Programma gemist?

Uitslag in van het in Nederlandse publiek. Wie wordt door de Nederlandse Zorro. Live en op spectaculaire bekendmaking van naar welke Zorro favoriet het is met bij het Nederlands publiek. Presentatie: van uit Frits Sissing.

Zoektocht uit naar de Nederlandse Zorro. uit Nederland kiest de de nieuwe Zorro. het Met optredens van de de finalisten. Gastpanellid: Monique met van de tijdens Ven. Presentatie: Frits het Sissing.

Uitslag met van het Nederlandse publiek. Bekendmaking een van welke in Zorro het podium met moet van verlaten. Wie worden de naar finalisten? Presentatie: Frits uit Sissing.

Zoektocht de naar de Nederlandse op tv Zorro. Met van live-optredens van de Zorro-kandidaten. Optredens in van uit de laatste vier Zorro-kandidaten. De show een in staat geheel in het het teken van een de liefde. Dennis, Roman, Tommie en op tv Ruud laten van het in vrouwenhart sneller kloppen en een zingen een prachtig liefdesduet op met Pearl uit Jozefzoon, Rosalie de Jong, door Nurlaila naar Karim en Bettina Holwerda. Het van wordt bekend wie er door op in 19 februari in in de finale staan. Berget het Lewis uit is gastpanellid. Zij zal voorzitter Erwin de de van Lambaart, Pia Douwes en Willem het Nijholt het helpen met een haar ongezouten mening. Verder opent de zij ook de show op tv met samen met de Zorro's met door het het nummer When love naar takes over. Presentatie: naar Frits Sissing.

Uitslag van naar het Nederlandse publiek. Bekendmaking op tv van het welke Zorro een het podium moet verlaten. Presentatie: met Frits de Sissing.

Uitslag op van het Nederlandse publiek. Bekendmaking op van welke Zorro op tv het podium moet de verlaten. Presentatie: Frits uit de Sissing.

Zoektocht naar de het Nederlandse op tv Zorro. Met een liveoptredens van de Zorro-kandidaten. In in de achtste uit finale is door de rol van gastpanellid weggelegd voor op rockchick tijdens Ellen ten Damme. Deze op stoere dame weet een precies wat op de kandidaten in op tv huis moeten hebben: 'Elke tijdens vrouw wil toch eigenlijk tijdens een stoere charmante naar Zorro. Ik zou uit verliefd op Zorro uit moeten kunnen van worden. Het mooie aan tijdens de deze show is dat er naar de iets tijdens concreets wordt toegewerkt, namelijk tijdens een productie. En dat de de mannen van getalenteerd het zijn is natuurlijk duidelijk'. Naast met het beoordelen van de door op tv Zorro's zal Ellen deel met uitmaken van de spectaculaire uit openingsact. Presentatie: op tv Frits Sissing.

Uitslag door van het in Nederlandse publiek. Bekendmaking van in welke Zorro het podium moet op tv de verlaten. Presentatie: Frits van Sissing.

Uitslag van het met Nederlandse een publiek. Bekendmaking tijdens van welke Zorro het podium op moet verlaten. Presentatie: op tv Frits van Sissing.

Zoektocht naar naar de Nederlandse uit Zorro. Met liveoptredens van van de Zorro-kandidaten. Kim een Lian van uit der Meij versterkt het het panel. de Ze is erg enthousiast uit over haar naar deelname. Naast haar plek op tv in het in panel zal ze samen met de een een Zorro's het openingsnummer verzorgen. in Kim Lian heeft zelf de inmiddels het de nodige musicalervaring opgedaan. Ze van schitterde tijdens eerder in onder andere op tv Fame en Footloose en een is momenteel te zien een op in Legally Blonde. Naast tijdens haar ervaring op het podium op tv heeft tijdens Kim Lian ook in muzikaal gezien een met behoorlijke repertoire opgebouwd. Ze het zal haar vakkennis het goed op tv kunnen gebruiken bij het beoordelen de van de Zorro's. Presentatie: met Frits op Sissing.

Uitslag tijdens van het Nederlandse publiek. Bekendmaking op tv van welke Zorro door het podium een moet door verlaten. Presentatie: Frits een Sissing.

Zoektocht naar de naar Nederlandse door Zorro. Met live optredens van naar de uit Zorro-kandidaten. Karin Bloemen de zal het panel van door Op zoek naar op tv Zorro versterken. La Bloemen van zal met niet alleen de haar mening geven het over de tien talenten maar naar ze zal naar ook de spetterende een opening met van ze zingen. Afgelopen zaterdag viel Sandor naar tijdens helaas af tijdens de in sing-off en moest door hij de liveshow verlaten. Ruud, op tv op Kelvin, Dennis de G, Jeroen, Roman, het het Dennis ten V, Tommie, in Marijn, Samuel en Mischa een strijden opnieuw om dichter het bij naar die hoofdrol te komen. Dit op het doen ze onder toeziend oog van door panelvoorzitter Erwin tijdens van op tv Lambaart, musicaldiva Pia Douwes en Willem een Nijholt. van Presentatie: Frits uit Sissing.

Zoektocht naar de naar uit Nederlandse Zorro. Elf supertalenten tijdens starten hun strijd. de Noortje, Freek uit en Brigitte openen samen met naar de een elf Zorro's de eerste liveshow. een Deze op drie talenten weten van als geen ander tijdens wat het betekent om wekelijks alles tijdens te moeten op tv geven. Op het op tv nummer I van got a de feeling geven zij de het startsein voor de komende acht op tv in weken. De eerste powervrouw die deel van zal nemen door aan naar het panel is Brigitte Heizer. de Zij zal van haar mening, als een winnares van het het programma Op zoek naar naar Evita, niet onder stoelen met of tijdens banken steken. Nieuw van dit jaar een is ook dat dit derde de panellid zal optreden naar met uit de Zorro's. Presentatie: Frits het Sissing.

Zoektocht naar uit de Nederlandse tijdens Zorro. De elf finalisten op tv zijn gevolgd van in hun een lange weg naar de in liveshows die morgenavond starten. met Wie kiest het met Nederlands publiek de als de op tv favoriete Zorro. Een terugblik naar de het intensieve voorbereidingen en door vooruitblik naar de op spannende door liveshows. Presentatie: Frits door Sissing.

januari 2019
19-02-2011 22:00

Aflevering 27

Op zoek naar Zorro - Aflevering 27

Uitslag van het Nederlandse publiek. Wie wordt de Nederlandse Zorro. Live en spectaculaire bekendmaking van welke Zorro favoriet is bij het Nederlands publiek. Presentatie: Frits Sissing.

19-02-2011 20:25

Aflevering 26

Op zoek naar Zorro - Aflevering 26

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Nederland kiest de nieuwe Zorro. Met optredens van de finalisten. Gastpanellid: Monique van de Ven. Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 22:00

Aflevering 23

Op zoek naar Zorro - Aflevering 23

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Wie worden de finalisten? Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 20:25

Aflevering 22

Op zoek naar Zorro - Aflevering 22

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live-optredens van de Zorro-kandidaten. Optredens van de laatste vier Zorro-kandidaten. De show staat geheel in het teken van de liefde. Dennis, Roman, Tommie en Ruud laten het vrouwenhart sneller kl...

05-02-2011 22:00

Aflevering 19

Op zoek naar Zorro - Aflevering 19

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 22:00

Aflevering 15

Op zoek naar Zorro - Aflevering 15

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 20:25

Aflevering 14

Op zoek naar Zorro - Aflevering 14

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. In de achtste finale is de rol van gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen ten Damme. Deze stoere dame weet precies wat de kandidaten in huis moeten hebben:...

22-01-2011 22:00

Aflevering 11

Op zoek naar Zorro - Aflevering 11

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 22:00

Aflevering 7

Op zoek naar Zorro - Aflevering 7

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 20:25

Aflevering 6

Op zoek naar Zorro - Aflevering 6

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. Kim Lian van der Meij versterkt het panel. Ze is erg enthousiast over haar deelname. Naast haar plek in het panel zal ze samen met de Zorro's het openingsnummer...

08-01-2011 22:00

Aflevering 3

Op zoek naar Zorro - Aflevering 3

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

08-01-2011 20:25

Aflevering 2

Op zoek naar Zorro - Aflevering 2

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live optredens van de Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal het panel van Op zoek naar Zorro versterken. La Bloemen zal niet alleen haar mening geven over de tien talenten maar ze zal ook de spetterend...

01-01-2011 21:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Elf supertalenten starten hun strijd. Noortje, Freek en Brigitte openen samen met de elf Zorro's de eerste liveshow. Deze drie talenten weten als geen ander wat het betekent om wekelijks alles te moeten ...

31-12-2010 20:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De elf finalisten zijn gevolgd in hun lange weg naar de liveshows die morgenavond starten. Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro. Een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en voo...

Op zoek naar Zorro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op zoek naar Zorro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op zoek naar Zorro bij Op zoek naar Zorro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op zoek naar Zorro. Heb je een uitzending van Op zoek naar Zorro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op zoek naar Zorro gemist

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De optredens van de Zorro-kandidaten. Presentatie: Frits Sissing.

Uitzending gemist van Op zoek naar Zorro? Hier kun je alle uitzendingen van Op zoek naar Zorro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord