Programma gemist?

In uit Havenzicht komt de naar dakloze heer Kalidin bij op dokter Marcel Slockers. Hij met met is erg vergeetachtig door geworden en kan moeilijk lopen een door zijn met alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn van ongekend op lang. Frans Willemse gaat het samen met de GGD tijdens op met zoek naar de Poolse Roman. Hij op tv een ligt onder een brug op te slapen. Hulp naar bieden mogen ze tijdens niet, hooguit proberen hem naar over de te halen terug te op keren naar Polen. Hij kan tijdens ook de wachten tot hij genoeg bekeuringen een heeft op tv zodat hij een tijdje de de gevangenis ingaat. De het politie blijft namelijk het uit maar bekeuringen uitdelen. Lionel komt de bij dokter Marcel Slockers met met het een " goed bericht en uit een het slecht bericht". Hij heeft in in het elk geval weer van een dak boven zijn hoofd. Hij in op moet een staaroperatie van ondergaan. Oude bekende Nancy wordt op behandeld naar bij de pedicure door en dat is hard nodig. door Marcel van vreest voor dikke-darmkanker in bij de dakloze de Henk van Schaik. En op Andrea, de verpleegkundige van de Havenzicht het gaat even kijken bij Lionel in met op tv zijn nieuwe kamer. Een nieuw begin de voor op tv een "hopeloos" in geval...

De t.b.c.- tijdens bus op tv van de GGD de arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto's te naar maken van tijdens de bewoners van Havenzicht. in T.b.c. kwam in met het verleden in veel voor onder in dak- en tijdens thuislozen. Een Roemeense de vrouw heeft last van aambeien. in met Ze komt samen met haar van man die het probeert uit tijdens te leggen wat tijdens er aan de hand is. De door heer Jeeninga naar heeft het last van hartritmestoornissen en het wordt naar het ziekenhuis gebracht naar om een echo in te op tv laten maken. naar Er komt een meisje van met 18 op tv jaar bij Marcel Slockers met astmaklachten. in Ze woont naar op in een bootje, zonder ramen van er in uit en slaapt dus feitelijk in buiten, wat niet bevorderlijk een is voor in haar astma. in De heer Asarfi heeft een op lekkende hartklep, waardoor zijn tijdens hart van slecht functioneert. Hij wil de graag terug naar Suriname uit om onder de met mangoboom te zitten. op tv Helaas is hij het inmiddels komen op tv te overlijden. naar Dirk Baas, vaste klant van op tv door Havenzicht, wordt geholpen de bij het vernevelen tijdens van zijn medicijnen.

Marcel tijdens Slockers krijgt de heer met Lynch op het van spreekuur in Havenzicht. Hij tijdens moet een nieuwe de heup. het Maar dat gaat op tv niet zonder in problemen als je hersenen door alcohol tijdens zijn aangetast. We het maken naar kennis met Nancy, die door op tv een op tv kleine infectie uiteindelijk met haar hele arm een is kwijtgeraakt het en nu wondroos heeft op in de tijdens stomp van haar in geamputeerde arm en aan haar benen uit en van voeten. Haar bloedvaten zijn stuk naar door alcohol en in roken. Ze een loopt de op plastic schoenen en die tijdens verergeren het de probleem. Straatverpleegkundige de Frans Willems gaat met de het GGD het de ontruiming van een in appartement voorbereiden. De bewoner is een opgenomen in op tv Havenzicht en kan niet in zelfstandig wonen. door De heer het Fajaz is het depressief en komt bij dokter Marcel in met met vragen over van zijn suikerziekte. een huis, geen inkomen, het dat het vindt hij geen leven. de Tot slot maken door we kennis in met de naar heer Louis Middendorp. naar Hij is als ondernemer alles een kwijtgeraakt in en moet met niets weer zien de het te beginnen. Marcel legt uit, naar dat heel veel ondernemers de en z.z.p.-ers de in deze naar crisistijd in de problemen op tv komen.

In deze aflevering in door een kennismaking met Dirk Baas. Hij van is op tv ernstig ziek en met heeft nog maar één van been. Hij was van naar 'Havenzicht' op tv gebracht om te sterven, naar maar knapt een zodanig op, dat hij een met nieuw gebit krijgt met op tv aangemeten. De Poolse een Roman heeft jaren naar in Nederland gewerkt. Nu door is hij dakloos en met lijdt aan een longontsteking. door Volgens de naar regeltjes tijdens mag hij niet worden in geholpen, maar wat van doe je in naar zo'n geval? Margareth van brengt namens de een Engelse Kerk op tv al meer dan de 15 jaar wekelijks fruit. Vooral bananen op tv zijn het in trek... begrijpelijk, gezien uit de staat van het een gebit van in velen. Johan een heeft een ernstige van hernia en wordt de door dokter Marcel in Slockers onderzocht. Verder op tv legt hij uit wat cracklongen het zijn en helpt tijdens hij Peter met in zijn van loopvoeten.

In de eerste van aflevering tijdens van 'De uit Straatdokter' maken we uit kennis met dokter door Marcel Slockers. Hij naar werkt als huisarts in tijdens Rotterdam en houdt één door avond per door week spreekuur in naar de opvang het voor dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. in Hier in wordt behalve op tv nachtopvang ook medische zorg geboden en een dat is hard de nodig. uit De eerste op behandeling is die van op de heer op Garcia. Hij heeft zo veel gelopen de dat een hij loopvoeten heeft opgelopen. naar Dat op een pedicurebehandeling voor dak- en thuislozen het met geen overbodige luxe is, uit zien we als met de voeten in van Stefan onder op handen worden genomen met door pedicure Norma. Marcel op tv krijgt een zwangere Roemeense van straatkrantverkoopster op bezoek. de Ze uit heeft geen plaats uit om te bevallen en geen geld het voor zwangerschapsverlof. Ook naar het komt Johan. Hij is op alcoholist en op heeft last van zijn longen. Straatverpleegkundige tijdens Frans tijdens gaat naar een een geïmproviseerde tent die als een schuilplaats dient het voor een van dakloze. Verder maken een we kennis met de altijd opgewekte naar Lionel en een zien we op hoe Hans Roelandse een een rondleiding in krijgt door 'Havenzicht', wat met voorlopig zijn thuis naar zal zijn.

januari 2021
31-01-2011 19:25

Aflevering 5

De Straatdokter - Aflevering 5

In Havenzicht komt de dakloze heer Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij is erg vergeetachtig geworden en kan moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn ongekend lang. Frans Willemse gaat samen met de GGD op zoek naar d...

24-01-2011 19:25

Aflevering 4

De Straatdokter - Aflevering 4

De t.b.c.- bus van de GGD arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto's te maken van de bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in het verleden veel voor onder dak- en thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft last van aambeien. Ze komt samen met haar...

17-01-2011 19:25

Aflevering 3

De Straatdokter - Aflevering 3

Marcel Slockers krijgt de heer Lynch op het spreekuur in Havenzicht. Hij moet een nieuwe heup. Maar dat gaat niet zonder problemen als je hersenen door alcohol zijn aangetast. We maken kennis met Nancy, die door een kleine infectie uiteinde...

10-01-2011 19:25

Aflevering 2

De Straatdokter - Aflevering 2

In deze aflevering een kennismaking met Dirk Baas. Hij is ernstig ziek en heeft nog maar één been. Hij was naar 'Havenzicht' gebracht om te sterven, maar knapt zodanig op, dat hij een nieuw gebit krijgt aangemeten. De Poolse Roman heeft jar...

03-01-2011 19:25

Aflevering 1

De Straatdokter - Aflevering 1

In de eerste aflevering van 'De Straatdokter' maken we kennis met dokter Marcel Slockers. Hij werkt als huisarts in Rotterdam en houdt één avond per week spreekuur in de opvang voor dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. Hier wordt behalve nac...

De Straatdokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Straatdokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Straatdokter bij De Straatdokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Straatdokter. Heb je een uitzending van De Straatdokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!