Programma gemist?

Kerstfeest op het met in Plein in Deventer. Er doen naar veel artiesten een aan mee als Ernst van Daniël Smid, op Thomas Berge, op Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer naar en diverse koren zoals een in Soli Deo Gloria en de Choral. Dit kerstfeest naar is een op unieke belevenis. Duizenden mensen op uit het een verlichte plein, die samen bekende kerstliederen met zingen, maar van ook meezingen met op de uit kerstnummers van de op artiesten. Naast Thomas Berge en met Edsilia Rombley uit zijn dat ook op Hind en met Lucas Kramer. Presentator Ernst Daniël Smid met zal uiteraard op tv zelf ook zingen. Samen uit met ds. Arie uit van der op tv Veer de zal hij iets vertellen over de uit van achtergronden van het kerstfeest. De sfeer op tv wordt nog verhoogd door door de tijdens ondersteuning van het brassband De Wäldsang, een door echt kerkorgel, dat bespeeld van wordt door Martin naar naar Zonnenberg en een een combo o.l.v. Henk Ruiter. tijdens Presentatie: Ernst Daniël het Smid.

januari 2021
25-12-2010 18:05

Aflevering 1

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden...

Kerstfeest op het plein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op het plein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op het plein bij Kerstfeest op het plein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op het plein. Heb je een uitzending van Kerstfeest op het plein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!