Programma gemist?

Een op timmerman die in nooit de plank mis slaat, een in slager naar die precies weet uit wat voor vlees hij door in uit de kuip heeft en een op bakker in die je nooit een tijdens broodje aap uit verkoopt. Valerio Zeno gaat op op zoek naar gewone, hardwerkende met mensen die de in in beste zijn in hun vak. In door een afvalrace het strijden vijf vakmensen op uit dezelfde van sector om de titel De door beste. Om met te bewijzen door dat ze die titel verdienen op voeren de op tv kandidaten tijdens opdrachten uit die worden van beoordeeld door een naar deskundige jury. Valerio uit gaat op zoek naar de naar op beste slager, bakker, timmerman, loodgieter van en op tv kapper van 2010. Afl.: De beste op kapper op tv 2010. Je kunt niet alle op tv het kappers over een kam op tv scheren. Er kan er op tv namelijk maar één in de beste naar zijn. Valerio de gaat op zoek naar van de kapper die tijdens nooit met een de handen in het haar het zit en op tv wiens hoofdhuidmassages altijd eindigen van met naar een happy end. Presentatie: de Valerio.

Met: van Valerio e.a. Een timmerman het die door nooit de plank mis slaat, op een slager die precies een tijdens weet wat voor vlees hij uit in de kuip met heeft en een een bakker een die je nooit een tijdens broodje aap verkoopt. Valerio Zeno op tv gaat op uit zoek naar gewone, uit hardwerkende op tv mensen die de beste zijn door in hun vak. In op op tv een afvalrace strijden tijdens vijf vakmensen uit dezelfde sector van om de een titel De beste. op Om te bewijzen dat uit ze die titel door verdienen in voeren de kandidaten opdrachten op uit die worden beoordeeld door een een deskundige jury. door Valerio gaat op door zoek naar de uit tijdens beste slager, bakker, in timmerman, loodgieter en kapper het van 2010. op Afl.: De beste timmerman 2010. Valerio tijdens met hamert er op dat de beste de door timmerman van Nederland altijd de op tv spijker op zijn kop de slaat. Welke van het de vijf deelnemers uit vult van zijn gereedschapskist op met een portie eeuwige tijdens roem wanneer hij naar de titel De beste door wint?

EEen het timmerman die naar nooit de plank een mis slaat, een van slager die precies weet wat voor in vlees hij in de de de kuip heeft en het een bakker die tijdens je nooit een naar broodje aap verkoopt. op Valerio Zeno gaat op zoek met naar gewone, hard op werkende mensen naar die de beste zijn met in hun vak. op tv In op een afvalrace strijden vijf met vakmensen uit dezelfde sector door om met de titel _de beste_. Om met te in bewijzen dat ze die naar titel tijdens verdienen voeren de kandidaten opdrachten uit tijdens die worden naar beoordeelt door uit een deskundige tijdens jury. Valerio gaat op zoek het naar de beste slager, in bakker, timmerman, loodgieter de en kapper van uit 2010. Aflevering de 2:Wat zijn de eigenschappen uit van de de beste met bakker van 2010? door Moet hij elke ochtend zorgen tijdens voor de broodnodige granen uit en met eiwitten? Of bakt hij op de lekkerste koekjes tijdens van naar eigen deeg? Is hij uit altijd goedgemutst? Valerio tijdens zoekt het vanavond voor je het van uit.

Een timmerman die een naar nooit de plank door mis slaat, een slager die het precies weet wat uit voor vlees hij op tv in de kuip heeft met en in een bakker die in je nooit een broodje door aap verkoopt. Valerio uit Zeno gaat tijdens op zoek naar gewone, hardwerkende in mensen op tv die de van beste zijn in hun vak. In op een afvalrace naar strijden vijf van vakmensen uit dezelfde van sector om op tv de titel De beste. Om te van bewijzen op dat ze die titel verdienen van voeren de kandidaten op opdrachten de uit die worden beoordeeld door de een een deskundige jury. Valerio een gaat op op tv zoek naar de beste op tv slager, bakker, timmerman, het loodgieter en kapper van op 2010. een Afl.: De beste loodgieter 2010. De op tv laatste loodjes wegen tijdens het zwaarst. De de vijf uitverkoren met loodgieters strijden om van de van titel De beste loodgieter op tv 2010. Aan hun in de loodzware taak om tijdens de deskundige jury er het van te overtuigen in dat zij het in van beste zijn in hun met vak. Wie neemt de een leiding?

Een timmerman uit die nooit de plank naar mis slaat, op tv een slager die van precies weet in wat voor vlees in hij in de kuip in heeft en een bakker een die je op nooit een de broodje aap een verkoopt. Valerio Zeno gaat op van zoek tijdens naar gewone, hardwerkende van mensen die de beste zijn in het een hun vak. In een met afvalrace strijden vijf vakmensen een uit dezelfde uit sector om de titel De de beste. Om uit te bewijzen dat het ze het die titel verdienen voeren de kandidaten op tv het opdrachten uit die worden beoordeeld door uit een deskundige door jury. Valerio gaat een op op zoek naar de beste slager, met bakker, timmerman, loodgieter op en door kapper van 2010. in Afl.: De beste slager 2010. met Valerio zoekt het beste het paard van stal met in de op slagerij. De een vijf deelnemende slagers moeten in laten naar zien dat zij altijd weten wat het voor vlees op tv ze in de tijdens kuip van hebben om bekroond naar te worden tot De Beste. door Presentatie: op tv Valerio.

januari 2021
07-01-2011 19:30

De beste kapper 2010

De Beste van 2010 - De beste kapper 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

06-01-2011 19:30

De beste timmerman 2010

De Beste van 2010 - De beste timmerman 2010

Met: Valerio e.a. Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen di...

05-01-2011 19:30

Aflevering 3

De Beste van 2010 - Aflevering 3

EEen timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hard werkende mensen die de beste zijn ...

04-01-2011 19:30

De beste loodgieter 2010

De Beste van 2010 - De beste loodgieter 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

03-01-2011 19:30

De beste slager 2010

De Beste van 2010 - De beste slager 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

De Beste van 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Beste van 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Beste van 2010 bij De Beste van 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Beste van 2010. Heb je een uitzending van De Beste van 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Beste van 2010 gemist

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuipheeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensendie de beste zijn in hun vak in De Beste van 2010. In een afvalrace strijden vijf vakmensen uit dezelfde sector om de titel De beste. Om tebewijzen dat ze die titel verdienen voeren de kandidaten opdrachten uit die worden beoordeeld door een deskundige jury. Valerio gaat op zoek naar de beste slager, bakker, timmerman, loodgieter en kapper van 2010.

Uitzending gemist van De Beste van 2010? Hier kun je alle uitzendingen van De Beste van 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-01-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!