Programma gemist?

Puber Charley het wordt ten onrechte beschuldigd in van van het seksueel misbruiken van een uit neefje, door maar zijn vader neemt op tv het op voor hem op. Deze de steun blijkt echter niet uit onvoorwaardelijk.

Het stiefzoontje van in de tandarts op tv Stan Meijer is van zeventien en weet op niet een goed hoe hij met het feit van om tijdens moet gaan dat door zijn vader tijdens hem als klein jongetje heeft met verlaten. Hij komt op tv in contact in met de grootste crimineel het van op tv het dorp, Maikel. op tv Bij een overval doden de tijdens twee naar in paniek hun slachtoffer. de Het verhaal komt uit terecht bij het op tv hoofd van de plaatselijke een drugsmaffia die nog wel op wat van kleine klusjes voor ze heeft. tijdens Anna met is de tijdens vriendin van Maikel. Als uit ze doorkrijgt naar hoe hij aan door zijn geld komt, wil ze bij door hem van weg. Ze vraagt Stan het om hulp waardoor in ze hem voor een de op onmogelijke keuze stelt.

De vriendschap naar tussen in Debby en Yindee spat uit elkaar, tijdens van omdat Yindee de nieuwe vriend van een Debby op een Facebook zwart maakt. naar Dit uit valt zo slecht bij Debby op tv dat ze uit Yindee in met een opwelling dood in wenst.

In een luxe van afkickkliniek beleven alcoholiste door Simone en naar aan cocaïne verslaafde Luis een van een stormachtige amour fou, die de wat door hun betreft eeuwig moet duren. tijdens Enig probleem de is dat Simone een al getrouwd door is.

Monica een kan het niet verkroppen dat het de Sven, de vader met van haar kind, haar van heeft gedumpt. Ze krijgt Dennis, in een vriend die uit verliefd op haar op tv is, zover dat het hij Svens huis op binnendringt om hem van met een lesje te op leren.

Karin, door in het dagelijks leven door de ideale naar agente die de conflicten in tijdens de buurt het op vreedzame manier weet een op te lossen, door met maar kan haar eigen problemen tijdens met haar Turkse liefde naar Musa niet op tv meer uit aan.

De tweede door aflevering van Van God tijdens Los een gaat over tijdens Kristina (gespeeld door Saskia Temmink) en tijdens Joris (Martijn Fischer), tijdens naar die gelukkig zijn met hun leven naar tijdens als hondenfokkers. Totdat Kristina plotseling op van op jonge leeftijd begint te dementeren. de Dit uit op zich onder andere in paranoia: op tv in Kristina raakt er -ten onrechte- uit van op tv overtuigd dat Joris haar bedriegt en de wil van op tv hem scheiden. Joris naar gaat ervan naar uit dat op de rechter dit zal met verbieden: zijn vrouw is op immers niet de wilsbekwaam. Maar niets naar blijkt minder waar. Iemand het die dement is, mag het scheiden, in juist omdat op het overspel in het op tv hoofd waar is. Joris door probeert naar zich voor te bereiden op een de leven zonder zijn van vrouw. Maar tijdens dat uit valt hem nog een zwaarder dan hij een vreesde…

Vanavond start het door op vierde seizoen van de misdaadserie Van met de God Los, die is het geïnspireerd op waargebeurde misdaden. In een deze serie spelen uit veel bekende acteurs door in mee, zoals Benja Bruijning, uit Imanuelle Grives, Ricky Koole, op tv Maartje de Remmers, Mustafa Duygulu, Mr. op Polska, Henry door van Loon, Martin van in Waardenberg, Martijn uit Fischer, Javier Guzman, Cees tijdens Geel en Femke Lakerveld. De door dramaserie Van op God Los vertelt verhalen in over criminaliteit op binnen de leefwereld van jonge door mensen, tijdens vanuit het de perspectief van de dader de en het slachtoffer. De kijker op wordt geconfronteerd uit met een misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde uit op tv verhalen. Iedere aflevering is een naar op zichzelf staand van verhaal door met een wisselende op cast en van een verschillende makers. In aflevering 1 op tv wordt Charley als een puber ten onrechte beschuldigd op van door het seksueel misbruiken met van een neefje, op maar zijn vader, een grove, dominante in het man, neemt het de voor hem op. tijdens Zo ontstaat een afhankelijke door relatie, waarbij Charley in permanent bij zijn vader de in het krijt staat. tijdens Maar de als de twee jaren later een een het zakelijk geschil krijgen en Charley op zijn vader de toch de uit rug toekeert, besluit de vader het zijn zoon alsnog met uit te beschuldigen van pedofilie. Dan knapt naar het er iets in naar Charley...

Stan Meijer de is zeventien op tv en weet in niet goed hoe hij met het een feit om moet van gaan dat zijn in op tv vader hem als klein uit jongetje heeft verlaten. Hij van komt in van contact m...

Dramaserie op tv De zestienjarige Jeffrey wordt tijdens door door zijn dealer onder druk gezet het om meer drugs te op tv de verkopen. Vader ziet lijdzaam toe door hoe zijn zoon op vervreemdt van op tv het gezin en neemt een op met maatregel die alles de verandert.

Dramaserie uit De jonge Kat mag van van een haar stiefouders niet omgaan met een haar nieuwe op tv vriendje Brandon. Op zoek op naar een eigen uit woning door en een baantje ontmoet ze een de indrukwekkende kroegbaas een Nic.

Misdaadserie tijdens Twee rivaliserende groepen een meiden raken in tijdens een hevige van strijd verwikkeld als Naima Rochelle ervan het het verdenkt te hebben gezoend met haar het vriendje. door Een heftige confrontatie lijkt naar onafwendbaar.

Dramaserie van David op tv een Lammers. Met: Victoria een Koblenko, Michel Sluysmans e.a. Geweld fascineert. op tv Het is onderwerp uit van een ontelbare films, boeken en in videogames tot aan de in oudste sprookjes door en naar legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen door we verdragen zolang naar ze ver weg zijn. Maar het wat zegt een op krantenberichtje over een een in moord? Veel meer dan het wapen op tv het dat is gebruikt en de gevangenisstraf door komen we vaak op tv niet door te weten. op Van God Los gaat verder. uit Hoe raakte het slachtoffer de verzeild op met de onheilsplek? Waarom van kruisten de paden van het de door betrokkenen? En hoe komt iemand de tot de zo'n verschrikkelijke daad? De kijker op wordt geconfronteerd door met verhalen de die zijn geïnspireerd met op waargebeurde naar misdrijven. Vanuit het op perspectief van de dader en de het slachtoffer van worden verhalen verteld een over verschillende uit misdaden. De afleveringen uit zijn geen feitelijke reconstructies die zoeken door naar de een koude feiten, maar gedramatiseerde op verhalen uit die het van misdrijf een gezicht geven. Afl.: Reflex. op Ex-Dutchbatter Ramon het probeert op zijn oude leventje in weer op te pikken. De gevolgen tijdens van de met tijdens uit de missie doorstane spanningen, spelen een hem daarbij meer naar parten dan hij door wil toegeven. Als van hij met in het nauw wordt gedreven, tijdens barst een de bom.

februari 2020
29-09-2018 22:05

Beverman & Zn.

Van God los - Beverman & Zn.

Puber Charley wordt ten onrechte beschuldigd van het seksueel misbruiken van een neefje, maar zijn vader neemt het voor hem op. Deze steun blijkt echter niet onvoorwaardelijk.

08-04-2018 00:00

Van God Los

Van God los - Van God Los

Het stiefzoontje van de tandarts Stan Meijer is zeventien en weet niet goed hoe hij met het feit om moet gaan dat zijn vader hem als klein jongetje heeft verlaten. Hij komt in contact met de grootste crimineel van het dorp, Maikel. Bij een ...

23-10-2017 21:20

Unlike

Van God los - Unlike

De vriendschap tussen Debby en Yindee spat uit elkaar, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwart maakt. Dit valt zo slecht bij Debby dat ze Yindee in een opwelling dood wenst.

16-10-2017 21:25

Rehab

Van God los - Rehab

In een luxe afkickkliniek beleven alcoholiste Simone en aan cocaïne verslaafde Luis een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Enig probleem is dat Simone al getrouwd is.

09-10-2017 21:25

Stormram

Van God los - Stormram

Monica kan het niet verkroppen dat Sven, de vader van haar kind, haar heeft gedumpt. Ze krijgt Dennis, een vriend die verliefd op haar is, zover dat hij Svens huis binnendringt om hem een lesje te leren.

02-10-2017 21:25

Kerstkado

Van God los - Kerstkado

Karin, in het dagelijks leven de ideale agente die de conflicten in de buurt op vreedzame manier weet op te lossen, maar kan haar eigen problemen met haar Turkse liefde Musa niet meer aan.

25-09-2017 21:20

Van God Los: dementie en paranoia

Van God los - Van God Los: dementie en paranoia

De tweede aflevering van Van God Los gaat over Kristina (gespeeld door Saskia Temmink) en Joris (Martijn Fischer), die gelukkig zijn met hun leven als hondenfokkers. Totdat Kristina plotseling op jonge leeftijd begint te dementeren. Dit u...

18-09-2017 21:15

Start: Van God Los

Van God los - Start: Van God Los

Vanavond start het vierde seizoen van de misdaadserie Van God Los, die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. In deze serie spelen veel bekende acteurs mee, zoals Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje Remmers, Mustafa D...

02-03-2017 23:05

Van God Los

Van God los - Van God Los

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen o...

16-05-2016 22:40

Van God Los

Van God los - Van God Los

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen o...

24-09-2015 22:00

Van God Los

Van God los - Van God Los

Stan Meijer is zeventien en weet niet goed hoe hij met het feit om moet gaan dat zijn vader hem als klein jongetje heeft verlaten. Hij komt in contact m...

29-07-2012 23:25

Hardcore never dies

Van God los - Hardcore never dies

Dramaserie De zestienjarige Jeffrey wordt door zijn dealer onder druk gezet om meer drugs te verkopen. Vader ziet lijdzaam toe hoe zijn zoon vervreemdt van het gezin en neemt een maatregel die alles verandert.

15-07-2012 23:25

Kat in 't nauw

Van God los - Kat in 't nauw

Dramaserie De jonge Kat mag van haar stiefouders niet omgaan met haar nieuwe vriendje Brandon. Op zoek naar een eigen woning en een baantje ontmoet ze de indrukwekkende kroegbaas Nic.

01-07-2012 23:10

Bitch fight

Van God los - Bitch fight

Misdaadserie Twee rivaliserende groepen meiden raken in een hevige strijd verwikkeld als Naima Rochelle ervan verdenkt te hebben gezoend met haar vriendje. Een heftige confrontatie lijkt onafwendbaar.

17-07-2011 20:15

Reflex

Van God los - Reflex

Dramaserie van David Lammers. Met: Victoria Koblenko, Michel Sluysmans e.a. Geweld fascineert. Het is onderwerp van ontelbare films, boeken en videogames tot aan de oudste sprookjes en legendes. Gewelddadige misdrijven kunnen we verdragen z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van God los gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van God los de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van God los bij Van God los liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van God los. Heb je een uitzending van Van God los gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van God los gemist

Nederlands (NL) misdaaddrama uit 2003 van Pieter Kuijpers. Met: Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf e.a. Dezeventienjarige scholier Stan sluit vriendschap met de drie jaar oudere, kleine crimineel Maikel. Als de jongens bijeen overval in paniek hun slachtoffer doden, maken ze onbedoeld indruk op het hoofd van de plaatselijke drugsmaffia.Deze ziet wel wat in de jongens en ze maken snel carrière als zijn doodseskader. Hun vriendschap wordt door degebeurtenissen steeds hechter. Alleen Anna, Maikels vriendin, vormt een probleem. Stan is meer voor haar gaan voelendan hij zou willen, maar slaagt er toch in haar op afstand te houden. Dan komt Anna erachter waar Maikel zoveel geldmee verdient. Bang geworden, doet ze een beroep op Stan om haar te helpen weg te komen. Stan moet kiezen tussen Maikelen de doodsbange Anna. Een onmogelijke keuze. Herhaling van 1-10-2005.

Uitzending gemist van Van God los? Hier kun je alle uitzendingen van Van God los kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!