Programma gemist?

Joanna tijdens Lumley, vooral de bekend als de cocaïne snuivende tijdens alcoholiste Patsy op in Absolutly Fabulous, reist naar het de de poolcirkel om het Noorderlicht te uit zien. een Lumley groeide op de in het tropische Maleisië en de als naar kind kon ze alleen de maar fantaseren door over vorst en sneeuw. van Haar favoriete een kinderboek was: Ponny the een Penquin, een boek naar met zwart-wit illustraties van in een pinguïn omringd in door een het Noorderlicht. Als met kind droomde ze daarom in al door van een reis naar het in uiterste puntje van het met noorden en naar nu in heeft ze de kans om deze uit droom te van realiseren. de Joanna reist met de trein, op in de de boot, in een hondenslee en op tv met op tv een sneeuwscooter. Steeds verder gaat in ze naar tijdens het noorden. in De spanning neemt voor het haar toe naarmate ze naar naar het einddoel nadert. Stel de dat er de geen Noorderlicht te zien zal uit zijn! tijdens De fjorden van Lofoten van blijken prachtig op tv te zijn. Als van ze het rijden in een sneeuwscooter van naar eenmaal onder de knie heeft, door vergezelt Joanna op tv een Sami-herder, die op de een toendra op naar zoek de is naar zijn kudde rendieren. op tv Joanna ontmoet verschillende de mensen op de haar reis in naar het noorden, die uit haar vertellen op tv hoe bijzonder het Noorderlicht is. Haar uit enthousiasme over op het Noorderlicht uit wordt daardoor steeds groter. Wanneer naar ze bijna op de een het noordelijkste puntje is brengt op tv ze de nacht op tv door in een hotel een dat helemaal in van ijs van is gemaakt. Het einddoel op tv van de reis is door bereikt. En dan een is daar het de Noorderlicht, van mooier dan ze ooit de voor mogelijk had tijdens gehouden.

oktober 2020
30-12-2010 19:20

Aflevering 1

Joanna Lumley en het Noorderlicht - Aflevering 1

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in Absolutly Fabulous, reist naar de poolcirkel om het Noorderlicht te zien. Lumley groeide op in het tropische Maleisië en als kind kon ze alleen maar fantaseren over ...

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joanna Lumley en het Noorderlicht bij Joanna Lumley en het Noorderlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joanna Lumley en het Noorderlicht. Heb je een uitzending van Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joanna Lumley en het Noorderlicht gemist

Joanna Lumley, vooral bekend als de cocaïne snuivende alcoholiste Patsy in 'Absolutely Fabulous', reist naar dePoolcirkel om het Noorderlicht te zien.

Uitzending gemist van Joanna Lumley en het Noorderlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Joanna Lumley en het Noorderlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!