Programma gemist?

Kerstfeest door op het Plein in Deventer. op tv Er van doen veel artiesten een aan mee als Ernst Daniël het Smid, Thomas de Berge, Hind, Edsilia Rombley, op tv Lucas Kramer door en diverse koren het zoals Soli Deo Gloria een en Choral. van Dit kerstfeest in is een unieke in belevenis. Duizenden een mensen op het verlichte een plein, die samen bekende door kerstliederen zingen, maar ook op tv meezingen met van de op tv kerstnummers van de artiesten. naar Naast Thomas Berge en uit Edsilia Rombley op zijn dat ook Hind op en Lucas Kramer. op Presentator Ernst op Daniël Smid zal uiteraard zelf in ook de zingen. Samen met de ds. Arie de van der Veer zal hij tijdens iets vertellen over in de achtergronden van het door kerstfeest. op tv De sfeer wordt nog naar verhoogd met door de ondersteuning van brassband De op tijdens Wäldsang, een echt kerkorgel, het dat bespeeld wordt door Martin door Zonnenberg en door een met combo o.l.v. Henk een Ruiter. Presentatie: Ernst Daniël het Smid.

december 2019
25-12-2010 18:05

Aflevering 1

Kerstfeest op het plein - Aflevering 1

Kerstfeest op het Plein in Deventer. Er doen veel artiesten aan mee als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, Lucas Kramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Dit kerstfeest is een unieke belevenis. Duizenden...

Kerstfeest op het plein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op het plein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op het plein bij Kerstfeest op het plein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op het plein. Heb je een uitzending van Kerstfeest op het plein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op het plein gemist

Kerstfeest op het Plein in Deventer met artiesten als Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley, LucasKramer en diverse koren zoals Soli Deo Gloria en Choral. Samen met ds. Arie van der Veer vertelt presentator ErnstDaniël Smid iets over de achtergronden van het kerstfeest. Met medewerking van de brassband De Wäldsang, een echtkerkorgel wat bespeeld wordt door Martin Zonnenberg en een combo o.l.v. Henk Ruiter.

Uitzending gemist van Kerstfeest op het plein? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op het plein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!