Programma gemist?

Documentaire. De makers op volgden vier door seizoenen lang beeldend kunstenaar de Marc Mulders. door Een tijdens indringend beeld van zijn tijdens gevecht met op het doek; de passie, de met wanhoop én in de voldoening tijdens bij de totstandkoming van zijn tijdens werk.

december 2021
01-01-2011 15:35

Aflevering 1

AVRO Kunstuur: Dauw - Aflevering 1

Documentaire. De makers volgden vier seizoenen lang beeldend kunstenaar Marc Mulders. Een indringend beeld van zijn gevecht met het doek; de passie, de wanhoop én de voldoening bij de totstandkoming van zijn werk.

AVRO Kunstuur: Dauw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Kunstuur: Dauw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Kunstuur: Dauw bij AVRO Kunstuur: Dauw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Kunstuur: Dauw. Heb je een uitzending van AVRO Kunstuur: Dauw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Kunstuur: Dauw gemist

Documentaire. De makers volgden vier seizoenen lang beeldend kunstenaar Marc Mulders. Een indringend beeld van zijngevecht met het doek; de passie, de wanhoop én de voldoening bij de totstandkoming van zijn werk.

Uitzending gemist van AVRO Kunstuur: Dauw? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Kunstuur: Dauw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2011 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!