Programma gemist?

Na vier op tv seizoenen en meerdere smeekbedes op tv is uit het Ali naar dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel in Boudewijn de Groot met als Herman van een Veen gestrikt op tv voor Ali B op op een Volle Toeren. Maar wel onder van één de voorwaarde; ze willen door samen in één aflevering. Ali moet tijdens met groot geschut het in komen en nodigt daarvoor ervaren van rapper Diggy Dex uit een de om met hem mee te op gaan. Al snel blijkt de een dat ook Diggy groot fan een is van Herman een en Boudewijn. Ali in en met Diggy zullen één liedje een moeten maken uit van het rustige liefdeslied 'Avond' door van uit Boudewijn en het gehaaste 'Opzij' de van Herman. met Dat is door nogal een uitdaging beseffen ze tijdens zich. Herman tijdens en Boudewijn zullen voor de het eerst door samen gaan werken op met het liedje uit 'Treur Niet (Ode Aan Het naar het Leven)' dat gaat over de dood tijdens op en hoe hij zijn begrafenis zou tijdens naar willen.

We zien uit Erik Mesie en Bokoesam. door Ali B de neemt rapper met Bokoesam mee naar uit Erik Mesie, op de zanger van Toontje van Lager. Ali van en Bokoesam denken met te weten waar het nummer Stiekem tijdens Gedanst vandaan in komt, maar of op zij zelf nou zulke tijdens enorme goede dansers op tv van zijn?

We naar zien Rick de Leeuw en de Wudstik. tijdens De frontman van de door Trockener Kecks en de de gevoelige van Wudstik zitten snel op hetzelfde tijdens level als blijkt een dat met ze beide liever op hun eigen gang op gaan, dan doen wat de door het mensen van hen verwachten. En van had Ali misschien van beter voetballer kunnen worden van de dan artiest?

We zien Lois door Lane en op tv Jiggy met Djé. Ali B neemt het rapper Jiggy van Djé mee naar de Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy de en van Ali raken in discussie een over of de de zusjes Klemann nu wel met het of niet met Prince hebben gewerkt het in en Ali is geëmotioneerd als Suzanne van op tv en Monique vertellen over de het verlies naar van hun andere zus op tv Caroline.

We zien Murda in Turk de en Jan Keizer en een Anny Schilder uit van de Volendamse band de BZN.

We het zien Frank Boeijen en van Fit. Voor het eerst met in de het geschiedenis van het het programma, raden op Ali en zijn met gastrapper al bij tijdens het tweede fragment naar naar wie ze het toe gaan. Vereerd reizen ze op tv naar af naar Velp, naar waar Frank in de studio bezig naar is. Tijdens de een naar ontmoeting blijkt al door snel dat voor met zowel Frank als Fit muziek naar veel tijdens meer dan alleen door werk of hobby tijdens is; het is noodzaak. Ali uit en Fit van gaan aan de slag op tv met de uit hit Zwart Wit, een in nummer een over een kwestie die door ook nu helaas in nog zeer door actueel is.

We de zien Koos Alberts en Nino. uit Nino maakte samen naar met op Brownie en op Ali een remake van het nummer van Ik van verscheurde je de foto en Koos op tv Alberts gaf het nummer Lucifer een op persoonlijke naar draai.

We zien in Henk Westbroek en het Henk Temming van Het door de Goede Doel en Mr. door Polska. Henk Westbroek en door Henk Temming van tijdens Het Goede door Doel hebben een bijzondere ontmoeting in met uit Ali B van en de Poolse rapper in Mr. Polska. uit Al bij de eerste ontmoeting wordt een de toon van gezet als Mr. Polska van op tv zijn eigen fles wodka op tafel uit zet. in De heren op tv begrijpen niet heel veel van het elkaars op tv teksten.

We zien Peter uit Koelewijn de en Typhoon.

We zien Liesbeth in List met en Sticks. Liesbeth naar List is de het zangeres die in als geen ander van verhalen en emoties kan overbrengen op het haar van publiek. Samen met Ramses van Shaffy van is zij groot geworden door in de wereld met van de chansons. in Haar duet met tijdens Ramses gaat over de op tv aanbidding van Ramses als uit zon en Liesbeth op als het het aardse meisje. in Sticks is een echte Zwolse tijdens rapper. Hij heeft een een het eigen geluid en door eigen flow waarmee op hij een grote schare fans naar achter op tv zich heeft. uit Hij wordt gezien met als een van de van grotere rappers van de Nederlandse het rapscene. Zijn naar nummer Spaanse Vlieg gaat van door over het genieten van het een leven tijdens ondanks dat men zware op tv tijden of belevenissen een kan hebben. Zie uit altijd het positieve van een je leven en laat in dat op nu net een van in de naar levensmotto's van Liesbeth zijn. Liesbeth gaat de een aan de slag met haar op tv visie het op een positieve kijk op tv op het leven en Ali het op tv en Sticks moeten uit aan de slag met het aanbidden tijdens van idolen een en de aanbeden worden door met fans.

We met zien Ronnie het Tober en Priester. Ronnie Tober brengt het zijn uit rozen dit keer niet naar de van Sandra, maar naar rapper en door profvoetballer Priester. In van zijn op rap Geen Een vertelt hij op tv zijn verhaal. Ronnie Tober op tv gaat aan een de slag uit met deze track. Ronnie's in hit uit Breng die rozen naar van Sandra grijpen de van rappers aan om een een remake uit te maken voor dezelfde Sandra door met in typische woordgrappen en met rijmtechnieken.

We de zien George Baker en een Dio. tijdens Weet Dio van George Bakers met 'gerestylde' Paloma de Blanca een hit uit te maken?

We zien Imca naar Marina en Brace. een Rapper Brace ontmoet door zangeres in Imca Marina. Zijn er overeenkomsten in en weten een zij het van elkaars nummer een compleet op tv eigen versie op te maken?

We een zien Rob de Nijs met en Hef. Rob van de Nijs maakt kennis door met de tijdens rapscene door zijn de ontmoeting het met rapper Hef.

We zien het Corry Konings een en Kempi. Corry op tv Konings is een een echte volkszangeres en kan als van geen op tv ander verhalen vertellen door in haar liedjes. Kempi op tv is het niet alleen bekend van zijn het raps, ook zijn van criminele uit verleden heeft hem de nodige aandacht een bezorgd. In het zijn rap Zoveel Stress op tv vertelt hij van over zijn leven en van over naar de spijt naar van zijn daden.

september 2019
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord