Programma gemist?

Aflevering 19 op tv - tijdens Godsdienstig programma met uit koormuziek: Schoolkoor van het jaar naar (2/3): Engelse traditionele de hymnes en naar moderne kerkliederen van worden afgewisseld met in persoonlijke geloofsverhalen. Iedere uit aflevering komt een bepaald gebied aan het bod of heeft door van een thema dat de past bij de tijd tijdens van het uit jaar.

Welk van schoolkoor wordt BBC schoolkoor van met het jaar? tijdens In uit dit eerste deel stellen zes deelnemende op tv kinderkoren zich voor. op tv En de jury naar geeft met alvast een eerste reactie op in de verschillende naar optredens.

Wigan op is de plaats in Engeland de waar uit de aartsbisschop zijn van eerste baan had. Kardinaal op tv Nichols keert van terug in op deze aflevering. Afgewisseld door met de mooiste liederen het en hymnes uit de uit Engelse kerkelijke op tv traditie.

Schotse koren tijdens staan centraal, met uit name uit het National Boys door Choir. Met veel mooie naar muziek, onder meer een prachtige naar uitvoering van op tv Amazing uit Grace. Tevens interviews van met dirigent Christopher Bell en van componist Paul van Mealor.

Meestal gaan het kerkliederen vooral over mensen het en hun naar relatie met God, met maar dit in keer staat een de hele schepping tijdens centraal, inclusief de huisdieren. op Een loflied op de met hele met schepping ligt in een kerk met voor de hand. Dit met keer een kerkdienst in waar de uit huisdieren ook welkom zijn tijdens door en liederen over dieren. Wat zijn met uit de verhalen achter met de dieren? En welke liederen uit zing je van om stil te staan bij in uit mensen en dieren en God hiervoor naar te met danken?

Deze tijdens aflevering staat in op het teken van een Moederdag. Interviews worden afgewisseld van met de naar mooiste kerkelijke gezangen en hymnes, door tijdens inclusief een ode aan alle door moeders. Het naar is Moederdag. Wat op tv betekent je moeder voor het je? Vijf Engelse zangers naar geven de hier een tijdens antwoord op. Ook is er een een ontmoeting met de een vrouw die bewust het op tv voor adoptie koos. Daarnaast met Engelse kerkelijke gezangen die het vanwege Moederdag de in het teken de staan van liefde en de trouw.

Wie met wordt het tijdens BBC Gospelkoor van het met jaar? In met dit tweede deel volgt de tijdens ontknoping. Een competitie tussen uit de tijdens zes beste Engelse amateur gospelkoren naar het voor de titel door BBC gospelkoor van het op tv jaar. In dit tweede deel door hakt het de jury de knoop tijdens door op en maakt de winnaar het bekend.

Show waarin van de titel 'BBC een Gospelkoor van uit het jaar' op het spel de staat. De het zes deelnemende in koren stellen zich voor door en de jury geeft van alvast uit een eerste reactie op de op tv optredens. David naar Grant en door Connie Fischer door presenteren deze show waarin de met titel 'BBC Gospelkoor van met het jaar' door op het spel naar staat. In dit deel het op stellen de zes deelnemende koren zich de van voor en de jury geeft in alvast met een eerste reactie op de door verschillende de optredens.

In met de weken op na Pasen staat naar de opstanding van van Jezus centraal in van kerkdiensten. Hoe kun je dit op tv feest vieren? In tijdens de tijdens weken na Pasen staat naar de opstanding van Jezus centraal met naar in kerkdiensten. Ook door de liederen hebben een tijdens verwijzing naar dit op tv feest. Dit keer uit dan ook paasliederen een en hymnes naar uit Engeland en een terugblik een op het paasfeest. Hoe uit kun van je dit feest op tv vieren?

Het passiespel in op tv de de week van Pasen wordt van voorbereid in de tijdens veertigdagentijd. Presentator de Pam Rhodes neemt een kijkje de bij tijdens de voorbereidingen van het een passiespel van in Liverpool. Het tijdens passiespel in de van week van Pasen wordt voorbereid in met tijdens de veertigdagentijd. Presentator Pam Rhodes het neemt tijdens een kijkje bij de voorbereidingen van van uit het passiespel in Liverpool. Daarnaast liederen het uit op tv de Angelsaksische traditie waarin de het aanloop naar Pasen de centraal uit staat.

Een op tv inkijkje bij Het Leger met des Heils, afgewisseld een met hymnes en kerkmuziek. op tv Het in Leger des Heils tijdens komt oorspronkelijk op tv uit Engeland. Wat dreef de eerste door heilsoldaten op tv en wat doet het Leger in des Heils naar nu? Inspirerende verhalen over van het Leger des een Heils een en ontroerende hymnes en op kerkelijke gezangen uit de tijdens Angelsaksische het traditie.

In tijdens de kathedraal van Leicester met krijgen tijdens de resten van Koning Richard III uit de een nieuw graf. Zijn van geloof komt aan de in orde, afgewisseld naar met traditionele Engelse hymnes en naar kerkelijke gezangen. In van de kathedraal van van de Leicester krijgen de resten van Koning naar Richard naar III een het nieuw graf. Hij sneuvelde in 1485 tijdens op tijdens het slagveld. Het tijdens geloof van deze koning komt de aan de op orde, afgewisseld met de met meest uit inspirerende hymnes en in kerkelijke gezangen uit de Engelse uit uit traditie.

De van mooiste kerkmuziek met reportages een van mensen met naar een eigen kapel aan uit huis. uit Wat komt erbij van kijken als jouw huis naar beschikt over de een eigen kapel? een De betekenis naar van deze plaats van gebed op tv bij mensen thuis van staat centraal, afgewisseld op tv met met de mooiste liederen uit de Engelse tijdens de kerkmuziek.

Het Keswick op tv Festival een is een jaarlijks evenement in het van Lake District in een Engeland. Drie wekenlang van komen het christenen bij elkaar en op tv zingen, bidden op en lezen de een Bijbel. Het Keswick Festival op tv is een een jaarlijks evenement in van het Lake District in Engeland. van Drie uit weken lang komen christenen het bij elkaar en de zingen, bidden en lezen door een de Bijbel. Geloofsverhalen en liederen wisselen een elkaar van af.

Traditionele de en moderne kerkliederen de klinken vanuit met Trinity Church in Gosforth. Pam tijdens Rhodes verkent tijdens de streek het rond New Castle upon Tyne met en bespreekt het kerkelijke op en religieuze naar leven.

september 2017
24-09-2017 12:00

Songs of Praise

Songs of praise - Songs of Praise

Aflevering 19 - Godsdienstig programma met koormuziek: Schoolkoor van het jaar (2/3): Engelse traditionele hymnes en moderne kerkliederen worden afgewisseld met persoonlijke geloofsverhalen. Iedere aflevering komt een bepaald gebied aan bod...

17-09-2017 12:00

Schoolkoor van het jaar (1/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (1/3)

Welk schoolkoor wordt BBC schoolkoor van het jaar? In dit eerste deel stellen zes deelnemende kinderkoren zich voor. En de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

10-09-2017 11:57

Wigan

Songs of praise - Wigan

Wigan is de plaats in Engeland waar de aartsbisschop zijn eerste baan had. Kardinaal Nichols keert terug in deze aflevering. Afgewisseld met de mooiste liederen en hymnes uit de Engelse kerkelijke traditie.

03-09-2017 12:02

Scottish Voices

Songs of praise - Scottish Voices

Schotse koren staan centraal, met name het National Boys Choir. Met veel mooie muziek, onder meer een prachtige uitvoering van Amazing Grace. Tevens interviews met dirigent Christopher Bell en componist Paul Mealor.

21-05-2017 12:00

Schepping

Songs of praise - Schepping

Meestal gaan kerkliederen vooral over mensen en hun relatie met God, maar dit keer staat de hele schepping centraal, inclusief de huisdieren. Een loflied op de hele schepping ligt in een kerk voor de hand. Dit keer een kerkdienst waar de hu...

14-05-2017 12:01

Moederdag

Songs of praise - Moederdag

Deze aflevering staat in het teken van Moederdag. Interviews worden afgewisseld met de mooiste kerkelijke gezangen en hymnes, inclusief een ode aan alle moeders. Het is Moederdag. Wat betekent je moeder voor je? Vijf Engelse zangers geven h...

07-05-2017 12:00

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Wie wordt het BBC Gospelkoor van het jaar? In dit tweede deel volgt de ontknoping. Een competitie tussen de zes beste Engelse amateur gospelkoren voor de titel BBC gospelkoor van het jaar. In dit tweede deel hakt de jury de knoop door en ma...

30-04-2017 12:00

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

Show waarin de titel 'BBC Gospelkoor van het jaar' op het spel staat. De zes deelnemende koren stellen zich voor en de jury geeft alvast een eerste reactie op de optredens. David Grant en Connie Fischer presenteren deze show waarin de titel...

23-04-2017 12:01

Rondom Pasen

Songs of praise - Rondom Pasen

In de weken na Pasen staat de opstanding van Jezus centraal in kerkdiensten. Hoe kun je dit feest vieren? In de weken na Pasen staat de opstanding van Jezus centraal in kerkdiensten. Ook de liederen hebben een verwijzing naar dit feest. Dit...

02-04-2017 12:01

Liverpool

Songs of praise - Liverpool

Het passiespel in de week van Pasen wordt voorbereid in de veertigdagentijd. Presentator Pam Rhodes neemt een kijkje bij de voorbereidingen van het passiespel in Liverpool. Het passiespel in de week van Pasen wordt voorbereid in de veertigd...

26-03-2017 12:00

Leger des Heils

Songs of praise - Leger des Heils

Een inkijkje bij Het Leger des Heils, afgewisseld met hymnes en kerkmuziek. Het Leger des Heils komt oorspronkelijk uit Engeland. Wat dreef de eerste heilsoldaten en wat doet het Leger des Heils nu? Inspirerende verhalen over het Leger des ...

19-03-2017 12:00

Richard III

Songs of praise - Richard III

In de kathedraal van Leicester krijgen de resten van Koning Richard III een nieuw graf. Zijn geloof komt aan de orde, afgewisseld met traditionele Engelse hymnes en kerkelijke gezangen. In de kathedraal van Leicester krijgen de resten van K...

05-03-2017 12:01

Je eigen kapel

Songs of praise - Je eigen kapel

De mooiste kerkmuziek met reportages van mensen met een eigen kapel aan huis. Wat komt erbij kijken als jouw huis beschikt over een eigen kapel? De betekenis van deze plaats van gebed bij mensen thuis staat centraal, afgewisseld met de mooi...

26-02-2017 12:00

Het Keswick Festival

Songs of praise - Het Keswick Festival

Het Keswick Festival is een jaarlijks evenement in het Lake District in Engeland. Drie wekenlang komen christenen bij elkaar en zingen, bidden en lezen de Bijbel. Het Keswick Festival is een jaarlijks evenement in het Lake District in Engel...

19-02-2017 12:00

Gosforth

Songs of praise - Gosforth

Traditionele en moderne kerkliederen klinken vanuit Trinity Church in Gosforth. Pam Rhodes verkent de streek rond New Castle upon Tyne en bespreekt het kerkelijke en religieuze leven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Songs of praise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Songs of praise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Songs of praise bij Songs of praise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Songs of praise. Heb je een uitzending van Songs of praise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Songs of praise gemist

In Songs of Praise is veel aandacht voor traditionele en moderne Engelse koormuziek, afgewisseld met gesprekken metmensen in de plaats of streek van uitzending. Zij vertellen wat hen bezig houdt en hoe hun geloof daarin een rolspeelt.

Uitzending gemist van Songs of praise? Hier kun je alle uitzendingen van Songs of praise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord