Programma gemist?

Na op vier seizoenen het en meerdere smeekbedes is de het Ali dan naar eindelijk gelukt; hij heeft uit zowel Boudewijn de de Groot als naar Herman van Veen gestrikt de voor Ali in B op Volle Toeren. tijdens Maar een wel onder één voorwaarde; ze willen op samen het in één aflevering. Ali op tv moet met van groot geschut op komen en nodigt in daarvoor ervaren rapper Diggy Dex op uit door om met hem uit mee te gaan. Al snel blijkt van dat ook een Diggy groot tijdens fan is van Herman door en Boudewijn. Ali de en Diggy zullen één in liedje moeten met maken van het van rustige het liefdeslied 'Avond' van Boudewijn op tv en het een gehaaste 'Opzij' van Herman. Dat is met nogal een uitdaging het beseffen ze de zich. in Herman en Boudewijn tijdens zullen voor het eerst samen gaan op tv werken een met het liedje van 'Treur Niet (Ode Aan Het uit Leven)' dat naar gaat over de dood van uit en hoe hij door zijn begrafenis zou een willen.

We uit zien Erik Mesie en op Bokoesam. tijdens Ali B neemt rapper Bokoesam door mee naar op tv Erik Mesie, de zanger van door Toontje Lager. Ali een en Bokoesam tijdens denken het te weten waar het nummer met Stiekem Gedanst vandaan komt, het maar de of zij zelf nou zulke van enorme uit goede dansers tijdens zijn?

We zien het Rick de uit Leeuw en Wudstik. De de frontman van de de Trockener Kecks en in de een gevoelige Wudstik zitten snel in op hetzelfde level als op blijkt dat door ze beide liever door hun eigen uit gang gaan, dan doen met wat de mensen de van hen verwachten. de En had tijdens Ali misschien beter voetballer kunnen uit worden dan de artiest?

We zien met Lois Lane en Jiggy met Djé. Ali tijdens B neemt rapper Jiggy uit Djé mee naar een Nederlands muzikaalste zussen: door Lois Lane. tijdens Jiggy en tijdens Ali raken in discussie over een in of de zusjes Klemann op nu wel of naar niet met Prince hebben gewerkt de tijdens en Ali is geëmotioneerd als Suzanne door en door Monique vertellen over het verlies op tv van hun andere het zus uit Caroline.

We door zien Murda Turk uit en Jan tijdens Keizer en Anny Schilder van de tijdens naar Volendamse band BZN.

We zien door Frank Boeijen en uit Fit. Voor het met eerst in de geschiedenis de van het programma, uit raden de Ali en zijn door gastrapper al bij het tweede op met fragment naar wie ze toe op tv gaan. Vereerd reizen ze met af het naar Velp, waar Frank in naar de studio de bezig is. Tijdens de met ontmoeting blijkt naar al snel naar dat voor zowel Frank op tv als Fit muziek uit veel meer dan alleen tijdens werk of van hobby is; het is in op tv noodzaak. Ali en Fit gaan door aan met de slag met de hit door Zwart Wit, een uit nummer over een kwestie op tv die ook nu met helaas in nog zeer in actueel is.

We naar zien Koos Alberts en Nino. op het Nino maakte samen met Brownie de en Ali uit een remake van op het nummer Ik verscheurde het je foto en Koos tijdens op tv Alberts gaf het nummer in Lucifer een persoonlijke op draai.

We zien in Henk Westbroek een en Henk Temming de van Het van Goede Doel en Mr. op tv Polska. Henk naar Westbroek en Henk Temming van in Het Goede Doel hebben van een een bijzondere ontmoeting van met Ali B en door de Poolse rapper Mr. met Polska. Al bij een de eerste ontmoeting naar wordt de toon gezet uit als Mr. tijdens Polska zijn eigen door fles wodka op tafel in een zet. De heren begrijpen niet door heel op tv veel van elkaars op tv teksten.

We zien met Peter het Koelewijn en Typhoon.

We zien de Liesbeth tijdens List en Sticks. een Liesbeth List is de zangeres die uit als geen van ander naar verhalen en emoties kan uit overbrengen op haar de publiek. Samen met Ramses Shaffy op tv is uit zij groot geworden in de de een wereld van de chansons. Haar een duet met Ramses gaat naar tijdens over de aanbidding van met Ramses als van zon en Liesbeth het als het aardse meisje. Sticks met is een echte Zwolse van rapper. het Hij heeft een met eigen geluid en met eigen flow een waarmee hij een grote schare van fans achter in zich heeft. Hij wordt gezien met het als een van de grotere rappers op tv van de Nederlandse door rapscene. Zijn naar nummer Spaanse Vlieg gaat het over het genieten de van een het leven naar ondanks dat men uit zware tijden of belevenissen uit kan hebben. op Zie altijd het positieve van een je leven en laat op het dat nu net een de van de op levensmotto's van Liesbeth zijn. Liesbeth gaat de aan in de slag met haar visie de op een het positieve kijk op het een leven en Ali het de en Sticks moeten aan de op slag met het een aanbidden van idolen en door aanbeden worden door tijdens op fans.

We zien op tv Ronnie Tober met en Priester. Ronnie Tober tijdens brengt een zijn rozen dit keer met niet naar in Sandra, maar naar rapper en een profvoetballer de Priester. In zijn rap Geen Een het vertelt van hij zijn verhaal. Ronnie Tober op tv een gaat aan de tijdens slag met deze uit track. Ronnie's hit Breng uit die rozen naar Sandra grijpen door de rappers aan naar om uit een remake een te maken voor dezelfde Sandra uit met typische woordgrappen het en op tv rijmtechnieken.

We zien door George van Baker en Dio. Weet Dio van op George tijdens Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een uit hit op tv te maken?

We de zien Imca Marina en naar Brace. Rapper Brace ontmoet op zangeres Imca Marina. met Zijn uit er overeenkomsten het en weten zij van elkaars de nummer een de compleet eigen versie in te maken?

We op zien Rob de met Nijs en Hef. Rob de in naar Nijs maakt kennis met op tv de rapscene door op zijn ontmoeting met rapper de Hef.

We op zien Corry Konings op en Kempi. het Corry Konings is van een echte volkszangeres en kan als van geen ander de verhalen van vertellen in haar liedjes. Kempi het is niet alleen van bekend het van zijn raps, ook tijdens zijn criminele verleden met heeft hem de nodige uit aandacht bezorgd. van In zijn rap naar Zoveel Stress vertelt hij over op tv tijdens zijn leven en tijdens over de spijt van zijn met daden.

augustus 2018
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord