Programma gemist?

Kerstfeest de op het Plein de in Deventer. Er in doen veel artiesten in aan mee als Ernst Daniël in Smid, Thomas in Berge, Hind, Edsilia tijdens Rombley, Lucas Kramer in en naar diverse koren zoals Soli Deo op Gloria en Choral. Dit op kerstfeest is een naar tijdens unieke belevenis. Duizenden mensen op op het op verlichte plein, die samen bekende uit kerstliederen van zingen, maar ook meezingen met de op tv kerstnummers van de van artiesten. Naast Thomas door Berge en Edsilia tijdens naar Rombley zijn dat ook Hind tijdens en Lucas Kramer. Presentator van Ernst Daniël naar Smid zal op uiteraard zelf ook door zingen. Samen met ds. Arie tijdens van der Veer het het zal hij iets door vertellen over de achtergronden van het uit kerstfeest. De de sfeer wordt op nog verhoogd door een de ondersteuning van van brassband De Wäldsang, met een echt van kerkorgel, dat bespeeld wordt naar door Martin Zonnenberg op en een een combo o.l.v. Henk Ruiter. Presentatie: Ernst met uit Daniël Smid.

mei 2020
25-12-2010 18:05

Aflevering 1

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden...

Kerstfeest op het plein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op het plein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op het plein bij Kerstfeest op het plein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op het plein. Heb je een uitzending van Kerstfeest op het plein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!