Programma gemist?
september 2021
22-12-2010 20:25

Aflevering 1

3Doc: I pod I phone I am - Aflevering 1

Documentaire van IJsbrand van Veelen. Volgend jaar bestaat de iPod tien jaar. Door de komst van dit apparaatje is onze manier van omgaan met muziek, foto's en film enorm veranderd. Na de iPod kwamen ook sociale netwerken en smartphones binn...

3Doc: I pod I phone I am gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: I pod I phone I am de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: I pod I phone I am bij 3Doc: I pod I phone I am liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: I pod I phone I am. Heb je een uitzending van 3Doc: I pod I phone I am gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: I pod I phone I am gemist

Documentaire van IJsbrand van Veelen. Volgend jaar bestaat de iPod tien jaar. Door de komst van dit apparaatje is onze manier van omgaan met muziek, foto's en film enorm veranderd. Na de iPod kwamen ook sociale netwerken en smartphones binnen handbereik, zodat we inmiddels niet meer mét media leven, maar ín media. Wat betekent dat en kunnen we nog wel zonder?

Uitzending gemist van 3Doc: I pod I phone I am? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: I pod I phone I am kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!