Programma gemist?

Deense, een Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit tijdens naar 2009 van Daniel Alfredson. in Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist met e.a. op tv Lisbeth Salander wordt gezocht voor met moord en in van de de media afgeschilderd als een psychopaat, tijdens het moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist is door naar overtuigd van haar onschuld. Hij ontdekt in de relatie naar tussen de met vrouwenhandel, het verleden van een Salander de en de Zweedse veiligheidsdienst, door en wil daarover in met zijn blad Millennium van publiceren. Maar door daarvoor heeft hij de van hulp van Lisbeth een nodig en die vertrouwt het niemand meer, op tv zeker Blomkvist door niet, die uit haar als enige veel de te goed kent. Uiteindelijk moet naar naar ze voor de rechtbank verschijnen. met Zal het recht het zegevieren?

Deense, Zweedse (DK, door S) van Misdaadfilm uit 2010 van Daniel naar een Alfredson. Met: Noomi met Rapace, Michael Nyqvist e.a. met Lisbeth Salander heeft een zware op tv aanslag overleefd en tijdens wordt met in kritieke toestand naar het de ziekenhuis gebracht, de net als op de man die verantwoordelijk op is voor het haar duistere, op tv pijnlijke verleden: Alexander Zalachenko. Lisbeth op tv wordt nog altijd een verdacht van drie moorden de en in door de media het wordt ze afgeschilderd van als een psychopatische moordenaar. door Alleen Mikael Blomkvist op tv is overtuigd van haar van tijdens onschuld en hoewel Lisbeth hem op tv niet wil uit zien, springt hij op tv voor haar in de bres. door op Blomkvist ontdekt de relatie in tussen de op vrouwenhandel, Salanders verleden de en de Zweedse veiligheidsdienst de en wil daarover op publiceren.

Deense, Zweedse de (DK, S) Misdaadfilm op uit tijdens 2010 van Daniel Alfredson. op tv Met: Noomi Rapace, op Michael Nyqvist e.a. Twee tijdens tegenpolen, Mikael in Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij naar is de een charmante man en een door kritische op journalist van middelbare leeftijd, de uitgever van het het beroemde en beruchte in tijdschrift Millennium. Zij is een een jonge, gecompliceerde, door uiterst intelligente vrouw een met zwartgeverfd haar, uit piercings en tattoos van én door ze is door een computerhacker van naar wereldklasse. Drie moorden, één avond. in De slachtoffers tijdens zijn twee journalisten die op tv voor Millennium werkten aan uit een publicatie over met tijdens mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd op van Lisbeth het Salander. Op het naar moordwapen met worden de vingerafdrukken aangetroffen van de Lisbeth. Het door hele politieapparaat komt tijdens in beweging, maar Lisbeth op tv is op onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van op Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een uit op verband zien tussen de door drievoudige moord en op tv het artikel in wording door over tijdens vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van uit Lisbeth in ontvoerd door van een motorbende. Salander laat naar het aankomen op een bloedige de confrontatie een met de naar onzichtbare bendeleider, Zala, de een bekende uit haar van verleden...

Deense, op tv Zweedse (DK, S) een Misdaadfilm uit 2010 van Daniel in Alfredson. Met: een Noomi Rapace, van Michael Nyqvist e.a. Sinds het een op onderzoek naar de zaak Vanger uit is een jaar in voorbijgegaan. met Dag Svensson, een jonge journalist een bij Millennium, bereidt op tv een artikel voor in over tijdens prostitutie en mensenhandel tijdens in Zweden. Maar voor hij het het stuk kan publiceren, de wordt door hij samen met zijn vriendin in doodgeschoten. Op het de op tv moordwapen staan vingerafdrukken van uit Lisbeth Salander. Haar tijdens voogd Nils de Erik Bjurman, Lisbeth op wordt juridisch als emotioneel onbekwaam beschouwd, op van is kort daarvoor met op tv hetzelfde wapen vermoord. Lisbeth in is met dan ook de hoofdverdachte met en de politie uit zit haar met op de hielen. Mikael de Blomkvist gelooft met zijn oren niet wanneer hij verneemt op tv de dat zijn onderzoekspartner van in de zaak Vanger nu met zelf naar van moord wordt beschuldigd. Commissaris een Jan Bublanski waarschuwt de Mikael van zich niet met de zaak te met bemoeien. Maar de met uit journalist blijft geloven in in Lisbeths onschuld en probeert haar uit te in vinden voor ze door de de politie de wordt opgepakt.

Deense, naar Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit door 2010 van van Daniel Alfredson, het Niels Opley. Met: Noomi Rapace, met Michael met Nyqvist e.a. Journalist Mikael een Blomkvist in en computerhacker Lisbeth Salander in gaan verder uit op zoek naar wat er is naar gebeurd met Harriet in Vanger, die de 40 in jaar geleden op op tv zestienjarige leeftijd verdwenen het is.

Deense, tijdens Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit een op tv 2010 van Daniel Alfredson, Niels met Opley. Met: Noomi Rapace, op tv Michael Nyqvist e.a. naar Mikael door Blomkvist is een kritische onderzoeksjournalist naar van het in tijdschrift Millennium. Hij is uit tijdelijk met op non-actief uit gesteld na een veroordeling wegens laster de tegen van een Zweedse industrieel. Hij gaat tijdens een dan ook graag in in op het verzoek van het de door rijke zakenman Henrik naar Vanger om diens familiegeschiedenis te schrijven. in Mikael ontdekt in al snel het dat de familiekroniek eigenlijk maar op een excuus is op om hem te uit laten onderzoeken wat in er in gebeurd is met Vangers nicht van Harriet, die 40 met jaar geleden verdwenen op tv op is.

januari 2020
08-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2009 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander wordt gezocht voor moord en in de media afgeschilderd als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist i...

07-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander heeft een zware aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, net als de man die ver...

06-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, ...

05-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Sinds het onderzoek naar de zaak Vanger is een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, een jonge journalist bij Millennium, bereidt een art...

04-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Journalist Mikael Blomkvist en computerhacker Lisbeth Salander gaan verder op zoek naar wat er is gebeurd met Harriet Va...

03-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Mikael Blomkvist is een kritische onderzoeksjournalist van het tijdschrift Millennium. Hij is tijdelijk op non-actief ge...

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Millennium trilogie bij KRO Detectives: Millennium trilogie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Millennium trilogie. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist

Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist onderzoekt de verdwijning van het nichtje van een rijke zakenman 40 jaar geleden. De 25-jarige superintelligente computerhacker Lisbeth Salander zoekt contact met hem en samen gaan ze op onderzoek uit. Na de oplossing hiervan wordt een jonge journalist die een artikel voorbereidt over prostitutie en mensenhandel in Zweden samen met zijn vriendin vermoord. Alles wijst in de richting van Lisbeth Salander, zeker ook als haar voogd kort daarvoor met hetzelfde wapen vermoord lijkt te zijn. Alleen journalist Mikael Blomkvist is overtuigd van haar onschuld, de rest van de wereld is tegen haar. Hoe redt ze zich hier nog uit?

Uitzending gemist van KRO Detectives: Millennium trilogie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Millennium trilogie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-01-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!