Programma gemist?

Als je uit door een groot ziekenhuis uit loopt, met heb je vaak geen idee tijdens uit van wat er zich precies afspeelt uit op de verschillende op afdelingen. Heelkunde, het Radiologie of op Cardiologie: wat houdt op tv dat specialisme nu in, wat door gebeurt er eigenlijk van op die in afdeling...? uit In elke aflevering staat één op afdeling centraal. Er worden door ook de ook uitstapjes gemaakt naar naar niet-medische afdelingen. Al een die afdelingen ondersteunen het met werk op tv van de artsen, maar het hoe in werkt dat dan? Hoe op tv komen de mensen aan hun de juiste dieet de en naar hoe komen de patiënten de in het juiste het bed? Ofwel: door wat speelt zich de af in de catacomben van door het ziekenhuis? een Opnames in het op tv St. Antonius Ziekenhuis in naar Utrecht/Nieuwegein. Afl.: de Plastische chirurgie. We zijn het op bezoek bij uit de afdeling Plastische uit Chirurgie. Marion Gamelkoorn kreeg een op haar 31e in borstkanker. Haar in borst naar werd toen geamputeerd. Nu, vijftien op jaar later, laat ze van haar in borst reconstrueren door plastisch chirurg uit Erik Zonnyvylle. door Donna Jo de is acht uit jaar en houdt van musicals op en doet ook op wat modellenwerk. op tv Ze vindt een het heel vervelend dat haar een ene oor heel anders tijdens is het dan haar andere het oor. En voor plastisch het chirurg Bart van Stubenitsky geldt: een Het kind is de met klant. Dus opereert dokter van Stubenitsky het oor in van Donna Jo. tijdens In het op ziekenhuis is opgenomen in in het St. Antonius Ziekenhuis uit in de Utrecht/Nieuwegein.

Als een je door een groot ziekenhuis het loopt, heb de je vaak geen met idee op van wat er zich precies afspeelt op op een de verschillende afdelingen. op Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: met wat houdt met dat specialisme nu in, wat naar gebeurt er eigenlijk naar op een die afdeling...? In elke aflevering met staat één afdeling een van centraal. Er worden uit ook ook uitstapjes gemaakt tijdens naar niet-medische van afdelingen. Al die afdelingen op tv ondersteunen het werk door van de tijdens artsen, maar hoe tijdens werkt dat dan? Hoe uit komen de mensen aan de hun juiste uit dieet en hoe komen in de patiënten in het een juiste op bed? Ofwel: wat speelt met zich af in de de met catacomben van het ziekenhuis? Opnames uit in het St. in Antonius uit Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein.

Als van je door een groot de ziekenhuis loopt, heb op tv je met vaak geen idee van wat naar er zich precies afspeelt op tv op de een verschillende met afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: tijdens wat tijdens houdt dat specialisme nu door in, wat in gebeurt er eigenlijk door op die afdeling...? In elke uit aflevering staat één van afdeling centraal. Er worden het door ook ook uitstapjes gemaakt de naar niet-medische afdelingen. Al het die afdelingen ondersteunen het uit werk van door de artsen, uit maar hoe in werkt dat dan? Hoe het komen de mensen aan hun tijdens juiste dieet en de hoe komen de op tv patiënten in het van juiste bed? op Ofwel: wat op speelt zich af tijdens in de catacomben een van het ziekenhuis? in Opnames in het St. Antonius de tijdens Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein.

Als je op door een groot ziekenhuis in loopt, heb tijdens je vaak op geen idee van wat er op zich precies afspeelt op tv op de verschillende van afdelingen. Heelkunde, Radiologie van of met Cardiologie: wat naar houdt dat specialisme nu in, van wat door gebeurt er eigenlijk op die afdeling...? met In door elke aflevering staat uit één afdeling naar centraal. Er worden ook uitstapjes gemaakt van naar niet-medische afdelingen. tijdens Al die op afdelingen ondersteunen het op tv werk van de artsen, door maar op tv hoe werkt dat dan? Hoe een komen in de mensen aan hun uit juiste dieet en de hoe komen met de patiënten in het juiste naar bed? Ofwel: naar wat speelt zich een af in door de catacomben van het de ziekenhuis? Dit van programma is in opgenomen in het een St. Antonius Ziekenhuis het in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: een MDL (Maag Darm met Lever). We zijn tijdens op bezoek bij de afdeling maag-, de met darm-, leverziekten van van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. We naar zien hoe van dokter Bas Weusten met stukjes weefsel op tv uit de slokdarm uit van Meneer op tv Megens neemt. Dit doet hij het door middel op tv van een endoscopische ingreep, een op kijkbuis via met de uit mond. Er is namelijk een beginnende op vorm van tijdens kanker geconstateerd. een Maar de vraag is hoe het diep het de tumorweefsel de zich genesteld heeft. Dokter Weusten doet een samen op met patholoog de Cees Seldenrijk onderzoek. De op tv MDL-artsen werken de nauw samen met de een afdeling pathologie. Dokter Paul Stadhouders van behandelt op een patiënte met uit de ziekte van Crohn. een Zij de heeft een vernauwing in de dunne een van darm en dokter Stadhouders uit rekt de darm (ook uit endoscopisch) op met naar een van ballon.

Als je door in een tijdens groot ziekenhuis in loopt, heb je de vaak geen idee van wat op er zich precies uit afspeelt op de de verschillende een afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: op wat houdt van dat specialisme nu in, wat een op tv gebeurt er eigenlijk op die het afdeling...? In in elke aflevering staat één afdeling de van centraal. Er worden uit ook uitstapjes gemaakt van naar niet-medische afdelingen. Al die afdelingen de ondersteunen het op tv werk van van de artsen, maar tijdens hoe werkt op dat dan? Hoe komen tijdens de mensen aan hun juiste naar dieet en op tv hoe uit komen de patiënten in tijdens het juiste bed? Ofwel: uit wat speelt zich het af in de catacomben uit van met het ziekenhuis? Dit programma is naar opgenomen in het het St. Antonius tijdens Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: uit IC/Anesthesiologie. Op door bezoek bij de van Intensive Care van met het St. naar Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en door volgen de arts tijdens naar die verantwoordelijk is voor de op tv narcoses in de op tv operatiekamers. op Dokter Eric Scholten houdt als een anesthesioloog de patiënten het op alle OK's in op de gaten. Hij van tijdens begeleidt de artsen in opleiding, geeft door zelf een ruggenprik, uit springt met ook bij als het spannend met wordt de bij een in zware buikoperatie en stelt patiënten vooral uit op tijdens hun gemak. op tv 'Veel mensen vinden narcose toch nog van naar eng', weet hij. De Intensive Care uit ligt vlak naast van met de operatiekamers. Als intensivist heeft naar dokter Sander Rigter vaak uit van moeilijke beslissingen te nemen. Het een gaat het op de IC over leven en naar op tv dood.

Als uit je door van een groot ziekenhuis loopt, heb je van vaak een geen idee van wat door er zich een precies afspeelt tijdens op de verschillende in afdelingen. Heelkunde, Radiologie door of Cardiologie: wat houdt op dat specialisme nu in, op wat gebeurt op er eigenlijk op die afdeling...? tijdens In elke de aflevering in staat één afdeling centraal. op tv Er worden ook door uitstapjes gemaakt een naar niet-medische afdelingen. Al die afdelingen tijdens door ondersteunen het werk van met de artsen, maar hoe werkt naar dat dan? Hoe met komen op tv de mensen aan hun juiste op tv dieet en hoe met komen de het patiënten in tijdens het juiste bed? Ofwel: wat van speelt een zich af in de catacomben de van de het ziekenhuis? Dit programma van is opgenomen uit in het tijdens St. Antonius Ziekenhuis door in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: in Radiologie.

Opnamen op tv vanuit het St. Antonius een Ziekenhuis: een groot, modern, met topklinisch opleidingsziekenhuis in op tv Utrecht/Nieuwegein. In elke op tv het aflevering staat één afdeling centraal. We naar maken kennis uit met artsen, specialisten, verpleegkundigen in en een patiënten en zien hoe uit de dagelijkse praktijk werkt, tijdens 24 uur per van dag, zeven met dagen in de uit week. Afl.: op tv Afdeling Cardiologie. Jaarlijks worden de op Cardiologie de tussen de 25.000 en door 30.000 patiënten poliklinisch behandeld. in Een een drukke afdeling dus. Dr. Boersma in is interventie-cardioloog. Hij tijdens doet vandaag een uit tijdens zogenaamde hartoor-afsluiting; een op gaatje in het hartoor wordt met door een uit klein parapluutje dicht gemaakt. Een het op tv precisiewerkje. Vorig jaar februari het werd deze tijdens innovatieve ingreep voor het eerst gedaan een door dr. uit Boersma, dus het op tv is elke keer naar weer spannend. Verder op zien met we Suzette Elias, cardioloog in in opleiding. Zij is 37, een studeert al elf tijdens jaar en op draait hele dagen door mee op cardiologie. de Maar ze heeft ook door door nog een gezin op met jonge kinderen. Hoe op tv doet zij dat? van En Marco Post is de tijdens een dienstdoend cardioloog op op de eerste harthulp. met Hij heeft geen een idee hoe zijn dag er vandaag op uit tijdens zal zien.

Het op tv St. Antonius uit Ziekenhuis is een groot, van modern topklinisch opleidingsziekenhuis in in Utrecht/Nieuwegein. In tijdens elke aflevering van tijdens In Het Ziekenhuis staat van één het afdeling centraal. Wat doen een de artsen daar precies, wat het voor mensen van zijn het en hoe naar gaan op tv ze met hun vak het en hun patiënten een om? Afl.: Afdeling naar Gynaecologie. De afdeling naar Gynaecologie door van het St. Antonius naar Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale vaardigheden in tijdens ons vak, zijn tijdens het allerbelangrijkst', zegt naar gynaecoloog door Bas Veersema. op tv 'We zien vrouwen op naar hun kwetsbaarst, op als je sociaal te tijdens kort komt, op kun je geen gynaecoloog tijdens zijn'. Dokter Veersema doet een op bijzondere, op tv vrouwvriendelijke sterilisatie. uit Maar is het niet meer een in manvriendelijke een ingreep? Dokter Michael Kars door is de gynaecoloog van van dienst de op het naar geboortecentrum Al Natal. naar Hij begeleidt de bevalling door van mevrouw Van door Leeuwen, die met de zwangerschapsvergiftiging is opgenomen. uit Ze is inmiddels ingeleid, maar met de de weeën komen maar het niet goed op het gang.

Opnamen de vanuit het St. Antonius de Ziekenhuis: een groot, van modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in uit Utrecht/Nieuwegein. In door elke aflevering staat uit één afdeling door centraal. Wat doen de op tv artsen daar precies, wat een voor mensen de zijn het het en hoe gaan in ze met hun op vak en hun patiënten om? uit door Patiënten worden steeds de mondiger. Althans dat tijdens beeld bestaat. Wat merkt de specialist met het in het ziekenhuis hier met eigenlijk van; hindert het hem in naar in zijn werk tijdens of helpt het van hem verder? In het ziekenhuis op worden er ook uitstapjes op gemaakt naar uit niet-medische de afdelingen. Kortom, de dagelijkse praktijk. het Afl.: met Afdeling longziekten. We maken op kennis met de afdeling Longziekten door van het naar St. de Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. Daar worden met per jaar zo'n op tv 11.000 patiënten behandeld door op twaalf specialisten op tv en negen specialisten in uit opleiding. uit Longarts Judith Herder heeft op dagelijks in te maken met patiënten met met longkanker. Anderhalf jaar op tv lang heeft op ze patiënte Jeanette het Schouten (40) begeleid. Ze zijn door leeftijdsgenoten en naar hebben een een sterke band uit opgebouwd. Jeanette heeft een niet lang meer te leven. Hoe naar in moeilijk is het voor Judith naar Herder om naar een leeftijdsgenote te begeleiden in op tv de laatste fase uit tijdens van haar leven? Wat is haar van met motivatie? Hoe zit het naar met de emoties van in de dokter? op Dokter Vincent Duurkens loopt vandaag op visites met op de afdeling. Duurkens tijdens is naar niet alleen een gerenommeerd de longarts die zijn werk uitermate in serieus neemt, uit maar naar is ook de man op tv van de in vrolijke noot. Duurkens: 'Humor is de een op hoeksteen van de naar behandeling.'.

Opnamen vanuit naar het St. de Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, met topklinisch opleidingsziekenhuis in een Utrecht/Nieuwegein. In in elke met aflevering staat één afdeling centraal. met Wat doen de de artsen in daar precies, wat in voor mensen zijn het en met hoe gaan ze op met hun vak en tijdens hun uit patiënten om? Patiënten het worden steeds mondiger. Althans van dat het beeld bestaat. Wat merkt de specialist in een in het ziekenhuis het hier eigenlijk van; hindert een het hem met in zijn werk of helpt in het hem in verder? In het naar ziekenhuis worden er een ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische op afdelingen. Kortom, uit de dagelijkse op praktijk.

november 2018
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord