Programma gemist?

Amusementshow. het Frans Bauer ontvangt uit een aantal in bekende Nederlanders en door de kijker wordt getrakteerd van op meerdere onvervalste op verborgen camera-grappen. Zo de krijgen Jeroen van op der Boom, Erik een de Zwart het en Patrick en Rosanna op tv Kluivert onverwachts bezoek. Frans en door zijn team veroorzaken op veel commotie bij een door deze BN'ers met hun met actie 't in Gooi gooit 't blad terug. tijdens Onder op het mom van een milieuactie in van GroenLinks-wethouder tijdens Maya van Staveren door worden bladeren en andere met tuinrestanten middels naar een bladblazer in de door tuinen van met de desbetreffende met BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor met de het milieu en voor met de gemeente is het met een goedkope een manier om uit de grond vruchtbaar te het maken', aldus de de gemeentewerker in een op gesprek met een BN'er. de Het het spreekt voor zich dat niet iedereen in blij is met van de een puinhoop die deze de actie veroorzaakt. Verder bezoekt het een grote groep kerstmannen in een naar winkelcentrum waar uit ze rare fratsen door uithalen om de bezoekers op het het de verkeerde been te zetten. En de naar kerstmannen door blijken ook naar een aardig staaltje te kunnen breakdancen. door Presentatie: Frans door Bauer.

januari 2021
25-12-2010 20:15

Aflevering 1

De Bananasplit kerstshow - Aflevering 1

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivert onverwachts be...

De Bananasplit kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bananasplit kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bananasplit kerstshow bij De Bananasplit kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bananasplit kerstshow. Heb je een uitzending van De Bananasplit kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bananasplit kerstshow gemist

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdereonvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivertonverwachts bezoek. Frans en zijn team veroorzaken veel commotie bij deze BN'ers met hun actie 't Gooi gooit 't bladterug. Onder het mom van een milieuactie van GroenLinks-wethouder Maya van Staveren worden bladeren en anderetuinrestanten middels een bladblazer in de tuinen van de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor het milieuen voor de gemeente is het een goedkope manier om de grond vruchtbaar te maken', aldus de gemeentewerker in een gesprekmet een BN'er. Het spreekt voor zich dat niet iedereen blij is met de puinhoop die deze actie veroorzaakt. Verderbezoekt een grote groep kerstmannen een winkelcentrum waar ze rare fratsen uithalen om de bezoekers op het verkeerdebeen te zetten. En de kerstmannen blijken ook een aardig staaltje te kunnen breakdancen. Presentatie: Frans Bauer.

Uitzending gemist van De Bananasplit kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Bananasplit kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!