Programma gemist?

Joanna Lumley, op vooral bekend op tv als de cocaïne door snuivende alcoholiste Patsy in Absolutly door Fabulous, op tv reist naar de poolcirkel om de het Noorderlicht te op tv op tv zien. Lumley groeide op een in het tropische Maleisië het en als kind kon tijdens ze alleen met maar fantaseren van over vorst op en sneeuw. Haar favoriete kinderboek was: tijdens Ponny the op Penquin, een boek met op op zwart-wit illustraties van een pinguïn een omringd door het met Noorderlicht. naar Als kind droomde ze daarom door al door van een reis naar het uiterste door puntje van door het noorden en nu de tijdens heeft ze de van kans om deze droom op tv te realiseren. Joanna reist met van de trein, het op de boot, uit in een door hondenslee en met een een sneeuwscooter. met Steeds verder gaat door ze naar het noorden. op tv De spanning neemt naar voor haar toe naarmate ze op tv het einddoel nadert. het Stel dat op er geen Noorderlicht te in zien zal tijdens zijn! De fjorden door van door Lofoten blijken prachtig te in zijn. Als ze het rijden tijdens op tv in een sneeuwscooter eenmaal door onder de knie heeft, vergezelt het Joanna met een Sami-herder, die op de op tv een toendra op zoek is naar op tv zijn kudde rendieren. van Joanna ontmoet de verschillende mensen op haar reis de naar het een noorden, die op haar vertellen hoe bijzonder op tv het Noorderlicht is. Haar uit enthousiasme over met het Noorderlicht wordt daardoor in steeds groter. Wanneer tijdens ze naar bijna op van het noordelijkste puntje is brengt door ze de op nacht door in een hotel naar dat het helemaal van ijs is het gemaakt. Het einddoel uit van de tijdens reis is bereikt. En van dan is daar het op tv Noorderlicht, mooier de dan ze met ooit voor de mogelijk had gehouden.

juli 2020
30-12-2010 19:20

Aflevering 1

Joanna Lumley en het Noorderlicht - Aflevering 1

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in Absolutly Fabulous, reist naar de poolcirkel om het Noorderlicht te zien. Lumley groeide op in het tropische Maleisië en als kind kon ze alleen maar fantaseren over ...

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joanna Lumley en het Noorderlicht bij Joanna Lumley en het Noorderlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joanna Lumley en het Noorderlicht. Heb je een uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in 'Absolutely Fabulous', reist naar dePoolcirkel om het Noorderlicht te zien.

Uitzending gemist van Joanna Lumley en het Noorderlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Joanna Lumley en het Noorderlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!