Programma gemist?

Amusementshow. Frans Bauer door ontvangt een met aantal bekende naar Nederlanders en de kijker wordt het een getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. van Zo naar krijgen Jeroen van der Boom, het Erik de Zwart uit en tijdens Patrick en Rosanna tijdens Kluivert onverwachts bezoek. Frans op en zijn een team veroorzaken veel commotie een bij deze BN'ers met van hun actie tijdens 't Gooi gooit tijdens 't blad terug. Onder op tv het mom met van een milieuactie de van GroenLinks-wethouder Maya van tijdens van Staveren worden bladeren en in andere tuinrestanten middels een een bladblazer in de tuinen tijdens van de met desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit met is beter het voor het milieu en op voor de in gemeente is het een uit met goedkope manier om de grond vruchtbaar het te uit maken', aldus de op gemeentewerker in naar een gesprek met in een BN'er. Het in spreekt voor zich dat niet tijdens iedereen op tv blij is met de met puinhoop die deze het actie veroorzaakt. Verder bezoekt het een grote groep tijdens kerstmannen een winkelcentrum waar van ze uit rare fratsen uithalen om de in bezoekers tijdens op het op verkeerde been te zetten. op En de kerstmannen blijken ook het een aardig staaltje van te op kunnen breakdancen. Presentatie: Frans op tv Bauer.

juni 2021
25-12-2010 20:15

Aflevering 1

De Bananasplit kerstshow - Aflevering 1

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivert onverwachts be...

De Bananasplit kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bananasplit kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bananasplit kerstshow bij De Bananasplit kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bananasplit kerstshow. Heb je een uitzending van De Bananasplit kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bananasplit kerstshow gemist

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdereonvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivertonverwachts bezoek. Frans en zijn team veroorzaken veel commotie bij deze BN'ers met hun actie 't Gooi gooit 't bladterug. Onder het mom van een milieuactie van GroenLinks-wethouder Maya van Staveren worden bladeren en anderetuinrestanten middels een bladblazer in de tuinen van de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor het milieuen voor de gemeente is het een goedkope manier om de grond vruchtbaar te maken', aldus de gemeentewerker in een gesprekmet een BN'er. Het spreekt voor zich dat niet iedereen blij is met de puinhoop die deze actie veroorzaakt. Verderbezoekt een grote groep kerstmannen een winkelcentrum waar ze rare fratsen uithalen om de bezoekers op het verkeerdebeen te zetten. En de kerstmannen blijken ook een aardig staaltje te kunnen breakdancen. Presentatie: Frans Bauer.

Uitzending gemist van De Bananasplit kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Bananasplit kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!