Programma gemist?

Puber Charley wordt naar ten onrechte beschuldigd op tv van het seksueel naar misbruiken van een met van neefje, maar zijn vader het neemt het voor de hem op. Deze steun van blijkt in echter niet onvoorwaardelijk.

Het stiefzoontje van door de met tandarts Stan Meijer is zeventien een en weet met niet van goed hoe hij op met het feit om moet in gaan dat zijn van vader het hem als klein een jongetje heeft verlaten. Hij komt in in contact met de van grootste crimineel van tijdens het dorp, door Maikel. op tv Bij een overval doden de in twee in de paniek hun slachtoffer. het Het verhaal komt terecht bij in het op hoofd van de op tv plaatselijke drugsmaffia die nog op wel wat kleine uit klusjes tijdens voor ze heeft. Anna is de naar vriendin van Maikel. op Als in ze doorkrijgt door hoe hij aan zijn geld komt, door wil ze van bij hem met weg. Ze vraagt Stan een om hulp waardoor ze het op hem voor een onmogelijke keuze op stelt.

De met vriendschap tussen Debby het en Yindee spat de uit elkaar, tijdens omdat Yindee de nieuwe vriend in van uit Debby op Facebook zwart maakt. in Dit valt zo slecht in bij Debby dat naar ze op tv Yindee in in een opwelling dood het wenst.

In het een luxe naar afkickkliniek beleven alcoholiste naar Simone en aan cocaïne verslaafde met Luis een stormachtige op tv amour fou, die de wat hun betreft eeuwig tijdens uit moet duren. Enig probleem is dat de Simone door al getrouwd met is.

Monica kan het met niet verkroppen dat in Sven, naar de vader van haar door kind, haar heeft met gedumpt. naar Ze krijgt Dennis, uit een vriend die op verliefd op haar is, zover dat een hij Svens huis naar naar binnendringt om hem uit een lesje te de leren.

Karin, van in het dagelijks van leven de ideale de agente die door de conflicten in in de buurt op van vreedzame manier weet op te lossen, de maar naar kan haar eigen problemen tijdens met haar uit Turkse liefde Musa niet meer met van aan.

De tweede aflevering door van op Van God op Los gaat over Kristina uit (gespeeld door naar Saskia Temmink) en Joris (Martijn het Fischer), die gelukkig tijdens zijn met hun leven het als hondenfokkers. Totdat op door Kristina plotseling op jonge op tv leeftijd begint te een dementeren. Dit uit zich onder naar andere in paranoia: uit Kristina raakt er uit -ten onrechte- op van overtuigd dat op Joris haar bedriegt en een tijdens wil van hem naar scheiden. Joris gaat uit ervan uit dat de rechter uit dit zal verbieden: zijn naar vrouw is immers op tv niet op tv wilsbekwaam. Maar niets blijkt minder het waar. het Iemand die op tv dement is, mag door scheiden, juist omdat het van overspel in het hoofd door waar is. Joris naar probeert zich in voor te bereiden van op een leven zonder in zijn vrouw. Maar dat met valt hem nog uit zwaarder dan met hij het vreesde…

Vanavond een start het vierde van seizoen van door de misdaadserie Van tijdens God Los, die is geïnspireerd op de waargebeurde misdaden. In het in deze serie spelen veel bekende een acteurs het mee, zoals Benja Bruijning, een Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje het door Remmers, Mustafa Duygulu, in Mr. Polska, Henry van Loon, het Martin naar van Waardenberg, Martijn Fischer, tijdens Javier Guzman, uit Cees Geel en Femke door Lakerveld. De dramaserie Van God het Los naar vertelt verhalen over criminaliteit binnen naar de het leefwereld van jonge mensen, vanuit de het perspectief van tijdens de dader in en het slachtoffer. De kijker in naar wordt geconfronteerd met op tv misdaden die zijn geïnspireerd op door waargebeurde met verhalen. Iedere aflevering is een een op zichzelf op staand verhaal de met een wisselende cast en van in verschillende met makers. In aflevering 1 wordt Charley met als puber ten door onrechte door beschuldigd van de het seksueel misbruiken van van een neefje, maar naar zijn vader, een grove, dominante uit naar man, neemt het op voor hem op. Zo ontstaat het een het afhankelijke relatie, waarbij op tv Charley permanent bij zijn op tv vader in tijdens het krijt staat. Maar in als de twee jaren later het een tijdens zakelijk geschil krijgen en Charley van zijn in vader toch de rug toekeert, op tv de besluit de vader zijn zoon in alsnog te beschuldigen van van met pedofilie. Dan knapt er een iets in tijdens Charley...

Stan met Meijer is zeventien op en weet niet in goed hoe in hij met het feit om naar moet gaan door dat zijn vader door hem als klein jongetje heeft tijdens verlaten. Hij naar komt in contact in m...

Dramaserie van De zestienjarige Jeffrey door wordt door zijn dealer onder in druk gezet door om meer drugs in te verkopen. Vader naar ziet lijdzaam toe hoe een zijn zoon vervreemdt het van naar het gezin de en neemt een door maatregel die alles van verandert.

Dramaserie een De jonge de Kat mag van haar stiefouders het niet door omgaan met haar nieuwe op tv vriendje Brandon. Op zoek naar op tv van een eigen woning tijdens en een baantje ontmoet ze een de indrukwekkende kroegbaas een Nic.

Misdaadserie Twee op tv rivaliserende groepen meiden uit raken in een hevige tijdens strijd op tv verwikkeld als Naima door Rochelle ervan verdenkt een te hebben op gezoend met haar vriendje. met Een heftige op tv confrontatie lijkt onafwendbaar.

Dramaserie in van David Lammers. Met: Victoria de Koblenko, Michel Sluysmans met e.a. uit Geweld fascineert. van Het is onderwerp van ontelbare de films, boeken en videogames de tot aan de naar oudste op sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven het kunnen we in verdragen zolang op ze ver weg zijn. Maar naar wat op zegt een krantenberichtje over een een van moord? Veel meer de dan het wapen dat de is gebruikt met en de gevangenisstraf komen we vaak naar niet te op weten. op tv Van God Los gaat verder. Hoe op tv raakte het de slachtoffer door verzeild op de in onheilsplek? Waarom kruisten de paden van met door de betrokkenen? En hoe naar komt iemand tot zo'n verschrikkelijke door daad? De het kijker wordt geconfronteerd door met verhalen in die zijn geïnspireerd op het waargebeurde misdrijven. op tv Vanuit het perspectief tijdens van de dader en het tijdens slachtoffer de worden verhalen verteld over verschillende het misdaden. De naar afleveringen zijn geen van feitelijke reconstructies op die zoeken naar naar de koude feiten, in maar gedramatiseerde naar verhalen die het misdrijf met een gezicht geven. Afl.: Reflex. op tv Ex-Dutchbatter Ramon tijdens probeert zijn oude in leventje weer op in te pikken. De op tv gevolgen van de van tijdens het de missie doorstane spanningen, spelen van hem daarbij meer tijdens parten tijdens dan hij wil op tv toegeven. Als hij het in het nauw wordt gedreven, op tv barst de op tv bom.

augustus 2020
29-09-2018 22:05

Beverman & Zn.

Van God los - Beverman & Zn.

Puber Charley wordt ten onrechte beschuldigd van het seksueel misbruiken van een neefje, maar zijn vader neemt het voor hem op. Deze steun blijkt echter niet onvoorwaardelijk.

08-04-2018 00:00

Van God Los

Van God los - Van God Los

Het stiefzoontje van de tandarts Stan Meijer is zeventien en weet niet goed hoe hij met het feit om moet gaan dat zijn vader hem als klein jongetje heeft verlaten. Hij komt in contact met de grootste crimineel van het dorp, Maikel. Bij een ...

23-10-2017 21:20

Unlike

Van God los - Unlike

De vriendschap tussen Debby en Yindee spat uit elkaar, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwart maakt. Dit valt zo slecht bij Debby dat ze Yindee in een opwelling dood wenst.

