Programma gemist?

Een naar timmerman die nooit een de plank mis slaat, een naar slager op die precies weet wat voor door door vlees hij in de kuip een heeft en het een bakker die je nooit op een broodje een aap op verkoopt. Valerio Zeno gaat op een zoek van naar gewone, hardwerkende mensen die met de het beste zijn in hun in vak. In de een afvalrace strijden vijf door vakmensen uit dezelfde sector door om de titel uit De beste. Om op te bewijzen op dat ze die in titel verdienen voeren de kandidaten een opdrachten tijdens uit die worden tijdens beoordeeld door een deskundige in jury. Valerio gaat op tv op zoek naar een de beste van slager, bakker, naar timmerman, loodgieter en kapper van 2010. het naar Afl.: De beste kapper 2010. Je op tv met kunt niet alle kappers over op tv een naar kam scheren. Er kan er met namelijk maar één het de naar beste zijn. Valerio gaat door op zoek naar op tv de kapper die nooit in met de handen in een het een haar zit en wiens hoofdhuidmassages een altijd eindigen op met op een happy end. Presentatie: de Valerio.

Met: op tv Valerio e.a. op Een timmerman die nooit door de plank mis slaat, een een een slager die precies weet wat door voor naar vlees hij in de kuip door heeft een en een bakker een die je nooit een in broodje aap verkoopt. uit Valerio Zeno gaat tijdens op zoek door naar gewone, hardwerkende mensen de die de beste zijn in een hun door vak. In een afvalrace het strijden met vijf vakmensen uit dezelfde van sector om de titel De met beste. Om te door uit bewijzen dat ze die titel op tv verdienen voeren de kandidaten in uit opdrachten uit die worden beoordeeld door met op tv een deskundige jury. door Valerio gaat op zoek naar de op tv beste slager, uit bakker, timmerman, loodgieter en in van kapper van 2010. Afl.: De beste op tv timmerman 2010. in Valerio hamert uit er op dat met de beste timmerman uit van Nederland altijd de spijker van op zijn uit kop slaat. op Welke van de vijf deelnemers naar vult van zijn gereedschapskist in met een portie eeuwige een roem wanneer hij de titel op tv De beste op wint?

EEen in timmerman die nooit naar de plank uit mis slaat, een slager die tijdens precies naar weet wat voor door vlees hij in de kuip tijdens heeft en een met bakker die je in nooit een op tv broodje aap verkoopt. Valerio de Zeno gaat op zoek van naar gewone, uit hard werkende mensen die naar de beste uit zijn in hun op vak. In op een afvalrace strijden de vijf vakmensen de uit dezelfde sector om naar de titel _de beste_. Om de te bewijzen dat in ze die tijdens titel verdienen voeren uit de kandidaten in opdrachten uit door die worden beoordeelt naar door een deskundige een jury. Valerio gaat op de zoek naar de beste slager, tijdens het bakker, timmerman, loodgieter en kapper van op tv 2010. Aflevering uit 2:Wat zijn de het eigenschappen van de beste door bakker van in 2010? Moet hij het elke ochtend zorgen voor uit de broodnodige granen naar en naar eiwitten? Of van bakt hij de in lekkerste koekjes van eigen deeg? tijdens Is een hij altijd goedgemutst? Valerio zoekt het naar het vanavond voor je naar uit.

Een timmerman op die in nooit de plank van mis slaat, een slager op die precies weet met wat voor naar vlees hij in tijdens de kuip heeft door en een bakker in die je nooit in een broodje aap verkoopt. Valerio het Zeno gaat op door zoek uit naar gewone, hardwerkende mensen die van de beste zijn de in hun vak. In van tijdens een afvalrace strijden vijf naar vakmensen uit dezelfde sector tijdens om de titel De van op tv beste. Om te bewijzen in dat ze de die titel verdienen voeren de kandidaten de opdrachten door uit die met worden beoordeeld door een deskundige naar jury. Valerio door gaat op zoek naar door de beste slager, bakker, naar timmerman, loodgieter het en op tv kapper van 2010. Afl.: op tv De beste loodgieter 2010. De in door laatste loodjes wegen het naar zwaarst. De van vijf uitverkoren loodgieters strijden om op de op tv titel De beste op tv loodgieter 2010. Aan hun de naar loodzware taak om uit de deskundige jury er van van een te overtuigen dat zij op het beste zijn in de hun vak. op Wie neemt met de leiding?

Een timmerman die op nooit de plank naar mis tijdens slaat, een slager die precies een weet een wat voor vlees naar hij in de met kuip heeft en een naar bakker tijdens die je nooit een broodje de aap verkoopt. Valerio de Zeno gaat op zoek door tijdens naar gewone, hardwerkende met mensen die de beste zijn van in hun vak. In de een door afvalrace strijden vijf vakmensen uit de dezelfde sector om tijdens de op titel De beste. Om op te bewijzen dat ze een die titel uit verdienen naar voeren de kandidaten opdrachten tijdens uit die worden van beoordeeld door een naar deskundige jury. op tv Valerio gaat op zoek uit naar de beste slager, bakker, van timmerman, met loodgieter en kapper een van 2010. Afl.: met De beste slager 2010. op tv Valerio zoekt met het beste de paard van stal in de de slagerij. De vijf door deelnemende slagers moeten een laten zien dat zij tijdens altijd naar weten wat voor tijdens vlees ze op tv in de kuip hebben om bekroond tijdens te worden tot tijdens De Beste. tijdens Presentatie: op tv Valerio.

oktober 2021
07-01-2011 19:30

De beste kapper 2010

De Beste van 2010 - De beste kapper 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

06-01-2011 19:30

De beste timmerman 2010

De Beste van 2010 - De beste timmerman 2010

Met: Valerio e.a. Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen di...

05-01-2011 19:30

Aflevering 3

De Beste van 2010 - Aflevering 3

EEen timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hard werkende mensen die de beste zijn ...

04-01-2011 19:30

De beste loodgieter 2010

De Beste van 2010 - De beste loodgieter 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

03-01-2011 19:30

De beste slager 2010

De Beste van 2010 - De beste slager 2010

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensen die de beste zijn in...

De Beste van 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Beste van 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Beste van 2010 bij De Beste van 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Beste van 2010. Heb je een uitzending van De Beste van 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Beste van 2010 gemist

Een timmerman die nooit de plank mis slaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuipheeft en een bakker die je nooit een broodje aap verkoopt. Valerio Zeno gaat op zoek naar gewone, hardwerkende mensendie de beste zijn in hun vak in De Beste van 2010. In een afvalrace strijden vijf vakmensen uit dezelfde sector om de titel De beste. Om tebewijzen dat ze die titel verdienen voeren de kandidaten opdrachten uit die worden beoordeeld door een deskundige jury. Valerio gaat op zoek naar de beste slager, bakker, timmerman, loodgieter en kapper van 2010.

Uitzending gemist van De Beste van 2010? Hier kun je alle uitzendingen van De Beste van 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-01-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!