Programma gemist?

Na in vier seizoenen en meerdere in smeekbedes is het een Ali dan eindelijk uit gelukt; hij heeft in zowel Boudewijn de Groot een de als Herman van Veen gestrikt van voor op Ali B op Volle van Toeren. Maar wel het onder één voorwaarde; ze willen uit samen in een één aflevering. Ali moet in uit met groot geschut komen het en nodigt in daarvoor ervaren rapper Diggy Dex uit tijdens om met door hem met mee te gaan. Al uit snel blijkt dat ook op Diggy het groot fan is het van Herman en Boudewijn. Ali en uit Diggy zullen één door uit liedje moeten maken van het de rustige liefdeslied 'Avond' met van Boudewijn en het naar gehaaste de 'Opzij' van Herman. een Dat is uit nogal een uitdaging op tv beseffen ze zich. Herman met en Boudewijn zullen voor een het eerst samen gaan het werken met het op tv liedje 'Treur Niet door op tv (Ode Aan Het op tv Leven)' dat gaat over de het dood en tijdens hoe hij zijn begrafenis het zou de willen.

We een zien Erik Mesie en tijdens Bokoesam. Ali B neemt door in rapper Bokoesam mee naar het Erik Mesie, de met zanger van Toontje in Lager. Ali in en Bokoesam denken te op tv weten waar het nummer Stiekem met Gedanst vandaan de komt, maar of van zij het zelf nou zulke het enorme goede dansers naar zijn?

We zien het Rick de een Leeuw en Wudstik. De het frontman een van de Trockener Kecks en de door gevoelige tijdens Wudstik zitten het snel op hetzelfde level als met blijkt dat met ze beide liever hun eigen tijdens het gang gaan, dan doen een wat de mensen op van hen verwachten. En had door Ali misschien beter tijdens voetballer uit kunnen worden dan een artiest?

We op tv zien Lois Lane en het Jiggy Djé. tijdens Ali B neemt rapper door Jiggy tijdens Djé mee naar op Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy een en de Ali raken in uit discussie over of de op tv zusjes Klemann nu wel de een of niet met Prince hebben in gewerkt en het Ali is geëmotioneerd als het Suzanne en Monique vertellen naar over het verlies in van van hun andere zus tijdens Caroline.

We een zien Murda Turk en tijdens Jan Keizer en uit Anny Schilder van van de op Volendamse band BZN.

We zien Frank naar Boeijen een en Fit. Voor het door eerst het in de geschiedenis van een het programma, raden het Ali en zijn gastrapper al het bij met het tweede fragment tijdens naar wie ze de toe gaan. Vereerd reizen ze in af naar op Velp, waar Frank tijdens in de de studio bezig is. Tijdens uit de ontmoeting blijkt al tijdens snel uit dat voor een zowel Frank als Fit muziek veel in meer van dan alleen op werk of hobby het is; het is noodzaak. Ali en uit Fit in gaan aan de slag het met met de hit Zwart Wit, een op nummer over een kwestie tijdens die door ook nu helaas op tv nog zeer actueel naar is.

We van zien Koos Alberts en Nino. tijdens Nino maakte de samen met naar Brownie en Ali een tijdens remake door van het nummer Ik verscheurde je de foto en Koos op tv Alberts gaf op het nummer Lucifer van een persoonlijke het draai.

We zien naar Henk Westbroek het en Henk Temming de van Het Goede met Doel en Mr. Polska. een Henk door Westbroek en Henk Temming van Het op Goede Doel hebben op tv een bijzondere ontmoeting het met uit Ali B en de uit Poolse een rapper Mr. Polska. Al bij de naar eerste ontmoeting het wordt de toon gezet van als op tv Mr. Polska zijn eigen fles het wodka op in tafel op tv zet. De heren begrijpen niet heel uit veel van elkaars een in teksten.

We het zien Peter Koelewijn en door Typhoon.

We zien op Liesbeth List en in Sticks. Liesbeth List is van de zangeres die op met als geen ander verhalen en in emoties het kan overbrengen op haar publiek. een Samen naar met Ramses Shaffy is zij groot met geworden de in de wereld van de tijdens chansons. Haar duet tijdens met Ramses op gaat van over de aanbidding van van Ramses als zon en Liesbeth met als op het aardse meisje. Sticks is naar een echte de Zwolse rapper. Hij op heeft een eigen geluid door door en eigen flow waarmee uit hij een een grote schare fans achter een zich heeft. Hij op tv wordt gezien met als een van de grotere de rappers van een de Nederlandse rapscene. een Zijn nummer Spaanse van Vlieg gaat over de het genieten de van het leven ondanks dat men de zware op tv tijden of belevenissen tijdens kan hebben. Zie altijd het naar met positieve van je leven een en laat dat een nu net een een van de levensmotto's van Liesbeth uit zijn. een Liesbeth gaat aan uit de slag met van haar visie op een door positieve kijk op tijdens het leven op en Ali en op tv Sticks moeten aan met de slag met het aanbidden op tv van idolen en van aanbeden worden van door op tv fans.

We zien Ronnie door Tober en Priester. op tv Ronnie van Tober brengt zijn rozen door dit keer door niet naar Sandra, uit maar naar rapper en op tv profvoetballer tijdens Priester. In zijn rap Geen Een op tv vertelt het hij zijn verhaal. Ronnie met Tober tijdens gaat aan de slag met deze van track. Ronnie's hit met Breng die van rozen naar de Sandra grijpen tijdens de rappers aan een om een remake met te maken voor naar dezelfde Sandra met typische woordgrappen het en in rijmtechnieken.

We met zien George op Baker en Dio. Weet Dio van op George op tv Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een in op tv hit te maken?

We naar zien Imca Marina en in Brace. Rapper Brace ontmoet naar zangeres van Imca Marina. Zijn er tijdens overeenkomsten en weten op zij van elkaars nummer tijdens de een compleet eigen op versie te maken?

We zien uit Rob de Nijs en op met Hef. Rob de Nijs maakt kennis met met de rapscene met door op tv zijn ontmoeting met rapper van Hef.

We zien een Corry Konings en uit Kempi. Corry Konings met is een echte van volkszangeres uit en kan als geen ander in verhalen vertellen in een haar de liedjes. Kempi is niet door alleen bekend uit van zijn raps, ook van zijn criminele verleden heeft een hem de nodige aandacht op bezorgd. In zijn een op rap Zoveel Stress vertelt hij tijdens over zijn leven en door over de een spijt van zijn tijdens daden.

september 2020
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!