Programma gemist?

Als je tijdens door een groot ziekenhuis de in loopt, heb je vaak met geen idee van op wat er in zich precies afspeelt op op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie de of Cardiologie: wat met houdt dat specialisme een nu door in, wat gebeurt door er eigenlijk naar op die afdeling...? in In elke aflevering staat één afdeling het centraal. Er uit worden ook door ook uitstapjes gemaakt naar met niet-medische afdelingen. Al de die door afdelingen ondersteunen het op tv werk van de artsen, maar hoe naar werkt door dat dan? een Hoe komen de met mensen aan hun juiste in dieet en hoe op tv komen de patiënten in het op juiste een bed? Ofwel: wat speelt zich op af in van de een catacomben van het ziekenhuis? Opnames in naar het St. op Antonius Ziekenhuis in de Utrecht/Nieuwegein. Afl.: Plastische chirurgie. in We van zijn op bezoek bij op tv de afdeling op tv Plastische Chirurgie. Marion Gamelkoorn op tv kreeg op haar tijdens 31e door borstkanker. Haar borst naar werd toen geamputeerd. Nu, vijftien jaar de later, door laat ze een haar borst reconstrueren door plastisch een chirurg uit Erik Zonnyvylle. Donna een Jo is acht jaar en het houdt van van musicals en doet op ook wat modellenwerk. Ze vindt met het de heel vervelend tijdens dat haar ene oor heel tijdens anders is dan haar de andere in oor. En voor plastisch chirurg in Bart Stubenitsky geldt: van een Het kind is naar de klant. Dus opereert dokter het Stubenitsky het met oor van Donna Jo. In het op het ziekenhuis is opgenomen in het het St. in Antonius Ziekenhuis de in Utrecht/Nieuwegein.

Als tijdens je door een een groot ziekenhuis loopt, heb uit je vaak met geen idee op tv van wat er zich precies afspeelt door op de het verschillende van afdelingen. Heelkunde, Radiologie of in Cardiologie: wat houdt dat specialisme uit op nu in, wat van gebeurt er eigenlijk op tv op die afdeling...? In op tv elke aflevering staat één afdeling een centraal. Er met worden ook ook op uitstapjes op tv gemaakt naar niet-medische afdelingen. Al uit die afdelingen ondersteunen met het door werk van de artsen, maar het hoe werkt dat van dan? Hoe in komen de een mensen aan hun juiste dieet en een uit hoe komen de patiënten in naar het juiste bed? Ofwel: door wat speelt zich uit tijdens af in de catacomben van met het ziekenhuis? op tv Opnames in het naar St. Antonius Ziekenhuis in tijdens Utrecht/Nieuwegein.

Als uit je door een groot ziekenhuis een loopt, heb je naar uit vaak geen idee van wat er tijdens de zich precies afspeelt op op tv de verschillende afdelingen. op Heelkunde, Radiologie de of Cardiologie: wat houdt dat het specialisme nu in, wat van gebeurt in er eigenlijk op die van afdeling...? In op elke aflevering staat één een afdeling centraal. Er worden in op tv ook ook uitstapjes gemaakt door naar niet-medische afdelingen. op tv Al die afdelingen ondersteunen het het naar werk van de artsen, maar naar hoe werkt dat dan? het Hoe komen de het mensen door aan hun juiste tijdens dieet en hoe komen van de patiënten in op het juiste bed? Ofwel: een wat speelt zich door af in met de catacomben van het tijdens van ziekenhuis? Opnames in met het St. Antonius het Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein.

Als je de door een groot ziekenhuis het loopt, heb je in vaak door geen idee van wat er tijdens zich naar precies afspeelt op de naar verschillende afdelingen. tijdens Heelkunde, Radiologie op tv of Cardiologie: wat houdt dat naar specialisme nu in, wat de gebeurt er uit eigenlijk op in die afdeling...? In elke van aflevering staat de één afdeling centraal. naar Er worden een ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische afdelingen. uit Al de die afdelingen ondersteunen het werk naar van de de artsen, maar hoe werkt een het dat dan? Hoe komen de van mensen een aan hun juiste dieet en hoe tijdens komen door de patiënten in van het juiste door bed? Ofwel: wat in speelt zich af in naar de catacomben van het door ziekenhuis? Dit programma is uit naar opgenomen in het door St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: op MDL (Maag een Darm Lever). op We zijn op bezoek bij door de door afdeling maag-, darm-, leverziekten van naar in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. We naar zien hoe dokter naar Bas Weusten stukjes de weefsel uit de met slokdarm op tv van Meneer Megens de neemt. Dit naar doet hij door middel van van een endoscopische ingreep, een het van kijkbuis via de op mond. Er is namelijk een beginnende een vorm van kanker in uit geconstateerd. Maar de vraag op is hoe met diep het tumorweefsel zich genesteld naar heeft. Dokter het Weusten doet op tv samen met patholoog Cees het Seldenrijk onderzoek. De in MDL-artsen werken nauw samen een met de afdeling met pathologie. Dokter Paul met Stadhouders behandelt op een patiënte met met de ziekte van Crohn. op Zij naar heeft een vernauwing in door de dunne darm en het dokter Stadhouders rekt de met darm uit (ook endoscopisch) op met een van tijdens ballon.

Als je een door een tijdens groot ziekenhuis met loopt, heb je in vaak geen idee op van wat er zich precies tijdens afspeelt tijdens op de verschillende afdelingen. Heelkunde, met Radiologie of Cardiologie: in wat op tv houdt dat specialisme door nu in, wat gebeurt er in eigenlijk op in die afdeling...? In elke aflevering een staat één in afdeling centraal. Er worden op naar ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische van afdelingen. Al de die afdelingen ondersteunen door het werk van de van artsen, maar hoe werkt op dat in dan? Hoe komen de van mensen op tv aan hun juiste dieet het en hoe komen de patiënten tijdens in het een juiste bed? in Ofwel: wat speelt zich af het in de het catacomben van het een ziekenhuis? op tv Dit programma is opgenomen in van het St. door Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: het IC/Anesthesiologie. Op tijdens bezoek bij de Intensive op Care van het uit St. in Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein op en door volgen de arts die verantwoordelijk de is door voor de narcoses het in de operatiekamers. door Dokter Eric Scholten houdt een als anesthesioloog de patiënten door op alle OK's in tijdens de gaten. Hij een begeleidt de artsen op in opleiding, naar geeft zelf een ruggenprik, uit springt ook op bij als het spannend tijdens wordt bij een uit zware buikoperatie en uit stelt patiënten vooral op op hun naar gemak. 'Veel mensen op vinden narcose toch met nog een eng', weet hij. De de Intensive Care de ligt vlak naast de in operatiekamers. Als intensivist heeft dokter uit uit Sander Rigter vaak moeilijke beslissingen te van nemen. van Het gaat op de IC met over leven en een de dood.

Als je een door een een groot ziekenhuis loopt, heb van je uit vaak geen idee van wat van er zich precies afspeelt het in op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie in of door Cardiologie: wat op houdt dat specialisme nu in, op wat gebeurt er het eigenlijk op op die afdeling...? In elke het aflevering staat één met afdeling van centraal. Er worden uit ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische met afdelingen. uit Al die afdelingen ondersteunen het werk op van op de artsen, op tv maar hoe werkt dat dan? een Hoe komen de mensen op tv de aan hun juiste dieet en hoe door komen de in patiënten naar in het juiste bed? Ofwel: wat het speelt zich het af in naar de catacomben uit van het ziekenhuis? Dit programma is het opgenomen in de het St. Antonius uit Ziekenhuis in door Utrecht/Nieuwegein. Afl.: op Radiologie.

Opnamen tijdens vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: uit een een groot, modern, topklinisch tijdens opleidingsziekenhuis in het Utrecht/Nieuwegein. In elke met aflevering staat één afdeling centraal. We op tv maken kennis de met artsen, specialisten, met verpleegkundigen een en patiënten en zien tijdens hoe de uit dagelijkse praktijk werkt, 24 in uur per dag, op tv zeven dagen in de week. in Afl.: tijdens Afdeling Cardiologie. Jaarlijks worden op van Cardiologie tussen de naar naar 25.000 en 30.000 met patiënten poliklinisch behandeld. Een op tv drukke afdeling door dus. Dr. Boersma van is interventie-cardioloog. Hij doet van vandaag een zogenaamde door hartoor-afsluiting; een gaatje naar in het het hartoor wordt met een klein in parapluutje dicht gemaakt. op Een het precisiewerkje. Vorig jaar februari het werd deze op innovatieve ingreep voor het eerst gedaan de van door dr. Boersma, dus van het is elke keer weer naar naar spannend. Verder zien we Suzette in Elias, cardioloog in tijdens opleiding. Zij is door 37, studeert al de elf jaar en draait de door hele dagen mee op de cardiologie. Maar ze tijdens heeft ook nog een gezin het met het jonge kinderen. Hoe doet van zij dat? uit En Marco op Post is de in dienstdoend cardioloog op de op tv eerste harthulp. Hij heeft het geen idee hoe zijn in dag er vandaag een van uit zal zien.

Het tijdens St. Antonius Ziekenhuis is naar een het groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. het met In elke aflevering van in In Het Ziekenhuis staat één in afdeling in centraal. Wat doen de artsen uit daar precies, het wat voor mensen uit zijn van het en hoe op tv gaan ze met een hun vak en hun patiënten het om? van Afl.: Afdeling Gynaecologie. De afdeling tijdens Gynaecologie van het tijdens St. Antonius Ziekenhuis, van Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale vaardigheden uit in op ons vak, zijn de het allerbelangrijkst', zegt gynaecoloog het Bas Veersema. met 'We zien vrouwen op hun op kwetsbaarst, als een je sociaal te naar kort komt, kun je op geen de gynaecoloog zijn'. Dokter Veersema doet een in de bijzondere, vrouwvriendelijke sterilisatie. op tv Maar is het niet meer door een manvriendelijke ingreep? Dokter op tv Michael Kars is tijdens de gynaecoloog in van dienst op op tv het uit geboortecentrum Al Natal. Hij begeleidt een de het bevalling van mevrouw Van Leeuwen, een die met zwangerschapsvergiftiging is naar opgenomen. op Ze is een inmiddels ingeleid, maar de op weeën komen maar met niet goed op de gang.

Opnamen vanuit het een St. tijdens Antonius Ziekenhuis: een groot, met modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in van Utrecht/Nieuwegein. In van elke aflevering staat één de afdeling centraal. naar Wat doen de het artsen daar met precies, wat voor de mensen zijn tijdens het en hoe uit gaan ze met hun vak en naar hun patiënten tijdens om? Patiënten worden steeds op mondiger. Althans door dat beeld bestaat. op tv Wat merkt een de specialist in het ziekenhuis uit hier eigenlijk van; op tv hindert het naar hem in zijn van werk of op helpt het hem verder? tijdens In een het ziekenhuis worden er met ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische van afdelingen. Kortom, de een het dagelijkse praktijk. Afl.: naar Afdeling longziekten. We maken kennis van met de naar afdeling Longziekten op van het St. Antonius Ziekenhuis, naar Utrecht/Nieuwegein. Daar een worden per jaar zo'n 11.000 een patiënten behandeld op door twaalf specialisten en op negen specialisten in de opleiding. door Longarts Judith met Herder heeft dagelijks te maken met door patiënten met longkanker. de Anderhalf door jaar lang heeft door ze patiënte Jeanette Schouten in (40) begeleid. naar Ze zijn leeftijdsgenoten naar en hebben een van sterke band opgebouwd. Jeanette tijdens heeft niet tijdens lang meer te de leven. Hoe op tv moeilijk is het een voor Judith Herder om de een leeftijdsgenote met te begeleiden in de laatste in fase van haar naar leven? Wat is tijdens haar door motivatie? Hoe zit het met de een emoties van met de dokter? Dokter een Vincent Duurkens loopt met vandaag visites op de uit afdeling. Duurkens op is de niet alleen een gerenommeerd op longarts die zijn met werk uitermate het serieus neemt, maar is een ook de man door van de vrolijke noot. Duurkens: van 'Humor is de de hoeksteen van de een op tv behandeling.'.

Opnamen vanuit het naar St. door Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, met topklinisch opleidingsziekenhuis in een uit Utrecht/Nieuwegein. In elke uit aflevering staat één afdeling op centraal. Wat doen de door artsen op daar precies, wat de voor mensen zijn het en het hoe gaan ze door met hun vak van en hun patiënten tijdens om? door Patiënten worden steeds mondiger. Althans met dat beeld bestaat. het Wat merkt de specialist een in het ziekenhuis het hier door eigenlijk van; hindert de het hem in zijn werk het of helpt het in hem verder? In in het ziekenhuis van worden er ook uitstapjes het naar gemaakt naar niet-medische door afdelingen. Kortom, de dagelijkse een praktijk.

april 2019
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord