Programma gemist?

Amusementshow. van Frans Bauer de ontvangt een aantal bekende uit Nederlanders en de kijker op wordt getrakteerd naar op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. op de Zo krijgen Jeroen van der Boom, uit een Erik de Zwart en met Patrick en Rosanna Kluivert van onverwachts bezoek. tijdens Frans en zijn team uit veroorzaken door veel commotie bij deze tijdens BN'ers met een hun actie 't Gooi gooit tijdens 't uit blad terug. Onder het op mom van een milieuactie op tv van de GroenLinks-wethouder Maya van tijdens Staveren worden bladeren en andere de tuinrestanten naar middels een bladblazer in de de tuinen van de uit desbetreffende tijdens BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor naar het een milieu en voor de de gemeente is door het een goedkope manier om het de grond vruchtbaar de in te maken', aldus de gemeentewerker in van een gesprek met van een BN'er. naar Het spreekt voor zich op tv dat niet iedereen op blij is op met de puinhoop uit die deze het actie veroorzaakt. Verder bezoekt door een grote groep kerstmannen met een winkelcentrum waar tijdens ze rare fratsen met door uithalen om de bezoekers op het op tv verkeerde tijdens been te zetten. En een de kerstmannen met blijken ook in een aardig staaltje tijdens te kunnen breakdancen. Presentatie: Frans uit Bauer.

juli 2021
25-12-2010 20:15

Aflevering 1

De Bananasplit kerstshow - Aflevering 1

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivert onverwachts be...

De Bananasplit kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bananasplit kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bananasplit kerstshow bij De Bananasplit kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bananasplit kerstshow. Heb je een uitzending van De Bananasplit kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bananasplit kerstshow gemist

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdereonvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivertonverwachts bezoek. Frans en zijn team veroorzaken veel commotie bij deze BN'ers met hun actie 't Gooi gooit 't bladterug. Onder het mom van een milieuactie van GroenLinks-wethouder Maya van Staveren worden bladeren en anderetuinrestanten middels een bladblazer in de tuinen van de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor het milieuen voor de gemeente is het een goedkope manier om de grond vruchtbaar te maken', aldus de gemeentewerker in een gesprekmet een BN'er. Het spreekt voor zich dat niet iedereen blij is met de puinhoop die deze actie veroorzaakt. Verderbezoekt een grote groep kerstmannen een winkelcentrum waar ze rare fratsen uithalen om de bezoekers op het verkeerdebeen te zetten. En de kerstmannen blijken ook een aardig staaltje te kunnen breakdancen. Presentatie: Frans Bauer.

Uitzending gemist van De Bananasplit kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Bananasplit kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!