Programma gemist?

Afl.: op Kerstconcert. Zangeres Edsilia op tv Rombley en de met acteurs Jack Wouterse, Lieke op van op tv Lexmond en Mimoun uit Oaïssa zijn te zien op tv bij KRO Kerststerren, het een grootse kerstspektakel een van de KRO op met Paleis Soestdijk. Edsilia zingt met het op tv nummer 'When you believe' in tijdens een duet met van Do. Jack, een Lieke en Mimoum nemen op de kijker mee uit in het een kerstverhaal van Herodes. in Tussen de Kerstnummers die met voor naar Paleis Soestdijk worden op gezongen, wordt het geschakeld naar de vertrekken de binnen in het paleis. Daar, het van in de, Koninklijke vertrekken op wordt het de kerstverhaal verteld vanuit het van oogpunt van Koning Herodes. Stap een de voor stap ontspint het Kerstverhaal zich. een We maken door kennis met een Herodes (Jack Wouterse), zijn vrouw op tv Marianne (Lieke van een Lexmond) de en zijn adjudant Marcus naar (Mimoun het Oaïssa). Het kerstverhaal het krijgt hiermee een van heel andere dimensie het en komt tot door leven in de vorstelijke een vertrekken van Paleis door Soestdijk. Hartverwarmend kerstconcert een met unieke naar duetten. Eerder maakte de KRO bekend uit dat van Jeroen van der de Boom, Ellen ten Damme, door Do en Martin Buitenhuis met mee van doen aan dit bijzondere een kerstspektakel. Met het het statige paleis het op de achtergrond brengen een de door artiesten populaire kerstnummers en verrassende popsongs naar de onder leiding van het Cor Bakker en zijn orkest. Tijdens een dit hartverwarmende de concert treden het de artiesten niet enkel solo de op maar vormen een een zij voor deze met gelegenheid speciale kerstduo's. Zo ontstaan unieke een tijdens duetten die anders door nooit te zien zijn. Presentatie: Arie uit met Boomsma.

De warme van sfeer van Kerstmis. op Arie Boomsma vertelt op op moderne en van verrassende wijze de het kerstverhaal. Vanuit uit de in magische uit kerstsferen gebrachte historische binnenstad van door Maastricht, vertelt van Boomsma het de verhaal van de Maria en Jozef. uit Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim tijdens Bakkum, Bastiaan Ragas naar en Ernst Daniël naar Smid zingen uit kerstliederen. op tv In een sfeervolle een setting speelt zangeres in Do de moderne variant van door de rol van van Maria en van wordt Jim Bakkum als Jozef door het opgevoerd. Bastiaan Ragas is naar de engel en koning met Herodus wordt gespeeld door door Ernst Daniël de Smid. De Vlaamse met a-capellagroep Voice Male vertolkt in de herders en van tijdens de drie wijzen worden gespeeld door van naar Berget Lewis & Friends. De muzikale van leiding van is in handen op tv van Cor Bakker een met een zeventienkoppig van orkest. Het op repertoire dat wordt gezongen bevat zowel de moderne als klassieke uit uit nummers. Zowel het tijdens klassieke kerstlied Stille Nacht uit als moderne popsongs zoals in All I want for in Christmas op is you worden ten gehore op tv op tv gebracht. Afl.: Kerst bij van de KRO. Presentatie: Arie op Boomsma.

mei 2021
24-12-2011 21:45

Kerstconcert

KRO Kerststerren - Kerstconcert

Afl.: Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When you be...

24-12-2010 22:20

Kerst bij de KRO

KRO Kerststerren - Kerst bij de KRO

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende N...

KRO Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerststerren bij KRO Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerststerren. Heb je een uitzending van KRO Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerststerren gemist

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de inmagische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef.Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid zingen kerstliederen. In eensfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd.Bastiaan Ragas is de engel en koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep VoiceMale vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is inhanden van Cor Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt gezongen bevat zowel moderne alsklassieke nummers. Zowel het klassieke kerstlied Stille Nacht als moderne popsongs zoals All I want for Christmas isyou worden ten gehore gebracht.

Uitzending gemist van KRO Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!