Programma gemist?

In tijdens Havenzicht komt de dakloze heer op Kalidin met bij dokter Marcel Slockers. met Hij is erg vergeetachtig van geworden van en kan op moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn op een teennagels zijn ongekend lang. het Frans Willemse gaat samen met in de GGD door op op zoek naar de uit Poolse Roman. Hij naar ligt onder een brug de te slapen. Hulp bieden mogen een van ze niet, hooguit proberen hem over het te tijdens halen terug te op keren naar Polen. Hij op kan door ook wachten tot hij van genoeg bekeuringen het heeft zodat hij op een tijdje de gevangenis ingaat. uit De door politie blijft namelijk een maar bekeuringen uitdelen. Lionel komt bij de dokter Marcel de Slockers met een " uit goed bericht in en door een slecht bericht". Hij heeft het in elk geval weer tijdens een met dak boven op zijn hoofd. Hij het moet een staaroperatie ondergaan. Oude bekende op tv Nancy in wordt behandeld bij de pedicure uit en op dat is hard nodig. van Marcel met vreest voor dikke-darmkanker bij naar de dakloze Henk van in Schaik. met En Andrea, de verpleegkundige van Havenzicht de gaat op even kijken bij Lionel in door een zijn nieuwe kamer. Een nieuw een begin voor een "hopeloos" door de geval...

De van t.b.c.- bus tijdens van de GGD het arriveert bij Havenzicht om op tv röntgenfoto's te in maken van de bewoners van Havenzicht. naar T.b.c. kwam in naar het verleden het veel voor onder dak- in en uit thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft in last van naar aambeien. Ze komt in samen op met haar man die probeert van uit te leggen wat op tv er aan de op tv hand uit is. De heer de Jeeninga heeft last van de hartritmestoornissen op tv en wordt naar uit het ziekenhuis gebracht om door een echo te laten uit maken. Er van komt een meisje van naar 18 jaar bij naar Marcel met Slockers met astmaklachten. Ze woont op op een bootje, een zonder de ramen er in de en slaapt dus feitelijk buiten, wat de de niet bevorderlijk is naar voor haar astma. De in heer Asarfi heeft een lekkende in hartklep, een waardoor zijn het hart slecht functioneert. Hij wil op tv graag terug naar het Suriname om naar onder de mangoboom te met zitten. Helaas is in hij met inmiddels komen te uit overlijden. Dirk Baas, vaste klant met van Havenzicht, op wordt geholpen bij het vernevelen in van zijn een medicijnen.

Marcel tijdens Slockers krijgt de heer Lynch met op het een spreekuur een in Havenzicht. Hij moet een uit nieuwe heup. de Maar dat gaat naar niet zonder de problemen als je hersenen een door alcohol naar zijn aangetast. We uit maken kennis met Nancy, met die door een kleine infectie een met uiteindelijk haar hele arm is van kwijtgeraakt op en nu wondroos heeft op tv op de stomp van met haar het geamputeerde arm en aan haar benen op tv en voeten. Haar de bloedvaten zijn uit stuk door alcohol en van roken. Ze het loopt op plastic het schoenen en die door verergeren uit het probleem. Straatverpleegkundige Frans Willems gaat een met de GGD op de ontruiming van op een appartement voorbereiden. met van De bewoner is opgenomen uit in Havenzicht en kan tijdens niet zelfstandig op wonen. De een heer Fajaz is depressief en van komt bij dokter van Marcel met vragen over de zijn suikerziekte. een een huis, geen inkomen, de de dat vindt hij met geen leven. Tot slot maken met we kennis met in de heer uit Louis Middendorp. de Hij is als ondernemer naar alles kwijtgeraakt en moet met een niets op tv weer zien te beginnen. op tv Marcel een legt uit, dat heel veel ondernemers tijdens een en z.z.p.-ers in deze op tv crisistijd in van de problemen komen.

In deze het aflevering een van kennismaking met Dirk Baas. naar Hij is ernstig uit ziek en door heeft nog met maar één been. Hij was een naar 'Havenzicht' gebracht het om uit te sterven, maar knapt zodanig op, op dat hij door een nieuw gebit op tv krijgt aangemeten. De door Poolse Roman heeft jaren de in Nederland op gewerkt. Nu een is hij dakloos en het lijdt aan een van longontsteking. Volgens in de regeltjes mag hij naar niet uit worden geholpen, maar wat doe een je in zo'n van geval? Margareth brengt namens van de Engelse Kerk tijdens al met meer dan 15 op tv jaar wekelijks fruit. Vooral een bananen tijdens zijn in trek... begrijpelijk, gezien de met de staat van het gebit van de velen. Johan de heeft een uit ernstige hernia en wordt door dokter in Marcel met Slockers onderzocht. Verder legt hij tijdens het uit wat cracklongen met zijn en helpt hij op tv Peter met zijn tijdens loopvoeten.

In de uit eerste aflevering op tv van 'De naar Straatdokter' maken we kennis met in dokter Marcel Slockers. Hij met werkt als door huisarts in op tv Rotterdam en houdt één met avond met per week spreekuur in door de opvang van voor dak- en in thuislozen in 'Havenzicht'. door Hier wordt behalve nachtopvang ook medische naar met zorg geboden en een dat is hard de nodig. De eerste behandeling is de die van de de heer op Garcia. Hij heeft zo veel het gelopen door dat hij loopvoeten heeft opgelopen. van Dat een pedicurebehandeling door voor dak- en het thuislozen geen overbodige op luxe is, in zien we op tv als de voeten van door Stefan onder uit handen worden genomen in door pedicure Norma. Marcel krijgt een door zwangere uit Roemeense straatkrantverkoopster op naar bezoek. Ze heeft geen van plaats om te het bevallen en geen geld uit voor zwangerschapsverlof. op Ook komt op Johan. Hij is alcoholist en naar naar heeft last van door zijn longen. Straatverpleegkundige Frans uit gaat naar een uit geïmproviseerde tent die op tv als schuilplaats dient op tv voor een dakloze. Verder maken op we kennis met naar de altijd door opgewekte Lionel en de zien op tv we hoe Hans Roelandse een het rondleiding krijgt door 'Havenzicht', uit wat voorlopig tijdens zijn thuis zal op zijn.

september 2020
31-01-2011 19:25

Aflevering 5

De Straatdokter - Aflevering 5

In Havenzicht komt de dakloze heer Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij is erg vergeetachtig geworden en kan moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn ongekend lang. Frans Willemse gaat samen met de GGD op zoek naar d...

24-01-2011 19:25

Aflevering 4

De Straatdokter - Aflevering 4

De t.b.c.- bus van de GGD arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto's te maken van de bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in het verleden veel voor onder dak- en thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft last van aambeien. Ze komt samen met haar...

17-01-2011 19:25

Aflevering 3

De Straatdokter - Aflevering 3

Marcel Slockers krijgt de heer Lynch op het spreekuur in Havenzicht. Hij moet een nieuwe heup. Maar dat gaat niet zonder problemen als je hersenen door alcohol zijn aangetast. We maken kennis met Nancy, die door een kleine infectie uiteinde...

10-01-2011 19:25

Aflevering 2

De Straatdokter - Aflevering 2

In deze aflevering een kennismaking met Dirk Baas. Hij is ernstig ziek en heeft nog maar één been. Hij was naar 'Havenzicht' gebracht om te sterven, maar knapt zodanig op, dat hij een nieuw gebit krijgt aangemeten. De Poolse Roman heeft jar...

03-01-2011 19:25

Aflevering 1

De Straatdokter - Aflevering 1

In de eerste aflevering van 'De Straatdokter' maken we kennis met dokter Marcel Slockers. Hij werkt als huisarts in Rotterdam en houdt één avond per week spreekuur in de opvang voor dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. Hier wordt behalve nac...

De Straatdokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Straatdokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Straatdokter bij De Straatdokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Straatdokter. Heb je een uitzending van De Straatdokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!