Programma gemist?

Na op vier seizoenen tijdens en meerdere smeekbedes is het het Ali het dan eindelijk gelukt; door hij heeft zowel Boudewijn naar de Groot als Herman van het Veen door gestrikt voor Ali het B op Volle Toeren. Maar de wel onder op tv één voorwaarde; ze in willen samen op tv in één van aflevering. Ali moet door met groot geschut een komen en nodigt daarvoor naar ervaren rapper Diggy met Dex uit om door met hem mee te gaan. het Al de snel blijkt dat ook op Diggy groot fan is door van door Herman en Boudewijn. Ali en uit Diggy uit zullen één liedje moeten een maken van het het rustige liefdeslied 'Avond' van van Boudewijn in en het gehaaste 'Opzij' van in het Herman. Dat is nogal een uitdaging met een beseffen ze zich. uit Herman en Boudewijn zullen met voor het eerst op samen gaan op werken met het uit liedje 'Treur Niet (Ode Aan op Het Leven)' door dat gaat over de de dood door en hoe hij zijn begrafenis zou op tv de willen.

We in zien Erik Mesie op tv en Bokoesam. Ali het B neemt rapper Bokoesam mee op tv een naar Erik Mesie, de zanger door van tijdens Toontje Lager. Ali en Bokoesam tijdens denken te weten waar met het nummer Stiekem het Gedanst vandaan in komt, tijdens maar of zij zelf nou zulke met enorme goede tijdens dansers uit zijn?

We in zien Rick de Leeuw uit en Wudstik. uit De frontman van van de Trockener Kecks en in de gevoelige door Wudstik zitten snel op door hetzelfde level als blijkt op in dat ze beide liever hun naar eigen van gang gaan, dan tijdens doen wat de naar mensen van hen tijdens verwachten. En had met Ali misschien beter voetballer kunnen in worden met dan artiest?

We een zien Lois een Lane en Jiggy Djé. op Ali B neemt rapper Jiggy op Djé tijdens mee naar Nederlands muzikaalste een zussen: een Lois Lane. Jiggy naar en Ali raken in discussie over met de of de zusjes Klemann nu wel uit of het niet met Prince hebben met gewerkt en Ali op tv is de geëmotioneerd als Suzanne en op Monique vertellen over het een verlies van van hun andere zus het Caroline.

We op zien Murda de Turk en Jan Keizer en in Anny Schilder van op de Volendamse band naar BZN.

We een zien Frank Boeijen door en Fit. Voor het eerst tijdens in naar de geschiedenis van het het programma, een raden Ali en zijn de gastrapper al door bij het tweede fragment van naar wie ze toe van gaan. Vereerd van reizen ze af naar Velp, met waar Frank in in de studio bezig naar is. Tijdens de naar ontmoeting uit blijkt al snel dat voor de zowel Frank het als Fit op muziek veel meer naar dan alleen werk of op tv hobby is; het is naar noodzaak. Ali en door Fit gaan in aan de slag in met de hit in Zwart Wit, door een nummer over met een kwestie die ook nu het helaas nog zeer door actueel op is.

We door zien Koos Alberts en Nino. de uit Nino maakte samen met door Brownie en in Ali een remake van het met nummer Ik verscheurde je van foto naar en Koos Alberts gaf met het nummer Lucifer een op persoonlijke een draai.

We op zien Henk Westbroek en naar Henk de Temming van Het uit Goede Doel en Mr. Polska. Henk uit Westbroek op tv en Henk van Temming van Het Goede Doel hebben tijdens een bijzondere ontmoeting op tv met Ali in B en de naar Poolse rapper Mr. op Polska. op Al bij de eerste ontmoeting wordt tijdens door de toon gezet van als Mr. Polska zijn eigen tijdens fles van wodka op tafel door zet. De heren begrijpen naar niet heel veel van elkaars op tv op teksten.

We zien tijdens Peter Koelewijn en de Typhoon.

We zien Liesbeth met in List en Sticks. naar Liesbeth List is met de zangeres die als geen ander van verhalen en het emoties een kan overbrengen op haar door publiek. Samen met Ramses Shaffy op is door zij groot het geworden in de wereld de van de naar chansons. Haar duet met met Ramses gaat op tv over de aanbidding door van Ramses als zon en Liesbeth in uit als het aardse een meisje. Sticks is een echte de Zwolse rapper. met Hij heeft een eigen geluid uit naar en eigen flow waarmee uit hij een uit grote schare fans achter tijdens zich heeft. Hij wordt gezien op als uit een van de met grotere rappers op tv van de Nederlandse rapscene. Zijn met nummer Spaanse Vlieg gaat tijdens over het genieten op tv van het leven uit ondanks tijdens dat men zware tijdens tijden of belevenissen kan hebben. op tv tijdens Zie altijd het positieve van door je leven en met laat dat nu een net een van de het het levensmotto's van Liesbeth door zijn. Liesbeth gaat aan de slag tijdens met haar visie een op met een positieve kijk op door het leven en door Ali en Sticks met moeten aan uit de slag op tv met het aanbidden van idolen en op tv op tv aanbeden worden door naar fans.

We met zien Ronnie Tober in en Priester. Ronnie Tober de brengt zijn rozen op tv dit keer niet naar in met Sandra, maar naar rapper tijdens en profvoetballer Priester. In op zijn rap Geen de Een vertelt op tv hij zijn door verhaal. Ronnie Tober gaat aan van de in slag met deze track. Ronnie's uit hit Breng die op rozen naar Sandra in grijpen uit de rappers aan om een remake in te maken voor uit naar dezelfde Sandra met typische van woordgrappen en op rijmtechnieken.

We het zien George op tv Baker en Dio. Weet met Dio van George Bakers van 'gerestylde' Paloma Blanca de een op tv hit te maken?

We zien Imca het Marina en door Brace. Rapper een Brace ontmoet op tv zangeres Imca Marina. Zijn in er overeenkomsten uit en weten zij van elkaars naar nummer een compleet naar eigen versie naar te maken?

We van zien Rob de van Nijs en op Hef. Rob de Nijs maakt de kennis met de het rapscene door zijn ontmoeting op tv met rapper op Hef.

We zien een Corry tijdens Konings en Kempi. Corry Konings tijdens is een echte volkszangeres de en kan als een in geen ander verhalen naar vertellen in haar liedjes. Kempi is door niet alleen uit bekend van zijn met raps, ook een zijn criminele door verleden heeft hem door de nodige aandacht bezorgd. van In zijn rap Zoveel Stress naar vertelt in hij over een zijn leven en uit over de spijt van zijn uit daden.

januari 2019
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord