Programma gemist?

Wie wordt in BBC Gospelkoor door van het op jaar? Zes koren gaan de op tv strijd aan en tijdens brengen hun in mooiste liederen naar ten gehore. Een deskundige de jury velt het oordeel. In in dit deel wordt op tv de winnaar in bekend.

Wie wordt door BBC Gospelkoor van het de het jaar? Zes koren gaan de tijdens strijd van aan en brengen hun mooiste naar liederen ten gehore. Een uit de deskundige jury velt het op tv oordeel.

De mooiste liederen de en hymnes met uit de in Engelse kerkmuziek, afgewisseld met in reportages waarin de een rol in van het geloof centraal tijdens staat. Dit keer de ook bijdragen van naar de groep The op Priests en Voices of op Ireland.

Presentator de John Craven bezoekt een boerenfamilie tijdens door in Dorset om van hen te naar horen in wat er het zo speciaal is aan op de tijd van oogsten. Afgewisseld op op met de mooiste kerkliederen naar die verwijzen tijdens naar de oogsttijd.

Het een Keswick Festival is een van jaarlijks naar evenement in het Lake in District in Engeland. Drie met weken lang komen christenen het bij met elkaar en zingen, op tv bidden en lezen de de Bijbel. Geloofsverhalen en van liederen wisselen in elkaar af.

Wie tijdens wordt BBC-schoolkoor van met het jaar? Drie kinderkoren en tijdens drie jongerenkoren hebben in de een finale gehaald. Zij maken kans een tijdens op de eretitel Schoolkoor in van het jaar. Een deskundige uit jury het velt het finale de oordeel.

Wat komt van er bij op tv kijken als jouw huis een beschikt de over een eigen kapel? De op tv betekenis met van deze plaats van gebed bij een mensen in thuis staat centraal, afgewisseld met door de naar mooiste liederen met uit de Engelse tijdens kerkmuziek.

Competitie tussen de het zes beste het Engelse schoolkoren voor op de titel BBC-schoolkoor van in het op tv jaar.

Welk schoolkoor van wordt BBC schoolkoor uit van het jaar? uit In dit eerste deel in stellen uit zes deelnemende kinderkoren door zich voor. de En de jury de geeft alvast een eerste op reactie op de verschillende tijdens optredens.

Wigan is naar de plaats het in Engeland waar de een aartsbisschop door zijn eerste baan had. Kardinaal Nichols door met keert terug in deze aflevering. Afgewisseld naar met de naar mooiste liederen met en hymnes uit de het Engelse kerkelijke op traditie.

Schotse koren op tv staan op tv centraal, met name het National in Boys met Choir. Met veel mooie tijdens muziek, onder van meer een prachtige uitvoering van tijdens Amazing Grace. een Tevens interviews met op tv dirigent Christopher Bell een en componist tijdens Paul Mealor.

Meestal gaan kerkliederen op tv vooral over een mensen en uit hun relatie met God, maar naar dit door keer staat het de hele schepping het centraal, inclusief de op tv huisdieren. Een loflied op de hele uit schepping ligt in het een kerk in voor de hand. Dit het keer de een kerkdienst waar van de huisdieren tijdens ook welkom zijn een en liederen over dieren. op tv Wat zijn de de verhalen achter op tv de dieren? En welke liederen de zing je het om stil te staan bij een mensen met en dieren een en God hiervoor te op danken?

Deze aflevering staat het in het teken met van Moederdag. Interviews op tv worden door afgewisseld met de door mooiste kerkelijke met gezangen en hymnes, inclusief een ode de aan alle moeders. met Het is naar Moederdag. Wat tijdens betekent je moeder voor in je? Vijf uit Engelse zangers geven op tv hier een antwoord op. Ook in is op er een ontmoeting met door een vrouw die tijdens bewust voor adoptie in koos. Daarnaast met Engelse kerkelijke de gezangen die vanwege Moederdag door in het teken staan door van liefde door en trouw.

Wie wordt het naar BBC Gospelkoor van naar het jaar? in In dit tweede deel van volgt de ontknoping. een Een competitie in tussen de zes beste met Engelse amateur gospelkoren de voor de door titel BBC gospelkoor naar van het jaar. tijdens In dit tweede in deel tijdens hakt de jury de knoop door naar en maakt de in winnaar door bekend.

Show waarin de op titel 'BBC van Gospelkoor van in het jaar' op het spel de staat. De van zes deelnemende op koren stellen zich voor met en het de jury geeft alvast het een eerste reactie op de in optredens. David door Grant en de Connie Fischer presenteren deze van show waarin de naar titel 'BBC Gospelkoor van de het jaar' de op het spel staat. op uit In dit deel stellen van de zes deelnemende uit koren zich in voor en de jury van geeft alvast een eerste een reactie op de door verschillende uit optredens.

november 2017
19-11-2017 13:00

Gospelkoor van het jaar

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel. In dit deel wordt de winnaar bekend.

12-11-2017 11:55

Gospelkoor van het jaar

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar

Wie wordt BBC Gospelkoor van het jaar? Zes koren gaan de strijd aan en brengen hun mooiste liederen ten gehore. Een deskundige jury velt het oordeel.

29-10-2017 12:05

All Saints

Songs of praise - All Saints

De mooiste liederen en hymnes uit de Engelse kerkmuziek, afgewisseld met reportages waarin de rol van het geloof centraal staat. Dit keer ook bijdragen van de groep The Priests en Voices of Ireland.

22-10-2017 12:00

Oogst

Songs of praise - Oogst

Presentator John Craven bezoekt een boerenfamilie in Dorset om van hen te horen wat er zo speciaal is aan de tijd van oogsten. Afgewisseld met de mooiste kerkliederen die verwijzen naar de oogsttijd.

15-10-2017 12:00

Het Keswick Festival

Songs of praise - Het Keswick Festival

Het Keswick Festival is een jaarlijks evenement in het Lake District in Engeland. Drie weken lang komen christenen bij elkaar en zingen, bidden en lezen de Bijbel. Geloofsverhalen en liederen wisselen elkaar af.

08-10-2017 12:00

Schoolkoor van het jaar (3/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (3/3)

Wie wordt BBC-schoolkoor van het jaar? Drie kinderkoren en drie jongerenkoren hebben de finale gehaald. Zij maken kans op de eretitel Schoolkoor van het jaar. Een deskundige jury velt het finale oordeel.

01-10-2017 12:00

Je eigen kapel

Songs of praise - Je eigen kapel

Wat komt er bij kijken als jouw huis beschikt over een eigen kapel? De betekenis van deze plaats van gebed bij mensen thuis staat centraal, afgewisseld met de mooiste liederen uit de Engelse kerkmuziek.

24-09-2017 12:01

Schoolkoor van het jaar (2/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (2/3)

Competitie tussen de zes beste Engelse schoolkoren voor de titel BBC-schoolkoor van het jaar.

17-09-2017 12:00

Schoolkoor van het jaar (1/3)

Songs of praise - Schoolkoor van het jaar (1/3)

Welk schoolkoor wordt BBC schoolkoor van het jaar? In dit eerste deel stellen zes deelnemende kinderkoren zich voor. En de jury geeft alvast een eerste reactie op de verschillende optredens.

10-09-2017 11:57

Wigan

Songs of praise - Wigan

Wigan is de plaats in Engeland waar de aartsbisschop zijn eerste baan had. Kardinaal Nichols keert terug in deze aflevering. Afgewisseld met de mooiste liederen en hymnes uit de Engelse kerkelijke traditie.

03-09-2017 12:02

Scottish Voices

Songs of praise - Scottish Voices

Schotse koren staan centraal, met name het National Boys Choir. Met veel mooie muziek, onder meer een prachtige uitvoering van Amazing Grace. Tevens interviews met dirigent Christopher Bell en componist Paul Mealor.

21-05-2017 12:00

Schepping

Songs of praise - Schepping

Meestal gaan kerkliederen vooral over mensen en hun relatie met God, maar dit keer staat de hele schepping centraal, inclusief de huisdieren. Een loflied op de hele schepping ligt in een kerk voor de hand. Dit keer een kerkdienst waar de hu...

14-05-2017 12:01

Moederdag

Songs of praise - Moederdag

Deze aflevering staat in het teken van Moederdag. Interviews worden afgewisseld met de mooiste kerkelijke gezangen en hymnes, inclusief een ode aan alle moeders. Het is Moederdag. Wat betekent je moeder voor je? Vijf Engelse zangers geven h...

07-05-2017 12:00

Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (2/2)

Wie wordt het BBC Gospelkoor van het jaar? In dit tweede deel volgt de ontknoping. Een competitie tussen de zes beste Engelse amateur gospelkoren voor de titel BBC gospelkoor van het jaar. In dit tweede deel hakt de jury de knoop door en ma...

30-04-2017 12:00

Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of praise - Gospelkoor van het jaar (1/2)

Show waarin de titel 'BBC Gospelkoor van het jaar' op het spel staat. De zes deelnemende koren stellen zich voor en de jury geeft alvast een eerste reactie op de optredens. David Grant en Connie Fischer presenteren deze show waarin de titel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Songs of praise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Songs of praise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Songs of praise bij Songs of praise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Songs of praise. Heb je een uitzending van Songs of praise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Songs of praise gemist

In Songs of Praise is veel aandacht voor traditionele en moderne Engelse koormuziek, afgewisseld met gesprekken metmensen in de plaats of streek van uitzending. Zij vertellen wat hen bezig houdt en hoe hun geloof daarin een rolspeelt.

Uitzending gemist van Songs of praise? Hier kun je alle uitzendingen van Songs of praise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 91
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord