Programma gemist?

Na vier in seizoenen en de meerdere smeekbedes is het het Ali dan eindelijk gelukt; naar hij heeft zowel naar Boudewijn op de Groot als uit Herman van Veen gestrikt voor van Ali B in op Volle Toeren. tijdens Maar van wel onder één voorwaarde; ze willen met samen in in één aflevering. het Ali moet met in groot geschut op tv komen en nodigt daarvoor ervaren op rapper op Diggy Dex uit om met naar hem mee te naar gaan. van Al snel blijkt dat ook Diggy van groot fan uit is van Herman het en Boudewijn. van Ali en Diggy zullen één de liedje moeten in maken met van het rustige liefdeslied 'Avond' naar van Boudewijn en naar het gehaaste 'Opzij' door van Herman. Dat de is nogal een uitdaging in beseffen ze door zich. Herman uit en Boudewijn zullen voor het met uit eerst samen gaan met werken met het op tv liedje 'Treur Niet (Ode de Aan Het met Leven)' dat gaat op over de dood en de hoe hij zijn met begrafenis zou in willen.

We zien Erik op Mesie en Bokoesam. met tijdens Ali B neemt rapper Bokoesam in mee naar Erik Mesie, de het de zanger van Toontje Lager. het Ali en Bokoesam het denken het te weten waar het nummer Stiekem door Gedanst vandaan door komt, maar het of zij naar zelf nou zulke enorme goede met dansers uit zijn?

We het zien Rick de Leeuw en met Wudstik. De frontman op van de Trockener de Kecks en naar de door gevoelige Wudstik zitten snel in op hetzelfde level als blijkt door dat een ze beide liever hun eigen van gang gaan, dan door doen wat tijdens de mensen van van hen de verwachten. En had Ali misschien door beter voetballer kunnen de worden dan door artiest?

We zien Lois door met Lane en Jiggy het Djé. Ali B het neemt rapper Jiggy Djé mee van naar een Nederlands muzikaalste zussen: uit Lois Lane. Jiggy en Ali raken op tv in discussie over van van of de zusjes Klemann een nu wel of uit niet met Prince hebben gewerkt met en Ali door is geëmotioneerd door als Suzanne tijdens en Monique vertellen over het verlies in van door hun andere zus het Caroline.

We op tv zien Murda Turk en Jan op tv Keizer en op tv Anny Schilder op van de naar Volendamse band BZN.

We op zien Frank de Boeijen en Fit. Voor het eerst van in de geschiedenis op van naar het programma, raden door Ali en in zijn gastrapper al een bij het tweede op tv fragment naar wie ze toe de gaan. Vereerd reizen ze het tijdens af naar Velp, waar Frank in een de studio bezig tijdens is. Tijdens de van ontmoeting blijkt al tijdens snel dat voor de zowel Frank op tv als Fit muziek veel met meer in dan alleen een werk of hobby is; met het is noodzaak. Ali tijdens en Fit gaan op aan de slag op met de met hit Zwart uit Wit, een nummer over tijdens een kwestie die uit ook nu helaas tijdens nog zeer actueel op is.

We van zien Koos Alberts en Nino. het Nino maakte samen de met tijdens Brownie en Ali een remake het van naar het nummer Ik verscheurde je naar foto en Koos door Alberts op gaf het nummer Lucifer een van persoonlijke in draai.

We zien Henk met Westbroek en Henk op tv Temming van Het van Goede Doel op tv en Mr. Polska. op Henk de Westbroek en Henk Temming van Het in Goede Doel de hebben een bijzondere ontmoeting op een met Ali B en de van Poolse rapper Mr. met Polska. tijdens Al bij de eerste ontmoeting de wordt de met toon gezet als Mr. van Polska zijn eigen fles het wodka op tafel naar zet. de De heren in begrijpen niet heel veel het van elkaars op tv teksten.

We met zien Peter Koelewijn en een Typhoon.

We zien Liesbeth op List de en Sticks. Liesbeth List is op met de zangeres die als geen de ander een verhalen en emoties een kan overbrengen op haar publiek. met Samen met Ramses op tv Shaffy is zij groot een geworden op in de wereld van tijdens de chansons. Haar door duet met Ramses gaat in in over de aanbidding met van Ramses als zon en Liesbeth op als van het aardse in meisje. Sticks is op tv een echte Zwolse van rapper. Hij heeft een op tv eigen geluid en eigen flow op tv het waarmee hij een door grote schare fans achter zich heeft. uit Hij wordt gezien een het als een van de grotere rappers tijdens van op tv de Nederlandse rapscene. door Zijn nummer Spaanse Vlieg gaat op door over het genieten met van het leven ondanks met dat men naar zware tijden of op tv belevenissen kan hebben. Zie op tv altijd het positieve van de je leven en op laat dat het nu net een in van de op tv levensmotto's van Liesbeth zijn. in Liesbeth gaat aan de een slag met haar in visie op een door positieve kijk op op tv het leven en Ali uit op tv en Sticks moeten aan de het slag met naar het aanbidden van uit idolen en aanbeden in worden door de fans.

We zien Ronnie op tv Tober uit en Priester. Ronnie Tober brengt de zijn rozen dit naar keer niet uit naar Sandra, maar naar door de rapper en profvoetballer Priester. In op zijn rap Geen Een een vertelt een hij zijn verhaal. Ronnie de Tober gaat aan van de slag met de deze track. door Ronnie's hit Breng die het rozen naar Sandra op grijpen op tv de rappers aan het om een remake te maken op voor op dezelfde Sandra met typische woordgrappen op en uit rijmtechnieken.

We zien de George Baker en in Dio. tijdens Weet Dio van George Bakers door 'gerestylde' Paloma Blanca op tv een hit van te maken?

We zien Imca het Marina en een Brace. Rapper de Brace ontmoet zangeres Imca Marina. tijdens Zijn tijdens er overeenkomsten op en weten zij met van elkaars nummer een compleet eigen uit de versie te maken?

We zien Rob op de Nijs en op tv Hef. Rob de de Nijs maakt naar kennis met op tv de rapscene door zijn ontmoeting op met rapper naar Hef.

We zien Corry in van Konings en Kempi. Corry Konings op is met een echte volkszangeres en van kan als geen van ander verhalen vertellen in haar door liedjes. Kempi de is niet op tv alleen bekend van zijn tijdens raps, op tv ook zijn criminele verleden op tv heeft hem de nodige tijdens aandacht de bezorgd. In zijn rap Zoveel Stress door door vertelt hij over zijn tijdens leven en over op de spijt in van zijn daden.

mei 2020
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!