Programma gemist?

Joanna door Lumley, vooral de bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste met Patsy een in Absolutly Fabulous, reist naar in de poolcirkel om uit in het Noorderlicht te zien. Lumley groeide de op in in het tropische Maleisië op tv en door als kind kon ze door alleen maar fantaseren over vorst door en de sneeuw. Haar favoriete kinderboek was: een Ponny the Penquin, de een de boek met zwart-wit illustraties op tv van van een pinguïn omringd door het Noorderlicht. een Als kind droomde een ze met daarom al van een de reis op naar het uiterste puntje in van het op tv noorden en nu heeft ze op de kans om een deze van droom te realiseren. Joanna reist met een de trein, op het de boot, op tv in een hondenslee op en met een op sneeuwscooter. Steeds verder gaat naar ze in naar het naar noorden. De spanning met neemt voor haar naar toe naarmate ze het tijdens einddoel nadert. door Stel dat er geen Noorderlicht te door zien zal zijn! met De fjorden tijdens van Lofoten blijken prachtig het te door zijn. Als ze het door rijden in van een sneeuwscooter eenmaal onder tijdens de knie op tv heeft, vergezelt Joanna een Sami-herder, uit een die op de toendra op zoek de is naar een zijn kudde rendieren. Joanna de met ontmoet verschillende mensen op haar reis de naar het een noorden, van die haar vertellen hoe bijzonder op het het Noorderlicht is. Haar enthousiasme over het door Noorderlicht wordt daardoor een een steeds groter. Wanneer ze bijna op de het noordelijkste puntje op tv in is brengt ze de nacht door uit in een hotel de dat helemaal naar van ijs uit is gemaakt. Het einddoel van tijdens de reis is uit door bereikt. En dan is daar met het Noorderlicht, mooier dan door ze ooit voor op mogelijk had in gehouden.

januari 2020
30-12-2010 19:20

Aflevering 1

Joanna Lumley en het Noorderlicht - Aflevering 1

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in Absolutly Fabulous, reist naar de poolcirkel om het Noorderlicht te zien. Lumley groeide op in het tropische Maleisië en als kind kon ze alleen maar fantaseren over ...

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joanna Lumley en het Noorderlicht bij Joanna Lumley en het Noorderlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joanna Lumley en het Noorderlicht. Heb je een uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in 'Absolutely Fabulous', reist naar dePoolcirkel om het Noorderlicht te zien.

Uitzending gemist van Joanna Lumley en het Noorderlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Joanna Lumley en het Noorderlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!