Programma gemist?

Afl.: de Kerstconcert. Zangeres Edsilia door Rombley en naar de acteurs Jack Wouterse, Lieke van van Lexmond en naar Mimoun Oaïssa naar zijn te zien uit bij KRO Kerststerren, het het grootse kerstspektakel van in de KRO op het Paleis Soestdijk. Edsilia op tv zingt het met nummer 'When you believe' naar in een duet naar met Do. op tv Jack, Lieke en uit Mimoum nemen de de kijker mee in het kerstverhaal van van op tv Herodes. Tussen de van Kerstnummers die voor Paleis Soestdijk naar worden gezongen, wordt tijdens geschakeld naar uit de vertrekken binnen de in het paleis. met Daar, in de, Koninklijke uit vertrekken wordt de het kerstverhaal uit verteld vanuit het oogpunt naar van Koning het Herodes. Stap voor stap op ontspint het Kerstverhaal zich. van We maken kennis van op tv met Herodes (Jack met Wouterse), zijn vrouw Marianne (Lieke een van Lexmond) naar en zijn adjudant uit Marcus (Mimoun Oaïssa). Het in kerstverhaal de krijgt hiermee een een heel andere dimensie en komt tot met leven in naar de vorstelijke vertrekken door van Paleis Soestdijk. een Hartverwarmend kerstconcert op tv met unieke duetten. in Eerder maakte de KRO tijdens bekend dat Jeroen van door der uit Boom, Ellen ten Damme, naar Do uit en Martin Buitenhuis het mee doen aan dit bijzondere uit kerstspektakel. in Met het statige paleis de op de achtergrond brengen tijdens de door artiesten populaire kerstnummers en verrassende popsongs in onder van leiding van op Cor Bakker en zijn naar orkest. Tijdens dit hartverwarmende op concert treden een de artiesten niet enkel solo van op maar een vormen zij naar voor deze gelegenheid de speciale kerstduo's. Zo ontstaan met unieke duetten die het anders nooit te tijdens zien zijn. Presentatie: Arie de van Boomsma.

De op warme sfeer van Kerstmis. Arie de Boomsma vertelt op het moderne en op verrassende met wijze het kerstverhaal. Vanuit de de in magische door kerstsferen gebrachte historische binnenstad uit van in Maastricht, vertelt Boomsma het met verhaal van Maria uit en Jozef. Bekende Nederlandse artiesten met tijdens als Do, Jim uit Bakkum, Bastiaan Ragas van en Ernst Daniël tijdens Smid zingen kerstliederen. In een sfeervolle een setting speelt zangeres de tijdens Do de moderne variant van op de rol van Maria uit en het wordt Jim Bakkum een als Jozef opgevoerd. Bastiaan een Ragas is de op engel en koning Herodus met wordt met gespeeld door door Ernst Daniël Smid. tijdens De Vlaamse a-capellagroep naar Voice Male vertolkt op de herders en de drie de wijzen uit worden gespeeld door Berget Lewis & door Friends. De muzikale in leiding is in van handen van op Cor Bakker met het een zeventienkoppig orkest. Het in met repertoire dat wordt gezongen bevat zowel de moderne als een klassieke nummers. op tv Zowel het klassieke kerstlied in Stille Nacht als moderne een popsongs zoals door All I in want for Christmas is you op worden ten gehore uit gebracht. Afl.: van Kerst van bij de KRO. van Presentatie: Arie Boomsma.

januari 2021
24-12-2011 21:45

Kerstconcert

KRO Kerststerren - Kerstconcert

Afl.: Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When you be...

24-12-2010 22:20

Kerst bij de KRO

KRO Kerststerren - Kerst bij de KRO

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende N...

KRO Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerststerren bij KRO Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerststerren. Heb je een uitzending van KRO Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerststerren gemist

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de inmagische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef.Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid zingen kerstliederen. In eensfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd.Bastiaan Ragas is de engel en koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep VoiceMale vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is inhanden van Cor Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt gezongen bevat zowel moderne alsklassieke nummers. Zowel het klassieke kerstlied Stille Nacht als moderne popsongs zoals All I want for Christmas isyou worden ten gehore gebracht.

Uitzending gemist van KRO Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!