Programma gemist?

Wie wordt met BBC op tv Gospelkoor van het jaar? Zes naar koren gaan de van strijd aan en brengen in met hun mooiste liederen met ten gehore. Een met deskundige jury velt op tv het oordeel. In dit deel op tv wordt de winnaar tijdens bekend.

Wie wordt BBC op tv Gospelkoor van een het jaar? Zes koren naar gaan de strijd met aan en brengen het hun met mooiste liederen een ten gehore. Een deskundige door jury velt door het oordeel.

De mooiste liederen in naar en hymnes uit het de Engelse kerkmuziek, van afgewisseld met reportages waarin tijdens de rol van door het geloof centraal staat. Dit in keer het ook bijdragen van de groep op The naar Priests en Voices een of Ireland.

Presentator tijdens John Craven bezoekt met een boerenfamilie in Dorset op om van hen te door horen op tv wat er zo speciaal uit is de aan de tijd de van oogsten. Afgewisseld met de mooiste naar kerkliederen die verwijzen een naar naar de oogsttijd.

Het Keswick Festival een is een jaarlijks het evenement in in het Lake District in een tijdens Engeland. Drie weken lang komen in christenen bij elkaar tijdens en zingen, bidden en het lezen de met Bijbel. Geloofsverhalen en liederen door wisselen elkaar in af.

Wie het wordt BBC-schoolkoor door van het jaar? Drie met kinderkoren en drie jongerenkoren hebben op tv de finale gehaald. op tv Zij in maken kans het op de eretitel Schoolkoor van het naar jaar. Een deskundige met jury naar velt het finale een oordeel.

Wat komt er op tv bij kijken als op jouw door huis beschikt over een eigen de kapel? De betekenis naar van deze plaats met op tv van gebed bij mensen thuis staat met centraal, afgewisseld met op de van mooiste liederen uit het de Engelse de kerkmuziek.

Competitie naar tussen de van zes beste Engelse schoolkoren op voor de titel BBC-schoolkoor van tijdens het tijdens jaar.

Welk schoolkoor wordt met BBC schoolkoor van naar het naar jaar? In dit van eerste deel stellen zes deelnemende in kinderkoren zich voor. in met En de jury geeft alvast door een eerste op tv reactie op de de verschillende optredens.

Wigan naar is de plaats in Engeland de waar uit de aartsbisschop zijn eerste baan in de had. Kardinaal Nichols op tv keert terug in deze aflevering. Afgewisseld een van met de mooiste liederen en hymnes tijdens uit de Engelse tijdens kerkelijke tijdens traditie.

Schotse koren van staan centraal, op tv met name het National van Boys Choir. Met een veel met mooie muziek, onder meer op een prachtige uitvoering van Amazing door Grace. uit Tevens interviews met dirigent Christopher van tijdens Bell en componist Paul van Mealor.

Meestal tijdens gaan kerkliederen vooral in over mensen en hun relatie op met God, uit maar dit keer uit staat de van hele schepping centraal, de inclusief de huisdieren. Een het loflied op in de hele schepping ligt uit in een op kerk voor de een hand. Dit keer op tv een kerkdienst waar van de huisdieren ook welkom zijn het en liederen over tijdens dieren. met Wat zijn de verhalen achter uit de dieren? En in welke liederen uit zing je om stil het te de staan bij mensen op en dieren en God hiervoor uit te met danken?

Deze het aflevering staat in het teken door van van Moederdag. Interviews worden op afgewisseld met de mooiste op tv kerkelijke gezangen en hymnes, in inclusief een uit ode aan alle op tv moeders. Het tijdens is Moederdag. Wat betekent naar je moeder op voor je? Vijf met Engelse zangers geven hier een een uit antwoord op. Ook is er het een de ontmoeting met een vrouw van die bewust van voor adoptie koos. uit Daarnaast Engelse kerkelijke gezangen die een vanwege Moederdag een in het teken staan de van liefde en naar trouw.

Wie wordt uit het een BBC Gospelkoor van het jaar? In met dit tweede deel naar volgt de naar ontknoping. Een competitie tussen op tijdens de zes beste door Engelse amateur gospelkoren in voor de titel BBC gospelkoor uit van het jaar. In de dit tweede in deel hakt de jury de de uit knoop door en maakt een de naar winnaar bekend.

Show waarin de op tv titel 'BBC Gospelkoor een van het jaar' een op het een spel staat. een De zes deelnemende de koren stellen een zich voor en de jury in geeft alvast door een eerste reactie op de tijdens optredens. David naar Grant met en Connie Fischer presenteren deze show uit waarin de uit titel 'BBC Gospelkoor van van het door jaar' op het spel staat. een In door dit deel stellen de zes met deelnemende koren zich in voor in en de jury van geeft alvast naar een eerste reactie op de door verschillende op tv optredens.

november 2017
19-11-2017 12:00

Gospelkoor van het jaar

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel. In dit deel wordt de winnaar bekend.

12-11-2017 11:55

Gospelkoor van het jaar

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel.

29-10-2017 12:05

All Saints

Songs of praise - All Saints

De mooiste liederen en hymnes uit de Engelse kerkmuziek, afgewisseld met reportages waarin de rol van het geloof centraal staat. Dit keer ook bijdragen van de groep The Priests en Voices of Ireland.

22-10-2017 12:00

Oogst

Songs of praise - Oogst

Presentator John Craven bezoekt een boerenfamilie in Dorset om van hen te horen wat er zo speciaal is aan de tijd van oogsten. Afgewisseld met de mooiste kerkliederen die verwijzen naar de oogsttijd.

15-10-2017 12:00

Het Keswick Festival

Songs of praise - Het Keswick Festival

Het Keswick Festival is een jaarlijks evenement in het Lake District in Engeland. Drie weken lang komen christenen bij elkaar en zingen, bidden en lezen de Bijbel. Geloofsverhalen en liederen wisselen elkaar af.

08-10-2017 12:00

Schoolkoor van het jaar (3/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (3/3)

Wie wordt BBC-schoolkoor van het jaar? Drie kinderkoren en drie jongerenkoren hebben de finale gehaald. Zij maken kans op de eretitel Schoolkoor van het jaar. Een deskundige jury velt het finale oordeel.

01-10-2017 12:00

Je eigen kapel

Songs of praise - Je eigen kapel

Wat komt er bij kijken als jouw huis beschikt over een eigen kapel? De betekenis van deze plaats van gebed bij mensen thuis staat centraal, afgewisseld met de mooiste liederen uit de Engelse kerkmuziek.

24-09-2017 12:01

Schoolkoor van het jaar (2/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (2/3)

Competitie tussen de zes beste Engelse schoolkoren voor de titel BBC-schoolkoor van het jaar.

17-09-2017 12:00

Schoolkoor van het jaar (1/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (1/3)

Welk schoolkoor wordt BBC schoolkoor van het jaar? In dit eerste deel stellen zes deelnemende kinderkoren zich voor. En de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

10-09-2017 11:57

Wigan

Songs of praise - Wigan

Wigan is de plaats in Engeland waar de aartsbisschop zijn eerste baan had. Kardinaal Nichols keert terug in deze aflevering. Afgewisseld met de mooiste liederen en hymnes uit de Engelse kerkelijke traditie.

03-09-2017 12:02

Scottish Voices

Songs of praise - Scottish Voices

Schotse koren staan centraal, met name het National Boys Choir. Met veel mooie muziek, onder meer een prachtige uitvoering van Amazing Grace. Tevens interviews met dirigent Christopher Bell en componist Paul Mealor.

21-05-2017 12:00

Schepping

Songs of praise - Schepping

Meestal gaan kerkliederen vooral over mensen en hun relatie met God, maar dit keer staat de hele schepping centraal, inclusief de huisdieren. Een loflied op de hele schepping ligt in een kerk voor de hand. Dit keer een kerkdienst waar de hu...

14-05-2017 12:01

Moederdag

Songs of praise - Moederdag

Deze aflevering staat in het teken van Moederdag. Interviews worden afgewisseld met de mooiste kerkelijke gezangen en hymnes, inclusief een ode aan alle moeders. Het is Moederdag. Wat betekent je moeder voor je? Vijf Engelse zangers geven h...

07-05-2017 12:00

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Wie wordt het BBC Gospelkoor van het jaar? In dit tweede deel volgt de ontknoping. Een competitie tussen de zes beste Engelse amateur gospelkoren voor de titel BBC gospelkoor van het jaar. In dit tweede deel hakt de jury de knoop door en ma...

30-04-2017 12:00

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

Show waarin de titel 'BBC Gospelkoor van het jaar' op het spel staat. De zes deelnemende koren stellen zich voor en de jury geeft alvast een eerste reactie op de optredens. David Grant en Connie Fischer presenteren deze show waarin de titel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Songs of praise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Songs of praise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Songs of praise bij Songs of praise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Songs of praise. Heb je een uitzending van Songs of praise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Songs of praise gemist

In Songs of Praise is veel aandacht voor traditionele en moderne Engelse koormuziek, afgewisseld met gesprekken metmensen in de plaats of streek van uitzending. Zij vertellen wat hen bezig houdt en hoe hun geloof daarin een rolspeelt.

Uitzending gemist van Songs of praise? Hier kun je alle uitzendingen van Songs of praise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 91
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord