Programma gemist?

Uitslag van het een door Nederlandse publiek. Wie van wordt de Nederlandse Zorro. Live en op tv spectaculaire bekendmaking van van de welke Zorro favoriet het is bij het Nederlands van publiek. Presentatie: Frits op tv Sissing.

Zoektocht een naar de Nederlandse de Zorro. Nederland kiest de de nieuwe Zorro. in Met optredens van de finalisten. het op Gastpanellid: Monique van de Ven. uit Presentatie: Frits in Sissing.

Uitslag van op het Nederlandse van publiek. Bekendmaking van met welke Zorro het podium uit moet verlaten. Wie tijdens worden de finalisten? in Presentatie: Frits van Sissing.

Zoektocht naar de door Nederlandse Zorro. met Met live-optredens van met de Zorro-kandidaten. Optredens tijdens van de laatste vier op tv door Zorro-kandidaten. De show staat geheel door in het teken van naar de het liefde. Dennis, Roman, Tommie een en door Ruud laten het vrouwenhart sneller het kloppen en in zingen een prachtig liefdesduet met het Pearl Jozefzoon, Rosalie een de de Jong, Nurlaila Karim en Bettina door de Holwerda. Het wordt bekend van wie er op 19 februari van in de finale op op tv staan. Berget Lewis het is gastpanellid. Zij zal in voorzitter Erwin van Lambaart, Pia het Douwes en Willem op tv Nijholt helpen het met in haar ongezouten mening. door Verder opent zij ook de met show samen met de op tv Zorro's van met het nummer naar When love takes in over. Presentatie: Frits door Sissing.

Uitslag naar van het Nederlandse publiek. door Bekendmaking van het welke Zorro het podium door moet verlaten. Presentatie: Frits met uit Sissing.

Uitslag met van het Nederlandse uit publiek. Bekendmaking van welke Zorro tijdens naar het podium moet van verlaten. Presentatie: Frits in Sissing.

Zoektocht van naar de Nederlandse Zorro. Met uit op tv liveoptredens van de Zorro-kandidaten. naar In de achtste de finale is de de rol van gastpanellid weggelegd voor in uit rockchick Ellen ten Damme. met Deze stoere dame de weet precies wat naar de kandidaten het in huis moeten hebben: 'Elke het vrouw in wil toch eigenlijk in een stoere charmante Zorro. Ik zou uit verliefd op Zorro van van moeten kunnen worden. Het tijdens mooie aan deze show is een dat met er naar iets concreets wordt door toegewerkt, de namelijk een productie. En dat een de tijdens mannen getalenteerd zijn op is natuurlijk tijdens duidelijk'. Naast het beoordelen van de het Zorro's zal tijdens Ellen tijdens deel uitmaken van de spectaculaire openingsact. het Presentatie: Frits van Sissing.

Uitslag de van het Nederlandse op publiek. Bekendmaking van welke tijdens Zorro het het podium moet naar verlaten. Presentatie: Frits het Sissing.

Uitslag van het een uit Nederlandse publiek. Bekendmaking van de welke Zorro het door podium moet verlaten. Presentatie: van Frits het Sissing.

Zoektocht naar de tijdens Nederlandse Zorro. naar Met liveoptredens tijdens van de met Zorro-kandidaten. Kim Lian van der met Meij versterkt het panel. met een Ze is erg enthousiast over haar op deelname. Naast met haar plek een in het panel zal door ze samen met de tijdens Zorro's het openingsnummer door door verzorgen. Kim Lian heeft met zelf inmiddels de nodige tijdens musicalervaring opgedaan. Ze schitterde een eerder in onder het andere Fame en uit in Footloose en is momenteel te op zien op in Legally Blonde. Naast haar op tv ervaring in op het podium tijdens heeft Kim Lian ook muzikaal gezien in een behoorlijke van repertoire opgebouwd. door Ze zal haar vakkennis de goed kunnen gebruiken bij naar het beoordelen van uit de Zorro's. het Presentatie: Frits naar Sissing.

Uitslag van tijdens het het Nederlandse publiek. Bekendmaking van tijdens welke Zorro het op podium moet verlaten. Presentatie: Frits een uit Sissing.

Zoektocht naar in de Nederlandse Zorro. een Met een live optredens van de van Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal uit het panel op van Op zoek het naar Zorro versterken. op tv La Bloemen zal niet met alleen op haar mening geven over de de tien talenten maar ze op zal het ook de spetterende opening op tv met een ze zingen. Afgelopen een zaterdag viel Sandor naar helaas af tijdens de sing-off van en moest hij de met liveshow verlaten. Ruud, met tijdens Kelvin, Dennis de G, Jeroen, door Roman, naar Dennis ten V, Tommie, door Marijn, Samuel en door Mischa strijden opnieuw uit om dichter bij die een hoofdrol te komen. naar Dit doen door ze onder met toeziend oog van op panelvoorzitter Erwin van tijdens Lambaart, musicaldiva Pia Douwes in en Willem met Nijholt. Presentatie: Frits uit Sissing.

Zoektocht naar de tijdens Nederlandse Zorro. Elf uit supertalenten op tv starten hun strijd. Noortje, de Freek en in Brigitte openen samen met de uit elf Zorro's de door naar eerste liveshow. Deze drie in talenten weten als geen ander in wat met het betekent om wekelijks tijdens alles te moeten geven. van Op het in nummer op I got a feeling op tv geven zij het uit startsein voor de komende acht naar in weken. De eerste powervrouw die op deel zal nemen aan met op het panel is Brigitte Heizer. Zij uit zal tijdens haar mening, als winnares van de het met programma Op zoek naar Evita, de niet onder stoelen tijdens of banken steken. door Nieuw dit jaar een is ook dat van door dit derde panellid zal optreden tijdens met de Zorro's. Presentatie: van Frits het Sissing.

Zoektocht naar het de Nederlandse door Zorro. De uit elf finalisten zijn gevolgd in hun met naar lange weg naar van de liveshows die morgenavond starten. Wie de kiest het Nederlands met publiek als het de met favoriete Zorro. Een terugblik uit naar de uit intensieve voorbereidingen en vooruitblik naar de in spannende in liveshows. Presentatie: Frits het Sissing.

augustus 2020
19-02-2011 22:00

Aflevering 27

Op zoek naar Zorro - Aflevering 27

Uitslag van het Nederlandse publiek. Wie wordt de Nederlandse Zorro. Live en spectaculaire bekendmaking van welke Zorro favoriet is bij het Nederlands publiek. Presentatie: Frits Sissing.

19-02-2011 20:25

Aflevering 26

Op zoek naar Zorro - Aflevering 26

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Nederland kiest de nieuwe Zorro. Met optredens van de finalisten. Gastpanellid: Monique van de Ven. Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 22:00

Aflevering 23

Op zoek naar Zorro - Aflevering 23

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Wie worden de finalisten? Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 20:25

Aflevering 22

Op zoek naar Zorro - Aflevering 22

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live-optredens van de Zorro-kandidaten. Optredens van de laatste vier Zorro-kandidaten. De show staat geheel in het teken van de liefde. Dennis, Roman, Tommie en Ruud laten het vrouwenhart sneller kl...

05-02-2011 22:00

Aflevering 19

Op zoek naar Zorro - Aflevering 19

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 22:00

Aflevering 15

Op zoek naar Zorro - Aflevering 15

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 20:25

Aflevering 14

Op zoek naar Zorro - Aflevering 14

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. In de achtste finale is de rol van gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen ten Damme. Deze stoere dame weet precies wat de kandidaten in huis moeten hebben:...

22-01-2011 22:00

Aflevering 11

Op zoek naar Zorro - Aflevering 11

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 22:00

Aflevering 7

Op zoek naar Zorro - Aflevering 7

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 20:25

Aflevering 6

Op zoek naar Zorro - Aflevering 6

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. Kim Lian van der Meij versterkt het panel. Ze is erg enthousiast over haar deelname. Naast haar plek in het panel zal ze samen met de Zorro's het openingsnummer...

08-01-2011 22:00

Aflevering 3

Op zoek naar Zorro - Aflevering 3

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

08-01-2011 20:25

Aflevering 2

Op zoek naar Zorro - Aflevering 2

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live optredens van de Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal het panel van Op zoek naar Zorro versterken. La Bloemen zal niet alleen haar mening geven over de tien talenten maar ze zal ook de spetterend...

01-01-2011 21:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Elf supertalenten starten hun strijd. Noortje, Freek en Brigitte openen samen met de elf Zorro's de eerste liveshow. Deze drie talenten weten als geen ander wat het betekent om wekelijks alles te moeten ...

31-12-2010 20:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De elf finalisten zijn gevolgd in hun lange weg naar de liveshows die morgenavond starten. Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro. Een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en voo...

Op zoek naar Zorro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op zoek naar Zorro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op zoek naar Zorro bij Op zoek naar Zorro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op zoek naar Zorro. Heb je een uitzending van Op zoek naar Zorro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op zoek naar Zorro gemist

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De optredens van de Zorro-kandidaten. Presentatie: Frits Sissing.

Uitzending gemist van Op zoek naar Zorro? Hier kun je alle uitzendingen van Op zoek naar Zorro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!