Programma gemist?

Als een je door een het groot ziekenhuis naar loopt, heb je vaak geen idee door de van wat er zich precies door afspeelt op de uit verschillende afdelingen. van Heelkunde, Radiologie of een Cardiologie: wat houdt in dat specialisme nu in, wat met gebeurt uit er eigenlijk door op die afdeling...? In op tv elke aflevering staat op tv één afdeling centraal. op tv Er worden ook de ook uitstapjes gemaakt met naar niet-medische afdelingen. Al in die afdelingen naar ondersteunen het werk van tijdens de het artsen, maar hoe werkt tijdens dat dan? Hoe uit komen de mensen met aan hun juiste dieet en op hoe komen van de patiënten in het tijdens juiste bed? de Ofwel: op tv wat speelt zich af in de een catacomben van het de ziekenhuis? Opnames met in het St. de Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. door Afl.: Plastische naar chirurgie. We zijn op van op tv bezoek bij de afdeling Plastische Chirurgie. op Marion Gamelkoorn kreeg in op haar een 31e borstkanker. Haar op tv borst op tv werd toen geamputeerd. Nu, van vijftien jaar later, naar laat ze haar tijdens borst reconstrueren door plastisch van chirurg Erik Zonnyvylle. Donna het Jo tijdens is acht met jaar en houdt van op tv musicals en doet ook tijdens wat modellenwerk. Ze de vindt het heel van vervelend van dat haar ene oor heel met anders het is dan haar de andere oor. En voor plastisch door chirurg Bart Stubenitsky op tv geldt: Het naar kind is tijdens de klant. Dus in opereert dokter Stubenitsky naar het oor van Donna Jo. In door het ziekenhuis is een opgenomen in het van het St. Antonius Ziekenhuis in uit Utrecht/Nieuwegein.

Als op tv je door uit een groot ziekenhuis door loopt, heb je vaak geen in idee van wat de er zich precies van afspeelt tijdens op de verschillende met afdelingen. Heelkunde, Radiologie of het Cardiologie: wat houdt dat op tv specialisme door nu in, wat gebeurt door er eigenlijk op die afdeling...? een In een elke aflevering staat tijdens één afdeling centraal. door Er worden ook een ook uitstapjes tijdens gemaakt naar niet-medische op tv afdelingen. Al die afdelingen met ondersteunen het werk van naar de artsen, op maar hoe werkt dat uit dan? Hoe met komen de mensen aan van hun juiste dieet in en de hoe komen de patiënten door in het juiste bed? op Ofwel: wat op speelt zich af in de een catacomben van het tijdens ziekenhuis? Opnames in een het St. door Antonius Ziekenhuis in een Utrecht/Nieuwegein.

Als je door met de een groot ziekenhuis loopt, de heb je van vaak geen idee van wat van er zich een precies afspeelt op de verschillende naar afdelingen. naar Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: de wat het houdt dat specialisme nu in, naar wat gebeurt er eigenlijk uit op die de afdeling...? In elke aflevering uit staat één afdeling uit door centraal. Er worden ook ook uitstapjes het gemaakt op tv naar niet-medische afdelingen. van Al die afdelingen ondersteunen uit het werk van op de met artsen, maar hoe werkt dat met dan? Hoe komen de naar mensen aan een hun juiste een dieet en hoe komen de het patiënten in het op tv juiste door bed? Ofwel: wat speelt zich door af in de de catacomben van de het ziekenhuis? Opnames in van het St. Antonius op tv Ziekenhuis het in Utrecht/Nieuwegein.

Als je door de het een groot ziekenhuis loopt, door heb je vaak in geen idee het van wat er zich door precies afspeelt op de verschillende uit afdelingen. Heelkunde, Radiologie het een of Cardiologie: wat tijdens houdt dat specialisme nu in, wat met gebeurt er eigenlijk met op op die afdeling...? In elke op tv aflevering staat het één afdeling de centraal. Er worden ook op uitstapjes gemaakt naar met niet-medische afdelingen. Al die afdelingen op ondersteunen de het werk van de artsen, in maar hoe werkt een naar dat dan? Hoe komen de het mensen aan hun juiste uit dieet en door hoe naar komen de patiënten tijdens in het juiste bed? Ofwel: wat van speelt zich met af in de door catacomben van het tijdens ziekenhuis? op tv Dit programma is opgenomen naar in het St. naar Antonius Ziekenhuis met in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: MDL het (Maag Darm Lever). We door zijn de op bezoek bij het de afdeling maag-, darm-, op leverziekten van de het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. We op tv zien het hoe dokter Bas Weusten het stukjes weefsel uit de door slokdarm op van Meneer naar Megens neemt. Dit in doet hij door een middel van een naar endoscopische ingreep, een tijdens kijkbuis via de mond. Er met is namelijk een beginnende met op tv vorm van kanker geconstateerd. op tv Maar de vraag is naar hoe diep het van tumorweefsel zich genesteld heeft. een Dokter Weusten doet naar samen met patholoog op tv het Cees Seldenrijk onderzoek. uit De MDL-artsen werken van nauw samen met de afdeling pathologie. tijdens Dokter Paul Stadhouders de behandelt door een patiënte het met de ziekte van Crohn. Zij het heeft een vernauwing in in met de dunne darm uit en dokter Stadhouders rekt uit de door darm (ook endoscopisch) op op tv met een uit ballon.

Als van je door de een groot ziekenhuis loopt, heb je met vaak geen idee uit van wat op er door zich precies afspeelt op de een verschillende op afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: met wat houdt op dat specialisme nu in, wat tijdens gebeurt er eigenlijk de op in die afdeling...? In elke aflevering met staat één afdeling op tv centraal. het Er worden ook met uitstapjes gemaakt van naar niet-medische afdelingen. met Al die afdelingen ondersteunen het het werk van de artsen, de maar hoe van werkt tijdens dat dan? Hoe komen de mensen tijdens in aan hun juiste dieet en hoe naar komen door de patiënten in het juiste tijdens bed? Ofwel: de wat speelt met zich af in de catacomben tijdens van het ziekenhuis? in Dit programma het is opgenomen in een het St. naar Antonius Ziekenhuis naar in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: uit IC/Anesthesiologie. Op bezoek bij uit de Intensive Care van het tijdens St. het Antonius Ziekenhuis op tv in Nieuwegein en naar volgen de arts die door verantwoordelijk is voor de tijdens narcoses in de operatiekamers. de Dokter Eric Scholten uit houdt als een anesthesioloog de patiënten de op met alle OK's in de gaten. Hij door op tv begeleidt de artsen in opleiding, geeft het naar zelf een ruggenprik, tijdens springt ook bij als het op spannend uit wordt bij een zware buikoperatie en uit stelt patiënten naar vooral op hun gemak. de de 'Veel mensen vinden een narcose toch nog tijdens eng', weet hij. op De Intensive Care ligt van vlak naast de uit operatiekamers. Als intensivist de heeft dokter Sander met Rigter vaak moeilijke beslissingen uit te door nemen. Het gaat op tijdens de IC over door leven en de dood.

Als in je door een op groot ziekenhuis loopt, heb in je vaak geen de idee van wat een er zich het precies afspeelt op uit de verschillende afdelingen. Heelkunde, een Radiologie op of Cardiologie: wat houdt van dat specialisme nu in, een wat gebeurt er eigenlijk een op in die afdeling...? In het elke aflevering met staat één afdeling tijdens centraal. Er worden ook uitstapjes gemaakt op naar niet-medische afdelingen. het Al die op afdelingen ondersteunen tijdens het werk van de het artsen, maar hoe werkt in dat dan? Hoe tijdens komen de mensen van door aan hun juiste door dieet en hoe komen de tijdens patiënten de in het juiste bed? het Ofwel: wat speelt door zich af in in de catacomben van het ziekenhuis? in Dit programma is een een opgenomen in het St. Antonius naar Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. met Afl.: naar Radiologie.

Opnamen vanuit de het St. met Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, een topklinisch naar opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. uit In elke aflevering staat één op afdeling naar centraal. We met maken kennis met van artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten en de zien uit hoe de dagelijkse praktijk werkt, van 24 uur op per met dag, zeven dagen in tijdens de week. Afl.: Afdeling Cardiologie. uit uit Jaarlijks worden op in Cardiologie tussen de 25.000 en 30.000 naar patiënten poliklinisch behandeld. op tv Een drukke de afdeling dus. van Dr. Boersma op tv is interventie-cardioloog. Hij doet vandaag een in zogenaamde hartoor-afsluiting; een tijdens gaatje in op tv het hartoor van wordt met met een klein parapluutje een dicht gemaakt. Een precisiewerkje. Vorig jaar naar februari werd met deze innovatieve ingreep op voor het het eerst gedaan door dr. in Boersma, de dus het is elke een keer weer op spannend. Verder zien we Suzette Elias, tijdens cardioloog in opleiding. de Zij is op 37, tijdens studeert al elf jaar op tv en draait hele dagen door mee op tijdens cardiologie. Maar ze heeft met ook nog een een gezin tijdens met jonge kinderen. Hoe doet zij op tv dat? door En Marco Post is de het dienstdoend cardioloog op tijdens de eerste harthulp. naar Hij naar heeft geen naar idee hoe zijn het dag er vandaag met uit zal zien.

Het op tv St. Antonius Ziekenhuis is een de groot, een modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. in In elke aflevering naar van met In Het Ziekenhuis staat met één met afdeling centraal. Wat doen het de artsen uit daar precies, wat het voor mensen zijn op tv het en hoe gaan ze van met hun vak en de hun patiënten tijdens om? Afl.: Afdeling Gynaecologie. in De afdeling Gynaecologie het van tijdens het St. uit Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale vaardigheden in het ons vak, tijdens zijn het allerbelangrijkst', op zegt door gynaecoloog Bas Veersema. de 'We zien vrouwen op hun tijdens kwetsbaarst, als op je sociaal te naar kort komt, kun je tijdens geen gynaecoloog zijn'. Dokter uit het Veersema doet een van bijzondere, vrouwvriendelijke sterilisatie. Maar het is het niet met meer een manvriendelijke op ingreep? Dokter Michael door Kars is een de gynaecoloog van een dienst op het geboortecentrum Al op tv Natal. Hij begeleidt van de bevalling uit van mevrouw uit Van Leeuwen, die naar met zwangerschapsvergiftiging is opgenomen. Ze een is inmiddels ingeleid, maar een de door weeën komen maar in niet goed op in gang.

Opnamen vanuit het uit St. Antonius Ziekenhuis: op een groot, uit modern, naar topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke van aflevering staat één op afdeling het centraal. Wat doen de artsen door daar precies, op tv wat voor naar mensen zijn met het en hoe gaan een ze met hun vak en met van hun patiënten om? Patiënten worden steeds het mondiger. de Althans dat tijdens beeld bestaat. Wat merkt de in specialist uit in het ziekenhuis met hier eigenlijk van; hindert het hem naar met in zijn werk of helpt op het hem uit verder? In het ziekenhuis op tv worden er op tv ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische een afdelingen. Kortom, het de dagelijkse praktijk. Afl.: uit Afdeling de longziekten. We maken kennis van met het de afdeling Longziekten van van het St. tijdens Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. Daar in worden per het jaar zo'n 11.000 patiënten behandeld een door twaalf specialisten en door negen specialisten het in opleiding. Longarts Judith op tv Herder het heeft dagelijks te maken van met patiënten met longkanker. op tv Anderhalf jaar lang uit heeft ze patiënte door Jeanette Schouten een (40) begeleid. Ze op zijn leeftijdsgenoten en hebben van een sterke op tv band met opgebouwd. Jeanette heeft niet lang meer van door te leven. Hoe moeilijk naar is het voor op tv Judith Herder om een leeftijdsgenote naar uit te begeleiden in met de laatste fase van haar leven? van Wat is haar van motivatie? Hoe zit in met het met de emoties van van de dokter? Dokter Vincent van Duurkens op tv loopt vandaag visites op de een afdeling. Duurkens uit is niet alleen een uit gerenommeerd longarts op tv die zijn in werk uitermate serieus naar neemt, maar is ook met de man op tv van de vrolijke noot. Duurkens: tijdens 'Humor is naar de hoeksteen uit van de door behandeling.'.

Opnamen de vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: tijdens op tv een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in op Utrecht/Nieuwegein. In naar elke aflevering staat tijdens één afdeling centraal. een Wat op tv doen de artsen daar precies, wat een voor mensen zijn door het op tv en hoe tijdens gaan ze met hun vak een en hun een patiënten om? in Patiënten worden steeds mondiger. Althans op tv dat tijdens beeld bestaat. Wat merkt de de specialist in het ziekenhuis op tv hier eigenlijk van; op tijdens hindert het hem in tijdens zijn werk of helpt het het hem verder? In door het ziekenhuis het worden er ook uitstapjes op gemaakt naar met niet-medische afdelingen. Kortom, de het dagelijkse naar praktijk.

januari 2019
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord