Programma gemist?

Een timmerman die van nooit de plank uit mis slaat, de een slager die met precies naar weet wat voor uit vlees hij in de tijdens kuip heeft en een bakker uit het die je nooit op tv een broodje aap verkoopt. door Valerio Zeno gaat op zoek tijdens naar gewone, hardwerkende in mensen een die de beste zijn in in hun vak. met In tijdens een afvalrace strijden vijf naar vakmensen uit op tv dezelfde sector om de op titel De beste. Om een te bewijzen dat tijdens ze die titel verdienen een voeren de kandidaten uit opdrachten uit die op naar worden beoordeeld door in een deskundige jury. Valerio gaat het op tijdens zoek naar de het beste slager, bakker, timmerman, loodgieter op tv en tijdens kapper van 2010. Afl.: op De beste kapper 2010. Je het kunt door niet alle kappers over een een kam scheren. met Er kan het er namelijk maar één de tijdens beste zijn. Valerio tijdens gaat de op zoek naar de kapper naar in die nooit met de handen uit in het haar door zit en wiens met hoofdhuidmassages altijd eindigen met op een happy in end. Presentatie: naar Valerio.

Met: Valerio tijdens e.a. tijdens Een timmerman die nooit de het plank mis in slaat, een slager uit die precies weet wat voor met vlees het hij in de de kuip heeft en een naar bakker die je nooit naar op een broodje aap uit verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek op tv naar gewone, hardwerkende door mensen die de een beste tijdens zijn in het hun vak. In een afvalrace strijden tijdens vijf vakmensen het uit door dezelfde sector om de titel een De beste. Om de te bewijzen dat het ze die tijdens titel verdienen de voeren de kandidaten opdrachten uit die de worden beoordeeld door een met een deskundige jury. Valerio een gaat op de zoek naar de beste van slager, bakker, timmerman, loodgieter in en kapper in van 2010. Afl.: De in beste timmerman 2010. Valerio een hamert met er op dat de beste uit timmerman van het Nederland altijd de op tv spijker op in zijn kop met slaat. Welke van de van vijf deelnemers van vult zijn gereedschapskist de met een portie eeuwige met roem wanneer hij de tijdens titel De van beste wint?

EEen timmerman door die nooit de plank in mis slaat, van een uit slager die precies weet wat het voor met vlees hij in de kuip tijdens heeft en een bakker tijdens die je door nooit een broodje op aap een verkoopt. Valerio Zeno van gaat op zoek naar gewone, tijdens hard werkende mensen het die de beste zijn naar in hun naar vak. In door een afvalrace strijden vijf vakmensen van uit dezelfde sector een om de van titel _de de beste_. Om te bewijzen uit dat op ze die titel het verdienen voeren de van kandidaten opdrachten uit die worden naar beoordeelt door een met deskundige jury. Valerio van gaat op zoek naar in van de beste slager, naar bakker, timmerman, loodgieter en kapper door van tijdens 2010. Aflevering 2:Wat in zijn de eigenschappen het van de beste bakker van 2010? de Moet uit hij elke ochtend zorgen voor door de broodnodige op tv granen uit en eiwitten? Of bakt hij op tv de lekkerste koekjes van uit eigen deeg? Is een door hij altijd goedgemutst? Valerio zoekt het met vanavond voor naar je met uit.

Een timmerman het die nooit de een plank het mis slaat, een slager die precies naar weet wat door voor vlees in hij in de kuip uit heeft en een naar bakker van die je nooit tijdens een broodje aap verkoopt. Valerio de Zeno gaat naar op zoek naar gewone, uit hardwerkende mensen die de van beste zijn in in hun vak. In naar een afvalrace in strijden vijf in vakmensen uit dezelfde sector om naar door de titel De beste. op Om te van bewijzen dat ze die titel de verdienen op tv voeren de kandidaten uit opdrachten uit die op tv worden beoordeeld door een deskundige van jury. Valerio tijdens gaat op zoek in naar de beste slager, bakker, naar in timmerman, loodgieter en kapper op van 2010. Afl.: De uit beste het loodgieter 2010. De naar laatste loodjes wegen het zwaarst. in De vijf uitverkoren loodgieters een strijden tijdens om de in titel De beste loodgieter 2010. op tv Aan door hun de loodzware taak door om de deskundige op jury er van te van overtuigen van dat zij het beste zijn op tv in hun vak. Wie een neemt de uit leiding?

Een timmerman die op het nooit de plank mis slaat, in een slager een die precies tijdens weet wat voor vlees hij met in door de kuip heeft en een het bakker die de je nooit een broodje van aap verkoopt. Valerio van Zeno gaat de op zoek op tv naar gewone, hardwerkende op tv mensen die de beste naar zijn in op hun vak. In een naar afvalrace strijden vijf naar vakmensen uit dezelfde sector om met de een titel De in beste. Om te bewijzen tijdens dat ze die op titel verdienen voeren de naar kandidaten een opdrachten uit die worden beoordeeld van door een deskundige jury. een Valerio op gaat op zoek op naar de beste slager, bakker, met timmerman, loodgieter en met kapper het van 2010. Afl.: De beste op slager 2010. met Valerio zoekt het beste in paard van stal met in van de slagerij. De een vijf deelnemende slagers op tv moeten laten naar zien dat zij de altijd weten wat voor een vlees ze in de kuip door hebben om bekroond tijdens op tv te worden tot De Beste. Presentatie: uit met Valerio.

september 2021
07-01-2011 19:30

De beste kapper 2010

De Beste van 2010 - De beste kapper 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

06-01-2011 19:30

De beste timmerman 2010

De Beste van 2010 - De beste timmerman 2010

Met: Valerio e.a. Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen di...

05-01-2011 19:30

Aflevering 3

De Beste van 2010 - Aflevering 3

EEen timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hard werkende mensen die de beste zijn ...

04-01-2011 19:30

De beste loodgieter 2010

De Beste van 2010 - De beste loodgieter 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

03-01-2011 19:30

De beste slager 2010

De Beste van 2010 - De beste slager 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

De Beste van 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Beste van 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Beste van 2010 bij De Beste van 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Beste van 2010. Heb je een uitzending van De Beste van 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Beste van 2010 gemist

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuipheeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensendie de beste zijn in hun vak in De Beste van 2010. In een afvalrace strijden vijf vakmensen uit dezelfde sector om de titel De beste. Om tebewijzen dat ze die titel verdienen voeren de kandidaten opdrachten uit die worden beoordeeld door een deskundige jury. Valerio gaat op zoek naar de beste slager, bakker, timmerman, loodgieter en kapper van 2010.

Uitzending gemist van De Beste van 2010? Hier kun je alle uitzendingen van De Beste van 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-01-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!