Programma gemist?

Amusementshow. op tv Frans Bauer ontvangt een aantal van een bekende Nederlanders en de kijker wordt van de getrakteerd op meerdere op onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen op tv Jeroen van der Boom, naar van Erik de Zwart en Patrick en door Rosanna uit Kluivert onverwachts bezoek. Frans en van in zijn team veroorzaken veel uit commotie bij deze van BN'ers met hun van actie 't Gooi gooit 't op blad terug. op Onder een het mom van een milieuactie van op GroenLinks-wethouder Maya van naar Staveren op tv worden bladeren en andere tuinrestanten op middels een tijdens bladblazer in de tuinen met van de op tv desbetreffende BN'ers door geblazen. 'Dit het is beter voor het milieu de en voor de op gemeente de is het een goedkope de manier om de naar grond vruchtbaar tijdens te maken', aldus de gemeentewerker in tijdens een gesprek met een een BN'er. Het met spreekt voor een zich dat niet iedereen in blij op tv is met het de puinhoop die deze op actie veroorzaakt. Verder bezoekt een de grote uit groep kerstmannen een naar winkelcentrum waar ze van rare fratsen uit uithalen om de bezoekers op van het verkeerde been het te het zetten. En de kerstmannen blijken van ook een aardig op tv staaltje te door kunnen breakdancen. Presentatie: Frans in Bauer.

januari 2020
25-12-2010 20:15

Aflevering 1

De Bananasplit kerstshow - Aflevering 1

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdere onvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivert onverwachts be...

De Bananasplit kerstshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bananasplit kerstshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bananasplit kerstshow bij De Bananasplit kerstshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bananasplit kerstshow. Heb je een uitzending van De Bananasplit kerstshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bananasplit kerstshow gemist

Amusementshow. Frans Bauer ontvangt een aantal bekende Nederlanders en de kijker wordt getrakteerd op meerdereonvervalste verborgen camera-grappen. Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick en Rosanna Kluivertonverwachts bezoek. Frans en zijn team veroorzaken veel commotie bij deze BN'ers met hun actie 't Gooi gooit 't bladterug. Onder het mom van een milieuactie van GroenLinks-wethouder Maya van Staveren worden bladeren en anderetuinrestanten middels een bladblazer in de tuinen van de desbetreffende BN'ers geblazen. 'Dit is beter voor het milieuen voor de gemeente is het een goedkope manier om de grond vruchtbaar te maken', aldus de gemeentewerker in een gesprekmet een BN'er. Het spreekt voor zich dat niet iedereen blij is met de puinhoop die deze actie veroorzaakt. Verderbezoekt een grote groep kerstmannen een winkelcentrum waar ze rare fratsen uithalen om de bezoekers op het verkeerdebeen te zetten. En de kerstmannen blijken ook een aardig staaltje te kunnen breakdancen. Presentatie: Frans Bauer.

Uitzending gemist van De Bananasplit kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Bananasplit kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!