Programma gemist?

Na naar vier seizoenen en meerdere tijdens smeekbedes een is het Ali dan een eindelijk gelukt; hij uit heeft zowel Boudewijn door de Groot als Herman in van Veen gestrikt tijdens voor Ali B op op de Volle Toeren. Maar wel tijdens onder één voorwaarde; ze willen naar samen in één op tv aflevering. door Ali moet met het groot geschut komen en nodigt het daarvoor ervaren in rapper de Diggy Dex uit om een met hem mee te in gaan. Al snel het blijkt dat ook Diggy in groot een fan is van Herman en tijdens Boudewijn. Ali uit en Diggy zullen één van liedje moeten op tv maken van het met rustige liefdeslied van 'Avond' van Boudewijn en het in het gehaaste 'Opzij' van Herman. Dat op is nogal in een uitdaging beseffen de ze zich. Herman en Boudewijn uit zullen tijdens voor het eerst samen gaan van werken met naar het op tv liedje 'Treur Niet in (Ode Aan Het op Leven)' dat gaat over de dood het en hoe hij in zijn begrafenis uit zou naar willen.

We de zien Erik Mesie en van Bokoesam. op tv Ali B neemt uit rapper Bokoesam mee in naar Erik Mesie, de zanger van een Toontje op tv Lager. Ali en met Bokoesam denken te weten in waar van het nummer Stiekem op tv Gedanst vandaan komt, maar van of zij zelf op nou zulke enorme goede naar dansers door zijn?

We zien Rick op tv de het Leeuw en Wudstik. De frontman de van de Trockener van de Kecks en de gevoelige Wudstik uit zitten snel een op hetzelfde level met als blijkt dat ze op tv beide liever hun eigen uit gang gaan, uit dan doen wat in de mensen uit van hen verwachten. met En had Ali misschien beter door voetballer kunnen worden van met dan artiest?

We van zien Lois Lane het en Jiggy Djé. Ali B op tv neemt uit rapper Jiggy Djé mee het naar Nederlands muzikaalste in zussen: in Lois Lane. Jiggy op en Ali raken in naar discussie over of door de zusjes Klemann nu wel uit een of niet met het Prince hebben gewerkt en met Ali is geëmotioneerd de als Suzanne en van Monique vertellen over door het verlies van hun met andere zus met Caroline.

We de zien Murda Turk en Jan op tv Keizer naar en Anny Schilder tijdens van de Volendamse band met BZN.

We zien tijdens Frank van Boeijen en Fit. Voor het naar eerst in op tv de geschiedenis van het tijdens programma, met raden Ali en zijn gastrapper tijdens al op tv bij het tweede fragment uit naar wie ze toe gaan. naar Vereerd in reizen ze af door naar Velp, waar Frank het in door de studio bezig is. uit Tijdens de ontmoeting blijkt door al snel dat voor het zowel op Frank als Fit muziek op veel meer dan alleen op tv werk van of hobby is; op het is op noodzaak. Ali en van Fit gaan aan de door slag met het de hit Zwart naar Wit, een nummer over een kwestie op tv die een ook nu helaas nog het zeer actueel in is.

We op zien Koos Alberts en van Nino. op Nino maakte samen op tv met Brownie en Ali een een remake van op het nummer Ik de verscheurde je foto en uit Koos Alberts gaf de het nummer op Lucifer een persoonlijke naar draai.

We zien uit Henk een Westbroek en Henk Temming van door Het Goede Doel door en een Mr. Polska. Henk Westbroek en de Henk Temming van het Het Goede op Doel hebben een bijzondere ontmoeting een met Ali B naar en de een Poolse rapper Mr. Polska. van in Al bij de eerste ontmoeting wordt met door de toon gezet als Mr. Polska tijdens zijn eigen tijdens fles wodka op naar tafel zet. De heren in de begrijpen niet heel veel in van elkaars de teksten.

We zien Peter het Koelewijn in en Typhoon.

We zien Liesbeth op tv tijdens List en Sticks. Liesbeth het List is met de zangeres die door als geen ander verhalen en tijdens emoties kan overbrengen het op haar in publiek. Samen met met Ramses Shaffy de is zij groot geworden in op de wereld van van de chansons. Haar tijdens duet met op tv Ramses gaat naar over de aanbidding door van Ramses als het zon en Liesbeth als het aardse de meisje. Sticks is uit een het echte Zwolse rapper. in Hij heeft van een eigen geluid en het eigen flow tijdens waarmee hij een grote door schare fans met achter zich heeft. Hij een wordt gezien als een de van de grotere rappers van van de Nederlandse tijdens op rapscene. Zijn nummer Spaanse Vlieg gaat op tv over het genieten tijdens een van het leven ondanks dat met men zware door tijden of belevenissen kan van hebben. Zie altijd het het op tv positieve van je het leven en laat op tv dat nu net een van op tv de het levensmotto's van Liesbeth zijn. Liesbeth in gaat aan de op tv slag met haar het visie op op een positieve kijk door op het uit leven en Ali en Sticks met moeten aan op tv de slag met het met aanbidden van idolen in en aanbeden met worden door een fans.

We zien Ronnie in Tober en op tv Priester. de Ronnie Tober brengt zijn rozen dit op keer niet in naar Sandra, van maar naar rapper naar en profvoetballer Priester. In zijn met rap door Geen Een vertelt hij het zijn verhaal. Ronnie Tober uit een gaat aan de slag met deze een track. Ronnie's hit op tv Breng uit die rozen naar door Sandra grijpen de op rappers aan om een tijdens remake van te maken voor dezelfde Sandra met met typische woordgrappen door en naar rijmtechnieken.

We zien George naar Baker het en Dio. Weet Dio van het een George Bakers 'gerestylde' het Paloma Blanca een hit te een maken?

We zien een Imca Marina uit en Brace. Rapper op tv Brace ontmoet zangeres Imca op tv Marina. Zijn in er overeenkomsten en weten zij tijdens van elkaars nummer een een compleet naar eigen tijdens versie te maken?

We de zien Rob de Nijs en van Hef. op Rob de Nijs een maakt kennis met de de rapscene door een zijn ontmoeting een met rapper Hef.

We van zien Corry Konings de en Kempi. Corry de Konings is een op tv echte volkszangeres de en kan als geen ander tijdens verhalen van vertellen in haar liedjes. Kempi naar is niet op tv alleen bekend van van zijn raps, ook uit zijn criminele verleden heeft hem het de nodige een aandacht bezorgd. In zijn door rap naar Zoveel Stress vertelt op hij over zijn leven op tv en over de spijt de van zijn van daden.

januari 2019
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord