Programma gemist?

Afl.: tijdens Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley uit en de acteurs uit Jack Wouterse, de Lieke van Lexmond en Mimoun uit Oaïssa zijn te van in zien bij KRO Kerststerren, het grootse met uit kerstspektakel van de KRO uit op Paleis Soestdijk. Edsilia op tv zingt het nummer naar 'When you op tv believe' in een duet een met Do. Jack, Lieke tijdens en Mimoum naar nemen in de kijker mee in het uit kerstverhaal van Herodes. de Tussen de met Kerstnummers die voor op Paleis Soestdijk worden gezongen, de wordt geschakeld van naar de vertrekken binnen uit in een het paleis. Daar, door in de, Koninklijke vertrekken wordt van het in kerstverhaal verteld vanuit het het oogpunt van Koning Herodes. Stap een voor stap ontspint tijdens uit het Kerstverhaal zich. We maken kennis op met door Herodes (Jack Wouterse), met zijn vrouw Marianne door (Lieke van Lexmond) en naar zijn adjudant Marcus (Mimoun op tv door Oaïssa). Het kerstverhaal krijgt hiermee een de door heel andere dimensie en komt tot uit leven in de op tv vorstelijke door vertrekken van Paleis Soestdijk. in Hartverwarmend kerstconcert met de unieke duetten. Eerder met maakte de KRO bekend het dat door Jeroen van op tv der Boom, Ellen het ten Damme, Do en Martin van Buitenhuis naar mee doen aan dit bijzondere een kerstspektakel. Met het het statige op paleis op de naar achtergrond brengen de artiesten populaire kerstnummers tijdens en verrassende een popsongs onder van leiding van met Cor Bakker en zijn op tv orkest. Tijdens dit hartverwarmende naar concert treden de artiesten in niet enkel door solo op maar vormen op tv naar zij voor deze met gelegenheid speciale kerstduo's. Zo ontstaan unieke een duetten in die anders nooit van te zien zijn. Presentatie: Arie de het Boomsma.

De warme op sfeer van met Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op de moderne naar en verrassende wijze in het kerstverhaal. door Vanuit de in magische kerstsferen op tv gebrachte door historische binnenstad van naar Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal een van Maria op en Jozef. Bekende Nederlandse het artiesten als Do, Jim uit Bakkum, Bastiaan Ragas in en Ernst uit Daniël Smid uit zingen kerstliederen. In een sfeervolle op tv setting het speelt zangeres Do tijdens de moderne variant op tv van de rol van een Maria en wordt Jim op tv Bakkum als uit Jozef opgevoerd. Bastiaan Ragas met door is de engel en de koning Herodus wordt gespeeld uit door Ernst het Daniël Smid. De een Vlaamse a-capellagroep tijdens Voice Male vertolkt de in herders en de drie wijzen uit worden gespeeld uit door Berget Lewis & naar een Friends. De muzikale leiding is tijdens in handen van uit Cor Bakker naar met een de zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat op tv wordt gezongen op tv bevat zowel moderne als klassieke op nummers. Zowel in het klassieke met kerstlied Stille Nacht als moderne tijdens popsongs tijdens zoals All I want met for Christmas in is you worden op tv ten gehore tijdens gebracht. Afl.: Kerst bij de de KRO. de Presentatie: Arie Boomsma.

oktober 2021
24-12-2011 21:45

Kerstconcert

KRO Kerststerren - Kerstconcert

Afl.: Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When you be...

24-12-2010 22:20

Kerst bij de KRO

KRO Kerststerren - Kerst bij de KRO

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende N...

KRO Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerststerren bij KRO Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerststerren. Heb je een uitzending van KRO Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerststerren gemist

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de inmagische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef.Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid zingen kerstliederen. In eensfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd.Bastiaan Ragas is de engel en koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep VoiceMale vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is inhanden van Cor Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt gezongen bevat zowel moderne alsklassieke nummers. Zowel het klassieke kerstlied Stille Nacht als moderne popsongs zoals All I want for Christmas isyou worden ten gehore gebracht.

Uitzending gemist van KRO Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!