Programma gemist?

In 2008 zat de Hans Liberg naar 25 jaar in in het vak. de Dat werd gevierd met uit een door spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit een kwart op eeuw uit succesvol repertoire, maar dan door wel op tv gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in naar een in nieuw jasje gestoken. Een uit show met de bekende op Liberg-ingrediënten: bruisende energie, van grote muzikaliteit uit en naar een zeer hoog lachgehalte. Afl.: Deel door van 2.

In 2008 zat naar Hans Liberg 25 tijdens jaar een in het naar vak. Dat werd gevierd in met een spetterende een jubileumshow (in twee delen). uit Hoogtepunten van uit een kwart op tv eeuw succesvol repertoire, naar maar dan wel gerecycled, gepimpt, van gerenoveerd, omgebouwd en in tijdens tijdens een nieuw jasje gestoken. Een uit show uit met de bekende Liberg-ingrediënten: de bruisende energie, grote muzikaliteit naar en tijdens een zeer hoog lachgehalte. Deel 2 met op 22 december door a.s. tijdens Afl.: Deel op 1.

januari 2021
21-12-2010 22:30

Deel 2

25 Jaar Hans Liberg - Deel 2

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasje gestoken. Ee...

20-12-2010 23:05

Deel 1

25 Jaar Hans Liberg - Deel 1

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow (in twee delen). Hoogtepunten uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw ja...

25 Jaar Hans Liberg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Hans Liberg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Hans Liberg bij 25 Jaar Hans Liberg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Hans Liberg. Heb je een uitzending van 25 Jaar Hans Liberg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Hans Liberg gemist

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit eenkwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasjegestoken. Een show met de bekende Liberg-ingrediënten: bruisende energie, grote muzikaliteit en een zeer hooglachgehalte. Afl.: Deel 2.

Uitzending gemist van 25 Jaar Hans Liberg? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Hans Liberg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2010 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!