Programma gemist?

Uitslag naar van het met Nederlandse publiek. Wie wordt de het Nederlandse Zorro. uit Live en spectaculaire bekendmaking van een van welke Zorro favoriet is bij het het Nederlands publiek. Presentatie: een Frits naar Sissing.

Zoektocht naar tijdens de met Nederlandse Zorro. Nederland kiest de op nieuwe Zorro. de Met optredens van naar de finalisten. Gastpanellid: Monique van uit de Ven. de Presentatie: Frits met Sissing.

Uitslag door van het Nederlandse publiek. Bekendmaking op van door welke Zorro het podium moet in verlaten. Wie op tv worden het de finalisten? Presentatie: Frits van Sissing.

Zoektocht naar van de Nederlandse Zorro. naar Met door live-optredens van de Zorro-kandidaten. uit Optredens van de in laatste vier Zorro-kandidaten. van De show staat geheel de in het teken van naar de liefde. de Dennis, op Roman, Tommie en Ruud op tv laten het vrouwenhart door sneller kloppen en een zingen een van prachtig liefdesduet met Pearl Jozefzoon, Rosalie een de op Jong, Nurlaila Karim in en Bettina in Holwerda. Het wordt het bekend wie er op 19 op tv februari van in de finale met staan. Berget Lewis is tijdens gastpanellid. Zij zal voorzitter Erwin van van van Lambaart, Pia Douwes en de Willem Nijholt helpen de met uit haar ongezouten mening. Verder opent zij op tv ook de show met met samen met de Zorro's met van het naar nummer When love takes over. Presentatie: uit Frits uit Sissing.

Uitslag van uit het Nederlandse publiek. Bekendmaking in van de welke Zorro het podium naar moet het verlaten. Presentatie: Frits het Sissing.

Uitslag van uit het Nederlandse naar publiek. Bekendmaking van welke Zorro in het podium tijdens moet verlaten. met Presentatie: Frits op tv Sissing.

Zoektocht uit naar de Nederlandse Zorro. de Met liveoptredens door van de Zorro-kandidaten. In een de achtste uit finale is de door rol van het gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen op ten Damme. het Deze stoere dame weet precies een wat de kandidaten naar op tv in huis moeten in hebben: 'Elke vrouw wil toch eigenlijk met de een stoere charmante een Zorro. Ik zou verliefd op met Zorro moeten op tv kunnen worden. Het mooie aan in uit deze show is op dat er naar iets van concreets wordt toegewerkt, namelijk een een productie. En op tv dat de mannen van getalenteerd zijn is tijdens natuurlijk duidelijk'. Naast met het beoordelen van op de Zorro's zal Ellen van deel tijdens uitmaken van de spectaculaire openingsact. het Presentatie: Frits in Sissing.

Uitslag van op het Nederlandse publiek. Bekendmaking een van welke tijdens Zorro het podium met moet het verlaten. Presentatie: Frits van Sissing.

Uitslag van het naar met Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke de Zorro een het podium moet in verlaten. Presentatie: Frits een Sissing.

Zoektocht naar het de Nederlandse Zorro. een Met tijdens liveoptredens van de op tv Zorro-kandidaten. Kim Lian van der met Meij versterkt het panel. op Ze is de erg met enthousiast over haar deelname. Naast haar op plek in het een panel een zal ze samen met de met Zorro's met het openingsnummer verzorgen. van Kim Lian heeft van zelf inmiddels in de nodige musicalervaring opgedaan. Ze tijdens schitterde eerder met in onder andere op Fame en Footloose het en is op tv momenteel te zien in Legally Blonde. door door Naast haar ervaring op het uit podium heeft in Kim Lian een ook muzikaal gezien een door behoorlijke repertoire opgebouwd. uit Ze zal haar vakkennis goed een tijdens kunnen gebruiken bij het beoordelen van met de door Zorro's. Presentatie: Frits met Sissing.

Uitslag van het van Nederlandse naar publiek. Bekendmaking van welke op Zorro het met podium moet verlaten. Presentatie: Frits op tv een Sissing.

Zoektocht naar op tv de uit Nederlandse Zorro. Met in live optredens van de Zorro-kandidaten. Karin door Bloemen zal met het panel van in Op zoek naar Zorro door op tv versterken. La Bloemen op tv zal niet alleen een haar mening geven over de tien uit de talenten maar ze zal tijdens ook de spetterende naar opening met ze de zingen. Afgelopen zaterdag viel naar Sandor helaas af uit tijdens de naar sing-off en moest op tv hij de liveshow verlaten. in Ruud, Kelvin, uit Dennis de op tv G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, met door Tommie, Marijn, Samuel en Mischa strijden naar opnieuw op tv om dichter bij die hoofdrol uit te komen. Dit een met doen ze onder toeziend met oog van panelvoorzitter Erwin de van Lambaart, in musicaldiva Pia Douwes het en Willem Nijholt. Presentatie: Frits een het Sissing.

Zoektocht naar naar de Nederlandse Zorro. de Elf naar supertalenten starten hun een strijd. Noortje, Freek en van Brigitte openen samen met de op elf Zorro's tijdens de eerste in liveshow. Deze drie naar talenten weten als geen ander op tv wat in het betekent om wekelijks alles naar uit te moeten geven. Op door het nummer I got a uit feeling door geven zij het startsein met voor naar de komende acht weken. De eerste in powervrouw die met deel op tv zal nemen aan het panel is met Brigitte met Heizer. Zij zal haar met mening, de als winnares van het met programma Op zoek naar de Evita, niet onder stoelen door in of banken steken. Nieuw dit door jaar is ook het dat dit een derde panellid zal tijdens optreden met uit de Zorro's. Presentatie: Frits in Sissing.

Zoektocht naar de een door Nederlandse Zorro. De elf finalisten het zijn het gevolgd in hun uit lange weg naar het de liveshows die morgenavond starten. op Wie door kiest het Nederlands publiek als de tijdens favoriete Zorro. Een van terugblik naar naar de intensieve voorbereidingen en het vooruitblik naar naar de op spannende liveshows. Presentatie: door Frits Sissing.

november 2018
19-02-2011 22:00

Aflevering 27

Op zoek naar Zorro - Aflevering 27

Uitslag van het Nederlandse publiek. Wie wordt de Nederlandse Zorro. Live en spectaculaire bekendmaking van welke Zorro favoriet is bij het Nederlands publiek. Presentatie: Frits Sissing.

19-02-2011 20:25

Aflevering 26

Op zoek naar Zorro - Aflevering 26

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Nederland kiest de nieuwe Zorro. Met optredens van de finalisten. Gastpanellid: Monique van de Ven. Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 22:00

Aflevering 23

Op zoek naar Zorro - Aflevering 23

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Wie worden de finalisten? Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 20:25

Aflevering 22

Op zoek naar Zorro - Aflevering 22

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live-optredens van de Zorro-kandidaten. Optredens van de laatste vier Zorro-kandidaten. De show staat geheel in het teken van de liefde. Dennis, Roman, Tommie en Ruud laten het vrouwenhart sneller kl...

05-02-2011 22:00

Aflevering 19

Op zoek naar Zorro - Aflevering 19

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 22:00

Aflevering 15

Op zoek naar Zorro - Aflevering 15

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 20:25

Aflevering 14

Op zoek naar Zorro - Aflevering 14

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. In de achtste finale is de rol van gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen ten Damme. Deze stoere dame weet precies wat de kandidaten in huis moeten hebben:...

22-01-2011 22:00

Aflevering 11

Op zoek naar Zorro - Aflevering 11

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 22:00

Aflevering 7

Op zoek naar Zorro - Aflevering 7

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 20:25

Aflevering 6

Op zoek naar Zorro - Aflevering 6

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. Kim Lian van der Meij versterkt het panel. Ze is erg enthousiast over haar deelname. Naast haar plek in het panel zal ze samen met de Zorro's het openingsnummer...

08-01-2011 22:00

Aflevering 3

Op zoek naar Zorro - Aflevering 3

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

08-01-2011 20:25

Aflevering 2

Op zoek naar Zorro - Aflevering 2

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live optredens van de Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal het panel van Op zoek naar Zorro versterken. La Bloemen zal niet alleen haar mening geven over de tien talenten maar ze zal ook de spetterend...

01-01-2011 21:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Elf supertalenten starten hun strijd. Noortje, Freek en Brigitte openen samen met de elf Zorro's de eerste liveshow. Deze drie talenten weten als geen ander wat het betekent om wekelijks alles te moeten ...

31-12-2010 20:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De elf finalisten zijn gevolgd in hun lange weg naar de liveshows die morgenavond starten. Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro. Een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en voo...

Op zoek naar Zorro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op zoek naar Zorro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op zoek naar Zorro bij Op zoek naar Zorro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op zoek naar Zorro. Heb je een uitzending van Op zoek naar Zorro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op zoek naar Zorro gemist

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De optredens van de Zorro-kandidaten. Presentatie: Frits Sissing.

Uitzending gemist van Op zoek naar Zorro? Hier kun je alle uitzendingen van Op zoek naar Zorro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord