Programma gemist?

Uitslag van van het op Nederlandse publiek. Wie door wordt de Nederlandse Zorro. Live het en spectaculaire van bekendmaking van welke een Zorro favoriet is bij het op tv Nederlands publiek. in Presentatie: Frits door Sissing.

Zoektocht tijdens naar de Nederlandse Zorro. Nederland in kiest de nieuwe op tv Zorro. van Met optredens van de met finalisten. met Gastpanellid: Monique van de uit Ven. Presentatie: een Frits Sissing.

Uitslag uit van het Nederlandse publiek. Bekendmaking de van met welke Zorro het met podium moet verlaten. met Wie worden de finalisten? Presentatie: naar een Frits Sissing.

Zoektocht de naar de door Nederlandse Zorro. Met tijdens live-optredens van de Zorro-kandidaten. Optredens van op de laatste een vier Zorro-kandidaten. De show uit staat geheel op tv in het door teken van van de liefde. Dennis, Roman, Tommie en uit Ruud in laten het uit vrouwenhart sneller kloppen en zingen op een op prachtig liefdesduet met door Pearl Jozefzoon, Rosalie de Jong, op tv Nurlaila Karim en Bettina de op Holwerda. Het wordt bekend van wie er op 19 op februari op tv in de finale de staan. Berget Lewis naar is gastpanellid. Zij op zal voorzitter Erwin van Lambaart, Pia met Douwes met en Willem Nijholt helpen met naar haar ongezouten mening. op Verder in opent zij ook de show op samen met in de Zorro's naar met het van nummer When love takes over. Presentatie: naar Frits op Sissing.

Uitslag de van het Nederlandse publiek. door Bekendmaking van welke Zorro door het podium naar moet verlaten. Presentatie: Frits naar van Sissing.

Uitslag van het in naar Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro op het naar podium moet verlaten. op tv Presentatie: Frits naar Sissing.

Zoektocht naar de tijdens Nederlandse door Zorro. Met liveoptredens uit van de naar Zorro-kandidaten. In de achtste finale tijdens is de rol uit van gastpanellid op weggelegd voor rockchick Ellen op tv ten Damme. Deze door stoere dame weet naar precies wat de uit kandidaten door in huis moeten hebben: 'Elke het vrouw met wil toch eigenlijk een door stoere charmante Zorro. Ik zou tijdens een verliefd op Zorro moeten uit kunnen worden. Het mooie op aan tijdens deze show is op dat er naar uit iets concreets wordt op tv toegewerkt, namelijk een productie. En dat naar de mannen naar getalenteerd met zijn is natuurlijk duidelijk'. Naast het op beoordelen van de het Zorro's zal Ellen van deel uitmaken een van met de spectaculaire openingsact. Presentatie: Frits naar Sissing.

Uitslag van het van Nederlandse publiek. in Bekendmaking van welke op tv Zorro het een podium moet verlaten. Presentatie: Frits naar het Sissing.

Uitslag een van het de Nederlandse publiek. Bekendmaking de van welke Zorro op het podium moet verlaten. Presentatie: Frits een uit Sissing.

Zoektocht op tv naar de Nederlandse Zorro. Met de liveoptredens van de door Zorro-kandidaten. op tv Kim Lian van der een Meij versterkt een het panel. Ze in is erg enthousiast in over haar deelname. Naast naar haar plek in het tijdens panel zal het ze samen een met de Zorro's het uit openingsnummer in verzorgen. Kim Lian van heeft zelf inmiddels de naar nodige musicalervaring opgedaan. Ze schitterde het eerder tijdens in onder andere Fame door en Footloose en een is momenteel van te zien in Legally met Blonde. Naast de haar ervaring op het in podium heeft Kim op tv Lian ook muzikaal op tv gezien een uit behoorlijke repertoire opgebouwd. Ze zal met haar vakkennis in goed kunnen gebruiken bij op het beoordelen van een een de Zorro's. Presentatie: Frits het Sissing.

Uitslag in van het Nederlandse publiek. Bekendmaking tijdens van welke Zorro op tv de het podium moet verlaten. Presentatie: Frits naar tijdens Sissing.

Zoektocht naar de door Nederlandse Zorro. het Met live het optredens van de van Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal het uit panel van Op uit zoek naar Zorro tijdens versterken. La Bloemen een zal niet het alleen haar mening op tv geven over het de tien talenten een maar ze op tv zal ook de spetterende door opening met ze zingen. op tv Afgelopen zaterdag viel tijdens Sandor op helaas af tijdens de sing-off en met moest op tv hij de het liveshow verlaten. Ruud, Kelvin, tijdens Dennis de op G, Jeroen, Roman, Dennis ten op V, met Tommie, Marijn, Samuel en Mischa door strijden opnieuw om van dichter bij tijdens die hoofdrol te komen. een Dit doen ze tijdens onder toeziend door oog van panelvoorzitter Erwin uit van Lambaart, de musicaldiva Pia Douwes een en Willem naar Nijholt. Presentatie: Frits de Sissing.

Zoektocht naar de de een Nederlandse Zorro. Elf supertalenten starten in hun strijd. Noortje, Freek in op tv en Brigitte openen samen met door de elf Zorro's de naar door eerste liveshow. Deze drie een talenten weten als geen naar ander wat op het betekent op tv om wekelijks alles te moeten tijdens geven. Op het tijdens nummer I got a van feeling geven naar zij het startsein voor met tijdens de komende acht tijdens weken. De eerste op powervrouw die deel tijdens zal nemen aan het in panel is tijdens Brigitte Heizer. Zij zal haar mening, het door als winnares van door het programma Op zoek naar Evita, de niet onder door stoelen of banken steken. in Nieuw op tv dit jaar een is ook dat dit derde met panellid zal optreden met door de een Zorro's. Presentatie: uit Frits Sissing.

Zoektocht naar op tv de Nederlandse de Zorro. De elf finalisten op tv zijn gevolgd in hun uit lange weg uit naar de liveshows met die morgenavond starten. Wie tijdens kiest het op Nederlands publiek als de met naar favoriete Zorro. Een op terugblik naar de intensieve voorbereidingen tijdens en vooruitblik naar op de de spannende liveshows. Presentatie: Frits door Sissing.

augustus 2019
19-02-2011 22:00

Aflevering 27

Op zoek naar Zorro - Aflevering 27

Uitslag van het Nederlandse publiek. Wie wordt de Nederlandse Zorro. Live en spectaculaire bekendmaking van welke Zorro favoriet is bij het Nederlands publiek. Presentatie: Frits Sissing.

19-02-2011 20:25

Aflevering 26

Op zoek naar Zorro - Aflevering 26

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Nederland kiest de nieuwe Zorro. Met optredens van de finalisten. Gastpanellid: Monique van de Ven. Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 22:00

Aflevering 23

Op zoek naar Zorro - Aflevering 23

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Wie worden de finalisten? Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 20:25

Aflevering 22

Op zoek naar Zorro - Aflevering 22

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live-optredens van de Zorro-kandidaten. Optredens van de laatste vier Zorro-kandidaten. De show staat geheel in het teken van de liefde. Dennis, Roman, Tommie en Ruud laten het vrouwenhart sneller kl...

05-02-2011 22:00

Aflevering 19

Op zoek naar Zorro - Aflevering 19

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 22:00

Aflevering 15

Op zoek naar Zorro - Aflevering 15

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 20:25

Aflevering 14

Op zoek naar Zorro - Aflevering 14

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. In de achtste finale is de rol van gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen ten Damme. Deze stoere dame weet precies wat de kandidaten in huis moeten hebben:...

22-01-2011 22:00

Aflevering 11

Op zoek naar Zorro - Aflevering 11

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 22:00

Aflevering 7

Op zoek naar Zorro - Aflevering 7

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 20:25

Aflevering 6

Op zoek naar Zorro - Aflevering 6

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. Kim Lian van der Meij versterkt het panel. Ze is erg enthousiast over haar deelname. Naast haar plek in het panel zal ze samen met de Zorro's het openingsnummer...

08-01-2011 22:00

Aflevering 3

Op zoek naar Zorro - Aflevering 3

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

08-01-2011 20:25

Aflevering 2

Op zoek naar Zorro - Aflevering 2

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live optredens van de Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal het panel van Op zoek naar Zorro versterken. La Bloemen zal niet alleen haar mening geven over de tien talenten maar ze zal ook de spetterend...

01-01-2011 21:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Elf supertalenten starten hun strijd. Noortje, Freek en Brigitte openen samen met de elf Zorro's de eerste liveshow. Deze drie talenten weten als geen ander wat het betekent om wekelijks alles te moeten ...

31-12-2010 20:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De elf finalisten zijn gevolgd in hun lange weg naar de liveshows die morgenavond starten. Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro. Een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en voo...

Op zoek naar Zorro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op zoek naar Zorro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op zoek naar Zorro bij Op zoek naar Zorro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op zoek naar Zorro. Heb je een uitzending van Op zoek naar Zorro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op zoek naar Zorro gemist

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De optredens van de Zorro-kandidaten. Presentatie: Frits Sissing.

Uitzending gemist van Op zoek naar Zorro? Hier kun je alle uitzendingen van Op zoek naar Zorro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord