Programma gemist?

Een speciale oudejaarsuitzending op waarin de Matthijs van Nieuwkerk van terugblikt op de allerleukste filmpjes op tv uit een de TV met Draait Door van 2017. Daarnaast ontvangt met hij de samen met Marc-Marie Huijbregts, de een aantal gasten die in tijdens een opvallend geestige tijdens hoofdrol in de filmpjes speelden. uit Zo ook in presentator Erik Van Looy die de met de een Vlaamse op versie van De Slimste uit Mens zeer naar regelmatig de uitzendingen van De TV op het Draait Door haalde.

Een speciale oudejaarsuitzending met tijdens waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt met op de allerleukste tijdens filmpjes uit de TV het Draait Door van op 2015Meer Een speciale van met oudejaarsuitzending waarin Matthijs met van Nieuwkerk terugblikt in op de allerleukste filmpjes van uit de TV Draait op Door van van 2015. Daarnaast ontvangt naar hij samen met in Marc Marie Huijbregts, een aantal op gasten die op tv een een opvallend geestige hoofdrol in tijdens de filmpjes met speelden.Minder

De de TV Draait Door is het een onderdeel van van het de welbekende programma De Wereld Draait Door. een op tv In tien jaar zijn de meest op tv hilarische TV-fragmenten uitgezonden op en DTVDD laat in met dit zien in 10 jaar tijdens DTVDD.

In op tv deze feestelijke eindejaarspecial blikt Matthijs het van van Nieuwkerk met tafeldame Claudia de door een Breij terug op de opmerkelijkste tv-fragmenten in uit de DWDD-rubriek in op tv 'De TV Draait op tv Door'.

De in allerleukste filmpjes uit de tijdens TV Draait de Door van 2010. Daarnaast van ontvangen Matthijs van Nieuwkerk naar en op Marc-Marie Huijbregts een aantal gasten van die een met hilarische in hoofdrol in die filmpjes speelden, onder de wie: op -Jos Houben, de uit dagvoorzitter van het van CDA-congres van 2 met oktober 2010; -Britt op Dekker, de kandidate van op tv Take Me een Out en van -Ronald van de van Laar, autocoureur. Presentatie: van Matthijs van Nieuwkerk, Marc-Marie van Huijbregts.

januari 2021
31-12-2017 21:40

2017

De TV Draait Door - 2017

Een speciale oudejaarsuitzending waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt op de allerleukste filmpjes uit de TV Draait Door van 2017. Daarnaast ontvangt hij samen met Marc-Marie Huijbregts, een aantal gasten die een opvallend geestige hoofd...

31-12-2015 21:35

De TV draait door

De TV Draait Door - De TV draait door

Een speciale oudejaarsuitzending waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt op de allerleukste filmpjes uit de TV Draait Door van 2015Meer Een speciale oudejaarsuitzending waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt op de allerleukste filmpjes u...

31-12-2014 21:45

De tv draait door

De TV Draait Door - De tv draait door

De TV Draait Door is een onderdeel van het welbekende programma De Wereld Draait Door. In tien jaar zijn de meest hilarische TV-fragmenten uitgezonden en DTVDD laat dit zien in 10 jaar DTVDD.

31-12-2012 23:05

Aflevering van maandag 31 december 2012

De TV Draait Door - Aflevering van maandag 31 december 2012

In deze feestelijke eindejaarspecial blikt Matthijs van Nieuwkerk met tafeldame Claudia de Breij terug op de opmerkelijkste tv-fragmenten uit de DWDD-rubriek 'De TV Draait Door'.

31-12-2010 23:15

Aflevering 1

De TV Draait Door - Aflevering 1

De allerleukste filmpjes uit de TV Draait Door van 2010. Daarnaast ontvangen Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts een aantal gasten die een hilarische hoofdrol in die filmpjes speelden, onder wie: -Jos Houben, de dagvoorzitter va...

De TV Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV Draait Door bij De TV Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV Draait Door. Heb je een uitzending van De TV Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV Draait Door gemist

Een speciale uitzending met hoogtepunten uit De TV Draait Door van 2010.

Uitzending gemist van De TV Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De TV Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!