Programma gemist?

Vier naar bekende Nederlanders, die tijdens gewend zijn met aan een leven in de een schijnwerpers tijdens met luxe en het voorspoed, gaan zeven in dagen en zes nachten de met straat op. in Zij moeten zien te met leven en overleven naar tussen de op daklozen. De vier uit BN'ers die deze uitdaging uit aangaan een zijn: Kim Feenstra (model), Tim uit Haars (presentator/acteur), Esther Schouten een uit (kampioen boksen) en Chris Tates (acteur). met een Subtiel gevolgd door de een camera, worden zij de geconfronteerd met de harde werkelijkheid op van het op tv leven op straat. naar Ze ervaren hoe het met is om naar elke dag opnieuw het te van moeten zoeken naar eten en de een slaapplaats, een beoordeeld te worden op in een armoedig naar uiterlijk en door soms zelfs openlijk genegeerd te worden. tijdens Hoe tijdens gaat een bekende Nederlander, die de op tv gewend is aan veel aandacht, hiermee naar om? door Zij moeten naar al hun bezittingen inleveren en op mogen geen met gebruikmaken van door hun bekendheid en status. Gedurende tijdens hun een zwerversbestaan slapen ze op straat, maar van ook op tv in opvangcentra. met De vier BN'ers worden door een paar dagen gekoppeld aan in een dakloze de buddy, die ze mee op tv op sleeptouw neemt het een en laat zien hoe ze door op tijdens straat kunnen overleven. de Hoe kijken zij na deze zeven met dagen en zes op tv nachten aan de tegen een de daklozen en het worden hun eventuele vooroordelen op weggenomen? Presentatie: Ajouad de el Miloudi.

Vier bekende tijdens Nederlanders, die gewend met zijn aan uit een leven in de door schijnwerpers met luxe naar en voorspoed, gaan in zeven dagen en zes op een nachten de straat op. van Zij moeten zien te leven tijdens tijdens en overleven tussen een de daklozen. De vier tijdens BN'ers die deze uitdaging aangaan een het zijn: Kim Feenstra (model), Tim met Haars (presentator/acteur), Esther van Schouten (kampioen de boksen) en Chris Tates (acteur). tijdens Subtiel gevolgd een door een een camera, worden zij de geconfronteerd met de uit harde werkelijkheid in van het leven op straat. op tv Ze de ervaren hoe het een is om elke dag op opnieuw te moeten naar zoeken naar met eten en een slaapplaats, beoordeeld een te worden op een naar armoedig uiterlijk en door soms zelfs tijdens openlijk het genegeerd te worden. Hoe gaat met een bekende in Nederlander, die in gewend is aan veel aandacht, naar hiermee om? Zij op tv moeten al hun bezittingen uit inleveren door en mogen in geen gebruikmaken van hun bekendheid en door op tv status. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze uit op op tv straat, maar op tv ook in opvangcentra. De vier BN'ers in worden tijdens een paar in dagen gekoppeld aan een met dakloze buddy, die ze het mee op sleeptouw neemt door en laat zien op hoe ze van op straat kunnen overleven. van Hoe kijken zij op na deze zeven door dagen naar en zes nachten aan uit tegen de daklozen en door worden hun eventuele op vooroordelen een weggenomen? Presentatie: Ajouad el tijdens Miloudi.

Vier van bekende Nederlanders, van die gewend zijn aan een leven op tv in de tijdens schijnwerpers met luxe van en voorspoed, op tv gaan zeven dagen van en zes nachten de straat van door op. Zij moeten zien in te leven en naar overleven tussen de daklozen. De tijdens uit vier BN'ers die deze uitdaging aangaan tijdens zijn: in Kim Feenstra (model), met Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten de (kampioen naar boksen) en Chris Tates door (acteur). Subtiel op gevolgd door een camera, worden het zij geconfronteerd op met de op harde werkelijkheid van het leven het op straat. Ze op tv ervaren hoe tijdens het is naar om elke met dag opnieuw te moeten zoeken uit naar op eten en een tijdens slaapplaats, beoordeeld te worden op op tv een armoedig uiterlijk en naar soms zelfs de openlijk genegeerd te worden. naar het Hoe gaat een bekende Nederlander, die tijdens uit gewend is aan veel aandacht, een hiermee om? Zij met moeten door al hun bezittingen van inleveren en mogen geen gebruikmaken tijdens van hun bekendheid op tv en de status. Gedurende hun een zwerversbestaan slapen ze op tijdens straat, maar ook in opvangcentra. naar op tv De vier BN'ers worden een paar de dagen van gekoppeld aan een dakloze buddy, de die ze op mee door op sleeptouw neemt en naar laat zien het hoe ze op straat kunnen op tv overleven. Hoe de kijken zij na deze op zeven dagen en zes de tijdens nachten aan tegen een de daklozen en worden tijdens hun eventuele vooroordelen weggenomen? van Presentatie: Ajouad el uit Miloudi.

Vier de bekende Nederlanders, die gewend op zijn aan een tijdens leven in in de schijnwerpers met luxe op tv en het voorspoed, gaan zeven op tv dagen en zes nachten met de straat op. Zij op tv moeten zien te leven naar door en overleven tussen de daklozen. De een vier BN'ers die in tijdens deze uitdaging aangaan zijn: Kim Feenstra op tv (model), Tim Haars door (presentator/acteur), Esther het Schouten op (kampioen boksen) en Chris door Tates (acteur). Subtiel gevolgd door de het een camera, worden zij in geconfronteerd met de harde uit werkelijkheid van van het leven op straat. een Ze ervaren door hoe het is van om elke het dag opnieuw te een moeten zoeken naar eten en een door slaapplaats, op beoordeeld te op worden op een armoedig uiterlijk en tijdens soms zelfs een openlijk genegeerd te worden. met Hoe tijdens gaat een door bekende Nederlander, die uit gewend is aan veel naar aandacht, hiermee om? Zij van moeten op al hun bezittingen inleveren en op mogen tijdens geen gebruikmaken van met hun bekendheid en status. Gedurende hun met zwerversbestaan slapen ze door op straat, met maar ook op in opvangcentra. De vier BN'ers door worden een op paar door dagen gekoppeld aan een dakloze buddy, een met die ze mee op sleeptouw neemt het en laat de zien hoe ze de op straat kunnen op tv overleven. Hoe de kijken zij na deze de zeven dagen door en zes nachten aan tegen naar de een daklozen en worden in hun eventuele vooroordelen weggenomen? Presentatie: in Ajouad in el Miloudi.

Vier bekende van Nederlanders, die in gewend zijn van aan een leven in de schijnwerpers een op met luxe en voorspoed, uit gaan zeven dagen en in zes nachten de de straat op. de Zij moeten zien te leven in en overleven op tussen de tijdens daklozen. De de vier BN'ers die deze van uitdaging aangaan zijn: naar Kim Feenstra door (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten op tv (kampioen boksen) op en Chris Tates in (acteur). het Subtiel gevolgd door een camera, worden naar naar zij geconfronteerd met de harde de werkelijkheid van het leven door het op straat. Ze ervaren hoe een het is om elke op dag opnieuw op tv te uit moeten zoeken naar uit eten en een slaapplaats, beoordeeld tijdens te worden uit op een de armoedig uiterlijk en soms zelfs uit openlijk genegeerd te door worden. de Hoe gaat een bekende Nederlander, die uit gewend is met aan veel aandacht, hiermee op tv op tv om? Zij moeten al hun op tv bezittingen in inleveren en mogen geen gebruikmaken het van hun bekendheid uit en status. Gedurende in hun zwerversbestaan slapen naar ze van op straat, maar ook in opvangcentra. van De vier BN'ers door door worden een paar dagen op tv gekoppeld aan een dakloze buddy, op tv tijdens die ze mee van op sleeptouw neemt en van laat zien hoe ze op op straat kunnen van overleven. Hoe met kijken zij na in deze zeven dagen met en zes nachten aan met tegen de daklozen uit en worden hun naar eventuele vooroordelen weggenomen? uit Presentatie: Ajouad el uit Miloudi.

Vier bekende door Nederlanders, op tv die gewend zijn door aan een leven in naar de schijnwerpers met luxe en tijdens voorspoed, met gaan zeven dagen en een zes naar nachten de straat op. Zij van moeten zien door te leven en overleven naar tussen de naar daklozen. De de vier BN'ers die de deze uitdaging aangaan zijn: Kim Feenstra door (model), de Tim Haars (presentator/acteur), naar Esther Schouten (kampioen boksen) met en Chris Tates (acteur). naar naar Subtiel gevolgd door een camera, worden in zij naar geconfronteerd met de de harde werkelijkheid van het leven door op op straat. Ze een ervaren hoe het is op om elke op tv dag opnieuw te moeten zoeken naar een eten en een in slaapplaats, met beoordeeld te op tv worden op een armoedig uiterlijk en de naar soms zelfs openlijk genegeerd de te worden. Hoe gaat een met de bekende Nederlander, die gewend is aan de veel aandacht, hiermee naar om? het Zij moeten al met hun bezittingen inleveren en uit mogen geen gebruikmaken de van hun de bekendheid en het status. Gedurende hun zwerversbestaan slapen van ze op straat, maar uit ook in in opvangcentra. De een vier BN'ers met worden een paar dagen een gekoppeld aan een dakloze buddy, uit naar die ze mee op sleeptouw neemt van de en laat zien door hoe ze op straat op tv kunnen overleven. Hoe kijken het zij een na deze zeven op tv dagen en zes tijdens nachten aan tegen de daklozen en naar worden hun eventuele de vooroordelen uit weggenomen? Presentatie: Ajouad el de Miloudi.

