Programma gemist?

In de 2008 zat Hans naar Liberg 25 jaar in het van de vak. Dat werd gevierd met een van spetterende jubileumshow. Hoogtepunten door uit een kwart op eeuw succesvol repertoire, door maar dan wel op gerecycled, op gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd op tv en in een nieuw naar jasje gestoken. tijdens Een show met de bekende de Liberg-ingrediënten: tijdens bruisende energie, grote van muzikaliteit en een de zeer hoog lachgehalte. tijdens Afl.: Deel van 2.

In 2008 uit zat Hans Liberg van 25 door jaar in het naar vak. Dat werd gevierd met een een spetterende jubileumshow (in op twee tijdens delen). Hoogtepunten het uit een kwart eeuw succesvol repertoire, in maar dan wel op tv gerecycled, het gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd in en in een nieuw jasje op tv gestoken. Een op tv show met de bekende het Liberg-ingrediënten: op tv bruisende energie, grote muzikaliteit en het van een zeer hoog lachgehalte. Deel 2 op op van 22 december a.s. de Afl.: Deel op 1.

september 2021
21-12-2010 22:30

Deel 2

25 Jaar Hans Liberg - Deel 2

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasje gestoken. Ee...

20-12-2010 23:05

Deel 1

25 Jaar Hans Liberg - Deel 1

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow (in twee delen). Hoogtepunten uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw ja...

25 Jaar Hans Liberg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Hans Liberg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Hans Liberg bij 25 Jaar Hans Liberg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Hans Liberg. Heb je een uitzending van 25 Jaar Hans Liberg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Hans Liberg gemist

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit eenkwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasjegestoken. Een show met de bekende Liberg-ingrediënten: bruisende energie, grote muzikaliteit en een zeer hooglachgehalte. Afl.: Deel 2.

Uitzending gemist van 25 Jaar Hans Liberg? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Hans Liberg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2010 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!