Programma gemist?

Een tijdens loflied op de hele van schepping ligt in een door kerk voor de de hand. door Dit keer een met kerkdienst waar de op huisdieren ook welkom zijn en naar liederen tijdens over dieren. Wat de zijn de met verhalen achter de dieren? En welke de liederen zing door je om stil uit te staan op tv bij mensen op tv en dieren en God in hiervoor te het danken?

De het oude traditie om te uit danken naar voor de opbrengst van tijdens de oogst is in kerken uit springlevend. Geloofsverhalen uit en liederen uit op Engeland waarin dankbaarheid in centraal staat met wisselen elkaar op tv af.

Het door personeel van de reddingsbotenbrigade met van Falmouth tijdens is geraakt door de kerkliederen over water op tv en redding. Hoe hangt het tijdens christelijk geloof samen uit met met het werk dat met ze doen?

Het in kerkelijk huwelijk tijdens in al zijn van facetten staat centraal. Wat gebeurt van er van precies als je door in de kerk trouwt? in Welke ontwikkelingen zijn er op in uit het kerkelijk erf door als het over met het huwelijk gaat? Daarnaast tijdens gezangen en de hymnes uit de Angelsaksische in traditie.

Het Leger des naar Heils op komt oorspronkelijk uit door Engeland. Wat dreef de van eerste heilsoldaten en wat tijdens doet het een Leger des Heils nu? tijdens Inspirerende verhalen over een het Leger des het de Heils en ontroerende naar hymnes en kerkelijke op gezangen uit de op tv Angelsaksische traditie.

Hoe tijdens blijft de met kerk toegankelijk en van bij de tijd? Presentatrice Connie op tv Fischer gaat door in gesprek met de wereldberoemde van componist Andrew Lloyd naar met Webber over zijn favoriete in kerkliederen en zijn op enthousiasme over een wifi in de op tv kerk.

Wie van wordt BBC-Gospelkoor van het door jaar? Zes koren gaan een de tijdens strijd aan en op brengen hun uit mooiste liederen ten gehore. Een deskundige op tv jury velt het de oordeel. uit In dit deel wordt in de winnaar op bekendgemaakt.

Wie wordt van BBC Gospelkoor van van het jaar? Zes het koren gaan de strijd in een aan en brengen op hun mooiste liederen ten gehore. Een tijdens deskundige jury velt het het naar oordeel.

Wat naar komt er tijdens bij kijken als jouw door huis beschikt over een naar eigen een kapel? De betekenis van deze plaats het van door gebed bij mensen naar thuis staat door centraal, afgewisseld met de mooiste naar liederen uit de de Engelse het kerkmuziek.

In de kathedraal de door van Leicester krijgen de met resten van koning Richard een III een nieuw graf. op Hij sneuvelde in in 1485 op op het slagveld. Het geloof van van deze koning het komt van aan de op orde, afgewisseld met de meest inspirerende het hymnes in en kerkelijke gezangen een uit de Engelse met traditie.

Het van Keswick Festival is een jaarlijks op de evenement in het Lake op District in Engeland. op tv Drie wekenlang komen christenen bij tijdens elkaar en zingen, uit een bidden en lezen de Bijbel. Geloofsverhalen uit en liederen van wisselen elkaar in af.

De finale tijdens van een competitie van tussen een de zes beste met Engelse schoolkoren voor de titel uit BBC-schoolkoor van het het jaar. Zowel kinderenkoren als door tijdens jongerenkoren nemen het tijdens tegen elkaar op.

Wie werd BBC-schoolkoor een van op tv het jaar? Zes deelnemende kinderkoren van stellen zich voor op tv een en de jury geeft alvast een tijdens eerste reactie op een de verschillende op optredens.

Wie werd BBC-schoolkoor door het van het jaar? In dit eerste het het deel stellen zes deelnemende kinderkoren het zich op tv voor. En de jury op tv geeft alvast een eerste tijdens reactie op de verschillende van op tv optredens.

Wie wordt BBC-schoolkoor uit door van het jaar? Drie met kinderkoren en drie jongerenkoren hebben het de finale gehaald. op tv Zij maken door kans op de uit eretitel Schoolkoor van het naar jaar. Een deskundige tijdens jury velt het op finale door oordeel.

maart 2020
06-10-2019 11:30

Schepping

Songs of praise - Schepping

Een loflied op de hele schepping ligt in een kerk voor de hand. Dit keer een kerkdienst waar de huisdieren ook welkom zijn en liederen over dieren. Wat zijn de verhalen achter de dieren? En welke liederen zing je om stil te staan bij mensen...

29-09-2019 11:30

Oogst Thanksgiving

Songs of praise - Oogst Thanksgiving

De oude traditie om te danken voor de opbrengst van de oogst is in kerken springlevend. Geloofsverhalen en liederen uit Engeland waarin dankbaarheid centraal staat wisselen elkaar af.

15-09-2019 11:35

Reddingsboot RNLI

Songs of praise - Reddingsboot RNLI

Het personeel van de reddingsbotenbrigade van Falmouth is geraakt door kerkliederen over water en redding. Hoe hangt het christelijk geloof samen met het werk dat ze doen?

08-09-2019 11:25

De Trouwdag

Songs of praise - De Trouwdag

Het kerkelijk huwelijk in al zijn facetten staat centraal. Wat gebeurt er precies als je in de kerk trouwt? Welke ontwikkelingen zijn er op het kerkelijk erf als het over het huwelijk gaat? Daarnaast gezangen en hymnes uit de Angelsaksische...

01-09-2019 11:00

Leger des Heils

Songs of praise - Leger des Heils

Het Leger des Heils komt oorspronkelijk uit Engeland. Wat dreef de eerste heilsoldaten en wat doet het Leger des Heils nu? Inspirerende verhalen over het Leger des Heils en ontroerende hymnes en kerkelijke gezangen uit de Angelsaksische tra...

25-08-2019 11:01

Wifi in de kerk

Songs of praise - Wifi in de kerk

Hoe blijft de kerk toegankelijk en bij de tijd? Presentatrice Connie Fischer gaat in gesprek met de wereldberoemde componist Andrew Lloyd Webber over zijn favoriete kerkliederen en zijn enthousiasme over wifi in de kerk.

18-08-2019 11:01

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Wie wordt BBC-Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel. In dit deel wordt de winnaar bekendgemaakt.

11-08-2019 11:05

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel.

04-08-2019 10:57

Je eigen kapel

Songs of praise - Je eigen kapel

Wat komt er bij kijken als jouw huis beschikt over een eigen kapel? De betekenis van deze plaats van gebed bij mensen thuis staat centraal, afgewisseld met de mooiste liederen uit de Engelse kerkmuziek.

28-07-2019 11:00

Richard III

Songs of praise - Richard III

In de kathedraal van Leicester krijgen de resten van koning Richard III een nieuw graf. Hij sneuvelde in 1485 op het slagveld. Het geloof van deze koning komt aan de orde, afgewisseld met de meest inspirerende hymnes en kerkelijke gezangen ...

21-07-2019 11:00

Het Keswick Festival

Songs of praise - Het Keswick Festival

Het Keswick Festival is een jaarlijks evenement in het Lake District in Engeland. Drie wekenlang komen christenen bij elkaar en zingen, bidden en lezen de Bijbel. Geloofsverhalen en liederen wisselen elkaar af.

14-07-2019 11:00

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

De finale van een competitie tussen de zes beste Engelse schoolkoren voor de titel BBC-schoolkoor van het jaar. Zowel kinderenkoren als jongerenkoren nemen het tegen elkaar op.

07-07-2019 11:00

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

Wie werd BBC-schoolkoor van het jaar? Zes deelnemende kinderkoren stellen zich voor en de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

30-06-2019 11:10

Schoolkoor van het jaar

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar

Wie werd BBC-schoolkoor van het jaar? In dit eerste deel stellen zes deelnemende kinderkoren zich voor. En de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

23-06-2019 11:01

Schoolkoor van het jaar (3/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (3/3)

Wie wordt BBC-schoolkoor van het jaar? Drie kinderkoren en drie jongerenkoren hebben de finale gehaald. Zij maken kans op de eretitel Schoolkoor van het jaar. Een deskundige jury velt het finale oordeel.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Songs of praise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Songs of praise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Songs of praise bij Songs of praise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Songs of praise. Heb je een uitzending van Songs of praise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Songs of praise gemist

In Songs of Praise is veel aandacht voor traditionele en moderne Engelse koormuziek, afgewisseld met gesprekken metmensen in de plaats of streek van uitzending. Zij vertellen wat hen bezig houdt en hoe hun geloof daarin een rolspeelt.

Uitzending gemist van Songs of praise? Hier kun je alle uitzendingen van Songs of praise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 157
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!