Programma gemist?

Afl.: Kerstconcert. Zangeres door Edsilia Rombley naar en in de acteurs Jack Wouterse, Lieke van tijdens Lexmond en Mimoun een door Oaïssa zijn te zien bij KRO de Kerststerren, het naar grootse kerstspektakel van de tijdens een KRO op Paleis Soestdijk. op tv Edsilia zingt naar het nummer 'When you in believe' in een duet met door Do. Jack, tijdens Lieke uit en Mimoum nemen op tv de kijker mee in het naar kerstverhaal van door Herodes. Tussen op de Kerstnummers die de voor Paleis Soestdijk worden gezongen, het wordt uit geschakeld naar de vertrekken binnen uit in het paleis. Daar, van in een de, Koninklijke vertrekken tijdens wordt het kerstverhaal verteld van vanuit door het oogpunt van Koning Herodes. op Stap voor stap in ontspint het Kerstverhaal uit zich. We maken op kennis door met Herodes (Jack Wouterse), zijn in vrouw Marianne het (Lieke van Lexmond) en zijn op adjudant Marcus (Mimoun op Oaïssa). Het het kerstverhaal krijgt hiermee een een heel andere in dimensie en de komt tot leven in de de vorstelijke vertrekken van een het Paleis Soestdijk. Hartverwarmend kerstconcert door met unieke duetten. van Eerder maakte de KRO bekend van op tv dat Jeroen van der Boom, Ellen tijdens ten Damme, Do in en Martin Buitenhuis tijdens mee doen aan met dit in bijzondere kerstspektakel. Met het statige op paleis op de op tv achtergrond brengen op de artiesten populaire op tv kerstnummers en uit verrassende popsongs onder op tv leiding van Cor door Bakker en op tv zijn orkest. Tijdens dit het hartverwarmende concert treden de in artiesten een niet enkel solo op maar vormen het zij voor in deze het gelegenheid speciale kerstduo's. Zo tijdens ontstaan unieke een duetten die anders nooit te zien op tv zijn. door Presentatie: Arie naar Boomsma.

De warme op sfeer van uit Kerstmis. Arie op Boomsma vertelt op op tv moderne en verrassende wijze tijdens het kerstverhaal. Vanuit de door in magische kerstsferen gebrachte door op tv historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma in het een verhaal van op Maria en Jozef. Bekende een Nederlandse artiesten als door Do, Jim met Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst op Daniël Smid de zingen kerstliederen. In een in sfeervolle de setting speelt zangeres de Do de moderne variant tijdens van de door rol van Maria de en wordt Jim Bakkum een als Jozef op tv opgevoerd. Bastiaan Ragas is op tv de engel en koning op Herodus wordt gespeeld door door Ernst Daniël de Smid. De Vlaamse a-capellagroep met Voice Male vertolkt in de herders en uit de naar drie wijzen op worden gespeeld door Berget Lewis van & Friends. De uit muzikale leiding een is in door handen van Cor Bakker met een een door zeventienkoppig orkest. Het met repertoire dat wordt door gezongen bevat zowel tijdens moderne als klassieke nummers. Zowel met het klassieke kerstlied Stille in tijdens Nacht als moderne uit popsongs zoals All I want op for Christmas is you op tv worden met ten gehore gebracht. Afl.: Kerst naar bij de KRO. uit Presentatie: Arie naar Boomsma.

september 2020
24-12-2011 21:45

Kerstconcert

KRO Kerststerren - Kerstconcert

Afl.: Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When you be...

24-12-2010 22:20

Kerst bij de KRO

KRO Kerststerren - Kerst bij de KRO

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende N...

KRO Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerststerren bij KRO Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerststerren. Heb je een uitzending van KRO Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerststerren gemist

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de inmagische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef.Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid zingen kerstliederen. In eensfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd.Bastiaan Ragas is de engel en koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep VoiceMale vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is inhanden van Cor Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt gezongen bevat zowel moderne alsklassieke nummers. Zowel het klassieke kerstlied Stille Nacht als moderne popsongs zoals All I want for Christmas isyou worden ten gehore gebracht.

Uitzending gemist van KRO Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!