Programma gemist?

Als je op door een groot ziekenhuis uit loopt, van heb je een vaak geen idee op tv van wat er zich van precies afspeelt op de met verschillende afdelingen. naar Heelkunde, Radiologie een of Cardiologie: wat houdt uit dat specialisme nu in, met wat gebeurt er van eigenlijk op die van afdeling...? In elke aflevering op staat van één afdeling centraal. Er op tv worden door ook ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische op afdelingen. Al die de afdelingen het ondersteunen het werk van de op tv artsen, maar hoe naar van werkt dat dan? Hoe de komen de mensen het aan hun juiste van dieet en hoe komen de het patiënten in het op tv juiste in bed? Ofwel: wat speelt op tv zich af in de uit tijdens catacomben van het ziekenhuis? uit Opnames in met het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. in Afl.: Plastische een chirurgie. We zijn met op bezoek in bij de de afdeling Plastische Chirurgie. Marion Gamelkoorn kreeg van op haar 31e door borstkanker. op Haar borst werd op tv toen geamputeerd. Nu, door vijftien jaar op later, laat ze haar borst reconstrueren door door plastisch chirurg tijdens van Erik Zonnyvylle. Donna Jo is acht tijdens jaar en de houdt van van musicals en doet ook wat naar een modellenwerk. Ze vindt het heel vervelend de dat op tv haar ene oor heel een anders is dan haar van andere van oor. En voor het plastisch chirurg Bart uit Stubenitsky geldt: Het kind tijdens is de klant. op Dus opereert een dokter Stubenitsky het oor van op tijdens Donna Jo. In het op tv ziekenhuis is in opgenomen in het St. Antonius Ziekenhuis het in op tv Utrecht/Nieuwegein.

Als op je door een groot ziekenhuis naar loopt, heb je in vaak een geen idee van wat er naar zich precies afspeelt tijdens op de verschillende een in afdelingen. Heelkunde, Radiologie tijdens of Cardiologie: wat van houdt dat specialisme op tv nu in, wat gebeurt uit er eigenlijk het op die afdeling...? In elke een aflevering op tv staat één afdeling van centraal. Er worden ook ook in uitstapjes in gemaakt naar niet-medische afdelingen. door Al die afdelingen ondersteunen het met werk van de naar artsen, maar van hoe werkt dat van dan? Hoe komen een de door mensen aan hun juiste dieet uit en hoe komen de van patiënten naar in het juiste bed? Ofwel: tijdens de wat speelt zich af in in de catacomben van op het de ziekenhuis? Opnames in het St. op tv Antonius Ziekenhuis in met Utrecht/Nieuwegein.

Als tijdens je door een groot ziekenhuis van loopt, heb je op vaak uit geen idee van op tv wat er uit zich precies afspeelt op de in verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie naar tijdens of Cardiologie: wat houdt dat specialisme op nu in, een wat gebeurt er eigenlijk door op tv op die afdeling...? In elke een aflevering staat één afdeling uit centraal. van Er worden door ook ook uitstapjes gemaakt naar tijdens niet-medische afdelingen. de Al die afdelingen van ondersteunen het tijdens werk van de artsen, naar maar hoe werkt het dat dan? Hoe komen de uit van mensen aan hun juiste een dieet en hoe naar komen de patiënten in het het van juiste bed? Ofwel: de wat speelt zich af in met de catacomben op tv van het ziekenhuis? Opnames door in het St. de Antonius Ziekenhuis door in Utrecht/Nieuwegein.

Als de je door met een groot ziekenhuis het loopt, heb je vaak geen met idee van wat er op zich precies afspeelt door naar op de verschillende uit afdelingen. Heelkunde, Radiologie of tijdens Cardiologie: wat houdt dat de specialisme nu in, op tv wat gebeurt van er eigenlijk op die naar afdeling...? In elke de aflevering staat één afdeling in centraal. op Er worden ook uitstapjes met gemaakt naar tijdens niet-medische afdelingen. Al naar die afdelingen ondersteunen het werk de van de de artsen, een maar hoe werkt dat het dan? Hoe komen de op tv mensen aan hun juiste op tv dieet en van hoe komen een de patiënten in het het juiste in bed? Ofwel: wat speelt zich van af door in de catacomben van het naar ziekenhuis? in Dit programma is opgenomen op tv in het tijdens St. Antonius Ziekenhuis het in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: MDL (Maag Darm op naar Lever). We zijn op op tv bezoek bij de afdeling maag-, het op darm-, leverziekten van het St. Antonius het Ziekenhuis de Utrecht/Nieuwegein. We zien in hoe dokter Bas Weusten stukjes met weefsel uit op de slokdarm van in Meneer Megens neemt. van Dit doet hij door van middel van de een endoscopische ingreep, een met kijkbuis via de van mond. Er door is namelijk een beginnende op vorm van op kanker geconstateerd. Maar de op tv vraag is de hoe diep het tumorweefsel op tv zich genesteld met heeft. naar Dokter Weusten doet samen met patholoog door Cees Seldenrijk het onderzoek. De MDL-artsen een werken nauw samen op tv met de afdeling op pathologie. Dokter Paul in Stadhouders behandelt tijdens een patiënte met de door ziekte van Crohn. in Zij heeft met een vernauwing in op tv de dunne tijdens darm en dokter Stadhouders met rekt de darm uit (ook endoscopisch) op met in een een ballon.

Als je door op tv een groot ziekenhuis de loopt, heb je uit het vaak geen idee van wat er de een zich precies afspeelt op door de verschillende afdelingen. Heelkunde, naar Radiologie de of Cardiologie: wat houdt uit dat specialisme nu in, wat van gebeurt er met eigenlijk op die op afdeling...? door In elke aflevering een staat één afdeling centraal. Er het worden door ook uitstapjes gemaakt naar een niet-medische afdelingen. Al met die afdelingen ondersteunen het tijdens werk van de artsen, op tv uit maar hoe werkt dat dan? Hoe op tv komen de mensen met het aan hun juiste dieet en op hoe de komen de patiënten in het juiste tijdens op tv bed? Ofwel: wat speelt uit zich af in de in catacomben op van het ziekenhuis? in Dit programma is opgenomen in het uit op St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. een Afl.: IC/Anesthesiologie. een Op bezoek de bij de Intensive Care van een het St. op tv Antonius Ziekenhuis tijdens in Nieuwegein en volgen in de arts die een verantwoordelijk is voor de de narcoses in de het operatiekamers. Dokter Eric met Scholten tijdens houdt als anesthesioloog de van patiënten op op tv alle OK's in de met gaten. Hij met begeleidt de artsen in opleiding, geeft op tv zelf een ruggenprik, het springt ook uit bij als het spannend op tv uit wordt bij een zware op buikoperatie en in stelt patiënten vooral een op hun gemak. 'Veel mensen in vinden op narcose toch nog eng', weet hij. op tv op De Intensive Care ligt vlak een naast de operatiekamers. op tv Als intensivist heeft van dokter Sander Rigter vaak van door moeilijke beslissingen te nemen. Het gaat uit op de een IC over leven en het de dood.

Als met je door een groot ziekenhuis tijdens tijdens loopt, heb je door vaak geen idee van wat er uit zich precies afspeelt uit tijdens op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie uit of Cardiologie: het wat van houdt dat specialisme nu in, wat uit gebeurt de er eigenlijk op die afdeling...? van naar In elke aflevering staat één van afdeling centraal. van Er worden ook uitstapjes gemaakt door naar niet-medische afdelingen. tijdens Al door die afdelingen ondersteunen het werk op tv van de artsen, uit maar hoe werkt van dat dan? in Hoe komen op de mensen aan hun op tv juiste dieet naar en hoe komen door de patiënten in het in juiste bed? Ofwel: wat op tv speelt in zich af uit in de catacomben van uit het ziekenhuis? Dit programma is in opgenomen in het het St. Antonius Ziekenhuis op tv in de Utrecht/Nieuwegein. Afl.: naar Radiologie.

Opnamen vanuit uit het St. Antonius Ziekenhuis: op een groot, modern, uit topklinisch opleidingsziekenhuis in met Utrecht/Nieuwegein. In elke in tijdens aflevering staat één afdeling centraal. de We het maken kennis met artsen, naar specialisten, verpleegkundigen en de patiënten en op tv zien hoe de dagelijkse praktijk werkt, met 24 uur per uit dag, zeven dagen tijdens het in de week. uit Afl.: Afdeling Cardiologie. Jaarlijks worden op tijdens Cardiologie tussen door de 25.000 en tijdens 30.000 patiënten poliklinisch behandeld. door Een drukke een afdeling dus. uit Dr. Boersma is een interventie-cardioloog. Hij doet vandaag uit een zogenaamde hartoor-afsluiting; een uit gaatje in de het hartoor wordt met naar een klein van parapluutje dicht gemaakt. naar Een precisiewerkje. Vorig jaar uit februari werd de deze op innovatieve ingreep voor het eerst gedaan tijdens door op dr. Boersma, dus op tv het is elke keer weer uit op spannend. Verder zien we Suzette Elias, door van cardioloog in opleiding. naar Zij is 37, studeert het al elf jaar en draait het hele naar dagen mee op van cardiologie. Maar ze heeft naar ook nog op tv een gezin met op jonge kinderen. Hoe doet zij in dat? En uit Marco Post is van de dienstdoend cardioloog op met de de eerste harthulp. naar Hij heeft geen van idee hoe zijn het dag er vandaag uit uit zal zien.

Het St. Antonius op tv Ziekenhuis in is een groot, modern het topklinisch opleidingsziekenhuis met in Utrecht/Nieuwegein. In elke een aflevering van op tv In Het Ziekenhuis op tv staat één afdeling centraal. Wat door doen tijdens de artsen daar precies, wat tijdens voor mensen zijn door het uit en hoe gaan ze het met hun in vak en hun het patiënten om? Afl.: Afdeling Gynaecologie. op tv De afdeling een Gynaecologie van het St. het Antonius Ziekenhuis, door Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale naar vaardigheden in ons vak, zijn een het door allerbelangrijkst', zegt gynaecoloog Bas door Veersema. 'We uit zien vrouwen op door hun kwetsbaarst, als je van sociaal te kort het komt, kun op je geen gynaecoloog zijn'. van Dokter Veersema doet een een bijzondere, vrouwvriendelijke sterilisatie. naar Maar een is het op niet meer een de manvriendelijke ingreep? Dokter Michael Kars is een de gynaecoloog een van dienst op van het geboortecentrum door Al Natal. Hij begeleidt de met bevalling van mevrouw een Van Leeuwen, die tijdens met zwangerschapsvergiftiging een is opgenomen. Ze is het inmiddels een ingeleid, maar een de weeën komen op tv maar niet goed op met gang.

Opnamen vanuit het met op tv St. Antonius Ziekenhuis: een naar groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis op in Utrecht/Nieuwegein. op In elke aflevering staat één op tv uit afdeling centraal. Wat doen de artsen op tv daar precies, wat van voor mensen zijn naar het en hoe in van gaan ze met naar hun vak en hun op patiënten om? Patiënten worden op steeds mondiger. Althans op tv dat beeld bestaat. Wat het merkt naar de specialist in het ziekenhuis in hier eigenlijk een van; hindert het met hem in in zijn werk of helpt het de hem verder? een In met het ziekenhuis worden er ook in uitstapjes gemaakt naar niet-medische het afdelingen. Kortom, de op dagelijkse praktijk. Afl.: met met Afdeling longziekten. We maken kennis tijdens met door de afdeling Longziekten van het St. met Antonius Ziekenhuis, de Utrecht/Nieuwegein. Daar worden in per jaar zo'n met 11.000 patiënten behandeld tijdens door door twaalf specialisten en negen specialisten in in opleiding. Longarts tijdens Judith Herder uit heeft dagelijks te maken tijdens met patiënten met met longkanker. Anderhalf jaar de lang heeft ze naar patiënte de Jeanette Schouten (40) begeleid. Ze zijn op tv leeftijdsgenoten en op tv hebben een naar sterke band opgebouwd. Jeanette heeft naar niet op lang meer te leven. Hoe de moeilijk is in het voor Judith een Herder van om een leeftijdsgenote te naar begeleiden in de laatste met fase van haar leven? het Wat van is haar motivatie? uit Hoe zit het met de een op tv emoties van de dokter? Dokter Vincent in Duurkens loopt tijdens vandaag visites op de in van afdeling. Duurkens is niet alleen uit een gerenommeerd longarts op tv die zijn werk in uitermate serieus neemt, in maar is met ook de man de van de vrolijke noot. Duurkens: uit 'Humor naar is de hoeksteen van van de een behandeling.'.

Opnamen vanuit het het St. Antonius van Ziekenhuis: een op groot, modern, van topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. in In elke het aflevering staat één afdeling centraal. Wat het doen de op artsen daar door precies, wat voor met mensen zijn uit het en hoe gaan ze het met hun vak de en van hun patiënten om? Patiënten het worden steeds mondiger. Althans dat tijdens beeld het bestaat. Wat merkt de specialist met in het ziekenhuis uit hier op tv eigenlijk van; hindert het hem het in in zijn werk of tijdens helpt het hem verder? In tijdens het uit ziekenhuis worden op er ook uitstapjes gemaakt met naar niet-medische afdelingen. Kortom, de naar dagelijkse in praktijk.

juni 2021
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!