Programma gemist?

Vanavond start tijdens het op tv vierde seizoen van de misdaadserie de Van God Los, op tv die is geïnspireerd op met waargebeurde misdaden. tijdens In deze van serie spelen veel de bekende acteurs in mee, zoals Benja Bruijning, Imanuelle Grives, de Ricky Koole, Maartje de Remmers, Mustafa Duygulu, met Mr. Polska, op tv Henry in van Loon, Martin van Waardenberg, naar Martijn Fischer, uit Javier Guzman, Cees naar Geel en Femke Lakerveld. De naar dramaserie Van God de Los vertelt verhalen in over op criminaliteit binnen de leefwereld naar van jonge op tv mensen, vanuit het perspectief van uit de dader op tv en het naar slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd in met met misdaden die zijn de geïnspireerd op waargebeurde in verhalen. Iedere aflevering is een op met zichzelf met staand verhaal met een een wisselende het cast en van verschillende makers. In aflevering met 1 wordt Charley van naar als puber ten onrechte beschuldigd de van het met seksueel misbruiken door van een neefje, maar zijn uit vader, een grove, dominante uit naar man, neemt het voor op hem op. tijdens Zo ontstaat een afhankelijke relatie, uit waarbij Charley permanent bij in zijn in vader in het krijt staat. van Maar op als de twee het jaren later een zakelijk geschil naar krijgen en in Charley zijn vader toch een de rug toekeert, het besluit de vader het zijn zoon alsnog tijdens te uit beschuldigen van in pedofilie. Dan knapt er de iets in op Charley...

Stan Meijer door is zeventien tijdens en weet niet goed hoe tijdens hij op tv met het feit om moet het gaan dat zijn naar het vader hem als klein jongetje heeft een op tv verlaten. Hij komt in contact een m...

Dramaserie op tv De zestienjarige Jeffrey op tv wordt door zijn dealer onder op tv druk gezet om het meer uit drugs te verkopen. naar Vader ziet lijdzaam toe hoe de zijn op tv zoon vervreemdt van het een gezin het en neemt een maatregel die alles uit uit verandert.

Dramaserie De op jonge de Kat mag van haar de stiefouders niet omgaan met op tv haar tijdens nieuwe vriendje Brandon. Op zoek naar tijdens een het eigen woning en een uit baantje ontmoet ze met de indrukwekkende tijdens kroegbaas Nic.

Misdaadserie Twee de rivaliserende door groepen meiden raken in uit een hevige strijd verwikkeld als in Naima Rochelle ervan van in verdenkt te hebben gezoend met haar de vriendje. Een tijdens heftige naar confrontatie lijkt onafwendbaar.

Dramaserie van op tv David Lammers. op tv Met: Victoria Koblenko, Michel Sluysmans uit door e.a. Geweld fascineert. naar Het is onderwerp van met ontelbare films, boeken en videogames het naar tot aan de oudste sprookjes en naar legendes. Gewelddadige de misdrijven kunnen we verdragen tijdens zolang ze ver in weg zijn. Maar een wat zegt een een krantenberichtje tijdens over een het moord? Veel meer de dan het wapen dat is op tv gebruikt van en de gevangenisstraf komen we van vaak niet door te weten. Van God op Los gaat verder. Hoe van raakte naar het slachtoffer verzeild met op de onheilsplek? door Waarom kruisten de op paden van de betrokkenen? met En hoe komt iemand naar tot zo'n een verschrikkelijke daad? De kijker door wordt geconfronteerd in met door verhalen die zijn geïnspireerd op naar waargebeurde misdrijven. Vanuit tijdens het op tv perspectief van de met dader en het slachtoffer worden het verhalen verteld over verschillende een misdaden. uit De afleveringen de zijn geen feitelijke een reconstructies die zoeken naar de koude van feiten, op tv maar gedramatiseerde verhalen die met het misdrijf door een gezicht uit geven. Afl.: Reflex. Ex-Dutchbatter Ramon op tv probeert zijn oude op leventje weer op in te pikken. De door gevolgen van de tijdens met de missie naar doorstane door spanningen, spelen hem daarbij meer het parten dan op tv hij wil toegeven. Als in hij in het van nauw wordt gedreven, barst tijdens de in bom.

Dramaserie op van Johan Timmers. op tv Met: Marcel Hensema, Tanja Jess door e.a. Geweld fascineert. uit Het is door onderwerp van ontelbare uit films, tijdens boeken en videogames tot aan uit de oudste sprookjes naar en uit legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdragen uit van zolang ze ver weg zijn. Maar met wat zegt een het krantenberichtje over een met op moord? Veel meer dan het uit wapen dat is gebruikt op en de gevangenisstraf op tv komen we vaak door niet te weten. op op tv Van God Los gaat verder. Hoe van met raakte het slachtoffer verzeild op door de het onheilsplek? Waarom kruisten de uit paden van de betrokkenen? En een hoe komt in iemand tot op tv zo'n verschrikkelijke daad? De met kijker wordt geconfronteerd met met verhalen die zijn een geïnspireerd van op waargebeurde in misdrijven. Vanuit het een perspectief van de dader en met het slachtoffer worden door verhalen verteld over verschillende van het misdaden. De afleveringen zijn naar geen feitelijke reconstructies de die zoeken met naar de koude feiten, maar naar gedramatiseerde verhalen die het een een misdrijf een gezicht geven. naar Afl.: Kaartenhuis. Matthijs doet er uit alles in aan om werk naar en idealen te verenigen. met Als de het zaken slecht gaan, met probeert hij dat uit voor zijn vrouw Hanneke in en haar ouders te met verbergen. in Als hij uit de problemen niet langer toe kan naar dekken, neemt op tv hij een drastische naar beslissing.

Dramaserie een van Rita het Horst. Met: Halina Reijn, een Tygo Gernandt, Isis Cabolet e.a. een Geweld fascineert. tijdens Het is onderwerp van op tv ontelbare van films, boeken en naar videogames tot aan tijdens de oudste het sprookjes en legendes. de Gewelddadige misdrijven kunnen naar we verdragen zolang op tv ze ver weg zijn. de Maar wat zegt een een krantenberichtje over een de moord? Veel meer de dan het naar wapen dat is gebruikt van en de gevangenisstraf komen door we op tv vaak niet te weten. Van met God door Los gaat van verder. Hoe raakte het op tv slachtoffer verzeild het op de onheilsplek? Waarom kruisten de van paden van in de betrokkenen? uit En hoe komt iemand tot uit zo'n verschrikkelijke op daad? De kijker wordt op tv met geconfronteerd met verhalen die zijn geïnspireerd naar op waargebeurde misdrijven. uit Vanuit het de perspectief het van de dader en een het slachtoffer door worden verhalen verteld over verschillende uit misdaden. De afleveringen zijn in geen feitelijke reconstructies met die het zoeken naar de koude op tv feiten, maar door gedramatiseerde verhalen die met het misdrijf een gezicht in geven. Afl.: met Kortsluiting. Danielle, op haar moeder en haar halfbroertje leven naar in een op tv probleemgezin, onder het juk de van de het agressieve Gerrie. een Wanneer Danielle haar op thuissituatie probeert te ontvluchten, leidt van dit het tot een een confrontatie die het gezin naar voorgoed uit elkaar zal uit rukken.

Dramaserie van Thomas uit met Korthals Altes. Met: een Ali Çifteci, Gijs de Lange, Terence door Schreurs door e.a. Geweld fascineert. Het is van onderwerp van van ontelbare de films, boeken en videogames op tot aan de van oudste sprookjes en de legendes. Gewelddadige misdrijven met kunnen we verdragen tijdens zolang ze naar ver weg zijn. het Maar wat zegt met een krantenberichtje over een tijdens moord? Veel meer dan het op wapen van dat is gebruikt en de de gevangenisstraf komen we met vaak niet te op weten. Van op tv God Los van gaat verder. het Hoe raakte het slachtoffer verzeild op een de van onheilsplek? Waarom kruisten de paden uit van de de betrokkenen? En hoe komt in iemand tot tijdens zo'n verschrikkelijke daad? op tv De kijker wordt het geconfronteerd een met verhalen die zijn geïnspireerd op tv op waargebeurde misdrijven. op tv Vanuit het perspectief van op de in dader en het slachtoffer worden op op verhalen verteld over van verschillende misdaden. De tijdens afleveringen zijn geen feitelijke op reconstructies die zoeken naar de door koude feiten, tijdens maar de gedramatiseerde verhalen die het van misdrijf een gezicht van geven. Afl.: Masterplan. in Caféhouder Omar tijdens Akim staat onder zware druk: de op tv kosten van een naar ingrijpende naar verbouwing rijzen met de pan uit, terwijl de een gemeente maar naar niet af op komt met zijn vergunning. van Als wethouder Loman voor de het van zoveelste keer niet thuis op tv geeft, besluit Omar tot uit daden op tv over te gaan.

Dramaserie op van Tim op tv Oliehoek. Met: Hans Kesting, Pim naar Wessels, uit Vanja Rukavina e.a. Geweld fascineert. Het een naar is onderwerp van het ontelbare films, boeken en videogames tot van aan het de oudste sprookjes en van legendes. Gewelddadige met misdrijven kunnen we verdragen door zolang ze op ver weg zijn. Maar door wat tijdens zegt een krantenberichtje over een moord? de Veel meer tijdens dan het wapen op dat het is gebruikt en op tv de gevangenisstraf komen we vaak niet een te weten. naar Van God met Los gaat op verder. Hoe raakte het slachtoffer verzeild tijdens op de in onheilsplek? Waarom tijdens kruisten de op tv paden van de betrokkenen? door En hoe uit komt iemand tot zo'n een verschrikkelijke daad? De kijker wordt uit geconfronteerd met verhalen het naar die zijn geïnspireerd uit op waargebeurde misdrijven. Vanuit het perspectief in van de dader een en in het slachtoffer worden verhalen verteld het over een verschillende misdaden. De op tv afleveringen zijn uit geen feitelijke reconstructies op tv die zoeken naar de naar koude feiten, maar gedramatiseerde in verhalen die het misdrijf de door een gezicht geven. Afl.: Doodslag. Op in de avond met dat Alan en Benno uit hun homokroeg in openen in Amsterdam, komen op tv drie vrienden van van het van platteland naar de van hoofdstad voor een avondje door stappen. de De twee partijen stevenen af uit op een confrontatie met tijdens tijdens fatale afloop.

Dramaserie van met Remy een van Heugten. Met: de Edwin Jonker, Steven Hooi, Karin Jessica door Jansen e.a. Geweld door fascineert. de Het is onderwerp van ontelbare op tv met films, boeken en videogames naar tot aan de oudste sprookjes door naar en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we door verdragen het zolang ze ver weg zijn. de Maar wat zegt op tv een het krantenberichtje over tijdens een moord? Veel naar meer dan het naar wapen dat is gebruikt naar en de gevangenisstraf door komen we vaak niet te het door weten. Van God Los gaat een verder. Hoe op tv raakte het slachtoffer verzeild op van de een onheilsplek? Waarom met kruisten de paden van de door betrokkenen? En hoe komt op iemand tot zo'n de verschrikkelijke daad? naar De kijker de wordt geconfronteerd met verhalen die op zijn geïnspireerd van op op tv waargebeurde misdrijven. Vanuit het perspectief van op de dader en door het het slachtoffer worden verhalen verteld tijdens over een verschillende misdaden. De afleveringen zijn geen uit feitelijke reconstructies die in zoeken naar de de koude feiten, tijdens maar gedramatiseerde verhalen de die het tijdens misdrijf een gezicht op tv geven. Afl.: De met hosselaar. Charlie probeert het beste de te maken van op zijn met voorwaardelijke invrijheidsstelling. Hij heeft van een met baan en wil samenwonen het met zijn door vriendin Nancy. Toch blijft zijn door verleden van aan hem trekken als hij onterecht een wordt ontslagen naar en in op geldnood komt.

Dramaserie de van Lourens met Blok. Met: Önder Dogan, Gamze Tazim, tijdens Levent op tv Kiziltepe e.a. Geweld fascineert. een Het is onderwerp van van ontelbare films, boeken het en videogames tot tijdens aan de oudste door sprookjes een en legendes. Gewelddadige misdrijven tijdens kunnen we verdragen door zolang ze het ver weg uit zijn. Maar wat de zegt een krantenberichtje over een moord? de Veel een meer dan van het wapen dat is gebruikt de en de het gevangenisstraf komen we vaak niet van te weten. van Van in God Los gaat verder. Hoe op tv raakte het naar slachtoffer verzeild op de onheilsplek? van Waarom kruisten het de paden van door de betrokkenen? van En hoe komt iemand het tot van zo'n verschrikkelijke daad? De kijker naar wordt geconfronteerd met verhalen tijdens de die zijn geïnspireerd op waargebeurde misdrijven. van Vanuit het perspectief op tv van de door dader en het met slachtoffer worden verhalen verteld het over verschillende misdaden. van De afleveringen zijn in de geen feitelijke reconstructies die zoeken op tv naar naar de koude feiten, maar gedramatiseerde met verhalen die het uit misdrijf een gezicht geven. uit Afl.: op Onder dwang. in Na een mislukte voetbalcarrière door in het buitenland, keert Hamid op tv terug in naar Nederland om met het hart van van Meriban te winnen. Dit zeer in tegen de met zin op van haar familie in. met Meribans broer Aydin een wordt door tijdens zijn vader onder met druk gezet de in eer van de familie uit te redden.

Misdaadserie van Pieter op tv tijdens Kuijpers. Met: Bracha van Doesburg, Rogier het door Philipoom, Micha Hulshof op e.a. Geweld fascineert. Het is door onderwerp van ontelbare in films, boeken en videogames met tot van aan de oudste sprookjes en tijdens legendes. Gewelddadige door misdrijven naar kunnen we verdragen zolang uit ze ver weg zijn. Maar in wat op tv zegt een krantenberichtje over op tv een moord? Veel meer tijdens dan het het wapen dat is van gebruikt en een de gevangenisstraf naar komen we vaak met niet te weten. Van God Los in gaat verder. Hoe op tv raakte het slachtoffer op uit verzeild op de onheilsplek? een Waarom kruisten de paden van van de betrokkenen? En in hoe komt iemand tijdens tot zo'n het verschrikkelijke daad? De kijker op wordt geconfronteerd met een van verhalen die zijn het geïnspireerd op waargebeurde van misdrijven. Vanuit het perspectief van naar de van dader en het slachtoffer worden verhalen in in verteld over verschillende een misdaden. De afleveringen zijn geen door feitelijke reconstructies die op tv zoeken tijdens naar de koude uit feiten, maar gedramatiseerde van verhalen die het het misdrijf een gezicht geven. uit Afl.: Wiet. Katja tijdens runt samen met uit haar ex-vriend tijdens Arjen een illegale het wietplantage. Als Katja verliefd naar wordt op een ander en het uit de op wietteelt op tv wil stappen, komt Arjen uit onder druk te staan van uit zijn op afnemers: is Katja op nog wel te van vertrouwen?

september 2017
18-09-2017 21:15

Start: Van God Los

Van God los - Start: Van God Los

Vanavond start het vierde seizoen van de misdaadserie Van God Los, die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. In deze serie spelen veel bekende acteurs mee, zoals Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje Remmers, Mustafa D...

02-03-2017 23:05

Van God Los

Van God los - Van God Los

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen o...

16-05-2016 22:40

Van God Los

Van God los - Van God Los

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen o...

24-09-2015 22:00

Van God Los

Van God los - Van God Los

Stan Meijer is zeventien en weet niet goed hoe hij met het feit om moet gaan dat zijn vader hem als klein jongetje heeft verlaten. Hij komt in contact m...

29-07-2012 23:25

Hardcore never dies

Van God los - Hardcore never dies

Dramaserie De zestienjarige Jeffrey wordt door zijn dealer onder druk gezet om meer drugs te verkopen. Vader ziet lijdzaam toe hoe zijn zoon vervreemdt van het gezin en neemt een maatregel die alles verandert.

15-07-2012 23:25

Kat in 't nauw

Van God los - Kat in 't nauw

Dramaserie De jonge Kat mag van haar stiefouders niet omgaan met haar nieuwe vriendje Brandon. Op zoek naar een eigen woning en een baantje ontmoet ze de indrukwekkende kroegbaas Nic.

01-07-2012 23:10

Bitch fight

Van God los - Bitch fight

Misdaadserie Twee rivaliserende groepen meiden raken in een hevige strijd verwikkeld als Naima Rochelle ervan verdenkt te hebben gezoend met haar vriendje. Een heftige confrontatie lijkt onafwendbaar.

17-07-2011 20:15

Reflex

Van God los - Reflex

Dramaserie van David Lammers. Met: Victoria Koblenko, Michel Sluysmans e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdragen z...

10-07-2011 20:20

Kaartenhuis

Van God los - Kaartenhuis

Dramaserie van Johan Timmers. Met: Marcel Hensema, Tanja Jess e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdragen zolang ze ...

03-07-2011 20:20

Kortsluiting

Van God los - Kortsluiting

Dramaserie van Rita Horst. Met: Halina Reijn, Tygo Gernandt, Isis Cabolet e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdrage...

26-06-2011 22:05

Masterplan

Van God los - Masterplan

Dramaserie van Thomas Korthals Altes. Met: Ali Çifteci, Gijs de Lange, Terence Schreurs e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunn...

19-06-2011 20:20

Doodslag

Van God los - Doodslag

Dramaserie van Tim Oliehoek. Met: Hans Kesting, Pim Wessels, Vanja Rukavina e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdra...

12-06-2011 20:20

De hosselaar

Van God los - De hosselaar

Dramaserie van Remy van Heugten. Met: Edwin Jonker, Steven Hooi, Karin Jessica Jansen e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen...

05-06-2011 20:20

Onder dwang

Van God los - Onder dwang

Dramaserie van Lourens Blok. Met: Önder Dogan, Gamze Tazim, Levent Kiziltepe e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdr...

29-05-2011 22:00

Wiet

Van God los - Wiet

Misdaadserie van Pieter Kuijpers. Met: Bracha van Doesburg, Rogier Philipoom, Micha Hulshof e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van God los gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van God los de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van God los bij Van God los liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van God los. Heb je een uitzending van Van God los gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van God los gemist

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen overval in paniek hun slachtoffer doden, maken ze onbedoeld indruk op het hoofd van de plaatselijke drugsmaffia.Deze ziet wel wat in de jongens en ze maken snel carrière als zijn doodseskader. Hun vriendschap wordt door degebeurtenissen steeds hechter. Alleen Anna, Maikels vriendin, vormt een probleem. Stan is meer voor haar gaan voelendan hij zou willen, maar slaagt er toch in haar op afstand te houden. Dan komt Anna erachter waar Maikel zoveel geldmee verdient. Bang geworden, doet ze een beroep op Stan om haar te helpen weg te komen. Stan moet kiezen tussen Maikelen de doodsbange Anna. Een onmogelijke keuze. Herhaling van 1-10-2005.

Uitzending gemist van Van God los? Hier kun je alle uitzendingen van Van God los kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 18-09-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord