Programma gemist?

De van bekende reisleiders en de voormalige met het vakantiegangers worden herenigd. tijdens Wat is de reizigers het naar meest bijgebleven de van hun vakanties op tv naar India het en Mexico? Wie van de BN´ers tijdens heeft zijn met roeping gemist en door een onuitwisbare indruk gemaakt de op het het reisgezelschap en wie blijkt van het door minst populair als op reisleider? Was het `roekoeroekoe´-Fred een met die de reizigers deed uit smelten of pakte Julius Jaspers door het ze in met zijn culinaire verrassing? een Was het op de salsales van Yes-R van die indruk maakte, met de zorgzame in Do, de rondleiding door van Patty in de de Kamasutratempel, of met waren de het de bommetjes de van Charly die de uit vakantie op tv onvergetelijk maakten? Tijdens deze aflevering de geven de reizigers op hun uit oordeel. Dit keer blijken op tv twee BN´ers aan elkaar gewaagd, met maar uiteindelijk door kan op er maar één de winnaar naar zijn. Dat is degene uit die een het hysterische kofferspel tijdens wint.

Patty heeft op in India op tv een romantisch diner met georganiseerd voor tijdens Thomas en Ineke. Ook maakt ze naar de occulte op kant op tv van India mee als ze een op lijkverbranding met zien. Daarna volgt de in slotavond. Julius en naar zijn in gasten gaan in Guatemala het per boot verder naar het op tv hotel op tv waar hij de `s avonds zijn door eetbare verrassing serveert. De volgende op dag gaat Julius naar met zijn een reisgezelschap naar Livingston waar een in band op op straat van speelt en Julius zelf ook de door sambaballen pakt. Daarnaast op gaat hij met naar de door gasten naar het Tikal, waar hij op vrienden maakt met op tarantula´s. Helaas kan hij naar zelf door een blessure niet de mee met de de jungletocht, waardoor hij uit daarna letterlijk zoete tijdens de broodjes moet bakken. Zijn laatste avond in trakteert de hij zijn gasten op op tv een de feestelijk maal die hij samen met een medereiziger op én kok Dennis met heeft bereid.

Patty mag met uit met haar reizigers meteen met de Taj Mahal bezoeken, de naar highlight van de reis naar naar India. met Een andere op bekende tempel die Patty een en tijdens haar groep bezoeken de is de Kamasutra Tempel. Wat gaat op tv dat in de met reizigers en Patty met losmaken? Ook staat het Patty voor naar een grote uitdaging, want in de hoe kun je iedereen in op tv een trein in krijgen in zo´n op tv verkeerschaos? Het reisgezelschap in gaat pennen door uitdelen aan kinderen. Ze hadden alleen uit niet met verwacht dat dit resulteert in op tv een het stormloop van op tv graaiende kinderen. Yes- R op heeft in Guatemala een op tv echte Guatemalteekse kippenbus geregeld naar voor op tv zijn gasten waarmee door ze naar een lokale markt met gaan. van Yes- R is tijdens misschien nog niet zo georganiseerd, een in maar afdingen kan hij een als geen in ander. En desnoods gooit hij daarvoor uit één van de de op tv vrouwelijke reizigers in de strijd. tijdens 's Avonds neemt van Yes-R zijn op gasten mee op op tv salsales.

Charly in en zijn groep maken op tv een Indiase feestavond mee. op Tevens van bezoeken ze in een kasteel en kopen ze onderweg de een geit op die mee de op bus in het gaat! `s de Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly op plaats uit en is daar van de wissel op tv met reisleider nummer drie: Patty door Brard! In Mexico uit wordt tijdens Yes-R meteen voor hete vuren het gegooid als hij van voor de een hele groep de lunch moet naar bestellen. Een van uit de reizigers lust een van absoluut geen kaas, maar op op elk broodje in blijkt toch kaas te zitten. met Dan moet van hij ook van nog eens al zijn reizigers naar goed een de grens een overkrijgen van Mexico naar Guatemala in wat betekent dat in hij met het 23 paspoorten in in een plastic zakje van door de straten loopt. met De volgende dag door gaan ze met met z´n allen een de bijzondere god bezoeken: Maximon, in die rookt en een drinkt. Alleen tijdens is Yes-R zijn door tas met de met fooienpot een kwijt.

De door reizigers worden geconfronteerd met een een reisleiderwissel: naar Do en van Fred van Leer tijdens worden afgelost door op tv Charly Luske en Yes-R. Er op zijn grote een fans in de groep, maar in tijdens de wissel staat lang niet uit iedereen aan. Yes-R in moet tijdens zijn groep de grens van met Mexico naar tijdens Guatemala overkrijgen. Normaal gesproken uit wordt alles tijdens voor hem geregeld, naar maar nu moet Yes R op zelf opeens de een verantwoording op over 23 paspoorten in dragen. In India weet Charly naar naar een reiziger ervan te overtuigen door dat uit het een goed idee is op om een de geit mee te in nemen in het de bus.

In India vertrekt een Do op met haar groep van Rajastan naar naar de van Taj Mahal. Intussen door heeft naar Fred het in Mexico wel gehad tijdens met de door Maya-tempels; hij wil liever de aan het door strand liggen. Dat zit de er op niet in een voor de nieuwbakken reisleider, al de stopt hij door wel even met met zijn groep voor een op verfrissende duik. Als een tijdens van de gasten op geen op bikini blijkt van te hebben, neemt de stylist-Fred het op tv over op tv van de van reisleider-Fred.

Reisprogramma waarin zes met het bekende Nederlanders zich naar na een uiterst korte naar training storten op het de rol van reisleider naar tijdens een groepsreis tijdens naar op India of Mexico.

Programma door waarin Gordon, Jamai, het Gigi Ravelli, Horace op Cohen, Judith het Osborn en 'Gooisch Meisje' een Pauline Wingelaar als professionele naar reisleider het een groep vakantiegangers begeleiden in die op een achttiendaagse een groepsreis gaan de naar Indonesië en van de Verenigde Staten. van Na een cursus naar 'reisleiden' begint het van zestal in estafettevorm vol naar enthousiasme aan hun nieuwe op avontuur. Een hele tijdens uitdaging, want veeleisende tijdens vakantiegangers tevreden door stellen én blij houden een blijkt nog op een een hele kunst. In met wie schuilt een echte de tourguide?

Programma een waarin Gordon, Jamai, in Gigi Ravelli, van Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch op tv Meisje' Pauline in Wingelaar op als professionele reisleider een van groep vakantiegangers begeleiden die in op een achttiendaagse groepsreis tijdens gaan op tv naar Indonesië en de Verenigde met Staten. Na een naar cursus op tv 'reisleiden' begint het zestal uit in door estafettevorm vol enthousiasme aan naar hun nieuwe avontuur. naar Een hele uitdaging, want veeleisende op tv in vakantiegangers tevreden stellen én blij het houden blijkt nog uit een hele de kunst. In wie schuilt op tv een echte in tourguide?

Pauline met en Gigi hebben het hun handen vol aan de tijdens veeleisende in reizigers, maar met het einde is in zicht. het De volgende reisleiders de maken hun van opwachting. het Hoe wordt er door de groep op tv uit gereageerd op deze wisseling van de op tv de wacht? In Amerika in moet Pauline worden de afgelost door Tatjana. het Maar vlak voordat in haar vliegtuig vertrekt, het wordt duidelijk dat ze door wegens ziekte niet mee naar kan. Haar opvolger het is Judith Osborn. van Vol spanning door en totaal op onvoorbereid stapt Judith aan op tv boord. Eenmaal in Amerika door aangekomen maakt de tijdens socialite een slechte start met bij met de groep, een want haar schuine op grappen worden niet op prijs de gesteld. Judith met moet diep door het stof een om het het weer het recht te praten, maar zal het met uit wel goed komen tijdens tussen haar en de het toeristen? In Indonesië heeft Gigi op op tv veel mooie momenten een meegemaakt met haar groep. Maar het met einde het van haar reis verloopt allesbehalve op tijdens vlekkeloos. 's Avonds in het donker op wordt de op bus op aangehouden door de politie. Deze op tv heftige gebeurtenis zorgt ervoor door door dat Gigi volschiet met tranen. Gelukkig uit naar wordt ze later op spectaculaire door wijze afgelost uit door de nieuwe reisleider, op tv Horace Cohen, op die het gezelschap in meeneemt naar de Java.

Programma de waarin Gordon, Jamai, op tv Gigi Ravelli, Horace Cohen, een Judith door Osborn en 'Gooisch in Meisje' Pauline Wingelaar in als professionele reisleider een groep vakantiegangers het begeleiden die het op een achttiendaagse door groepsreis gaan uit naar Indonesië en uit de Verenigde Staten. Na een op tv cursus op 'reisleiden' begint het zestal het in estafettevorm vol met enthousiasme aan hun op nieuwe avontuur. Een hele van tijdens uitdaging, want veeleisende vakantiegangers de tevreden stellen in én blij houden blijkt nog een een hele van kunst. In wie in schuilt een echte in tourguide?

Programma met waarin Gordon, Jamai, Gigi door Ravelli, uit Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch op tv Meisje' Pauline Wingelaar tijdens als professionele reisleider in een tijdens groep vakantiegangers begeleiden een die op een achttiendaagse groepsreis uit gaan naar in Indonesië en de Verenigde op tv Staten. Na een het cursus 'reisleiden' begint op tv het zestal tijdens in op tv estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe uit avontuur. met Een hele uitdaging, want veeleisende op vakantiegangers op tevreden stellen én blij tijdens houden uit blijkt nog een hele kunst. In op tv wie schuilt een de echte op tourguide?

Programma waarin het Bridget de Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en een Rick Brandsteder in als reisleider een door groep vakantiegangers op gaan begeleiden. Na een korte van cursus `reisleiden´ door begint het viertal vol een enthousiasme aan door hun nieuwe avontuur. Een de hele uitdaging, op want veeleisende vakantiegangers in tevreden met stellen én blij houden blijkt in nog een hele kunst. de In door wie schuilt een met echte tourguide?

oktober 2019
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!