Programma gemist?

Kerstfeest van op het een Plein in Deventer. Er door doen veel een artiesten aan mee als Ernst een Daniël Smid, Thomas Berge, het Hind, Edsilia Rombley, van Lucas Kramer tijdens en diverse tijdens koren zoals Soli Deo Gloria in en Choral. naar Dit kerstfeest is een door door unieke belevenis. Duizenden mensen door op het in verlichte plein, die samen bekende de kerstliederen zingen, maar ook van meezingen met de met van kerstnummers van de artiesten. Naast tijdens Thomas Berge en Edsilia door Rombley het zijn dat ook Hind door en Lucas een Kramer. Presentator Ernst naar Daniël Smid naar zal uiteraard zelf met ook zingen. Samen met ds. Arie van van der het Veer tijdens zal hij iets vertellen een over de op tv achtergronden van het uit kerstfeest. De sfeer wordt nog verhoogd het door de ondersteuning een van brassband De tijdens naar Wäldsang, een echt kerkorgel, dat bespeeld door wordt een door Martin Zonnenberg en in een combo o.l.v. Henk tijdens Ruiter. naar Presentatie: Ernst op Daniël Smid.

oktober 2020
25-12-2010 18:05

Aflevering 1

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden...

Kerstfeest op het plein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op het plein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op het plein bij Kerstfeest op het plein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op het plein. Heb je een uitzending van Kerstfeest op het plein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!