Programma gemist?

Vier naar bekende Nederlanders, die van gewend zijn aan een de leven in de schijnwerpers de met uit luxe en voorspoed, de gaan zeven dagen naar en zes op nachten de straat op. Zij op moeten zien te het leven en overleven tussen uit de de daklozen. De vier naar BN'ers die deze naar uitdaging aangaan op tv zijn: Kim Feenstra (model), Tim met Haars (presentator/acteur), Esther door Schouten (kampioen boksen) en een Chris Tates op tv (acteur). Subtiel gevolgd een door een een camera, worden zij geconfronteerd naar met de harde het werkelijkheid door van het leven op straat. een Ze ervaren van hoe het is om door elke op dag opnieuw te moeten zoeken naar in door eten en een slaapplaats, beoordeeld de te worden op van een op tv armoedig uiterlijk en soms zelfs de openlijk genegeerd te worden. uit Hoe in gaat een op bekende Nederlander, die gewend is aan met op veel aandacht, hiermee met om? Zij moeten in al hun bezittingen door inleveren en mogen geen gebruikmaken door van in hun bekendheid en status. met Gedurende hun op zwerversbestaan slapen ze op naar straat, maar ook in opvangcentra. in De vier BN'ers met worden een paar in dagen gekoppeld met aan een dakloze buddy, naar die naar ze mee op sleeptouw neemt naar uit en laat zien hoe ze op uit straat kunnen op tv overleven. Hoe kijken op tv zij met na deze zeven tijdens dagen en zes nachten op aan tegen in de daklozen en worden hun van eventuele vooroordelen door weggenomen? Presentatie: Ajouad door el Miloudi.

Vier uit bekende Nederlanders, die gewend zijn het aan een van leven in de schijnwerpers van met luxe en naar voorspoed, gaan op tv zeven dagen op en zes de nachten de straat op. door Zij moeten de zien te leven en overleven tussen op de daklozen. het De vier BN'ers die van deze uitdaging door aangaan uit zijn: Kim Feenstra (model), de Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten in (kampioen door boksen) en naar Chris Tates (acteur). Subtiel gevolgd door op tv een met camera, worden het zij geconfronteerd met de door harde werkelijkheid een van het leven op straat. Ze op ervaren in hoe het tijdens is om elke in dag opnieuw te tijdens moeten zoeken naar eten en een van in slaapplaats, beoordeeld te worden door op een armoedig uiterlijk en tijdens soms zelfs openlijk in genegeerd te worden. tijdens Hoe tijdens gaat een op tv bekende Nederlander, die in gewend is aan veel aandacht, hiermee het om? Zij moeten uit al hun met bezittingen inleveren tijdens en mogen geen op tv gebruikmaken van hun bekendheid en de status. Gedurende hun de zwerversbestaan slapen ze een op straat, maar het ook in de opvangcentra. naar De vier BN'ers worden een naar paar dagen gekoppeld aan de het een dakloze buddy, die ze mee het in op sleeptouw neemt de en laat zien hoe door ze op straat kunnen overleven. op tv Hoe kijken zij het na deze zeven de dagen en een zes nachten aan in tegen tijdens de daklozen en worden naar hun eventuele vooroordelen weggenomen? Presentatie: tijdens Ajouad op el Miloudi.

Vier uit bekende Nederlanders, die de gewend zijn van aan een leven het in de schijnwerpers in met luxe en van voorspoed, gaan zeven dagen en zes tijdens nachten de de straat op. een Zij moeten zien te uit leven door en overleven tussen de de daklozen. De vier BN'ers naar die deze in uitdaging aangaan zijn: van Kim Feenstra (model), Tim met Haars (presentator/acteur), op Esther Schouten (kampioen de boksen) en tijdens Chris Tates (acteur). Subtiel gevolgd het door in een camera, worden zij geconfronteerd uit met de in harde werkelijkheid van met het leven op van straat. Ze ervaren hoe in het is een om elke dag opnieuw te met het moeten zoeken naar eten een en een een slaapplaats, beoordeeld te worden op tv op een van armoedig uiterlijk en soms door zelfs openlijk genegeerd te worden. de Hoe gaat een in bekende naar Nederlander, die van gewend is aan veel tijdens aandacht, hiermee een om? Zij moeten al hun in bezittingen inleveren en mogen de geen gebruikmaken van het hun bekendheid op en status. Gedurende van hun zwerversbestaan slapen de ze op een straat, maar ook in op opvangcentra. De uit vier BN'ers worden een paar van dagen op gekoppeld aan een dakloze buddy, naar die ze mee in op sleeptouw de neemt naar en laat zien hoe op ze op op tv straat kunnen overleven. Hoe naar kijken zij het na deze zeven dagen en met zes nachten aan in tegen de daklozen uit en worden hun uit eventuele naar vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad el de Miloudi.

Vier op tv bekende Nederlanders, een die gewend zijn de aan een leven in naar de schijnwerpers met luxe en uit een voorspoed, gaan zeven dagen in en zes nachten de de straat op. Zij door moeten zien op te leven en overleven tussen de de daklozen. De van vier uit BN'ers die deze door uitdaging aangaan in zijn: Kim Feenstra (model), tijdens Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten tijdens op tv (kampioen boksen) en door Chris Tates (acteur). tijdens Subtiel gevolgd door een camera, worden met de zij geconfronteerd met de de harde werkelijkheid van met het leven op straat. in Ze ervaren hoe het in is naar om elke dag met opnieuw te tijdens moeten zoeken naar eten en een de slaapplaats, naar beoordeeld te worden op van een armoedig uiterlijk naar en soms zelfs in openlijk genegeerd naar te worden. Hoe de gaat een bekende op Nederlander, die gewend is op tv aan veel naar aandacht, hiermee de om? Zij moeten op al hun bezittingen een inleveren en mogen geen gebruikmaken het van naar hun bekendheid en status. Gedurende door hun zwerversbestaan de slapen ze op straat, maar de ook in het opvangcentra. De vier tijdens BN'ers naar worden een paar dagen gekoppeld de aan een dakloze in buddy, die ze mee op op sleeptouw door neemt en op laat zien het hoe ze op straat kunnen overleven. het met Hoe kijken zij tijdens na deze zeven dagen en zes door nachten aan de tegen de daklozen op tv en worden hun uit eventuele vooroordelen weggenomen? tijdens Presentatie: op tv Ajouad el Miloudi.

Vier bekende de Nederlanders, die gewend de zijn aan een leven in de in de schijnwerpers met luxe en in voorspoed, het gaan zeven uit dagen en zes nachten de door straat op. naar Zij moeten op tv zien te leven en op overleven tussen de daklozen. De op tv vier BN'ers naar die deze van uitdaging aangaan zijn: Kim Feenstra van met (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther van Schouten (kampioen boksen) het en op Chris Tates (acteur). Subtiel tijdens gevolgd door een camera, worden het door zij geconfronteerd met de het harde werkelijkheid van van het leven op uit straat. Ze ervaren hoe het op tv is op tv om elke van dag opnieuw te moeten in zoeken naar eten en een een slaapplaats, beoordeeld het te worden op op tv een armoedig uiterlijk met en in soms zelfs openlijk genegeerd een te worden. Hoe gaat in een bekende Nederlander, op tv die gewend op is aan veel aandacht, een hiermee om? in Zij moeten op al hun bezittingen inleveren en mogen naar geen het gebruikmaken van uit hun bekendheid en status. Gedurende hun op tv het zwerversbestaan slapen ze op straat, uit maar ook in opvangcentra. uit van De vier BN'ers worden een paar naar dagen gekoppeld aan van een dakloze het buddy, die ze op mee door op sleeptouw neemt en in laat zien hoe een ze op straat kunnen uit overleven. Hoe een kijken zij na het deze zeven dagen in en zes met nachten aan tegen met de daklozen en worden hun eventuele naar vooroordelen een weggenomen? Presentatie: Ajouad el naar Miloudi.

Vier in bekende Nederlanders, die gewend zijn tijdens aan op tv een leven het in de schijnwerpers met luxe uit en voorspoed, gaan zeven tijdens dagen tijdens en zes nachten de straat met op. Zij moeten van zien te leven het en overleven het tussen de daklozen. De op tv vier BN'ers op tv die deze uitdaging het aangaan naar zijn: Kim Feenstra (model), de Tim Haars (presentator/acteur), Esther het Schouten (kampioen boksen) uit en Chris het Tates (acteur). Subtiel het gevolgd door op een camera, worden tijdens zij geconfronteerd met de tijdens harde werkelijkheid van het leven in op een straat. Ze ervaren hoe het op tv tijdens is om elke een dag opnieuw te op moeten zoeken naar in eten en een slaapplaats, beoordeeld te van worden op door een armoedig uiterlijk en van soms zelfs op tv openlijk een genegeerd te worden. Hoe gaat naar een bekende van Nederlander, die gewend is aan in veel op aandacht, hiermee om? Zij op tv moeten op tv al hun bezittingen de inleveren en mogen uit geen gebruikmaken van met hun bekendheid en status. Gedurende hun in zwerversbestaan slapen ze de op door straat, maar met ook in opvangcentra. De vier BN'ers van worden een een paar dagen gekoppeld aan tijdens tijdens een dakloze buddy, die ze mee met op sleeptouw met neemt en laat zien op tv hoe naar ze op straat op kunnen overleven. Hoe kijken zij op tv na met deze zeven dagen en zes het op tv nachten aan tegen de op daklozen en worden hun eventuele naar door vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad met el Miloudi.

Vier naar bekende Nederlanders, die gewend uit zijn aan een het leven op tv in de schijnwerpers met luxe en een voorspoed, gaan zeven op dagen en zes naar nachten met de straat op. Zij moeten met zien door te leven en van overleven tussen de de daklozen. De vier BN'ers die uit deze het uitdaging aangaan zijn: Kim Feenstra op tv (model), Tim Haars door (presentator/acteur), Esther met Schouten (kampioen boksen) en uit Chris naar Tates (acteur). Subtiel van gevolgd door een camera, worden uit zij geconfronteerd op met de harde werkelijkheid op tv van tijdens het leven op op tv straat. Ze ervaren in hoe het is om elke op tv dag tijdens opnieuw te moeten in zoeken naar door eten en een op tv slaapplaats, beoordeeld te worden op een op tv armoedig in uiterlijk en soms zelfs de openlijk genegeerd te worden. in een Hoe gaat een bekende op Nederlander, die gewend is in aan veel aandacht, hiermee in tijdens om? Zij moeten al hun uit bezittingen inleveren en mogen het geen gebruikmaken van van hun met bekendheid en status. Gedurende met hun zwerversbestaan door slapen ze op straat, maar van ook op tv in opvangcentra. De vier naar BN'ers worden een paar in in dagen gekoppeld aan een van dakloze buddy, naar die ze mee tijdens op sleeptouw neemt en laat zien in hoe ze van op straat kunnen overleven. een uit Hoe kijken zij na een deze zeven dagen en zes in nachten van aan tegen de daklozen met en worden hun door eventuele vooroordelen op weggenomen? Presentatie: Ajouad met el Miloudi.

Vier door bekende Nederlanders, die gewend op tv zijn aan uit een leven in de de schijnwerpers met luxe en het voorspoed, gaan de zeven dagen naar en zes nachten de straat op tv op. Zij moeten een zien te naar leven tijdens en overleven tussen de in daklozen. De vier tijdens BN'ers die deze met uitdaging aangaan zijn: Kim op tv Feenstra (model), Tim Haars een (presentator/acteur), uit Esther Schouten door (kampioen boksen) en Chris van Tates (acteur). Subtiel gevolgd door tijdens een camera, met worden zij tijdens geconfronteerd met de van harde werkelijkheid de van het leven op straat. met Ze ervaren een hoe het is om het elke in dag opnieuw te een moeten zoeken naar op tv eten en een in slaapplaats, beoordeeld te op worden op een armoedig uiterlijk uit en door soms zelfs openlijk genegeerd te de worden. Hoe gaat een het bekende Nederlander, op tv die gewend de is aan veel aandacht, naar hiermee op om? Zij moeten al hun van bezittingen inleveren en mogen op tv geen gebruikmaken van met hun bekendheid uit en status. Gedurende hun door in zwerversbestaan slapen ze op straat, maar tijdens ook in met opvangcentra. De vier BN'ers door worden een paar het dagen gekoppeld aan een een op dakloze buddy, die ze mee naar door op sleeptouw neemt en laat zien door uit hoe ze op van straat kunnen overleven. Hoe kijken door zij na deze van zeven in dagen en zes nachten aan tegen van de een daklozen en worden hun eventuele tijdens een vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad el de Miloudi.

juni 2017
08-02-2011 20:25

Aflevering 8

KRO's Stinkend - Aflevering 8

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

01-02-2011 20:25

Aflevering 7

KRO's Stinkend - Aflevering 7

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

25-01-2011 20:25

Aflevering 6

KRO's Stinkend - Aflevering 6

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

18-01-2011 20:25

Aflevering 5

KRO's Stinkend - Aflevering 5

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

11-01-2011 20:25

Aflevering 4

KRO's Stinkend - Aflevering 4

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

04-01-2011 20:25

Aflevering 3

KRO's Stinkend - Aflevering 3

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

28-12-2010 20:25

Aflevering 2

KRO's Stinkend - Aflevering 2

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

21-12-2010 20:25

Aflevering 1

KRO's Stinkend - Aflevering 1

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

KRO's Stinkend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Stinkend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Stinkend bij KRO's Stinkend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Stinkend. Heb je een uitzending van KRO's Stinkend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Stinkend gemist

beroemd & dakloos,Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen enzes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdagingaangaan zijn: Kim Feenstra (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten (kampioen boksen) en Chris Tates(acteur). Subtiel gevolgd door een camera, worden zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven opstraat. Ze ervaren hoe het is om elke dag opnieuw te moeten zoeken naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te wordenop een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk genegeerd te worden. Hoe gaat een bekende Nederlander, die gewend isaan veel aandacht, hiermee om? Zij moeten al hun bezittingen inleveren en mogen geen gebruikmaken van hun bekendheid enstatus. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze op straat, maar ook in opvangcentra. De vier BN'ers worden een paardagen gekoppeld aan een dakloze buddy, die ze mee op sleeptouw neemt en laat zien hoe ze op straat kunnen overleven.Hoe kijken zij na deze zeven dagen en zes nachten aan tegen de daklozen en worden hun eventuele vooroordelenweggenomen?

Uitzending gemist van KRO's Stinkend? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Stinkend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-02-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord