Programma gemist?

In het Havenzicht komt de dakloze heer een van Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij naar is erg met vergeetachtig geworden en kan de moeilijk lopen in door zijn alcoholgebruik. in Zijn een teennagels zijn ongekend lang. tijdens Frans Willemse gaat samen met met uit de GGD op zoek naar de de in Poolse Roman. Hij ligt onder een het op tv brug te slapen. Hulp het bieden mogen ze niet, hooguit een proberen in hem over van te halen terug een te keren naar Polen. Hij kan met ook wachten tot door hij het genoeg bekeuringen heeft een zodat hij een tijdje tijdens de gevangenis ingaat. op De politie een blijft namelijk maar bekeuringen op tv uitdelen. Lionel komt bij op tv uit dokter Marcel Slockers met de een " goed op tv bericht en uit een slecht bericht". tijdens Hij heeft in elk geval op weer een dak boven op tv op zijn hoofd. Hij moet het een staaroperatie ondergaan. Oude naar bekende Nancy wordt een behandeld op tv bij de pedicure en op tv dat is hard de nodig. Marcel vreest op tv voor dikke-darmkanker bij de dakloze naar Henk in van Schaik. En Andrea, uit de uit verpleegkundige van Havenzicht van gaat even kijken bij Lionel in uit zijn nieuwe op tv kamer. Een nieuw begin tijdens voor een op "hopeloos" naar geval...

De in t.b.c.- bus van de GGD de arriveert een bij Havenzicht om röntgenfoto's te op tv maken van met de bewoners van op Havenzicht. T.b.c. uit kwam in het op tv verleden veel de voor onder dak- en thuislozen. naar Een Roemeense van vrouw heeft last van door aambeien. Ze komt uit samen met haar door man die tijdens probeert uit met te leggen wat er aan de van hand naar is. De heer naar Jeeninga heeft last van hartritmestoornissen de en in wordt naar het ziekenhuis van gebracht om een door echo het te laten maken. Er komt een door meisje van tijdens 18 jaar bij Marcel het uit Slockers met astmaklachten. tijdens Ze woont op een naar bootje, zonder ramen het er in en slaapt dus een tijdens feitelijk buiten, wat het niet bevorderlijk is voor haar uit astma. De heer Asarfi tijdens heeft een met lekkende hartklep, het waardoor zijn op tv hart slecht functioneert. Hij wil graag op tv door terug naar Suriname om onder de in door mangoboom te zitten. uit Helaas is hij inmiddels komen te op tv de overlijden. Dirk Baas, vaste door klant van van Havenzicht, wordt geholpen in bij het vernevelen van de zijn medicijnen.

Marcel de Slockers krijgt van de heer Lynch op het spreekuur op in Havenzicht. Hij tijdens moet een van nieuwe heup. Maar dat op tv gaat niet in zonder problemen als de je hersenen door door alcohol op tv zijn aangetast. We maken kennis met van Nancy, naar die door een kleine op tv infectie uiteindelijk haar hele met op arm is kwijtgeraakt en van nu wondroos heeft op het de stomp van naar haar geamputeerde met arm en aan haar het benen en voeten. Haar tijdens bloedvaten zijn op stuk door alcohol de en uit roken. Ze loopt op plastic het schoenen en tijdens die verergeren het probleem. Straatverpleegkundige de Frans het Willems gaat het met de GGD de op tv ontruiming van een een appartement voorbereiden. door De bewoner is opgenomen in in Havenzicht en van kan niet zelfstandig uit wonen. De een heer Fajaz is depressief en het komt bij in dokter Marcel met vragen over in zijn suikerziekte. een naar huis, geen door inkomen, dat in vindt hij de geen leven. Tot slot tijdens maken we kennis uit met de heer Louis Middendorp. tijdens op Hij is als ondernemer alles kwijtgeraakt naar en de moet met niets weer zien op te beginnen. Marcel uit legt uit, dat door heel veel het ondernemers in en z.z.p.-ers in deze crisistijd in de het de problemen komen.

In deze aflevering van een naar kennismaking met Dirk een Baas. Hij is de ernstig ziek uit en heeft nog maar één van been. Hij was uit naar 'Havenzicht' gebracht om op tv te sterven, maar op knapt zodanig op, de van dat hij een uit nieuw gebit krijgt aangemeten. door De Poolse op tv Roman heeft jaren in Nederland gewerkt. een Nu in is hij dakloos en op lijdt aan een longontsteking. de Volgens de naar regeltjes mag in hij niet worden op tv geholpen, maar wat doe je van naar in zo'n geval? tijdens Margareth brengt namens de een Engelse Kerk al de meer dan op tv 15 jaar wekelijks in fruit. Vooral bananen zijn tijdens in trek... begrijpelijk, door gezien de staat van het de gebit van velen. van op Johan heeft een ernstige hernia en de wordt door dokter het Marcel een Slockers onderzocht. tijdens Verder legt hij uit in wat cracklongen van zijn en helpt van hij Peter met zijn van loopvoeten.

In de eerste in met aflevering van 'De naar Straatdokter' maken we met kennis met dokter Marcel Slockers. Hij een werkt als door huisarts in Rotterdam het en houdt één avond tijdens met per week spreekuur in de van opvang met voor dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. op naar Hier wordt behalve met nachtopvang ook medische zorg geboden en de dat is hard door nodig. De eerste van behandeling is die met van de de heer Garcia. op Hij heeft zo uit veel gelopen dat op tv hij loopvoeten het heeft opgelopen. Dat een uit pedicurebehandeling voor dak- de en thuislozen op geen overbodige luxe is, zien we tijdens als op de voeten van Stefan onder in handen worden met genomen door van pedicure Norma. Marcel krijgt een in zwangere de Roemeense straatkrantverkoopster op op tv bezoek. Ze tijdens heeft geen plaats om door te bevallen en geen het geld voor zwangerschapsverlof. met Ook komt Johan. het Hij is alcoholist en een heeft het last van zijn longen. Straatverpleegkundige een een Frans gaat naar een geïmproviseerde tent op tv die op als schuilplaats dient voor met een dakloze. naar Verder maken we kennis met een de altijd opgewekte door Lionel en zien op tv we hoe Hans tijdens de Roelandse een rondleiding krijgt de door 'Havenzicht', op tv wat voorlopig zijn thuis zal naar zijn.

september 2021
31-01-2011 19:25

Aflevering 5

De Straatdokter - Aflevering 5

In Havenzicht komt de dakloze heer Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij is erg vergeetachtig geworden en kan moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn ongekend lang. Frans Willemse gaat samen met de GGD op zoek naar d...

24-01-2011 19:25

Aflevering 4

De Straatdokter - Aflevering 4

De t.b.c.- bus van de GGD arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto's te maken van de bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in het verleden veel voor onder dak- en thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft last van aambeien. Ze komt samen met haar...

17-01-2011 19:25

Aflevering 3

De Straatdokter - Aflevering 3

Marcel Slockers krijgt de heer Lynch op het spreekuur in Havenzicht. Hij moet een nieuwe heup. Maar dat gaat niet zonder problemen als je hersenen door alcohol zijn aangetast. We maken kennis met Nancy, die door een kleine infectie uiteinde...

10-01-2011 19:25

Aflevering 2

De Straatdokter - Aflevering 2

In deze aflevering een kennismaking met Dirk Baas. Hij is ernstig ziek en heeft nog maar één been. Hij was naar 'Havenzicht' gebracht om te sterven, maar knapt zodanig op, dat hij een nieuw gebit krijgt aangemeten. De Poolse Roman heeft jar...

03-01-2011 19:25

Aflevering 1

De Straatdokter - Aflevering 1

In de eerste aflevering van 'De Straatdokter' maken we kennis met dokter Marcel Slockers. Hij werkt als huisarts in Rotterdam en houdt één avond per week spreekuur in de opvang voor dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. Hier wordt behalve nac...

De Straatdokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Straatdokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Straatdokter bij De Straatdokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Straatdokter. Heb je een uitzending van De Straatdokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!