Programma gemist?

Kerstfeest op het het Plein tijdens in Deventer. met Er doen veel in artiesten aan mee in als Ernst Daniël Smid, op Thomas Berge, Hind, op tv Edsilia Rombley, van Lucas Kramer en diverse koren van zoals Soli Deo Gloria uit op tv en Choral. Dit kerstfeest naar is een unieke belevenis. Duizenden door mensen op het van verlichte plein, die de in samen bekende kerstliederen naar zingen, maar ook meezingen met de op kerstnummers van de op artiesten. Naast Thomas naar Berge op en Edsilia Rombley in zijn dat ook Hind en met Lucas Kramer. Presentator de Ernst Daniël tijdens Smid tijdens zal uiteraard zelf ook zingen. Samen door uit met ds. Arie van der op tv Veer naar zal hij iets uit vertellen over de achtergronden van naar het kerstfeest. De sfeer naar wordt nog naar verhoogd door de op tv ondersteuning van op tv brassband De Wäldsang, een met echt kerkorgel, in dat bespeeld wordt naar door Martin Zonnenberg en uit een combo van o.l.v. Henk Ruiter. op Presentatie: Ernst Daniël door Smid.

oktober 2019
25-12-2010 18:05

Aflevering 1

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden...

Kerstfeest op het plein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op het plein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op het plein bij Kerstfeest op het plein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op het plein. Heb je een uitzending van Kerstfeest op het plein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!