Programma gemist?

Joanna met Lumley, vooral naar bekend als de cocaïne snuivende de alcoholiste Patsy in Absolutly met Fabulous, reist naar een de poolcirkel het om het door Noorderlicht te zien. Lumley op groeide op in op het tropische Maleisië de en tijdens als kind kon ze in alleen maar tijdens fantaseren over vorst en sneeuw. Haar naar favoriete kinderboek door was: door Ponny the Penquin, een boek naar met zwart-wit illustraties uit van een pinguïn op omringd door het Noorderlicht. in Als in kind droomde op ze daarom al van een reis van naar het uiterste door puntje van met het tijdens noorden en nu heeft met ze de kans om in deze droom een te realiseren. naar Joanna reist met de uit trein, op van de boot, in een hondenslee van en op tv met een sneeuwscooter. Steeds verder gaat op tv ze naar door het noorden. op De spanning neemt voor in haar het toe naarmate ze het einddoel nadert. tijdens Stel het dat er geen op tv Noorderlicht te zien in zal zijn! De fjorden van in Lofoten blijken prachtig uit tijdens te zijn. Als ze het door rijden in een sneeuwscooter uit eenmaal onder naar de knie heeft, vergezelt uit Joanna een Sami-herder, het door die op de toendra op zoek in in is naar zijn kudde rendieren. Joanna op tv ontmoet door verschillende mensen op haar het reis naar het door noorden, die haar het vertellen hoe bijzonder het op tv Noorderlicht is. Haar tijdens enthousiasme over een het Noorderlicht wordt uit daardoor een steeds groter. Wanneer ze bijna het op uit het noordelijkste puntje uit is brengt ze de nacht de door in door een hotel dat helemaal van tijdens het ijs is gemaakt. Het einddoel van een naar de reis is bereikt. op tv En dan is daar naar het Noorderlicht, mooier dan op ze ooit voor het mogelijk had op gehouden.

juni 2021
30-12-2010 19:20

Aflevering 1

Joanna Lumley en het Noorderlicht - Aflevering 1

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in Absolutly Fabulous, reist naar de poolcirkel om het Noorderlicht te zien. Lumley groeide op in het tropische Maleisië en als kind kon ze alleen maar fantaseren over ...

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joanna Lumley en het Noorderlicht bij Joanna Lumley en het Noorderlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joanna Lumley en het Noorderlicht. Heb je een uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in 'Absolutely Fabulous', reist naar dePoolcirkel om het Noorderlicht te zien.

Uitzending gemist van Joanna Lumley en het Noorderlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Joanna Lumley en het Noorderlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!