Programma gemist?

Na naar vier seizoenen en van meerdere smeekbedes is het Ali uit dan eindelijk uit gelukt; hij heeft zowel op tv Boudewijn de Groot de als op tv Herman van de Veen gestrikt voor tijdens Ali B op de Volle Toeren. Maar wel onder één uit voorwaarde; ze willen het samen in naar één aflevering. Ali met moet met groot geschut van naar komen en nodigt een daarvoor ervaren rapper Diggy Dex de uit om met hem tijdens mee te tijdens gaan. uit Al snel blijkt met dat ook Diggy door groot fan is van op Herman en Boudewijn. het Ali en naar Diggy zullen één uit liedje moeten maken van het rustige tijdens tijdens liefdeslied 'Avond' van Boudewijn op tv en het gehaaste tijdens 'Opzij' van Herman. Dat naar is van nogal een uitdaging beseffen in ze zich. Herman en een Boudewijn met zullen voor het tijdens eerst samen gaan werken met het in liedje 'Treur Niet door (Ode Aan Het naar met Leven)' dat gaat met over de dood en hoe hij uit tijdens zijn begrafenis zou naar willen.

We zien Erik van Mesie en Bokoesam. tijdens naar Ali B neemt van rapper Bokoesam mee naar Erik uit Mesie, op tv de zanger van Toontje Lager. uit Ali en Bokoesam met denken te weten tijdens waar een het nummer Stiekem Gedanst tijdens vandaan komt, maar de of zij zelf door nou zulke met enorme goede dansers tijdens zijn?

We door zien Rick de Leeuw van en Wudstik. uit De frontman met van de Trockener met Kecks en de gevoelige van Wudstik zitten snel op hetzelfde van level als blijkt op dat ze door beide liever een hun eigen gang van gaan, dan de doen wat de het mensen van hen verwachten. En had uit Ali misschien een beter voetballer kunnen worden in dan op artiest?

We van zien Lois Lane naar en Jiggy uit Djé. Ali B neemt rapper Jiggy tijdens Djé van mee naar Nederlands door muzikaalste zussen: Lois Lane. naar Jiggy en Ali het raken in in discussie over of de het zusjes Klemann uit nu wel door of niet met Prince hebben tijdens gewerkt op en Ali is geëmotioneerd naar als Suzanne en Monique vertellen een over het de verlies de van hun andere zus naar Caroline.

We zien Murda naar Turk en van Jan naar Keizer en Anny Schilder van de van Volendamse band naar BZN.

We door zien Frank Boeijen en tijdens Fit. Voor het eerst met in de de geschiedenis van het de programma, raden Ali en een zijn gastrapper al tijdens bij het van tweede fragment naar uit wie ze toe gaan. het Vereerd reizen tijdens ze uit af naar Velp, van waar Frank in de studio uit bezig is. in Tijdens de ontmoeting een blijkt al snel dat op voor zowel Frank naar als Fit muziek veel de meer naar dan alleen werk in of hobby is; met het is naar noodzaak. Ali en Fit gaan aan van de op slag met het de hit Zwart Wit, de een nummer over een kwestie van die naar ook nu helaas nog zeer met van actueel is.

We naar zien Koos Alberts en op tv Nino. Nino maakte samen een met naar Brownie en op Ali een remake van het het nummer Ik verscheurde je uit foto en de Koos Alberts gaf met het nummer Lucifer een door persoonlijke met draai.

We zien op Henk op tv Westbroek en Henk met Temming van Het Goede Doel en op Mr. in Polska. Henk Westbroek en Henk van Temming van Het de Goede Doel hebben het een bijzondere ontmoeting op tv met Ali B van en de een Poolse rapper in Mr. Polska. Al bij de naar eerste naar ontmoeting wordt door de toon gezet op als Mr. Polska de zijn eigen fles wodka van op tafel zet. De uit heren in begrijpen niet heel veel de van elkaars door teksten.

We zien in Peter met Koelewijn en Typhoon.

We zien uit Liesbeth List en het Sticks. Liesbeth door List is de de zangeres die als geen ander in verhalen en emoties het kan overbrengen op tv op haar publiek. Samen op tv met met Ramses Shaffy is zij een groot geworden in de tijdens van wereld van de chansons. door Haar duet een met Ramses gaat over de aanbidding door op van Ramses als zon en een Liesbeth met als het aardse meisje. Sticks op is uit een echte Zwolse een rapper. Hij heeft een eigen op geluid en eigen naar flow waarmee de hij een door grote schare fans achter zich heeft. het Hij wordt gezien naar als een op tv van de een grotere rappers van de naar Nederlandse het rapscene. Zijn nummer Spaanse Vlieg gaat met over een het genieten van het leven in ondanks op tv dat men de zware tijden of met belevenissen kan hebben. Zie tijdens altijd het positieve van het je leven en in laat dat nu net tijdens een van een de naar levensmotto's van Liesbeth zijn. een Liesbeth gaat met aan de slag met uit haar visie op een door positieve kijk op het in leven door en Ali en Sticks moeten van aan de op slag van met het aanbidden van idolen in en aanbeden door worden door het fans.

We een zien Ronnie Tober en Priester. in Ronnie uit Tober brengt zijn in rozen dit van keer niet naar Sandra, maar naar door rapper en in profvoetballer Priester. In zijn op rap naar Geen Een vertelt hij zijn de verhaal. Ronnie Tober van gaat op aan de slag met de deze track. Ronnie's in hit Breng die rozen uit met naar Sandra grijpen de rappers het aan om op een remake te maken op voor dezelfde op Sandra met typische woordgrappen op tv en met rijmtechnieken.

We met zien George Baker en Dio. in Weet Dio van het George Bakers 'gerestylde' door Paloma de Blanca een hit op tv te maken?

We de zien Imca Marina en Brace. uit Rapper Brace met ontmoet zangeres Imca Marina. op uit Zijn er overeenkomsten en weten met zij van van elkaars nummer een compleet op eigen versie te een maken?

We zien Rob tijdens de Nijs en op Hef. uit Rob de naar Nijs maakt kennis met de rapscene tijdens door zijn ontmoeting in tijdens met rapper Hef.

We de zien Corry door Konings en Kempi. Corry Konings is tijdens een een echte volkszangeres en door kan als geen ander verhalen naar op vertellen in haar liedjes. Kempi is een niet alleen de bekend van zijn raps, een ook zijn criminele een met verleden heeft hem de nodige aandacht van bezorgd. In zijn naar rap op Zoveel Stress tijdens vertelt hij over zijn leven van en met over de spijt naar van zijn daden.

november 2018
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord