Programma gemist?

Afl.: op Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de het de acteurs Jack Wouterse, Lieke van op tv tijdens Lexmond en Mimoun een Oaïssa zijn te zien bij KRO uit Kerststerren, het in grootse kerstspektakel op tv van de op KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het het op tv nummer 'When you believe' in door een duet met van Do. het Jack, Lieke en Mimoum nemen door de van kijker mee uit in het kerstverhaal van Herodes. Tussen uit met de Kerstnummers die voor in Paleis Soestdijk een worden gezongen, wordt de geschakeld naar de tijdens vertrekken binnen in het paleis. op tv Daar, in de, Koninklijke een met vertrekken wordt het tijdens kerstverhaal verteld vanuit tijdens het oogpunt van Koning Herodes. Stap met voor stap naar ontspint het van Kerstverhaal zich. We maken de kennis met Herodes (Jack een Wouterse), zijn in vrouw Marianne (Lieke van met Lexmond) en op zijn adjudant tijdens Marcus (Mimoun Oaïssa). met Het kerstverhaal krijgt hiermee een een heel andere dimensie op en het komt tot de leven in de op tv vorstelijke vertrekken van Paleis Soestdijk. Hartverwarmend uit kerstconcert op tv met unieke duetten. Eerder maakte in de met KRO bekend dat in Jeroen van der Boom, Ellen de ten Damme, op tv Do en Martin van Buitenhuis mee doen tijdens aan dit een bijzondere kerstspektakel. van Met het statige een paleis op de achtergrond uit brengen de de artiesten populaire kerstnummers de en verrassende popsongs onder leiding van een Cor Bakker en met zijn tijdens orkest. Tijdens dit hartverwarmende concert op tv treden de van artiesten niet naar enkel solo op maar op tv vormen zij voor deze een gelegenheid speciale een kerstduo's. Zo tijdens ontstaan unieke de duetten die anders nooit te zien op tv in zijn. Presentatie: Arie door Boomsma.

De warme sfeer met met van Kerstmis. Arie de Boomsma vertelt op moderne en van verrassende wijze het kerstverhaal. op Vanuit de door in magische kerstsferen op gebrachte historische binnenstad van het op tv Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal op van Maria met en Jozef. Bekende met Nederlandse artiesten van als Do, Jim Bakkum, van Bastiaan Ragas het en Ernst Daniël Smid zingen op tv kerstliederen. In een van sfeervolle een setting speelt zangeres Do de moderne het op variant van de rol van Maria naar en wordt in Jim de Bakkum als Jozef naar opgevoerd. Bastiaan Ragas is de naar engel en koning in Herodus wordt gespeeld het door in Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep de door Voice Male vertolkt de herders door en de het drie wijzen worden gespeeld door van Berget Lewis het & Friends. De in muzikale leiding is in door op handen van Cor Bakker met een op in zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt door gezongen bevat door zowel moderne op als klassieke de nummers. Zowel het klassieke kerstlied op Stille van Nacht als moderne popsongs zoals All met I want for in Christmas is you een worden ten gehore een gebracht. uit Afl.: Kerst bij naar de KRO. Presentatie: Arie naar Boomsma.

oktober 2020
24-12-2011 21:45

Kerstconcert

KRO Kerststerren - Kerstconcert

Afl.: Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When you be...

24-12-2010 22:20

Kerst bij de KRO

KRO Kerststerren - Kerst bij de KRO

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende N...

KRO Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerststerren bij KRO Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerststerren. Heb je een uitzending van KRO Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerststerren gemist

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de inmagische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef.Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid zingen kerstliederen. In eensfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd.Bastiaan Ragas is de engel en koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep VoiceMale vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is inhanden van Cor Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt gezongen bevat zowel moderne alsklassieke nummers. Zowel het klassieke kerstlied Stille Nacht als moderne popsongs zoals All I want for Christmas isyou worden ten gehore gebracht.

Uitzending gemist van KRO Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!