Programma gemist?

Kerstfeest op het tijdens door Plein in Deventer. Er doen uit veel uit artiesten aan mee als Ernst van Daniël Smid, Thomas Berge, met Hind, Edsilia Rombley, door Lucas Kramer en de diverse koren door zoals Soli Deo op tv Gloria en Choral. met Dit kerstfeest een is een unieke tijdens belevenis. Duizenden mensen een op het verlichte de plein, die samen bekende het kerstliederen een zingen, maar ook van meezingen met de kerstnummers door van de artiesten. Naast op tv Thomas Berge en Edsilia door Rombley zijn dat van ook Hind in en Lucas Kramer. Presentator uit met Ernst Daniël Smid zal in uiteraard zelf tijdens ook zingen. Samen de met ds. Arie van der Veer tijdens zal hij iets een vertellen over uit de achtergronden van het het kerstfeest. De met sfeer wordt naar nog verhoogd door de een ondersteuning van brassband De op Wäldsang, een een echt de kerkorgel, dat bespeeld met wordt door Martin naar Zonnenberg en een de combo o.l.v. Henk Ruiter. Presentatie: het Ernst Daniël op Smid.

maart 2021
25-12-2010 18:05

Aflevering 1

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden...

Kerstfeest op het plein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op het plein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op het plein bij Kerstfeest op het plein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op het plein. Heb je een uitzending van Kerstfeest op het plein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!