Programma gemist?

In Havenzicht komt in tijdens de dakloze heer Kalidin bij een dokter tijdens Marcel Slockers. Hij het is erg vergeetachtig geworden en met kan moeilijk lopen door door zijn alcoholgebruik. Zijn de teennagels zijn een ongekend lang. Frans op Willemse op tv gaat samen met tijdens de GGD op zoek naar een de Poolse Roman. tijdens Hij ligt onder een op brug te slapen. door tijdens Hulp bieden mogen ze niet, tijdens hooguit proberen hem over met in te halen terug te op tv keren naar Polen. Hij met kan ook op wachten tot hij genoeg door bekeuringen heeft zodat hij met door een tijdje de naar gevangenis ingaat. De politie blijft namelijk van maar bekeuringen op uitdelen. Lionel komt bij de dokter Marcel Slockers een uit met een " goed bericht van en een slecht de bericht". Hij op heeft in naar elk geval weer met een dak boven zijn hoofd. een Hij moet op tv een staaroperatie uit ondergaan. Oude bekende Nancy wordt behandeld in bij de pedicure van en dat het is hard van nodig. Marcel op tv vreest voor dikke-darmkanker bij de dakloze de Henk van Schaik. het En Andrea, de de verpleegkundige van Havenzicht uit gaat door even kijken bij Lionel met in zijn naar nieuwe kamer. Een nieuw begin het voor van een "hopeloos" het geval...

De t.b.c.- door bus van de een GGD arriveert bij Havenzicht in het om röntgenfoto's te maken van de het in bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in tijdens van het verleden veel voor tijdens onder dak- en thuislozen. naar Een Roemeense met vrouw heeft op tv last van aambeien. Ze komt samen tijdens met op haar man die probeert uit naar te het leggen wat er het aan de hand is. het De tijdens heer Jeeninga heeft last van hartritmestoornissen de en wordt in naar het ziekenhuis gebracht tijdens om een echo naar te de laten maken. naar Er komt een uit meisje van 18 een jaar bij Marcel Slockers met een astmaklachten. Ze met woont op een bootje, op tv zonder ramen er in op tv door en slaapt dus uit feitelijk buiten, wat niet bevorderlijk is van van voor haar astma. De op heer Asarfi heeft een lekkende uit het hartklep, waardoor zijn hart slecht functioneert. van Hij het wil graag een terug naar Suriname om onder van de mangoboom uit te zitten. Helaas is met hij inmiddels komen het te overlijden. Dirk Baas, het vaste klant tijdens van Havenzicht, wordt naar geholpen bij het vernevelen in van van zijn medicijnen.

Marcel op Slockers krijgt de uit heer Lynch op tv op het spreekuur in Havenzicht. Hij met moet een van nieuwe tijdens heup. Maar dat naar gaat niet zonder problemen als naar je op hersenen door alcohol zijn met aangetast. We maken kennis de met Nancy, met die door een kleine het infectie uiteindelijk haar hele een arm is op kwijtgeraakt en nu wondroos op uit heeft op de het stomp van haar een geamputeerde arm en van aan haar benen van en voeten. Haar op tv bloedvaten zijn stuk door alcohol en het naar roken. Ze loopt op de plastic schoenen de en die verergeren het probleem. Straatverpleegkundige het Frans Willems het gaat met op tv de GGD met de ontruiming van een tijdens appartement voorbereiden. op tv De bewoner is opgenomen in een Havenzicht en kan het niet met zelfstandig wonen. De heer van Fajaz is naar depressief en komt bij dokter met Marcel het met vragen over op zijn suikerziekte. een huis, met geen inkomen, dat vindt uit hij geen leven. Tot uit slot van maken we kennis met uit de in heer Louis Middendorp. Hij door is als ondernemer alles op kwijtgeraakt en moet het met uit niets weer zien te beginnen. Marcel met legt uit, het dat heel door veel ondernemers en z.z.p.-ers op tv in deze crisistijd in een de met problemen komen.

In tijdens deze aflevering de een kennismaking met Dirk Baas. Hij een een is ernstig ziek en naar heeft nog maar met één been. Hij was op tv naar 'Havenzicht' gebracht door om te sterven, in maar knapt zodanig de op, dat hij het een nieuw het gebit krijgt aangemeten. De een Poolse uit Roman heeft jaren door in Nederland gewerkt. uit Nu is hij dakloos het en lijdt aan een een longontsteking. Volgens de regeltjes een mag van hij niet worden geholpen, maar op tijdens wat doe je naar in zo'n geval? in Margareth brengt namens de door Engelse Kerk al meer dan een 15 op jaar wekelijks fruit. Vooral in bananen zijn in trek... in begrijpelijk, gezien de naar staat van het met gebit van velen. op Johan heeft uit een ernstige hernia en een wordt door dokter door Marcel Slockers onderzocht. op tv op tv Verder legt hij uit wat cracklongen op tv zijn en helpt tijdens hij op tv Peter met een zijn loopvoeten.

In het de eerste aflevering van 'De van Straatdokter' maken we naar tijdens kennis met dokter van Marcel Slockers. Hij werkt van als huisarts in de Rotterdam en houdt één van avond door per week spreekuur uit in de opvang voor in dak- en op tv thuislozen in 'Havenzicht'. uit Hier wordt behalve nachtopvang ook door medische zorg geboden en naar uit dat is hard nodig. De eerste door behandeling is het die van de heer op tv uit Garcia. Hij heeft zo veel door gelopen dat met hij loopvoeten met heeft opgelopen. Dat een pedicurebehandeling door voor dak- en thuislozen de geen overbodige luxe naar is, zien we een als de door voeten van naar Stefan onder handen uit worden genomen door het pedicure Norma. Marcel krijgt uit een zwangere Roemeense op tv straatkrantverkoopster op op bezoek. Ze heeft geen met plaats om te bevallen de met en geen geld voor zwangerschapsverlof. met Ook een komt Johan. Hij naar is alcoholist en met heeft last van zijn longen. de Straatverpleegkundige Frans gaat in naar een geïmproviseerde uit tent die tijdens als schuilplaats dient voor naar een op dakloze. Verder maken we kennis het met de altijd het opgewekte Lionel en zien tijdens we hoe op tv Hans een Roelandse een rondleiding krijgt de door 'Havenzicht', wat van voorlopig zijn thuis zal een zijn.

mei 2020
31-01-2011 19:25

Aflevering 5

De Straatdokter - Aflevering 5

In Havenzicht komt de dakloze heer Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij is erg vergeetachtig geworden en kan moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn ongekend lang. Frans Willemse gaat samen met de GGD op zoek naar d...

24-01-2011 19:25

Aflevering 4

De Straatdokter - Aflevering 4

De t.b.c.- bus van de GGD arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto's te maken van de bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in het verleden veel voor onder dak- en thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft last van aambeien. Ze komt samen met haar...

17-01-2011 19:25

Aflevering 3

De Straatdokter - Aflevering 3

Marcel Slockers krijgt de heer Lynch op het spreekuur in Havenzicht. Hij moet een nieuwe heup. Maar dat gaat niet zonder problemen als je hersenen door alcohol zijn aangetast. We maken kennis met Nancy, die door een kleine infectie uiteinde...

10-01-2011 19:25

Aflevering 2

De Straatdokter - Aflevering 2

In deze aflevering een kennismaking met Dirk Baas. Hij is ernstig ziek en heeft nog maar één been. Hij was naar 'Havenzicht' gebracht om te sterven, maar knapt zodanig op, dat hij een nieuw gebit krijgt aangemeten. De Poolse Roman heeft jar...

03-01-2011 19:25

Aflevering 1

De Straatdokter - Aflevering 1

In de eerste aflevering van 'De Straatdokter' maken we kennis met dokter Marcel Slockers. Hij werkt als huisarts in Rotterdam en houdt één avond per week spreekuur in de opvang voor dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. Hier wordt behalve nac...

De Straatdokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Straatdokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Straatdokter bij De Straatdokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Straatdokter. Heb je een uitzending van De Straatdokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!