Programma gemist?

Een loflied op tv op de hele schepping een ligt op in een kerk voor met de hand. Dit op tv keer een kerkdienst met waar de huisdieren het ook welkom zijn en tijdens op liederen over dieren. Wat zijn tijdens de verhalen achter het de dieren? En welke het liederen op tv zing je een om stil te met staan bij mensen en dieren tijdens en God naar hiervoor te het danken?

De oude naar traditie om te danken tijdens voor de de opbrengst van de oogst op op is in kerken springlevend. Geloofsverhalen in en liederen tijdens uit Engeland waarin dankbaarheid door centraal staat uit wisselen elkaar het af.

Het personeel van tijdens de reddingsbotenbrigade een van Falmouth is geraakt door een door kerkliederen over in water en redding. Hoe een hangt het met christelijk geloof samen met op tv het werk dat van ze doen?

Het op kerkelijk huwelijk in al zijn in facetten staat de centraal. Wat op gebeurt er precies als je met in de tijdens kerk trouwt? in Welke ontwikkelingen zijn uit er op het kerkelijk erf op als het op over het huwelijk tijdens gaat? Daarnaast gezangen en op hymnes uit de in Angelsaksische naar traditie.

Het op Leger des met Heils komt oorspronkelijk op uit Engeland. Wat dreef naar de eerste heilsoldaten en door wat doet in het Leger des Heils uit nu? Inspirerende verhalen over uit het Leger des tijdens Heils en ontroerende op hymnes en in kerkelijke gezangen uit het de uit Angelsaksische traditie.

Hoe tijdens blijft de kerk toegankelijk en in bij de tijd? met Presentatrice Connie met Fischer gaat uit in gesprek met een de wereldberoemde componist het Andrew Lloyd Webber over zijn tijdens favoriete kerkliederen en uit zijn naar enthousiasme over de wifi in de in kerk.

Wie de wordt BBC-Gospelkoor een van het jaar? Zes koren gaan de op de strijd aan de en brengen hun mooiste liederen van ten gehore. Een tijdens deskundige in jury velt het oordeel. In uit dit deel op tv wordt de winnaar het bekendgemaakt.

Wie wordt tijdens BBC op tv Gospelkoor van het de jaar? Zes koren gaan de van strijd aan en op brengen hun mooiste in liederen ten gehore. Een op tv een deskundige jury velt het naar oordeel.

Wat komt met er bij kijken van als jouw huis beschikt in over een eigen in kapel? De betekenis uit van een deze plaats van gebed bij van van mensen thuis staat centraal, de afgewisseld met door de mooiste liederen uit in de Engelse tijdens kerkmuziek.

In tijdens de kathedraal op van Leicester krijgen de van resten van koning op Richard III een nieuw graf. tijdens een Hij sneuvelde in 1485 door op het slagveld. uit Het geloof van van deze koning komt in aan de orde, afgewisseld met uit op de meest inspirerende door hymnes en kerkelijke gezangen het uit de Engelse met traditie.

Het Keswick Festival naar uit is een jaarlijks evenement in door het Lake District op in Engeland. Drie door wekenlang komen door christenen bij elkaar en zingen, door bidden met en lezen de Bijbel. Geloofsverhalen het en liederen wisselen door op elkaar af.

De naar finale van een competitie tussen op tv de een zes beste Engelse naar schoolkoren voor de titel van BBC-schoolkoor van door het jaar. Zowel kinderenkoren als een jongerenkoren nemen het het tegen elkaar op tv op.

Wie werd van BBC-schoolkoor van het uit jaar? tijdens Zes deelnemende kinderkoren stellen zich voor in en de jury tijdens geeft alvast met een eerste op tv reactie op de naar verschillende optredens.

Wie werd BBC-schoolkoor in van uit het jaar? tijdens In dit eerste deel stellen in zes deelnemende tijdens kinderkoren zich voor. En tijdens de jury geeft alvast naar van een eerste reactie op in de verschillende tijdens optredens.

Wie wordt van BBC-schoolkoor van door het jaar? Drie kinderkoren in en drie de jongerenkoren hebben de finale gehaald. tijdens Zij maken met kans op de in eretitel Schoolkoor door van het jaar. Een de deskundige jury velt het uit finale een oordeel.

oktober 2020
06-10-2019 11:30

Schepping

Songs of praise - Schepping

Een loflied op de hele schepping ligt in een kerk voor de hand. Dit keer een kerkdienst waar de huisdieren ook welkom zijn en liederen over dieren. Wat zijn de verhalen achter de dieren? En welke liederen zing je om stil te staan bij mensen...

29-09-2019 11:30

Oogst Thanksgiving

Songs of praise - Oogst Thanksgiving

De oude traditie om te danken voor de opbrengst van de oogst is in kerken springlevend. Geloofsverhalen en liederen uit Engeland waarin dankbaarheid centraal staat wisselen elkaar af.

15-09-2019 11:35

Reddingsboot RNLI

Songs of praise - Reddingsboot RNLI

Het personeel van de reddingsbotenbrigade van Falmouth is geraakt door kerkliederen over water en redding. Hoe hangt het christelijk geloof samen met het werk dat ze doen?

08-09-2019 11:25

De Trouwdag

Songs of praise - De Trouwdag

Het kerkelijk huwelijk in al zijn facetten staat centraal. Wat gebeurt er precies als je in de kerk trouwt? Welke ontwikkelingen zijn er op het kerkelijk erf als het over het huwelijk gaat? Daarnaast gezangen en hymnes uit de Angelsaksische...

01-09-2019 11:00

Leger des Heils

Songs of praise - Leger des Heils

Het Leger des Heils komt oorspronkelijk uit Engeland. Wat dreef de eerste heilsoldaten en wat doet het Leger des Heils nu? Inspirerende verhalen over het Leger des Heils en ontroerende hymnes en kerkelijke gezangen uit de Angelsaksische tra...

25-08-2019 11:01

Wifi in de kerk

Songs of praise - Wifi in de kerk

Hoe blijft de kerk toegankelijk en bij de tijd? Presentatrice Connie Fischer gaat in gesprek met de wereldberoemde componist Andrew Lloyd Webber over zijn favoriete kerkliederen en zijn enthousiasme over wifi in de kerk.

18-08-2019 11:01

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Wie wordt BBC-Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel. In dit deel wordt de winnaar bekendgemaakt.

11-08-2019 11:05

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel.

04-08-2019 10:57

Je eigen kapel

Songs of praise - Je eigen kapel

Wat komt er bij kijken als jouw huis beschikt over een eigen kapel? De betekenis van deze plaats van gebed bij mensen thuis staat centraal, afgewisseld met de mooiste liederen uit de Engelse kerkmuziek.

28-07-2019 11:00

Richard III

Songs of praise - Richard III

In de kathedraal van Leicester krijgen de resten van koning Richard III een nieuw graf. Hij sneuvelde in 1485 op het slagveld. Het geloof van deze koning komt aan de orde, afgewisseld met de meest inspirerende hymnes en kerkelijke gezangen ...

21-07-2019 11:00

Het Keswick Festival

Songs of praise - Het Keswick Festival

Het Keswick Festival is een jaarlijks evenement in het Lake District in Engeland. Drie wekenlang komen christenen bij elkaar en zingen, bidden en lezen de Bijbel. Geloofsverhalen en liederen wisselen elkaar af.

14-07-2019 11:00

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

De finale van een competitie tussen de zes beste Engelse schoolkoren voor de titel BBC-schoolkoor van het jaar. Zowel kinderenkoren als jongerenkoren nemen het tegen elkaar op.

07-07-2019 11:00

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

Wie werd BBC-schoolkoor van het jaar? Zes deelnemende kinderkoren stellen zich voor en de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

30-06-2019 11:10

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

Wie werd BBC-schoolkoor van het jaar? In dit eerste deel stellen zes deelnemende kinderkoren zich voor. En de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

23-06-2019 11:01

Schoolkoor van het jaar (3/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (3/3)

Wie wordt BBC-schoolkoor van het jaar? Drie kinderkoren en drie jongerenkoren hebben de finale gehaald. Zij maken kans op de eretitel Schoolkoor van het jaar. Een deskundige jury velt het finale oordeel.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Songs of praise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Songs of praise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Songs of praise bij Songs of praise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Songs of praise. Heb je een uitzending van Songs of praise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Songs of praise gemist

In Songs of Praise is veel aandacht voor traditionele en moderne Engelse koormuziek, afgewisseld met gesprekken metmensen in de plaats of streek van uitzending. Zij vertellen wat hen bezig houdt en hoe hun geloof daarin een rolspeelt.

Uitzending gemist van Songs of praise? Hier kun je alle uitzendingen van Songs of praise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 157
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!