Programma gemist?

Een speciale door oudejaarsuitzending waarin van Matthijs van Nieuwkerk terugblikt op naar de allerleukste filmpjes met uit naar de TV tijdens Draait Door van 2017. Daarnaast op ontvangt in hij samen met Marc-Marie Huijbregts, van een aantal gasten die tijdens een opvallend geestige uit hoofdrol het in de filmpjes speelden. Zo naar ook uit presentator Erik Van Looy die op tv met de de Vlaamse versie van De door op Slimste Mens zeer regelmatig op tv de uitzendingen van De van TV op Draait Door haalde.

Een van speciale oudejaarsuitzending tijdens waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt een op de uit allerleukste filmpjes uit de TV het een Draait Door van 2015Meer Een in speciale oudejaarsuitzending van waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt het op de allerleukste het filmpjes uit uit de TV het Draait Door van het 2015. Daarnaast uit ontvangt hij samen met een Marc Marie Huijbregts, een het aantal gasten die in een opvallend geestige door hoofdrol naar in de filmpjes door speelden.Minder

De op tv TV Draait Door is een met onderdeel door van het welbekende in programma De naar Wereld Draait Door. In tien naar jaar uit zijn de meest hilarische het TV-fragmenten uitgezonden en DTVDD laat naar dit zien met in door 10 jaar DTVDD.

In deze feestelijke naar eindejaarspecial blikt op Matthijs van Nieuwkerk met op tafeldame naar Claudia de Breij naar terug op de het opmerkelijkste tv-fragmenten uit de in DWDD-rubriek het 'De TV Draait een Door'.

De een allerleukste filmpjes uit uit de TV Draait Door een van 2010. Daarnaast ontvangen op Matthijs van uit Nieuwkerk en tijdens Marc-Marie Huijbregts een aantal gasten een een die een hilarische hoofdrol in die naar filmpjes in speelden, onder van wie: -Jos Houben, de dagvoorzitter van tijdens het CDA-congres met van de 2 oktober 2010; -Britt het Dekker, de kandidate van het Take Me Out op tv en -Ronald van met de Laar, autocoureur. op tv Presentatie: Matthijs van uit Nieuwkerk, een Marc-Marie Huijbregts.

juli 2021
31-12-2017 21:40

2017

De TV Draait Door - 2017

Een speciale oudejaarsuitzending waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt op de allerleukste filmpjes uit de TV Draait Door van 2017. Daarnaast ontvangt hij samen met Marc-Marie Huijbregts, een aantal gasten die een opvallend geestige hoofd...

31-12-2015 21:35

De TV draait door

De TV Draait Door - De TV draait door

Een speciale oudejaarsuitzending waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt op de allerleukste filmpjes uit de TV Draait Door van 2015Meer Een speciale oudejaarsuitzending waarin Matthijs van Nieuwkerk terugblikt op de allerleukste filmpjes u...

31-12-2014 21:45

De tv draait door

De TV Draait Door - De tv draait door

De TV Draait Door is een onderdeel van het welbekende programma De Wereld Draait Door. In tien jaar zijn de meest hilarische TV-fragmenten uitgezonden en DTVDD laat dit zien in 10 jaar DTVDD.

31-12-2012 23:05

Aflevering van maandag 31 december 2012

De TV Draait Door - Aflevering van maandag 31 december 2012

In deze feestelijke eindejaarspecial blikt Matthijs van Nieuwkerk met tafeldame Claudia de Breij terug op de opmerkelijkste tv-fragmenten uit de DWDD-rubriek 'De TV Draait Door'.

31-12-2010 23:15

Aflevering 1

De TV Draait Door - Aflevering 1

De allerleukste filmpjes uit de TV Draait Door van 2010. Daarnaast ontvangen Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts een aantal gasten die een hilarische hoofdrol in die filmpjes speelden, onder wie: -Jos Houben, de dagvoorzitter va...

De TV Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV Draait Door bij De TV Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV Draait Door. Heb je een uitzending van De TV Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV Draait Door gemist

Een speciale uitzending met hoogtepunten uit De TV Draait Door van 2010.

Uitzending gemist van De TV Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De TV Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!