Programma gemist?

Als je van door een groot uit ziekenhuis loopt, de heb je vaak het geen idee van wat op er zich een precies afspeelt op de verschillende de afdelingen. Heelkunde, tijdens Radiologie of Cardiologie: wat op houdt dat specialisme van door nu in, wat gebeurt er uit eigenlijk door op die afdeling...? een In elke aflevering staat één door afdeling centraal. Er worden tijdens ook ook uitstapjes naar gemaakt naar niet-medische uit afdelingen. Al die op tv afdelingen ondersteunen de het werk van de het artsen, maar tijdens hoe werkt dat met dan? Hoe komen met de mensen aan hun op tv juiste dieet tijdens en hoe komen de met patiënten in het van juiste van bed? Ofwel: wat speelt tijdens zich tijdens af in de catacomben van het door het ziekenhuis? Opnames in op tv het St. Antonius uit Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: Plastische chirurgie. naar We zijn op de bezoek door bij de afdeling naar Plastische Chirurgie. Marion Gamelkoorn een kreeg op haar de 31e borstkanker. Haar borst naar werd toen geamputeerd. het Nu, vijftien met jaar later, laat ze op haar borst in reconstrueren door naar plastisch chirurg Erik op tv Zonnyvylle. Donna Jo is tijdens acht jaar en houdt op van musicals met en doet met ook wat modellenwerk. tijdens Ze vindt het heel vervelend van dat haar ene met oor in heel anders uit is dan haar andere oor. het En voor plastisch chirurg een tijdens Bart Stubenitsky geldt: Het op kind is de het klant. Dus opereert op tv dokter Stubenitsky het oor de van Donna Jo. In op op tv het ziekenhuis is opgenomen tijdens in het St. Antonius Ziekenhuis door in in Utrecht/Nieuwegein.

Als in je door een de groot ziekenhuis loopt, heb je tijdens het vaak geen idee van wat er in uit zich precies afspeelt op de een verschillende uit afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: op wat houdt dat specialisme op nu in, wat met gebeurt er het eigenlijk op die afdeling...? van In naar elke aflevering staat tijdens één afdeling centraal. van Er worden met ook ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische in naar afdelingen. Al die met afdelingen ondersteunen het werk van de tijdens uit artsen, maar hoe werkt met dat dan? Hoe komen met de mensen tijdens aan hun juiste dieet door en hoe een komen de patiënten in het het juiste bed? op tv Ofwel: in wat speelt zich van af in de catacomben tijdens van het ziekenhuis? Opnames in in het St. Antonius door Ziekenhuis in het Utrecht/Nieuwegein.

Als tijdens je door een op tv groot ziekenhuis loopt, op heb je uit vaak geen idee van tijdens wat er zich precies afspeelt met op naar de verschillende afdelingen. Heelkunde, een Radiologie of op Cardiologie: wat de houdt dat specialisme nu door in, wat gebeurt er met eigenlijk in op die afdeling...? In een elke aflevering staat één afdeling op een centraal. Er worden door ook ook uitstapjes gemaakt naar een niet-medische afdelingen. Al die in naar afdelingen ondersteunen het werk het van de artsen, op maar hoe werkt dat het dan? Hoe komen de tijdens mensen aan door hun door juiste dieet en hoe komen door de door patiënten in het uit juiste bed? Ofwel: door wat speelt zich af in van de naar catacomben van het het ziekenhuis? Opnames in het door St. Antonius Ziekenhuis in van Utrecht/Nieuwegein.

Als op je door een groot een ziekenhuis op loopt, heb je in vaak geen idee van wat in er met zich precies afspeelt op de de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie een of Cardiologie: wat een houdt een dat specialisme nu in, met wat door gebeurt er eigenlijk op die afdeling...? door In van elke aflevering staat één uit afdeling centraal. Er naar worden ook uitstapjes gemaakt de naar naar niet-medische afdelingen. Al de die afdelingen uit ondersteunen het werk door van de artsen, maar hoe werkt het dat dan? Hoe op met komen de mensen aan hun in juiste dieet en met hoe komen de patiënten op in het juiste een bed? Ofwel: op wat speelt zich met af in het de catacomben met van het ziekenhuis? een Dit programma is opgenomen in tijdens het St. Antonius Ziekenhuis door op in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: MDL tijdens (Maag Darm Lever). We uit zijn van op bezoek bij van de afdeling maag-, darm-, leverziekten naar van het het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. het We zien hoe uit dokter op Bas Weusten stukjes weefsel van uit de slokdarm van op Meneer Megens neemt. Dit door een doet hij door middel van een in endoscopische ingreep, een tijdens kijkbuis via de tijdens mond. Er een is met namelijk een beginnende vorm van op tv kanker geconstateerd. Maar uit de vraag is hoe met tijdens diep het tumorweefsel zich genesteld naar heeft. Dokter Weusten doet een samen een met patholoog op tv Cees Seldenrijk onderzoek. uit De MDL-artsen werken van nauw samen met de afdeling pathologie. tijdens Dokter op tv Paul Stadhouders behandelt een patiënte tijdens op tv met de ziekte van Crohn. Zij naar op heeft een vernauwing in van de dunne darm van en dokter Stadhouders rekt van de darm (ook de endoscopisch) op met een de tijdens ballon.

Als je met door een groot tijdens ziekenhuis loopt, heb naar je naar vaak geen idee van wat er van zich precies door afspeelt op de op verschillende door afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat in houdt door dat specialisme nu met in, wat gebeurt door er eigenlijk op door die afdeling...? In door elke aflevering staat één afdeling uit op centraal. Er worden het ook uitstapjes gemaakt naar naar niet-medische afdelingen. Al het die afdelingen ondersteunen naar het werk tijdens van de artsen, maar hoe van werkt dat een dan? Hoe komen op tv de mensen aan hun juiste door dieet en hoe op door komen de patiënten in het juiste tijdens bed? Ofwel: wat op speelt door zich af de in de catacomben de van het ziekenhuis? Dit programma is de het opgenomen in het St. Antonius in Ziekenhuis de in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: IC/Anesthesiologie. Op bezoek in bij de Intensive een Care van het naar St. Antonius Ziekenhuis naar in Nieuwegein en door volgen de arts tijdens die verantwoordelijk is met voor de naar narcoses in de op operatiekamers. Dokter Eric uit Scholten houdt als van anesthesioloog de patiënten op een alle door OK's in tijdens de gaten. Hij begeleidt de artsen een in opleiding, naar geeft naar zelf een ruggenprik, springt tijdens ook bij een als het spannend tijdens wordt bij een zware buikoperatie op en stelt uit patiënten vooral op uit hun gemak. 'Veel op mensen vinden de narcose toch nog in eng', weet hij. De Intensive met Care ligt het vlak naast met de operatiekamers. Als intensivist op tv heeft dokter met Sander Rigter vaak moeilijke beslissingen te met nemen. Het gaat van op de IC uit over met leven en tijdens dood.

Als de je door een groot ziekenhuis tijdens loopt, heb je op vaak geen op tv idee van wat er uit op tv zich precies afspeelt op tv op de verschillende afdelingen. op tv Heelkunde, Radiologie in of Cardiologie: wat een houdt dat specialisme van nu in, wat gebeurt op tv er eigenlijk op op die afdeling...? In uit elke aflevering staat één naar afdeling door centraal. Er worden op ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische het afdelingen. Al die afdelingen de ondersteunen het werk met van de op artsen, maar hoe het werkt dat dan? tijdens Hoe een komen de mensen aan met hun juiste dieet en hoe tijdens komen van de patiënten in met het juiste door bed? Ofwel: wat speelt een zich af in de een catacomben van het ziekenhuis? naar tijdens Dit programma is opgenomen van in het St. het Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: op tv door Radiologie.

Opnamen vanuit een het door St. Antonius Ziekenhuis: een in groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in in Utrecht/Nieuwegein. In op tv elke aflevering staat één met afdeling centraal. We tijdens maken kennis met een artsen, het specialisten, verpleegkundigen en tijdens patiënten en zien hoe in de dagelijkse praktijk uit werkt, 24 uit uur per dag, het zeven dagen uit in de week. Afl.: Afdeling met Cardiologie. Jaarlijks met worden op Cardiologie tussen een de 25.000 met en 30.000 uit patiënten poliklinisch behandeld. Een van drukke afdeling dus. de Dr. Boersma is interventie-cardioloog. in Hij door doet vandaag een zogenaamde hartoor-afsluiting; op tv een op tv gaatje in het hartoor wordt naar met op tv een klein parapluutje op dicht gemaakt. Een precisiewerkje. uit Vorig jaar februari op tv werd deze innovatieve ingreep tijdens voor het het eerst gedaan door dr. door Boersma, dus het de is elke keer weer met op spannend. Verder zien we Suzette Elias, met cardioloog in opleiding. de naar Zij is 37, studeert al elf in jaar het en draait hele dagen de mee op cardiologie. op tv Maar ze heeft in ook nog een een gezin met jonge kinderen. tijdens Hoe uit doet zij op dat? En Marco op Post is de dienstdoend cardioloog op met de eerste harthulp. door Hij heeft geen de idee de hoe zijn dag er vandaag op uit zal in zien.

Het op St. Antonius Ziekenhuis is de een groot, door modern topklinisch opleidingsziekenhuis in een Utrecht/Nieuwegein. op tv In elke aflevering van door In Het op Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat tijdens uit doen de artsen daar precies, de wat in voor mensen zijn het het en hoe gaan tijdens ze met hun vak op tv en hun patiënten om? het op Afl.: Afdeling Gynaecologie. De op afdeling Gynaecologie uit van het St. Antonius tijdens Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. door 'Sociale vaardigheden in ons vak, door zijn het allerbelangrijkst', zegt op gynaecoloog van Bas Veersema. 'We zien vrouwen op tv met op hun kwetsbaarst, op tv als je sociaal te kort het komt, kun je geen een gynaecoloog op zijn'. Dokter Veersema naar doet een bijzondere, vrouwvriendelijke sterilisatie. door Maar is op tv het niet meer een door manvriendelijke op tv ingreep? Dokter van Michael Kars is in de gynaecoloog van in dienst op het uit geboortecentrum Al Natal. Hij begeleidt de op tv bevalling van mevrouw uit op tv Van Leeuwen, die met zwangerschapsvergiftiging is op met opgenomen. Ze is tijdens inmiddels ingeleid, maar de weeën door komen maar niet op tv goed op het gang.

Opnamen vanuit het door van St. Antonius Ziekenhuis: met een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in het Utrecht/Nieuwegein. In elke met aflevering staat één op tv afdeling met centraal. Wat in doen de artsen daar precies, door wat naar voor mensen zijn het uit en hoe gaan ze op met hun op vak en hun patiënten van om? Patiënten het worden steeds mondiger. Althans dat het beeld bestaat. het Wat een merkt de specialist tijdens in het ziekenhuis hier eigenlijk van; op hindert het hem tijdens in een zijn werk op of helpt het hem verder? In uit het ziekenhuis worden door op tv er ook uitstapjes gemaakt naar in niet-medische afdelingen. Kortom, op de door dagelijkse praktijk. Afl.: Afdeling longziekten. We een maken het kennis met de afdeling Longziekten met van het St. de Antonius Ziekenhuis, met Utrecht/Nieuwegein. van Daar worden per jaar zo'n uit 11.000 patiënten met behandeld door twaalf specialisten op en negen specialisten het in opleiding. tijdens Longarts Judith Herder naar heeft dagelijks te maken uit met patiënten door met longkanker. Anderhalf jaar lang door heeft door ze patiënte Jeanette met Schouten (40) begeleid. Ze het zijn leeftijdsgenoten uit en hebben een sterke band met een opgebouwd. Jeanette heeft niet lang meer tijdens te leven. Hoe het moeilijk is het naar voor Judith het Herder om een de leeftijdsgenote een te begeleiden in de laatste een fase van de haar leven? Wat is naar haar motivatie? het Hoe zit uit het met de emoties van door de dokter? Dokter een Vincent Duurkens het loopt vandaag visites op in de afdeling. de Duurkens is niet alleen een een gerenommeerd door longarts die zijn werk in uitermate serieus het neemt, maar is ook een de man uit van de vrolijke door noot. Duurkens: 'Humor de is de hoeksteen van tijdens de van behandeling.'.

Opnamen van vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: op tv de een groot, modern, met topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In op elke aflevering de staat één in afdeling centraal. Wat doen de artsen tijdens daar precies, in wat voor mensen zijn in het en op hoe op gaan ze met het hun vak en het hun patiënten om? Patiënten worden steeds op naar mondiger. Althans dat met beeld bestaat. Wat merkt de naar specialist in het ziekenhuis uit op hier eigenlijk van; hindert het het hem in in zijn werk of met helpt het hem verder? in In met het ziekenhuis worden er uit ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische de afdelingen. Kortom, in de tijdens dagelijkse praktijk.

oktober 2020
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!