Vier tijdens bekende Nederlanders, die gewend naar zijn uit aan een leven in de schijnwerpers op tv met uit luxe en naar voorspoed, gaan zeven dagen en zes uit nachten de de straat naar op. Zij moeten zien te op tv leven de en overleven tussen op tv de daklozen. De vier BN'ers die in deze naar uitdaging aangaan zijn: Kim een Feenstra het (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten de (kampioen boksen) en uit Chris door Tates (acteur). met Subtiel gevolgd door een camera, de worden op zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid met in van het leven op straat. met Ze ervaren tijdens hoe het is het om elke dag opnieuw op tv te moeten zoeken naar met eten en een naar slaapplaats, beoordeeld te uit uit worden op een armoedig uiterlijk en door soms zelfs van openlijk genegeerd te in worden. Hoe met gaat een bekende Nederlander, die naar gewend is aan op veel aandacht, tijdens hiermee met om? Zij moeten al tijdens hun bezittingen inleveren en mogen met geen gebruikmaken van met op hun bekendheid en status. Gedurende in hun zwerversbestaan slapen ze naar op straat, naar maar ook in in opvangcentra. De het vier BN'ers worden een naar paar dagen uit gekoppeld aan op tv een dakloze buddy, die ze uit mee op in sleeptouw neemt en laat tijdens zien op tv hoe ze op straat het kunnen overleven. tijdens Hoe kijken zij op tv na deze zeven dagen tijdens en zes op tv nachten aan tegen de het daklozen en worden met hun eventuele vooroordelen weggenomen? tijdens Presentatie: de Ajouad el Miloudi.

Vier bekende op tv Nederlanders, die van gewend zijn van aan een leven in de schijnwerpers een op tv met luxe en het voorspoed, gaan zeven dagen en in zes nachten de straat op tv op. Zij moeten naar zien door te leven het en overleven tussen de daklozen. De de vier de BN'ers die met deze uitdaging aangaan zijn: Kim op tv Feenstra (model), Tim het Haars (presentator/acteur), Esther Schouten tijdens (kampioen op tv boksen) en Chris Tates (acteur). de Subtiel gevolgd door een een op tv camera, worden de zij geconfronteerd met op de harde werkelijkheid van het het leven op de straat. Ze ervaren hoe het op tv het is om elke dag opnieuw te tijdens moeten zoeken het naar eten en op tv een slaapplaats, beoordeeld de te worden op tv op een het armoedig uiterlijk en soms uit zelfs openlijk genegeerd te het worden. het Hoe gaat een bekende Nederlander, die naar gewend met is aan naar veel aandacht, hiermee met om? Zij moeten tijdens al hun bezittingen de inleveren en mogen geen gebruikmaken van tijdens hun bekendheid en naar status. Gedurende het hun op zwerversbestaan slapen ze op straat, uit maar ook in op opvangcentra. De vier BN'ers in worden op een paar in dagen gekoppeld aan een dakloze het buddy, die ze mee uit op van sleeptouw neemt en laat zien in het hoe ze op straat kunnen overleven. het van Hoe kijken zij de na deze zeven dagen van en zes nachten aan tegen op tv de daklozen met en worden hun eventuele het naar vooroordelen weggenomen? Presentatie: Ajouad el uit Miloudi.

oktober 2017
08-02-2011 20:25

Aflevering 8

KRO's Stinkend - Aflevering 8

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

01-02-2011 20:25

Aflevering 7

KRO's Stinkend - Aflevering 7

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

25-01-2011 20:25

Aflevering 6

KRO's Stinkend - Aflevering 6

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

18-01-2011 20:25

Aflevering 5

KRO's Stinkend - Aflevering 5

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

11-01-2011 20:25

Aflevering 4

KRO's Stinkend - Aflevering 4

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

04-01-2011 20:25

Aflevering 3

KRO's Stinkend - Aflevering 3

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

28-12-2010 20:25

Aflevering 2

KRO's Stinkend - Aflevering 2

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

21-12-2010 20:25

Aflevering 1

KRO's Stinkend - Aflevering 1

Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen en zes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdaging aa...

KRO's Stinkend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Stinkend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Stinkend bij KRO's Stinkend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Stinkend. Heb je een uitzending van KRO's Stinkend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Stinkend gemist

beroemd & dakloos,Vier bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, gaan zeven dagen enzes nachten de straat op. Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. De vier BN'ers die deze uitdagingaangaan zijn: Kim Feenstra (model), Tim Haars (presentator/acteur), Esther Schouten (kampioen boksen) en Chris Tates(acteur). Subtiel gevolgd door een camera, worden zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven opstraat. Ze ervaren hoe het is om elke dag opnieuw te moeten zoeken naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te wordenop een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk genegeerd te worden. Hoe gaat een bekende Nederlander, die gewend isaan veel aandacht, hiermee om? Zij moeten al hun bezittingen inleveren en mogen geen gebruikmaken van hun bekendheid enstatus. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze op straat, maar ook in opvangcentra. De vier BN'ers worden een paardagen gekoppeld aan een dakloze buddy, die ze mee op sleeptouw neemt en laat zien hoe ze op straat kunnen overleven.Hoe kijken zij na deze zeven dagen en zes nachten aan tegen de daklozen en worden hun eventuele vooroordelenweggenomen?

Uitzending gemist van KRO's Stinkend? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Stinkend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-02-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord