Programma gemist?

Na vier op tv seizoenen op en meerdere smeekbedes uit is het Ali dan eindelijk door gelukt; op tv hij heeft zowel naar Boudewijn de Groot als een Herman van Veen gestrikt voor in Ali het B op Volle door Toeren. Maar wel onder één met voorwaarde; ze willen het samen in op één aflevering. in Ali moet met groot geschut met komen en door nodigt daarvoor door ervaren rapper Diggy Dex een uit door om met hem tijdens mee te gaan. Al het snel blijkt dat ook Diggy tijdens groot fan is door van Herman en uit uit Boudewijn. Ali en een Diggy zullen één liedje de moeten maken van het op tv rustige liefdeslied 'Avond' een van Boudewijn en het het gehaaste 'Opzij' van van Herman. Dat is door nogal op tv een uitdaging beseffen ze zich. het de Herman en Boudewijn zullen voor het het eerst samen met gaan werken met tijdens het op liedje 'Treur Niet (Ode Aan Het van door Leven)' dat gaat over de uit dood in en hoe hij zijn op tv begrafenis zou tijdens willen.

We van zien Erik uit Mesie en Bokoesam. Ali tijdens B neemt op tv rapper Bokoesam mee naar met Erik Mesie, de van zanger van Toontje Lager. Ali naar en Bokoesam denken in te weten waar het het nummer van Stiekem Gedanst vandaan naar komt, maar of door zij tijdens zelf nou zulke enorme goede op tv dansers door zijn?

We het zien Rick de op Leeuw en een Wudstik. De frontman van op tv de Trockener Kecks en uit de gevoelige met Wudstik zitten snel op het hetzelfde level de als blijkt dat naar ze beide liever het hun eigen naar gang gaan, dan doen op wat de mensen van van hen verwachten. door En had uit Ali misschien beter voetballer kunnen worden in dan een artiest?

We naar zien Lois in Lane en Jiggy Djé. een Ali B neemt rapper Jiggy op tv Djé met mee naar Nederlands tijdens muzikaalste zussen: Lois Lane. in Jiggy en naar Ali raken in van discussie over of de het zusjes Klemann in nu wel een of niet met Prince hebben gewerkt een en op tv Ali is een geëmotioneerd als Suzanne en Monique vertellen tijdens op over het verlies van hun andere door zus naar Caroline.

We het zien Murda op tv Turk en Jan Keizer en door Anny Schilder van de de Volendamse band de BZN.

We op tv zien Frank Boeijen en Fit. van Voor het van eerst in tijdens de geschiedenis van het programma, het het raden Ali en zijn gastrapper al op tv bij het tweede met fragment de naar wie ze het toe gaan. met Vereerd reizen ze af naar van Velp, waar op Frank in de de studio bezig op is. Tijdens de ontmoeting door blijkt al snel dat een voor zowel Frank van als Fit muziek veel op tv meer dan alleen met werk op tv of hobby een is; het is naar noodzaak. Ali en Fit gaan uit aan de slag een met de hit op tv Zwart Wit, een nummer op over een kwestie de die ook nu met helaas nog tijdens zeer actueel in is.

We zien Koos met Alberts in en Nino. Nino maakte samen in met Brownie en in Ali een remake met van het nummer van de Ik verscheurde je foto en Koos een in Alberts gaf het nummer Lucifer een een persoonlijke met draai.

We op tv zien Henk Westbroek en Henk naar Temming van tijdens Het Goede het Doel en van Mr. Polska. Henk Westbroek en de Henk Temming van tijdens Het naar Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting op tv met Ali B op en op de Poolse rapper door Mr. Polska. Al bij de het eerste de ontmoeting wordt de toon gezet het als Mr. op tv Polska zijn eigen fles op wodka op in tafel zet. De naar heren begrijpen niet naar heel tijdens veel van elkaars uit teksten.

We op zien Peter Koelewijn en met Typhoon.

We zien de Liesbeth List en Sticks. tijdens Liesbeth List is van de op zangeres die naar als geen ander verhalen en in emoties kan overbrengen op op een haar publiek. Samen met Ramses op tv Shaffy is zij groot op tv geworden in de een wereld van de van chansons. door Haar duet met Ramses gaat naar over de aanbidding op tv van in Ramses als zon en Liesbeth de als het aardse de meisje. Sticks tijdens is op tv een echte Zwolse rapper. van Hij heeft op een eigen geluid en eigen het flow tijdens waarmee hij een grote op schare fans achter zich heeft. een Hij wordt gezien van als een op van het de grotere rappers van met de Nederlandse het rapscene. Zijn nummer Spaanse uit Vlieg gaat het over het genieten van het leven uit ondanks dat het men zware tijden op of belevenissen kan een hebben. van Zie altijd het met positieve van je leven en een laat dat nu tijdens net een van de de van levensmotto's van Liesbeth zijn. uit Liesbeth gaat aan de in slag met van haar visie op door een positieve kijk op op tv het het leven en Ali en Sticks een moeten tijdens aan de slag met het het aanbidden van idolen en de aanbeden worden een door de fans.

We op tv zien Ronnie door Tober en Priester. Ronnie Tober brengt het door zijn rozen dit keer de niet naar het Sandra, maar naar rapper en in profvoetballer Priester. In zijn op tv rap Geen Een door vertelt hij uit zijn verhaal. Ronnie Tober op gaat aan de de van slag met deze op tv track. Ronnie's hit Breng die rozen naar naar Sandra met grijpen de rappers aan naar op tv om een remake te maken van voor naar dezelfde Sandra met typische woordgrappen op tv en door rijmtechnieken.

We zien George op Baker en op tv Dio. Weet naar Dio van het George Bakers 'gerestylde' Paloma naar Blanca een naar hit te maken?

We met zien Imca Marina uit en Brace. Rapper met Brace ontmoet zangeres Imca Marina. een Zijn een er overeenkomsten naar en weten zij van elkaars de nummer een compleet eigen op tv versie met te maken?

We de zien Rob de op tv Nijs en Hef. Rob door de Nijs maakt het kennis het met de rapscene door zijn ontmoeting uit met rapper in Hef.

We de zien Corry Konings en op Kempi. Corry met Konings is een echte van volkszangeres van en kan als naar geen ander verhalen in vertellen in haar liedjes. Kempi is tijdens niet op alleen bekend naar van zijn raps, ook van zijn criminele verleden heeft naar hem de nodige naar aandacht bezorgd. In zijn van rap op Zoveel Stress vertelt de hij over met zijn leven en over op de spijt van zijn op daden.

juni 2021
29-06-2018 19:30

Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Ali B op volle toeren - Herman van Veen en Boudewijn de Groot - Diggy Dex

Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes is het Ali dan eindelijk gelukt; hij heeft zowel Boudewijn de Groot als Herman van Veen gestrikt voor Ali B op Volle Toeren. Maar wel onder één voorwaarde; ze willen samen in één aflevering. Ali moet...

22-06-2018 19:25

Erik Mesie - Bokoesam

Ali B op volle toeren - Erik Mesie - Bokoesam

We zien Erik Mesie en Bokoesam. Ali B neemt rapper Bokoesam mee naar Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar of zij zelf nou zulke enorme goede dansers zijn...

21-06-2018 19:25

Rick de Leeuw - Wudstik

Ali B op volle toeren - Rick de Leeuw - Wudstik

We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien ...

20-06-2018 19:25

Lois Lane - Jiggy Djé

Ali B op volle toeren - Lois Lane - Jiggy Djé

We zien Lois Lane en Jiggy Djé. Ali B neemt rapper Jiggy Djé mee naar Nederlands muzikaalste zussen: Lois Lane. Jiggy en Ali raken in discussie over of de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince hebben gewerkt en Ali is geëmotioneerd als S...

19-06-2018 19:25

BZN - Turk

Ali B op volle toeren - BZN - Turk

We zien Murda Turk en Jan Keizer en Anny Schilder van de Volendamse band BZN.

18-06-2018 19:25

Frank Boeijen vs Fit

Ali B op volle toeren - Frank Boeijen vs Fit

We zien Frank Boeijen en Fit. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment naar wie ze toe gaan. Vereerd reizen ze af naar Velp, waar Frank in de studio bezig is. Tijdens de on...

15-06-2018 19:25

Koos Alberts - Nino

Ali B op volle toeren - Koos Alberts - Nino

We zien Koos Alberts en Nino. Nino maakte samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts gaf het nummer Lucifer een persoonlijke draai.

14-06-2018 19:30

Henk Westbroek - Polska

Ali B op volle toeren - Henk Westbroek - Polska

We zien Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel en Mr. Polska. Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel hebben een bijzondere ontmoeting met Ali B en de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon ...

13-06-2018 19:25

Peter Koelewijn - Typhoon

Ali B op volle toeren - Peter Koelewijn - Typhoon

We zien Peter Koelewijn en Typhoon.

12-06-2018 19:25

Liesbeth List - rapper Sticks

Ali B op volle toeren - Liesbeth List - rapper Sticks

We zien Liesbeth List en Sticks. Liesbeth List is de zangeres die als geen ander verhalen en emoties kan overbrengen op haar publiek. Samen met Ramses Shaffy is zij groot geworden in de wereld van de chansons. Haar duet met Ramses gaat over...

11-06-2018 19:25

Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

Ali B op volle toeren - Ronnie Tober - rapper profvoetballer Priester

We zien Ronnie Tober en Priester. Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. In zijn rap Geen Een vertelt hij zijn verhaal. Ronnie Tober gaat aan de slag met deze track. Ronnie's h...

08-06-2018 19:25

George Baker - rapper Dio

Ali B op volle toeren - George Baker - rapper Dio

We zien George Baker en Dio. Weet Dio van George Bakers 'gerestylde' Paloma Blanca een hit te maken?

07-06-2018 19:30

Imca Marina - rapper Brace

Ali B op volle toeren - Imca Marina - rapper Brace

We zien Imca Marina en Brace. Rapper Brace ontmoet zangeres Imca Marina. Zijn er overeenkomsten en weten zij van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken?

06-06-2018 19:25

Rob de Nijs - Rapper Hef

Ali B op volle toeren - Rob de Nijs - Rapper Hef

We zien Rob de Nijs en Hef. Rob de Nijs maakt kennis met de rapscene door zijn ontmoeting met rapper Hef.

05-06-2018 19:25

Corry Konings - Rapper Kempi

Ali B op volle toeren - Corry Konings - Rapper Kempi

We zien Corry Konings en Kempi. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ali B op volle toeren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B op volle toeren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B op volle toeren bij Ali B op volle toeren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B op volle toeren. Heb je een uitzending van Ali B op volle toeren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B op volle toeren gemist

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapperop bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappersen de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken. Ze hebbeneen week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen. Willeke Alberti is de koningin van hetNederlandse lied. De wereld van de rap staat heel ver van haar af. Rapper Kleine Viezerik is een snel opkomende artiestdie midden in de rapwereld staat. Met piercings en tatoeages in zijn gezicht en een gouden grill in z'n mond staan dezetwee artiesten loodrecht tegenover elkaar. Presentatie: Ali B.

Uitzending gemist van Ali B op volle toeren? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B op volle toeren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!