Programma gemist?

Na vier seizoenen door en meerdere smeekbedes in is het Ali de dan eindelijk met gelukt; hij tijdens heeft zowel Boudewijn de Groot in als Herman een van Veen het gestrikt voor Ali het B op Volle Toeren. tijdens Maar wel onder tijdens één voorwaarde; ze willen een samen naar in één het aflevering. Ali moet met groot geschut op komen een en nodigt daarvoor ervaren een rapper op tv Diggy Dex uit om met hem uit tijdens mee te gaan. Al naar snel blijkt dat een ook Diggy groot uit fan is van Herman de en Boudewijn. Ali met en in Diggy zullen één liedje met moeten maken van het van rustige tijdens liefdeslied 'Avond' van tijdens Boudewijn en het gehaaste 'Opzij' van van Herman. Dat met is nogal door een uitdaging beseffen ze zich. uit Herman en naar Boudewijn een zullen voor het eerst samen gaan door naar werken met het liedje het 'Treur Niet (Ode uit Aan Het de Leven)' dat gaat over de naar dood en hoe hij een zijn begrafenis zou het door willen.

We zien door Erik Mesie en Bokoesam. uit Ali B neemt naar rapper Bokoesam mee op tv naar Erik Mesie, op tv de zanger van uit Toontje Lager. in Ali en Bokoesam denken in te op tv weten waar het nummer een Stiekem met Gedanst vandaan komt, maar met of zij zelf op nou zulke enorme goede dansers van op zijn?

We met zien Rick de Leeuw de en Wudstik. De door frontman op tv van de Trockener Kecks en van de het gevoelige Wudstik zitten op snel op hetzelfde van level als blijkt dat ze beide door liever hun het eigen gang gaan, uit dan doen tijdens wat de mensen van hen van op tv verwachten. En had Ali misschien door beter voetballer een kunnen worden van dan artiest?

We zien Lois uit Lane en Jiggy naar door Djé. Ali B neemt rapper op tv Jiggy Djé een mee naar Nederlands het muzikaalste zussen: Lois Lane. met Jiggy en een Ali raken in op tv discussie over of de naar zusjes in Klemann nu wel op tv of niet met Prince op tv hebben gewerkt het en Ali is geëmotioneerd als met Suzanne en Monique van vertellen over met het verlies van hun naar andere zus een Caroline.

We zien Murda het Turk in en Jan met Keizer en Anny Schilder van door de Volendamse band de BZN.

We zien Frank het Boeijen en Fit. de Voor het eerst de met in de geschiedenis op van het programma, raden de Ali en zijn gastrapper uit al bij tijdens het tweede naar fragment naar wie op tv ze toe gaan. een Vereerd reizen ze af uit naar Velp, met waar Frank in de studio in bezig is. Tijdens naar de ontmoeting van blijkt al snel dat voor tijdens zowel door Frank als op Fit muziek veel uit meer dan alleen werk of hobby de een is; het is noodzaak. Ali naar en Fit gaan de aan de op tv slag met de in hit Zwart Wit, een nummer door uit over een kwestie die ook met nu op helaas nog zeer actueel met is.

We een zien Koos Alberts door en Nino. op tv Nino maakte samen met Brownie naar en Ali een remake een op tv van het nummer Ik verscheurde je uit foto en Koos een Alberts een gaf het nummer tijdens Lucifer een persoonlijke op draai.

We van zien Henk Westbroek en Henk in op Temming van Het in Goede Doel en Mr. Polska. in Henk Westbroek op en Henk Temming naar van Het Goede op tv Doel hebben door een bijzondere ontmoeting met tijdens Ali B en de uit Poolse een rapper Mr. Polska. Al bij tijdens de eerste ontmoeting wordt van de met toon gezet als op tv Mr. Polska zijn eigen fles door tijdens wodka op tafel zet. De door heren op tv begrijpen niet heel op veel van elkaars op teksten.

We tijdens zien Peter Koelewijn en met Typhoon.

We met zien Liesbeth List en Sticks. tijdens Liesbeth List tijdens is op tv de zangeres die als geen uit ander verhalen en van emoties kan overbrengen op de haar met publiek. Samen met door Ramses Shaffy is van zij groot geworden in naar de het wereld van de chansons. naar Haar duet van met Ramses gaat een over de aanbidding van Ramses als de zon en op Liesbeth door als het aardse meisje. Sticks naar is tijdens een echte Zwolse rapper. Hij heeft naar een eigen op tv geluid naar en eigen flow door waarmee hij een grote tijdens schare fans achter zich naar heeft. Hij wordt gezien een als een van naar de grotere rappers in van de op tv Nederlandse een rapscene. Zijn nummer Spaanse Vlieg naar gaat over het op tv genieten op tv van het leven ondanks dat de men zware tijden of met belevenissen door kan hebben. Zie altijd het op van positieve van je door leven en laat tijdens dat nu net een van met de levensmotto's van Liesbeth met zijn. Liesbeth op gaat uit aan de slag met haar tijdens visie een op een positieve kijk tijdens op het leven en Ali op en Sticks de moeten aan een de slag met op het aanbidden van idolen en van aanbeden worden door door van fans.

We zien van Ronnie uit Tober en Priester. Ronnie Tober brengt de een zijn rozen dit keer niet naar door Sandra, maar door naar rapper op tv en profvoetballer op Priester. In zijn in rap Geen Een vertelt de hij zijn op tv verhaal. Ronnie Tober gaat op tv aan de in slag met deze track. Ronnie's hit tijdens Breng tijdens die rozen naar Sandra grijpen op tv de rappers aan met om een met remake door te maken voor dezelfde Sandra in met typische op tv woordgrappen en naar rijmtechnieken.

We zien George van uit Baker en Dio. Weet van Dio van George door Bakers 'gerestylde' het Paloma Blanca een met hit te maken?

We uit zien Imca Marina naar en Brace. de Rapper Brace ontmoet met zangeres Imca Marina. tijdens Zijn er overeenkomsten en weten zij tijdens door van elkaars nummer een compleet met eigen uit versie te maken?

We zien een Rob naar de Nijs en Hef. door Rob de een Nijs maakt kennis met de rapscene het door zijn op ontmoeting met rapper in Hef.

We door zien Corry Konings en Kempi. de Corry Konings uit is een op echte volkszangeres en kan als in uit geen ander verhalen vertellen in haar naar liedjes. Kempi is met niet alleen uit bekend van zijn door raps, naar ook zijn criminele met verleden heeft hem de nodige naar aandacht bezorgd. In zijn op rap in Zoveel Stress vertelt hij op tv over zijn leven in en over de op spijt van zijn met daden.

januari 2021
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!