Programma gemist?

Deense, Zweedse (DK, naar S) Misdaadfilm uit met 2009 van het Daniel Alfredson. Met: met Noomi Rapace, Michael door Nyqvist e.a. een Lisbeth Salander wordt met gezocht voor moord en in met de media afgeschilderd op tv als een op psychopaat, moordenaar en een satanist. Alleen Blomkvist is het overtuigd met van haar onschuld. Hij ontdekt op tv de relatie van tussen de naar vrouwenhandel, het verleden van Salander op en tijdens de Zweedse veiligheidsdienst, en van wil daarover in zijn met blad Millennium publiceren. tijdens Maar daarvoor heeft met hij met de hulp het van Lisbeth nodig en die op vertrouwt niemand door meer, zeker Blomkvist niet, op die op haar als enige met veel te goed met kent. Uiteindelijk moet ze voor de uit naar rechtbank verschijnen. Zal het recht met zegevieren?

Deense, in Zweedse (DK, in S) Misdaadfilm uit in 2010 van Daniel Alfredson. Met: in Noomi Rapace, Michael in Nyqvist e.a. uit Lisbeth Salander uit heeft een zware aanslag overleefd en het op wordt in kritieke toestand naar door het een ziekenhuis gebracht, net als de naar man die het verantwoordelijk is voor haar duistere, door pijnlijke verleden: op Alexander Zalachenko. uit Lisbeth wordt nog altijd met verdacht van drie moorden met en tijdens in de op tv media wordt ze uit afgeschilderd als een psychopatische moordenaar. door Alleen Mikael op tv Blomkvist is overtuigd op van haar onschuld en op hoewel Lisbeth hem niet in wil het zien, springt door hij voor haar in het de bres. op Blomkvist ontdekt de relatie tussen de de vrouwenhandel, op Salanders verleden op tv en de Zweedse veiligheidsdienst door en wil daarover op tv publiceren.

Deense, met Zweedse (DK, S) door Misdaadfilm uit 2010 van Daniel het Alfredson. Met: Noomi in Rapace, de Michael Nyqvist e.a. Twee tegenpolen, de Mikael een Blomkvist en in Lisbeth Salander. Hij is een charmante met man en een van kritische journalist van tijdens middelbare leeftijd, een uitgever met van het beroemde en het beruchte tijdschrift tijdens Millennium. Zij is een een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente uit vrouw met op tv zwartgeverfd haar, piercings en uit tattoos én ze is uit een computerhacker uit van wereldklasse. Drie op moorden, één avond. door De slachtoffers uit zijn twee journalisten die voor op tv naar Millennium werkten aan een publicatie over uit het mensensmokkel, en Nils Bjurman, een de voogd door van Lisbeth Salander. Op door het moordwapen worden de de vingerafdrukken aangetroffen van door Lisbeth. Het de hele politieapparaat komt van in beweging, maar door Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, door overtuigd van Lisbeths van onschuld, gaat langzamerhand een de verband op tv zien tussen de drievoudige in moord en het de artikel op tv in wording over op vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van met op tv Lisbeth ontvoerd door een motorbende. de Salander laat het tijdens aankomen door op een bloedige het confrontatie met de tijdens onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit uit haar op verleden...

Deense, Zweedse (DK, tijdens S) Misdaadfilm naar uit 2010 van Daniel naar Alfredson. het Met: Noomi van Rapace, Michael Nyqvist op tv e.a. Sinds het van onderzoek naar de tijdens zaak Vanger is een jaar uit voorbijgegaan. Dag Svensson, uit een jonge door journalist bij in Millennium, bereidt een artikel voor over een prostitutie en mensenhandel van op in Zweden. Maar voor hij het een door stuk kan publiceren, met wordt hij samen op met zijn vriendin doodgeschoten. Op het met moordwapen staan vingerafdrukken naar het van Lisbeth Salander. Haar voogd Nils uit Erik Bjurman, naar Lisbeth wordt juridisch op tv als op tv emotioneel onbekwaam beschouwd, is met kort daarvoor de met hetzelfde wapen vermoord. in Lisbeth is dan ook de een hoofdverdachte en het de op politie zit haar op in de hielen. Mikael Blomkvist gelooft op zijn oren een niet de wanneer hij verneemt dat met zijn onderzoekspartner in de zaak een Vanger nu zelf door van op moord wordt beschuldigd. Commissaris de Jan Bublanski het waarschuwt Mikael zich met niet met de door zaak te bemoeien. Maar de de uit journalist blijft geloven uit in Lisbeths onschuld en probeert haar door te vinden in voor ze met door de politie wordt op opgepakt.

Deense, Zweedse (DK, met S) Misdaadfilm naar uit een 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. met door Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist het e.a. door Journalist Mikael Blomkvist van en computerhacker Lisbeth Salander gaan op verder op zoek tijdens naar wat een er is op tv gebeurd met Harriet een Vanger, die 40 jaar geleden door op zestienjarige leeftijd verdwenen de door is.

Deense, Zweedse (DK, uit tijdens S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel in Alfredson, tijdens Niels Opley. Met: naar Noomi Rapace, Michael uit Nyqvist e.a. Mikael tijdens Blomkvist is het een kritische onderzoeksjournalist uit van het tijdschrift Millennium. Hij door is de tijdelijk op non-actief gesteld na tijdens een veroordeling wegens laster met tegen een de Zweedse industrieel. Hij gaat met dan ook graag een de in op het verzoek van naar de een rijke zakenman Henrik Vanger van om diens familiegeschiedenis uit te schrijven. met Mikael ontdekt al snel uit dat de op familiekroniek eigenlijk maar een de excuus is om hem te tijdens laten onderzoeken wat op er gebeurd tijdens is met Vangers nicht met van Harriet, die 40 jaar geleden de verdwenen van is.

december 2021
08-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2009 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander wordt gezocht voor moord en in de media afgeschilderd als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist i...

07-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander heeft een zware aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, net als de man die ver...

06-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, ...

05-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Sinds het onderzoek naar de zaak Vanger is een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, een jonge journalist bij Millennium, bereidt een art...

04-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Journalist Mikael Blomkvist en computerhacker Lisbeth Salander gaan verder op zoek naar wat er is gebeurd met Harriet Va...

03-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Mikael Blomkvist is een kritische onderzoeksjournalist van het tijdschrift Millennium. Hij is tijdelijk op non-actief ge...

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Millennium trilogie bij KRO Detectives: Millennium trilogie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Millennium trilogie. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist

Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist onderzoekt de verdwijning van het nichtje van een rijke zakenman 40 jaar geleden. De 25-jarige superintelligente computerhacker Lisbeth Salander zoekt contact met hem en samen gaan ze op onderzoek uit. Na de oplossing hiervan wordt een jonge journalist die een artikel voorbereidt over prostitutie en mensenhandel in Zweden samen met zijn vriendin vermoord. Alles wijst in de richting van Lisbeth Salander, zeker ook als haar voogd kort daarvoor met hetzelfde wapen vermoord lijkt te zijn. Alleen journalist Mikael Blomkvist is overtuigd van haar onschuld, de rest van de wereld is tegen haar. Hoe redt ze zich hier nog uit?

Uitzending gemist van KRO Detectives: Millennium trilogie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Millennium trilogie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-01-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!