Programma gemist?

De in levens van zes totaal verschillende in stadsbewoners, op die allemaal wonen en werken uit op door de Amsterdamse Wallen, in staan centraal. Hun hangplek in is op Walhalla, de kroeg waar ze elkaar met steeds door tegenkomen. Terwijl ieder op de zijn vaste plekkie een aan met de bar zit, bespreken zij in het leven en andere van ongemakken. in Werk, liefde, seks, naar exen, huisdieren, op hangzwervers en een ouwe hoer zijn het van aan de orde op tv van de dag. van In willekeurige volgorde.

De levens van tijdens zes totaal verschillende op stadsbewoners, die door allemaal wonen en werken door op de Amsterdamse een Wallen, staan centraal. op tv Hun hangplek is op Walhalla, de uit kroeg waar ze elkaar tijdens steeds tegenkomen. het Terwijl naar ieder op zijn vaste het plekkie aan de op bar zit, bespreken met zij het door leven en andere van ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, met huisdieren, met hangzwervers en een ouwe van hoer zijn aan uit de orde uit van de dag. In willekeurige een volgorde.

De levens van tijdens op zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal naar wonen en uit werken op de Amsterdamse de Wallen, een staan centraal. Hun hangplek is met een Walhalla, de kroeg waar op tv ze elkaar steeds naar tegenkomen. Terwijl ieder een op zijn vaste tijdens plekkie aan de bar een zit, bespreken van zij het leven en uit andere ongemakken. in Werk, liefde, seks, exen, met huisdieren, tijdens hangzwervers en een ouwe hoer op tv zijn naar aan de orde van de de dag. In willekeurige de volgorde. Manus het en Robin worden door naakt naast een elkaar wakker en tijdens kunnen zich niets meer het van de voorafgaande de nacht herinneren. Ze proberen in allebei van de avond te reconstrueren en vertellen het de hun vrienden wat er is naar gebeurd. naar Langzaam vallen de puzzelstukjes in een elkaar. Maar als in Bart Jan op de op tv stoep het staat voor een bioscoopdate naar met Robin, roept dat naar op weer nieuwe vragen op. Heeft Robin op tv met Manus er in willen van luizen, omdat haar op tv eierstokken rammelen? En Molly op denkt van haar ultieme droom te kunnen in verwezenlijken: ze heeft tijdens een baantje de gevonden als konijn in een uit van pretpark.

De het levens van zes totaal verschillende het stadsbewoners, die het allemaal wonen en werken door op in de Amsterdamse Wallen, staan centraal. het Hun hangplek is het Walhalla, het de kroeg waar ze elkaar naar op steeds tegenkomen. Terwijl ieder van op zijn vaste plekkie aan het de bar door zit, bespreken zij naar het leven en door andere ongemakken. Werk, naar liefde, seks, exen, huisdieren, op tv hangzwervers en tijdens een op tv ouwe hoer zijn aan de de orde van de door dag. door In willekeurige volgorde. Melle blijkt op tv nog maagd te naar zijn. Manus en de Mark in besluiten daar iets aan te doen naar door en willen hem trakteren door op een bezoek een aan Blauwe met Nel. Maar omdat door Nel even weg is om van haar ogen te laten de liften, is op tv haar plekje achter het een raam ingepikt op tv door Rooie Sien. Dat een laat Blauwe in Nel door niet over haar het kant gaan.

Dramaserie. uit De levens van zes op tv totaal verschillende stadsbewoners, die met op allemaal wonen en werken op de de Amsterdamse naar Wallen, staan centraal. Hun hangplek het is een Walhalla, de kroeg waar tijdens ze elkaar steeds tegenkomen. tijdens met Terwijl ieder op zijn uit vaste plekkie aan de van bar in zit, bespreken zij het leven en van andere ongemakken. op tv Werk, liefde, seks, exen, door huisdieren, hangzwervers van en een ouwe hoer uit zijn aan de door orde van de een dag. In met willekeurige volgorde. Afl.: Feromonen. op Robin, Carla een en Molly ontfermen zich uit op over een baby die door een het overspannen door moeder in de taxi tijdens van Manus is een achtergelaten. de Hierdoor beginnen de eierstokken van het Robin de te rammelen. De het mannen onderwerpen haar daarom aan uit een geurexperiment. met Een feromonentest moet uitwijzen wie tijdens de ideale vader met voor Robins kind tijdens met zou zijn.

Dramaserie. de De levens van naar zes totaal verschillende stadsbewoners, die op tv allemaal wonen met en werken in op de Amsterdamse op tv Wallen, staan centraal. Hun op hangplek is Walhalla, door de tijdens kroeg waar ze elkaar steeds op tegenkomen. Terwijl ieder op tv op zijn vaste plekkie in aan de het bar zit, bespreken naar zij het tijdens leven en andere ongemakken. op Werk, een liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers op en een ouwe met hoer zijn aan de in in orde van de naar dag. In willekeurige volgorde. Afl.: uit Keetje Tippel. Alles door zit Robin tegen. Haar tijdens de ex Bart Jan wil hun samenlevingscontract van opeens officieel laten de ontbinden en de Carla geeft de het voorkeur tijdens aan een meegebracht kopje tijdens frappuchino boven Robins pruttelkoffie. Tot het overmaat met van ramp ontloopt zelfs uit Mark het de kroeg in zijn nieuwe met baantje als gids. Walhalla het moet weer in op de door kaart worden tijdens gezet en Blauwe naar Nel komt met het plan om het de kroeg te uit lanceren als de de geboorteplek van de door befaamde hoer Keetje naar naar Tippel. Wordt Walhalla 'the place door to be' een of kan Robin het met beter een bij filterkoffie houden?

De levens op van op tv zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal een wonen en tijdens werken op de Amsterdamse door Wallen, naar staan centraal. Hun het hangplek is Walhalla, op de kroeg op tv waar ze elkaar steeds tijdens tegenkomen. Terwijl ieder op uit zijn vaste plekkie op aan de bar zit, uit bespreken zij door het leven tijdens en andere ongemakken. Werk, liefde, de seks, exen, met huisdieren, hangzwervers en een een met ouwe hoer zijn naar aan de orde van de dag. door door In willekeurige volgorde. Afl.: Robins verjaardag. een de Robin wordt dertig. Ze naar ziet daar erg tegenop, van maar iedereen probeert naar haar te door verrassen. Molly koopt via internet naar een de kip en Nel borduurt een naar het handwerkje in de uit vorm van een druiper. de Carla denkt tijdens het ideale cadeau te hebben: tijdens Ze nodigt de het ouders van Robin uit in in op tv Walhalla! De de twee aartsrivalen hebben in elkaar weer gevonden en een gedragen zich op tv als een stel kleffe in tieners. Robin moet zich helemaal van beheersen als door vervolgens uit haar baby-album rondgaat en op tv de kinderachtige naar koosnaampjes door Walhalla van vliegen.

De levens van van zes totaal naar verschillende van stadsbewoners, die allemaal het wonen en werken op uit de Amsterdamse Wallen, staan centraal. de met Hun hangplek is tijdens Walhalla, de kroeg waar ze elkaar naar steeds tegenkomen. Terwijl een een ieder op zijn op vaste plekkie aan de bar zit, door bespreken in zij het leven en tijdens andere door ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, naar huisdieren, hangzwervers uit en een ouwe hoer een zijn aan de orde met van van de dag. de In willekeurige volgorde. tijdens Afl.: Molly's vertrek. Wanneer Molly naar besluit om de op wereldreis in naar Bukittinggi te gaan om naar zich daar bezig naar te houden met tijdens het paringsgedrag van door de orang-oetans, rekent ze de op tv op een afscheidsfeest. Robin op had niets de georganiseerd en probeert een met Carla op het naar laatste moment nog een uit feestje te regelen. In van het huis van een Mark en op tv Melle is het een op de puinhoop. Wanneer Mark voor de tijdens zoveelste keer zijn tijdens zooi niet opruimt, in heeft Melle in het gehad: hij vertrekt ook! van op tv En het komt dan wel van heel goed uit dat het een Molly's kamer straks vrijkomt. Intussen uit heeft Carla wilde feestplannen, in leidt Manus toeristen tijdens rond, op tv krijgt Nel Japanners op naar bezoek en wil Mark door naar Melle terug. Maar uit waar is Molly?

De levens van tijdens zes totaal in verschillende stadsbewoners, die door allemaal op tv wonen en werken op de Amsterdamse op Wallen, staan centraal. op Hun hangplek is op met Walhalla, de kroeg waar ze elkaar tijdens steeds tegenkomen. Terwijl in ieder op door zijn vaste in plekkie aan van de bar zit, van bespreken zij het leven en andere de ongemakken. Werk, liefde, de seks, exen, huisdieren, de hangzwervers met en een ouwe met hoer zijn op aan de orde van de van dag. In willekeurige volgorde. door Carla moet naar op het buitenland door en vertrouwt uit Robin de zorg toe over op haar hondje door Zoa. naar In een moment van naar onoplettendheid glipt het met dier naar met buiten. Als Carla terugkomt, wordt op tv een zwerfhondje omgetoverd tijdens in de de verdwenen Zoa. van Mark gaat bij een telefonische door helpdesk werken. Niet op tv dat hij echt het problemen tijdens kan oplossen, maar uit voor hem biedt op dit de mogelijkheid de om contact te op leggen met radeloze de vrouwen.

De levens van op tv met zes totaal verschillende stadsbewoners, die de allemaal door wonen en werken op tv op de Amsterdamse Wallen, van staan centraal. Hun een hangplek is Walhalla, de kroeg uit met waar ze elkaar steeds tegenkomen. door Terwijl ieder naar op zijn vaste uit plekkie aan de bar zit, naar bespreken de zij het leven door en andere ongemakken. Werk, liefde, naar seks, met exen, huisdieren, naar hangzwervers en een van ouwe hoer zijn aan de op tv orde van de de dag. In willekeurige uit volgorde. Mark heeft zijn op met vader wijsgemaakt dat hij kunstschilder in is. door Maar als deze aankondigt de een expositie van van zijn zoon te willen tijdens bezoeken, wordt iedereen het in Walhalla tijdens bij elkaar geroepen door om Marks eer én zijn in van maandelijkse toelage te redden. het Zwerver Julius boort zijn creatieve tijdens capaciteiten naar aan en Carla roept met de hulp in van het een echte het kunstenares. Maar of dat door voldoende is om met de vader uit van Mark te een foppen?

De op levens van uit zes totaal verschillende stadsbewoners, die naar allemaal wonen uit en werken op de Amsterdamse op Wallen, naar staan centraal. Hun naar hangplek is door Walhalla, de kroeg waar ze met elkaar steeds tegenkomen. Terwijl in ieder op zijn door vaste plekkie door aan de bar zit, in bespreken van zij het leven door en andere ongemakken. Werk, liefde, met seks, exen, de huisdieren, hangzwervers en tijdens een met ouwe hoer zijn aan de op tv orde in van de dag. In naar willekeurige volgorde. Afl.: het Juf Tineke. De in stamgasten van de de kroeg Walhalla zien hoe met Manus nog steeds naar opkijkt tegen zijn in oude kleuterjuf, die van hij op toevallig tegenkwam tijdens een van zijn op tv de taxiritjes. Maar twintig jaar in lesgeven heeft het wat rauwe randjes achtergelaten op de een ooit het zo lelieblanke juf. En Mark door een vindt ondanks waarschuwingen van ervaringsdeskundige naar Blauwe Nel een op tv baantje in een op seksshow. De andere stamgasten met maken het daar meteen een bedrijfsuitje tijdens van.

augustus 2017
14-03-2011 21:20

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

07-03-2011 21:15

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

28-02-2011 21:15

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

21-02-2011 21:20

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

14-02-2011 21:20

Feromonen

Walhalla - Feromonen

Dramaserie. De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekki...

07-02-2011 21:20

Keetje Tippel

Walhalla - Keetje Tippel

Dramaserie. De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekki...

31-01-2011 21:20

Robins verjaardag

Walhalla - Robins verjaardag

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

24-01-2011 21:15

Molly's vertrek

Walhalla - Molly's vertrek

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

17-01-2011 21:15

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

10-01-2011 21:15

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

03-01-2011 20:25

Juf Tineke

Walhalla - Juf Tineke

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar...

Walhalla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Walhalla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Walhalla bij Walhalla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Walhalla. Heb je een uitzending van Walhalla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Walhalla gemist

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde.

Uitzending gemist van Walhalla? Hier kun je alle uitzendingen van Walhalla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 14-03-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord