Programma gemist?

Na een vier seizoenen en meerdere smeekbedes met is het Ali uit dan een eindelijk gelukt; met hij heeft zowel Boudewijn de de Groot als Herman in van Veen in gestrikt voor het Ali B op Volle Toeren. van Maar wel op tv onder één voorwaarde; ze tijdens willen samen het in één aflevering. Ali moet met met groot geschut in komen en uit nodigt tijdens daarvoor ervaren rapper Diggy een Dex uit het om met hem mee te gaan. de Al met snel blijkt uit dat ook Diggy groot uit fan is van op tv Herman en de Boudewijn. Ali en Diggy zullen één tijdens liedje moeten in maken van het rustige het liefdeslied uit 'Avond' van in Boudewijn en het gehaaste uit 'Opzij' van Herman. tijdens Dat is nogal door een uitdaging beseffen ze zich. op door Herman en Boudewijn tijdens zullen voor het eerst samen het gaan werken met van het liedje 'Treur Niet naar (Ode Aan een Het Leven)' dat op gaat in over de dood en hoe het hij in zijn begrafenis zou tijdens willen.

We met zien Erik Mesie op tv en Bokoesam. op Ali B neemt rapper Bokoesam naar mee naar Erik door Mesie, de zanger van de Toontje Lager. Ali op en Bokoesam denken door te weten een waar op tv het nummer Stiekem Gedanst vandaan op tv komt, maar of zij op tv zelf nou door zulke het enorme goede dansers van zijn?

We zien Rick op tv de uit Leeuw en Wudstik. De naar frontman van een de Trockener met Kecks en de door gevoelige Wudstik zitten snel op op tv hetzelfde het level als blijkt dat ze beide van liever hun van eigen gang gaan, in dan door doen wat de met mensen van hen verwachten. En had een Ali misschien beter op voetballer kunnen door worden dan op artiest?

We met zien Lois Lane een en Jiggy Djé. Ali B van uit neemt rapper Jiggy Djé mee naar op Nederlands tijdens muzikaalste zussen: op tv Lois Lane. Jiggy in en Ali raken een in discussie over of in de zusjes Klemann op tv nu wel of uit niet met met Prince hebben gewerkt met en Ali is geëmotioneerd als Suzanne in en Monique in vertellen over op het verlies van op hun andere zus op Caroline.

We naar zien Murda Turk en in Jan op tv Keizer en Anny een Schilder van de Volendamse tijdens band BZN.

We van zien Frank door Boeijen en Fit. Voor een het eerst in de geschiedenis de op tv van het programma, raden Ali met en zijn gastrapper al op tv een bij het tweede fragment naar naar wie ze toe op tv gaan. op Vereerd reizen ze af naar het Velp, waar het Frank in de studio van bezig is. Tijdens naar de ontmoeting blijkt al tijdens snel dat voor door een zowel Frank als Fit muziek op veel meer dan tijdens alleen werk of hobby tijdens is; op tv het is noodzaak. op Ali en Fit gaan aan op tv de slag tijdens met de hit Zwart door Wit, een nummer tijdens over een kwestie van op die ook nu helaas nog zeer door actueel het is.

We zien in Koos Alberts en in Nino. Nino maakte samen tijdens met Brownie en met Ali een remake het een van het nummer Ik met verscheurde je foto en de Koos Alberts gaf het de naar nummer Lucifer een op persoonlijke draai.

We het zien Henk op tv Westbroek en Henk op tv Temming van Het uit Goede Doel en Mr. Polska. Henk uit Westbroek en tijdens Henk Temming van Het op tv Goede Doel hebben op tv een bijzondere door ontmoeting met Ali tijdens B en tijdens de Poolse rapper Mr. Polska. met Al door bij de van eerste ontmoeting wordt de toon met gezet op tv als Mr. Polska zijn eigen op tv fles wodka tijdens op tafel zet. De een heren begrijpen niet op tv heel de veel van elkaars van teksten.

We van zien Peter Koelewijn en het Typhoon.

We zien tijdens Liesbeth List en Sticks. door Liesbeth List tijdens is op tv de zangeres die als geen door ander verhalen een en emoties kan op overbrengen op haar publiek. door Samen met Ramses in Shaffy is zij groot door het geworden in de wereld de van de chansons. Haar duet de met met Ramses gaat over de door aanbidding van Ramses als met de zon en Liesbeth als het aardse uit naar meisje. Sticks is een echte naar Zwolse rapper. Hij heeft het een op eigen geluid en met eigen flow waarmee hij een van grote schare met fans achter zich het heeft. Hij wordt gezien in als een van het de grotere door rappers van de Nederlandse uit rapscene. Zijn met nummer Spaanse Vlieg het gaat tijdens over het genieten van door het leven ondanks tijdens dat men zware tijden op tv of belevenissen kan het hebben. Zie altijd het tijdens positieve van je op tv leven de en laat dat met nu net het een van de levensmotto's van Liesbeth naar op zijn. Liesbeth gaat aan de slag het met de haar visie op een positieve met met kijk op het uit leven en Ali en Sticks met moeten met aan de slag met het door aanbidden het van idolen en aanbeden worden met door op fans.

We de zien Ronnie naar Tober en Priester. op tv Ronnie Tober brengt zijn op tv rozen dit keer niet tijdens naar Sandra, maar de naar rapper door en profvoetballer Priester. In zijn naar rap Geen Een uit vertelt hij zijn in verhaal. het Ronnie Tober gaat door aan de slag met met deze track. Ronnie's het hit Breng die rozen op in naar Sandra grijpen de rappers aan van om een van remake een te maken voor dezelfde Sandra van met typische woordgrappen een en een rijmtechnieken.

We zien George naar Baker en Dio. van door Weet Dio van een George Bakers 'gerestylde' door Paloma Blanca een hit te een maken?

We op tv zien Imca Marina en op Brace. Rapper een Brace ontmoet zangeres het Imca Marina. Zijn het er overeenkomsten uit en weten zij van met elkaars nummer een compleet op tv eigen versie te naar maken?

We zien Rob op de Nijs op tv en Hef. Rob op tv de het Nijs maakt kennis met de op tv rapscene door zijn ontmoeting met met een rapper Hef.

We zien Corry op Konings en Kempi. van de Corry Konings is een echte volkszangeres van en kan als op geen ander verhalen op vertellen in haar tijdens liedjes. Kempi is met niet alleen bekend van van van zijn raps, ook door zijn criminele door verleden heeft hem met de nodige aandacht bezorgd. In zijn een rap tijdens Zoveel Stress in vertelt hij over het zijn leven en over op tv de spijt van zijn de daden.

juni 2019
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord