Programma gemist?

Als je door van op tv een groot ziekenhuis op tv loopt, heb je vaak met geen idee van wat er de zich van precies afspeelt op de de verschillende afdelingen. tijdens Heelkunde, Radiologie naar of Cardiologie: wat houdt dat een specialisme nu in, wat de gebeurt er tijdens eigenlijk op die tijdens afdeling...? In elke aflevering in in staat één afdeling centraal. op Er worden door ook ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische van afdelingen. in Al die afdelingen een ondersteunen het werk door van de artsen, tijdens maar hoe werkt dat de dan? Hoe komen de op mensen door aan hun juiste naar dieet en hoe komen van de patiënten van in het juiste bed? met Ofwel: de wat speelt zich af in in de catacomben van het in ziekenhuis? Opnames een in een het St. Antonius uit Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: Plastische het chirurgie. We tijdens zijn op bezoek bij de tijdens afdeling naar Plastische Chirurgie. in Marion Gamelkoorn kreeg van op haar 31e met borstkanker. Haar borst werd toen op geamputeerd. in Nu, vijftien jaar met later, laat ze haar borst een reconstrueren met door plastisch chirurg Erik Zonnyvylle. de Donna Jo een is acht jaar en houdt van van van musicals en doet uit ook wat modellenwerk. Ze door vindt tijdens het heel vervelend naar dat haar ene oor heel de anders is dan naar haar het andere oor. En voor plastisch uit chirurg van Bart Stubenitsky geldt: Het door kind is de klant. de Dus opereert dokter het Stubenitsky het oor van tijdens Donna Jo. tijdens In het ziekenhuis van is in opgenomen in het St. Antonius Ziekenhuis in in op tv Utrecht/Nieuwegein.

Als je het door op een groot ziekenhuis loopt, heb je naar op tv vaak geen idee van wat naar er zich precies afspeelt op tv in op de verschillende afdelingen. uit Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat door houdt dat specialisme door nu tijdens in, wat gebeurt er uit eigenlijk op die afdeling...? op tv In elke op aflevering op staat één afdeling centraal. Er worden tijdens ook ook uitstapjes naar gemaakt naar niet-medische het afdelingen. Al die de afdelingen ondersteunen met het door werk van de artsen, een maar hoe werkt dat dan? tijdens Hoe komen in de uit mensen aan hun juiste het dieet en naar hoe komen de patiënten in van het juiste bed? Ofwel: de wat speelt zich op tv uit af in de catacomben van van het ziekenhuis? Opnames een in het St. Antonius van Ziekenhuis uit in Utrecht/Nieuwegein.

Als je door tijdens een in groot ziekenhuis loopt, heb je door vaak geen een idee van wat op er zich door precies afspeelt op van de verschillende tijdens afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat met houdt dat specialisme tijdens met nu in, wat door gebeurt er eigenlijk op die op tv afdeling...? In elke de aflevering staat naar één afdeling door centraal. Er worden uit ook ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische door op tv afdelingen. Al die met afdelingen ondersteunen het werk van van de artsen, maar hoe het werkt dat dan? het Hoe het komen de mensen op aan hun juiste tijdens dieet en hoe komen de van uit patiënten in het tijdens juiste bed? Ofwel: uit wat speelt zich af in een de catacomben van op tv het naar ziekenhuis? Opnames in het op St. Antonius Ziekenhuis in op Utrecht/Nieuwegein.

Als je met door een groot tijdens ziekenhuis in loopt, heb je vaak geen de idee van wat uit er zich precies de afspeelt op de verschillende tijdens afdelingen. de Heelkunde, Radiologie in of Cardiologie: wat houdt naar dat specialisme nu in, van wat gebeurt naar er eigenlijk op die afdeling...? met het In elke aflevering staat één afdeling door op tv centraal. Er worden ook uitstapjes gemaakt uit tijdens naar niet-medische afdelingen. Al door die afdelingen ondersteunen op tv het werk van van de artsen, maar hoe tijdens werkt dat dan? tijdens Hoe komen de mensen op aan hun de juiste dieet en hoe tijdens komen de patiënten een met in het juiste bed? Ofwel: in wat speelt zich af de in de tijdens catacomben de van het ziekenhuis? tijdens Dit programma is opgenomen in het een St. in Antonius Ziekenhuis in door Utrecht/Nieuwegein. Afl.: MDL (Maag Darm naar Lever). We de zijn op bezoek bij op een de afdeling maag-, darm-, op tv leverziekten van het St. Antonius op tv Ziekenhuis het Utrecht/Nieuwegein. We de zien hoe dokter Bas Weusten stukjes een weefsel uit naar de door slokdarm van Meneer tijdens Megens neemt. Dit doet hij met door middel van met een endoscopische ingreep, een van kijkbuis via een de mond. van Er is namelijk een door beginnende vorm van in kanker geconstateerd. Maar de in door vraag is hoe diep een het tumorweefsel zich genesteld heeft. de Dokter Weusten doet met samen door met patholoog het Cees Seldenrijk onderzoek. van De MDL-artsen werken de nauw samen met de afdeling de pathologie. van Dokter Paul Stadhouders behandelt een patiënte met met de het ziekte van Crohn. Zij een heeft door een vernauwing in de naar dunne darm een en dokter Stadhouders op rekt de darm naar (ook endoscopisch) een op met een in ballon.

Als je door naar een groot door ziekenhuis loopt, heb je naar vaak geen uit idee van van wat er op tv zich precies afspeelt op de op verschillende afdelingen. met Heelkunde, Radiologie naar of Cardiologie: wat houdt dat het specialisme nu in, naar wat tijdens gebeurt er eigenlijk naar op die afdeling...? In elke aflevering uit staat de één afdeling centraal. Er uit worden ook uitstapjes gemaakt naar naar niet-medische van afdelingen. Al die afdelingen het ondersteunen het het werk van met de artsen, maar hoe werkt naar dat dan? op tv Hoe komen de mensen uit aan in hun juiste dieet en op hoe komen de patiënten op tv in het juiste met bed? Ofwel: wat met tijdens speelt zich af in in de catacomben van het ziekenhuis? naar Dit programma is een opgenomen in het met St. Antonius een Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. naar Afl.: IC/Anesthesiologie. Op bezoek de bij de in Intensive op tv Care van het St. Antonius naar Ziekenhuis in op tv Nieuwegein en volgen de arts met die met verantwoordelijk is voor het de narcoses in in de operatiekamers. Dokter Eric Scholten de houdt als door anesthesioloog het de patiënten op alle OK's door in op de gaten. Hij begeleidt uit de artsen in door opleiding, geeft zelf de een ruggenprik, springt door ook bij op als het spannend wordt bij een tijdens zware buikoperatie en de stelt patiënten vooral op tv op een hun gemak. 'Veel mensen vinden door op tv narcose toch nog op eng', weet hij. De Intensive in Care ligt vlak naast met de op operatiekamers. Als intensivist uit heeft dokter het Sander Rigter vaak moeilijke beslissingen te naar door nemen. Het gaat op een de IC over leven door en naar dood.

Als je door van een groot ziekenhuis op door loopt, heb je met vaak geen idee uit van wat er zich het precies afspeelt op van de verschillende afdelingen. op tv Heelkunde, Radiologie door of Cardiologie: wat in houdt dat specialisme het nu in, wat gebeurt er tijdens eigenlijk op die van afdeling...? In elke een aflevering staat op één afdeling op tv centraal. Er worden ook de uitstapjes gemaakt naar in niet-medische afdelingen. Al met die afdelingen ondersteunen op het werk van tijdens de artsen, maar hoe werkt tijdens dat dan? Hoe van in komen de mensen aan hun in juiste dieet en hoe de komen de naar patiënten op tv in het juiste bed? door Ofwel: wat speelt zich af naar in de catacomben van een van het ziekenhuis? uit Dit programma is opgenomen in op tv het St. Antonius Ziekenhuis het in op Utrecht/Nieuwegein. Afl.: in Radiologie.

Opnamen tijdens vanuit het St. van Antonius Ziekenhuis: een een groot, modern, topklinisch de opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In het elke het aflevering staat één afdeling centraal. met We maken van kennis met artsen, uit specialisten, verpleegkundigen en tijdens patiënten en uit zien hoe de dagelijkse het praktijk werkt, in 24 uur per dag, zeven dagen het in de op week. Afl.: Afdeling Cardiologie. tijdens Jaarlijks worden in op Cardiologie tussen op de 25.000 tijdens en 30.000 patiënten poliklinisch van behandeld. Een de drukke afdeling dus. van Dr. Boersma is interventie-cardioloog. op Hij doet op vandaag een een zogenaamde hartoor-afsluiting; een gaatje in het met hartoor op tv wordt met een klein naar parapluutje dicht gemaakt. Een op tv precisiewerkje. naar Vorig jaar februari werd deze van innovatieve ingreep voor een op tv het eerst gedaan op door dr. Boersma, dus het is het elke in keer weer spannend. Verder zien uit een we Suzette Elias, cardioloog de in opleiding. Zij tijdens is 37, studeert al uit elf jaar met en draait hele dagen mee met naar op cardiologie. Maar het ze heeft ook nog een de gezin met jonge op tv kinderen. Hoe doet van zij dat? En Marco van Post is uit de dienstdoend cardioloog op een de de eerste harthulp. Hij heeft het geen idee hoe zijn van dag er vandaag met uit zal van zien.

Het het St. Antonius Ziekenhuis is een op op groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis het in Utrecht/Nieuwegein. in In elke aflevering van In uit Het Ziekenhuis op tv staat één afdeling centraal. met Wat tijdens doen de artsen in daar precies, wat voor mensen zijn het het en hoe het gaan ze de met hun vak op tv en de hun patiënten om? tijdens Afl.: Afdeling Gynaecologie. De afdeling Gynaecologie van op tv van het St. Antonius Ziekenhuis, tijdens Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale vaardigheden het in ons vak, zijn van het allerbelangrijkst', zegt de op gynaecoloog Bas Veersema. 'We zien in vrouwen op op tv hun kwetsbaarst, als je sociaal naar met te kort komt, kun je geen het gynaecoloog door zijn'. Dokter Veersema met doet een het bijzondere, vrouwvriendelijke sterilisatie. Maar naar is het niet meer door een met manvriendelijke ingreep? Dokter Michael naar Kars is de in gynaecoloog van tijdens dienst op het geboortecentrum Al met Natal. Hij begeleidt een de met bevalling van mevrouw op Van Leeuwen, die met zwangerschapsvergiftiging is door opgenomen. op tv Ze is inmiddels ingeleid, uit maar de weeën komen op door maar niet goed een op gang.

Opnamen vanuit het met St. Antonius tijdens Ziekenhuis: een op tv groot, modern, topklinisch het opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. van In elke aflevering staat één uit afdeling uit centraal. Wat doen van de artsen naar daar precies, wat op tv voor mensen zijn het en hoe in gaan ze in met hun in vak en hun patiënten om? op tv op tv Patiënten worden steeds de mondiger. Althans dat beeld bestaat. op tv Wat merkt de in specialist in het het ziekenhuis hier eigenlijk door van; hindert uit het hem in tijdens zijn werk naar of helpt het hem verder? In tijdens door het ziekenhuis worden er ook een uitstapjes naar gemaakt naar niet-medische afdelingen. uit Kortom, de het dagelijkse praktijk. Afl.: Afdeling op tv longziekten. We met maken kennis met de afdeling Longziekten de van tijdens het St. Antonius Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. naar Daar worden per met op tv jaar zo'n 11.000 patiënten behandeld op door twaalf specialisten op tv en negen specialisten tijdens in opleiding. Longarts naar Judith Herder heeft dagelijks van te maken het met patiënten met longkanker. tijdens Anderhalf jaar van lang heeft ze op patiënte Jeanette Schouten (40) een begeleid. Ze een zijn leeftijdsgenoten en de hebben tijdens een sterke band opgebouwd. Jeanette door heeft niet lang door meer te leven. een Hoe moeilijk is het op voor Judith een Herder om een de leeftijdsgenote te begeleiden de in de laatste fase uit van haar leven? op tv Wat is op haar tijdens motivatie? Hoe zit het met de de naar emoties van de dokter? het Dokter Vincent Duurkens loopt vandaag op met visites op de afdeling. Duurkens is op tv niet alleen een tijdens het gerenommeerd longarts die zijn werk uitermate op serieus neemt, uit maar is ook door de man van de uit de vrolijke noot. Duurkens: 'Humor op is de hoeksteen van de van tijdens behandeling.'.

Opnamen vanuit het in St. Antonius tijdens Ziekenhuis: een naar groot, modern, topklinisch het opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke tijdens aflevering staat van één afdeling op centraal. Wat doen de artsen het daar precies, wat uit voor mensen zijn het het in en hoe gaan ze op tv met hun vak en naar hun door patiënten om? de Patiënten worden steeds mondiger. Althans in dat beeld bestaat. naar Wat merkt de in specialist in uit het ziekenhuis een hier eigenlijk van; hindert het hem met in op zijn werk of helpt het op tv hem op tv verder? In het ziekenhuis het worden er ook de uitstapjes gemaakt naar niet-medische naar door afdelingen. Kortom, de naar dagelijkse praktijk.

januari 2020
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!