Programma gemist?

In Havenzicht de komt de dakloze heer op Kalidin in bij dokter Marcel Slockers. van Hij is van erg vergeetachtig geworden en naar kan moeilijk op lopen door zijn alcoholgebruik. tijdens Zijn teennagels zijn ongekend van lang. Frans uit Willemse gaat de samen met de GGD op uit zoek naar naar de op Poolse Roman. Hij ligt onder het een op tv brug te slapen. Hulp bieden tijdens mogen ze niet, op tv hooguit proberen hem over op tv te door halen terug te keren tijdens naar Polen. Hij kan op tv ook wachten de tot hij genoeg op bekeuringen met heeft zodat hij een tijdje de op tv met gevangenis ingaat. De politie met blijft namelijk maar bekeuringen uitdelen. een Lionel een komt bij dokter van Marcel Slockers het met een " goed het bericht en uit een slecht bericht". Hij heeft in uit naar elk geval weer een dak op tv boven op tv zijn hoofd. Hij moet op een staaroperatie ondergaan. Oude bekende in op tv Nancy wordt behandeld door bij de pedicure en dat is van hard naar nodig. Marcel uit vreest voor dikke-darmkanker bij de dakloze de Henk van uit Schaik. En Andrea, de in verpleegkundige tijdens van Havenzicht het gaat even kijken bij een Lionel in zijn nieuwe de kamer. Een nieuw uit begin voor een "hopeloos" naar uit geval...

De in t.b.c.- bus het van de GGD arriveert in bij Havenzicht om röntgenfoto's te met maken een van de bewoners uit van Havenzicht. de T.b.c. kwam in het op verleden veel voor onder dak- een en thuislozen. op tv Een Roemeense een vrouw heeft last in van aambeien. Ze het komt samen een met haar man op die probeert uit het te leggen wat van er aan de hand naar is. De heer Jeeninga in heeft last van hartritmestoornissen naar en wordt naar de het ziekenhuis gebracht naar om naar een echo te laten naar maken. Er komt met een meisje van 18 op jaar bij Marcel met Slockers met astmaklachten. door Ze het woont op een bootje, zonder uit ramen door er in en in slaapt dus feitelijk de buiten, wat niet bevorderlijk de is naar voor haar astma. De op tv heer Asarfi het heeft een lekkende hartklep, waardoor door zijn het hart slecht functioneert. Hij wil een graag terug van naar Suriname op tv om onder de mangoboom te uit zitten. Helaas is van hij inmiddels komen het te overlijden. Dirk Baas, op tv vaste het klant van Havenzicht, van wordt geholpen een bij het vernevelen tijdens van zijn medicijnen.

Marcel naar Slockers krijgt de heer Lynch door op op het spreekuur in Havenzicht. Hij in moet een nieuwe van het heup. Maar dat op gaat niet zonder problemen als je met hersenen door uit alcohol zijn aangetast. We in maken kennis tijdens met Nancy, die door het een kleine van infectie van uiteindelijk haar hele arm naar is kwijtgeraakt en nu met wondroos heeft door op de stomp van haar op tv geamputeerde arm en een van aan haar benen op en voeten. Haar bloedvaten het zijn stuk door alcohol in en roken. uit Ze loopt op uit plastic schoenen en met die verergeren het probleem. de Straatverpleegkundige Frans op Willems gaat de met de GGD de ontruiming in van een op appartement voorbereiden. De op tv bewoner is opgenomen het in Havenzicht en kan niet uit zelfstandig van wonen. De heer Fajaz is op tv depressief uit en komt bij dokter naar Marcel met vragen het over zijn in suikerziekte. een huis, geen het inkomen, dat vindt een hij geen leven. Tot op uit slot maken we kennis met de met heer Louis van Middendorp. Hij tijdens is als het ondernemer alles kwijtgeraakt en moet met een niets weer naar zien te beginnen. uit Marcel legt uit, de dat heel met veel ondernemers en de z.z.p.-ers in deze crisistijd naar in uit de problemen komen.

In deze aflevering de een kennismaking met van Dirk Baas. de Hij is naar ernstig ziek en de heeft nog uit maar één been. Hij was een naar 'Havenzicht' gebracht om op te sterven, maar tijdens knapt zodanig op op, op dat hij een nieuw de gebit krijgt aangemeten. naar De Poolse Roman door heeft jaren in op tv Nederland gewerkt. Nu is hij in tijdens dakloos en lijdt aan een naar longontsteking. Volgens tijdens de regeltjes van mag hij niet worden geholpen, tijdens maar een wat doe je in zo'n geval? de op tv Margareth brengt namens de de Engelse Kerk naar al meer dan 15 jaar een wekelijks fruit. Vooral op bananen zijn de in trek... begrijpelijk, gezien de van in staat van het door gebit van velen. Johan heeft met een ernstige hernia en van wordt door door dokter Marcel Slockers onderzocht. een Verder legt op hij uit wat cracklongen uit door zijn en helpt met hij Peter met zijn van loopvoeten.

In met de eerste aflevering van de 'De Straatdokter' maken we door kennis uit met dokter op Marcel Slockers. Hij werkt als huisarts naar in met Rotterdam en op houdt één avond per week de spreekuur in de op opvang voor met dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. van de Hier wordt behalve nachtopvang ook medische van van zorg geboden en dat is hard een nodig. tijdens De eerste behandeling is de die van de heer naar Garcia. Hij de heeft zo veel de gelopen dat hij loopvoeten op tv door heeft opgelopen. Dat een pedicurebehandeling het voor dak- uit en thuislozen door geen overbodige luxe van is, zien we naar als de voeten van Stefan uit onder de handen worden genomen door op pedicure Norma. Marcel krijgt met een zwangere Roemeense met straatkrantverkoopster op tijdens bezoek. Ze heeft geen uit plaats om te op bevallen en door geen geld voor zwangerschapsverlof. op Ook komt Johan. tijdens Hij is alcoholist en de heeft last van van zijn uit longen. Straatverpleegkundige Frans een gaat naar een geïmproviseerde op tv tent die als schuilplaats op dient de voor een dakloze. Verder van maken we een kennis met de altijd opgewekte naar Lionel en zien op tv we hoe op tv Hans Roelandse een het rondleiding krijgt naar door 'Havenzicht', wat voorlopig zijn het een thuis zal zijn.

juni 2021
31-01-2011 19:25

Aflevering 5

De Straatdokter - Aflevering 5

In Havenzicht komt de dakloze heer Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij is erg vergeetachtig geworden en kan moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn ongekend lang. Frans Willemse gaat samen met de GGD op zoek naar d...

24-01-2011 19:25

Aflevering 4

De Straatdokter - Aflevering 4

De t.b.c.- bus van de GGD arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto's te maken van de bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in het verleden veel voor onder dak- en thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft last van aambeien. Ze komt samen met haar...

17-01-2011 19:25

Aflevering 3

De Straatdokter - Aflevering 3

Marcel Slockers krijgt de heer Lynch op het spreekuur in Havenzicht. Hij moet een nieuwe heup. Maar dat gaat niet zonder problemen als je hersenen door alcohol zijn aangetast. We maken kennis met Nancy, die door een kleine infectie uiteinde...

10-01-2011 19:25

Aflevering 2

De Straatdokter - Aflevering 2

In deze aflevering een kennismaking met Dirk Baas. Hij is ernstig ziek en heeft nog maar één been. Hij was naar 'Havenzicht' gebracht om te sterven, maar knapt zodanig op, dat hij een nieuw gebit krijgt aangemeten. De Poolse Roman heeft jar...

03-01-2011 19:25

Aflevering 1

De Straatdokter - Aflevering 1

In de eerste aflevering van 'De Straatdokter' maken we kennis met dokter Marcel Slockers. Hij werkt als huisarts in Rotterdam en houdt één avond per week spreekuur in de opvang voor dak- en thuislozen in 'Havenzicht'. Hier wordt behalve nac...

De Straatdokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Straatdokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Straatdokter bij De Straatdokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Straatdokter. Heb je een uitzending van De Straatdokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Straatdokter gemist

Straatdokter Marcel Slockers zet zich al 27 jaar in voor de talloze daklozen, verslaafden, prostituees en illegalen inRotterdam. Met enthousiasme én een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Uitzending gemist van De Straatdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Straatdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-01-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!