Programma gemist?

In naar Havenzicht komt een de dakloze heer Kalidin door bij dokter Marcel de Slockers. Hij door is erg vergeetachtig naar geworden en kan moeilijk tijdens lopen door zijn alcoholgebruik. naar Zijn teennagels zijn ongekend tijdens lang. Frans Willemse in gaat samen in met de GGD op op zoek naar op de Poolse het Roman. Hij ligt naar onder een brug tijdens te slapen. Hulp tijdens bieden mogen ze niet, van hooguit op proberen hem over te halen terug naar te met keren naar Polen. Hij door kan ook wachten tot op tv naar hij genoeg bekeuringen heeft zodat van hij een tijdje de een gevangenis ingaat. de De politie een blijft namelijk maar bekeuringen van uitdelen. op tv Lionel komt bij op dokter Marcel Slockers met op tv een " goed bericht op en een slecht bericht". een Hij heeft op tv in elk uit geval weer naar een dak boven zijn hoofd. Hij op tv moet een staaroperatie in ondergaan. Oude bekende het Nancy op wordt behandeld bij de van pedicure en dat is naar door hard nodig. Marcel vreest voor tijdens dikke-darmkanker bij op tv de dakloze Henk van naar Schaik. En de Andrea, de verpleegkundige van met Havenzicht gaat even kijken tijdens bij Lionel van in zijn nieuwe kamer. tijdens Een op tv nieuw begin naar voor een "hopeloos" door geval...

De t.b.c.- bus uit van de op tv GGD arriveert bij Havenzicht naar om op röntgenfoto's te maken uit van de bewoners van Havenzicht. op T.b.c. kwam naar in het verleden het veel voor van onder dak- en van thuislozen. Een Roemeense op tv vrouw heeft last op tv van aambeien. Ze in komt samen met haar door man die op tv probeert uit te de leggen wat met er aan de hand op tv is. De heer Jeeninga uit heeft last van hartritmestoornissen tijdens en op wordt naar met het ziekenhuis gebracht om een echo met te laten het maken. Er van komt een een meisje van 18 jaar naar bij Marcel uit Slockers met astmaklachten. in Ze woont op een bootje, op tv zonder ramen op tv er in en een slaapt dus op feitelijk buiten, wat niet van bevorderlijk is voor de haar astma. De heer Asarfi op heeft tijdens een lekkende hartklep, naar waardoor zijn op tv hart slecht functioneert. Hij wil graag op tv terug uit naar Suriname om onder de door mangoboom uit te zitten. Helaas is hij van inmiddels komen te een overlijden. het Dirk Baas, vaste met klant van Havenzicht, wordt geholpen in bij naar het vernevelen op tv van zijn medicijnen.

Marcel Slockers in krijgt de op heer Lynch op in het spreekuur in Havenzicht. met Hij op tv moet een nieuwe in heup. Maar dat een gaat niet zonder van problemen als je hersenen op door alcohol op tv zijn aangetast. We de maken kennis met Nancy, die door het de een kleine infectie in uiteindelijk haar hele naar arm is kwijtgeraakt en nu wondroos op tv heeft de op de stomp van het haar geamputeerde in arm en aan haar benen door en voeten. Haar een naar bloedvaten zijn stuk door alcohol en een roken. het Ze loopt op plastic naar schoenen en die de verergeren een het probleem. Straatverpleegkundige Frans Willems door gaat met de op tv GGD de op tv ontruiming van een appartement tijdens voorbereiden. De bewoner op is opgenomen in Havenzicht door en kan niet de zelfstandig wonen. het De heer het Fajaz is depressief op en komt op bij dokter Marcel met vragen over naar zijn in suikerziekte. een huis, geen inkomen, tijdens dat vindt de hij geen leven. Tot het uit slot maken we kennis de met de een heer Louis Middendorp. Hij naar is als met ondernemer alles kwijtgeraakt door en moet met niets weer door zien te beginnen. door Marcel legt uit, dat de heel op veel ondernemers en z.z.p.-ers door in deze crisistijd door in naar de problemen komen.

In deze op tv aflevering een kennismaking met uit Dirk Baas. Hij in is een ernstig ziek en door heeft nog op maar één been. Hij was met naar 'Havenzicht' gebracht op om te sterven, maar op knapt zodanig op, met dat hij een van de nieuw gebit krijgt aangemeten. De Poolse tijdens Roman heeft jaren met in Nederland gewerkt. in Nu uit is hij dakloos en uit lijdt aan een het longontsteking. Volgens de de regeltjes mag hij niet van worden geholpen, het maar wat van doe je in zo'n uit geval? Margareth brengt op tv namens de Engelse op tv Kerk al uit meer dan 15 jaar wekelijks op fruit. Vooral bananen in de zijn in trek... een begrijpelijk, gezien de op staat van het gebit tijdens van velen. Johan in heeft een ernstige het hernia en wordt uit door dokter Marcel Slockers onderzocht. tijdens de Verder legt hij uit een wat cracklongen zijn en door helpt hij Peter met op tv zijn in loopvoeten.

In de een eerste op tv aflevering van 'De Straatdokter' maken we de kennis door met dokter in Marcel Slockers. Hij werkt in als huisarts in naar Rotterdam en houdt één avond tijdens met per week spreekuur in de opvang de voor dak- en het thuislozen in 'Havenzicht'. op Hier wordt uit behalve naar nachtopvang ook medische een zorg geboden en dat is hard in nodig. De van eerste behandeling is met die van de de heer Garcia. Hij uit heeft zo een veel gelopen van dat hij loopvoeten heeft opgelopen. met Dat een met pedicurebehandeling voor dak- het en thuislozen door geen overbodige luxe de is, zien we als een de voeten van Stefan een onder handen een worden genomen naar door pedicure Norma. Marcel krijgt een naar zwangere Roemeense straatkrantverkoopster op op een bezoek. Ze heeft op tv geen plaats om te met bevallen en geen geld tijdens voor van zwangerschapsverlof. Ook komt Johan. Hij met is alcoholist op en uit heeft last van zijn met longen. Straatverpleegkundige Frans de gaat naar een naar geïmproviseerde tent uit die als schuilplaats dient tijdens voor een dakloze. in Verder maken tijdens we kennis met naar de altijd opgewekte de Lionel en zien we hoe Hans door Roelandse een rondleiding op krijgt door 'Havenzicht', de naar wat voorlopig zijn thuis zal naar zijn.

mei 2021
31-01-2011 19:25

Aflevering 5

De Straatdokter - Aflevering 5

In Havenzicht komt de dakloze heer Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij is erg vergeetachtig geworden en kan moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn ongekend lang. Frans Willemse gaat samen met de GGD op zoek naar d...

24-01-2011 19:25

Aflevering 4

De Straatdokter - Aflevering 4

De t.b.c.- bus van de GGD arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto's te maken van de bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in het verleden veel voor onder dak- en thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft last van aambeien. Ze komt samen met haar...

17-01-2011 19:25

Aflevering 3

De Straatdokter - Aflevering 3

Marcel Slockers krijgt de heer Lynch op het spreekuur in Havenzicht. Hij moet een nieuwe heup. Maar dat gaat niet zonder problemen als je hersenen door alcohol zijn aangetast. We maken kennis met Nancy, die door een kleine infectie uiteinde...

10-01-2011 19:25

Aflevering 2

De Straatdokter - Aflevering 2

In deze aflevering een kennismaking met Dirk Baas. Hij is ernstig ziek en heeft nog maar één been. Hij was naar 'Havenzicht' gebracht om te sterven, maar knapt zodanig op, dat hij een nieuw gebit krijgt aangemeten. De Poolse Roman heeft jar...

03-01-2011 19:25

Aflevering 1

De Straatdokter - Aflevering 1

In de eerste aflevering van 'De Straatdokter' maken we kennis met dokter Marcel Slockers. Hij werkt als huisarts in Rotterdam en houdt één avond per week spreekuur in de opvang voor dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. Hier wordt behalve nac...

De Straatdokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Straatdokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Straatdokter bij De Straatdokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Straatdokter. Heb je een uitzending van De Straatdokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!