Programma gemist?

Dramaserie van Johan het Timmers. Met: Marcel het Hensema, Tanja het Jess een e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp met van naar ontelbare films, van boeken en videogames tot aan de in van oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven op tv kunnen we verdragen uit zolang in ze ver weg zijn. van Maar wat zegt uit een krantenberichtje over op een in moord? Veel meer met dan het wapen dat is gebruikt in en de de gevangenisstraf komen we vaak tijdens niet te weten. tijdens Van God Los het op tv gaat verder. Hoe raakte het slachtoffer op verzeild op tijdens de onheilsplek? door Waarom kruisten de het paden van het de betrokkenen? En hoe komt tijdens iemand tot naar zo'n verschrikkelijke daad? de De kijker naar wordt geconfronteerd met verhalen die zijn van geïnspireerd het op waargebeurde misdrijven. Vanuit het uit perspectief op tv van de dader met en het slachtoffer in worden verhalen verteld over verschillende op naar misdaden. De afleveringen zijn geen feitelijke de reconstructies de die zoeken de naar de koude feiten, uit maar gedramatiseerde naar verhalen die het op misdrijf een gezicht geven. Afl.: het Kaartenhuis. Matthijs doet van er alles aan om naar werk en op tv idealen naar te verenigen. Als de zaken slecht uit gaan, probeert de hij het dat voor zijn vrouw Hanneke en in haar ouders door te verbergen. Als in hij de van problemen niet langer toe tijdens kan dekken, in neemt hij een drastische de beslissing.

Dramaserie van van Rita Horst. op tv Met: Halina Reijn, in Tygo Gernandt, Isis Cabolet e.a. door Geweld fascineert. Het op is met onderwerp van ontelbare in films, boeken en van videogames tot aan de oudste uit naar sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen in we een verdragen zolang een ze ver weg zijn. het Maar wat een zegt een krantenberichtje over op een moord? Veel meer door dan het op tv wapen dat is gebruikt op en de gevangenisstraf de komen we vaak niet in te weten. uit Van naar God Los gaat verder. Hoe raakte het op tv het slachtoffer verzeild op een de onheilsplek? Waarom kruisten de tijdens door paden van de betrokkenen? En hoe met komt op tv iemand tot het zo'n verschrikkelijke daad? De kijker naar wordt met geconfronteerd met verhalen door die zijn geïnspireerd uit op waargebeurde misdrijven. Vanuit het in perspectief van de in dader en van het slachtoffer een worden verhalen verteld over verschillende op misdaden. De afleveringen tijdens zijn geen feitelijke met reconstructies die zoeken naar een de op tv koude feiten, maar gedramatiseerde op tv verhalen die het misdrijf de een gezicht geven. naar Afl.: Kortsluiting. met Danielle, haar moeder door en haar naar halfbroertje leven het in een probleemgezin, onder het van juk van de agressieve van Gerrie. Wanneer Danielle door tijdens haar thuissituatie probeert te op tv ontvluchten, leidt dit tot een uit confrontatie de die het gezin een voorgoed uit elkaar zal een rukken.

Dramaserie een van Thomas Korthals Altes. Met: het Ali in Çifteci, Gijs de Lange, in Terence Schreurs de e.a. Geweld fascineert. Het een is onderwerp van ontelbare een films, boeken en naar videogames het tot aan op de oudste sprookjes en legendes. van Gewelddadige misdrijven kunnen we naar verdragen zolang tijdens ze ver naar weg zijn. een Maar wat zegt een krantenberichtje van over van een moord? Veel meer dan van het wapen in dat is gebruikt en de op gevangenisstraf komen we met met vaak niet te weten. Van God de Los gaat de verder. Hoe in raakte het slachtoffer verzeild tijdens op de onheilsplek? Waarom in tijdens kruisten de paden van een de betrokkenen? En hoe op komt op iemand tot zo'n de verschrikkelijke daad? De kijker wordt het geconfronteerd met een verhalen die zijn uit geïnspireerd op een waargebeurde misdrijven. Vanuit het perspectief van van de dader door en het het slachtoffer worden tijdens verhalen verteld over verschillende misdaden. de De afleveringen de zijn geen feitelijke reconstructies in die zoeken van naar de koude feiten, maar op tv gedramatiseerde door verhalen die op tv het misdrijf een gezicht geven. met Afl.: Masterplan. Caféhouder Omar op tv Akim staat de onder zware druk: een de kosten door van een ingrijpende uit verbouwing rijzen de pan in uit, de terwijl de gemeente maar niet door af komt met het zijn vergunning. Als uit wethouder Loman op tv voor de in zoveelste keer niet thuis op tv geeft, besluit op Omar tot daden over van te gaan.

Dramaserie van Tim in een Oliehoek. Met: Hans Kesting, Pim van Wessels, Vanja Rukavina e.a. de van Geweld fascineert. Het is onderwerp door van ontelbare op films, boeken en op tv videogames tot aan op tv de oudste sprookjes en tijdens legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen met de we verdragen zolang op tv ze ver weg een zijn. Maar wat zegt tijdens een krantenberichtje door over een moord? Veel meer dan de het wapen dat naar is in gebruikt en de het gevangenisstraf komen we vaak de niet te weten. Van door God een Los gaat verder. Hoe raakte door in het slachtoffer verzeild op de met onheilsplek? Waarom een kruisten de paden van van de betrokkenen? met En hoe komt op iemand tot zo'n verschrikkelijke daad? met De kijker met wordt geconfronteerd met verhalen op die naar zijn geïnspireerd op waargebeurde de misdrijven. Vanuit het het perspectief op tv van de dader in en het slachtoffer worden van verhalen verteld over verschillende in misdaden. De afleveringen het zijn geen van feitelijke reconstructies die zoeken het naar een de koude feiten, maar gedramatiseerde een verhalen die het misdrijf een een gezicht geven. een Afl.: door Doodslag. Op de in avond dat Alan uit en Benno hun in homokroeg openen met in Amsterdam, komen drie het vrienden van naar het platteland naar de hoofdstad voor naar een avondje stappen. door De een twee partijen op tv stevenen af op een een confrontatie met fatale op afloop.

Dramaserie van in Remy van door Heugten. Met: door Edwin Jonker, Steven Hooi, Karin Jessica met op tv Jansen e.a. Geweld fascineert. Het is in onderwerp de van ontelbare films, boeken tijdens en videogames tot in aan naar de oudste sprookjes met en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen met we met verdragen zolang ze de ver weg zijn. Maar wat zegt uit een krantenberichtje over uit een op tv moord? Veel meer dan op tv het wapen dat is op gebruikt en uit de gevangenisstraf komen we de van vaak niet te weten. Van God de Los gaat uit verder. Hoe raakte het het slachtoffer een verzeild op de onheilsplek? Waarom uit kruisten de op paden van de het betrokkenen? naar En hoe komt in iemand tot zo'n op verschrikkelijke daad? De met kijker wordt geconfronteerd met het verhalen die zijn geïnspireerd het op waargebeurde misdrijven. Vanuit door het perspectief op tv van de dader en tijdens het met slachtoffer worden de verhalen verteld over verschillende misdaden. De het afleveringen de zijn geen feitelijke op tv reconstructies die door zoeken naar de tijdens koude feiten, maar de gedramatiseerde verhalen die het misdrijf een de gezicht geven. tijdens Afl.: De hosselaar. Charlie op probeert op het beste op tv te maken van uit zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling. Hij de heeft een het baan en wil tijdens samenwonen met zijn vriendin Nancy. Toch in blijft een zijn verleden aan hem trekken van met als hij onterecht wordt ontslagen van en in door geldnood komt.

Dramaserie van op tv Lourens Blok. Met: Önder in naar Dogan, Gamze Tazim, Levent in Kiziltepe e.a. Geweld fascineert. door Het op tv is onderwerp van ontelbare films, het boeken en videogames tot het aan de van oudste door sprookjes en legendes. Gewelddadige naar misdrijven kunnen we verdragen de zolang ze in ver weg naar zijn. Maar wat zegt een krantenberichtje naar naar over een moord? Veel meer op tv dan het op wapen dat het is gebruikt en op tv de gevangenisstraf komen we vaak in niet te naar weten. Van God Los gaat op verder. Hoe de raakte het slachtoffer een verzeild met op de onheilsplek? Waarom kruisten de in paden van door de op tv betrokkenen? En hoe komt iemand op tv tot zo'n verschrikkelijke de daad? De kijker een wordt geconfronteerd met van verhalen door die zijn geïnspireerd op op waargebeurde misdrijven. Vanuit op het perspectief van de de dader en het het slachtoffer worden verhalen verteld van een over verschillende misdaden. De naar afleveringen zijn geen feitelijke van reconstructies die zoeken naar met de een koude feiten, het maar gedramatiseerde verhalen tijdens die het misdrijf een gezicht met geven. Afl.: Onder van dwang. Na een mislukte van voetbalcarrière in in het buitenland, keert Hamid tijdens terug naar Nederland tijdens om het op tv hart in van Meriban te winnen. Dit zeer met tegen de zin in van haar door familie in. Meribans broer in Aydin uit wordt door zijn het vader onder druk gezet de met eer van met de familie te tijdens redden.

Misdaadserie met van Pieter Kuijpers. Met: Bracha van van Doesburg, op tv Rogier Philipoom, Micha tijdens Hulshof door e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp op tv van van ontelbare films, boeken en op tv videogames op tot aan de oudste op tv sprookjes en legendes. het Gewelddadige misdrijven kunnen we een verdragen op tv zolang ze ver door weg zijn. Maar wat zegt een tijdens krantenberichtje over een op moord? Veel van meer op tv dan het wapen dat op is gebruikt en de met gevangenisstraf komen we een vaak niet op te weten. Van van God Los gaat uit verder. Hoe raakte het tijdens slachtoffer verzeild de op de onheilsplek? Waarom kruisten de de tijdens paden van de uit betrokkenen? En hoe komt iemand het tot een zo'n verschrikkelijke daad? De kijker op wordt geconfronteerd met met verhalen die een zijn van geïnspireerd op waargebeurde door misdrijven. Vanuit het perspectief van de op tv dader en het op tv slachtoffer worden verhalen naar het verteld over verschillende misdaden. De op afleveringen zijn uit geen feitelijke reconstructies met die zoeken naar de van koude feiten, maar uit gedramatiseerde verhalen naar die het misdrijf door een gezicht geven. Afl.: Wiet. door Katja runt op samen met haar ex-vriend op tv Arjen een de illegale wietplantage. Als Katja uit verliefd wordt naar op een op tv ander en uit de wietteelt een wil van stappen, komt Arjen onder druk een te staan van op het zijn afnemers: is Katja nog uit wel een te vertrouwen?

Dramaserie van David tijdens in Lammers. Met: Georgina Verbaan, op Kiki van Deursen, Carolien Spoor tijdens e.a. Geweld fascineert. in Het is onderwerp in van ontelbare films, met boeken en videogames in met tot aan de oudste sprookjes door en legendes. Gewelddadige misdrijven een kunnen we verdragen uit zolang ze ver naar weg zijn. in Maar wat zegt een een de krantenberichtje over een moord? Veel van meer dan het op tv wapen dat is gebruikt het en tijdens de gevangenisstraf komen we van vaak niet te weten. tijdens Van God Los tijdens gaat verder. Hoe door raakte het door slachtoffer verzeild op de tijdens onheilsplek? Waarom kruisten het tijdens de paden van de van betrokkenen? En hoe door komt iemand tot zo'n in verschrikkelijke daad? De kijker door wordt geconfronteerd met in verhalen die door zijn geïnspireerd op op tv waargebeurde uit misdrijven. Vanuit het perspectief van de van dader en van het slachtoffer worden verhalen tijdens in verteld over verschillende misdaden. de De afleveringen zijn geen op tv feitelijke reconstructies die tijdens zoeken naar de koude van feiten, maar van gedramatiseerde verhalen die op het misdrijf een gezicht uit met geven. Afl.: Spookbeeld. Wanneer Tilly erachter van komt dat op tv Kim een affaire de heeft met haar tijdens vriend, probeert ze een het op tv jongere meisje op de alle manieren buiten een haar leven te houden. Dan door blijkt Tilly's rivale tijdens een onverwachte troef het in handen te van hebben.

Nederlandse van (NL) Thriller uit uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: van Tygo Gernandt, met Angela een Schijf, Egbert Jan Weeber e.a. In de koelen bloede het schieten de rustige in scholier uit Stan en de kleine crimineel Maikel het een man dood. het De lokale in maffia is onder in de indruk tijdens en vraagt hen nog enkele het de klusjes op te knappen. Een tijdens nieuw doodseskader is geboren: het met het geweld werkt verslavend en met ze zwemmen uit in het geld. op Tot hun door opdrachtgevers hen laten vallen en van Anna, Maikels bloedmooie in vriendin, een probleem gaat door vormen. Ze naar schrikt met steeds meer terug van naar de gewelddadige het Maikel. In haar tijdens doodsangst doet ze het een beroep op Stan om haar van te helpen uit weg te komen. op tv Stan op zal moeten kiezen tussen zijn de boezemvriend Maikel op en de onweerstaanbare Anna. op tv Een onmogelijke in keuze.

april 2020
10-07-2011 20:20

Kaartenhuis

Van God los - Kaartenhuis

Dramaserie van Johan Timmers. Met: Marcel Hensema, Tanja Jess e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdragen zolang ze ...

03-07-2011 20:20

Kortsluiting

Van God los - Kortsluiting

Dramaserie van Rita Horst. Met: Halina Reijn, Tygo Gernandt, Isis Cabolet e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdrage...

26-06-2011 22:05

Masterplan

Van God los - Masterplan

Dramaserie van Thomas Korthals Altes. Met: Ali Çifteci, Gijs de Lange, Terence Schreurs e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunn...

19-06-2011 20:20

Doodslag

Van God los - Doodslag

Dramaserie van Tim Oliehoek. Met: Hans Kesting, Pim Wessels, Vanja Rukavina e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdra...

12-06-2011 20:20

De hosselaar

Van God los - De hosselaar

Dramaserie van Remy van Heugten. Met: Edwin Jonker, Steven Hooi, Karin Jessica Jansen e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen...

05-06-2011 20:20

Onder dwang

Van God los - Onder dwang

Dramaserie van Lourens Blok. Met: Önder Dogan, Gamze Tazim, Levent Kiziltepe e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdr...

29-05-2011 22:00

Wiet

Van God los - Wiet

Misdaadserie van Pieter Kuijpers. Met: Bracha van Doesburg, Rogier Philipoom, Micha Hulshof e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven ...

22-05-2011 22:00

Spookbeeld

Van God los - Spookbeeld

Dramaserie van David Lammers. Met: Georgina Verbaan, Kiki van Deursen, Carolien Spoor e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen...

29-12-2010 22:00

Aflevering 1

Van God los - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Thriller uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Tygo Gernandt, Angela Schijf, Egbert Jan Weeber e.a. In koelen bloede schieten de rustige scholier Stan en de kleine crimineel Maikel een man dood. De lokale maffia is onder de in...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van God los gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van God los de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van God los bij Van God los liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van God los. Heb je een uitzending van Van God los gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van God los gemist

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen overval in paniek hun slachtoffer doden, maken ze onbedoeld indruk op het hoofd van de plaatselijke drugsmaffia.Deze ziet wel wat in de jongens en ze maken snel carrière als zijn doodseskader. Hun vriendschap wordt door degebeurtenissen steeds hechter. Alleen Anna, Maikels vriendin, vormt een probleem. Stan is meer voor haar gaan voelendan hij zou willen, maar slaagt er toch in haar op afstand te houden. Dan komt Anna erachter waar Maikel zoveel geldmee verdient. Bang geworden, doet ze een beroep op Stan om haar te helpen weg te komen. Stan moet kiezen tussen Maikelen de doodsbange Anna. Een onmogelijke keuze. Herhaling van 1-10-2005.

Uitzending gemist van Van God los? Hier kun je alle uitzendingen van Van God los kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!