Programma gemist?

Afl.: Kerstconcert. Zangeres tijdens tijdens Edsilia Rombley en een de acteurs Jack Wouterse, door Lieke van Lexmond en de Mimoun Oaïssa uit zijn te zien door bij KRO Kerststerren, het grootse een kerstspektakel op van de KRO een op Paleis van Soestdijk. Edsilia zingt het het nummer 'When you believe' in een een duet met van Do. Jack, op Lieke en door Mimoum nemen de kijker mee op in in het kerstverhaal van in Herodes. Tussen de Kerstnummers van die voor met Paleis Soestdijk worden uit gezongen, wordt een geschakeld naar de vertrekken binnen in op tv op tv het paleis. Daar, in de, op tv Koninklijke vertrekken wordt in het kerstverhaal verteld vanuit door uit het oogpunt van Koning Herodes. de Stap van voor stap ontspint het Kerstverhaal uit zich. We maken door kennis met Herodes (Jack de het Wouterse), zijn vrouw Marianne (Lieke uit van Lexmond) en door zijn op adjudant Marcus (Mimoun Oaïssa). een Het kerstverhaal krijgt tijdens hiermee een heel in andere dimensie en de komt tot leven in de de vorstelijke vertrekken van door Paleis Soestdijk. Hartverwarmend in uit kerstconcert met unieke duetten. op Eerder maakte de KRO in bekend naar dat Jeroen van der Boom, Ellen van ten met Damme, Do door en Martin Buitenhuis met mee doen aan dit bijzondere op tv kerstspektakel. Met het het statige een paleis op de achtergrond brengen de een artiesten populaire op tv kerstnummers en tijdens verrassende popsongs door onder leiding van Cor Bakker op tv en naar zijn orkest. Tijdens door dit hartverwarmende concert treden de uit artiesten niet enkel naar solo op maar vormen van zij het voor deze gelegenheid speciale door kerstduo's. door Zo ontstaan unieke duetten uit die anders nooit in te zien het zijn. Presentatie: Arie van Boomsma.

De warme op sfeer van Kerstmis. Arie van Boomsma vertelt op tv op moderne en verrassende op tv wijze het kerstverhaal. met Vanuit de in in magische kerstsferen gebrachte met historische het binnenstad van het Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van van een Maria en Jozef. Bekende uit Nederlandse artiesten als Do, Jim van het Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël een door Smid zingen kerstliederen. In een sfeervolle tijdens setting door speelt zangeres Do de door moderne variant in van de rol van uit Maria en wordt op tv Jim naar Bakkum als Jozef opgevoerd. uit Bastiaan Ragas is tijdens de engel en in koning Herodus wordt het gespeeld door Ernst Daniël Smid. in tijdens De Vlaamse a-capellagroep Voice een Male vertolkt de van herders en de drie naar wijzen worden gespeeld door naar de Berget Lewis & Friends. door De muzikale leiding uit is in het handen van Cor een Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het in repertoire dat wordt met gezongen uit bevat zowel moderne als klassieke een nummers. op tv Zowel het klassieke kerstlied het Stille Nacht als moderne met popsongs zoals All naar I want for in Christmas uit is you worden op ten gehore gebracht. op Afl.: Kerst bij de KRO. een Presentatie: Arie door Boomsma.

april 2021
24-12-2011 21:45

Kerstconcert

KRO Kerststerren - Kerstconcert

Afl.: Kerstconcert. Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk. Edsilia zingt het nummer 'When you be...

24-12-2010 22:20

Kerst bij de KRO

KRO Kerststerren - Kerst bij de KRO

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende N...

KRO Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerststerren bij KRO Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerststerren. Heb je een uitzending van KRO Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerststerren gemist

De warme sfeer van Kerstmis. Arie Boomsma vertelt op moderne en verrassende wijze het kerstverhaal. Vanuit de inmagische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef.Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid zingen kerstliederen. In eensfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd.Bastiaan Ragas is de engel en koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a-capellagroep VoiceMale vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is inhanden van Cor Bakker met een zeventienkoppig orkest. Het repertoire dat wordt gezongen bevat zowel moderne alsklassieke nummers. Zowel het klassieke kerstlied Stille Nacht als moderne popsongs zoals All I want for Christmas isyou worden ten gehore gebracht.

Uitzending gemist van KRO Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!