Programma gemist?

Aflevering een 10 - Godsdienstig tijdens programma met koormuziek. Schepping. Een loflied op tv op de hele de schepping ligt in het een op kerk voor de in hand. Dit keer een een kerkdienst waar met de huisdieren ook welkom zijn uit en liederen door over dieren. met Wat zijn de verhalen achter de de dieren? En de welke door liederen zing je uit om stil te van staan bij mensen op tv en dieren en God hiervoor naar te op tv danken?

Het door is Moederdag. tijdens Wat betekent je moeder het voor je? Vijf met Engelse zangers in geven hier een antwoord op. Ook in is de er een ontmoeting met een op vrouw die bewust naar voor een adoptie koos. Daarnaast op tv Engelse kerkelijke gezangen die door vanwege Moederdag in het het teken een staan van de liefde en trouw.

Traditionele en moderne een kerkliederen klinken in vanuit door Trinity Church in Gosforth. Pam naar Rhodes door verkent de streek rond Newcastle het upon Tyne en bespreekt het het kerkelijke en een religieuze de leven.

Wie wordt BBC door Gospelkoor van op tv het jaar? Zes koren het van gaan de strijd het aan en brengen naar hun mooiste liederen ten gehore. van Een deskundige op jury velt het oordeel. in In uit dit deel wordt de winnaar tijdens bekend.

Wie wordt het BBC Gospelkoor een van het door jaar? Zes koren gaan uit de strijd de aan en brengen hun van mooiste liederen op ten gehore. Een deskundige jury met velt een het oordeel.

In door Manchester helpt een kerk met jongeren op in achterstandswijk om hun muzikale dromen de uit een te laten komen. van Presentator David Grant ontmoet de van jongeren en luistert de naar hun uit muziek.

In tijdens de weken na Pasen uit staat op tv de opstanding van Jezus centraal in met kerkdiensten. Ook de in liederen hebben van een verwijzing naar dit met feest. naar Dit keer dan op tv ook paasliederen op en hymnes uit van Engeland en een terugblik op een het paasfeest. het Hoe kun in je dit feest het vieren?

Het in personeel van het de reddingsbotenbrigade van Falmouth is met geraakt door kerkliederen over met de water en redding. Hoe tijdens hangt het christelijk door geloof samen een met het werk dat door ze doen?

Presentatrice op Connie Fischer gaat op tv in gesprek met naar de wereldberoemde componist Andrew Lloyd tijdens Webber over zijn naar favoriete op kerkliederen en met zijn enthousiasme over de wifi in de door kerk.

Competitie op tv tussen de zes beste Engelse het amateurgospelkoren van voor de titel BBC gospelkoor naar van het jaar. de naar In dit tweede deel hakt de de jury de op knoop door en door maakt tijdens de winnaar bekend.

David Grant en de met Connie Fischer presenteren deze het show waarin de titel 'BBC op tv uit Gospelkoor van het jaar' door op het spel staat. een In dit deel stellen op van de zes deelnemende door koren zich voor en de in jury op geeft alvast een eerste het reactie op de verschillende de optredens.

Wat naar komt er bij op kijken als jouw een huis beschikt over een door eigen met kapel? De betekenis op tv van deze plaats van van gebed bij mensen op thuis staat centraal, afgewisseld het met de met mooiste liederen uit naar de Engelse van kerkmuziek.

In in de kathedraal van Leicester in krijgen door de resten van Koning Richard III in een nieuw een graf. Hij sneuvelde in op 1485 op het van slagveld. tijdens Het geloof van tijdens deze koning naar komt aan de orde, afgewisseld in met de meest inspirerende in hymnes tijdens en kerkelijke gezangen met uit de Engelse op tv traditie.

Het op Leger des een Heils komt oorspronkelijk door uit Engeland. Wat dreef de eerste op tijdens heilsoldaten en wat doet van het Leger de des Heils nu? in Inspirerende verhalen over het Leger het des van Heils en ontroerende hymnes op tv en kerkelijke gezangen uit het de Angelsaksische van traditie.

Kerst in wordt in Engeland op het verschillende manieren gevierd. Rond met de naar geboorte van Jezus de zijn verschillende tradities met en muziekstijlen. Onder meer reportages op tv naar van christelijke Roma en winkelcentra door met kerst, het afgewisseld met verschillende soorten op kerstmuziek.

mei 2018
20-05-2018 12:05

Songs of Praise

Songs of praise - Songs of Praise

Aflevering 10 - Godsdienstig programma met koormuziek. Schepping. Een loflied op de hele schepping ligt in een kerk voor de hand. Dit keer een kerkdienst waar de huisdieren ook welkom zijn en liederen over dieren. Wat zijn de verhalen ach...

13-05-2018 12:00

Moederdag

Songs of praise - Moederdag

Het is Moederdag. Wat betekent je moeder voor je? Vijf Engelse zangers geven hier een antwoord op. Ook is er een ontmoeting met een vrouw die bewust voor adoptie koos. Daarnaast Engelse kerkelijke gezangen die vanwege Moederdag in het teken...

06-05-2018 11:55

Gosforth

Songs of praise - Gosforth

Traditionele en moderne kerkliederen klinken vanuit Trinity Church in Gosforth. Pam Rhodes verkent de streek rond Newcastle upon Tyne en bespreekt het kerkelijke en religieuze leven.

29-04-2018 12:00

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel. In dit deel wordt de winnaar bekend.

22-04-2018 12:00

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel.

15-04-2018 12:01

Jong talent

Songs of praise - Jong talent

In Manchester helpt een kerk jongeren in achterstandswijk om hun muzikale dromen uit te laten komen. Presentator David Grant ontmoet de jongeren en luistert naar hun muziek.

25-03-2018 11:55

Rondom Pasen

Songs of praise - Rondom Pasen

In de weken na Pasen staat de opstanding van Jezus centraal in kerkdiensten. Ook de liederen hebben een verwijzing naar dit feest. Dit keer dan ook paasliederen en hymnes uit Engeland en een terugblik op het paasfeest. Hoe kun je dit feest ...

11-03-2018 12:01

Reddingsboot RNLI

Songs of praise - Reddingsboot RNLI

Het personeel van de reddingsbotenbrigade van Falmouth is geraakt door kerkliederen over water en redding. Hoe hangt het christelijk geloof samen met het werk dat ze doen?

04-03-2018 12:00

Wifi in de kerk

Songs of praise - Wifi in de kerk

Presentatrice Connie Fischer gaat in gesprek met de wereldberoemde componist Andrew Lloyd Webber over zijn favoriete kerkliederen en zijn enthousiasme over wifi in de kerk.

28-01-2018 12:00

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Competitie tussen de zes beste Engelse amateurgospelkoren voor de titel BBC gospelkoor van het jaar. In dit tweede deel hakt de jury de knoop door en maakt de winnaar bekend.

21-01-2018 12:00

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

David Grant en Connie Fischer presenteren deze show waarin de titel 'BBC Gospelkoor van het jaar' op het spel staat. In dit deel stellen de zes deelnemende koren zich voor en de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optre...

14-01-2018 12:00

Je eigen kapel

Songs of praise - Je eigen kapel

Wat komt er bij kijken als jouw huis beschikt over een eigen kapel? De betekenis van deze plaats van gebed bij mensen thuis staat centraal, afgewisseld met de mooiste liederen uit de Engelse kerkmuziek.

07-01-2018 12:00

Richard III

Songs of praise - Richard III

In de kathedraal van Leicester krijgen de resten van Koning Richard III een nieuw graf. Hij sneuvelde in 1485 op het slagveld. Het geloof van deze koning komt aan de orde, afgewisseld met de meest inspirerende hymnes en kerkelijke gezangen ...

31-12-2017 12:00

Leger des Heils

Songs of praise - Leger des Heils

Het Leger des Heils komt oorspronkelijk uit Engeland. Wat dreef de eerste heilsoldaten en wat doet het Leger des Heils nu? Inspirerende verhalen over het Leger des Heils en ontroerende hymnes en kerkelijke gezangen uit de Angelsaksische tra...

24-12-2017 12:00

Christus met Kerst

Songs of praise - Christus met Kerst

Kerst wordt in Engeland op verschillende manieren gevierd. Rond de geboorte van Jezus zijn verschillende tradities en muziekstijlen. Onder meer reportages van christelijke Roma en winkelcentra met kerst, afgewisseld met verschillende soorte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Songs of praise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Songs of praise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Songs of praise bij Songs of praise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Songs of praise. Heb je een uitzending van Songs of praise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Songs of praise gemist

In Songs of Praise is veel aandacht voor traditionele en moderne Engelse koormuziek, afgewisseld met gesprekken metmensen in de plaats of streek van uitzending. Zij vertellen wat hen bezig houdt en hoe hun geloof daarin een rolspeelt.

Uitzending gemist van Songs of praise? Hier kun je alle uitzendingen van Songs of praise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 20-05-2018 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord