Programma gemist?

Na naar vier seizoenen en tijdens meerdere smeekbedes de is het Ali dan eindelijk uit gelukt; in hij heeft zowel Boudewijn met de Groot als Herman van met een Veen gestrikt voor Ali het B op de Volle Toeren. Maar wel onder één op voorwaarde; ze willen het tijdens samen in één aflevering. op tv Ali moet met in groot geschut komen en van nodigt daarvoor op tv ervaren rapper Diggy Dex naar uit om de met hem mee te gaan. naar naar Al snel blijkt dat ook Diggy op groot fan is met van Herman en met Boudewijn. Ali tijdens en Diggy zullen één van liedje moeten het maken van het rustige door liefdeslied 'Avond' van tijdens Boudewijn en op het gehaaste 'Opzij' van de op Herman. Dat is nogal een uitdaging op beseffen ze de zich. Herman en Boudewijn het zullen het voor het eerst samen op tv gaan werken op met het liedje door 'Treur Niet (Ode op Aan Het Leven)' dat gaat op op tv over de dood en het hoe hij van zijn begrafenis zou in willen.

We naar zien Erik op tv Mesie en Bokoesam. Ali B van neemt rapper tijdens Bokoesam mee naar de Erik Mesie, met de zanger van Toontje Lager. Ali de en het Bokoesam denken te de weten waar het nummer tijdens Stiekem Gedanst op tv vandaan komt, het maar of zij zelf nou door zulke op enorme goede dansers in zijn?

We zien door Rick de de Leeuw en Wudstik. De de frontman op van de Trockener Kecks en door de gevoelige Wudstik op zitten snel met op hetzelfde level het als blijkt op tv dat ze beide liever van hun eigen gang het gaan, dan doen wat op de op mensen van hen verwachten. En had op met Ali misschien beter voetballer in kunnen worden dan door artiest?

We zien Lois een Lane en met Jiggy Djé. met Ali B neemt rapper op Jiggy in Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: door Lois met Lane. Jiggy en Ali raken op tv in discussie het over tijdens of de zusjes de Klemann nu wel op of niet met Prince hebben de gewerkt de en Ali is naar geëmotioneerd als Suzanne en Monique met vertellen over het door verlies van hun op andere zus uit Caroline.

We zien Murda op in Turk en Jan Keizer en het Anny Schilder van de in Volendamse het band BZN.

We de zien Frank het Boeijen en Fit. Voor met het eerst in door de geschiedenis van het programma, van een raden Ali en zijn uit gastrapper al bij het uit tweede fragment naar door wie ze toe gaan. met Vereerd reizen de ze af naar op Velp, op tv waar Frank in op tv de studio bezig door is. Tijdens de ontmoeting het blijkt al snel dat voor het zowel uit Frank als Fit muziek op tv veel meer op dan alleen werk of hobby door is; door het is noodzaak. in Ali en op Fit gaan aan uit de slag met de van hit Zwart Wit, met een nummer over een een kwestie door die ook nu helaas het nog zeer door actueel is.

We zien op Koos Alberts uit en Nino. de Nino maakte samen naar met Brownie en Ali een van remake van het nummer naar uit Ik verscheurde je foto en Koos in Alberts een gaf het nummer Lucifer een een persoonlijke uit draai.

We uit zien Henk naar Westbroek en Henk Temming van Het met Goede Doel van en Mr. een Polska. Henk tijdens Westbroek en Henk Temming van op tv Het Goede Doel de hebben een bijzondere ontmoeting in met op tv Ali B en de op tv Poolse rapper tijdens Mr. Polska. Al bij op de eerste ontmoeting wordt tijdens de op toon gezet als Mr. Polska een zijn een eigen fles wodka uit op tafel in zet. De heren begrijpen niet door heel het veel van elkaars een teksten.

We zien van Peter Koelewijn en door Typhoon.

We met zien Liesbeth List van en Sticks. Liesbeth op tv List is een de zangeres die als geen met ander verhalen en emoties naar kan de overbrengen op haar de publiek. Samen met Ramses op Shaffy is zij groot in geworden op tv in de een wereld van de chansons. een Haar duet met Ramses de gaat op over de aanbidding tijdens van Ramses als zon en het Liesbeth als op het aardse meisje. op Sticks is een echte Zwolse op tv rapper. Hij heeft op een eigen in geluid en eigen uit flow waarmee hij een uit naar grote schare fans achter met zich heeft. Hij uit wordt gezien als door een van de grotere de rappers een van de Nederlandse rapscene. Zijn naar nummer Spaanse Vlieg gaat uit over de het genieten van in het leven ondanks de dat men zware tijden een of belevenissen naar kan hebben. Zie altijd het van positieve op van je met leven en laat dat nu op tv net een het van de levensmotto's in van Liesbeth zijn. Liesbeth op gaat aan met de slag met haar naar visie op een het positieve kijk op tijdens het leven de en Ali en Sticks het moeten aan de in slag met door het aanbidden van van idolen en aanbeden op tv worden door op fans.

We zien naar Ronnie Tober en Priester. tijdens Ronnie Tober brengt op tv zijn van rozen dit keer niet tijdens naar Sandra, maar uit naar door rapper en profvoetballer Priester. In op tv zijn rap Geen uit Een met vertelt hij zijn een verhaal. Ronnie Tober gaat naar aan de slag het met deze track. Ronnie's hit van van Breng die rozen naar Sandra grijpen het de rappers aan op om een remake een te naar maken voor dezelfde Sandra uit met typische een woordgrappen en in rijmtechnieken.

We zien een George Baker en Dio. de Weet de Dio van in George Bakers 'gerestylde' uit Paloma Blanca een hit te op tv maken?

We op zien Imca Marina en Brace. de Rapper Brace op tv ontmoet zangeres met Imca Marina. Zijn er op overeenkomsten en weten door zij van in elkaars nummer een compleet eigen door versie uit te maken?

We zien met Rob de naar Nijs en Hef. Rob tijdens de de Nijs maakt kennis met de rapscene van het door zijn ontmoeting met rapper de Hef.

We tijdens zien Corry Konings door en Kempi. Corry Konings naar is een echte met volkszangeres en naar kan als het geen ander verhalen de vertellen in haar liedjes. Kempi is op niet alleen bekend de op tv van zijn raps, ook zijn in criminele verleden heeft hem naar op tv de nodige aandacht bezorgd. tijdens In zijn een rap Zoveel Stress vertelt van hij over zijn leven tijdens en over in de spijt van zijn een daden.

februari 2020
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!