Programma gemist?

Een timmerman van die nooit de door plank mis slaat, een een slager die door precies weet wat de voor in vlees hij in de op tv kuip heeft en een bakker naar naar die je nooit een broodje aap het door verkoopt. Valerio Zeno op gaat op zoek naar gewone, uit hardwerkende uit mensen die de in beste zijn in hun een vak. In een uit afvalrace strijden vijf vakmensen uit uit tijdens dezelfde sector om de de titel De beste. op tv Om te bewijzen het dat ze die titel uit verdienen voeren op tv de kandidaten opdrachten uit door die worden beoordeeld op tv door een op deskundige jury. Valerio uit gaat op zoek op naar de beste slager, een bakker, timmerman, door loodgieter en kapper van van 2010. Afl.: De door beste van kapper 2010. Je kunt niet alle een kappers het over een kam scheren. Er in kan er de namelijk maar één met de beste een zijn. Valerio gaat een op zoek naar tijdens de kapper die het nooit met de in handen in het haar het zit en wiens tijdens hoofdhuidmassages altijd eindigen met naar een de happy end. Presentatie: met Valerio.

Met: door Valerio e.a. van Een timmerman die nooit het de plank mis slaat, een door naar slager die precies weet het wat voor in vlees hij in een de kuip heeft en een bakker naar in die je nooit een met broodje aap op verkoopt. Valerio Zeno gaat op in zoek naar gewone, van hardwerkende mensen die uit de beste zijn in met hun in vak. In op een afvalrace strijden vijf tijdens vakmensen uit in dezelfde sector om de met titel De beste. Om te een bewijzen met dat ze die titel verdienen met voeren de kandidaten door opdrachten uit die uit worden tijdens beoordeeld door op een deskundige jury. door Valerio gaat op met zoek naar de beste het slager, bakker, een timmerman, loodgieter en kapper door van 2010. Afl.: De beste met timmerman 2010. in Valerio hamert een er op dat de beste een timmerman van in Nederland tijdens altijd de spijker op in zijn kop het slaat. Welke van de vijf met deelnemers vult de zijn gereedschapskist met een een portie uit eeuwige roem wanneer tijdens hij de titel het De beste wint?

EEen een timmerman die nooit de plank met mis een slaat, een slager op die precies op tv weet wat voor vlees op hij in de uit kuip heeft en een bakker de die je nooit tijdens uit een broodje aap verkoopt. door Valerio Zeno gaat op in zoek naar naar gewone, hard werkende mensen van die de in beste zijn in in hun vak. In een de afvalrace strijden vijf uit vakmensen uit met dezelfde sector om in de titel _de beste_. tijdens Om te bewijzen dat met ze die titel op tv verdienen het voeren de kandidaten de opdrachten uit in die worden beoordeelt door een deskundige het door jury. Valerio gaat op zoek naar in de beste op slager, op bakker, timmerman, loodgieter en kapper van naar 2010. Aflevering de 2:Wat zijn in de eigenschappen met van de beste bakker van 2010? op door Moet hij elke ochtend zorgen voor uit de broodnodige granen door tijdens en eiwitten? Of uit bakt hij de lekkerste naar koekjes van eigen op tv deeg? Is hij met altijd goedgemutst? Valerio zoekt met het uit vanavond voor je tijdens uit.

Een timmerman op die nooit naar de plank op tv mis slaat, een slager die met precies van weet wat voor naar vlees hij in op tv de kuip heeft uit en een bakker van die je nooit een broodje aap de verkoopt. Valerio van Zeno gaat op door zoek naar gewone, uit hardwerkende mensen door die de beste zijn in op hun vak. uit In een afvalrace tijdens strijden vijf vakmensen uit de dezelfde op sector om door de titel De beste. Om tijdens te bewijzen dat tijdens ze die titel met verdienen voeren de kandidaten tijdens opdrachten uit die op worden van beoordeeld door een van deskundige jury. Valerio gaat op op de zoek naar de beste in slager, bakker, timmerman, loodgieter en van op tv kapper van 2010. Afl.: op De beste loodgieter 2010. tijdens De laatste loodjes wegen uit het zwaarst. De in vijf uitverkoren loodgieters op tv strijden op tv om de titel De beste op een loodgieter 2010. Aan hun de loodzware door taak om op tv de deskundige jury er het van te in overtuigen dat zij van het beste zijn met in hun vak. Wie naar neemt in de leiding?

Een timmerman die op tv door nooit de plank tijdens mis slaat, een slager de die precies weet wat voor het een vlees hij in de kuip heeft van in en een bakker die je nooit naar een broodje op aap verkoopt. Valerio op Zeno gaat op naar zoek naar gewone, het hardwerkende door mensen die de beste tijdens zijn in hun vak. In door de een afvalrace strijden vijf tijdens vakmensen uit dezelfde sector om het de op tv titel De beste. Om uit te bewijzen dat ze naar die titel naar verdienen voeren de kandidaten de opdrachten uit naar die naar worden beoordeeld door een van deskundige jury. Valerio met gaat op zoek naar de in beste slager, op tv bakker, timmerman, op loodgieter en kapper van een 2010. op Afl.: De beste op tv slager 2010. Valerio zoekt het door beste paard van tijdens stal in de tijdens slagerij. De vijf van deelnemende een slagers moeten laten zien op tv dat zij altijd weten wat de de voor vlees ze in met de kuip naar hebben om bekroond te worden tot naar De op Beste. Presentatie: met Valerio.

september 2020
07-01-2011 19:30

De beste kapper 2010

De Beste van 2010 - De beste kapper 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

06-01-2011 19:30

De beste timmerman 2010

De Beste van 2010 - De beste timmerman 2010

Met: Valerio e.a. Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen di...

05-01-2011 19:30

Aflevering 3

De Beste van 2010 - Aflevering 3

EEen timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hard werkende mensen die de beste zijn ...

04-01-2011 19:30

De beste loodgieter 2010

De Beste van 2010 - De beste loodgieter 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

03-01-2011 19:30

De beste slager 2010

De Beste van 2010 - De beste slager 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

De Beste van 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Beste van 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Beste van 2010 bij De Beste van 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Beste van 2010. Heb je een uitzending van De Beste van 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Beste van 2010 gemist

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuipheeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensendie de beste zijn in hun vak in De Beste van 2010. In een afvalrace strijden vijf vakmensen uit dezelfde sector om de titel De beste. Om tebewijzen dat ze die titel verdienen voeren de kandidaten opdrachten uit die worden beoordeeld door een deskundige jury. Valerio gaat op zoek naar de beste slager, bakker, timmerman, loodgieter en kapper van 2010.

Uitzending gemist van De Beste van 2010? Hier kun je alle uitzendingen van De Beste van 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-01-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!