Programma gemist?

Joanna Lumley, vooral naar bekend tijdens als de cocaïne op tv snuivende alcoholiste Patsy in Absolutly van Fabulous, de reist naar de poolcirkel om tijdens het uit Noorderlicht te zien. Lumley een groeide uit op in het tropische Maleisië en het als kind met kon ze het alleen maar fantaseren over op tv vorst en sneeuw. in Haar favoriete een kinderboek was: Ponny the een Penquin, een de boek met zwart-wit illustraties met van op tv een pinguïn omringd op tv door het Noorderlicht. Als kind droomde van ze in daarom al van van een reis naar het uiterste een puntje van op tv het in noorden en nu heeft tijdens ze de kans om deze op naar droom te realiseren. de Joanna reist met de een trein, op van de boot, in een hondenslee uit en met een sneeuwscooter. op tv Steeds op tv verder gaat het ze naar het noorden. het De spanning neemt voor in haar toe naarmate de ze het einddoel nadert. met Stel uit dat er geen Noorderlicht in te zien zal zijn! op De fjorden van op tv Lofoten blijken prachtig door te zijn. Als op het ze het rijden in op tv een sneeuwscooter eenmaal onder tijdens de knie heeft, in vergezelt Joanna een in Sami-herder, op die op de toendra op uit zoek is door naar zijn kudde rendieren. uit Joanna ontmoet verschillende tijdens mensen op door haar reis naar het met noorden, die haar een vertellen door hoe bijzonder het in Noorderlicht is. Haar met enthousiasme over het Noorderlicht in wordt daardoor een steeds groter. Wanneer ze bijna op op het noordelijkste puntje uit is met brengt ze de nacht een door met in een hotel dat tijdens helemaal van ijs is uit gemaakt. door Het einddoel van op de reis is bereikt. van En dan is daar het op Noorderlicht, mooier dan door ze ooit voor op in mogelijk had gehouden.

december 2021
30-12-2010 19:20

Aflevering 1

Joanna Lumley en het Noorderlicht - Aflevering 1

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in Absolutly Fabulous, reist naar de poolcirkel om het Noorderlicht te zien. Lumley groeide op in het tropische Maleisië en als kind kon ze alleen maar fantaseren over ...

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joanna Lumley en het Noorderlicht bij Joanna Lumley en het Noorderlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joanna Lumley en het Noorderlicht. Heb je een uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in 'Absolutely Fabulous', reist naar dePoolcirkel om het Noorderlicht te zien.

Uitzending gemist van Joanna Lumley en het Noorderlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Joanna Lumley en het Noorderlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!