Programma gemist?

De in bekende reisleiders en de voormalige het vakantiegangers naar worden herenigd. naar Wat is de reizigers het in meest bijgebleven van op hun naar vakanties naar India van en Mexico? Wie van de BN´ers in uit heeft zijn roeping gemist en een op onuitwisbare met indruk gemaakt op tijdens het reisgezelschap en wie blijkt het het minst van populair als reisleider? in Was het het `roekoeroekoe´-Fred die door de reizigers naar deed smelten of pakte Julius uit Jaspers van ze in met zijn op tv culinaire verrassing? Was op het de salsales van Yes-R tijdens die indruk maakte, het de met zorgzame Do, op de rondleiding van Patty uit in de van Kamasutratempel, of waren het de tijdens bommetjes uit van Charly die de vakantie op onvergetelijk maakten? Tijdens op deze aflevering geven een de reizigers hun van oordeel. Dit keer op tv blijken twee naar BN´ers aan elkaar een gewaagd, maar uiteindelijk naar kan er de maar één de winnaar zijn. het Dat is het degene die het door hysterische kofferspel op tv wint.

Patty met heeft in tijdens India een romantisch diner een georganiseerd voor Thomas en naar Ineke. met Ook maakt ze de occulte kant het van India mee in als ze een van lijkverbranding zien. Daarna de in volgt de slotavond. op tv Julius en zijn gasten gaan in in Guatemala per naar boot uit verder naar het tijdens hotel waar hij `s met avonds zijn eetbare de verrassing serveert. De volgende van dag gaat het Julius met zijn reisgezelschap naar een Livingston waar een naar band op straat een speelt en het Julius zelf ook de op tv sambaballen uit pakt. Daarnaast gaat hij door met de gasten naar een op Tikal, waar hij vrienden van maakt met tarantula´s. door Helaas kan hij het zelf door een een blessure niet mee met de naar jungletocht, met waardoor hij daarna uit letterlijk zoete broodjes moet bakken. met Zijn laatste avond van trakteert hij zijn van gasten op door een met feestelijk maal die hij samen een met medereiziger én kok naar Dennis heeft op tv bereid.

Patty mag met in haar reizigers meteen van de door Taj Mahal bezoeken, de de highlight van de reis door naar India. Een van andere bekende naar tempel een die Patty en haar met groep bezoeken met is de Kamasutra Tempel. Wat met gaat dat in de naar reizigers naar en Patty losmaken? met Ook staat Patty voor een tijdens grote uitdaging, uit want hoe kun je naar iedereen in een naar trein krijgen in van zo´n in verkeerschaos? Het reisgezelschap gaat pennen het uitdelen aan kinderen. het Ze hadden alleen een niet verwacht dat uit dit resulteert op in een uit stormloop van graaiende kinderen. Yes- het door R heeft in Guatemala uit een echte Guatemalteekse kippenbus het geregeld voor zijn gasten de naar waarmee ze naar een van lokale markt gaan. Yes- R op tv is misschien nog op niet zo met georganiseerd, maar afdingen kan door van hij als geen ander. in En desnoods gooit hij op daarvoor één van in de vrouwelijke een reizigers in de strijd. door 's Avonds neemt tijdens Yes-R de zijn gasten mee op tijdens salsales.

Charly op tv en zijn groep de maken een Indiase tijdens feestavond mee. het Tevens bezoeken ze een kasteel en naar kopen ze de onderweg een geit het die de mee de bus in gaat! van `s Avonds naar vindt het op tv afscheidsmaal van Charly plaats en is het daar in de wissel in met reisleider nummer drie: de Patty Brard! tijdens In Mexico wordt op Yes-R meteen voor hete vuren door gegooid als hij voor tijdens naar de hele groep de de lunch moet bestellen. Een een van de reizigers lust tijdens tijdens absoluut geen kaas, het maar op elk broodje het blijkt toch kaas te zitten. naar Dan moet tijdens hij ook door nog eens al tijdens zijn reizigers op goed de grens overkrijgen van Mexico tijdens naar Guatemala een wat een betekent dat hij met 23 paspoorten de in een plastic tijdens zakje door de een een straten loopt. De het volgende dag gaan op ze met z´n in allen een bijzondere god de bezoeken: Maximon, door die rookt en van drinkt. Alleen is op tv Yes-R zijn tas met op de fooienpot de kwijt.

De tijdens reizigers worden geconfronteerd uit met een reisleiderwissel: Do het en uit Fred van Leer worden afgelost het door op Charly Luske en een Yes-R. Er zijn van grote fans in de groep, maar naar de tijdens wissel staat in lang niet iedereen aan. Yes-R moet het het zijn groep de grens van de Mexico naar Guatemala uit overkrijgen. Normaal door gesproken wordt uit alles voor hem geregeld, maar nu uit op tv moet Yes R zelf opeens het de verantwoording tijdens over 23 paspoorten de dragen. In India weet Charly tijdens een met reiziger ervan te de overtuigen dat op het een goed idee is om de een geit mee door te de nemen in de op tv bus.

In India vertrekt de Do met haar op tv groep van uit Rajastan naar door de Taj Mahal. tijdens Intussen heeft Fred tijdens het in Mexico naar wel gehad met de Maya-tempels; met hij wil liever van in aan het strand liggen. in Dat zit door er niet in voor de nieuwbakken een reisleider, al stopt op hij wel op tv even met zijn groep uit voor een van verfrissende duik. Als op tv een van op tv de gasten geen het bikini blijkt te met hebben, neemt de in stylist-Fred het over van in de een reisleider-Fred.

Reisprogramma waarin naar zes bekende Nederlanders door zich na een uit uiterst korte een training storten van op de rol in van reisleider tijdens op tv een groepsreis naar naar India of Mexico.

Programma met waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, uit Horace Cohen, Judith door Osborn op en 'Gooisch het Meisje' Pauline Wingelaar als door professionele reisleider een groep in vakantiegangers begeleiden die van op een achttiendaagse groepsreis met in gaan naar Indonesië en de Verenigde in op tv Staten. Na een cursus 'reisleiden' begint naar het zestal in door estafettevorm van vol enthousiasme met aan hun nieuwe avontuur. Een door hele een uitdaging, want veeleisende uit vakantiegangers tevreden stellen én blij houden een blijkt nog een uit hele kunst. In van wie schuilt tijdens een in echte tourguide?

Programma de waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, de Horace Cohen, tijdens Judith Osborn en 'Gooisch in Meisje' Pauline het Wingelaar in als professionele reisleider een groep vakantiegangers de op begeleiden die op een achttiendaagse het groepsreis gaan in naar Indonesië en op de Verenigde in Staten. Na een cursus 'reisleiden' begint uit het zestal in uit estafettevorm vol met enthousiasme aan hun nieuwe naar avontuur. Een met hele uitdaging, want veeleisende tijdens vakantiegangers tevreden met stellen én met blij houden blijkt nog door een hele door kunst. In wie door schuilt een echte het tourguide?

Pauline en Gigi met hebben hun handen door een vol aan de veeleisende reizigers, maar met het einde is in op in zicht. De de volgende reisleiders maken hun de opwachting. Hoe wordt in er door de op tv groep gereageerd met op deze wisseling van de van wacht? In Amerika op moet naar Pauline worden afgelost door met Tatjana. Maar vlak voordat met haar vliegtuig tijdens vertrekt, wordt duidelijk dat op het ze wegens ziekte niet mee de kan. het Haar opvolger is Judith Osborn. Vol uit spanning en in totaal onvoorbereid stapt Judith in door aan boord. Eenmaal in Amerika aangekomen van maakt de met socialite een uit slechte start een bij de groep, want haar schuine de grappen op tv worden niet op de prijs gesteld. Judith moet diep tijdens het door het stof om het het weer recht op te praten, maar zal het naar wel van goed komen tussen tijdens haar en de toeristen? een In Indonesië de heeft Gigi veel mooie momenten door meegemaakt van met haar groep. Maar uit het einde van haar door reis verloopt allesbehalve van vlekkeloos. uit 's Avonds in het van donker wordt de bus naar aangehouden op door de politie. op tv Deze heftige gebeurtenis zorgt door ervoor dat op tv Gigi volschiet met tranen. tijdens Gelukkig wordt ze later naar op op spectaculaire wijze afgelost uit door de nieuwe de reisleider, Horace uit Cohen, die het een gezelschap meeneemt naar door Java.

Programma een waarin Gordon, Jamai, Gigi het Ravelli, een Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch uit Meisje' Pauline Wingelaar de als professionele door reisleider een groep door vakantiegangers begeleiden die naar op op tv een achttiendaagse groepsreis gaan naar tijdens Indonesië en op de Verenigde Staten. Na het een cursus 'reisleiden' op tv begint het zestal naar in op tv estafettevorm vol enthousiasme door aan hun nieuwe avontuur. met Een hele uitdaging, door want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen op én van blij houden met blijkt nog een hele tijdens kunst. In wie naar schuilt een echte tijdens tourguide?

Programma door waarin Gordon, Jamai, Gigi op Ravelli, Horace Cohen, Judith op Osborn van en 'Gooisch tijdens Meisje' Pauline Wingelaar als uit professionele reisleider tijdens een groep vakantiegangers begeleiden door die op een achttiendaagse tijdens groepsreis gaan naar van Indonesië en op de Verenigde Staten. Na het een cursus 'reisleiden' begint uit het op tv zestal in estafettevorm van vol enthousiasme aan hun nieuwe naar avontuur. Een van hele uitdaging, want veeleisende in vakantiegangers met tevreden stellen én naar blij houden blijkt van nog een door hele kunst. In door wie schuilt een echte tijdens tourguide?

Programma waarin Bridget op Maasland, Dennis Weening, van Eddy Zoëy de en Rick Brandsteder door als het reisleider een groep vakantiegangers in gaan begeleiden. Na een uit korte cursus `reisleiden´ begint de het viertal van vol op tv enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. naar Een hele uitdaging, de want veeleisende tijdens vakantiegangers tevreden van stellen én blij van houden blijkt nog het een hele kunst. In op tv wie schuilt de een echte tourguide?

maart 2021
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!