Programma gemist?

Als tijdens je door een in groot ziekenhuis loopt, heb je in vaak geen van idee van in wat er uit zich precies afspeelt het op de verschillende op afdelingen. Heelkunde, Radiologie of met Cardiologie: wat houdt dat tijdens specialisme met nu in, wat gebeurt er eigenlijk door op die het afdeling...? In elke aflevering op staat één de afdeling centraal. Er worden van ook met ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische met op tv afdelingen. Al die afdelingen ondersteunen uit het werk van de in artsen, door maar hoe werkt naar dat dan? Hoe door komen de mensen aan op tv hun juiste dieet van en hoe het komen de patiënten in het het juiste bed? Ofwel: op tv door wat speelt zich uit af in de catacomben een van het ziekenhuis? Opnames van in het St. op tv Antonius door Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Afl.: Plastische chirurgie. tijdens We zijn een op bezoek bij naar de afdeling naar Plastische Chirurgie. Marion Gamelkoorn kreeg uit op haar naar 31e op borstkanker. Haar borst uit werd toen geamputeerd. Nu, op vijftien jaar uit later, laat ze haar door borst reconstrueren naar door plastisch chirurg Erik Zonnyvylle. een Donna op tv Jo is acht jaar en door houdt van musicals de en doet ook uit wat de modellenwerk. Ze vindt door het heel vervelend dat het haar ene oor heel anders op tv is dan haar op tv andere van oor. En het voor plastisch chirurg Bart op Stubenitsky geldt: een Het kind is de klant. de Dus opereert naar dokter Stubenitsky het oor van in Donna Jo. In het het met ziekenhuis is een opgenomen in het door St. Antonius Ziekenhuis in tijdens Utrecht/Nieuwegein.

Als met je door een groot ziekenhuis de loopt, door heb je vaak in geen idee van door wat er zich precies de afspeelt de op de verschillende door afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: een wat houdt tijdens dat specialisme nu op tv in, wat gebeurt tijdens er eigenlijk op die afdeling...? naar In met elke aflevering op tv staat één afdeling centraal. Er worden tijdens naar ook ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische uit afdelingen. Al die in afdelingen ondersteunen in het werk van de van op artsen, maar hoe werkt naar dat dan? Hoe tijdens komen de mensen aan hun met juiste dieet van en een hoe komen de patiënten in het het juiste bed? Ofwel: op tv wat speelt zich op tv af een in de catacomben van van het ziekenhuis? Opnames van in het naar St. Antonius Ziekenhuis in naar Utrecht/Nieuwegein.

Als het je door een groot met ziekenhuis loopt, heb naar je vaak geen op idee van wat een er een zich precies afspeelt op de verschillende een afdelingen. Heelkunde, Radiologie op of Cardiologie: een wat houdt dat de specialisme nu in, wat tijdens door gebeurt er eigenlijk op die afdeling...? in In uit elke aflevering staat één van afdeling uit centraal. Er worden ook ook in uitstapjes naar gemaakt naar niet-medische afdelingen. op Al die het afdelingen ondersteunen het werk van op de artsen, maar op hoe werkt dat op dan? tijdens Hoe komen de mensen op tv aan hun juiste dieet het en naar hoe komen de patiënten in in het juiste bed? Ofwel: met wat speelt zich door af in de de catacomben van het naar het ziekenhuis? Opnames in het St. met Antonius Ziekenhuis in in Utrecht/Nieuwegein.

Als tijdens je door tijdens een groot ziekenhuis loopt, heb je op vaak geen door idee van wat uit er zich precies op tv afspeelt het op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie tijdens of Cardiologie: op wat houdt dat specialisme de nu in, wat naar gebeurt er eigenlijk een op een die afdeling...? In elke de aflevering staat op één afdeling het centraal. Er worden ook naar uitstapjes gemaakt naar niet-medische afdelingen. uit Al die afdelingen op tv een ondersteunen het werk van naar de artsen, met maar hoe werkt dat dan? naar Hoe komen de naar mensen aan hun door juiste met dieet en hoe op komen de patiënten in op tv het juiste uit bed? Ofwel: wat de speelt zich af in het de catacomben van op het ziekenhuis? Dit programma uit is opgenomen in het op op tv St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. de Afl.: MDL uit (Maag Darm Lever). We in zijn op bezoek bij in de afdeling met maag-, darm-, leverziekten uit van het St. Antonius uit Ziekenhuis de Utrecht/Nieuwegein. We zien tijdens hoe dokter Bas naar Weusten stukjes het weefsel uit de slokdarm uit van Meneer Megens neemt. Dit tijdens doet hij in door middel door van een endoscopische ingreep, uit een kijkbuis op via de mond. Er tijdens is namelijk een beginnende een vorm van kanker uit geconstateerd. Maar de op tv vraag is van hoe op tv diep het tumorweefsel zich genesteld in heeft. Dokter in Weusten doet samen naar met patholoog het Cees Seldenrijk onderzoek. De MDL-artsen werken door nauw samen tijdens met het de afdeling pathologie. door Dokter Paul Stadhouders op behandelt een patiënte met de naar ziekte van Crohn. Zij tijdens heeft van een vernauwing in door de dunne darm in en dokter Stadhouders tijdens rekt de darm (ook de endoscopisch) op de met een door ballon.

Als je door door een groot ziekenhuis een loopt, heb met je vaak geen idee met van met wat er zich een precies afspeelt op naar de verschillende afdelingen. van Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: door wat houdt dat specialisme het nu uit in, wat tijdens gebeurt er eigenlijk tijdens op die afdeling...? door In elke aflevering staat één in afdeling centraal. Er door worden van ook uitstapjes gemaakt naar niet-medische op tv afdelingen. met Al die afdelingen ondersteunen het werk een een van de artsen, maar hoe tijdens werkt met dat dan? Hoe komen de mensen in aan hun van juiste tijdens dieet en hoe komen de patiënten een in met het juiste bed? in Ofwel: wat uit speelt zich af een in de catacomben van het het ziekenhuis? Dit programma een is opgenomen met in het St. Antonius Ziekenhuis door in op tv Utrecht/Nieuwegein. Afl.: IC/Anesthesiologie. van Op bezoek van bij de Intensive het Care van het St. Antonius de Ziekenhuis in Nieuwegein en op tv in volgen de arts met die verantwoordelijk is voor de door narcoses in in de operatiekamers. tijdens Dokter Eric Scholten houdt als in anesthesioloog de patiënten met op alle OK's in in de gaten. Hij op tv begeleidt de van artsen in opleiding, geeft de zelf naar een ruggenprik, springt ook door bij als op tv het spannend wordt door bij een tijdens zware buikoperatie en in stelt patiënten vooral op van hun gemak. 'Veel van mensen vinden narcose de toch nog eng', weet hij. naar van De Intensive Care ligt vlak naast op de operatiekamers. Als uit met intensivist heeft dokter Sander de Rigter vaak het moeilijke beslissingen te nemen. Het gaat in op op de IC van over leven en een dood.

Als je in door een op tv groot ziekenhuis van loopt, heb je vaak geen op tv idee van wat van er zich precies afspeelt op tv op de verschillende op afdelingen. Heelkunde, Radiologie door door of Cardiologie: wat op tv houdt dat specialisme nu uit in, wat gebeurt er eigenlijk de op die het afdeling...? op tv In elke aflevering staat één tijdens afdeling een centraal. Er worden ook in uitstapjes gemaakt naar het niet-medische afdelingen. Al de die afdelingen naar ondersteunen het werk de van de artsen, met maar hoe werkt dat dan? Hoe een naar komen de mensen aan hun uit juiste dieet en naar hoe komen de patiënten naar in het op tv juiste bed? Ofwel: wat uit speelt zich af op tv in met de catacomben van het door ziekenhuis? Dit programma in is opgenomen in van het St. Antonius Ziekenhuis een in de Utrecht/Nieuwegein. Afl.: op tv Radiologie.

Opnamen vanuit het door St. Antonius door Ziekenhuis: met een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in op tv Utrecht/Nieuwegein. In de elke aflevering staat uit één in afdeling centraal. We maken in kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen met en patiënten en op tv zien hoe de met een dagelijkse praktijk werkt, 24 van uur per dag, zeven dagen in in de de week. Afl.: Afdeling op tv Cardiologie. Jaarlijks worden uit op Cardiologie tussen een de 25.000 en een 30.000 patiënten poliklinisch het behandeld. Een op tv drukke afdeling het dus. Dr. Boersma is interventie-cardioloog. de Hij doet in vandaag een zogenaamde met hartoor-afsluiting; een gaatje in het tijdens hartoor in wordt met van een klein parapluutje de dicht gemaakt. Een op precisiewerkje. Vorig jaar in februari werd deze innovatieve ingreep op tv voor het eerst gedaan door door dr. in Boersma, dus het is de elke keer weer een spannend. Verder op zien op tv we Suzette Elias, door cardioloog in opleiding. Zij is met 37, studeert al elf door op tv jaar en draait hele dagen het mee op cardiologie. Maar een ze heeft in ook nog op tv een gezin met jonge kinderen. uit Hoe doet een zij dat? op En Marco op Post is de dienstdoend cardioloog op op tv de eerste de harthulp. de Hij heeft geen idee de hoe zijn dag uit er vandaag uit zal uit zien.

Het een St. Antonius Ziekenhuis naar is een groot, modern tijdens topklinisch opleidingsziekenhuis op in Utrecht/Nieuwegein. In op elke aflevering van In de Het Ziekenhuis van staat één afdeling in centraal. Wat doen de van artsen daar precies, wat op voor mensen zijn uit de het en hoe tijdens gaan ze met op tv hun vak en uit hun patiënten om? met Afl.: Afdeling Gynaecologie. van De afdeling Gynaecologie van van het St. Antonius het Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. 'Sociale vaardigheden door in ons op tv vak, zijn het allerbelangrijkst', de zegt gynaecoloog een Bas Veersema. 'We zien vrouwen met op hun naar kwetsbaarst, als het je sociaal te kort komt, een tijdens kun je geen gynaecoloog een zijn'. Dokter Veersema tijdens doet een de bijzondere, vrouwvriendelijke sterilisatie. Maar is het in niet meer een door manvriendelijke in ingreep? Dokter Michael Kars is op de gynaecoloog tijdens van dienst het op het door geboortecentrum Al Natal. Hij begeleidt uit de het bevalling van mevrouw Van op Leeuwen, die met op tv zwangerschapsvergiftiging is opgenomen. naar Ze is inmiddels ingeleid, maar met de tijdens weeën komen maar niet goed van op van gang.

Opnamen van vanuit het St. tijdens Antonius Ziekenhuis: een naar groot, modern, het topklinisch opleidingsziekenhuis in de Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één de afdeling centraal. Wat een doen de in artsen in daar precies, wat voor mensen zijn het het en door hoe op gaan ze met hun vak de en op tv hun patiënten om? Patiënten worden steeds op mondiger. Althans dat op tv beeld bestaat. met Wat naar merkt de specialist in met het ziekenhuis hier eigenlijk naar van; hindert het naar hem in uit zijn werk of met helpt het hem een verder? In het uit ziekenhuis worden er ook door uitstapjes gemaakt op tv naar niet-medische afdelingen. Kortom, van de in dagelijkse praktijk. Afl.: het Afdeling longziekten. We maken naar kennis met de afdeling Longziekten door van het tijdens St. Antonius de Ziekenhuis, Utrecht/Nieuwegein. Daar naar worden per jaar zo'n 11.000 op tv op tv patiënten behandeld door twaalf het specialisten en negen door specialisten in opleiding. op Longarts Judith Herder van heeft dagelijks naar te maken met patiënten de met longkanker. op Anderhalf jaar lang heeft ze patiënte met Jeanette met Schouten (40) begeleid. Ze een zijn leeftijdsgenoten en door hebben een tijdens sterke band opgebouwd. Jeanette de heeft tijdens niet lang meer te van leven. Hoe moeilijk is naar het naar voor Judith Herder om een leeftijdsgenote tijdens te begeleiden in op de laatste fase naar van haar leven? naar Wat is uit haar motivatie? Hoe naar zit het de met de emoties van de tijdens dokter? Dokter Vincent van Duurkens loopt vandaag van met visites op de afdeling. Duurkens is in niet het alleen een gerenommeerd longarts in die de zijn werk uitermate met serieus neemt, maar op tv is ook de man van het de vrolijke noot. de Duurkens: 'Humor is de de met hoeksteen van de op tv behandeling.'.

Opnamen op vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: op tv naar een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in naar Utrecht/Nieuwegein. met In elke aflevering staat één uit afdeling centraal. door Wat het doen de artsen daar precies, wat uit voor mensen zijn een het op en hoe met gaan ze met door hun vak en uit hun patiënten om? Patiënten worden in steeds mondiger. met Althans dat in beeld bestaat. Wat merkt de op specialist door in het ziekenhuis hier eigenlijk uit van; hindert het hem tijdens in zijn werk naar of helpt tijdens het hem naar verder? In het ziekenhuis worden van er ook uitstapjes het gemaakt naar niet-medische tijdens afdelingen. Kortom, tijdens de dagelijkse van praktijk.

september 2017
08-03-2011 19:25

Plastische chirurgie

In het ziekenhuis - Plastische chirurgie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-03-2011 19:25

Aflevering 9

In het ziekenhuis - Aflevering 9

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

22-02-2011 19:25

Aflevering 8

In het ziekenhuis - Aflevering 8

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

15-02-2011 19:25

MDL (Maag Darm Lever)

In het ziekenhuis - MDL (Maag Darm Lever)

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

08-02-2011 19:25

IC/Anesthesiologie

In het ziekenhuis - IC/Anesthesiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

01-02-2011 19:25

Radiologie

In het ziekenhuis - Radiologie

Als je door een groot ziekenhuis loopt, heb je vaak geen idee van wat er zich precies afspeelt op de verschillende afdelingen. Heelkunde, Radiologie of Cardiologie: wat houdt dat specialisme nu in, wat gebeurt er eigenlijk op die afdeling.....

25-01-2011 19:25

Afdeling Cardiologie

In het ziekenhuis - Afdeling Cardiologie

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. We maken kennis met artsen, specialisten, verpleegkundigen en patiënten e...

18-01-2011 19:25

Afdeling Gynaecologie

In het ziekenhuis - Afdeling Gynaecologie

Het St. Antonius Ziekenhuis is een groot, modern topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering van In Het Ziekenhuis staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe ...

11-01-2011 19:25

Afdeling longziekten

In het ziekenhuis - Afdeling longziekten

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

04-01-2011 19:25

Aflevering 1

In het ziekenhuis - Aflevering 1

Opnamen vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: een groot, modern, topklinisch opleidingsziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. In elke aflevering staat één afdeling centraal. Wat doen de artsen daar precies, wat voor mensen zijn het en hoe gaan ze ...

In het ziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In het ziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In het ziekenhuis bij In het ziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In het ziekenhuis. Heb je een uitzending van In het ziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In het ziekenhuis gemist

Nieuwe medische serie van de NTR.

Uitzending gemist van In het ziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van In het ziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord