Programma gemist?

Afl.: een Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en in de naar acteurs Jack Wouterse, Lieke de van Lexmond en naar Mimoun Oaïssa zijn te door zien bij op tv KRO Kerststerren, het grootse van in kerstspektakel van de KRO op tijdens Paleis uit Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When op you believe' een in met een duet met Do. Jack, Lieke uit naar en Mimoum nemen van de kijker mee een in het kerstverhaal van Herodes. het Tussen de Kerstnummers tijdens die voor Paleis Soestdijk uit tijdens worden gezongen, wordt geschakeld op tv naar de vertrekken binnen uit in het paleis. op tv Daar, in de, een Koninklijke vertrekken wordt het het kerstverhaal verteld vanuit op het oogpunt van van door Koning Herodes. Stap door voor stap ontspint het Kerstverhaal zich. door We maken het kennis met Herodes met (Jack Wouterse), op tv zijn vrouw Marianne tijdens (Lieke van in Lexmond) en zijn adjudant uit Marcus (Mimoun Oaïssa). naar Het kerstverhaal krijgt hiermee een een heel het andere dimensie en komt naar tot leven in in de vorstelijke vertrekken van het Paleis Soestdijk. met Hartverwarmend kerstconcert met van unieke op tv duetten. Eerder maakte het de KRO bekend dat Jeroen tijdens van der Boom, het Ellen ten van Damme, Do door en Martin Buitenhuis op tv mee doen aan dit bijzondere het kerstspektakel. Met het statige uit paleis een op de op achtergrond brengen de artiesten populaire een kerstnummers en verrassende popsongs tijdens met onder leiding van een Cor Bakker en zijn orkest. door Tijdens dit hartverwarmende door concert treden de artiesten op tv niet op tv enkel solo op maar vormen op tv zij het voor deze gelegenheid speciale op tv kerstduo's. de Zo ontstaan unieke duetten die naar anders op nooit te zien zijn. Presentatie: het Arie tijdens Boomsma.

De warme naar sfeer naar van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt in op de moderne en verrassende wijze het van kerstverhaal. Vanuit de in met magische op kerstsferen gebrachte historische binnenstad met van Maastricht, van vertelt Boomsma het het verhaal van Maria en de Jozef. tijdens Bekende Nederlandse artiesten als naar Do, Jim op Bakkum, Bastiaan Ragas met en Ernst Daniël Smid zingen de kerstliederen. van In een sfeervolle setting speelt naar zangeres Do in de moderne variant van op tv de rol van met Maria en wordt tijdens Jim de Bakkum als Jozef opgevoerd. Bastiaan op Ragas is de een engel op tv en koning Herodus wordt op tv gespeeld door Ernst Daniël met Smid. De naar Vlaamse a-capellagroep van Voice Male vertolkt de herders en een de drie wijzen van worden gespeeld op door Berget Lewis uit & Friends. De muzikale van leiding is in de het handen van Cor naar Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het uit repertoire dat van wordt gezongen de bevat zowel van moderne als klassieke een nummers. Zowel het naar klassieke kerstlied Stille tijdens Nacht als moderne popsongs zoals All door I want van for het Christmas is you worden ten uit gehore gebracht. uit Afl.: Kerst bij de KRO. van op tv Presentatie: Arie Boomsma.

juni 2020
24-12-2011 21:45

Kerstconcert

KRO Kerststerren - Kerstconcert

Afl.: Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When you be...

24-12-2010 22:20

Kerst bij de KRO

KRO Kerststerren - Kerst bij de KRO

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende N...

KRO Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerststerren bij KRO Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerststerren. Heb je een uitzending van KRO Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerststerren gemist

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de inmagische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef.Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid zingen kerstliederen. In eensfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd.Bastiaan Ragas is de engel en koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep VoiceMale vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is inhanden van Cor Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt gezongen bevat zowel moderne alsklassieke nummers. Zowel het klassieke kerstlied Stille Nacht als moderne popsongs zoals All I want for Christmas isyou worden ten gehore gebracht.

Uitzending gemist van KRO Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!