Programma gemist?

Afl.: Kerstconcert. van Zangeres Edsilia Rombley uit en de door acteurs Jack de Wouterse, Lieke van Lexmond en het Mimoun Oaïssa op zijn te zien bij KRO het Kerststerren, het grootse tijdens kerstspektakel in van de KRO op de Paleis Soestdijk. Edsilia door zingt het naar nummer 'When you van believe' in een duet met door Do. Jack, Lieke door van en Mimoum nemen de kijker van mee van in het kerstverhaal door van Herodes. Tussen tijdens de Kerstnummers die met voor Paleis Soestdijk worden gezongen, van wordt geschakeld de naar de door vertrekken binnen in het paleis. Daar, op tv uit in de, Koninklijke vertrekken wordt het naar tijdens kerstverhaal verteld vanuit het oogpunt van in Koning Herodes. het Stap voor stap het ontspint uit het Kerstverhaal zich. We maken kennis op tv met Herodes naar (Jack Wouterse), zijn tijdens vrouw Marianne (Lieke van uit een Lexmond) en zijn adjudant Marcus op (Mimoun Oaïssa). Het met kerstverhaal krijgt hiermee een tijdens in heel andere dimensie en komt een tot leven de in de vorstelijke vertrekken met van Paleis Soestdijk. in Hartverwarmend kerstconcert van met unieke duetten. Eerder de maakte de op KRO bekend dat op tv Jeroen van der Boom, Ellen het ten Damme, Do van de en Martin Buitenhuis mee doen aan op tv dit een bijzondere kerstspektakel. Met het statige het een paleis op de achtergrond het brengen de artiesten populaire kerstnummers een en verrassende popsongs door onder leiding een van Cor het Bakker en zijn naar orkest. Tijdens dit hartverwarmende concert op treden een de artiesten op niet enkel solo op maar vormen door zij door voor deze gelegenheid speciale met kerstduo's. Zo ontstaan unieke van duetten die naar anders van nooit te zien zijn. Presentatie: Arie door van Boomsma.

De warme sfeer in van Kerstmis. de Arie naar Boomsma vertelt op moderne en met verrassende naar wijze het kerstverhaal. Vanuit de naar in door magische kerstsferen gebrachte uit historische binnenstad van Maastricht, vertelt een Boomsma het verhaal van de Maria en Jozef. een Bekende Nederlandse artiesten een met als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas op tv en Ernst Daniël uit Smid zingen kerstliederen. een In een de sfeervolle setting tijdens speelt zangeres Do de moderne de naar variant van de rol van het Maria en in wordt Jim het Bakkum als Jozef opgevoerd. Bastiaan de Ragas is de uit engel en koning het Herodus door wordt gespeeld door Ernst Daniël op tv Smid. De Vlaamse a-capellagroep uit Voice van Male vertolkt de herders op en de drie wijzen op tv worden gespeeld tijdens door Berget Lewis & met Friends. De muzikale het leiding op tv is in handen een van Cor Bakker in met een zeventienkoppig orkest. Het de repertoire dat de wordt gezongen uit bevat zowel moderne als klassieke met nummers. Zowel het met klassieke van kerstlied Stille op tv Nacht als moderne uit popsongs zoals All I want de for Christmas is you met worden ten gehore op tv gebracht. Afl.: op tv Kerst bij het de KRO. Presentatie: het Arie Boomsma.

januari 2020
24-12-2011 21:45

Kerstconcert

KRO Kerststerren - Kerstconcert

Afl.: Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When you be...

24-12-2010 22:20

Kerst bij de KRO

KRO Kerststerren - Kerst bij de KRO

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende N...

KRO Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerststerren bij KRO Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerststerren. Heb je een uitzending van KRO Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerststerren gemist

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de inmagische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef.Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid zingen kerstliederen. In eensfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd.Bastiaan Ragas is de engel en koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep VoiceMale vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is inhanden van Cor Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt gezongen bevat zowel moderne alsklassieke nummers. Zowel het klassieke kerstlied Stille Nacht als moderne popsongs zoals All I want for Christmas isyou worden ten gehore gebracht.

Uitzending gemist van KRO Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!