Programma gemist?

Als je een door een groot op ziekenhuis loopt, heb je naar vaak geen door idee van wat uit er zich precies afspeelt met door op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie op tv of van Cardiologie: wat de houdt dat specialisme nu het in, wat gebeurt het er eigenlijk op die afdeling...? uit In op tv elke aflevering staat één op tv afdeling een centraal. Er worden ook ook uitstapjes de gemaakt in naar niet-medische afdelingen. Al die een afdelingen ondersteunen het naar werk van de met artsen, met maar hoe werkt dat uit dan? Hoe door komen de mensen aan hun het juiste dieet naar en naar hoe komen de een patiënten in het juiste bed? van Ofwel: tijdens wat speelt zich af in de op tv catacomben een van het ziekenhuis? het Opnames in op tv het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. de naar Afl.: Plastische chirurgie. We zijn op op tv tijdens bezoek bij de afdeling Plastische Chirurgie. op het Marion Gamelkoorn kreeg op een haar 31e borstkanker. Haar borst uit werd toen tijdens geamputeerd. Nu, vijftien een jaar met later, laat ze haar borst met reconstrueren door plastisch chirurg de Erik Zonnyvylle. een Donna Jo tijdens is acht jaar de en houdt van musicals en tijdens met doet ook wat modellenwerk. op tv Ze vindt het van heel vervelend dat met haar ene oor heel anders een is dan haar met andere een oor. En voor op plastisch chirurg op tv Bart Stubenitsky geldt: Het kind op is de klant. op Dus een opereert dokter Stubenitsky het het oor van Donna Jo. In door het ziekenhuis door is op tv opgenomen in het St. naar Antonius Ziekenhuis in naar Utrecht/Nieuwegein.

Als in je door een van groot ziekenhuis loopt, tijdens heb je vaak geen idee van van wat uit er zich precies het afspeelt door op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie in of Cardiologie: een wat houdt het dat specialisme nu in, wat naar gebeurt van er eigenlijk op die op tv afdeling...? het In elke aflevering staat met één afdeling op centraal. Er worden ook door ook uitstapjes tijdens gemaakt naar niet-medische het afdelingen. Al die afdelingen ondersteunen het in werk van op de artsen, maar hoe door de werkt dat dan? Hoe komen het de mensen de aan hun juiste dieet en op tv hoe naar komen de van patiënten in het juiste uit bed? Ofwel: wat speelt naar zich een af in de catacomben van het op tv ziekenhuis? naar Opnames in van het St. Antonius Ziekenhuis in het Utrecht/Nieuwegein.

Als je door de een groot naar ziekenhuis naar loopt, heb je vaak geen idee het met van wat er zich van precies afspeelt op de verschillende tijdens afdelingen. naar Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: van wat houdt dat de specialisme nu door in, wat gebeurt een er eigenlijk een op die afdeling...? In uit elke aflevering op tv staat één afdeling centraal. Er worden tijdens ook ook door uitstapjes gemaakt naar naar niet-medische afdelingen. tijdens Al die afdelingen ondersteunen het op tv werk van door de artsen, het maar hoe werkt dat van dan? Hoe komen de tijdens op mensen aan hun juiste dieet en tijdens hoe komen de naar patiënten het in het juiste bed? Ofwel: tijdens uit wat speelt zich af in de op tv catacomben van uit het ziekenhuis? Opnames de in het St. het Antonius Ziekenhuis in op tv Utrecht/Nieuwegein.

Als de je door tijdens een groot ziekenhuis loopt, heb je van vaak geen op idee de van wat er zich precies afspeelt uit op naar de verschillende afdelingen. door Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat tijdens houdt dat specialisme van nu in, wat de gebeurt er eigenlijk op tv op door die afdeling...? een In elke aflevering staat één de afdeling centraal. in Er worden ook uitstapjes op tv gemaakt naar van niet-medische afdelingen. van Al die afdelingen ondersteunen van het werk van de artsen, op maar hoe werkt op dat op dan? Hoe komen naar de mensen aan een hun juiste dieet en een hoe uit komen de patiënten in het juiste door van bed? Ofwel: wat speelt zich tijdens af in de catacomben tijdens van het ziekenhuis? naar Dit programma op tv is opgenomen op in het door St. Antonius Ziekenhuis naar in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: MDL (Maag Darm van Lever). We door zijn op het bezoek bij de afdeling maag-, het darm-, leverziekten de van het St. Antonius naar een Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. We zien naar hoe dokter Bas met Weusten stukjes tijdens weefsel uit de slokdarm van Meneer naar van Megens neemt. Dit door doet hij door middel van van een endoscopische ingreep, een op kijkbuis via de in uit mond. Er is uit namelijk een beginnende vorm een van kanker geconstateerd. Maar de op vraag is naar hoe diep het met tumorweefsel naar zich genesteld heeft. Dokter tijdens Weusten doet samen met patholoog naar Cees Seldenrijk onderzoek. van De MDL-artsen met werken door nauw samen met tijdens de afdeling pathologie. Dokter Paul Stadhouders een behandelt een uit patiënte met de ziekte door van door Crohn. Zij van heeft een vernauwing in de door dunne darm en dokter op Stadhouders rekt de in met darm (ook endoscopisch) op met een in een ballon.

Als je de door een op groot ziekenhuis loopt, heb van je vaak in geen idee van wat een er zich precies van afspeelt op door de verschillende afdelingen. op tv Heelkunde, Radiologie of naar Cardiologie: wat houdt dat met specialisme nu naar in, wat op tv gebeurt er eigenlijk op een die afdeling...? In de elke aflevering staat één de afdeling centraal. de Er worden ook uitstapjes gemaakt in naar niet-medische afdelingen. het Al die afdelingen op tv ondersteunen het het werk uit van de artsen, maar hoe tijdens werkt dat op dan? Hoe komen de met mensen op tv aan hun juiste dieet in en hoe komen de patiënten in naar in het juiste op tv bed? Ofwel: wat speelt zich het af uit in de catacomben van op het ziekenhuis? Dit programma het is van opgenomen in het St. Antonius op tv Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: op tv IC/Anesthesiologie. Op bezoek van bij de op Intensive Care van tijdens het St. Antonius Ziekenhuis het in Nieuwegein op tv en volgen de arts uit die op tv verantwoordelijk is voor met de narcoses in de een operatiekamers. een Dokter Eric Scholten houdt als anesthesioloog tijdens de naar patiënten op op tv alle OK's in de gaten. Hij uit naar begeleidt de artsen in opleiding, tijdens geeft zelf uit een ruggenprik, door springt ook bij naar als het spannend wordt bij een uit zware buikoperatie en op tv van stelt patiënten vooral op hun door gemak. 'Veel de mensen vinden narcose naar toch nog eng', van weet hij. door De Intensive Care naar ligt vlak naast tijdens de operatiekamers. Als intensivist met heeft dokter Sander met Rigter vaak moeilijke beslissingen op te nemen. Het tijdens gaat in op de IC over van leven en een dood.

Als je door een een groot ziekenhuis met loopt, heb je uit vaak een geen idee van met wat er zich precies van afspeelt op de verschillende in op afdelingen. Heelkunde, Radiologie of van Cardiologie: wat houdt dat specialisme de nu in, wat op tv op gebeurt er eigenlijk het op die afdeling...? In elke aflevering op staat één afdeling met centraal. Er worden van ook naar uitstapjes gemaakt naar niet-medische afdelingen. door Al die de afdelingen ondersteunen de het werk van de artsen, naar maar hoe tijdens werkt op dat dan? Hoe komen op tv de mensen aan het hun juiste dieet en hoe het komen de patiënten uit in het door juiste bed? in Ofwel: wat speelt naar zich af in op de catacomben van het ziekenhuis? tijdens in Dit programma is uit opgenomen in het St. Antonius tijdens Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. op Afl.: in Radiologie.

Opnamen vanuit op het St. Antonius Ziekenhuis: tijdens tijdens een groot, modern, topklinisch met opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. met In elke aflevering staat op tv één het afdeling centraal. We maken kennis tijdens met met artsen, specialisten, verpleegkundigen en een patiënten en zien hoe de tijdens dagelijkse praktijk naar werkt, door 24 uur per dag, zeven dagen door van in de week. Afl.: Afdeling op Cardiologie. Jaarlijks door worden op Cardiologie naar tussen de 25.000 van en 30.000 patiënten poliklinisch van behandeld. Een tijdens drukke afdeling dus. op Dr. Boersma is interventie-cardioloog. Hij op doet vandaag een door zogenaamde het hartoor-afsluiting; een van gaatje in het hartoor wordt met tijdens een klein de parapluutje dicht gemaakt. Een uit precisiewerkje. een Vorig jaar februari werd deze op tv een innovatieve ingreep voor het eerst gedaan de door op tv dr. Boersma, dus het naar is op tv elke keer weer spannend. Verder op tv zien we op Suzette Elias, cardioloog in opleiding. van Zij is op tv 37, studeert al op tv elf jaar in en draait hele van dagen mee op van cardiologie. Maar ze heeft ook uit door nog een gezin met van jonge kinderen. Hoe doet naar zij dat? En Marco op Post is naar de dienstdoend cardioloog met op de eerste harthulp. op van Hij heeft geen idee hoe zijn het dag er uit vandaag met uit zal zien.

Het uit St. Antonius de Ziekenhuis is een groot, modern met topklinisch opleidingsziekenhuis in in Utrecht/Nieuwegein. In uit elke aflevering van naar In Het naar Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat de doen een de artsen daar precies, uit wat voor van mensen zijn het en uit hoe gaan ze met de hun naar vak en hun patiënten met om? Afl.: de Afdeling Gynaecologie. De op afdeling Gynaecologie van van het St. Antonius in Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale vaardigheden in tijdens ons op vak, zijn uit het allerbelangrijkst', zegt gynaecoloog Bas Veersema. een 'We zien vrouwen op tv een op hun kwetsbaarst, als tijdens je sociaal te naar kort komt, kun in je geen naar gynaecoloog zijn'. Dokter Veersema doet naar een bijzondere, door vrouwvriendelijke sterilisatie. Maar is tijdens het niet het meer een manvriendelijke uit ingreep? Dokter Michael Kars is van de gynaecoloog tijdens van dienst het op het het geboortecentrum Al Natal. Hij begeleidt de door bevalling van mevrouw op het Van Leeuwen, die met tijdens zwangerschapsvergiftiging is opgenomen. door Ze is inmiddels uit ingeleid, maar de weeën komen naar uit maar niet goed tijdens op gang.

Opnamen een vanuit het St. Antonius een Ziekenhuis: een groot, tijdens modern, topklinisch op tv opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In op elke aflevering staat één een afdeling een centraal. Wat doen de de artsen daar precies, wat van voor mensen op zijn het en tijdens hoe gaan ze door met hun vak de en hun patiënten op tv om? Patiënten uit worden steeds een mondiger. Althans dat op tv beeld bestaat. Wat merkt het de specialist in het de ziekenhuis hier met eigenlijk van; met hindert het hem het in zijn werk of helpt op tv het hem de verder? In het ziekenhuis van worden er ook naar uitstapjes gemaakt naar naar niet-medische afdelingen. Kortom, naar de dagelijkse praktijk. Afl.: van naar Afdeling longziekten. We maken een kennis met de uit afdeling Longziekten uit van het St. Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. uit Daar worden per op tv jaar uit zo'n 11.000 patiënten met behandeld door de twaalf specialisten en negen uit specialisten in opleiding. van Longarts Judith naar Herder heeft dagelijks te maken door met patiënten een met longkanker. Anderhalf jaar door lang heeft ze met patiënte Jeanette Schouten (40) met begeleid. Ze door zijn leeftijdsgenoten op tv en hebben op een sterke band tijdens opgebouwd. Jeanette heeft op tv niet lang meer te naar leven. Hoe moeilijk is het tijdens voor op tv Judith Herder om naar een leeftijdsgenote de te begeleiden in de laatste een fase van haar naar leven? Wat is haar op tv motivatie? Hoe naar zit het met de tijdens emoties uit van de dokter? Dokter Vincent in Duurkens loopt vandaag op visites op de de afdeling. Duurkens is uit niet uit alleen een gerenommeerd longarts die in zijn werk tijdens uitermate van serieus neemt, maar is ook door de man van de een het vrolijke noot. Duurkens: 'Humor is het de op hoeksteen van de een behandeling.'.

Opnamen vanuit het naar St. Antonius op Ziekenhuis: een groot, modern, het topklinisch opleidingsziekenhuis de in Utrecht/Nieuwegein. met In elke aflevering de staat één afdeling de centraal. Wat doen de een artsen daar precies, van wat voor op tv mensen zijn het en van hoe gaan ze tijdens met hun vak in en hun patiënten om? uit Patiënten worden de steeds mondiger. Althans dat met beeld bestaat. Wat door merkt uit de specialist op in het ziekenhuis hier eigenlijk van; door hindert in het hem in met zijn werk of helpt het in hem op verder? In het ziekenhuis worden een er ook in uitstapjes gemaakt tijdens naar niet-medische afdelingen. door Kortom, de dagelijkse door praktijk.

november 2021
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!