Programma gemist?

Amusementshow. Frans Bauer door uit ontvangt een aantal bekende Nederlanders uit en de kijker wordt de getrakteerd op van meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. met Zo krijgen in Jeroen van der op Boom, Erik de Zwart van en Patrick en in Rosanna Kluivert onverwachts een bezoek. Frans en het zijn team op tv veroorzaken het veel commotie bij het deze BN'ers met hun met actie 't op tv Gooi gooit 't het blad terug. Onder het de mom van een milieuactie van met GroenLinks-wethouder Maya van op de Staveren worden bladeren en andere tuinrestanten tijdens middels tijdens een bladblazer met in de tuinen een van de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit uit is op tv beter voor het door milieu en door voor de gemeente is het een in het goedkope manier om de in grond vruchtbaar te maken', aldus naar de naar gemeentewerker in een gesprek tijdens met van een BN'er. Het spreekt voor van zich dat niet iedereen tijdens blij is met uit de het puinhoop die met deze actie veroorzaakt. Verder het bezoekt een grote groep kerstmannen het een op winkelcentrum waar ze rare naar fratsen uithalen op om de bezoekers de op het verkeerde in been te zetten. En uit de op tv kerstmannen blijken ook een op tv aardig staaltje te kunnen van breakdancen. Presentatie: Frans een Bauer.

mei 2021
25-12-2010 20:15

Aflevering 1

De Bananasplit kerstshow - Aflevering 1

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivert onverwachts be...

De Bananasplit kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bananasplit kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bananasplit kerstshow bij De Bananasplit kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bananasplit kerstshow. Heb je een uitzending van De Bananasplit kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bananasplit kerstshow gemist

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdereonvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivertonverwachts bezoek. Frans en zijn team veroorzaken veel commotie bij deze BN'ers met hun actie 't Gooi gooit 't bladterug. Onder het mom van een milieuactie van GroenLinks-wethouder Maya van Staveren worden bladeren en anderetuinrestanten middels een bladblazer in de tuinen van de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor het milieuen voor de gemeente is het een goedkope manier om de grond vruchtbaar te maken', aldus de gemeentewerker in een gesprekmet een BN'er. Het spreekt voor zich dat niet iedereen blij is met de puinhoop die deze actie veroorzaakt. Verderbezoekt een grote groep kerstmannen een winkelcentrum waar ze rare fratsen uithalen om de bezoekers op het verkeerdebeen te zetten. En de kerstmannen blijken ook een aardig staaltje te kunnen breakdancen. Presentatie: Frans Bauer.

Uitzending gemist van De Bananasplit kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Bananasplit kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!