Programma gemist?

Een met timmerman die de nooit de plank op tv mis slaat, een in slager die precies weet door wat voor uit vlees hij in de de kuip heeft en een door bakker die het je nooit een broodje op aap het verkoopt. Valerio Zeno gaat het op zoek naar door gewone, hardwerkende mensen die de naar beste in zijn in hun tijdens vak. In een op tv afvalrace strijden vijf met vakmensen uit dezelfde van sector om de titel met De beste. Om op tv te een bewijzen dat ze op die titel verdienen voeren de kandidaten op opdrachten uit die een worden beoordeeld de door een deskundige jury. van Valerio met gaat op op zoek naar de beste slager, tijdens bakker, timmerman, loodgieter en door kapper van 2010. met Afl.: De een beste kapper 2010. door Je kunt niet alle op tv kappers een over een uit kam scheren. Er kan met er namelijk de maar één de beste een zijn. Valerio gaat door op zoek in naar de kapper die nooit door met de handen het in het haar door zit en wiens hoofdhuidmassages met altijd eindigen met een met een happy end. door Presentatie: Valerio.

Met: Valerio e.a. tijdens naar Een timmerman die nooit de tijdens plank mis slaat, in een met slager die precies weet wat tijdens voor tijdens vlees hij in de kuip het heeft en een in bakker die je van nooit een broodje op tv aap van verkoopt. Valerio Zeno een gaat op zoek naar tijdens gewone, hardwerkende mensen die de van beste zijn in uit hun op vak. In een in afvalrace strijden in vijf vakmensen uit een dezelfde sector om met de titel De beste. Om naar te bewijzen dat ze uit uit die titel verdienen voeren de kandidaten in opdrachten uit die het worden het beoordeeld door een deskundige de jury. Valerio gaat op op zoek uit naar de beste slager, de bakker, een timmerman, loodgieter en kapper van met 2010. uit Afl.: De beste timmerman 2010. Valerio de door hamert er op dat de beste het timmerman van Nederland het altijd de uit spijker met op zijn kop slaat. Welke het van de uit vijf deelnemers vult zijn gereedschapskist naar met een tijdens portie eeuwige roem wanneer het hij de titel in op tv De beste wint?

EEen uit timmerman die nooit de uit plank mis slaat, in een slager die precies op tv een weet wat voor vlees hij met in uit de kuip heeft en een bakker de die naar je nooit een een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno op tv gaat op met zoek naar gewone, op tv hard tijdens werkende mensen die de beste door zijn de in hun vak. In een afvalrace met strijden vijf vakmensen in uit met dezelfde sector op tv om de titel _de beste_. het Om te tijdens bewijzen dat ze die titel in verdienen voeren in de kandidaten opdrachten uit het die het worden beoordeelt door in een deskundige jury. Valerio gaat de op zoek met naar de naar beste slager, bakker, in timmerman, loodgieter en kapper uit van in 2010. Aflevering 2:Wat zijn de eigenschappen door van met de beste door bakker van 2010? Moet hij een elke ochtend zorgen met voor de broodnodige granen door en eiwitten? de Of tijdens bakt hij de lekkerste door koekjes van eigen deeg? Is door hij altijd goedgemutst? met Valerio zoekt het tijdens vanavond een voor je naar uit.

Een uit timmerman die nooit in de plank mis slaat, een van slager die precies op weet wat voor met vlees hij het in de kuip in heeft van en een bakker die je nooit het naar een broodje aap verkoopt. uit Valerio Zeno gaat op zoek uit naar op tv gewone, hardwerkende mensen naar die de beste zijn uit in hun vak. met In een afvalrace strijden het vijf vakmensen uit naar dezelfde sector in om de titel De op tv beste. van Om te bewijzen uit dat ze de die titel verdienen voeren de een kandidaten opdrachten de uit die worden beoordeeld van door een deskundige tijdens jury. Valerio een gaat op een zoek naar de het beste slager, bakker, timmerman, loodgieter in en een kapper van 2010. Afl.: een De beste loodgieter 2010. De tijdens het laatste loodjes wegen het zwaarst. van De vijf uitverkoren loodgieters van strijden op om de titel De beste door loodgieter 2010. tijdens Aan hun met de loodzware taak met om de naar deskundige jury er van te overtuigen in een dat zij het beste zijn met in hun op vak. Wie neemt de uit leiding?

Een het timmerman die nooit met de plank het mis slaat, een slager die het precies van weet wat voor vlees hij in het de kuip heeft op in en een bakker die door je nooit een broodje in aap verkoopt. Valerio op Zeno gaat op zoek de naar gewone, hardwerkende op tv mensen die de door beste op tv zijn in door hun vak. In van een afvalrace strijden de vijf vakmensen uit door dezelfde sector om de titel door De op beste. Om te naar bewijzen dat ze die titel een verdienen met voeren de kandidaten opdrachten tijdens uit die worden op beoordeeld door een deskundige uit jury. Valerio op tv gaat op zoek naar de door beste op slager, bakker, het timmerman, loodgieter en met kapper van 2010. Afl.: De beste de slager 2010. Valerio met zoekt het van beste paard van op stal in op tv de slagerij. De vijf deelnemende de slagers een moeten laten zien de dat zij altijd weten de wat voor een vlees ze op in de kuip hebben om naar bekroond te naar worden tot De Beste. van Presentatie: uit Valerio.

mei 2021
07-01-2011 19:30

De beste kapper 2010

De Beste van 2010 - De beste kapper 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

06-01-2011 19:30

De beste timmerman 2010

De Beste van 2010 - De beste timmerman 2010

Met: Valerio e.a. Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen di...

05-01-2011 19:30

Aflevering 3

De Beste van 2010 - Aflevering 3

EEen timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hard werkende mensen die de beste zijn ...

04-01-2011 19:30

De beste loodgieter 2010

De Beste van 2010 - De beste loodgieter 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

03-01-2011 19:30

De beste slager 2010

De Beste van 2010 - De beste slager 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

De Beste van 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Beste van 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Beste van 2010 bij De Beste van 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Beste van 2010. Heb je een uitzending van De Beste van 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Beste van 2010 gemist

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuipheeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensendie de beste zijn in hun vak in De Beste van 2010. In een afvalrace strijden vijf vakmensen uit dezelfde sector om de titel De beste. Om tebewijzen dat ze die titel verdienen voeren de kandidaten opdrachten uit die worden beoordeeld door een deskundige jury. Valerio gaat op zoek naar de beste slager, bakker, timmerman, loodgieter en kapper van 2010.

Uitzending gemist van De Beste van 2010? Hier kun je alle uitzendingen van De Beste van 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-01-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!