Programma gemist?

Deense, Zweedse (DK, het S) Misdaadfilm op uit 2009 van het Daniel Alfredson. Met: de Noomi op Rapace, Michael Nyqvist e.a. tijdens Lisbeth Salander door wordt gezocht voor moord het en in het de media afgeschilderd als een psychopaat, op tv moordenaar en naar satanist. in Alleen Blomkvist is overtuigd van haar tijdens onschuld. Hij ontdekt door de relatie een tussen uit de vrouwenhandel, het verleden met van Salander en de Zweedse het veiligheidsdienst, van en wil daarover in zijn het blad op Millennium publiceren. Maar daarvoor heeft een op tv hij de hulp van Lisbeth nodig naar en die in vertrouwt niemand meer, in zeker Blomkvist uit niet, die door haar als enige veel tijdens te goed het kent. Uiteindelijk moet het ze voor de rechtbank op verschijnen. Zal het recht op tv zegevieren?

Deense, een Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit op 2010 naar van Daniel Alfredson. op tv Met: Noomi Rapace, tijdens Michael Nyqvist e.a. Lisbeth een Salander heeft een zware een op aanslag overleefd en wordt naar in kritieke toestand naar het met ziekenhuis gebracht, net op als in de man die verantwoordelijk is uit voor haar op duistere, pijnlijke verleden: het Alexander Zalachenko. Lisbeth wordt de nog van altijd verdacht van drie de moorden en het in de media wordt op ze afgeschilderd als een door psychopatische moordenaar. Alleen tijdens Mikael een Blomkvist is overtuigd van naar haar onschuld en hoewel door door Lisbeth hem niet wil zien, het springt hij voor haar tijdens in de de bres. de Blomkvist ontdekt de op tv relatie tussen de vrouwenhandel, Salanders verleden een en naar de Zweedse veiligheidsdienst op tv en wil daarover in publiceren.

Deense, met Zweedse (DK, S) uit Misdaadfilm uit 2010 van het Daniel Alfredson. uit Met: Noomi Rapace, Michael met Nyqvist naar e.a. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist tijdens en Lisbeth Salander. Hij een is een tijdens charmante man en op een kritische journalist door van middelbare op leeftijd, uitgever van het op tv beroemde en beruchte het tijdschrift de Millennium. Zij is een jonge, een gecompliceerde, uiterst intelligente uit vrouw met zwartgeverfd haar, op tv piercings op tv en tattoos én ze op tv is een computerhacker van een wereldklasse. Drie uit moorden, één avond. de De slachtoffers zijn twee van journalisten tijdens die voor Millennium werkten op aan een tijdens publicatie over mensensmokkel, en naar Nils Bjurman, de de voogd van Lisbeth Salander. door door Op het moordwapen naar worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. uit Het het hele politieapparaat komt in een beweging, maar tijdens Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, in overtuigd uit van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een door verband zien tussen naar de drievoudige door moord op en het artikel in wording over de vrouwenhandel. Dan wordt op tv een vriendin van van Lisbeth ontvoerd op door een op motorbende. Salander met laat het aankomen op een op tv bloedige confrontatie op tv met de onzichtbare het bendeleider, Zala, een tijdens bekende uit haar de verleden...

Deense, op Zweedse (DK, tijdens S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel tijdens Alfredson. door Met: Noomi Rapace, Michael op Nyqvist e.a. Sinds het uit onderzoek naar de uit naar zaak Vanger is naar een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, door een jonge journalist tijdens bij Millennium, de bereidt een artikel voor op tv over prostitutie en mensenhandel op tv in met Zweden. Maar voor hij in het stuk kan tijdens publiceren, wordt hij naar samen met zijn vriendin van doodgeschoten. Op het het moordwapen in staan vingerafdrukken van Lisbeth Salander. op Haar voogd Nils de Erik uit Bjurman, Lisbeth wordt juridisch van als emotioneel onbekwaam beschouwd, in is kort met daarvoor met van hetzelfde wapen vermoord. het Lisbeth is dan ook op tv de hoofdverdachte het en de van politie zit haar op op tv de hielen. Mikael Blomkvist in gelooft zijn oren niet in wanneer hij verneemt in dat zijn van onderzoekspartner in de naar zaak Vanger het nu zelf tijdens van moord wordt beschuldigd. Commissaris een Jan Bublanski door waarschuwt Mikael zich niet met uit de zaak te de door bemoeien. Maar de op tv journalist blijft geloven op tv in Lisbeths onschuld en probeert haar naar te tijdens vinden voor ze op tv door de op politie wordt opgepakt.

Deense, Zweedse (DK, de S) Misdaadfilm uit met 2010 door van Daniel Alfredson, Niels van Opley. Met: van Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. een een Journalist Mikael Blomkvist en een computerhacker Lisbeth Salander gaan verder op tv in op zoek naar wat er is met gebeurd een met Harriet naar Vanger, die 40 jaar naar geleden op zestienjarige leeftijd met verdwenen van is.

Deense, Zweedse een (DK, S) met Misdaadfilm uit 2010 van tijdens Daniel Alfredson, Niels in Opley. de Met: Noomi Rapace, Michael de Nyqvist e.a. Mikael Blomkvist door is een kritische onderzoeksjournalist in van het tijdschrift een Millennium. Hij is door tijdelijk op non-actief tijdens gesteld na uit een van veroordeling wegens laster tegen een in Zweedse het industrieel. Hij gaat dan ook naar graag in op tv op het verzoek van op de rijke zakenman tijdens Henrik door Vanger om diens familiegeschiedenis op te schrijven. Mikael ontdekt al het snel van dat de familiekroniek tijdens eigenlijk maar een excuus is op op om hem te laten onderzoeken uit wat er door gebeurd is met Vangers nicht met Harriet, die van 40 jaar geleden de verdwenen met is.

oktober 2020
08-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2009 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander wordt gezocht voor moord en in de media afgeschilderd als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist i...

07-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander heeft een zware aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, net als de man die ver...

06-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, ...

05-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Sinds het onderzoek naar de zaak Vanger is een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, een jonge journalist bij Millennium, bereidt een art...

04-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Journalist Mikael Blomkvist en computerhacker Lisbeth Salander gaan verder op zoek naar wat er is gebeurd met Harriet Va...

03-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Mikael Blomkvist is een kritische onderzoeksjournalist van het tijdschrift Millennium. Hij is tijdelijk op non-actief ge...

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Millennium trilogie bij KRO Detectives: Millennium trilogie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Millennium trilogie. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist

Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist onderzoekt de verdwijning van het nichtje van een rijke zakenman 40 jaar geleden. De 25-jarige superintelligente computerhacker Lisbeth Salander zoekt contact met hem en samen gaan ze op onderzoek uit. Na de oplossing hiervan wordt een jonge journalist die een artikel voorbereidt over prostitutie en mensenhandel in Zweden samen met zijn vriendin vermoord. Alles wijst in de richting van Lisbeth Salander, zeker ook als haar voogd kort daarvoor met hetzelfde wapen vermoord lijkt te zijn. Alleen journalist Mikael Blomkvist is overtuigd van haar onschuld, de rest van de wereld is tegen haar. Hoe redt ze zich hier nog uit?

Uitzending gemist van KRO Detectives: Millennium trilogie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Millennium trilogie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-01-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!