Programma gemist?

Kerstfeest door op het Plein in Deventer. door Er in doen veel uit artiesten aan mee als op tv Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, met Hind, op tv Edsilia Rombley, Lucas Kramer de en diverse koren tijdens zoals Soli de Deo Gloria en Choral. het Dit kerstfeest op is een met unieke belevenis. Duizenden mensen op tv op het verlichte naar plein, die samen de bekende kerstliederen zingen, maar een ook meezingen naar met de kerstnummers van uit de artiesten. Naast de Thomas Berge uit en Edsilia Rombley door zijn dat ook door Hind en Lucas op tv Kramer. Presentator Ernst Daniël in Smid de zal uiteraard zelf ook de zingen. Samen naar met ds. Arie een van der Veer door zal hij iets vertellen met over de door achtergronden van het kerstfeest. De sfeer de wordt nog verhoogd het door de ondersteuning een van brassband de De Wäldsang, op een echt in kerkorgel, dat bespeeld wordt door op tv Martin Zonnenberg en een op combo op o.l.v. Henk Ruiter. Presentatie: Ernst naar Daniël een Smid.

juli 2021
25-12-2010 18:05

Aflevering 1

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden...

Kerstfeest op het plein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op het plein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op het plein bij Kerstfeest op het plein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op het plein. Heb je een uitzending van Kerstfeest op het plein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!