Programma gemist?

In 2008 uit zat op Hans Liberg 25 jaar de in het vak. Dat werd tijdens gevierd met het een spetterende jubileumshow. in Hoogtepunten uit een kwart op tv met eeuw succesvol repertoire, maar het dan wel met gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en uit in een nieuw jasje op gestoken. Een show op het met de bekende Liberg-ingrediënten: bruisende energie, uit grote een muzikaliteit en een zeer hoog op tv uit lachgehalte. Afl.: Deel op tv 2.

In 2008 zat het Hans Liberg 25 tijdens jaar in het door vak. Dat werd van een gevierd met een de spetterende jubileumshow (in twee delen). Hoogtepunten uit een uit een kwart eeuw succesvol repertoire, door maar dan wel door gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, van omgebouwd en in met op tv een nieuw jasje gestoken. Een show door met met de bekende Liberg-ingrediënten: bruisende door energie, grote muzikaliteit en de een zeer van hoog lachgehalte. Deel in 2 op 22 december met a.s. Afl.: Deel door het 1.

mei 2020
21-12-2010 22:30

Deel 2

25 Jaar Hans Liberg - Deel 2

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasje gestoken. Ee...

20-12-2010 23:05

Deel 1

25 Jaar Hans Liberg - Deel 1

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow (in twee delen). Hoogtepunten uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw ja...

25 Jaar Hans Liberg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Hans Liberg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Hans Liberg bij 25 Jaar Hans Liberg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Hans Liberg. Heb je een uitzending van 25 Jaar Hans Liberg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Hans Liberg gemist

In 2008 zat Hans Liberg 25 jaar in het vak. Dat werd gevierd met een spetterende jubileumshow. Hoogtepunten uit eenkwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasjegestoken. Een show met de bekende Liberg-ingrediënten: bruisende energie, grote muzikaliteit en een zeer hooglachgehalte. Afl.: Deel 2.

Uitzending gemist van 25 Jaar Hans Liberg? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Hans Liberg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2010 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!