Programma gemist?

Uitslag de van het Nederlandse publiek. met Wie wordt de de Nederlandse Zorro. Live en de spectaculaire bekendmaking tijdens van welke Zorro de favoriet naar is bij het Nederlands op publiek. Presentatie: Frits een Sissing.

Zoektocht een naar de Nederlandse Zorro. Nederland de uit kiest de nieuwe Zorro. Met het optredens op tv van de finalisten. Gastpanellid: de Monique van uit de Ven. Presentatie: met Frits Sissing.

Uitslag van het van Nederlandse naar publiek. Bekendmaking van welke Zorro op tv het podium in moet naar verlaten. Wie worden de in finalisten? Presentatie: Frits de Sissing.

Zoektocht naar in de Nederlandse Zorro. Met de live-optredens van op tv de Zorro-kandidaten. tijdens Optredens van de op laatste vier Zorro-kandidaten. De show uit staat geheel in het het teken van op de liefde. op tv Dennis, Roman, Tommie met en Ruud laten op het vrouwenhart sneller kloppen de en naar zingen een prachtig liefdesduet met in Pearl Jozefzoon, Rosalie het de Jong, op tv Nurlaila naar Karim en Bettina Holwerda. Het wordt tijdens op tv bekend wie er op het 19 februari in door de finale staan. Berget in Lewis door is gastpanellid. Zij zal voorzitter op tv Erwin van Lambaart, Pia naar tijdens Douwes en Willem tijdens Nijholt helpen met in haar ongezouten mening. Verder tijdens opent zij ook uit de show naar samen met de Zorro's op met het nummer When uit love takes over. naar Presentatie: Frits een Sissing.

Uitslag van het een Nederlandse publiek. van Bekendmaking het van welke Zorro het podium naar moet verlaten. Presentatie: Frits tijdens tijdens Sissing.

Uitslag van het uit Nederlandse op tv publiek. Bekendmaking van welke een Zorro het podium moet met verlaten. van Presentatie: Frits uit Sissing.

Zoektocht naar met de Nederlandse Zorro. Met naar liveoptredens uit van de Zorro-kandidaten. in In de achtste op tv finale is met de rol van gastpanellid met weggelegd voor rockchick Ellen ten met Damme. van Deze stoere dame weet naar precies wat op tv de kandidaten in huis moeten door hebben: tijdens 'Elke vrouw door wil toch eigenlijk een de stoere charmante Zorro. naar Ik zou verliefd op een Zorro moeten kunnen worden. tijdens Het mooie van aan deze een show is dat er uit naar een iets concreets wordt toegewerkt, namelijk op tv een productie. uit En dat de mannen getalenteerd een zijn is een natuurlijk duidelijk'. op tv Naast het beoordelen op tv van de Zorro's zal door Ellen deel uitmaken van het de spectaculaire openingsact. de Presentatie: de Frits Sissing.

Uitslag van van het Nederlandse publiek. Bekendmaking op tv van welke uit Zorro het met podium moet verlaten. tijdens Presentatie: Frits uit Sissing.

Uitslag van het een Nederlandse een publiek. Bekendmaking van naar welke Zorro tijdens het podium moet met verlaten. Presentatie: Frits in Sissing.

Zoektocht tijdens naar de Nederlandse Zorro. Met op tv op liveoptredens van de Zorro-kandidaten. met Kim Lian van der naar Meij versterkt tijdens het panel. uit Ze is erg enthousiast over haar het deelname. van Naast haar plek in het het panel op zal ze samen met op tv de tijdens Zorro's het openingsnummer naar verzorgen. Kim Lian door heeft zelf inmiddels de de nodige musicalervaring op opgedaan. Ze schitterde eerder in tijdens onder andere Fame en uit de Footloose en is de momenteel te zien in Legally het Blonde. Naast haar van ervaring op het podium van heeft naar Kim Lian ook met muzikaal gezien een behoorlijke het repertoire opgebouwd. Ze uit zal van haar vakkennis goed kunnen gebruiken naar bij het in beoordelen van de van Zorro's. Presentatie: Frits uit Sissing.

Uitslag van op het op Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro tijdens het van podium moet verlaten. Presentatie: het Frits met Sissing.

Zoektocht naar de uit Nederlandse Zorro. door Met live op optredens van de tijdens Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal het tijdens panel van Op het zoek naar het Zorro versterken. La op Bloemen door zal niet alleen op haar mening geven door over de tien talenten maar ze op door zal ook de spetterende de opening met ze op zingen. Afgelopen zaterdag in viel Sandor helaas in af tijdens de op sing-off en moest uit hij de liveshow verlaten. Ruud, in Kelvin, Dennis de een G, Jeroen, op Roman, Dennis ten V, met Tommie, door Marijn, Samuel een en Mischa strijden opnieuw om dichter in bij die hoofdrol door te komen. op tv Dit door doen ze onder toeziend oog van uit naar panelvoorzitter Erwin van Lambaart, musicaldiva Pia de Douwes en Willem in Nijholt. Presentatie: op Frits uit Sissing.

Zoektocht in naar de Nederlandse Zorro. met Elf een supertalenten starten hun strijd. met Noortje, Freek en Brigitte openen naar samen met de uit elf van Zorro's de eerste liveshow. Deze van drie tijdens talenten weten als geen het ander wat het op tv betekent op tv om wekelijks alles te een moeten geven. met Op het nummer I de got a feeling op geven zij het startsein met voor de komende een acht op tv weken. De eerste het powervrouw die deel zal de nemen aan het panel naar is Brigitte Heizer. de Zij zal in haar mening, als winnares naar van het programma naar Op zoek naar Evita, op tv niet onder stoelen op tv het of banken steken. Nieuw een dit jaar is tijdens ook dat in dit derde panellid zal tijdens optreden met de met Zorro's. Presentatie: Frits door Sissing.

Zoektocht naar uit de Nederlandse Zorro. tijdens De van elf finalisten zijn gevolgd in op hun lange weg naar met op de liveshows die morgenavond starten. in Wie door kiest het Nederlands publiek als de met favoriete uit Zorro. Een terugblik naar naar de intensieve naar voorbereidingen en tijdens vooruitblik naar de op tv spannende liveshows. Presentatie: Frits uit Sissing.

april 2019
19-02-2011 22:00

Aflevering 27

Op zoek naar Zorro - Aflevering 27

Uitslag van het Nederlandse publiek. Wie wordt de Nederlandse Zorro. Live en spectaculaire bekendmaking van welke Zorro favoriet is bij het Nederlands publiek. Presentatie: Frits Sissing.

19-02-2011 20:25

Aflevering 26

Op zoek naar Zorro - Aflevering 26

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Nederland kiest de nieuwe Zorro. Met optredens van de finalisten. Gastpanellid: Monique van de Ven. Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 22:00

Aflevering 23

Op zoek naar Zorro - Aflevering 23

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Wie worden de finalisten? Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 20:25

Aflevering 22

Op zoek naar Zorro - Aflevering 22

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live-optredens van de Zorro-kandidaten. Optredens van de laatste vier Zorro-kandidaten. De show staat geheel in het teken van de liefde. Dennis, Roman, Tommie en Ruud laten het vrouwenhart sneller kl...

05-02-2011 22:00

Aflevering 19

Op zoek naar Zorro - Aflevering 19

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 22:00

Aflevering 15

Op zoek naar Zorro - Aflevering 15

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 20:25

Aflevering 14

Op zoek naar Zorro - Aflevering 14

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. In de achtste finale is de rol van gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen ten Damme. Deze stoere dame weet precies wat de kandidaten in huis moeten hebben:...

22-01-2011 22:00

Aflevering 11

Op zoek naar Zorro - Aflevering 11

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 22:00

Aflevering 7

Op zoek naar Zorro - Aflevering 7

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 20:25

Aflevering 6

Op zoek naar Zorro - Aflevering 6

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. Kim Lian van der Meij versterkt het panel. Ze is erg enthousiast over haar deelname. Naast haar plek in het panel zal ze samen met de Zorro's het openingsnummer...

08-01-2011 22:00

Aflevering 3

Op zoek naar Zorro - Aflevering 3

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

08-01-2011 20:25

Aflevering 2

Op zoek naar Zorro - Aflevering 2

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live optredens van de Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal het panel van Op zoek naar Zorro versterken. La Bloemen zal niet alleen haar mening geven over de tien talenten maar ze zal ook de spetterend...

01-01-2011 21:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Elf supertalenten starten hun strijd. Noortje, Freek en Brigitte openen samen met de elf Zorro's de eerste liveshow. Deze drie talenten weten als geen ander wat het betekent om wekelijks alles te moeten ...

31-12-2010 20:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De elf finalisten zijn gevolgd in hun lange weg naar de liveshows die morgenavond starten. Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro. Een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en voo...

Op zoek naar Zorro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op zoek naar Zorro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op zoek naar Zorro bij Op zoek naar Zorro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op zoek naar Zorro. Heb je een uitzending van Op zoek naar Zorro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op zoek naar Zorro gemist

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De optredens van de Zorro-kandidaten. Presentatie: Frits Sissing.

Uitzending gemist van Op zoek naar Zorro? Hier kun je alle uitzendingen van Op zoek naar Zorro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord