Programma gemist?
maart 2017
19-07-2012 20:00

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Met je neus in de boter - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Het jonge idool Thomas Berge bezorgt zijn superfan Laura de dag van haar leven.

08-02-2011 21:25

Aflevering 9

Met je neus in de boter - Aflevering 9

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of 'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van de serie. Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogen aanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrast en vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurt een optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeuren kunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger. Het jonge idool Thomas Berge bezorgt zijn superfan Laura de dag van haar leven. Laura woont nog bij haar ouders en haar enthousiaste vader nodigt de hele buurt uit voor een miniconcert van Thomas. Terwijl hij de huiskamer ombouwt tot een ware concertzaal, koken de nerveuze Laura en haar moeder het lievelingsgerecht van Thomas. Het is een gezellige boel, maar Laura krijgt in haar bomvolle huiskamer tot haar spijt geen minuut privacy met Thomas.

01-02-2011 21:25

Aflevering 8

Met je neus in de boter - Aflevering 8

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of 'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van de serie. Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogen aanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrast en vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurt een optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeuren kunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger. Jeroen van der Boom staat voor de deur van Arno en Francine. Superfans Arno en Francine beschouwen Jeroen als een 'uit de hand gelopen hobby'. Ze bezoeken soms in één weekend wel vier keer een concert van de populaire zanger. Maar deze avond zijn de rollen omgedraaid en komt Jeroen van der Boom bij het stel uit Utrecht over de vloer.

25-01-2011 21:25

Aflevering 7

Met je neus in de boter - Aflevering 7

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of 'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van de serie. Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogen aanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrast en vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurt een optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeuren kunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger. Zangeres Do bezorgt haar grote fan Susanne de schrik van haar leven. Do staat onverwacht voor de deur en wil die avond graag bij Susanne en haar ouders een hapje komen eten. Gelukkig heeft Susanne de stamppot al klaar, maar daar wil Do niets van weten. Vanwege de extreme kou ziet Do liever iets heel exotisch op het menu...

18-01-2011 21:25

Aflevering 6

Met je neus in de boter - Aflevering 6

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of 'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van de serie. Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogen aanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrast en vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurt een optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeuren kunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger. Lange Frans verrast zijn grote fan René uit Leeuwarden. René staat met zijn mond vol tanden als Lange Frans hem op school overvalt met de vraag of hij die avond kan komen eten. Gelukkig draait René, tot grote verbazing van zijn moeder, zijn hand niet om voor een culinair gerecht. Als fanatiek twitteraar doet hij een oproep aan andere fans om ook aan te schuiven bij het eten...

11-01-2011 21:25

Aflevering 5

Met je neus in de boter - Aflevering 5

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of 'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van de serie. Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogen aanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrast en vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurt een optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeuren kunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger. Xander de Buisonjé staat voor de deur van zijn grote fan José uit Zwammerdam. Hij komt net op het goede moment, want José heeft een baaldag. Als idool Xander zichzelf uitnodigt voor een echte Hollandse Pot lopen de emoties hoog op en slaan de stress en paniek bij José toe. Maar Xander weet José en haar vriendinnen te verrassen met een bijzonder cadeau en laat daarbij de grote wens van José ook nog eens in vervulling gaan...

04-01-2011 21:25

Aflevering 4

Met je neus in de boter - Aflevering 4

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of 'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van de serie. Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogen aanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrast en vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurt een optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeuren kunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger.

28-12-2010 21:25

Aflevering 3

Met je neus in de boter - Aflevering 3

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of 'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van de serie. Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogen aanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrast en vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurt een optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeuren kunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger.

21-12-2010 21:25

Aflevering 1

Met je neus in de boter - Aflevering 1

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of 'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van de serie. Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogen aanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrast en vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurt een optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeuren kunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger. Nick & Simon verrassen de studerende zusjes Margreet en Alida Martini uit Groningen. Deze twee zijn in alle staten als ze horen dat Nick & Simon bij hun thuis komen eten. De zenuwen gieren door hun lijf en dan moet er ook nog iets fatsoenlijks te eten op tafel komen.

Met je neus in de boter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met je neus in de boter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met je neus in de boter bij Met je neus in de boter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met je neus in de boter. Heb je een uitzending van Met je neus in de boter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met je neus in de boter gemist

Het zal je maar gebeuren. De bel gaat, je doet de deur open en daar staat jouw grote idool. En die vraagt ook nog of'ie bij je mag komen eten'. Je kunt het bijna niet geloven, maar het is écht waar. Dit gegeven is de basis van deserie.Onder andere Jeroen van der Boom, 3JS, Xander de Buisonjé en Nick & Simon vragen hun fans aan de deur of ze mogenaanschuiven voor het avondeten. De camera volgt de hysterische fan die met de neus in de boter valt en totaal verrasten vol ongeloof familieleden en vrienden optrommelt om ook langs te komen. Terwijl de artiest ondertussen in de buurteen optreden geeft, gaat de fan inkopen doen om een maaltijd voor die avond voor te bereiden. Voor tips en voorkeurenkunnen ze tussendoor bellen met hun favoriete zanger.

Uitzending gemist van Met je neus in de boter? Hier kun je alle uitzendingen van Met je neus in de boter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 19-07-2012 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord