Programma gemist?

Na vier van seizoenen en naar meerdere smeekbedes is het Ali tijdens uit dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel op tv Boudewijn de uit Groot als Herman tijdens van Veen gestrikt uit voor Ali B de op Volle Toeren. Maar het uit wel onder één de voorwaarde; ze willen samen in naar één aflevering. in Ali moet met door groot geschut naar komen en nodigt daarvoor van ervaren rapper Diggy Dex uit door de om met hem mee te het gaan. Al snel het blijkt dat van ook Diggy groot fan is tijdens van Herman en tijdens Boudewijn. Ali in en Diggy zullen één het uit liedje moeten maken van het rustige tijdens liefdeslied in 'Avond' van door Boudewijn en het gehaaste 'Opzij' het van Herman. uit Dat is nogal uit een uitdaging beseffen op ze zich. Herman en Boudewijn de zullen voor het het met eerst samen gaan werken tijdens met het liedje op 'Treur Niet op tv (Ode Aan Het uit Leven)' dat gaat over de de dood en hoe het hij zijn door begrafenis zou op tv willen.

We zien de Erik van Mesie en Bokoesam. Ali B door neemt rapper Bokoesam mee door naar Erik Mesie, door de zanger in van Toontje Lager. Ali met en Bokoesam denken door te een weten waar het naar nummer Stiekem Gedanst vandaan van komt, maar op of zij zelf met nou zulke enorme goede dansers een met zijn?

We zien Rick op de Leeuw en op tv Wudstik. tijdens De frontman van de in Trockener Kecks en uit de gevoelige van Wudstik zitten snel op een hetzelfde de level als blijkt dat ze op tv beide liever uit hun eigen gang gaan, van dan doen wat de een van mensen van hen het verwachten. En had Ali uit misschien beter naar voetballer kunnen worden dan van artiest?

We zien Lois op Lane in en Jiggy Djé. Ali B van neemt rapper Jiggy op Djé tijdens mee naar Nederlands uit muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy van en van Ali raken in in discussie over het of de zusjes Klemann nu wel tijdens of met niet met Prince de hebben gewerkt en Ali is uit op geëmotioneerd als Suzanne en van Monique vertellen over van het verlies van hun andere tijdens zus tijdens Caroline.

We een zien Murda met Turk en Jan Keizer en naar Anny Schilder een van de Volendamse uit band BZN.

We een zien Frank Boeijen naar en Fit. door Voor het eerst in de geschiedenis naar van in het programma, raden het Ali en zijn gastrapper al op tv bij het tweede met fragment op tv naar wie ze toe een gaan. Vereerd reizen op tv ze een af naar Velp, waar op Frank in de studio bezig door het is. Tijdens de tijdens ontmoeting blijkt al snel dat voor tijdens zowel Frank als een Fit muziek veel van meer de dan alleen werk of hobby tijdens is; van het is noodzaak. in Ali en Fit gaan aan in met de slag met de hit Zwart de tijdens Wit, een nummer over een van kwestie met die ook nu helaas nog uit zeer in actueel is.

We zien door Koos Alberts en met Nino. Nino maakte de samen met Brownie op tv en Ali een remake door uit van het nummer tijdens Ik verscheurde je uit foto en Koos Alberts gaf het op tv tijdens nummer Lucifer een persoonlijke uit draai.

We zien het Henk in Westbroek en Henk Temming van van Het met Goede Doel en Mr. Polska. uit Henk Westbroek en op tv Henk Temming in van Het Goede Doel de hebben door een bijzondere ontmoeting met uit Ali B en de op tv Poolse rapper in Mr. Polska. op tv Al bij de eerste ontmoeting wordt door de het toon gezet van als Mr. Polska zijn eigen fles het wodka op tafel naar zet. De op tv heren begrijpen in niet heel veel van van elkaars met teksten.

We op tv zien Peter Koelewijn een en Typhoon.

We zien door Liesbeth in List en Sticks. Liesbeth List is de in de zangeres die als geen ander met verhalen en emoties met kan een overbrengen op haar tijdens publiek. Samen op met Ramses Shaffy is zij groot in geworden uit in de wereld van een de chansons. van Haar duet door met Ramses gaat door over de aanbidding van Ramses op als op tv zon en Liesbeth naar als het aardse door meisje. Sticks is een naar echte Zwolse tijdens rapper. Hij heeft een eigen geluid uit en op eigen flow waarmee hij een uit grote een schare fans achter zich heeft. de Hij met wordt gezien als een van in de grotere rappers op van de Nederlandse in rapscene. Zijn nummer de Spaanse Vlieg tijdens gaat over het naar genieten van de het leven ondanks dat in men zware tijdens tijden of belevenissen kan hebben. van Zie een altijd het positieve van je uit leven en laat op in dat nu net op tv een van de met levensmotto's van Liesbeth zijn. Liesbeth in gaat op aan de slag met een haar visie op een op tv positieve op kijk op het op leven en Ali en in Sticks moeten aan de slag uit met het aanbidden de van idolen en tijdens aanbeden worden door het het fans.

We naar zien Ronnie Tober tijdens en Priester. Ronnie Tober het brengt zijn rozen tijdens dit keer niet van naar Sandra, maar naar uit rapper op tv en profvoetballer Priester. van In zijn rap tijdens Geen Een vertelt hij door zijn verhaal. de Ronnie Tober gaat aan met de van slag met deze track. Ronnie's op tv hit de Breng die rozen naar Sandra grijpen van het de rappers aan om een remake van te maken het voor dezelfde Sandra met met typische woordgrappen en met tijdens rijmtechnieken.

We zien de George Baker en Dio. van Weet Dio een van George de Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca in een in hit te maken?

We zien Imca tijdens Marina en Brace. de Rapper naar Brace ontmoet zangeres Imca de Marina. Zijn er overeenkomsten op naar en weten zij in van elkaars nummer de een compleet eigen versie te een maken?

We door zien Rob de het Nijs en Hef. Rob de met Nijs maakt door kennis met de rapscene op door zijn ontmoeting met tijdens met rapper Hef.

We zien uit Corry naar Konings en Kempi. Corry Konings de is een echte in volkszangeres en kan in als geen ander verhalen tijdens vertellen in van haar liedjes. Kempi de is niet met alleen bekend uit van zijn raps, ook zijn op criminele verleden uit heeft hem de nodige naar aandacht naar bezorgd. In zijn in rap Zoveel Stress uit vertelt hij over tijdens zijn leven en over de de spijt van uit zijn daden.

maart 2019
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord