Programma gemist?

Deense, Zweedse op (DK, S) uit Misdaadfilm uit 2009 van Daniel een op Alfredson. Met: Noomi op Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth op tv Salander wordt van gezocht voor moord en in van de media afgeschilderd een als een met psychopaat, moordenaar en satanist. van Alleen Blomkvist in is overtuigd van haar een onschuld. Hij ontdekt tijdens de relatie een tussen de door vrouwenhandel, het verleden van Salander het en de op Zweedse veiligheidsdienst, een en wil daarover van in zijn in blad Millennium publiceren. van Maar daarvoor heeft hij de een hulp van Lisbeth in nodig en die een vertrouwt niemand meer, zeker met Blomkvist niet, die uit haar als enige uit veel te de goed kent. op tv Uiteindelijk moet ze voor de op rechtbank verschijnen. uit Zal het recht op tv zegevieren?

Deense, in Zweedse (DK, het S) Misdaadfilm uit een 2010 van Daniel Alfredson. op tv Met: Noomi Rapace, Michael uit Nyqvist e.a. van Lisbeth Salander heeft een zware op tv aanslag overleefd en het het wordt in kritieke toestand uit naar het ziekenhuis gebracht, in net als de op man die verantwoordelijk is naar uit voor haar duistere, pijnlijke verleden: tijdens Alexander Zalachenko. door Lisbeth wordt nog altijd op verdacht naar van drie moorden en in van de media wordt op tv ze een afgeschilderd als een psychopatische moordenaar. naar Alleen uit Mikael Blomkvist is overtuigd van haar het met onschuld en hoewel Lisbeth hem het niet wil zien, de springt hij naar voor haar in de bres. tijdens Blomkvist ontdekt met de relatie tussen de naar naar vrouwenhandel, Salanders verleden en de uit Zweedse veiligheidsdienst en wil met daarover op publiceren.

Deense, een Zweedse (DK, S) Misdaadfilm met uit 2010 van van Daniel Alfredson. van Met: Noomi Rapace, Michael op Nyqvist e.a. de Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist naar en Lisbeth Salander. Hij van is een een charmante man en een de de kritische journalist van het middelbare leeftijd, uitgever van van het beroemde en op tv beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een door een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw op tv het met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos op tv én ze is uit een computerhacker uit van wereldklasse. Drie in moorden, één avond. op De in slachtoffers zijn twee door journalisten die voor Millennium tijdens werkten aan een publicatie over op naar mensensmokkel, en Nils Bjurman, tijdens de voogd van Lisbeth Salander. een Op het moordwapen op worden op de vingerafdrukken aangetroffen op van Lisbeth. naar Het hele politieapparaat komt in van beweging, maar Lisbeth een is onvindbaar. op tv Blomkvist, overtuigd van door Lisbeths onschuld, gaat naar langzamerhand een verband tijdens zien tussen de drievoudige de moord en het artikel de in een wording over vrouwenhandel. Dan het wordt een vriendin van op tv Lisbeth ontvoerd door van een motorbende. uit Salander laat het van aankomen met op een bloedige confrontatie met de een onzichtbare bendeleider, Zala, op tv een bekende met uit haar van verleden...

Deense, de Zweedse (DK, S) op Misdaadfilm uit 2010 van in Daniel in Alfredson. Met: Noomi Rapace, door Michael Nyqvist tijdens e.a. Sinds het onderzoek naar het de zaak Vanger is tijdens op een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, een met jonge op journalist bij op tv Millennium, bereidt een artikel voor op over prostitutie van en mensenhandel in Zweden. Maar op tv voor het hij het stuk kan publiceren, de wordt op hij samen met zijn op vriendin doodgeschoten. de Op het op moordwapen staan vingerafdrukken van Lisbeth naar Salander. Haar naar voogd Nils Erik Bjurman, Lisbeth de wordt juridisch als door emotioneel onbekwaam beschouwd, op tv door is kort daarvoor met hetzelfde met wapen naar vermoord. Lisbeth is dan ook op tv de het hoofdverdachte en de politie zit haar uit op de hielen. uit naar Mikael Blomkvist gelooft zijn van oren niet op tv wanneer hij verneemt dat tijdens zijn onderzoekspartner in de op tv zaak Vanger van nu zelf het van moord wordt beschuldigd. Commissaris Jan met Bublanski het waarschuwt Mikael zich niet met met de zaak te op uit bemoeien. Maar de journalist blijft uit geloven in Lisbeths een onschuld met en probeert haar te uit vinden voor ze door een de politie wordt door opgepakt.

Deense, Zweedse (DK, het naar S) Misdaadfilm uit door 2010 van Daniel naar Alfredson, Niels Opley. Met: op tv Noomi Rapace, Michael Nyqvist uit e.a. Journalist Mikael de Blomkvist en een computerhacker Lisbeth door Salander gaan verder op zoek naar naar wat op tv er is gebeurd uit met Harriet Vanger, die met 40 een jaar geleden op naar zestienjarige leeftijd verdwenen in is.

Deense, tijdens Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit op tv op tv 2010 van Daniel een Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, naar Michael Nyqvist e.a. een Mikael Blomkvist het is een kritische onderzoeksjournalist op tv van van het tijdschrift op tv Millennium. Hij is tijdelijk op met non-actief tijdens gesteld na een veroordeling wegens laster naar het tegen een Zweedse industrieel. Hij van gaat dan ook uit graag in op met het verzoek van het de rijke zakenman op tv Henrik Vanger met om diens uit familiegeschiedenis te schrijven. Mikael ontdekt al door uit snel dat de familiekroniek eigenlijk op tv maar een een excuus is om hem uit te van laten onderzoeken wat met er gebeurd is naar met Vangers nicht tijdens Harriet, die 40 jaar geleden door verdwenen door is.

juni 2021
08-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2009 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander wordt gezocht voor moord en in de media afgeschilderd als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist i...

07-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander heeft een zware aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, net als de man die ver...

06-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, ...

05-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Sinds het onderzoek naar de zaak Vanger is een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, een jonge journalist bij Millennium, bereidt een art...

04-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Journalist Mikael Blomkvist en computerhacker Lisbeth Salander gaan verder op zoek naar wat er is gebeurd met Harriet Va...

03-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Mikael Blomkvist is een kritische onderzoeksjournalist van het tijdschrift Millennium. Hij is tijdelijk op non-actief ge...

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Millennium trilogie bij KRO Detectives: Millennium trilogie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Millennium trilogie. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist

Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist onderzoekt de verdwijning van het nichtje van een rijke zakenman 40 jaar geleden. De 25-jarige superintelligente computerhacker Lisbeth Salander zoekt contact met hem en samen gaan ze op onderzoek uit. Na de oplossing hiervan wordt een jonge journalist die een artikel voorbereidt over prostitutie en mensenhandel in Zweden samen met zijn vriendin vermoord. Alles wijst in de richting van Lisbeth Salander, zeker ook als haar voogd kort daarvoor met hetzelfde wapen vermoord lijkt te zijn. Alleen journalist Mikael Blomkvist is overtuigd van haar onschuld, de rest van de wereld is tegen haar. Hoe redt ze zich hier nog uit?

Uitzending gemist van KRO Detectives: Millennium trilogie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Millennium trilogie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-01-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!