Programma gemist?

Amusementshow. Frans Bauer in ontvangt een tijdens aantal bekende met Nederlanders en de tijdens kijker wordt getrakteerd op op tv meerdere een onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen van Jeroen op tv van der Boom, Erik in de Zwart op tv en Patrick en uit Rosanna Kluivert onverwachts bezoek. Frans en een uit zijn team veroorzaken veel uit commotie bij deze BN'ers met met op tv hun actie 't Gooi gooit 't de blad in terug. Onder het mom tijdens van een in milieuactie van GroenLinks-wethouder Maya op tv van tijdens Staveren worden bladeren en andere tijdens tuinrestanten middels een bladblazer uit in de tuinen uit van de de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit de is beter de voor het tijdens milieu en voor de gemeente op tv is het een het op goedkope manier om de grond in vruchtbaar naar te maken', aldus de een gemeentewerker in een gesprek met naar een BN'er. de Het spreekt van voor zich dat door niet iedereen blij uit is met de puinhoop van die door deze actie veroorzaakt. tijdens Verder bezoekt een grote de groep kerstmannen een winkelcentrum met waar ze rare fratsen van uithalen een om de bezoekers op het op tv verkeerde been tijdens te zetten. En de de kerstmannen blijken ook uit op een aardig staaltje te kunnen breakdancen. naar Presentatie: Frans naar Bauer.

september 2020
25-12-2010 20:15

Aflevering 1

De Bananasplit kerstshow - Aflevering 1

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivert onverwachts be...

De Bananasplit kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bananasplit kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bananasplit kerstshow bij De Bananasplit kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bananasplit kerstshow. Heb je een uitzending van De Bananasplit kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bananasplit kerstshow gemist

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdereonvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivertonverwachts bezoek. Frans en zijn team veroorzaken veel commotie bij deze BN'ers met hun actie 't Gooi gooit 't bladterug. Onder het mom van een milieuactie van GroenLinks-wethouder Maya van Staveren worden bladeren en anderetuinrestanten middels een bladblazer in de tuinen van de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor het milieuen voor de gemeente is het een goedkope manier om de grond vruchtbaar te maken', aldus de gemeentewerker in een gesprekmet een BN'er. Het spreekt voor zich dat niet iedereen blij is met de puinhoop die deze actie veroorzaakt. Verderbezoekt een grote groep kerstmannen een winkelcentrum waar ze rare fratsen uithalen om de bezoekers op het verkeerdebeen te zetten. En de kerstmannen blijken ook een aardig staaltje te kunnen breakdancen. Presentatie: Frans Bauer.

Uitzending gemist van De Bananasplit kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Bananasplit kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!