16-10-2017 21:25

Rehab

Van God los - Rehab

In een luxe afkickkliniek beleven alcoholiste Simone en aan cocaïne verslaafde Luis een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Enig probleem is dat Simone al getrouwd is.

09-10-2017 21:25

Stormram

Van God los - Stormram

Monica kan het niet verkroppen dat Sven, de vader van haar kind, haar heeft gedumpt. Ze krijgt Dennis, een vriend die verliefd op haar is, zover dat hij Svens huis binnendringt om hem een lesje te leren.

02-10-2017 21:25

Kerstkado

Van God los - Kerstkado

Karin, in het dagelijks leven de ideale agente die de conflicten in de buurt op vreedzame manier weet op te lossen, maar kan haar eigen problemen met haar Turkse liefde Musa niet meer aan.

25-09-2017 21:20

Van God Los: dementie en paranoia

Van God los - Van God Los: dementie en paranoia

De tweede aflevering van Van God Los gaat over Kristina (gespeeld door Saskia Temmink) en Joris (Martijn Fischer), die gelukkig zijn met hun leven als hondenfokkers. Totdat Kristina plotseling op jonge leeftijd begint te dementeren. Dit u...

18-09-2017 21:15

Start: Van God Los

Van God los - Start: Van God Los

Vanavond start het vierde seizoen van de misdaadserie Van God Los, die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. In deze serie spelen veel bekende acteurs mee, zoals Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje Remmers, Mustafa D...

02-03-2017 23:05

Van God Los

Van God los - Van God Los

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen o...

16-05-2016 22:40

Van God Los

Van God los - Van God Los

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen o...

24-09-2015 22:00

Van God Los

Van God los - Van God Los

Stan Meijer is zeventien en weet niet goed hoe hij met het feit om moet gaan dat zijn vader hem als klein jongetje heeft verlaten. Hij komt in contact m...

29-07-2012 23:25

Hardcore never dies

Van God los - Hardcore never dies

Dramaserie De zestienjarige Jeffrey wordt door zijn dealer onder druk gezet om meer drugs te verkopen. Vader ziet lijdzaam toe hoe zijn zoon vervreemdt van het gezin en neemt een maatregel die alles verandert.

15-07-2012 23:25

Kat in 't nauw

Van God los - Kat in 't nauw

Dramaserie De jonge Kat mag van haar stiefouders niet omgaan met haar nieuwe vriendje Brandon. Op zoek naar een eigen woning en een baantje ontmoet ze de indrukwekkende kroegbaas Nic.

01-07-2012 23:10

Bitch fight

Van God los - Bitch fight

Misdaadserie Twee rivaliserende groepen meiden raken in een hevige strijd verwikkeld als Naima Rochelle ervan verdenkt te hebben gezoend met haar vriendje. Een heftige confrontatie lijkt onafwendbaar.

17-07-2011 20:15

Reflex

Van God los - Reflex

Dramaserie van David Lammers. Met: Victoria Koblenko, Michel Sluysmans e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdragen z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van God los gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van God los de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van God los bij Van God los liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van God los. Heb je een uitzending van Van God los gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van God los gemist

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen overval in paniek hun slachtoffer doden, maken ze onbedoeld indruk op het hoofd van de plaatselijke drugsmaffia.Deze ziet wel wat in de jongens en ze maken snel carrière als zijn doodseskader. Hun vriendschap wordt door degebeurtenissen steeds hechter. Alleen Anna, Maikels vriendin, vormt een probleem. Stan is meer voor haar gaan voelendan hij zou willen, maar slaagt er toch in haar op afstand te houden. Dan komt Anna erachter waar Maikel zoveel geldmee verdient. Bang geworden, doet ze een beroep op Stan om haar te helpen weg te komen. Stan moet kiezen tussen Maikelen de doodsbange Anna. Een onmogelijke keuze. Herhaling van 1-10-2005.

Uitzending gemist van Van God los? Hier kun je alle uitzendingen van Van God los kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!