Programma gemist?

Als je door met een groot ziekenhuis met loopt, het heb je het vaak geen idee van op tv wat er zich precies afspeelt door door op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie op of de Cardiologie: wat van houdt dat specialisme nu in, het wat gebeurt op er eigenlijk op die uit afdeling...? In elke het aflevering staat één afdeling uit centraal. Er met worden ook ook uitstapjes de gemaakt naar in niet-medische afdelingen. van Al die afdelingen ondersteunen het tijdens werk op tv van de artsen, maar hoe het werkt dat tijdens dan? het Hoe komen de mensen aan naar hun juiste dieet van en hoe komen met de naar patiënten in het juiste bed? Ofwel: van wat speelt zich tijdens af in de tijdens catacomben in van het tijdens ziekenhuis? Opnames in door het St. Antonius Ziekenhuis in naar Utrecht/Nieuwegein. Afl.: Plastische door chirurgie. We zijn van op bezoek op bij de afdeling op Plastische Chirurgie. Marion van Gamelkoorn kreeg op uit haar 31e borstkanker. Haar borst op tv werd toen met geamputeerd. Nu, tijdens vijftien jaar later, het laat ze op haar borst reconstrueren door naar plastisch chirurg Erik Zonnyvylle. door Donna in Jo is acht jaar en houdt het van het musicals en doet een ook wat in modellenwerk. Ze vindt het op tv heel vervelend dat haar ene op oor een heel anders is dan het haar andere een oor. En voor plastisch door chirurg Bart Stubenitsky geldt: van Het uit kind is de klant. met Dus opereert dokter op tv Stubenitsky het oor van een Donna Jo. in In met het ziekenhuis is opgenomen in in het St. Antonius het Ziekenhuis in tijdens Utrecht/Nieuwegein.

Als uit je door het een groot ziekenhuis loopt, op tv heb je vaak geen uit idee in van wat er zich precies door afspeelt op de het verschillende tijdens afdelingen. Heelkunde, Radiologie of een Cardiologie: wat houdt dat specialisme van nu in, tijdens wat gebeurt er door eigenlijk op die het afdeling...? tijdens In elke aflevering staat één afdeling door centraal. van Er worden ook ook de uitstapjes in gemaakt naar niet-medische afdelingen. op Al die afdelingen een ondersteunen het een werk van de artsen, maar hoe door werkt dat dan? een Hoe van komen de mensen tijdens aan hun juiste dieet en uit hoe komen met de patiënten in het de de juiste bed? Ofwel: wat speelt door zich af in de de met catacomben van het ziekenhuis? Opnames uit in het St. Antonius naar Ziekenhuis in in Utrecht/Nieuwegein.

Als je door in een groot naar ziekenhuis loopt, heb een je vaak de geen idee van wat er met zich op tv precies afspeelt op de het verschillende afdelingen. uit Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat in houdt dat een specialisme naar nu in, wat gebeurt uit er eigenlijk op die afdeling...? van In elke de aflevering staat één met afdeling de centraal. Er worden ook ook uitstapjes naar gemaakt het naar niet-medische afdelingen. het Al die afdelingen door ondersteunen het op tv werk van de artsen, maar uit hoe door werkt dat dan? Hoe komen in de mensen op aan hun juiste dieet en naar hoe komen met de patiënten naar in het juiste bed? tijdens Ofwel: wat speelt zich door op tv af in de catacomben op van het ziekenhuis? uit Opnames in het van St. Antonius het Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein.

Als de je door een door groot ziekenhuis van loopt, heb je vaak geen idee van van wat door er op zich precies afspeelt op de verschillende de afdelingen. Heelkunde, Radiologie het of Cardiologie: de wat houdt dat door specialisme nu uit in, wat gebeurt er eigenlijk naar op de die afdeling...? In de elke aflevering staat één afdeling in van centraal. Er worden ook de uitstapjes gemaakt naar op tv niet-medische afdelingen. Al in die afdelingen ondersteunen van het werk van een de artsen, met maar hoe werkt dat van dan? Hoe komen de mensen tijdens aan hun juiste door dieet en een hoe komen de op tv patiënten in in het juiste bed? Ofwel: door wat speelt zich met af in de catacomben op tv van op het ziekenhuis? Dit het programma is van opgenomen in het St. uit Antonius Ziekenhuis op in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: MDL de (Maag Darm Lever). uit We zijn op door bezoek bij de afdeling een maag-, darm-, de leverziekten van het St. uit Antonius Ziekenhuis op tv Utrecht/Nieuwegein. We zien hoe dokter door naar Bas Weusten stukjes het weefsel uit de slokdarm van het Meneer Megens neemt. Dit de doet hij door van middel een van een een endoscopische ingreep, een kijkbuis via in de mond. Er is naar namelijk een beginnende het vorm van van kanker naar geconstateerd. Maar de vraag uit is hoe diep tijdens het tumorweefsel zich genesteld heeft. op tv Dokter Weusten naar doet samen op tv met patholoog Cees Seldenrijk tijdens onderzoek. naar De MDL-artsen werken nauw samen met een met de afdeling pathologie. uit Dokter Paul Stadhouders behandelt een patiënte een met de naar ziekte van Crohn. Zij door heeft een vernauwing uit in de het dunne darm en uit dokter op Stadhouders rekt de darm van (ook endoscopisch) op op tv met een uit ballon.

Als je het door op tv een groot ziekenhuis naar loopt, heb je naar vaak geen idee van wat er naar zich precies afspeelt door op de verschillende de afdelingen. Heelkunde, de Radiologie of Cardiologie: wat door houdt door dat specialisme nu op tv in, wat gebeurt er eigenlijk van op die afdeling...? door het In elke aflevering staat één afdeling door het centraal. Er worden met ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische afdelingen. de Al die een afdelingen het ondersteunen het werk van de het artsen, maar hoe werkt op tv op dat dan? Hoe komen met de mensen aan door hun juiste dieet en uit hoe van komen de patiënten in door het juiste bed? Ofwel: wat op tv speelt zich af op in de met catacomben van naar het ziekenhuis? Dit door programma is opgenomen in van het in St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. door Afl.: IC/Anesthesiologie. op tv Op bezoek door bij de Intensive Care met van het St. Antonius Ziekenhuis door in het Nieuwegein en volgen de in arts die op tv verantwoordelijk is een voor de narcoses tijdens in de operatiekamers. Dokter een Eric Scholten houdt als op anesthesioloog de patiënten op de alle door OK's in de gaten. Hij op tv begeleidt de artsen op in van opleiding, geeft zelf een ruggenprik, op tv springt uit ook bij tijdens als het spannend wordt een bij een zware buikoperatie uit en stelt patiënten vooral naar op naar hun gemak. naar 'Veel mensen vinden met narcose toch nog eng', in weet hij. De Intensive Care tijdens ligt vlak van naast de operatiekamers. Als uit intensivist heeft op dokter Sander Rigter de vaak moeilijke beslissingen te de nemen. op Het gaat op de IC uit over leven en de op tv dood.

Als je door het in een groot ziekenhuis door loopt, heb je vaak geen in idee van op wat er zich precies afspeelt op op tijdens de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie door of Cardiologie: naar wat houdt uit dat specialisme nu in, uit wat gebeurt een er eigenlijk op die de afdeling...? de In elke aflevering het staat één afdeling tijdens centraal. Er worden ook uitstapjes door gemaakt het naar niet-medische afdelingen. Al die met afdelingen ondersteunen een het werk van de artsen, met naar maar hoe werkt dat dan? Hoe met komen de op tv mensen aan hun juiste met dieet en hoe uit een komen de patiënten in met het juiste op bed? Ofwel: wat speelt zich uit af in een de catacomben van het de ziekenhuis? uit Dit programma is opgenomen in uit het tijdens St. Antonius Ziekenhuis in het Utrecht/Nieuwegein. Afl.: een Radiologie.

Opnamen vanuit uit het St. Antonius tijdens Ziekenhuis: een naar groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis op tv in Utrecht/Nieuwegein. In elke op tv aflevering staat één door afdeling centraal. We door maken op kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen het en patiënten in en in zien hoe de een dagelijkse praktijk werkt, 24 uur per van door dag, zeven dagen in de in week. Afl.: Afdeling Cardiologie. naar Jaarlijks worden op op op tv Cardiologie tussen de tijdens 25.000 en 30.000 patiënten het poliklinisch behandeld. Een tijdens drukke afdeling dus. een Dr. Boersma is interventie-cardioloog. Hij op doet vandaag een op tv op tv zogenaamde hartoor-afsluiting; een door gaatje in het hartoor van wordt met een klein parapluutje tijdens door dicht gemaakt. Een precisiewerkje. Vorig in jaar februari werd met deze innovatieve in ingreep voor uit het eerst gedaan door dr. op tv Boersma, dus het is naar elke keer van weer spannend. op tv Verder zien we Suzette uit Elias, cardioloog in door opleiding. Zij is op 37, studeert al een elf jaar met en draait hele dagen met mee op cardiologie. in Maar ze het heeft ook nog een in gezin in met jonge kinderen. naar Hoe doet zij door dat? En Marco Post is op de dienstdoend cardioloog op het de eerste van harthulp. Hij met heeft geen idee in hoe zijn dag er van vandaag uit naar zal zien.

Het St. Antonius de een Ziekenhuis is een op tv groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in uit Utrecht/Nieuwegein. op In elke aflevering van in In Het Ziekenhuis een staat één afdeling centraal. Wat tijdens tijdens doen de artsen daar precies, tijdens wat voor van mensen zijn door het en hoe gaan ze op met op hun vak en op tv hun patiënten om? Afl.: op Afdeling Gynaecologie. met De afdeling Gynaecologie van het op tv St. de Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. op tv 'Sociale vaardigheden in ons de vak, zijn het allerbelangrijkst', op tv zegt op gynaecoloog Bas Veersema. 'We zien vrouwen in uit op hun kwetsbaarst, als je sociaal uit in te kort komt, kun uit je geen de gynaecoloog zijn'. Dokter Veersema doet een door bijzondere, vrouwvriendelijke sterilisatie. het Maar is uit het op niet meer een manvriendelijke een ingreep? Dokter een Michael Kars is de gynaecoloog van een dienst op naar het geboortecentrum Al het Natal. Hij begeleidt op tv de bevalling van mevrouw de Van Leeuwen, op tv die tijdens met zwangerschapsvergiftiging is opgenomen. op Ze is inmiddels met ingeleid, maar de weeën de komen maar van niet goed op naar gang.

Opnamen in vanuit het een St. Antonius Ziekenhuis: een het groot, modern, in topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke een aflevering staat één op tv afdeling centraal. van Wat doen uit de artsen daar op tv precies, wat voor mensen met zijn op tv het en hoe gaan ze met met hun vak het en hun patiënten naar om? Patiënten worden steeds naar mondiger. met Althans dat van beeld bestaat. Wat merkt tijdens de specialist in het ziekenhuis in hier eigenlijk in van; uit hindert het hem in zijn op werk een of helpt het tijdens hem verder? In het ziekenhuis door worden er ook op tv uitstapjes gemaakt naar niet-medische een afdelingen. Kortom, de door dagelijkse een praktijk. Afl.: een Afdeling longziekten. We in maken kennis met de afdeling Longziekten uit van het uit St. Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. een Daar van worden per jaar in zo'n 11.000 patiënten de behandeld door twaalf de specialisten en op negen specialisten in van opleiding. Longarts Judith Herder heeft dagelijks naar te maken met naar patiënten met een longkanker. Anderhalf jaar van lang op tv heeft ze patiënte Jeanette Schouten uit (40) de begeleid. Ze zijn leeftijdsgenoten en tijdens hebben een sterke band de opgebouwd. op tv Jeanette heeft niet lang in meer te leven. Hoe van moeilijk is het van voor Judith Herder op tv om een leeftijdsgenote in te een begeleiden in tijdens de laatste fase van de haar leven? Wat is haar uit motivatie? Hoe zit het het met de van emoties van een de dokter? door Dokter Vincent Duurkens loopt naar vandaag visites op de door afdeling. op Duurkens is tijdens niet alleen een gerenommeerd tijdens longarts die zijn werk tijdens uitermate serieus neemt, het maar is ook door de man van de in vrolijke noot. de Duurkens: 'Humor tijdens is de hoeksteen van de de door behandeling.'.

Opnamen met vanuit het op tv St. Antonius Ziekenhuis: een in groot, modern, in topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke de aflevering staat één met op afdeling centraal. Wat doen op tv de artsen naar daar precies, wat voor de mensen zijn het en hoe tijdens gaan ze met door hun vak op tv en naar hun patiënten om? op tv Patiënten worden steeds op tv mondiger. Althans dat beeld bestaat. Wat op merkt de door specialist in het van ziekenhuis hier op tv eigenlijk van; hindert het hem in in zijn werk van of helpt uit het hem van verder? In het uit ziekenhuis worden er ook uitstapjes een gemaakt naar naar niet-medische afdelingen. Kortom, van de dagelijkse op tv praktijk.

maart 2021
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!