Programma gemist?

Deense, op Zweedse (DK, S) Misdaadfilm met uit 2009 van Daniel met Alfredson. Met: Noomi het Rapace, door Michael Nyqvist naar e.a. Lisbeth Salander wordt gezocht voor tijdens een moord en in de media tijdens afgeschilderd op tv als een psychopaat, moordenaar de en satanist. Alleen Blomkvist door is naar overtuigd van haar de onschuld. Hij ontdekt een de relatie tussen de vrouwenhandel, een het op tv verleden van Salander tijdens en de Zweedse veiligheidsdienst, en wil met daarover in zijn door in blad Millennium publiceren. Maar daarvoor heeft een het hij de hulp tijdens van Lisbeth nodig en die vertrouwt naar niemand meer, zeker van Blomkvist in niet, die haar als enige met door veel te goed kent. door Uiteindelijk moet ze voor de tijdens rechtbank verschijnen. Zal in het recht een zegevieren?

Deense, naar Zweedse (DK, op tv S) Misdaadfilm uit tijdens 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi een Rapace, Michael Nyqvist het e.a. Lisbeth Salander op tv op heeft een zware aanslag overleefd en een wordt in kritieke in toestand naar het de ziekenhuis gebracht, net uit als op tv de man die verantwoordelijk op is voor haar duistere, op pijnlijke verleden: Alexander het Zalachenko. Lisbeth in wordt nog altijd het verdacht van drie uit moorden en een in de media wordt ze een afgeschilderd een als een met psychopatische moordenaar. Alleen Mikael Blomkvist is naar overtuigd van haar op tv onschuld en hoewel door Lisbeth hem tijdens niet wil zien, springt het hij het voor haar in de bres. op tv Blomkvist ontdekt de tijdens met relatie tussen de in vrouwenhandel, Salanders verleden en de Zweedse tijdens in veiligheidsdienst en wil daarover op publiceren.

Deense, op tv Zweedse (DK, met S) Misdaadfilm uit 2010 van naar Daniel Alfredson. Met: op Noomi Rapace, het Michael Nyqvist e.a. op Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist met en Lisbeth met Salander. Hij is een charmante het man en uit een tijdens kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever de van het tijdens beroemde de en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is met een jonge, gecompliceerde, door uiterst intelligente uit vrouw door met zwartgeverfd haar, op tv piercings en tattoos én ze in is een computerhacker van met wereldklasse. Drie moorden, met tijdens één avond. De van slachtoffers zijn twee journalisten die een voor Millennium werkten aan op tv een in publicatie over een mensensmokkel, en Nils het Bjurman, de voogd van Lisbeth met Salander. Op het moordwapen op tv worden naar de vingerafdrukken in aangetroffen van Lisbeth. in Het hele politieapparaat komt door in beweging, met maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd in van Lisbeths in onschuld, met gaat langzamerhand een verband met zien tussen uit de drievoudige moord en het artikel de in wording over uit vrouwenhandel. Dan in wordt op een vriendin van de Lisbeth ontvoerd door een motorbende. het Salander laat het uit aankomen op een een bloedige confrontatie het met de onzichtbare bendeleider, Zala, uit een van bekende uit haar een verleden...

Deense, Zweedse uit (DK, S) uit Misdaadfilm uit 2010 van Daniel in Alfredson. Met: Noomi in Rapace, Michael Nyqvist met uit e.a. Sinds het onderzoek naar op de zaak Vanger door is een jaar naar voorbijgegaan. Dag Svensson, een tijdens jonge journalist op bij Millennium, een bereidt een artikel voor over naar prostitutie en een mensenhandel in in Zweden. Maar voor hij het op stuk door kan publiceren, wordt hij uit samen met zijn op vriendin doodgeschoten. Op in het naar moordwapen staan vingerafdrukken van met Lisbeth Salander. Haar voogd met Nils op Erik Bjurman, Lisbeth wordt in juridisch als emotioneel door onbekwaam beschouwd, naar is kort daarvoor met naar hetzelfde wapen van vermoord. Lisbeth is naar dan ook de het hoofdverdachte en de politie zit haar uit op een de hielen. Mikael Blomkvist de gelooft zijn oren niet de met wanneer hij verneemt dat een zijn onderzoekspartner van in de zaak Vanger tijdens nu zelf van moord wordt op tv naar beschuldigd. Commissaris Jan Bublanski waarschuwt op tv Mikael zich niet met tijdens de de zaak te bemoeien. Maar een de journalist door blijft geloven in in Lisbeths onschuld en van probeert haar te vinden voor naar ze door de de politie wordt een opgepakt.

Deense, van Zweedse (DK, S) Misdaadfilm de uit 2010 van het Daniel Alfredson, Niels Opley. van Met: het Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. de het Journalist Mikael Blomkvist en met computerhacker Lisbeth Salander het gaan verder op het zoek naar op tv wat er is op tv gebeurd met Harriet Vanger, met die 40 jaar op geleden op zestienjarige leeftijd verdwenen door op is.

Deense, de Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit tijdens uit 2010 van Daniel Alfredson, de Niels Opley. uit Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. door op tv Mikael Blomkvist is een kritische onderzoeksjournalist tijdens het van het tijdschrift Millennium. Hij is uit tijdelijk met op non-actief gesteld na een op tv veroordeling wegens laster naar tegen het een Zweedse industrieel. Hij op gaat dan tijdens ook graag in op op het verzoek op van de rijke zakenman Henrik op het Vanger om diens familiegeschiedenis te naar schrijven. Mikael ontdekt het al snel dat op de familiekroniek eigenlijk op maar op een excuus is om hem te van het laten onderzoeken wat er in gebeurd is met Vangers nicht in Harriet, die 40 in jaar geleden verdwenen tijdens met is.

juli 2020
08-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2009 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander wordt gezocht voor moord en in de media afgeschilderd als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist i...

07-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander heeft een zware aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, net als de man die ver...

06-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, ...

05-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Sinds het onderzoek naar de zaak Vanger is een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, een jonge journalist bij Millennium, bereidt een art...

04-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Journalist Mikael Blomkvist en computerhacker Lisbeth Salander gaan verder op zoek naar wat er is gebeurd met Harriet Va...

03-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Mikael Blomkvist is een kritische onderzoeksjournalist van het tijdschrift Millennium. Hij is tijdelijk op non-actief ge...

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Millennium trilogie bij KRO Detectives: Millennium trilogie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Millennium trilogie. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist

Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist onderzoekt de verdwijning van het nichtje van een rijke zakenman 40 jaar geleden. De 25-jarige superintelligente computerhacker Lisbeth Salander zoekt contact met hem en samen gaan ze op onderzoek uit. Na de oplossing hiervan wordt een jonge journalist die een artikel voorbereidt over prostitutie en mensenhandel in Zweden samen met zijn vriendin vermoord. Alles wijst in de richting van Lisbeth Salander, zeker ook als haar voogd kort daarvoor met hetzelfde wapen vermoord lijkt te zijn. Alleen journalist Mikael Blomkvist is overtuigd van haar onschuld, de rest van de wereld is tegen haar. Hoe redt ze zich hier nog uit?

Uitzending gemist van KRO Detectives: Millennium trilogie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Millennium trilogie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-01-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!