Programma gemist?

Vier van bekende Nederlanders, die door gewend zijn aan een met leven uit in de schijnwerpers met een luxe en op voorspoed, gaan zeven op tv dagen en zes tijdens nachten de straat op. uit Zij moeten zien het te leven en overleven tussen het de daklozen. van De vier BN'ers door die deze uitdaging in aangaan tijdens zijn: Kim Feenstra (model), in Tim Haars (presentator/acteur), Esther uit Schouten naar (kampioen boksen) en op Chris Tates (acteur). Subtiel een gevolgd door een camera, worden van het zij geconfronteerd met de van harde werkelijkheid van het leven op op straat. met Ze ervaren hoe op tv het is om op tv elke een dag opnieuw te moeten zoeken naar door eten en een op slaapplaats, beoordeeld te met worden op het een armoedig in uiterlijk en soms op tv zelfs openlijk genegeerd te met worden. Hoe op tv gaat een bekende Nederlander, de die gewend van is aan een veel aandacht, hiermee om? tijdens Zij moeten op al hun bezittingen in inleveren en mogen geen de gebruikmaken van hun van bekendheid en het status. Gedurende hun zwerversbestaan een slapen ze de op straat, maar ook de in opvangcentra. de De vier BN'ers worden een paar van dagen in gekoppeld aan een uit dakloze buddy, die met ze mee op tijdens sleeptouw neemt een en laat zien door hoe ze op straat kunnen overleven. op in Hoe kijken zij na van deze zeven dagen en uit zes nachten aan tegen het op tv de daklozen en op tv worden hun eventuele vooroordelen met weggenomen? Presentatie: het Ajouad el Miloudi.

Vier uit bekende Nederlanders, die gewend zijn op aan in een leven in de uit schijnwerpers op tv met luxe en tijdens voorspoed, gaan zeven dagen en zes van door nachten de straat op. Zij op moeten zien te leven tijdens met en overleven tussen op tv de daklozen. De vier met BN'ers die deze uitdaging tijdens aangaan met zijn: Kim Feenstra (model), Tim Haars op tv (presentator/acteur), Esther Schouten op op tv (kampioen boksen) en in Chris Tates (acteur). Subtiel gevolgd door van tijdens een camera, worden zij geconfronteerd met van de uit harde werkelijkheid van het leven in op straat. Ze met ervaren op tv hoe het is om elke een dag opnieuw met te moeten door zoeken naar eten van en een slaapplaats, beoordeeld in te worden op een door een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk uit genegeerd te worden. op tv Hoe gaat een de bekende Nederlander, op tv die het gewend is aan veel aandacht, hiermee het om? Zij moeten naar op al hun bezittingen met inleveren en mogen naar geen gebruikmaken van hun het bekendheid en van status. Gedurende hun zwerversbestaan op tv slapen ze op van straat, maar op tv ook in opvangcentra. De vier van BN'ers worden een paar de dagen gekoppeld aan van een dakloze door buddy, uit die ze mee op sleeptouw neemt een door en laat zien hoe tijdens ze op op tv straat kunnen overleven. Hoe kijken zij tijdens na deze een zeven dagen en met zes nachten door aan tegen de daklozen en op tv worden de hun eventuele vooroordelen weggenomen? Presentatie: door door Ajouad el Miloudi.

Vier het bekende Nederlanders, de die gewend zijn aan een naar leven in het de schijnwerpers met luxe en uit voorspoed, gaan zeven van dagen en een zes nachten de straat tijdens op. Zij moeten in zien te leven van en overleven op tv tussen de daklozen. de De vier BN'ers die door deze uitdaging uit aangaan zijn: Kim naar Feenstra (model), Tim Haars tijdens (presentator/acteur), Esther Schouten van (kampioen boksen) tijdens en Chris Tates (acteur). in Subtiel gevolgd door met een camera, worden door zij geconfronteerd op met de tijdens harde werkelijkheid van het van leven op tijdens straat. Ze ervaren door hoe het is om elke een dag opnieuw te door moeten zoeken op tv naar van eten en een slaapplaats, beoordeeld in te worden het op een armoedig van uiterlijk en soms naar zelfs openlijk genegeerd te in worden. Hoe uit gaat een bekende Nederlander, het die gewend is aan met veel aandacht, hiermee met om? Zij moeten tijdens al hun bezittingen van inleveren en mogen met geen gebruikmaken naar van hun bekendheid en met op status. Gedurende hun in zwerversbestaan slapen ze met op straat, maar ook op in opvangcentra. De vier BN'ers op tv worden een naar paar op dagen gekoppeld aan een tijdens dakloze buddy, die ze mee uit op sleeptouw neemt de en van laat zien naar hoe ze op straat kunnen van overleven. Hoe op tv kijken zij de na deze zeven dagen op en zes nachten aan op tegen de naar daklozen en worden hun uit eventuele vooroordelen weggenomen? Presentatie: naar Ajouad el in Miloudi.

Vier de bekende Nederlanders, die gewend op tv zijn door aan een leven in de schijnwerpers op tv door met luxe en voorspoed, gaan op zeven dagen en zes door het nachten de straat op. uit Zij moeten het zien te leven en overleven tussen met de daklozen. uit De vier van BN'ers die deze uitdaging in aangaan zijn: Kim Feenstra een het (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther door Schouten op tv (kampioen boksen) en Chris Tates op (acteur). naar Subtiel gevolgd door een camera, worden met zij geconfronteerd met de de een harde werkelijkheid van het de leven op straat. Ze tijdens het ervaren hoe het is om elke op tv dag het opnieuw te moeten zoeken uit naar eten uit en een slaapplaats, beoordeeld de te de worden op een met armoedig uiterlijk en soms van zelfs openlijk uit genegeerd te worden. op Hoe gaat een bekende Nederlander, die tijdens gewend is op tv aan veel aandacht, hiermee tijdens om? Zij moeten door op al hun bezittingen de inleveren en mogen de geen gebruikmaken van hun tijdens bekendheid en status. naar Gedurende hun zwerversbestaan op slapen ze op straat, maar uit ook in de opvangcentra. tijdens De vier BN'ers worden een naar paar dagen gekoppeld aan op tv een in dakloze buddy, die ze mee met op tijdens sleeptouw neemt en laat met zien hoe op tv ze op straat kunnen de overleven. Hoe kijken zij van na uit deze zeven dagen van en zes nachten aan tegen in de daklozen en tijdens worden hun op eventuele vooroordelen op tv weggenomen? Presentatie: de Ajouad el Miloudi.

Vier in bekende Nederlanders, die uit gewend zijn aan het een leven in uit de schijnwerpers met het luxe en uit voorspoed, gaan zeven dagen van en zes nachten de straat het op. Zij uit moeten een zien te leven en overleven tussen in de naar daklozen. De vier BN'ers met die deze uitdaging aangaan naar zijn: Kim Feenstra naar (model), tijdens Tim Haars (presentator/acteur), Esther een Schouten (kampioen boksen) en het Chris door Tates (acteur). Subtiel gevolgd door van een camera, worden van zij geconfronteerd met de op de harde werkelijkheid door van het leven op tv op straat. Ze met ervaren hoe het is om een elke dag opnieuw te naar moeten zoeken naar in eten en een op naar slaapplaats, beoordeeld te het worden op een armoedig uit uiterlijk en soms zelfs van openlijk in genegeerd te worden. Hoe naar gaat een met bekende Nederlander, die gewend is aan het op veel aandacht, hiermee om? Zij de moeten al hun bezittingen het inleveren en mogen uit geen het gebruikmaken van hun het bekendheid en door status. Gedurende hun zwerversbestaan slapen van ze een op straat, maar ook van in opvangcentra. De op tv vier BN'ers worden een paar tijdens de dagen gekoppeld aan een een dakloze buddy, naar die ze mee op sleeptouw neemt de en laat zien uit hoe ze op op tv straat kunnen overleven. uit Hoe kijken zij van na deze op tv zeven dagen en zes met nachten aan van tegen de uit daklozen en van worden hun eventuele op vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad el door Miloudi.

Vier het bekende Nederlanders, die gewend zijn de aan een tijdens leven in de schijnwerpers in in met luxe en voorspoed, gaan zeven tijdens dagen en door zes nachten tijdens de straat op. Zij op moeten zien te door leven en op overleven tussen de daklozen. de De vier door BN'ers die deze uitdaging op aangaan op zijn: Kim Feenstra (model), Tim de Haars (presentator/acteur), Esther naar Schouten (kampioen boksen) en door Chris met Tates (acteur). Subtiel gevolgd het door door een camera, worden zij geconfronteerd van met de naar harde werkelijkheid van in het leven op straat. Ze het ervaren met hoe het is om elke naar dag opnieuw te tijdens moeten zoeken naar door door eten en een slaapplaats, beoordeeld met te worden op een met armoedig uit uiterlijk en soms zelfs openlijk op tv genegeerd te naar worden. op tv Hoe gaat een bekende Nederlander, die op tv het gewend is aan veel aandacht, hiermee met om? Zij moeten door de al hun bezittingen inleveren het en mogen geen gebruikmaken het van naar hun bekendheid en status. Gedurende hun een met zwerversbestaan slapen ze op straat, naar maar ook een in opvangcentra. De vier met BN'ers worden een van paar dagen gekoppeld aan op een dakloze buddy, van uit die ze mee op sleeptouw een neemt en in laat zien hoe ze door op straat uit kunnen overleven. Hoe kijken zij tijdens een na deze zeven dagen en van zes nachten aan door tegen de daklozen en op worden hun eventuele de naar vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad el op tv Miloudi.

Vier bekende Nederlanders, door die gewend zijn met in aan een leven in de schijnwerpers de met luxe en van voorspoed, met gaan zeven dagen op tv en zes nachten op de straat op. Zij op moeten zien door te leven en het overleven tussen de daklozen. uit De vier BN'ers de die naar deze uitdaging aangaan een zijn: Kim Feenstra (model), naar Tim Haars (presentator/acteur), Esther een Schouten (kampioen een boksen) en Chris Tates (acteur). met Subtiel gevolgd door naar op een camera, worden door zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid door op tv van het leven op straat. Ze uit ervaren hoe op tv het is op om elke op dag opnieuw te moeten zoeken tijdens naar eten en de een slaapplaats, met beoordeeld te met worden op een naar armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk naar genegeerd te het worden. Hoe met gaat een bekende Nederlander, een die gewend naar is aan veel aandacht, een hiermee om? Zij moeten met al op hun bezittingen op inleveren en mogen op geen gebruikmaken van hun met bekendheid en status. Gedurende hun tijdens zwerversbestaan slapen het ze op straat, door maar ook in opvangcentra. tijdens De vier BN'ers in worden een paar op tv dagen gekoppeld aan tijdens naar een dakloze buddy, die van ze mee op sleeptouw neemt in en laat door zien naar hoe ze op van straat kunnen overleven. Hoe kijken het zij na met deze zeven dagen en zes op nachten aan een tegen de naar daklozen en het worden hun eventuele vooroordelen weggenomen? tijdens Presentatie: Ajouad el met Miloudi.

Vier een bekende Nederlanders, een die gewend zijn aan uit een leven in de op tv schijnwerpers met met luxe en voorspoed, in gaan zeven dagen en uit zes nachten uit de straat op. op tv Zij moeten van zien te leven en overleven tussen uit de een daklozen. De vier BN'ers een die tijdens deze uitdaging aangaan in zijn: Kim Feenstra tijdens (model), Tim Haars (presentator/acteur), door Esther Schouten (kampioen boksen) en naar Chris een Tates (acteur). Subtiel gevolgd uit door een van camera, worden zij geconfronteerd met het met de harde werkelijkheid met van het leven op door straat. Ze ervaren hoe het op tv de is om elke uit dag opnieuw te moeten zoeken naar de naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te naar worden op met een armoedig uiterlijk en uit soms zelfs openlijk het het genegeerd te worden. naar Hoe gaat een bekende Nederlander, het die gewend met is aan op veel aandacht, hiermee om? op Zij moeten al met hun bezittingen inleveren de en mogen geen gebruikmaken het van hun bekendheid uit en status. Gedurende op hun zwerversbestaan slapen ze een uit op straat, maar ook in opvangcentra. naar op De vier BN'ers een worden een paar dagen gekoppeld aan de een dakloze buddy, van die ze een mee op sleeptouw de neemt en laat zien naar hoe naar ze op straat kunnen een overleven. Hoe kijken zij een na de deze zeven dagen de en zes van nachten aan tegen de daklozen en door worden hun de eventuele vooroordelen weggenomen? het Presentatie: Ajouad in el Miloudi.

november 2018
08-02-2011 20:25

Aflevering 8

KRO's Stinkend - Aflevering 8

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

01-02-2011 20:25

Aflevering 7

KRO's Stinkend - Aflevering 7

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

25-01-2011 20:25

Aflevering 6

KRO's Stinkend - Aflevering 6

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

18-01-2011 20:25

Aflevering 5

KRO's Stinkend - Aflevering 5

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

11-01-2011 20:25

Aflevering 4

KRO's Stinkend - Aflevering 4

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

04-01-2011 20:25

Aflevering 3

KRO's Stinkend - Aflevering 3

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

28-12-2010 20:25

Aflevering 2

KRO's Stinkend - Aflevering 2

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

21-12-2010 20:25

Aflevering 1

KRO's Stinkend - Aflevering 1

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

KRO's Stinkend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Stinkend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Stinkend bij KRO's Stinkend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Stinkend. Heb je een uitzending van KRO's Stinkend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Stinkend gemist

beroemd & dakloos,Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen enzes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdagingaangaan zijn: Kim Feenstra (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten (kampioen boksen) en Chris Tates(acteur). Subtiel gevolgd door een camera, worden zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven opstraat. Ze ervaren hoe het is om elke dag opnieuw te moeten zoeken naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te wordenop een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk genegeerd te worden. Hoe gaat een bekende Nederlander, die gewend isaan veel aandacht, hiermee om? Zij moeten al hun bezittingen inleveren en mogen geen gebruikmaken van hun bekendheid enstatus. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze op straat, maar ook in opvangcentra. De vier BN'ers worden een paardagen gekoppeld aan een dakloze buddy, die ze mee op sleeptouw neemt en laat zien hoe ze op straat kunnen overleven.Hoe kijken zij na deze zeven dagen en zes nachten aan tegen de daklozen en worden hun eventuele vooroordelenweggenomen?

Uitzending gemist van KRO's Stinkend? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Stinkend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-02-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord