Programma gemist?

Als je door de naar een groot ziekenhuis loopt, op heb je met vaak geen idee van wat er de met zich precies afspeelt op de verschillende van op afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat door houdt dat door specialisme nu in, van wat gebeurt op er eigenlijk een op die afdeling...? In elke op aflevering tijdens staat één afdeling centraal. in Er worden ook ook uitstapjes het gemaakt naar niet-medische een afdelingen. op Al die van afdelingen ondersteunen het werk van met de artsen, maar hoe van van werkt dat dan? Hoe tijdens komen de mensen aan de hun juiste een dieet en hoe komen de door patiënten het in het in juiste bed? Ofwel: wat speelt het zich af tijdens in de door catacomben van het ziekenhuis? Opnames op in het St. de Antonius Ziekenhuis in naar Utrecht/Nieuwegein. Afl.: Plastische chirurgie. door We uit zijn op bezoek bij het de afdeling Plastische op tv Chirurgie. op Marion Gamelkoorn kreeg op tijdens haar 31e borstkanker. Haar borst in werd toen geamputeerd. op tv tijdens Nu, vijftien jaar op later, laat ze haar borst reconstrueren het door plastisch chirurg met Erik Zonnyvylle. van Donna Jo is acht op tv jaar en houdt door van van musicals en uit doet ook wat modellenwerk. Ze op vindt het heel uit vervelend dat haar ene met oor heel door anders is met dan haar andere oor. op tv En de voor plastisch chirurg Bart Stubenitsky van geldt: Het op kind is de de klant. Dus naar opereert dokter Stubenitsky het oor van de in Donna Jo. In het ziekenhuis is met opgenomen in het de uit St. Antonius Ziekenhuis in door Utrecht/Nieuwegein.

Als naar je door een in groot ziekenhuis met loopt, heb je vaak in geen idee van van wat er zich precies afspeelt in op uit de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie het op tv of Cardiologie: wat houdt dat specialisme uit nu de in, wat van gebeurt er eigenlijk op een die afdeling...? van In elke aflevering staat door één afdeling centraal. Er worden in ook ook uitstapjes op tv gemaakt naar niet-medische in afdelingen. Al de die afdelingen een ondersteunen het werk door van de artsen, een maar hoe in werkt dat dan? Hoe komen de met mensen de aan hun van juiste dieet en hoe in komen de patiënten in het het juiste bed? Ofwel: door het wat speelt zich af uit in de catacomben van van het ziekenhuis? Opnames de in het de St. Antonius op Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein.

Als je in door uit een groot ziekenhuis loopt, naar heb je vaak tijdens geen idee van wat er met door zich precies afspeelt op uit de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie een in of Cardiologie: wat houdt naar dat specialisme nu in, wat naar tijdens gebeurt er eigenlijk op die afdeling...? op In elke aflevering in staat het één afdeling centraal. van Er worden ook ook uitstapjes een gemaakt naar een niet-medische op tv afdelingen. Al die afdelingen naar ondersteunen het werk van de van artsen, maar op hoe het werkt dat dan? Hoe komen op de mensen aan hun op tv juiste dieet en tijdens het hoe komen de patiënten naar in het juiste bed? Ofwel: op door wat speelt zich in af in de uit catacomben van het ziekenhuis? Opnames van in het St. de Antonius op tv Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein.

Als de je door een in groot ziekenhuis de loopt, heb je vaak tijdens geen idee op tv van wat er uit zich precies afspeelt op de verschillende door afdelingen. Heelkunde, Radiologie van of Cardiologie: het wat houdt uit dat specialisme nu in, de wat gebeurt uit er eigenlijk op die afdeling...? het In elke met aflevering staat in één afdeling centraal. een Er worden ook uitstapjes op tv gemaakt naar niet-medische een afdelingen. Al die afdelingen van ondersteunen het werk met van de artsen, tijdens maar hoe door werkt op dat dan? Hoe komen de het mensen in aan hun juiste dieet en hoe in komen de door patiënten door in het juiste bed? Ofwel: met wat speelt zich af de in het de catacomben van het ziekenhuis? op tv Dit de programma is opgenomen de in het St. Antonius in Ziekenhuis in de Utrecht/Nieuwegein. Afl.: MDL (Maag Darm de van Lever). We zijn op op tv bezoek bij de afdeling maag-, op in darm-, leverziekten van het St. naar Antonius Ziekenhuis het Utrecht/Nieuwegein. We zien hoe op dokter het Bas Weusten stukjes weefsel uit het de slokdarm van met Meneer Megens neemt. de Dit doet hij door in middel van een door van endoscopische ingreep, een kijkbuis het via de mond. Er is uit tijdens namelijk een beginnende vorm van kanker op tv geconstateerd. Maar de naar vraag is een hoe diep op het tumorweefsel zich in genesteld heeft. Dokter Weusten doet op tv tijdens samen met patholoog Cees tijdens Seldenrijk onderzoek. de De MDL-artsen werken nauw uit samen met de afdeling pathologie. van het Dokter Paul Stadhouders behandelt een naar patiënte met de ziekte tijdens van Crohn. Zij een heeft een tijdens vernauwing in op tv de dunne darm en dokter met Stadhouders een rekt de darm (ook het endoscopisch) op op met een het ballon.

Als het je door door een groot ziekenhuis loopt, de heb je een vaak geen idee van wat uit er naar zich precies afspeelt op de verschillende in de afdelingen. Heelkunde, Radiologie of uit Cardiologie: wat houdt dat het specialisme nu op in, wat gebeurt er eigenlijk uit op die door afdeling...? In elke aflevering op staat één uit afdeling naar centraal. Er worden ook uitstapjes gemaakt het naar niet-medische afdelingen. de Al die afdelingen een ondersteunen het werk het met van de artsen, maar hoe werkt door het dat dan? Hoe komen de het mensen aan hun juiste tijdens op tv dieet en hoe komen de patiënten door in naar het juiste bed? met Ofwel: wat speelt zich af naar naar in de catacomben naar van het ziekenhuis? Dit programma uit is opgenomen in door het St. Antonius door Ziekenhuis van in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: IC/Anesthesiologie. Op door bezoek bij de een Intensive Care op van het St. Antonius tijdens Ziekenhuis in Nieuwegein en de volgen op tv de arts die verantwoordelijk het is voor de door narcoses in de operatiekamers. in Dokter Eric van Scholten houdt als anesthesioloog op tv de patiënten uit op van alle OK's in de gaten. door Hij begeleidt de artsen naar naar in opleiding, geeft zelf een naar ruggenprik, springt met ook bij als het het spannend wordt bij een de zware buikoperatie en in stelt patiënten op vooral op hun van gemak. 'Veel mensen vinden het narcose toch nog het eng', weet hij. naar De met Intensive Care ligt vlak naar naast op tv de operatiekamers. Als intensivist op heeft dokter de Sander Rigter vaak tijdens moeilijke beslissingen te nemen. op tv Het gaat op in de IC over leven en de in dood.

Als het je door een de groot ziekenhuis met loopt, heb je vaak geen idee op van tijdens wat er zich precies het afspeelt naar op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie van of Cardiologie: wat door van houdt dat specialisme nu van in, wat gebeurt er door eigenlijk op de die afdeling...? In elke op aflevering staat één afdeling in het centraal. Er worden ook uit uitstapjes gemaakt naar niet-medische van afdelingen. Al die naar afdelingen ondersteunen het werk het van de de artsen, maar hoe door werkt dat dan? door Hoe komen tijdens de mensen aan door hun juiste uit dieet en hoe komen de patiënten de in het naar juiste bed? Ofwel: op wat speelt zich af in in van de catacomben van het op tv ziekenhuis? Dit programma is naar opgenomen de in het St. Antonius naar Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. een Afl.: met Radiologie.

Opnamen vanuit door het St. Antonius Ziekenhuis: tijdens een groot, modern, naar topklinisch opleidingsziekenhuis in in naar Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering uit staat één afdeling centraal. van We maken in kennis met artsen, specialisten, door verpleegkundigen en patiënten en naar zien met hoe de dagelijkse het praktijk werkt, 24 uur op per dag, tijdens zeven dagen in de de week. Afl.: een Afdeling Cardiologie. Jaarlijks worden tijdens op Cardiologie tussen de de op 25.000 en 30.000 tijdens patiënten poliklinisch behandeld. de Een drukke afdeling dus. Dr. Boersma tijdens is interventie-cardioloog. op Hij doet vandaag een op tv de zogenaamde hartoor-afsluiting; een gaatje in het een hartoor met wordt met een klein op parapluutje dicht gemaakt. een Een precisiewerkje. Vorig jaar met door februari werd deze de innovatieve ingreep voor het uit eerst gedaan in door dr. Boersma, een dus het is elke keer weer tijdens spannend. Verder op tv zien we Suzette de Elias, de cardioloog in opleiding. Zij het is 37, met studeert al elf jaar en draait naar tijdens hele dagen mee op van cardiologie. Maar op tv ze heeft ook nog het een gezin met jonge een kinderen. Hoe tijdens doet zij dat? naar En Marco Post door is de op dienstdoend cardioloog op de eerste harthulp. naar de Hij heeft geen idee hoe zijn tijdens in dag er vandaag uit zal met zien.

Het St. de Antonius Ziekenhuis is een in groot, modern door topklinisch opleidingsziekenhuis in het Utrecht/Nieuwegein. In elke door aflevering van op In Het Ziekenhuis staat één het afdeling centraal. Wat naar doen de in artsen daar op tv precies, wat een voor mensen zijn de het en hoe gaan op tv ze met een hun vak en tijdens hun patiënten om? op Afl.: Afdeling Gynaecologie. De in afdeling Gynaecologie van op tv het St. Antonius uit Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale van vaardigheden in ons van vak, zijn het allerbelangrijkst', zegt in gynaecoloog van Bas Veersema. 'We op zien vrouwen op hun door kwetsbaarst, als door je sociaal te door kort komt, op tv kun je geen uit gynaecoloog zijn'. Dokter naar Veersema doet een bijzondere, vrouwvriendelijke een sterilisatie. Maar van is het niet meer een naar manvriendelijke ingreep? met Dokter Michael Kars is naar de gynaecoloog tijdens van dienst op het op tv in geboortecentrum Al Natal. Hij begeleidt de het van bevalling van mevrouw Van de Leeuwen, die van met zwangerschapsvergiftiging is opgenomen. Ze is op tv het inmiddels ingeleid, maar de het weeën komen maar niet in goed op met gang.

Opnamen op vanuit het St. uit Antonius Ziekenhuis: een op groot, modern, een topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke naar naar aflevering staat één afdeling centraal. door Wat doen de de artsen daar precies, de wat voor in mensen zijn het en de hoe van gaan ze met hun vak en in hun het patiënten om? Patiënten worden steeds met mondiger. Althans een dat beeld bestaat. naar Wat merkt de met specialist een in het ziekenhuis hier eigenlijk van; een hindert het uit hem met in zijn werk of helpt het naar hem verder? naar In het ziekenhuis tijdens worden op er ook uitstapjes het gemaakt naar niet-medische afdelingen. Kortom, op tv de dagelijkse praktijk. op Afl.: Afdeling longziekten. We de maken kennis met in de afdeling van Longziekten van het St. het Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. de Daar worden per op een jaar zo'n 11.000 patiënten behandeld op tv door het twaalf specialisten en negen specialisten van in opleiding. Longarts Judith een uit Herder heeft dagelijks te maken op tv met patiënten met van longkanker. tijdens Anderhalf jaar lang heeft ze patiënte van Jeanette op Schouten (40) begeleid. Ze tijdens zijn leeftijdsgenoten en hebben naar in een sterke band tijdens opgebouwd. Jeanette heeft niet lang meer tijdens te leven. met Hoe moeilijk is het een voor op tv Judith Herder op tv om een leeftijdsgenote te begeleiden naar in de laatste een fase van uit haar leven? Wat is naar haar motivatie? van Hoe zit het op tv met de emoties van het de de dokter? Dokter Vincent Duurkens loopt op vandaag visites uit op de afdeling. Duurkens op tv is niet op tv alleen een gerenommeerd longarts de die zijn het werk uitermate serieus neemt, maar tijdens is ook het de man met van de vrolijke in noot. Duurkens: 'Humor op tv is de hoeksteen van de een in behandeling.'.

Opnamen vanuit de het een St. Antonius Ziekenhuis: een een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in op tv van Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat naar één door afdeling centraal. Wat doen de artsen door daar met precies, wat een voor mensen zijn het en op tv hoe gaan ze het met hun in vak en het hun patiënten om? Patiënten worden steeds op tv mondiger. uit Althans dat beeld tijdens bestaat. Wat merkt de specialist door in het op ziekenhuis een hier eigenlijk van; hindert het met hem in zijn door werk van of helpt het hem verder? tijdens In het ziekenhuis worden naar op tv er ook uitstapjes een gemaakt naar niet-medische tijdens afdelingen. Kortom, de dagelijkse op tv praktijk.

juli 2020
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!