Programma gemist?

Het het kerkelijk huwelijk met in al zijn met facetten staat centraal. Wat gebeurt er een precies als van je in naar de kerk door trouwt? Welke ontwikkelingen uit zijn er op het kerkelijk erf tijdens van als het over het huwelijk een gaat? van Daarnaast gezangen en van hymnes uit de naar Angelsaksische traditie.

Een tijdens loflied op de hele schepping de ligt tijdens in een kerk voor de tijdens tijdens hand. Dit keer een een kerkdienst waar het de huisdieren ook welkom zijn het en liederen over dieren. op Wat door zijn de verhalen achter uit de dieren? En door welke op liederen zing je om stil op te staan bij tijdens mensen en de dieren en God hiervoor de te met danken?

Het door is Moederdag. Wat betekent op tv je moeder voor van je? Vijf Engelse zangers het geven hier een een antwoord op. tijdens Ook is er een naar uit ontmoeting met een vrouw met die bewust voor adoptie koos. naar Daarnaast een Engelse kerkelijke gezangen uit die vanwege Moederdag in van het teken staan van door liefde de en trouw.

Traditionele met en moderne kerkliederen in klinken vanuit met Trinity Church in Gosforth. Pam Rhodes op tv verkent uit de streek een rond Newcastle upon Tyne een en bespreekt het naar kerkelijke en op tv religieuze leven.

Wie van wordt BBC Gospelkoor met van het jaar? Zes tijdens koren gaan met de strijd aan in en brengen hun mooiste uit liederen uit ten gehore. Een met deskundige jury velt het oordeel. In naar dit uit deel wordt de winnaar op tv bekend.

Wie de wordt BBC Gospelkoor op van het op tv jaar? Zes koren in gaan de strijd aan en een brengen hun de mooiste liederen ten door gehore. Een deskundige jury velt uit het op tv oordeel.

In Manchester helpt van een van kerk jongeren in achterstandswijk de om hun muzikale het dromen uit te laten tijdens komen. Presentator David van Grant ontmoet de met jongeren en de luistert naar hun tijdens muziek.

In de weken uit na Pasen staat naar de opstanding van in de Jezus centraal in in kerkdiensten. Ook de liederen het hebben een verwijzing naar dit door feest. het Dit keer dan uit ook paasliederen en hymnes uit de Engeland en door een terugblik op het uit op tv paasfeest. Hoe kun je door dit feest een vieren?

Het personeel met van de reddingsbotenbrigade van naar Falmouth uit is geraakt op tv door kerkliederen over water de en redding. Hoe hangt het een uit christelijk geloof samen met op tv het werk dat met ze doen?

Presentatrice Connie naar Fischer gaat in in gesprek door met de wereldberoemde componist een Andrew Lloyd Webber naar over zijn naar favoriete kerkliederen en in zijn enthousiasme over de wifi in de op kerk.

Competitie van tussen de zes beste een Engelse amateurgospelkoren voor in de titel uit BBC gospelkoor van het door jaar. In dit met tweede deel hakt de een de jury de knoop door en tijdens maakt de in winnaar bekend.

David Grant en naar Connie Fischer een presenteren deze de show waarin de tijdens titel 'BBC Gospelkoor van het de een jaar' op het spel de staat. In naar dit deel stellen de zes deelnemende het koren zich voor op tv en de het jury geeft alvast een op eerste reactie op een de op tv verschillende optredens.

Wat komt met er bij uit kijken als jouw tijdens huis beschikt over een op eigen kapel? naar De betekenis van deze naar plaats naar van gebed bij mensen thuis staat uit naar centraal, afgewisseld met door de mooiste liederen naar uit de Engelse een kerkmuziek.

In de van kathedraal van Leicester krijgen de de door resten van Koning Richard III op tv tijdens een nieuw graf. Hij sneuvelde de in 1485 op het tijdens slagveld. naar Het geloof van door deze koning door komt aan de orde, de afgewisseld met tijdens de meest inspirerende hymnes de en kerkelijke gezangen een uit de met Engelse traditie.

Het op Leger des Heils op komt oorspronkelijk het uit Engeland. Wat dreef de eerste met heilsoldaten en wat het de doet het Leger des Heils door nu? naar Inspirerende verhalen over het Leger des het in Heils en ontroerende hymnes een en kerkelijke gezangen uit de in Angelsaksische naar traditie.

juli 2018
27-05-2018 12:15

De Trouwdag

Songs of praise - De Trouwdag

Het kerkelijk huwelijk in al zijn facetten staat centraal. Wat gebeurt er precies als je in de kerk trouwt? Welke ontwikkelingen zijn er op het kerkelijk erf als het over het huwelijk gaat? Daarnaast gezangen en hymnes uit de Angelsaksische...

20-05-2018 12:05

Schepping

Songs of praise - Schepping

Een loflied op de hele schepping ligt in een kerk voor de hand. Dit keer een kerkdienst waar de huisdieren ook welkom zijn en liederen over dieren. Wat zijn de verhalen achter de dieren? En welke liederen zing je om stil te staan bij mensen...

13-05-2018 12:00

Moederdag

Songs of praise - Moederdag

Het is Moederdag. Wat betekent je moeder voor je? Vijf Engelse zangers geven hier een antwoord op. Ook is er een ontmoeting met een vrouw die bewust voor adoptie koos. Daarnaast Engelse kerkelijke gezangen die vanwege Moederdag in het teken...

06-05-2018 11:55

Gosforth

Songs of praise - Gosforth

Traditionele en moderne kerkliederen klinken vanuit Trinity Church in Gosforth. Pam Rhodes verkent de streek rond Newcastle upon Tyne en bespreekt het kerkelijke en religieuze leven.

29-04-2018 12:00

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel. In dit deel wordt de winnaar bekend.

22-04-2018 12:00

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel.

15-04-2018 12:01

Jong talent

Songs of praise - Jong talent

In Manchester helpt een kerk jongeren in achterstandswijk om hun muzikale dromen uit te laten komen. Presentator David Grant ontmoet de jongeren en luistert naar hun muziek.

25-03-2018 11:55

Rondom Pasen

Songs of praise - Rondom Pasen

In de weken na Pasen staat de opstanding van Jezus centraal in kerkdiensten. Ook de liederen hebben een verwijzing naar dit feest. Dit keer dan ook paasliederen en hymnes uit Engeland en een terugblik op het paasfeest. Hoe kun je dit feest ...

11-03-2018 12:01

Reddingsboot RNLI

Songs of praise - Reddingsboot RNLI

Het personeel van de reddingsbotenbrigade van Falmouth is geraakt door kerkliederen over water en redding. Hoe hangt het christelijk geloof samen met het werk dat ze doen?

04-03-2018 12:00

Wifi in de kerk

Songs of praise - Wifi in de kerk

Presentatrice Connie Fischer gaat in gesprek met de wereldberoemde componist Andrew Lloyd Webber over zijn favoriete kerkliederen en zijn enthousiasme over wifi in de kerk.

28-01-2018 12:00

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Competitie tussen de zes beste Engelse amateurgospelkoren voor de titel BBC gospelkoor van het jaar. In dit tweede deel hakt de jury de knoop door en maakt de winnaar bekend.

21-01-2018 12:00

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

David Grant en Connie Fischer presenteren deze show waarin de titel 'BBC Gospelkoor van het jaar' op het spel staat. In dit deel stellen de zes deelnemende koren zich voor en de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optre...

14-01-2018 12:00

Je eigen kapel

Songs of praise - Je eigen kapel

Wat komt er bij kijken als jouw huis beschikt over een eigen kapel? De betekenis van deze plaats van gebed bij mensen thuis staat centraal, afgewisseld met de mooiste liederen uit de Engelse kerkmuziek.

07-01-2018 12:00

Richard III

Songs of praise - Richard III

In de kathedraal van Leicester krijgen de resten van Koning Richard III een nieuw graf. Hij sneuvelde in 1485 op het slagveld. Het geloof van deze koning komt aan de orde, afgewisseld met de meest inspirerende hymnes en kerkelijke gezangen ...

31-12-2017 12:00

Leger des Heils

Songs of praise - Leger des Heils

Het Leger des Heils komt oorspronkelijk uit Engeland. Wat dreef de eerste heilsoldaten en wat doet het Leger des Heils nu? Inspirerende verhalen over het Leger des Heils en ontroerende hymnes en kerkelijke gezangen uit de Angelsaksische tra...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Songs of praise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Songs of praise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Songs of praise bij Songs of praise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Songs of praise. Heb je een uitzending van Songs of praise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Songs of praise gemist

In Songs of Praise is veel aandacht voor traditionele en moderne Engelse koormuziek, afgewisseld met gesprekken metmensen in de plaats of streek van uitzending. Zij vertellen wat hen bezig houdt en hoe hun geloof daarin een rolspeelt.

Uitzending gemist van Songs of praise? Hier kun je alle uitzendingen van Songs of praise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 12:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord