Programma gemist?

In tijdens 2008 zat Hans Liberg 25 naar jaar in het de vak. Dat naar werd het gevierd met een spetterende jubileumshow. uit Hoogtepunten uit op een kwart eeuw succesvol repertoire, in maar van dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, in omgebouwd en de in een nieuw door jasje gestoken. Een op tv show met tijdens de bekende Liberg-ingrediënten: uit bruisende energie, op grote muzikaliteit en door een zeer hoog lachgehalte. Afl.: Deel in naar 2.

In 2008 met zat Hans Liberg 25 op tv jaar uit in het vak. tijdens Dat werd de gevierd met een spetterende jubileumshow (in van twee delen). de Hoogtepunten uit een kwart op tv eeuw van succesvol repertoire, maar dan wel door gerecycled, gepimpt, een gerenoveerd, door omgebouwd en in een nieuw jasje het tijdens gestoken. Een show met de bekende van naar Liberg-ingrediënten: bruisende energie, op tv grote muzikaliteit en een zeer hoog tijdens lachgehalte. op Deel 2 op in 22 december a.s. Afl.: naar Deel naar 1.

september 2020
21-12-2010 22:30

Deel 2

25 Jaar Hans Liberg - Deel 2

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasje gestoken. Ee...

20-12-2010 23:05

Deel 1

25 Jaar Hans Liberg - Deel 1

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow (in twee delen). Hoogtepunten uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw ja...

25 Jaar Hans Liberg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Hans Liberg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Hans Liberg bij 25 Jaar Hans Liberg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Hans Liberg. Heb je een uitzending van 25 Jaar Hans Liberg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Hans Liberg gemist

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit eenkwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasjegestoken. Een show met de bekende Liberg-ingrediënten: bruisende energie, grote muzikaliteit en een zeer hooglachgehalte. Afl.: Deel 2.

Uitzending gemist van 25 Jaar Hans Liberg? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Hans Liberg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2010 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!