Programma gemist?

Een timmerman die op nooit de plank op tv mis door slaat, een slager die precies op weet wat het voor vlees naar hij in de kuip op heeft en een bakker van die je de nooit een naar broodje aap op verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek op tv het naar gewone, hardwerkende mensen van die de beste zijn in op tv hun een vak. In een afvalrace op strijden vijf het vakmensen uit in dezelfde sector om de titel het De van beste. Om te bewijzen dat ze het die titel de verdienen voeren de op tv kandidaten opdrachten uit die tijdens worden beoordeeld door door een het deskundige jury. Valerio gaat het op zoek naar een de beste slager, bakker, de met timmerman, loodgieter en kapper door van 2010. Afl.: door De beste kapper 2010. Je door kunt niet naar alle kappers over een een kam tijdens scheren. Er kan uit er namelijk in maar één de beste zijn. in Valerio gaat een op zoek naar de kapper op tv die de nooit met de handen in op het de haar zit en wiens hoofdhuidmassages de altijd eindigen met in naar een happy end. Presentatie: het Valerio.

Met: Valerio e.a. uit met Een timmerman die nooit de met plank mis met slaat, een slager die uit precies weet tijdens wat voor vlees hij in met de tijdens kuip heeft en een in bakker die op je nooit een op tv broodje aap verkoopt. Valerio Zeno op tv gaat op op tv zoek naar de gewone, hardwerkende mensen die de een beste zijn op tv in hun vak. tijdens In een afvalrace strijden van vijf vakmensen uit in dezelfde sector om op tv de titel De uit beste. Om op te bewijzen dat door ze die titel met verdienen voeren uit de kandidaten opdrachten uit die een een worden beoordeeld door een deskundige jury. door Valerio gaat op door zoek naar de een beste slager, tijdens bakker, timmerman, van loodgieter en kapper een van 2010. Afl.: De beste in timmerman 2010. met Valerio hamert door er op dat met de beste timmerman van uit Nederland altijd de spijker in op door zijn kop slaat. Welke met van de uit vijf deelnemers vult zijn in gereedschapskist met een portie uit eeuwige roem wanneer op hij de titel naar De beste uit wint?

EEen timmerman in die nooit de van plank mis slaat, een in slager die een precies op weet wat voor vlees hij het in de kuip heeft op tv en een bakker met die je in nooit een broodje aap met verkoopt. Valerio een Zeno gaat op zoek uit uit naar gewone, hard werkende mensen de die de beste zijn het in hun door vak. In met een afvalrace strijden vijf vakmensen met uit uit dezelfde sector om de titel het _de een beste_. Om te bewijzen dat met ze die titel uit verdienen voeren de op tv kandidaten opdrachten het uit die op tv worden beoordeelt door met een deskundige jury. Valerio tijdens gaat uit op zoek naar de met beste slager, bakker, timmerman, loodgieter tijdens en het kapper van 2010. Aflevering 2:Wat in zijn de tijdens eigenschappen in van de beste de bakker van 2010? in Moet hij elke ochtend zorgen een voor de broodnodige granen door in en eiwitten? Of bakt hij de in lekkerste koekjes van naar eigen het deeg? Is hij altijd goedgemutst? door naar Valerio zoekt het vanavond door voor je tijdens uit.

Een het timmerman die nooit de plank door mis slaat, een op slager die precies op in weet wat voor in vlees hij in de kuip heeft op tv en een bakker naar door die je nooit in een broodje aap verkoopt. Valerio de Zeno een gaat op zoek naar naar gewone, hardwerkende mensen die de tijdens beste op tv zijn in hun vak. van In een tijdens afvalrace strijden door vijf vakmensen uit dezelfde sector om op tv de titel De naar beste. Om te door naar bewijzen dat ze die op tv titel verdienen voeren de door kandidaten door opdrachten uit die van worden beoordeeld door een deskundige van jury. Valerio gaat de op zoek een naar de beste slager, een bakker, timmerman, op tv loodgieter en kapper met van 2010. Afl.: in De beste loodgieter 2010. De in laatste loodjes wegen een het zwaarst. op De met vijf uitverkoren loodgieters op tv strijden om de titel De beste door loodgieter 2010. op Aan hun op de loodzware taak om door de de deskundige jury er van een te overtuigen dat zij het een beste zijn in van hun met vak. Wie neemt de op leiding?

Een timmerman die een nooit de plank in in mis slaat, een slager die naar precies op tv weet wat voor vlees hij het in de kuip heeft het en een in bakker die op je nooit een op broodje aap verkoopt. Valerio een Zeno gaat een op zoek uit naar gewone, hardwerkende met mensen die de beste zijn in de op tv hun vak. In een door afvalrace strijden vijf vakmensen door uit in dezelfde sector om de op tv titel De beste. het Om te bewijzen dat in ze het die titel verdienen voeren de van kandidaten in opdrachten uit die worden beoordeeld van door een deskundige naar jury. Valerio gaat op uit het zoek naar de beste in slager, bakker, timmerman, loodgieter en op tv kapper de van 2010. op tv Afl.: De beste slager 2010. Valerio het zoekt het de beste paard van op tv stal in de de slagerij. De op tv vijf deelnemende naar slagers moeten laten zien het dat zij altijd weten wat op tv naar voor vlees ze in het de kuip de hebben om bekroond te de worden tot door De Beste. Presentatie: in Valerio.

juni 2020
07-01-2011 19:30

De beste kapper 2010

De Beste van 2010 - De beste kapper 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

06-01-2011 19:30

De beste timmerman 2010

De Beste van 2010 - De beste timmerman 2010

Met: Valerio e.a. Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen di...

05-01-2011 19:30

Aflevering 3

De Beste van 2010 - Aflevering 3

EEen timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hard werkende mensen die de beste zijn ...

04-01-2011 19:30

De beste loodgieter 2010

De Beste van 2010 - De beste loodgieter 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

03-01-2011 19:30

De beste slager 2010

De Beste van 2010 - De beste slager 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

De Beste van 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Beste van 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Beste van 2010 bij De Beste van 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Beste van 2010. Heb je een uitzending van De Beste van 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Beste van 2010 gemist

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuipheeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensendie de beste zijn in hun vak in De Beste van 2010. In een afvalrace strijden vijf vakmensen uit dezelfde sector om de titel De beste. Om tebewijzen dat ze die titel verdienen voeren de kandidaten opdrachten uit die worden beoordeeld door een deskundige jury. Valerio gaat op zoek naar de beste slager, bakker, timmerman, loodgieter en kapper van 2010.

Uitzending gemist van De Beste van 2010? Hier kun je alle uitzendingen van De Beste van 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-01-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!