Programma gemist?

Kerstfeest van op het het Plein in Deventer. Er doen naar veel artiesten aan mee op als naar Ernst Daniël Smid, met Thomas Berge, Hind, uit Edsilia Rombley, Lucas Kramer op en een diverse koren zoals Soli met Deo Gloria een en Choral. Dit het kerstfeest is een unieke belevenis. op tv Duizenden mensen op een het verlichte plein, naar die uit samen bekende kerstliederen zingen, maar op ook meezingen van met de tijdens kerstnummers van de artiesten. van Naast Thomas Berge en Edsilia uit door Rombley zijn dat op tv ook Hind en Lucas Kramer. op tv Presentator Ernst Daniël Smid met zal met uiteraard zelf ook van zingen. Samen met ds. naar Arie uit van der Veer zal hij iets in vertellen met over de achtergronden van het het kerstfeest. De door sfeer wordt nog verhoogd uit door de ondersteuning van van brassband door De Wäldsang, een echt op kerkorgel, uit dat bespeeld het wordt door Martin Zonnenberg van en een het combo o.l.v. Henk Ruiter. Presentatie: een Ernst Daniël door Smid.

mei 2021
25-12-2010 18:05

Aflevering 1

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden...

Kerstfeest op het plein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op het plein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op het plein bij Kerstfeest op het plein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op het plein. Heb je een uitzending van Kerstfeest op het plein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!