Programma gemist?

Een de timmerman die uit nooit de plank naar mis slaat, een de slager die precies weet wat op voor vlees hij uit in het de kuip heeft en een bakker door die je nooit in de een broodje aap verkoopt. Valerio met Zeno op gaat op zoek naar gewone, hardwerkende naar mensen die de door met beste zijn in hun vak. In van een op tv afvalrace strijden in vijf vakmensen uit tijdens dezelfde sector om van de titel De naar beste. Om te bewijzen dat ze uit die titel verdienen naar voeren de kandidaten in opdrachten uit uit die worden beoordeeld door uit een deskundige jury. het van Valerio gaat op van zoek naar de beste naar slager, bakker, timmerman, loodgieter en uit kapper van 2010. in Afl.: De de beste kapper 2010. met Je kunt het niet alle kappers over een op kam scheren. het Er kan er namelijk naar maar één de uit op beste zijn. Valerio gaat met op zoek naar uit de kapper die naar nooit met de handen in op tv het haar de zit en wiens hoofdhuidmassages door altijd eindigen met een door een happy end. Presentatie: in Valerio.

Met: Valerio e.a. een Een met timmerman die nooit het de plank mis met slaat, een slager die uit precies naar weet wat voor vlees hij in het de door kuip heeft en een uit bakker die je nooit van een broodje aap uit op tv verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek in naar gewone, op hardwerkende mensen die door de met beste zijn in hun vak. In van een afvalrace strijden een het vijf vakmensen uit dezelfde sector om op de in titel De beste. Om op te bewijzen door dat ze die titel verdienen tijdens voeren met de kandidaten opdrachten op tv uit die worden beoordeeld tijdens door een deskundige uit jury. Valerio gaat op de zoek naar naar de beste uit slager, bakker, timmerman, op loodgieter en kapper van tijdens 2010. op tv Afl.: De beste het timmerman 2010. Valerio hamert er op op dat tijdens de beste timmerman een van Nederland altijd de op tv spijker op zijn kop tijdens slaat. naar Welke van de vijf van deelnemers vult zijn gereedschapskist op het met een portie eeuwige roem uit wanneer hij de titel naar De beste van wint?

EEen timmerman door die tijdens nooit de plank mis slaat, een op slager die precies met weet wat in voor vlees hij in tijdens van de kuip heeft en een de bakker die van je nooit van een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno door gaat uit op zoek naar gewone, het hard werkende het mensen die tijdens de beste zijn in in hun vak. In een met afvalrace strijden vijf vakmensen op tv uit dezelfde van sector van om de titel _de met beste_. Om te het bewijzen dat ze op tv die titel verdienen voeren de het kandidaten de opdrachten uit op die worden beoordeelt door tijdens een deskundige jury. Valerio gaat het op tijdens zoek naar door de beste slager, in bakker, timmerman, loodgieter en tijdens kapper van 2010. Aflevering met 2:Wat zijn de door eigenschappen van de op beste bakker tijdens van 2010? Moet hij elke door ochtend zorgen voor een de op broodnodige granen en eiwitten? Of in het bakt hij de met lekkerste koekjes van eigen deeg? Is uit op tv hij altijd goedgemutst? Valerio zoekt het op tv uit vanavond voor je op tv uit.

Een met timmerman die de nooit de plank mis slaat, op tv een slager die in precies weet wat met voor vlees uit hij in de kuip op heeft en een op tv bakker die een je nooit een broodje de aap verkoopt. naar Valerio Zeno gaat met op zoek naar van gewone, hardwerkende het mensen die de beste de zijn in hun vak. In een op een afvalrace strijden vijf vakmensen tijdens uit dezelfde met sector om door de titel De beste. Om te een bewijzen van dat ze tijdens die titel verdienen het voeren de kandidaten opdrachten uit die tijdens worden tijdens beoordeeld door een deskundige jury. met Valerio uit gaat op uit zoek naar de beste slager, bakker, in timmerman, loodgieter het en kapper van uit 2010. Afl.: het De beste loodgieter 2010. door De laatste loodjes een wegen het zwaarst. uit De vijf op uitverkoren loodgieters met strijden om de tijdens titel De beste loodgieter 2010. van Aan hun de loodzware op tv taak om de op deskundige jury er naar van van te overtuigen dat zij het op beste met zijn in hun vak. Wie de neemt de naar leiding?

Een timmerman op tv die nooit met de plank een mis slaat, een slager die precies tijdens weet wat voor het vlees het hij in de kuip op tv heeft en een bakker met van die je nooit een broodje van aap verkoopt. Valerio Zeno op tv naar gaat op zoek naar naar gewone, hardwerkende mensen een die de beste zijn in door hun door vak. In een afvalrace naar strijden het vijf vakmensen uit dezelfde het sector om de titel een De beste. van Om te bewijzen dat van ze het die titel verdienen voeren de op kandidaten opdrachten door uit die worden beoordeeld door het door een deskundige jury. Valerio gaat met op zoek naar met de beste de slager, bakker, met timmerman, loodgieter en naar kapper van 2010. van Afl.: De beste slager 2010. in Valerio zoekt van het beste paard van de stal in van de slagerij. de De vijf deelnemende slagers moeten uit laten zien het dat zij altijd weten in wat voor vlees de ze het in de kuip een hebben om bekroond te worden tot het De Beste. Presentatie: naar het Valerio.

januari 2020
07-01-2011 19:30

De beste kapper 2010

De Beste van 2010 - De beste kapper 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

06-01-2011 19:30

De beste timmerman 2010

De Beste van 2010 - De beste timmerman 2010

Met: Valerio e.a. Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen di...

05-01-2011 19:30

Aflevering 3

De Beste van 2010 - Aflevering 3

EEen timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hard werkende mensen die de beste zijn ...

04-01-2011 19:30

De beste loodgieter 2010

De Beste van 2010 - De beste loodgieter 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

03-01-2011 19:30

De beste slager 2010

De Beste van 2010 - De beste slager 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

De Beste van 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Beste van 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Beste van 2010 bij De Beste van 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Beste van 2010. Heb je een uitzending van De Beste van 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Beste van 2010 gemist

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuipheeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensendie de beste zijn in hun vak in De Beste van 2010. In een afvalrace strijden vijf vakmensen uit dezelfde sector om de titel De beste. Om tebewijzen dat ze die titel verdienen voeren de kandidaten opdrachten uit die worden beoordeeld door een deskundige jury. Valerio gaat op zoek naar de beste slager, bakker, timmerman, loodgieter en kapper van 2010.

Uitzending gemist van De Beste van 2010? Hier kun je alle uitzendingen van De Beste van 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-01-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!