Programma gemist?

Amusementshow. naar Frans Bauer ontvangt een door aantal bekende met Nederlanders en de kijker wordt naar uit getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen een camera-grappen. Zo in krijgen Jeroen van der met Boom, Erik de Zwart met en Patrick uit en Rosanna Kluivert op tv onverwachts bezoek. met Frans en zijn team in veroorzaken uit veel commotie bij deze BN'ers met van hun actie van 't Gooi gooit door 't van blad terug. Onder op tv het mom van een milieuactie van het het GroenLinks-wethouder Maya van Staveren van worden bladeren en andere tuinrestanten naar middels een bladblazer met een in de tuinen van op de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit in is beter met voor het op milieu en voor de uit gemeente is het een de goedkope de manier om de tijdens grond vruchtbaar te maken', door aldus de gemeentewerker tijdens in een gesprek met een een BN'er. door Het door spreekt voor zich met dat niet iedereen de blij is met de puinhoop die in deze actie met veroorzaakt. Verder bezoekt een het een grote groep kerstmannen een het winkelcentrum waar ze uit rare fratsen uithalen om op tv de bezoekers van op het in verkeerde been te zetten. En het de het kerstmannen blijken ook in een aardig staaltje te kunnen breakdancen. met Presentatie: Frans tijdens Bauer.

mei 2020
25-12-2010 20:15

Aflevering 1

De Bananasplit kerstshow - Aflevering 1

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivert onverwachts be...

De Bananasplit kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bananasplit kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bananasplit kerstshow bij De Bananasplit kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bananasplit kerstshow. Heb je een uitzending van De Bananasplit kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bananasplit kerstshow gemist

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdereonvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivertonverwachts bezoek. Frans en zijn team veroorzaken veel commotie bij deze BN'ers met hun actie 't Gooi gooit 't bladterug. Onder het mom van een milieuactie van GroenLinks-wethouder Maya van Staveren worden bladeren en anderetuinrestanten middels een bladblazer in de tuinen van de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor het milieuen voor de gemeente is het een goedkope manier om de grond vruchtbaar te maken', aldus de gemeentewerker in een gesprekmet een BN'er. Het spreekt voor zich dat niet iedereen blij is met de puinhoop die deze actie veroorzaakt. Verderbezoekt een grote groep kerstmannen een winkelcentrum waar ze rare fratsen uithalen om de bezoekers op het verkeerdebeen te zetten. En de kerstmannen blijken ook een aardig staaltje te kunnen breakdancen. Presentatie: Frans Bauer.

Uitzending gemist van De Bananasplit kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Bananasplit kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!