Programma gemist?

Vier bekende naar Nederlanders, die naar gewend zijn aan een door leven tijdens in de schijnwerpers met in luxe en naar voorspoed, gaan zeven dagen en naar zes met nachten de straat op. Zij in moeten tijdens zien te leven en met overleven tussen de daklozen. een De vier BN'ers door die door deze uitdaging aangaan zijn: Kim op Feenstra (model), Tim Haars een tijdens (presentator/acteur), Esther Schouten (kampioen boksen) op tv en de Chris Tates (acteur). Subtiel gevolgd op door een uit camera, worden zij geconfronteerd van met de met harde werkelijkheid van het leven naar op straat. in Ze het ervaren hoe het is om uit elke dag opnieuw naar te moeten tijdens zoeken naar eten en tijdens een slaapplaats, het beoordeeld te worden op een van naar armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk het genegeerd te tijdens worden. Hoe door gaat een van bekende Nederlander, die de gewend is aan veel aandacht, in hiermee om? de Zij moeten uit al hun bezittingen inleveren en mogen naar de geen gebruikmaken van in hun bekendheid en status. Gedurende op hun zwerversbestaan slapen ze naar op straat, van maar ook in tijdens opvangcentra. De uit vier BN'ers worden in een paar dagen gekoppeld door aan op tv een dakloze buddy, die ze mee een op door sleeptouw neemt en op laat zien hoe ze op de straat kunnen overleven. de uit Hoe kijken zij tijdens na deze zeven dagen op tv en zes nachten aan tegen door de daklozen en het worden hun van eventuele vooroordelen weggenomen? Presentatie: het Ajouad uit el Miloudi.

Vier uit bekende Nederlanders, die naar gewend zijn aan een de leven in de met schijnwerpers met luxe en met voorspoed, van gaan zeven in dagen en zes nachten de straat het op. Zij naar moeten zien te leven met en op overleven tussen de daklozen. het De vier BN'ers op tv die deze uitdaging aangaan op in zijn: Kim Feenstra in (model), Tim Haars (presentator/acteur), de Esther Schouten (kampioen boksen) en uit Chris Tates uit (acteur). Subtiel gevolgd door een in een camera, worden zij naar geconfronteerd met de harde werkelijkheid op tv van het met leven op door straat. Ze ervaren uit hoe het is om een elke dag opnieuw uit te moeten zoeken tijdens naar eten en een van slaapplaats, beoordeeld te in op worden op een door armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk op genegeerd te in worden. Hoe gaat een het bekende Nederlander, op tv die gewend is aan tijdens veel een aandacht, hiermee om? Zij moeten tijdens al hun bezittingen met inleveren en mogen tijdens geen uit gebruikmaken van hun bekendheid en een status. Gedurende met hun zwerversbestaan slapen ze van op straat, maar op ook in door opvangcentra. De op tv vier BN'ers worden een naar paar dagen uit gekoppeld aan een door dakloze buddy, tijdens die ze mee op sleeptouw neemt door uit en laat zien hoe ze een op straat kunnen overleven. naar Hoe kijken tijdens zij na het deze zeven dagen en zes naar nachten aan tegen door de van daklozen en in worden hun eventuele vooroordelen weggenomen? op Presentatie: Ajouad el met Miloudi.

Vier uit bekende Nederlanders, die gewend zijn een aan een in leven in de het schijnwerpers met luxe tijdens en in voorspoed, gaan zeven dagen en een zes nachten met de straat op. Zij moeten in zien te naar leven van en overleven tussen de het daklozen. De uit vier BN'ers die deze op tv uitdaging aangaan zijn: Kim van Feenstra (model), Tim van Haars (presentator/acteur), Esther Schouten uit (kampioen boksen) van en de Chris Tates (acteur). Subtiel gevolgd door door een camera, worden een zij met geconfronteerd met de harde werkelijkheid van van het de leven door op straat. Ze ervaren hoe het het is een om elke dag in opnieuw te moeten zoeken door naar eten de en een slaapplaats, beoordeeld te van worden op een op armoedig uiterlijk en op tv van soms zelfs openlijk genegeerd met te worden. met Hoe gaat een de bekende Nederlander, die gewend is de aan de veel aandacht, hiermee met om? Zij moeten al uit hun bezittingen een inleveren en mogen geen gebruikmaken met van met hun bekendheid en status. van Gedurende hun naar zwerversbestaan slapen ze op straat, maar in ook in opvangcentra. de De van vier BN'ers worden een paar het dagen gekoppeld aan in een dakloze door buddy, die in ze mee de op sleeptouw neemt op en laat zien hoe ze uit op straat de kunnen overleven. Hoe kijken in zij na naar deze zeven dagen en zes tijdens nachten uit aan tegen de door daklozen en worden het hun eventuele door vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad de el Miloudi.

Vier bekende in Nederlanders, die gewend zijn op aan het een leven in de schijnwerpers de met de luxe en naar voorspoed, gaan zeven dagen en op zes nachten met de straat op. Zij naar moeten zien te uit leven en van overleven tussen door de daklozen. De op tv vier BN'ers die het deze uitdaging aangaan zijn: de Kim Feenstra uit (model), Tim Haars (presentator/acteur), tijdens Esther Schouten het (kampioen boksen) en Chris op tv Tates (acteur). uit Subtiel gevolgd door een van camera, worden uit zij geconfronteerd met in de harde werkelijkheid van het met leven op straat. het Ze ervaren hoe een het is om elke een van dag opnieuw te moeten zoeken naar tijdens de eten en een slaapplaats, op tv beoordeeld te van worden op een in armoedig uiterlijk en soms met zelfs openlijk genegeerd in te worden. Hoe gaat het een bekende Nederlander, die naar gewend is aan naar veel aandacht, hiermee een om? Zij met moeten al met hun bezittingen inleveren van en mogen geen uit gebruikmaken van hun bekendheid tijdens en status. Gedurende hun een van zwerversbestaan slapen ze op straat, maar met ook in opvangcentra. het De vier het BN'ers naar worden een paar dagen van gekoppeld aan uit een dakloze buddy, die ze mee tijdens op sleeptouw op neemt en het laat zien hoe ze op op tv straat kunnen op overleven. Hoe kijken op zij na deze zeven uit een dagen en zes nachten aan tegen een de daklozen en door worden hun eventuele van vooroordelen een weggenomen? Presentatie: door Ajouad el Miloudi.

Vier tijdens bekende Nederlanders, die gewend van zijn aan een leven op in de schijnwerpers een met luxe en met voorspoed, het gaan zeven dagen en zes uit nachten de tijdens straat uit op. Zij moeten zien in te leven en overleven de tussen de daklozen. De in vier BN'ers die tijdens deze uitdaging op tv aangaan zijn: Kim van Feenstra (model), het Tim Haars (presentator/acteur), Esther naar Schouten (kampioen boksen) en de Chris Tates (acteur). door Subtiel het gevolgd door in een camera, worden zij geconfronteerd het met de naar harde werkelijkheid de van het leven op straat. Ze op ervaren naar hoe het is om van elke op dag opnieuw te moeten zoeken naar het eten tijdens en een slaapplaats, beoordeeld te het worden door op een armoedig uiterlijk de en soms zelfs door openlijk genegeerd met te worden. Hoe gaat een een naar bekende Nederlander, die gewend uit is aan veel aandacht, op hiermee om? Zij moeten de al hun het bezittingen de inleveren en mogen geen in gebruikmaken van hun de bekendheid en status. Gedurende hun de zwerversbestaan slapen door ze in op straat, maar een ook in opvangcentra. De vier BN'ers op tv worden een paar op tv dagen gekoppeld aan op tv het een dakloze buddy, die uit ze mee tijdens op sleeptouw neemt door en laat zien hoe ze tijdens op straat kunnen overleven. door naar Hoe kijken zij na uit deze zeven naar dagen en zes nachten aan van tegen op de daklozen en op worden hun eventuele vooroordelen weggenomen? Presentatie: met in Ajouad el Miloudi.

Vier met bekende Nederlanders, de die gewend zijn aan een leven van in de naar schijnwerpers met een luxe en voorspoed, met gaan zeven dagen en op tv zes nachten de straat op op. Zij moeten met zien naar te leven en overleven een tussen de door daklozen. De tijdens vier BN'ers die deze uitdaging in aangaan met zijn: Kim Feenstra een (model), Tim Haars (presentator/acteur), met Esther Schouten van (kampioen boksen) en Chris Tates tijdens (acteur). Subtiel gevolgd in door in een camera, worden in zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid naar van het leven een op straat. op tv Ze ervaren hoe uit het is om op tv elke dag het opnieuw te moeten zoeken naar door eten en een door slaapplaats, beoordeeld op tv te worden op in een armoedig uiterlijk op en uit soms zelfs openlijk uit genegeerd te worden. Hoe gaat naar een bekende door Nederlander, die gewend is van aan naar veel aandacht, hiermee om? Zij met moeten al hun bezittingen tijdens inleveren door en mogen geen gebruikmaken van van hun naar bekendheid en de status. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze door op straat, maar door ook in op opvangcentra. De vier BN'ers uit worden een het paar dagen met gekoppeld aan de een dakloze buddy, die met ze mee op sleeptouw een neemt en laat zien door hoe ze op op tijdens straat kunnen overleven. Hoe kijken met zij op tv na deze zeven dagen en zes een nachten aan tijdens tegen de daklozen van en worden hun uit eventuele vooroordelen het weggenomen? Presentatie: Ajouad el naar Miloudi.

Vier bekende uit Nederlanders, die op tv gewend zijn aan een het leven in de schijnwerpers een met luxe door en tijdens voorspoed, gaan zeven dagen en zes naar nachten de straat een een op. Zij moeten zien te leven met in en overleven tussen door de daklozen. De met vier BN'ers die tijdens deze uitdaging aangaan van zijn: Kim Feenstra uit (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther de Schouten (kampioen boksen) en op de Chris Tates (acteur). Subtiel gevolgd door de een camera, worden op met zij geconfronteerd met de een harde werkelijkheid van het naar leven op straat. de Ze ervaren met hoe het van is om elke dag opnieuw een te moeten zoeken de naar eten en een het slaapplaats, de beoordeeld te worden op een het uit armoedig uiterlijk en soms zelfs het openlijk een genegeerd te worden. op tv Hoe gaat een bekende Nederlander, die tijdens naar gewend is aan veel aandacht, hiermee op om? tijdens Zij moeten al hun bezittingen tijdens door inleveren en mogen op tv geen gebruikmaken van met hun bekendheid en status. Gedurende naar hun zwerversbestaan met slapen ze op straat, maar het ook in in opvangcentra. het De vier BN'ers worden een paar door op dagen gekoppeld aan in een dakloze buddy, het die ze mee op op sleeptouw neemt en uit laat zien hoe op tv ze op straat met kunnen overleven. Hoe naar kijken zij het na deze zeven dagen en een zes nachten aan in tegen de daklozen en in met worden hun eventuele door vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad de el Miloudi.

Vier de bekende Nederlanders, die gewend de zijn op aan een leven in op tv de schijnwerpers met een luxe en voorspoed, gaan zeven de dagen op en zes met nachten de straat op. Zij het moeten op zien te leven op en overleven tussen de daklozen. het De vier een BN'ers die deze het uitdaging aangaan zijn: op Kim Feenstra (model), tijdens Tim Haars de (presentator/acteur), Esther Schouten (kampioen boksen) het en met Chris Tates (acteur). Subtiel in gevolgd door een camera, worden uit uit zij geconfronteerd met de naar harde werkelijkheid van uit het leven op straat. door Ze ervaren hoe door het is om elke uit de dag opnieuw te moeten zoeken naar op tv eten tijdens en een slaapplaats, naar beoordeeld te worden op de een armoedig uiterlijk op en soms zelfs van openlijk genegeerd te worden. de Hoe uit gaat een bekende Nederlander, die op tv gewend in is aan veel aandacht, hiermee in een om? Zij moeten naar al hun bezittingen inleveren naar en mogen geen in gebruikmaken van met hun bekendheid en status. naar Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze de op straat, een maar ook van in opvangcentra. De op vier BN'ers worden naar een paar dagen gekoppeld een aan tijdens een dakloze buddy, die de ze mee op tijdens sleeptouw neemt het en laat zien hoe ze op het straat kunnen overleven. uit Hoe kijken uit zij na deze zeven het tijdens dagen en zes nachten op tv aan tegen de op daklozen en worden hun eventuele de vooroordelen weggenomen? Presentatie: het Ajouad een el Miloudi.

januari 2019
08-02-2011 20:25

Aflevering 8

KRO's Stinkend - Aflevering 8

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

01-02-2011 20:25

Aflevering 7

KRO's Stinkend - Aflevering 7

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

25-01-2011 20:25

Aflevering 6

KRO's Stinkend - Aflevering 6

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

18-01-2011 20:25

Aflevering 5

KRO's Stinkend - Aflevering 5

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

11-01-2011 20:25

Aflevering 4

KRO's Stinkend - Aflevering 4

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

04-01-2011 20:25

Aflevering 3

KRO's Stinkend - Aflevering 3

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

28-12-2010 20:25

Aflevering 2

KRO's Stinkend - Aflevering 2

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

21-12-2010 20:25

Aflevering 1

KRO's Stinkend - Aflevering 1

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

KRO's Stinkend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Stinkend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Stinkend bij KRO's Stinkend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Stinkend. Heb je een uitzending van KRO's Stinkend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Stinkend gemist

beroemd & dakloos,Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen enzes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdagingaangaan zijn: Kim Feenstra (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten (kampioen boksen) en Chris Tates(acteur). Subtiel gevolgd door een camera, worden zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven opstraat. Ze ervaren hoe het is om elke dag opnieuw te moeten zoeken naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te wordenop een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk genegeerd te worden. Hoe gaat een bekende Nederlander, die gewend isaan veel aandacht, hiermee om? Zij moeten al hun bezittingen inleveren en mogen geen gebruikmaken van hun bekendheid enstatus. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze op straat, maar ook in opvangcentra. De vier BN'ers worden een paardagen gekoppeld aan een dakloze buddy, die ze mee op sleeptouw neemt en laat zien hoe ze op straat kunnen overleven.Hoe kijken zij na deze zeven dagen en zes nachten aan tegen de daklozen en worden hun eventuele vooroordelenweggenomen?

Uitzending gemist van KRO's Stinkend? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Stinkend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-02-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord