Programma gemist?

Na vier door seizoenen en op meerdere smeekbedes is op tv het Ali dan eindelijk tijdens gelukt; hij heeft op tv zowel Boudewijn de Groot naar als van Herman van Veen gestrikt voor een Ali de B op Volle Toeren. Maar van wel onder tijdens één voorwaarde; uit ze willen samen in met één aflevering. Ali de moet met groot geschut in komen naar en nodigt het daarvoor ervaren rapper Diggy Dex uit door om met een hem op mee te gaan. Al snel in blijkt dat ook op Diggy groot fan op tv is van Herman en naar Boudewijn. Ali en naar met Diggy zullen één liedje moeten van maken van het rustige door op liefdeslied 'Avond' van Boudewijn tijdens en het gehaaste 'Opzij' van op Herman. een Dat is nogal een uitdaging van op beseffen ze zich. Herman en Boudewijn van de zullen voor het eerst samen gaan met werken met met het liedje 'Treur de Niet door (Ode Aan Het een Leven)' dat gaat over op de dood uit en hoe hij zijn begrafenis door zou op willen.

We zien Erik van het Mesie en Bokoesam. in Ali B neemt rapper de Bokoesam mee naar Erik met Mesie, de zanger de van Toontje tijdens Lager. Ali en Bokoesam door denken te weten waar op tv het tijdens nummer Stiekem Gedanst tijdens vandaan komt, maar in of zij zelf nou het zulke het enorme goede dansers uit zijn?

We op zien Rick uit de Leeuw en Wudstik. De frontman op de van de Trockener Kecks en de naar gevoelige Wudstik door zitten snel op tijdens hetzelfde level als blijkt van door dat ze beide liever met hun eigen gang gaan, naar dan doen wat in de mensen van op tv hen verwachten. En met had Ali misschien met beter voetballer kunnen worden de dan uit artiest?

We op zien Lois Lane met en Jiggy Djé. Ali B het neemt van rapper Jiggy Djé een mee naar de Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. uit Jiggy en Ali raken van met in discussie over of de zusjes door door Klemann nu wel of niet tijdens met Prince hebben gewerkt met en de Ali is geëmotioneerd als naar Suzanne en Monique vertellen op over het verlies een van hun andere de zus tijdens Caroline.

We op zien Murda naar Turk en Jan in Keizer en Anny Schilder van de op tv Volendamse band tijdens BZN.

We de zien Frank Boeijen en op tv Fit. een Voor het eerst in het de geschiedenis van het het programma, raden Ali op tv en zijn gastrapper op al uit bij het tweede fragment tijdens naar wie op ze toe gaan. Vereerd reizen ze met af op tv naar Velp, waar Frank van in de de studio bezig is. Tijdens met de tijdens ontmoeting blijkt al snel dat voor van zowel Frank een als de Fit muziek veel meer dan uit alleen door werk of hobby is; het uit is noodzaak. Ali en naar met Fit gaan aan de de slag met de uit hit Zwart Wit, een nummer op over een kwestie een die in ook nu helaas met nog zeer actueel op tv is.

We op tv zien Koos op tv Alberts en Nino. Nino maakte naar samen met Brownie en op Ali een de remake van het op tv nummer het Ik verscheurde je foto van en Koos Alberts gaf met het nummer Lucifer een van van persoonlijke draai.

We zien op Henk Westbroek een en Henk Temming van op Het Goede Doel en naar Mr. in Polska. Henk de Westbroek en Henk Temming van Het naar de Goede Doel hebben een bijzondere met ontmoeting met Ali B met en de op tv Poolse rapper Mr. Polska. op door Al bij de de eerste ontmoeting wordt de het toon gezet als Mr. met Polska zijn eigen naar fles op tv wodka op tafel zet. op De heren begrijpen niet heel op veel van elkaars op in teksten.

We zien met Peter Koelewijn en tijdens Typhoon.

We zien Liesbeth tijdens uit List en Sticks. Liesbeth List is naar naar de zangeres die als geen ander het verhalen in en emoties de kan overbrengen op op tv haar publiek. Samen met Ramses Shaffy uit de is zij groot door geworden in de wereld tijdens van de chansons. Haar een duet met Ramses gaat op tv over de aanbidding naar van de Ramses als zon en Liesbeth het als het aardse een meisje. Sticks is van een echte tijdens Zwolse rapper. Hij naar heeft een op eigen geluid tijdens en eigen flow waarmee hij een op grote met schare fans achter naar zich heeft. Hij op tv wordt gezien van als een van de naar grotere rappers van de de Nederlandse op tv rapscene. Zijn nummer met Spaanse Vlieg gaat door over het genieten van het leven uit ondanks dat men met zware tijden een of belevenissen kan hebben. een Zie op tv altijd het positieve van je naar leven op en laat uit dat nu net een op tv van de levensmotto's uit van Liesbeth zijn. Liesbeth gaat door aan de slag door de met haar visie op een de positieve kijk op tv op het leven op tv en Ali en op tv Sticks moeten van aan de slag met het aanbidden met in van idolen en aanbeden worden het door de fans.

We van zien Ronnie Tober en Priester. op tv Ronnie Tober door brengt door zijn rozen dit keer niet naar het op tv Sandra, maar naar een rapper en profvoetballer Priester. In zijn op tv rap tijdens Geen Een vertelt hij zijn het verhaal. Ronnie een Tober gaat de aan de slag met door deze tijdens track. Ronnie's hit Breng die met rozen naar naar Sandra grijpen de rappers aan naar uit om een remake te maken een voor dezelfde Sandra met met de typische woordgrappen en een rijmtechnieken.

We op zien George op Baker en Dio. op Weet Dio van George met Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een van met hit te maken?

We zien Imca uit de Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet van met zangeres Imca Marina. Zijn er naar overeenkomsten en weten met zij door van elkaars nummer een compleet door eigen versie te op maken?

We naar zien Rob de op tv Nijs en Hef. Rob de de Nijs maakt op kennis met met de rapscene naar door zijn ontmoeting een met rapper Hef.

We op zien Corry Konings en Kempi. uit tijdens Corry Konings is een echte in volkszangeres en kan als met geen naar ander verhalen vertellen in met haar liedjes. Kempi is op niet alleen met bekend van zijn in raps, ook de zijn criminele op verleden heeft hem van de nodige aandacht bezorgd. een In zijn rap het Zoveel Stress vertelt hij over met door zijn leven en op over de spijt van zijn door daden.

oktober 2018
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord