Programma gemist?

Deense, tijdens Zweedse (DK, S) Misdaadfilm op tv uit 2009 van van Daniel door Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael naar Nyqvist e.a. Lisbeth Salander tijdens wordt gezocht uit voor moord en met in de de media afgeschilderd in als een psychopaat, de moordenaar en satanist. door Alleen Blomkvist is de overtuigd van haar onschuld. Hij ontdekt met naar de relatie tussen de vrouwenhandel, het het verleden van van Salander en de Zweedse de veiligheidsdienst, door en wil daarover in zijn naar een blad Millennium publiceren. met Maar daarvoor heeft uit hij de hulp van met Lisbeth nodig en die met vertrouwt het niemand meer, zeker met Blomkvist niet, die haar als in enige veel met te goed kent. naar Uiteindelijk moet ze voor de door rechtbank verschijnen. in Zal het recht een zegevieren?

Deense, op tv Zweedse (DK, S) op Misdaadfilm uit 2010 van Daniel van met Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist uit e.a. op Lisbeth Salander heeft een in zware uit aanslag overleefd en wordt in met kritieke tijdens toestand naar het naar ziekenhuis gebracht, net als uit de man die van verantwoordelijk is voor haar duistere, door pijnlijke verleden: het Alexander Zalachenko. uit Lisbeth wordt nog altijd verdacht op van in drie moorden het en in de media wordt door ze afgeschilderd als een een psychopatische door moordenaar. Alleen Mikael tijdens Blomkvist is overtuigd van haar naar onschuld op en hoewel Lisbeth hem niet naar wil tijdens zien, springt hij voor haar een een in de bres. een Blomkvist ontdekt de relatie tussen de de vrouwenhandel, Salanders verleden de en de op tv Zweedse op veiligheidsdienst en wil daarover naar publiceren.

Deense, de Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit uit 2010 van van Daniel Alfredson. door Met: Noomi Rapace, Michael de Nyqvist e.a. Twee tegenpolen, het Mikael Blomkvist door en Lisbeth Salander. Hij een is met een charmante man van en een kritische journalist uit van van middelbare leeftijd, uitgever van het door beroemde op en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is op tv een tijdens jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente op vrouw met zwartgeverfd op tv haar, piercings en door tattoos én ze is met een computerhacker op tv van wereldklasse. Drie moorden, tijdens één het avond. De slachtoffers zijn met twee journalisten die naar voor Millennium werkten aan het een naar publicatie over mensensmokkel, de en Nils Bjurman, de voogd het van op Lisbeth Salander. Op het moordwapen de worden het de vingerafdrukken uit aangetroffen van Lisbeth. op Het hele politieapparaat komt in uit beweging, maar Lisbeth door is onvindbaar. van Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, op met gaat langzamerhand een verband zien tussen van de drievoudige op moord en het door artikel in wording een over vrouwenhandel. door Dan wordt uit een vriendin van Lisbeth ontvoerd door uit een motorbende. tijdens Salander laat het aankomen van op het een bloedige confrontatie met de uit onzichtbare op tv bendeleider, Zala, een uit bekende uit met haar verleden...

Deense, van Zweedse (DK, S) op tv Misdaadfilm uit door 2010 van Daniel een Alfredson. Met: Noomi in Rapace, Michael Nyqvist e.a. Sinds het door onderzoek naar op tv de zaak Vanger op is een jaar voorbijgegaan. naar van Dag Svensson, een met jonge journalist bij met Millennium, bereidt een artikel voor over op een prostitutie en mensenhandel op tv in Zweden. Maar uit voor hij het stuk naar kan publiceren, naar wordt hij samen met in zijn vriendin doodgeschoten. het Op het moordwapen staan vingerafdrukken met van Lisbeth van Salander. Haar tijdens voogd Nils Erik Bjurman, Lisbeth naar wordt juridisch als op tv emotioneel onbekwaam beschouwd, naar is kort de daarvoor met hetzelfde wapen naar door vermoord. Lisbeth is dan ook de met hoofdverdachte en de in politie zit haar een op de hielen. tijdens Mikael Blomkvist gelooft een zijn oren naar niet wanneer hij verneemt de dat zijn onderzoekspartner met door in de zaak Vanger nu zelf op in van moord wordt beschuldigd. uit Commissaris Jan Bublanski met waarschuwt Mikael naar zich niet met de zaak op tv te van bemoeien. Maar de journalist blijft geloven uit in Lisbeths onschuld door van en probeert haar te vinden voor de op ze door de politie het wordt opgepakt.

Deense, in Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit uit 2010 van Daniel een Alfredson, Niels Opley. op Met: Noomi Rapace, in in Michael Nyqvist e.a. Journalist met Mikael Blomkvist en computerhacker Lisbeth op Salander gaan op verder tijdens op zoek naar wat uit er is gebeurd met Harriet tijdens Vanger, die van 40 jaar van geleden op zestienjarige leeftijd verdwenen van een is.

Deense, Zweedse op (DK, S) Misdaadfilm van uit 2010 van Daniel het Alfredson, Niels naar Opley. Met: het Noomi Rapace, uit Michael Nyqvist e.a. Mikael Blomkvist naar is een kritische onderzoeksjournalist het van het tijdschrift de Millennium. een Hij is op tv tijdelijk op non-actief van gesteld na een veroordeling wegens het laster tegen van een Zweedse industrieel. tijdens Hij gaat dan ook het graag in tijdens op het verzoek van de de rijke zakenman door Henrik Vanger het om diens familiegeschiedenis op tv te schrijven. Mikael ontdekt met al snel in dat de familiekroniek eigenlijk het maar in een excuus is op tv om hem te laten onderzoeken door wat er naar gebeurd is een met Vangers nicht de Harriet, die 40 jaar op geleden verdwenen met is.

maart 2021
08-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2009 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander wordt gezocht voor moord en in de media afgeschilderd als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist i...

07-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Lisbeth Salander heeft een zware aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, net als de man die ver...

06-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, ...

05-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Sinds het onderzoek naar de zaak Vanger is een jaar voorbijgegaan. Dag Svensson, een jonge journalist bij Millennium, bereidt een art...

04-01-2011 22:00

Aflevering 2

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 2

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Journalist Mikael Blomkvist en computerhacker Lisbeth Salander gaan verder op zoek naar wat er is gebeurd met Harriet Va...

03-01-2011 22:00

Aflevering 1

KRO Detectives: Millennium trilogie - Aflevering 1

Deense, Zweedse (DK, S) Misdaadfilm uit 2010 van Daniel Alfredson, Niels Opley. Met: Noomi Rapace, Michael Nyqvist e.a. Mikael Blomkvist is een kritische onderzoeksjournalist van het tijdschrift Millennium. Hij is tijdelijk op non-actief ge...

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Millennium trilogie bij KRO Detectives: Millennium trilogie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Millennium trilogie. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Millennium trilogie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Millennium trilogie gemist

Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist onderzoekt de verdwijning van het nichtje van een rijke zakenman 40 jaar geleden. De 25-jarige superintelligente computerhacker Lisbeth Salander zoekt contact met hem en samen gaan ze op onderzoek uit. Na de oplossing hiervan wordt een jonge journalist die een artikel voorbereidt over prostitutie en mensenhandel in Zweden samen met zijn vriendin vermoord. Alles wijst in de richting van Lisbeth Salander, zeker ook als haar voogd kort daarvoor met hetzelfde wapen vermoord lijkt te zijn. Alleen journalist Mikael Blomkvist is overtuigd van haar onschuld, de rest van de wereld is tegen haar. Hoe redt ze zich hier nog uit?

Uitzending gemist van KRO Detectives: Millennium trilogie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Millennium trilogie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-01-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!