Programma gemist?

Vier bekende op tv Nederlanders, die op tv gewend zijn door aan een leven in tijdens de schijnwerpers van met luxe en voorspoed, gaan zeven van dagen en in zes nachten de straat het op. Zij moeten door naar zien te leven en overleven van tussen de daklozen. De tijdens vier BN'ers tijdens die de deze uitdaging aangaan zijn: Kim op tv Feenstra in (model), Tim Haars (presentator/acteur), door Esther Schouten (kampioen boksen) en met Chris Tates (acteur). met Subtiel op gevolgd door een camera, worden het zij geconfronteerd met in de harde op werkelijkheid van het leven op het op straat. Ze ervaren tijdens hoe het is om van elke dag op opnieuw te moeten uit zoeken naar eten en een op in slaapplaats, beoordeeld te worden op een uit met armoedig uiterlijk en soms zelfs uit openlijk genegeerd te door worden. Hoe door gaat een bekende door Nederlander, die gewend op tv is aan veel aandacht, hiermee van om? Zij tijdens moeten al in hun bezittingen een inleveren en mogen geen gebruikmaken op tv van hun de bekendheid en status. Gedurende hun op zwerversbestaan een slapen ze op op straat, maar ook van in opvangcentra. De vier BN'ers uit worden een op paar dagen door gekoppeld aan van een dakloze buddy, die ze mee van op sleeptouw op neemt en het laat zien tijdens hoe ze op straat uit kunnen overleven. Hoe kijken zij uit na deze op tv zeven dagen en zes op tv nachten een aan tegen de daklozen en naar worden hun eventuele de tijdens vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad van el Miloudi.

Vier het bekende Nederlanders, met die gewend zijn aan een leven op tv in de een schijnwerpers op met luxe en voorspoed, een gaan zeven dagen en in zes nachten de straat het op. Zij moeten met zien te van leven en overleven op tv tussen de daklozen. De op tv vier BN'ers die uit deze uitdaging aangaan met zijn: Kim de Feenstra (model), naar Tim Haars (presentator/acteur), in Esther Schouten (kampioen door boksen) en op tv Chris Tates (acteur). naar Subtiel gevolgd door een camera, in worden tijdens zij geconfronteerd met naar de harde werkelijkheid door van het leven op straat. de Ze ervaren hoe het de op tv is om elke dag opnieuw uit te moeten zoeken naar door eten een en een slaapplaats, door beoordeeld te worden het op een op tv armoedig uiterlijk en soms het zelfs openlijk genegeerd naar te worden. het Hoe gaat een bekende de Nederlander, die gewend uit is aan het veel aandacht, hiermee naar om? Zij moeten al hun op tv bezittingen in inleveren en mogen geen op gebruikmaken van hun bekendheid tijdens en status. Gedurende met hun zwerversbestaan op tv slapen ze op op straat, maar ook in in opvangcentra. de De vier BN'ers worden een paar op dagen gekoppeld naar aan op een dakloze buddy, die in ze mee tijdens op sleeptouw neemt en laat zien op hoe op ze op straat kunnen de overleven. Hoe in kijken zij na met deze zeven dagen en zes de nachten het aan tegen van de daklozen en worden een hun eventuele de vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad el in Miloudi.

Vier bekende Nederlanders, naar die gewend zijn op tv aan de een leven in de schijnwerpers uit met naar luxe en voorspoed, gaan in zeven dagen en zes op nachten de een straat op. Zij tijdens moeten zien te leven door en tijdens overleven tussen de daklozen. het De vier op BN'ers die deze uitdaging aangaan de zijn: Kim Feenstra met (model), Tim door Haars (presentator/acteur), op Esther Schouten (kampioen boksen) uit en Chris Tates (acteur). van Subtiel een gevolgd door een camera, worden op zij een geconfronteerd met de harde tijdens werkelijkheid van het door leven op straat. van Ze ervaren hoe het in is op om elke dag opnieuw te het moeten het zoeken naar met eten en een slaapplaats, het beoordeeld te worden op een door armoedig met uiterlijk en soms zelfs openlijk tijdens genegeerd te worden. in het Hoe gaat een bekende Nederlander, op tv die in gewend is aan veel een aandacht, hiermee om? Zij met moeten al hun een bezittingen inleveren en uit mogen de geen gebruikmaken van door hun bekendheid en status. uit Gedurende hun zwerversbestaan op slapen ze op straat, maar door met ook in opvangcentra. De uit vier BN'ers worden een tijdens paar dagen door gekoppeld aan een dakloze door buddy, die ze mee met op op sleeptouw neemt naar en laat zien hoe ze op tv op straat kunnen overleven. een met Hoe kijken zij naar na deze zeven dagen en naar zes nachten van aan tegen de daklozen en naar worden hun eventuele een vooroordelen door weggenomen? Presentatie: Ajouad el tijdens Miloudi.

Vier bekende een Nederlanders, het die gewend zijn aan een met leven in de naar schijnwerpers met luxe door en op voorspoed, gaan zeven dagen het en zes nachten de straat de op. in Zij moeten zien door te leven en overleven het tussen de daklozen. De tijdens vier BN'ers in die deze uitdaging tijdens aangaan met zijn: Kim Feenstra (model), Tim op Haars (presentator/acteur), Esther naar Schouten (kampioen boksen) en met Chris Tates op tv (acteur). Subtiel het gevolgd door met een camera, worden zij geconfronteerd uit met naar de harde werkelijkheid van tijdens het leven op straat. Ze de ervaren van hoe het is een om elke dag opnieuw te in moeten zoeken naar een op tv eten en een slaapplaats, beoordeeld van te worden op een uit uit armoedig uiterlijk en naar soms zelfs openlijk genegeerd door te worden. Hoe gaat met een bekende Nederlander, die op op gewend is aan veel in aandacht, hiermee om? Zij moeten door al hun met bezittingen inleveren en mogen het geen naar gebruikmaken van hun bekendheid een en status. van Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze het op naar straat, maar ook in in opvangcentra. De vier BN'ers van worden een tijdens paar door dagen gekoppeld aan uit een dakloze buddy, die tijdens ze mee op sleeptouw een neemt en laat zien door hoe ze een op straat kunnen de overleven. Hoe op tv kijken zij na een deze zeven dagen en naar zes nachten aan uit tegen de daklozen naar en worden hun op eventuele vooroordelen weggenomen? Presentatie: van Ajouad el uit Miloudi.

Vier in bekende Nederlanders, die gewend zijn het aan een leven tijdens in in de schijnwerpers met luxe de en het voorspoed, gaan zeven dagen op en zes nachten de het straat op. Zij in moeten zien van te leven en op overleven tussen de daklozen. met De vier tijdens BN'ers die door deze uitdaging aangaan zijn: in Kim Feenstra (model), Tim naar Haars (presentator/acteur), Esther de Schouten (kampioen boksen) en in Chris Tates (acteur). een van Subtiel gevolgd door een het camera, worden zij geconfronteerd uit met de harde met werkelijkheid naar van het leven op straat. het Ze naar ervaren hoe het is op om elke op dag opnieuw te moeten zoeken op naar het eten en een slaapplaats, het beoordeeld te door worden op een op armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk op in genegeerd te worden. een Hoe gaat een bekende Nederlander, die de gewend is van aan veel op tv aandacht, hiermee uit om? Zij moeten al hun een bezittingen inleveren en in mogen geen gebruikmaken van op door hun bekendheid en status. Gedurende de hun zwerversbestaan in slapen ze op straat, een maar ook in opvangcentra. uit naar De vier BN'ers worden een met paar van dagen gekoppeld aan het een dakloze buddy, die ze mee met op sleeptouw neemt een en de laat zien hoe ze door op straat kunnen op tv overleven. Hoe kijken uit zij na deze zeven naar door dagen en zes nachten aan op tegen de daklozen en op tv worden op hun eventuele vooroordelen weggenomen? Presentatie: op Ajouad tijdens el Miloudi.

Vier bekende tijdens Nederlanders, die op gewend zijn in aan een leven in de in schijnwerpers in met luxe en voorspoed, gaan zeven uit dagen en zes op tv nachten de straat een op. Zij moeten met zien te leven uit en overleven van tussen uit de daklozen. De vier naar BN'ers die deze op tv uitdaging aangaan zijn: tijdens Kim Feenstra (model), Tim uit Haars (presentator/acteur), Esther een Schouten (kampioen boksen) naar en Chris Tates (acteur). een Subtiel gevolgd door met uit een camera, worden zij geconfronteerd met van van de harde werkelijkheid het van het leven op straat. naar Ze ervaren hoe het tijdens is om elke in dag opnieuw te van moeten zoeken naar in eten en een een slaapplaats, in beoordeeld te worden op een met van armoedig uiterlijk en soms zelfs een openlijk genegeerd te naar worden. Hoe gaat een in bekende Nederlander, die in gewend is aan naar veel aandacht, in hiermee om? Zij het moeten al hun bezittingen door inleveren tijdens en mogen geen tijdens gebruikmaken van hun bekendheid en door status. Gedurende uit hun zwerversbestaan slapen ze door op straat, een maar ook in naar opvangcentra. De vier BN'ers het worden een paar de dagen gekoppeld een aan een dakloze buddy, met die ze van mee op sleeptouw neemt op tv en naar laat zien hoe de ze op op tv straat kunnen overleven. op tv Hoe kijken zij na door deze zeven dagen en met zes nachten aan tegen op tv de op tv daklozen en het worden hun eventuele vooroordelen uit weggenomen? Presentatie: Ajouad tijdens el Miloudi.

Vier bekende door Nederlanders, met die gewend zijn aan een door leven in de schijnwerpers naar met een luxe en voorspoed, gaan op tv zeven dagen door en zes op nachten de straat op. Zij moeten door zien te op leven en overleven uit tussen door de daklozen. De van vier BN'ers die deze naar uitdaging aangaan zijn: Kim Feenstra van uit (model), Tim Haars (presentator/acteur), naar Esther Schouten door (kampioen boksen) en Chris Tates in (acteur). Subtiel gevolgd door uit een camera, worden naar zij door geconfronteerd met de harde uit werkelijkheid van het van leven in op straat. Ze ervaren in hoe het met is om elke dag opnieuw te een moeten zoeken het naar de eten en een een slaapplaats, beoordeeld te worden op uit een een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk met genegeerd te een worden. Hoe gaat met een de bekende Nederlander, die gewend tijdens is aan het veel aandacht, hiermee om? Zij moeten met al op tv hun bezittingen inleveren op en mogen van geen gebruikmaken van hun door bekendheid en status. Gedurende tijdens hun van zwerversbestaan slapen ze op op straat, maar ook een in opvangcentra. De vier BN'ers op tv worden een op paar dagen gekoppeld naar aan een dakloze buddy, de die ze mee van naar op sleeptouw neemt met en laat zien hoe uit ze op straat kunnen met overleven. Hoe uit kijken zij na deze zeven tijdens dagen en tijdens zes nachten aan tegen door de daklozen en door op worden hun eventuele naar vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad el van Miloudi.

Vier het bekende Nederlanders, die gewend een zijn aan op een leven in de schijnwerpers in met door luxe en voorspoed, van gaan zeven door dagen en zes nachten tijdens de straat naar op. Zij moeten zien te leven een en overleven uit tussen de daklozen. De tijdens vier BN'ers die naar deze uitdaging op tv aangaan zijn: van Kim Feenstra (model), Tim Haars op in (presentator/acteur), Esther Schouten (kampioen boksen) een en Chris Tates naar (acteur). van Subtiel gevolgd door een met camera, worden zij door geconfronteerd met de van harde werkelijkheid van met het leven van op straat. Ze ervaren op tv hoe het is uit om elke dag opnieuw te de moeten zoeken naar op tv eten en een naar in slaapplaats, beoordeeld te door worden op een in armoedig uiterlijk en de soms zelfs openlijk genegeerd te het worden. uit Hoe gaat een bekende Nederlander, die tijdens in gewend is aan veel aandacht, hiermee de om? het Zij moeten al naar hun bezittingen inleveren en mogen van het geen gebruikmaken van hun bekendheid met en status. Gedurende met hun op zwerversbestaan slapen ze op straat, maar in ook de in opvangcentra. De tijdens vier BN'ers worden door een paar dagen naar gekoppeld aan een naar dakloze buddy, in die ze mee op sleeptouw een neemt en laat naar zien hoe ze op een straat kunnen de overleven. de Hoe kijken zij het na deze zeven op tv dagen en zes nachten de aan tegen de op daklozen en worden hun tijdens eventuele vooroordelen weggenomen? een Presentatie: op Ajouad el Miloudi.

augustus 2019
08-02-2011 20:25

Aflevering 8

KRO's Stinkend - Aflevering 8

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

01-02-2011 20:25

Aflevering 7

KRO's Stinkend - Aflevering 7

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

25-01-2011 20:25

Aflevering 6

KRO's Stinkend - Aflevering 6

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

18-01-2011 20:25

Aflevering 5

KRO's Stinkend - Aflevering 5

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

11-01-2011 20:25

Aflevering 4

KRO's Stinkend - Aflevering 4

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

04-01-2011 20:25

Aflevering 3

KRO's Stinkend - Aflevering 3

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

28-12-2010 20:25

Aflevering 2

KRO's Stinkend - Aflevering 2

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

21-12-2010 20:25

Aflevering 1

KRO's Stinkend - Aflevering 1

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

KRO's Stinkend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Stinkend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Stinkend bij KRO's Stinkend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Stinkend. Heb je een uitzending van KRO's Stinkend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Stinkend gemist

beroemd & dakloos,Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen enzes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdagingaangaan zijn: Kim Feenstra (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten (kampioen boksen) en Chris Tates(acteur). Subtiel gevolgd door een camera, worden zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven opstraat. Ze ervaren hoe het is om elke dag opnieuw te moeten zoeken naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te wordenop een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk genegeerd te worden. Hoe gaat een bekende Nederlander, die gewend isaan veel aandacht, hiermee om? Zij moeten al hun bezittingen inleveren en mogen geen gebruikmaken van hun bekendheid enstatus. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze op straat, maar ook in opvangcentra. De vier BN'ers worden een paardagen gekoppeld aan een dakloze buddy, die ze mee op sleeptouw neemt en laat zien hoe ze op straat kunnen overleven.Hoe kijken zij na deze zeven dagen en zes nachten aan tegen de daklozen en worden hun eventuele vooroordelenweggenomen?

Uitzending gemist van KRO's Stinkend? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Stinkend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-02-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord