Programma gemist?

Uitslag van een het Nederlandse publiek. naar Wie wordt op tv de Nederlandse met Zorro. Live en spectaculaire bekendmaking met van uit welke Zorro favoriet is bij het van Nederlands publiek. op Presentatie: naar Frits Sissing.

Zoektocht tijdens naar de Nederlandse Zorro. Nederland op kiest de tijdens nieuwe Zorro. de Met optredens van op de finalisten. Gastpanellid: op tv Monique van in de Ven. Presentatie: van Frits Sissing.

Uitslag van het van Nederlandse publiek. het Bekendmaking van in welke Zorro een het podium moet verlaten. Wie uit worden de finalisten? in Presentatie: Frits met Sissing.

Zoektocht naar de van Nederlandse Zorro. Met een live-optredens van met de de Zorro-kandidaten. Optredens van de laatste met vier Zorro-kandidaten. De show een staat geheel in in het door teken van de liefde. naar Dennis, Roman, Tommie op en Ruud laten uit het vrouwenhart sneller kloppen op tv uit en zingen een prachtig liefdesduet met het Pearl Jozefzoon, het Rosalie de Jong, Nurlaila op Karim en door Bettina Holwerda. Het wordt naar bekend wie op er op tijdens 19 februari in de door finale van staan. Berget Lewis is met gastpanellid. Zij zal voorzitter Erwin van van Lambaart, een Pia Douwes en in Willem Nijholt naar helpen met haar ongezouten op mening. van Verder opent zij naar ook de show samen met de uit Zorro's met de het nummer When love in takes door over. Presentatie: in Frits Sissing.

Uitslag door van het de Nederlandse publiek. Bekendmaking van door welke Zorro het tijdens podium moet verlaten. Presentatie: Frits in een Sissing.

Uitslag van het in Nederlandse door publiek. Bekendmaking van een welke Zorro het podium met moet verlaten. Presentatie: op Frits tijdens Sissing.

Zoektocht van naar de Nederlandse Zorro. tijdens Met liveoptredens een van de op tv Zorro-kandidaten. In de achtste finale uit is de rol het van uit gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen tijdens ten een Damme. Deze stoere dame weet precies met wat de op kandidaten in huis moeten tijdens hebben: 'Elke uit vrouw wil toch op tv eigenlijk een de stoere charmante Zorro. Ik zou uit verliefd door op Zorro moeten kunnen tijdens worden. Het mooie uit aan deze show is van dat van er naar op tv iets concreets wordt toegewerkt, namelijk uit een productie. En dat de de mannen in getalenteerd zijn is op natuurlijk duidelijk'. Naast tijdens het beoordelen een van de Zorro's zal Ellen tijdens deel uit uitmaken van de spectaculaire van openingsact. Presentatie: op tv Frits Sissing.

Uitslag van op het Nederlandse publiek. Bekendmaking het van tijdens welke Zorro het in podium moet met verlaten. Presentatie: Frits door Sissing.

Uitslag een van het Nederlandse publiek. de Bekendmaking uit van welke Zorro het een podium moet verlaten. in Presentatie: Frits het Sissing.

Zoektocht naar de de Nederlandse Zorro. Met op tv liveoptredens van uit de Zorro-kandidaten. Kim naar Lian van der de Meij op versterkt het panel. Ze op tv is erg een enthousiast over haar deelname. Naast haar door een plek in het panel zal naar ze samen naar met de Zorro's het in openingsnummer verzorgen. Kim Lian de heeft zelf op inmiddels de nodige in musicalervaring opgedaan. een Ze schitterde eerder door in onder andere Fame en een Footloose en de is momenteel te zien het in Legally Blonde. uit Naast een haar ervaring op het podium de heeft Kim op Lian ook muzikaal uit gezien een behoorlijke een repertoire opgebouwd. Ze zal in van haar vakkennis goed kunnen door gebruiken bij het op beoordelen van de Zorro's. Presentatie: het Frits uit Sissing.

Uitslag in van het Nederlandse publiek. Bekendmaking door van welke de Zorro het met podium moet verlaten. in Presentatie: Frits het Sissing.

Zoektocht naar de door het Nederlandse Zorro. Met live op tv optredens van door de Zorro-kandidaten. Karin Bloemen met zal het panel van Op op tv van zoek naar Zorro versterken. La de Bloemen van zal niet alleen naar haar mening geven over door de tien talenten maar door ze zal ook de tijdens spetterende opening met in ze zingen. Afgelopen naar op zaterdag viel Sandor helaas af tijdens op tv de sing-off en uit moest hij de tijdens liveshow de verlaten. Ruud, Kelvin, Dennis de naar G, door Jeroen, Roman, Dennis ten op tv V, uit Tommie, Marijn, Samuel de en Mischa strijden opnieuw om met dichter naar bij die hoofdrol te tijdens komen. Dit uit doen ze onder toeziend oog door van panelvoorzitter in Erwin van Lambaart, van musicaldiva Pia Douwes en op Willem Nijholt. Presentatie: Frits op tv in Sissing.

Zoektocht het naar de Nederlandse Zorro. Elf in supertalenten tijdens starten hun strijd. Noortje, Freek op van en Brigitte openen samen met de door elf het Zorro's de eerste liveshow. Deze de drie talenten op weten als geen ander een wat het het betekent om wekelijks alles met te moeten geven. op tv Op het in nummer I op got a feeling op geven zij het het startsein voor tijdens de komende acht weken. door De eerste powervrouw die deel het zal nemen aan tijdens tijdens het panel is Brigitte op tv Heizer. Zij zal haar op mening, als van winnares van het uit programma Op zoek naar met Evita, niet door onder stoelen of banken steken. van Nieuw dit op jaar tijdens is ook dat dit derde panellid uit zal optreden naar met op tv de Zorro's. Presentatie: Frits uit Sissing.

Zoektocht naar de tijdens Nederlandse Zorro. op tv De elf finalisten zijn het naar gevolgd in hun lange weg naar met de liveshows naar die morgenavond starten. Wie een kiest het Nederlands het publiek als de de naar favoriete Zorro. Een terugblik naar van de een intensieve voorbereidingen en vooruitblik naar de van tijdens spannende liveshows. Presentatie: Frits een Sissing.

augustus 2017
19-02-2011 22:00

Aflevering 27

Op zoek naar Zorro - Aflevering 27

Uitslag van het Nederlandse publiek. Wie wordt de Nederlandse Zorro. Live en spectaculaire bekendmaking van welke Zorro favoriet is bij het Nederlands publiek. Presentatie: Frits Sissing.

19-02-2011 20:25

Aflevering 26

Op zoek naar Zorro - Aflevering 26

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Nederland kiest de nieuwe Zorro. Met optredens van de finalisten. Gastpanellid: Monique van de Ven. Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 22:00

Aflevering 23

Op zoek naar Zorro - Aflevering 23

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Wie worden de finalisten? Presentatie: Frits Sissing.

12-02-2011 20:25

Aflevering 22

Op zoek naar Zorro - Aflevering 22

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live-optredens van de Zorro-kandidaten. Optredens van de laatste vier Zorro-kandidaten. De show staat geheel in het teken van de liefde. Dennis, Roman, Tommie en Ruud laten het vrouwenhart sneller kl...

05-02-2011 22:00

Aflevering 19

Op zoek naar Zorro - Aflevering 19

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 22:00

Aflevering 15

Op zoek naar Zorro - Aflevering 15

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

29-01-2011 20:25

Aflevering 14

Op zoek naar Zorro - Aflevering 14

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. In de achtste finale is de rol van gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen ten Damme. Deze stoere dame weet precies wat de kandidaten in huis moeten hebben:...

22-01-2011 22:00

Aflevering 11

Op zoek naar Zorro - Aflevering 11

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 22:00

Aflevering 7

Op zoek naar Zorro - Aflevering 7

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

15-01-2011 20:25

Aflevering 6

Op zoek naar Zorro - Aflevering 6

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met liveoptredens van de Zorro-kandidaten. Kim Lian van der Meij versterkt het panel. Ze is erg enthousiast over haar deelname. Naast haar plek in het panel zal ze samen met de Zorro's het openingsnummer...

08-01-2011 22:00

Aflevering 3

Op zoek naar Zorro - Aflevering 3

Uitslag van het Nederlandse publiek. Bekendmaking van welke Zorro het podium moet verlaten. Presentatie: Frits Sissing.

08-01-2011 20:25

Aflevering 2

Op zoek naar Zorro - Aflevering 2

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Met live optredens van de Zorro-kandidaten. Karin Bloemen zal het panel van Op zoek naar Zorro versterken. La Bloemen zal niet alleen haar mening geven over de tien talenten maar ze zal ook de spetterend...

01-01-2011 21:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. Elf supertalenten starten hun strijd. Noortje, Freek en Brigitte openen samen met de elf Zorro's de eerste liveshow. Deze drie talenten weten als geen ander wat het betekent om wekelijks alles te moeten ...

31-12-2010 20:25

Aflevering 1

Op zoek naar Zorro - Aflevering 1

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De elf finalisten zijn gevolgd in hun lange weg naar de liveshows die morgenavond starten. Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro. Een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en voo...

Op zoek naar Zorro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op zoek naar Zorro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op zoek naar Zorro bij Op zoek naar Zorro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op zoek naar Zorro. Heb je een uitzending van Op zoek naar Zorro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op zoek naar Zorro gemist

Zoektocht naar de Nederlandse Zorro. De optredens van de Zorro-kandidaten. Presentatie: Frits Sissing.

Uitzending gemist van Op zoek naar Zorro? Hier kun je alle uitzendingen van Op zoek naar Zorro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 19-02-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord