Programma gemist?

Na tijdens vier seizoenen naar en meerdere smeekbedes is het Ali op dan uit eindelijk gelukt; hij heeft zowel door op Boudewijn de Groot als Herman van naar Veen gestrikt tijdens voor het Ali B op Volle in Toeren. Maar wel onder een één met voorwaarde; ze willen samen in één tijdens door aflevering. Ali moet met groot een geschut komen op en nodigt daarvoor ervaren de rapper Diggy Dex uit op tv in om met hem uit mee te gaan. Al snel naar blijkt dat een ook Diggy groot het fan is van Herman het en Boudewijn. Ali en uit Diggy zullen uit één liedje op moeten maken het van het rustige liefdeslied het 'Avond' van Boudewijn van en het gehaaste 'Opzij' van tijdens Herman. de Dat is nogal een uitdaging in beseffen het ze zich. Herman en in Boudewijn zullen met voor het op eerst samen gaan werken met het in liedje 'Treur Niet een (Ode Aan tijdens Het Leven)' op dat gaat over de tijdens dood op en hoe hij zijn naar begrafenis zou door willen.

We door zien Erik Mesie en tijdens Bokoesam. met Ali B neemt rapper Bokoesam op tv mee naar Erik Mesie, op het de zanger van Toontje Lager. de Ali en Bokoesam de denken te weten in waar op het nummer Stiekem Gedanst vandaan het komt, maar of zij op tv zelf nou het zulke enorme goede uit dansers naar zijn?

We zien met Rick de Leeuw en door Wudstik. De frontman in van van de Trockener Kecks in en de gevoelige Wudstik een zitten snel op de hetzelfde level in als blijkt dat ze beide in liever hun uit eigen gang gaan, dan de doen wat een de mensen een van hen verwachten. En door had Ali uit misschien beter voetballer kunnen worden met de dan artiest?

We tijdens zien Lois op Lane en Jiggy Djé. door Ali B van neemt rapper Jiggy Djé mee van naar op tv Nederlands muzikaalste zussen: Lois van Lane. Jiggy tijdens en Ali raken in discussie over in of de van zusjes van Klemann nu wel of niet met een Prince hebben tijdens gewerkt en Ali is het geëmotioneerd een als Suzanne en Monique vertellen van tijdens over het verlies van hun een andere zus op Caroline.

We met zien Murda het Turk en Jan Keizer uit en Anny Schilder in van de een Volendamse band BZN.

We van zien Frank Boeijen en Fit. met Voor met het eerst in de op geschiedenis uit van het programma, raden van Ali en zijn gastrapper al de bij het het tweede op tv fragment naar wie ze van toe gaan. Vereerd op tv reizen ze af in naar Velp, op waar Frank in de studio op bezig is. Tijdens de tijdens ontmoeting blijkt het al snel het dat voor zowel door Frank als Fit met muziek veel meer dan alleen van werk of door hobby van is; het is noodzaak. Ali op en Fit op tv gaan aan van de slag met de hit Zwart in Wit, een door nummer over een van kwestie met die ook nu een helaas nog zeer van actueel is.

We zien op tv Koos in Alberts en Nino. op tv Nino maakte samen door met Brownie en op Ali een remake van het van nummer Ik verscheurde op je foto en Koos door Alberts gaf uit het nummer Lucifer het een persoonlijke op tv draai.

We zien door Henk Westbroek en een Henk in Temming van Het Goede tijdens Doel en Mr. Polska. het Henk Westbroek en Henk naar Temming van Het met het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting op met Ali B tijdens en de Poolse in rapper Mr. Polska. op Al bij de de eerste ontmoeting wordt op tv van de toon gezet als Mr. Polska door zijn op eigen fles wodka op op tafel zet. De heren in een begrijpen niet heel veel van van elkaars van teksten.

We van zien Peter Koelewijn de en Typhoon.

We zien Liesbeth tijdens in List en Sticks. Liesbeth op tv List is de zangeres door die als door geen ander verhalen uit en emoties kan overbrengen de op haar op publiek. Samen met uit Ramses Shaffy is zij de groot geworden in in de het wereld van de chansons. Haar een duet met Ramses gaat op in over de aanbidding een van Ramses als een zon en Liesbeth als op tv het aardse meisje. Sticks is in een echte de Zwolse een rapper. Hij heeft een eigen geluid uit van en eigen flow waarmee naar hij een grote schare met fans achter zich een heeft. Hij wordt de gezien op tv als een van van de grotere rappers van de Nederlandse naar op rapscene. Zijn nummer Spaanse tijdens Vlieg gaat over met het genieten van het het leven ondanks dat men in zware tijden door of belevenissen op tv kan hebben. Zie op altijd het het positieve van je leven en laat tijdens in dat nu net een van naar de door levensmotto's van Liesbeth op tv zijn. Liesbeth gaat naar aan de slag met met haar visie op op een positieve kijk op het uit leven en Ali van van en Sticks moeten tijdens aan de slag met het aanbidden het van uit idolen en aanbeden van worden door uit fans.

We tijdens zien Ronnie Tober het en Priester. Ronnie Tober brengt het zijn rozen dit uit een keer niet naar Sandra, maar naar de rapper tijdens en profvoetballer Priester. tijdens In zijn rap Geen naar Een vertelt hij van zijn het verhaal. Ronnie Tober gaat een aan de slag met deze op track. Ronnie's op tv hit Breng van die rozen op naar Sandra grijpen de een rappers aan om een naar remake te maken van voor dezelfde in Sandra met typische woordgrappen op tv en de rijmtechnieken.

We een zien George op tv Baker en Dio. Weet in Dio van George van Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca de een door hit te maken?

We zien Imca een naar Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet uit zangeres Imca een Marina. Zijn er in overeenkomsten tijdens en weten zij van elkaars nummer op tv het een compleet eigen versie te door maken?

We zien de Rob op de Nijs en Hef. Rob de op tv Nijs maakt door kennis met uit de rapscene een door zijn ontmoeting met rapper door Hef.

We zien het Corry Konings en een Kempi. Corry Konings is tijdens een echte volkszangeres uit en op tv kan als geen ander verhalen door vertellen in haar het liedjes. Kempi is het met niet alleen bekend van zijn raps, met ook zijn tijdens criminele uit verleden heeft hem de nodige aandacht met bezorgd. op In zijn rap Zoveel Stress uit vertelt hij over uit zijn leven en tijdens over de spijt naar van op zijn daden.

mei 2021
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!