Programma gemist?
mei 2017
14-03-2011 21:20

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde.

07-03-2011 21:15

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde.

28-02-2011 21:15

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Manus en Robin worden naakt naast elkaar wakker en kunnen zich niets meer van de voorafgaande nacht herinneren. Ze proberen allebei de avond te reconstrueren en vertellen hun vrienden wat er is gebeurd. Langzaam vallen de puzzelstukjes in elkaar. Maar als Bart Jan op de stoep staat voor een bioscoopdate met Robin, roept dat weer nieuwe vragen op. Heeft Robin Manus er in willen luizen, omdat haar eierstokken rammelen? En Molly denkt haar ultieme droom te kunnen verwezenlijken: ze heeft een baantje gevonden als konijn in een pretpark.

21-02-2011 21:20

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Melle blijkt nog maagd te zijn. Manus en Mark besluiten daar iets aan te doen en willen hem trakteren op een bezoek aan Blauwe Nel. Maar omdat Nel even weg is om haar ogen te laten liften, is haar plekje achter het raam ingepikt door Rooie Sien. Dat laat Blauwe Nel niet over haar kant gaan.

14-02-2011 21:20

Feromonen

Walhalla - Feromonen

Dramaserie. De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Afl.: Feromonen. Robin, Carla en Molly ontfermen zich over een baby die door een overspannen moeder in de taxi van Manus is achtergelaten. Hierdoor beginnen de eierstokken van Robin te rammelen. De mannen onderwerpen haar daarom aan een geurexperiment. Een feromonentest moet uitwijzen wie de ideale vader voor Robins kind zou zijn.

07-02-2011 21:20

Keetje Tippel

Walhalla - Keetje Tippel

Dramaserie. De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Afl.: Keetje Tippel. Alles zit Robin tegen. Haar ex Bart Jan wil hun samenlevingscontract opeens officieel laten ontbinden en Carla geeft de voorkeur aan een meegebracht kopje frappuchino boven Robins pruttelkoffie. Tot overmaat van ramp ontloopt zelfs Mark de kroeg in zijn nieuwe baantje als gids. Walhalla moet weer op de kaart worden gezet en Blauwe Nel komt met het plan om de kroeg te lanceren als de geboorteplek van de befaamde hoer Keetje Tippel. Wordt Walhalla 'the place to be' of kan Robin het beter bij filterkoffie houden?

31-01-2011 21:20

Robins verjaardag

Walhalla - Robins verjaardag

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Afl.: Robins verjaardag. Robin wordt dertig. Ze ziet daar erg tegenop, maar iedereen probeert haar te verrassen. Molly koopt via internet een kip en Nel borduurt een handwerkje in de vorm van een druiper. Carla denkt het ideale cadeau te hebben: Ze nodigt de ouders van Robin uit in Walhalla! De twee aartsrivalen hebben elkaar weer gevonden en gedragen zich als een stel kleffe tieners. Robin moet zich helemaal beheersen als vervolgens haar baby-album rondgaat en de kinderachtige koosnaampjes door Walhalla vliegen.

24-01-2011 21:15

Molly's vertrek

Walhalla - Molly's vertrek

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Afl.: Molly's vertrek. Wanneer Molly besluit om op wereldreis naar Bukittinggi te gaan om zich daar bezig te houden met het paringsgedrag van de orang-oetans, rekent ze op een afscheidsfeest. Robin had niets georganiseerd en probeert met Carla op het laatste moment nog een feestje te regelen. In het huis van Mark en Melle is het een puinhoop. Wanneer Mark voor de zoveelste keer zijn zooi niet opruimt, heeft Melle het gehad: hij vertrekt ook! En het komt dan wel heel goed uit dat Molly's kamer straks vrijkomt. Intussen heeft Carla wilde feestplannen, leidt Manus toeristen rond, krijgt Nel Japanners op bezoek en wil Mark Melle terug. Maar waar is Molly?

17-01-2011 21:15

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Carla moet naar het buitenland en vertrouwt Robin de zorg toe over haar hondje Zoa. In een moment van onoplettendheid glipt het dier naar buiten. Als Carla terugkomt, wordt een zwerfhondje omgetoverd in de verdwenen Zoa. Mark gaat bij een telefonische helpdesk werken. Niet dat hij echt problemen kan oplossen, maar voor hem biedt dit de mogelijkheid om contact te leggen met radeloze vrouwen.

10-01-2011 21:15

Aflevering 2

Walhalla - Aflevering 2

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Mark heeft zijn vader wijsgemaakt dat hij kunstschilder is. Maar als deze aankondigt de expositie van zijn zoon te willen bezoeken, wordt iedereen in Walhalla bij elkaar geroepen om Marks eer én zijn maandelijkse toelage te redden. Zwerver Julius boort zijn creatieve capaciteiten aan en Carla roept de hulp in van een echte kunstenares. Maar of dat voldoende is om de vader van Mark te foppen?

03-01-2011 20:25

Juf Tineke

Walhalla - Juf Tineke

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde. Afl.: Juf Tineke. De stamgasten van de kroeg Walhalla zien hoe Manus nog steeds opkijkt tegen zijn oude kleuterjuf, die hij toevallig tegenkwam tijdens een van zijn taxiritjes. Maar twintig jaar lesgeven heeft wat rauwe randjes achtergelaten op de ooit zo lelieblanke juf. En Mark vindt ondanks waarschuwingen van ervaringsdeskundige Blauwe Nel een baantje in een seksshow. De andere stamgasten maken daar meteen een bedrijfsuitje van.

Walhalla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Walhalla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Walhalla bij Walhalla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Walhalla. Heb je een uitzending van Walhalla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Walhalla gemist

De levens van zes totaal verschillende stadsbewoners, die allemaal wonen en werken op de Amsterdamse Wallen, staan centraal. Hun hangplek is Walhalla, de kroeg waar ze elkaar steeds tegenkomen. Terwijl ieder op zijn vaste plekkie aan de bar zit, bespreken zij het leven en andere ongemakken. Werk, liefde, seks, exen, huisdieren, hangzwervers en een ouwe hoer zijn aan de orde van de dag. In willekeurige volgorde.

Uitzending gemist van Walhalla? Hier kun je alle uitzendingen van Walhalla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 14-03-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord