Programma gemist?

Na vier door seizoenen en op meerdere smeekbedes is met het Ali dan eindelijk gelukt; op hij heeft zowel uit Boudewijn naar de Groot als in Herman van Veen op tv gestrikt voor Ali B de op Volle Toeren. Maar van door wel onder één voorwaarde; uit ze willen samen in één tijdens aflevering. Ali moet tijdens met groot geschut uit komen en tijdens nodigt een daarvoor ervaren rapper Diggy de Dex uit om met hem een mee te met gaan. de Al snel blijkt van dat ook Diggy een groot fan is van Herman de en naar Boudewijn. Ali en Diggy zullen tijdens één liedje moeten maken tijdens van het het rustige liefdeslied 'Avond' met van Boudewijn en met het gehaaste naar 'Opzij' van naar Herman. Dat is nogal een met uitdaging de beseffen ze zich. Herman door en Boudewijn zullen voor het op tv eerst de samen gaan met werken met het liedje een 'Treur Niet (Ode Aan door Het Leven)' dat gaat de door over de dood en hoe hij met het zijn begrafenis zou op tv willen.

We door zien Erik uit Mesie en Bokoesam. Ali B door neemt rapper op tv Bokoesam mee door naar Erik Mesie, de zanger op tv van uit Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken de te weten waar uit het nummer Stiekem een Gedanst vandaan van komt, maar of van zij zelf nou zulke door enorme tijdens goede dansers op zijn?

We zien met Rick de Leeuw het en tijdens Wudstik. De frontman het van de Trockener op tv Kecks en de gevoelige het Wudstik zitten snel op uit hetzelfde level een als blijkt dat ze op beide liever hun eigen in gang door gaan, dan doen wat de een mensen in van hen verwachten. tijdens En had Ali misschien op beter van voetballer kunnen worden dan naar artiest?

We op tv zien Lois van Lane en Jiggy Djé. Ali met B neemt het rapper Jiggy Djé mee naar op Nederlands muzikaalste tijdens zussen: Lois Lane. uit Jiggy en van Ali raken door in discussie over of de zusjes tijdens Klemann nu een wel of niet uit met Prince hebben met gewerkt en naar Ali is geëmotioneerd op als Suzanne en Monique de vertellen naar over het verlies van de hun andere zus het Caroline.

We zien Murda naar Turk en het Jan Keizer en door Anny Schilder van de in Volendamse band een BZN.

We tijdens zien Frank Boeijen op en Fit. Voor het eerst uit in de op tv geschiedenis van het op tv programma, raden Ali met en zijn het gastrapper al van bij het tweede fragment een naar wie ze toe op gaan. Vereerd reizen de ze de af naar Velp, waar met Frank in tijdens de studio bezig tijdens is. Tijdens de tijdens ontmoeting blijkt al snel dat voor de zowel Frank als in Fit op tv muziek veel meer dan alleen het op tv werk of hobby is; het door is noodzaak. op tv Ali en Fit gaan aan het de slag de met de op hit Zwart op Wit, een nummer over de een kwestie die naar ook nu helaas nog de zeer tijdens actueel is.

We zien Koos uit Alberts en Nino. naar het Nino maakte samen tijdens met Brownie en Ali een uit remake op van het nummer Ik verscheurde je het foto en Koos op tv Alberts gaf het van nummer Lucifer van een persoonlijke tijdens draai.

We zien Henk het Westbroek de en Henk een Temming van Het Goede op tv Doel en uit Mr. Polska. Henk Westbroek op en Henk Temming de van Het het Goede Doel hebben een bijzondere in ontmoeting met Ali de B en tijdens de Poolse rapper Mr. door Polska. Al op bij de op eerste ontmoeting wordt de de toon gezet het als Mr. Polska zijn eigen met fles wodka op op tv tafel zet. het De heren begrijpen naar niet heel veel van op elkaars in teksten.

We zien Peter het Koelewijn en op tv Typhoon.

We met zien Liesbeth door List en Sticks. Liesbeth List uit is de zangeres tijdens die als geen ander het verhalen en emoties in kan door overbrengen op haar naar publiek. Samen van met Ramses Shaffy is zij door groot naar geworden in de wereld op van de met chansons. Haar duet met Ramses met gaat over de aanbidding een met van Ramses als in zon en Liesbeth als een het aardse meisje. met Sticks is een echte met Zwolse rapper. Hij heeft door een tijdens eigen geluid en eigen flow uit op tv waarmee hij een grote schare met fans achter zich heeft. van Hij wordt door gezien van als een van uit de grotere rappers op van de Nederlandse rapscene. uit Zijn nummer Spaanse Vlieg uit gaat over het op genieten van uit het leven ondanks dat op tv men zware tijden met of belevenissen kan hebben. op tv Zie naar altijd het positieve van je op leven en laat van naar dat nu net met een van de levensmotto's de van Liesbeth zijn. Liesbeth met gaat aan de slag in met het haar visie op een positieve een kijk op een het leven en in Ali van en Sticks moeten aan uit de slag met het uit aanbidden van idolen en naar aanbeden met worden door in fans.

We op tv zien Ronnie Tober en tijdens Priester. door Ronnie Tober brengt een zijn rozen dit keer door niet naar Sandra, op maar naar rapper en tijdens profvoetballer Priester. In zijn tijdens rap Geen met Een vertelt in hij zijn verhaal. uit Ronnie Tober uit gaat aan de slag een met deze track. Ronnie's uit hit Breng die rozen het naar Sandra uit grijpen in de rappers aan het om een remake te maken met voor dezelfde met Sandra met een typische woordgrappen en tijdens rijmtechnieken.

We een zien George in Baker en Dio. Weet de Dio van George Bakers in 'gerestylde' uit Paloma Blanca een hit een te maken?

We zien Imca van Marina en Brace. het Rapper op Brace ontmoet zangeres uit Imca Marina. Zijn er overeenkomsten door en weten door zij van een elkaars nummer een tijdens compleet eigen het versie te maken?

We zien naar Rob de Nijs op en van Hef. Rob de Nijs maakt kennis een de met de rapscene door zijn uit ontmoeting in met rapper Hef.

We het zien Corry van Konings en Kempi. Corry Konings door is een echte op tv volkszangeres en naar kan als geen ander op tv verhalen in vertellen in haar in liedjes. Kempi is uit niet alleen bekend van zijn tijdens raps, ook zijn naar criminele tijdens verleden heeft hem de nodige aandacht op bezorgd. het In zijn rap op tv Zoveel Stress uit vertelt hij over zijn leven en een over de spijt door van uit zijn daden.

september 2021
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!