het Staphorst aan uit het swingen te krijgen? tijdens Dat op wordt duidelijk in in deze serie over cultuurverschillen, een religieuze raakvlakken, vooroordelen, het gospel en integratie. naar De koren krijgen tijdens een spoedcursus Afrikaans het ritmisch bewegen, verder op tv komt souldiva Berget op tv Lewis een kijkje met nemen. De koren hebben uit nog in maar twee door dagen de tijd voor hun optreden op in de Heineken tijdens Music op Hall.

Lukt uit het een in kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit met Staphorst het aan het swingen naar te krijgen? Dat met wordt duidelijk in deze serie met met over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, het gospel op tv en integratie. De koorleden door uit Staphorst bezoeken een kerkdienst naar tijdens in de Bijlmer en de van koren gaan voor het de eerst uit samen oefenen voor tijdens hun optreden in het de Heineken tijdens Music Hall. Zijn met de Staphorsters een tijdens beetje ritmisch?

Lukt het uit een kleurrijk tijdens Bijlmerkoor hun blanke medezingers op uit Staphorst aan op tv het swingen te op krijgen? Dat wordt de duidelijk tijdens in deze serie over van cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, op tv gospel en van integratie.

mei 2021
24-12-2010 18:20

Aflevering 5

Gospel in de polder - Aflevering 5

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorleden u...

23-12-2010 18:20

Aflevering 4

Gospel in de polder - Aflevering 4

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Het koor uit Staphors...

22-12-2010 18:25

Aflevering 3

Gospel in de polder - Aflevering 3

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koren krijgen een ...

21-12-2010 18:20

Aflevering 2

Gospel in de polder - Aflevering 2

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. De koorleden uit Stap...

20-12-2010 18:25

Aflevering 1

Gospel in de polder - Aflevering 1

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijk in deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie.

Gospel in de polder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gospel in de polder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gospel in de polder bij Gospel in de polder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gospel in de polder. Heb je een uitzending van Gospel in de polder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gospel in de polder gemist

Lukt het een kleurrijk Bijlmerkoor hun blanke medezingers uit Staphorst aan het swingen te krijgen? Dat wordt duidelijkin deze serie over cultuurverschillen, religieuze raakvlakken, vooroordelen, gospel en integratie. Zullen de koorledenuit Staphorst en de Bijlmer erin slagen om een succesvol gezamenlijk optreden neer te zetten op het Gospel Festival enhoe zullen ze daarna afscheid nemen van elkaar?

Uitzending gemist van Gospel in de polder? Hier kun je alle uitzendingen van Gospel in de polder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-12-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!