Programma gemist?

Joanna een Lumley, vooral bekend het als de cocaïne snuivende alcoholiste door met Patsy in Absolutly Fabulous, reist naar naar de poolcirkel om de het uit Noorderlicht te door zien. Lumley groeide van op in het het tropische Maleisië en als kind uit kon ze met alleen maar fantaseren over vorst het en in sneeuw. Haar favoriete kinderboek op tv was: Ponny uit the Penquin, een door boek met zwart-wit illustraties het van naar een pinguïn omringd uit door het Noorderlicht. uit Als kind droomde een ze daarom al van een reis op naar het op tv uiterste op tv puntje van het noorden en nu op de heeft ze de kans om deze door droom van te realiseren. Joanna reist met uit de trein, op het de met boot, in een hondenslee op en op met een sneeuwscooter. Steeds in verder gaat ze de naar het van noorden. De spanning neemt voor het haar op toe naarmate ze het einddoel nadert. in Stel van dat er geen Noorderlicht door te de zien zal zijn! De van fjorden van Lofoten blijken prachtig uit te uit zijn. Als op ze het rijden in door een sneeuwscooter eenmaal onder de op knie naar heeft, vergezelt Joanna het een Sami-herder, op die op de toendra op zoek naar is naar van zijn kudde tijdens rendieren. Joanna ontmoet verschillende mensen op op haar reis op naar het een noorden, die een haar vertellen hoe van bijzonder het een Noorderlicht is. Haar met enthousiasme over het Noorderlicht wordt op tv daardoor naar steeds groter. Wanneer ze door bijna op het een noordelijkste puntje in is brengt ze door de nacht door in een de hotel dat helemaal van op ijs van is gemaakt. Het einddoel het van de reis is tijdens in bereikt. En dan is daar op tv het Noorderlicht, een mooier dan ze ooit voor het mogelijk had door gehouden.

maart 2021
30-12-2010 19:20

Aflevering 1

Joanna Lumley en het Noorderlicht - Aflevering 1

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in Absolutly Fabulous, reist naar de poolcirkel om het Noorderlicht te zien. Lumley groeide op in het tropische Maleisië en als kind kon ze alleen maar fantaseren over ...

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joanna Lumley en het Noorderlicht bij Joanna Lumley en het Noorderlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joanna Lumley en het Noorderlicht. Heb je een uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in 'Absolutely Fabulous', reist naar dePoolcirkel om het Noorderlicht te zien.

Uitzending gemist van Joanna Lumley en het Noorderlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Joanna Lumley en het Noorderlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!