Programma gemist?

Als je door met een groot naar ziekenhuis loopt, op tv heb je vaak geen een idee van wat er op tv zich precies afspeelt op tv op een de verschillende afdelingen. Heelkunde, met Radiologie op tv of Cardiologie: wat houdt dat naar specialisme uit nu in, wat gebeurt er het eigenlijk op die afdeling...? het In van elke aflevering staat één de afdeling centraal. Er tijdens worden ook ook uitstapjes met van gemaakt naar niet-medische tijdens afdelingen. Al die afdelingen op tv ondersteunen het werk van de de artsen, uit maar hoe werkt dat door dan? Hoe komen in de mensen aan hun de juiste in dieet en in hoe komen de met patiënten in het de juiste bed? Ofwel: de wat speelt zich af in de op uit catacomben van het ziekenhuis? Opnames in tijdens het St. naar Antonius Ziekenhuis in een Utrecht/Nieuwegein. Afl.: Plastische het chirurgie. We zijn op op tijdens bezoek bij de afdeling Plastische op tv Chirurgie. Marion van Gamelkoorn kreeg op haar naar 31e op borstkanker. Haar borst werd met toen geamputeerd. Nu, vijftien jaar van tijdens later, laat ze op haar borst reconstrueren door van plastisch chirurg Erik Zonnyvylle. Donna naar Jo is op tv acht jaar en tijdens houdt op tv van musicals en doet tijdens ook wat modellenwerk. naar Ze vindt het heel vervelend van dat haar ene op oor heel anders naar is op tv dan haar andere door oor. En voor plastisch chirurg tijdens uit Bart Stubenitsky geldt: Het kind het is de klant. met Dus opereert dokter het Stubenitsky het oor van tijdens Donna Jo. op In een het ziekenhuis is opgenomen met in het St. Antonius Ziekenhuis in in met Utrecht/Nieuwegein.

Als het je door een groot ziekenhuis in loopt, op tv heb je een vaak geen idee een van wat er met zich precies afspeelt op de verschillende in op tv afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: in wat tijdens houdt dat specialisme nu in, op tv wat met gebeurt er eigenlijk op het die afdeling...? In elke op aflevering staat één afdeling op op tv centraal. Er worden van ook ook uitstapjes in gemaakt naar niet-medische naar afdelingen. Al die afdelingen van ondersteunen het werk het van de naar artsen, maar hoe werkt in dat dan? Hoe komen de op mensen in aan hun door juiste dieet en het hoe komen de in patiënten in het op juiste bed? Ofwel: wat speelt zich uit af in de in catacomben van het door ziekenhuis? op tv Opnames in het op tv St. Antonius Ziekenhuis in uit Utrecht/Nieuwegein.

Als naar je door uit een groot ziekenhuis loopt, heb het je vaak geen idee op tv door van wat er tijdens zich precies afspeelt op op tv de verschillende van afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: met wat het houdt dat specialisme het nu in, wat gebeurt er van eigenlijk op een die afdeling...? In elke aflevering naar staat één uit afdeling centraal. Er op tv worden ook met ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische van afdelingen. Al tijdens die afdelingen ondersteunen het van werk door van de met artsen, maar hoe werkt de dat dan? Hoe uit komen de mensen op tv aan hun juiste van dieet en het hoe komen de patiënten op tv in het juiste uit bed? Ofwel: wat speelt door zich tijdens af in de van catacomben van het ziekenhuis? Opnames naar in het St. naar Antonius Ziekenhuis in uit Utrecht/Nieuwegein.

Als naar je door een naar groot ziekenhuis loopt, van heb je vaak geen het idee van wat de er van zich precies afspeelt op door de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie uit of tijdens Cardiologie: wat houdt dat een specialisme nu in, een wat gebeurt er eigenlijk van op naar die afdeling...? In naar elke aflevering op staat één afdeling centraal. Er naar worden door ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische tijdens afdelingen. Al die met afdelingen uit ondersteunen het werk de van de artsen, maar hoe werkt van dat dan? Hoe op komen de mensen de aan naar hun juiste dieet en hoe de komen de patiënten een in het tijdens juiste van bed? Ofwel: wat speelt zich af uit tijdens in de catacomben door van het ziekenhuis? op Dit programma is opgenomen het in het St. op Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. uit Afl.: MDL (Maag op tv Darm Lever). We zijn uit op bezoek bij uit de afdeling maag-, op tv darm-, leverziekten de van het St. op Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. op tv We zien hoe door dokter Bas Weusten een stukjes de weefsel uit de slokdarm op van Meneer Megens met neemt. Dit doet van hij door middel van op een endoscopische van ingreep, een kijkbuis via van de mond. Er is op tv van namelijk een beginnende vorm een van kanker geconstateerd. Maar in de vraag is door hoe diep het het tumorweefsel zich op tv genesteld heeft. Dokter Weusten het doet samen met uit patholoog Cees Seldenrijk naar onderzoek. De MDL-artsen uit werken nauw samen met in de afdeling het pathologie. tijdens Dokter Paul Stadhouders behandelt een patiënte met met de ziekte op van Crohn. Zij met heeft een vernauwing op tv uit in de dunne darm en dokter naar van Stadhouders rekt de darm tijdens (ook endoscopisch) op met een de het ballon.

Als het je door een de groot ziekenhuis loopt, heb je tijdens vaak geen tijdens idee van wat door er een zich precies afspeelt van op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie een van of Cardiologie: wat houdt naar dat specialisme nu op in, wat gebeurt er op eigenlijk op die afdeling...? in In elke aflevering een staat één met afdeling centraal. van Er worden ook met uitstapjes gemaakt het naar niet-medische afdelingen. door Al die afdelingen ondersteunen tijdens het werk van de artsen, de maar naar hoe werkt uit dat dan? Hoe komen de mensen in het aan hun juiste dieet en uit hoe komen op tv de patiënten in met het juiste in bed? Ofwel: wat speelt met zich af van in de catacomben van het in ziekenhuis? de Dit programma is naar opgenomen in het St. Antonius Ziekenhuis in in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: naar IC/Anesthesiologie. Op van bezoek in bij de Intensive van Care van het St. Antonius Ziekenhuis van in Nieuwegein en in volgen in de arts die verantwoordelijk is van voor op tv de narcoses in de operatiekamers. in uit Dokter Eric Scholten houdt door als anesthesioloog de op tv patiënten op alle van OK's in de gaten. Hij met begeleidt de artsen de de in opleiding, geeft zelf een het ruggenprik, springt ook bij uit als het spannend in wordt bij door een zware met buikoperatie en stelt patiënten de vooral op hun door gemak. op 'Veel mensen vinden narcose toch een nog eng', weet hij. uit De Intensive Care naar ligt vlak op tv naast de de operatiekamers. Als door intensivist heeft dokter Sander in Rigter vaak moeilijke met beslissingen te nemen. met Het gaat het op de IC over leven van en door dood.

Als je door uit een groot ziekenhuis uit loopt, heb de je vaak op tv geen idee door van wat er zich door precies afspeelt op op de verschillende afdelingen. tijdens Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: in wat houdt dat specialisme uit nu in, wat tijdens gebeurt er een eigenlijk op die afdeling...? uit In elke aflevering uit staat op tv één afdeling centraal. Er worden in ook in uitstapjes gemaakt naar naar niet-medische afdelingen. Al die met afdelingen ondersteunen het werk door van naar de artsen, maar hoe tijdens werkt dat uit dan? Hoe komen de met mensen aan op hun juiste dieet en een hoe komen de patiënten het in het juiste uit bed? Ofwel: een wat speelt zich het af in naar de catacomben van het met ziekenhuis? een Dit programma is door opgenomen in het tijdens St. Antonius Ziekenhuis in in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: een Radiologie.

Opnamen door vanuit het met St. Antonius Ziekenhuis: met een groot, modern, topklinisch een opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke het naar aflevering staat één afdeling het centraal. We maken kennis met met artsen, op specialisten, verpleegkundigen en patiënten door en zien hoe uit de dagelijkse praktijk met werkt, tijdens 24 uur per dag, op tv zeven dagen uit in de week. Afl.: Afdeling Cardiologie. op op Jaarlijks worden op Cardiologie tussen de de een 25.000 en 30.000 van patiënten poliklinisch behandeld. Een drukke op tv afdeling door dus. Dr. Boersma is de interventie-cardioloog. Hij doet vandaag een op zogenaamde hartoor-afsluiting; een het gaatje in van het hartoor wordt naar met in een klein parapluutje dicht gemaakt. Een in in precisiewerkje. Vorig jaar februari werd door deze door innovatieve ingreep voor het met eerst gedaan naar door dr. Boersma, de dus het is elke keer weer in spannend. Verder het zien we Suzette Elias, naar cardioloog in op tv opleiding. Zij is op 37, studeert al met elf jaar op tv en draait hele een dagen mee met op cardiologie. Maar ze heeft naar ook nog een gezin met het met jonge kinderen. Hoe doet van zij dat? En Marco uit Post is uit de door dienstdoend cardioloog op de in eerste harthulp. Hij heeft de geen idee hoe zijn in dag er het vandaag uit de zal zien.

Het St. van Antonius Ziekenhuis is naar een groot, modern naar topklinisch naar opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering tijdens op tv van In Het Ziekenhuis staat naar één op afdeling centraal. Wat doen de een artsen daar naar precies, wat voor op tv mensen zijn het en hoe op naar gaan ze met hun van vak en hun een patiënten om? naar Afl.: Afdeling Gynaecologie. De van afdeling Gynaecologie van van het St. Antonius Ziekenhuis, op Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale vaardigheden in tijdens ons door vak, zijn het met allerbelangrijkst', zegt gynaecoloog Bas uit Veersema. tijdens 'We zien vrouwen op op hun kwetsbaarst, als je sociaal naar te op kort komt, kun je geen van gynaecoloog een zijn'. Dokter uit Veersema doet een bijzondere, vrouwvriendelijke het sterilisatie. in Maar is het niet meer naar een manvriendelijke van ingreep? Dokter Michael Kars van is de uit gynaecoloog van dienst een op het geboortecentrum Al naar Natal. Hij begeleidt de door bevalling in van mevrouw in Van Leeuwen, die met uit zwangerschapsvergiftiging is opgenomen. Ze is op tv inmiddels ingeleid, het maar de de weeën komen maar niet met goed op door gang.

Opnamen vanuit het met St. van Antonius Ziekenhuis: een van groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis de in Utrecht/Nieuwegein. In elke in aflevering de staat één afdeling centraal. tijdens Wat doen de tijdens artsen daar precies, wat door voor mensen zijn op het en hoe het gaan ze met met hun naar vak en hun patiënten om? het Patiënten worden in steeds mondiger. Althans in dat beeld bestaat. door Wat door merkt de specialist in het op ziekenhuis hier van eigenlijk van; hindert het tijdens hem in zijn de werk of helpt de het uit hem verder? In naar het ziekenhuis worden er ook uitstapjes het gemaakt naar de niet-medische van afdelingen. Kortom, de het dagelijkse praktijk. Afl.: van Afdeling longziekten. We maken kennis met een de afdeling Longziekten naar het van het St. Antonius op Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. tijdens Daar worden per een jaar zo'n 11.000 patiënten de behandeld door op twaalf specialisten en in negen specialisten in een opleiding. Longarts Judith Herder heeft dagelijks uit op te maken met patiënten met uit longkanker. Anderhalf jaar een lang door heeft ze patiënte Jeanette uit Schouten (40) begeleid. tijdens Ze zijn met leeftijdsgenoten en hebben een naar sterke band opgebouwd. Jeanette heeft op het niet lang meer te naar leven. Hoe moeilijk is met het voor Judith op tv Herder om een in leeftijdsgenote tijdens te begeleiden in de laatste fase op tv het van haar leven? Wat naar is haar tijdens motivatie? Hoe zit het met de op tv emoties van de door tijdens dokter? Dokter Vincent Duurkens loopt de vandaag visites op de een afdeling. Duurkens is de niet op alleen een gerenommeerd longarts in die zijn het werk uitermate serieus neemt, in maar is naar ook de man in van de vrolijke naar noot. Duurkens: 'Humor naar is de hoeksteen van op tv de met behandeling.'.

Opnamen met vanuit het St. van Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, op tv topklinisch opleidingsziekenhuis de in Utrecht/Nieuwegein. In het elke op tv aflevering staat één afdeling centraal. het Wat doen de op tv artsen daar precies, wat naar voor mensen zijn door het en met hoe gaan ze met door hun in vak en hun patiënten het om? Patiënten worden steeds de met mondiger. Althans dat beeld bestaat. Wat op merkt de specialist tijdens in het ziekenhuis op tv hier op eigenlijk van; op hindert het hem in zijn met werk of helpt het tijdens een hem verder? In uit het ziekenhuis worden op er ook uitstapjes gemaakt naar uit niet-medische afdelingen. de Kortom, de dagelijkse tijdens praktijk.

augustus 2019
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord