Programma gemist?

Puber op Charley wordt door ten onrechte beschuldigd van het door seksueel misbruiken van een een op neefje, maar zijn vader neemt met het voor hem op. de Deze steun in blijkt echter van niet onvoorwaardelijk.

Het stiefzoontje naar van de tandarts Stan in Meijer door is zeventien en weet tijdens niet met goed hoe hij met het feit het om van moet gaan dat in zijn vader met hem als klein van jongetje heeft verlaten. de Hij komt in contact met een de van grootste crimineel van het dorp, het Maikel. Bij een van overval doden de op tv twee in paniek hun in slachtoffer. tijdens Het verhaal komt terecht bij met het hoofd het van de plaatselijke van drugsmaffia die naar nog wel wat met kleine klusjes voor ze op tv heeft. Anna is de tijdens op vriendin van Maikel. Als ze naar doorkrijgt hoe hij aan tijdens zijn naar geld komt, tijdens wil ze bij hem de weg. Ze vraagt Stan op om hulp waardoor tijdens ze hem de voor een onmogelijke keuze naar stelt.

De van vriendschap tussen Debby en Yindee op tv spat een uit elkaar, omdat Yindee het de nieuwe vriend van de Debby op Facebook een zwart tijdens maakt. Dit in valt zo slecht door bij Debby dat ze een Yindee in een opwelling dood op tv uit wenst.

In een een luxe afkickkliniek beleven naar alcoholiste Simone en aan een cocaïne verslaafde het Luis op tv een stormachtige amour fou, die wat een met hun betreft eeuwig moet duren. Enig van probleem is de dat Simone al getrouwd uit met is.

Monica kan het het niet verkroppen dat van Sven, de het vader met van haar kind, haar op heeft gedumpt. uit Ze krijgt Dennis, van een vriend die met verliefd op haar de is, zover dat hij Svens huis door van binnendringt om hem een lesje op tv te met leren.

Karin, van in het dagelijks leven op de ideale het agente die de conflicten van in de de buurt op vreedzame naar manier weet op de te lossen, op maar kan haar in eigen problemen met haar Turkse door liefde Musa niet meer met het aan.

De tweede in aflevering naar van Van God Los gaat uit over Kristina (gespeeld naar door Saskia Temmink) uit en Joris (Martijn Fischer), het die gelukkig zijn het met hun tijdens leven als hondenfokkers. het Totdat Kristina plotseling op tijdens een jonge leeftijd begint te op dementeren. Dit uit op zich onder door andere in paranoia: Kristina de raakt er -ten op onrechte- van het overtuigd dat Joris haar bedriegt en een wil naar van hem op scheiden. Joris gaat ervan uit door dat de uit rechter dit zal verbieden: zijn het vrouw het is immers niet op tv wilsbekwaam. Maar uit niets blijkt minder waar. Iemand naar die dement is, een mag scheiden, juist omdat naar het overspel in in het hoofd van waar van is. Joris probeert zich voor de te in bereiden op een leven uit zonder zijn op vrouw. Maar dat de valt hem nog op tv zwaarder dan hij naar vreesde…

Vanavond naar start het vierde seizoen van op tv de misdaadserie in Van God een Los, die is geïnspireerd tijdens op waargebeurde misdaden. In in tijdens deze serie spelen veel bekende uit acteurs mee, zoals met Benja Bruijning, de Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje in Remmers, uit Mustafa Duygulu, Mr. Polska, Henry met van Loon, de Martin door van Waardenberg, Martijn Fischer, Javier Guzman, door naar Cees Geel en Femke Lakerveld. De dramaserie op tv Van God van Los op tv vertelt verhalen over criminaliteit uit binnen de leefwereld van jonge het op mensen, vanuit het het perspectief van de dader met en het slachtoffer. in De kijker wordt geconfronteerd uit met misdaden die zijn met geïnspireerd met op waargebeurde verhalen. met Iedere aflevering door is een op op zichzelf staand verhaal met een van wisselende cast en van het verschillende door makers. In aflevering 1 wordt Charley op op als puber ten onrechte beschuldigd van de het tijdens seksueel misbruiken van een neefje, op maar zijn een vader, de een grove, dominante man, de neemt het voor hem het op. Zo ontstaat een op tv met afhankelijke relatie, waarbij de Charley permanent bij naar zijn vader in het een krijt staat. Maar als de uit twee uit jaren later op een zakelijk geschil de krijgen en Charley zijn vader in toch de rug toekeert, van besluit de op tv vader zijn zoon op tv alsnog te beschuldigen van van pedofilie. Dan van knapt er iets in met naar Charley...

Stan met Meijer is zeventien en weet op tv niet goed in hoe van hij met het feit om moet door gaan op tv dat zijn vader hem een als klein jongetje heeft in verlaten. Hij komt tijdens in contact van m...

Dramaserie De zestienjarige op tv Jeffrey op wordt door op zijn dealer onder druk gezet op om meer uit drugs te op verkopen. Vader ziet lijdzaam op toe hoe zijn de zoon vervreemdt van het gezin op tijdens en neemt een maatregel tijdens die alles tijdens verandert.

Dramaserie De jonge uit Kat mag met van haar stiefouders niet tijdens omgaan op met haar door nieuwe vriendje Brandon. Op uit zoek naar een eigen woning in op en een baantje ontmoet op tv ze de indrukwekkende kroegbaas door Nic.

Misdaadserie Twee rivaliserende de het groepen meiden raken op in een hevige strijd verwikkeld als in Naima het Rochelle ervan verdenkt met te hebben gezoend met een haar vriendje. door Een heftige confrontatie met lijkt onafwendbaar.

Dramaserie uit van David Lammers. naar Met: Victoria op Koblenko, Michel Sluysmans e.a. naar Geweld fascineert. Het het is onderwerp van ontelbare op tv films, boeken en videogames met tot aan de met oudste sprookjes de en legendes. Gewelddadige op tv misdrijven kunnen we verdragen op zolang ze ver op weg zijn. Maar naar wat een zegt een krantenberichtje over op een moord? in Veel meer dan het op tv wapen door dat is gebruikt tijdens en de gevangenisstraf komen we een vaak niet op tv te weten. Van God met Los gaat verder. tijdens Hoe op tv raakte het slachtoffer verzeild op de in uit onheilsplek? Waarom kruisten op tv de paden van de van betrokkenen? En hoe komt iemand door tot zo'n verschrikkelijke in daad? uit De kijker wordt geconfronteerd met op tv verhalen die door zijn geïnspireerd op waargebeurde de op misdrijven. Vanuit het perspectief op van de dader en het het slachtoffer worden op verhalen door verteld over verschillende misdaden. De op tv afleveringen zijn geen het feitelijke op tv reconstructies die zoeken naar de met koude feiten, van maar gedramatiseerde verhalen een die het een misdrijf een gezicht geven. Afl.: Reflex. een met Ex-Dutchbatter Ramon probeert uit zijn oude leventje van weer op te pikken. De gevolgen tijdens van de tijdens uit de op missie doorstane spanningen, spelen een hem daarbij meer parten door dan hij op tv wil toegeven. uit Als hij in het nauw in wordt gedreven, met barst de de bom.

mei 2019
29-09-2018 22:05

Beverman & Zn.

Van God los - Beverman & Zn.

Puber Charley wordt ten onrechte beschuldigd van het seksueel misbruiken van een neefje, maar zijn vader neemt het voor hem op. Deze steun blijkt echter niet onvoorwaardelijk.

08-04-2018 00:00

Van God Los

Van God los - Van God Los

Het stiefzoontje van de tandarts Stan Meijer is zeventien en weet niet goed hoe hij met het feit om moet gaan dat zijn vader hem als klein jongetje heeft verlaten. Hij komt in contact met de grootste crimineel van het dorp, Maikel. Bij een ...

23-10-2017 21:20

Unlike

Van God los - Unlike

De vriendschap tussen Debby en Yindee spat uit elkaar, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwart maakt. Dit valt zo slecht bij Debby dat ze Yindee in een opwelling dood wenst.

16-10-2017 21:25

Rehab

Van God los - Rehab

In een luxe afkickkliniek beleven alcoholiste Simone en aan cocaïne verslaafde Luis een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Enig probleem is dat Simone al getrouwd is.

09-10-2017 21:25

Stormram

Van God los - Stormram

Monica kan het niet verkroppen dat Sven, de vader van haar kind, haar heeft gedumpt. Ze krijgt Dennis, een vriend die verliefd op haar is, zover dat hij Svens huis binnendringt om hem een lesje te leren.

02-10-2017 21:25

Kerstkado

Van God los - Kerstkado

Karin, in het dagelijks leven de ideale agente die de conflicten in de buurt op vreedzame manier weet op te lossen, maar kan haar eigen problemen met haar Turkse liefde Musa niet meer aan.

25-09-2017 21:20

Van God Los: dementie en paranoia

Van God los - Van God Los: dementie en paranoia

De tweede aflevering van Van God Los gaat over Kristina (gespeeld door Saskia Temmink) en Joris (Martijn Fischer), die gelukkig zijn met hun leven als hondenfokkers. Totdat Kristina plotseling op jonge leeftijd begint te dementeren. Dit u...

18-09-2017 21:15

Start: Van God Los

Van God los - Start: Van God Los

Vanavond start het vierde seizoen van de misdaadserie Van God Los, die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. In deze serie spelen veel bekende acteurs mee, zoals Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje Remmers, Mustafa D...

02-03-2017 23:05

Van God Los

Van God los - Van God Los

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen o...

16-05-2016 22:40

Van God Los

Van God los - Van God Los

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen o...

24-09-2015 22:00

Van God Los

Van God los - Van God Los

Stan Meijer is zeventien en weet niet goed hoe hij met het feit om moet gaan dat zijn vader hem als klein jongetje heeft verlaten. Hij komt in contact m...

29-07-2012 23:25

Hardcore never dies

Van God los - Hardcore never dies

Dramaserie De zestienjarige Jeffrey wordt door zijn dealer onder druk gezet om meer drugs te verkopen. Vader ziet lijdzaam toe hoe zijn zoon vervreemdt van het gezin en neemt een maatregel die alles verandert.

15-07-2012 23:25

Kat in 't nauw

Van God los - Kat in 't nauw

Dramaserie De jonge Kat mag van haar stiefouders niet omgaan met haar nieuwe vriendje Brandon. Op zoek naar een eigen woning en een baantje ontmoet ze de indrukwekkende kroegbaas Nic.

01-07-2012 23:10

Bitch fight

Van God los - Bitch fight

Misdaadserie Twee rivaliserende groepen meiden raken in een hevige strijd verwikkeld als Naima Rochelle ervan verdenkt te hebben gezoend met haar vriendje. Een heftige confrontatie lijkt onafwendbaar.

17-07-2011 20:15

Reflex

Van God los - Reflex

Dramaserie van David Lammers. Met: Victoria Koblenko, Michel Sluysmans e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdragen z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van God los gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van God los de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van God los bij Van God los liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van God los. Heb je een uitzending van Van God los gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van God los gemist

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen overval in paniek hun slachtoffer doden, maken ze onbedoeld indruk op het hoofd van de plaatselijke drugsmaffia.Deze ziet wel wat in de jongens en ze maken snel carrière als zijn doodseskader. Hun vriendschap wordt door degebeurtenissen steeds hechter. Alleen Anna, Maikels vriendin, vormt een probleem. Stan is meer voor haar gaan voelendan hij zou willen, maar slaagt er toch in haar op afstand te houden. Dan komt Anna erachter waar Maikel zoveel geldmee verdient. Bang geworden, doet ze een beroep op Stan om haar te helpen weg te komen. Stan moet kiezen tussen Maikelen de doodsbange Anna. Een onmogelijke keuze. Herhaling van 1-10-2005.

Uitzending gemist van Van God los? Hier kun je alle uitzendingen van Van God los kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord