Programma gemist?

Een loflied door op de in hele schepping ligt in een met de kerk voor de hand. in Dit keer een kerkdienst waar het uit de huisdieren ook welkom door zijn en liederen tijdens over dieren. Wat zijn in de verhalen achter door de dieren? En welke door liederen zing je op tv om stil in te staan de bij mensen door en dieren en God hiervoor te op tv tijdens danken?

De van oude traditie met om te danken voor de naar opbrengst door van de oogst op is in kerken de springlevend. Geloofsverhalen en liederen uit uit Engeland waarin dankbaarheid centraal het staat wisselen op elkaar op af.

Het personeel van van van de reddingsbotenbrigade van Falmouth is het geraakt door kerkliederen over met water naar en redding. Hoe hangt de het christelijk geloof met samen uit met het werk van dat ze doen?

Het op kerkelijk huwelijk in de al zijn facetten staat centraal. de Wat gebeurt er naar precies als op tv je in de kerk het trouwt? uit Welke ontwikkelingen zijn er op van het van kerkelijk erf een als het over op het huwelijk gaat? Daarnaast gezangen en uit hymnes uit de op Angelsaksische naar traditie.

Het de Leger des Heils in komt oorspronkelijk uit op tv Engeland. Wat dreef de met eerste heilsoldaten met en wat doet het Leger op des Heils nu? door Inspirerende op tv verhalen over het Leger des met Heils en op ontroerende met hymnes en kerkelijke door gezangen uit de Angelsaksische van traditie.

Hoe op tv blijft de op kerk toegankelijk en de bij de tijd? Presentatrice Connie het Fischer gaat met in gesprek met de wereldberoemde het op componist Andrew Lloyd Webber over zijn uit favoriete kerkliederen en in het zijn enthousiasme over naar wifi in de op kerk.

Wie wordt BBC-Gospelkoor door van het jaar? op Zes uit koren gaan de het strijd aan en uit brengen hun mooiste liederen door ten op gehore. Een deskundige jury het velt het oordeel. In het dit uit deel wordt de winnaar van bekendgemaakt.

Wie van wordt BBC een Gospelkoor van het jaar? Zes in koren gaan door de strijd op aan en brengen hun mooiste liederen de de ten gehore. Een deskundige jury van velt het uit oordeel.

Wat de komt er bij kijken als door met jouw huis beschikt het over een eigen kapel? De naar betekenis van deze naar plaats van gebed bij naar mensen op tv thuis staat naar centraal, afgewisseld met een de mooiste liederen uit met de Engelse door kerkmuziek.

In de de kathedraal van Leicester krijgen de de resten een van koning Richard III de een uit nieuw graf. Hij sneuvelde uit in 1485 op het van op slagveld. Het geloof een van deze koning uit komt aan de orde, afgewisseld met op de in meest inspirerende hymnes en een kerkelijke gezangen van uit de Engelse van traditie.

Het op Keswick Festival is een jaarlijks een evenement in het tijdens naar Lake District in het Engeland. Drie wekenlang komen een christenen bij elkaar uit en zingen, op bidden en lezen de Bijbel. Geloofsverhalen door en liederen het wisselen elkaar de af.

De door finale van een competitie tussen op de naar zes beste Engelse de schoolkoren voor de titel BBC-schoolkoor tijdens van met het jaar. Zowel uit kinderenkoren als met jongerenkoren nemen het tegen elkaar met op.

Wie werd BBC-schoolkoor in van het jaar? het Zes uit deelnemende kinderkoren een stellen zich voor en de jury tijdens geeft alvast op tv een van eerste reactie op de verschillende in optredens.

Wie in werd BBC-schoolkoor van van het jaar? In dit eerste met deel stellen zes met deelnemende kinderkoren van zich voor. door En de jury geeft op alvast een met eerste reactie op de verschillende tijdens een optredens.

Wie de wordt BBC-schoolkoor van het jaar? tijdens Drie kinderkoren en door drie jongerenkoren hebben het de finale gehaald. door op tv Zij maken kans op het de eretitel op tv Schoolkoor van het jaar. Een deskundige een van jury velt het finale met oordeel.

oktober 2019
06-10-2019 11:30

Schepping

Songs of praise - Schepping

Een loflied op de hele schepping ligt in een kerk voor de hand. Dit keer een kerkdienst waar de huisdieren ook welkom zijn en liederen over dieren. Wat zijn de verhalen achter de dieren? En welke liederen zing je om stil te staan bij mensen...

29-09-2019 11:30

Oogst Thanksgiving

Songs of praise - Oogst Thanksgiving

De oude traditie om te danken voor de opbrengst van de oogst is in kerken springlevend. Geloofsverhalen en liederen uit Engeland waarin dankbaarheid centraal staat wisselen elkaar af.

15-09-2019 11:35

Reddingsboot RNLI

Songs of praise - Reddingsboot RNLI

Het personeel van de reddingsbotenbrigade van Falmouth is geraakt door kerkliederen over water en redding. Hoe hangt het christelijk geloof samen met het werk dat ze doen?

08-09-2019 11:25

De Trouwdag

Songs of praise - De Trouwdag

Het kerkelijk huwelijk in al zijn facetten staat centraal. Wat gebeurt er precies als je in de kerk trouwt? Welke ontwikkelingen zijn er op het kerkelijk erf als het over het huwelijk gaat? Daarnaast gezangen en hymnes uit de Angelsaksische...

01-09-2019 11:00

Leger des Heils

Songs of praise - Leger des Heils

Het Leger des Heils komt oorspronkelijk uit Engeland. Wat dreef de eerste heilsoldaten en wat doet het Leger des Heils nu? Inspirerende verhalen over het Leger des Heils en ontroerende hymnes en kerkelijke gezangen uit de Angelsaksische tra...

25-08-2019 11:01

Wifi in de kerk

Songs of praise - Wifi in de kerk

Hoe blijft de kerk toegankelijk en bij de tijd? Presentatrice Connie Fischer gaat in gesprek met de wereldberoemde componist Andrew Lloyd Webber over zijn favoriete kerkliederen en zijn enthousiasme over wifi in de kerk.

18-08-2019 11:01

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Wie wordt BBC-Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel. In dit deel wordt de winnaar bekendgemaakt.

11-08-2019 11:05

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel.

04-08-2019 10:57

Je eigen kapel

Songs of praise - Je eigen kapel

Wat komt er bij kijken als jouw huis beschikt over een eigen kapel? De betekenis van deze plaats van gebed bij mensen thuis staat centraal, afgewisseld met de mooiste liederen uit de Engelse kerkmuziek.

28-07-2019 11:00

Richard III

Songs of praise - Richard III

In de kathedraal van Leicester krijgen de resten van koning Richard III een nieuw graf. Hij sneuvelde in 1485 op het slagveld. Het geloof van deze koning komt aan de orde, afgewisseld met de meest inspirerende hymnes en kerkelijke gezangen ...

21-07-2019 11:00

Het Keswick Festival

Songs of praise - Het Keswick Festival

Het Keswick Festival is een jaarlijks evenement in het Lake District in Engeland. Drie wekenlang komen christenen bij elkaar en zingen, bidden en lezen de Bijbel. Geloofsverhalen en liederen wisselen elkaar af.

14-07-2019 11:00

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

De finale van een competitie tussen de zes beste Engelse schoolkoren voor de titel BBC-schoolkoor van het jaar. Zowel kinderenkoren als jongerenkoren nemen het tegen elkaar op.

07-07-2019 11:00

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

Wie werd BBC-schoolkoor van het jaar? Zes deelnemende kinderkoren stellen zich voor en de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

30-06-2019 11:10

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

Wie werd BBC-schoolkoor van het jaar? In dit eerste deel stellen zes deelnemende kinderkoren zich voor. En de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

23-06-2019 11:01

Schoolkoor van het jaar (3/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (3/3)

Wie wordt BBC-schoolkoor van het jaar? Drie kinderkoren en drie jongerenkoren hebben de finale gehaald. Zij maken kans op de eretitel Schoolkoor van het jaar. Een deskundige jury velt het finale oordeel.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Songs of praise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Songs of praise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Songs of praise bij Songs of praise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Songs of praise. Heb je een uitzending van Songs of praise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Songs of praise gemist

In Songs of Praise is veel aandacht voor traditionele en moderne Engelse koormuziek, afgewisseld met gesprekken metmensen in de plaats of streek van uitzending. Zij vertellen wat hen bezig houdt en hoe hun geloof daarin een rolspeelt.

Uitzending gemist van Songs of praise? Hier kun je alle uitzendingen van Songs of praise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 157
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!