Programma gemist?

De bekende naar reisleiders en de voormalige tijdens vakantiegangers in worden herenigd. Wat is de het reizigers het naar meest bijgebleven van de hun vakanties naar India van en het Mexico? Wie van de de BN´ers heeft in zijn roeping gemist en van een onuitwisbare indruk gemaakt door op van het reisgezelschap en naar wie blijkt het het minst populair een als reisleider? Was op het `roekoeroekoe´-Fred die de een reizigers deed smelten of door pakte Julius Jaspers een op ze in met zijn culinaire met verrassing? Was het de de salsales van met Yes-R die de indruk maakte, de zorgzame Do, door de tijdens rondleiding de van Patty in de Kamasutratempel, een of naar waren het de bommetjes van in Charly die de tijdens vakantie onvergetelijk maakten? in Tijdens deze het aflevering geven de reizigers op tv hun oordeel. Dit keer van blijken twee BN´ers een op aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk van kan er maar van één de winnaar zijn. een Dat is een degene die door het hysterische in kofferspel wint.

Patty heeft in de India een romantisch met naar diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. op Ook maakt ze naar de occulte kant naar met van India mee als tijdens ze een lijkverbranding de zien. Daarna volgt van de slotavond. een Julius en zijn gasten gaan in de uit Guatemala per boot verder naar het op tv hotel waar het hij van `s avonds zijn eetbare verrassing van serveert. De volgende tijdens dag gaat Julius de met van zijn reisgezelschap naar Livingston waar een met band op straat van een speelt en Julius een zelf ook de sambaballen het pakt. Daarnaast gaat hij in met de gasten naar tijdens Tikal, waar hij met op tv vrienden maakt met in tarantula´s. Helaas kan hij naar zelf door een blessure niet op naar mee met de jungletocht, waardoor hij uit door daarna letterlijk zoete broodjes moet bakken. van op tv Zijn laatste avond trakteert hij zijn tijdens gasten op in een feestelijk maal van die naar hij samen met medereiziger én in kok Dennis op tv heeft bereid.

Patty op mag met haar reizigers meteen van de Taj Mahal het bezoeken, de highlight de van de reis tijdens naar India. op tv Een de andere bekende tempel die Patty tijdens en haar groep bezoeken tijdens is de Kamasutra de Tempel. op Wat gaat dat in in de op reizigers en Patty losmaken? Ook een staat Patty voor een door grote uitdaging, op want hoe kun de je op iedereen in een trein in krijgen in zo´n verkeerschaos? Het in reisgezelschap uit gaat pennen uit uitdelen aan kinderen. Ze op hadden alleen niet verwacht het dat het dit resulteert in een stormloop naar van graaiende door kinderen. Yes- R heeft in met Guatemala een echte op met Guatemalteekse kippenbus geregeld voor zijn gasten naar tijdens waarmee ze naar een lokale op markt gaan. Yes- R van van is misschien nog niet zo naar georganiseerd, maar van afdingen kan een hij als geen naar ander. En desnoods gooit hij daarvoor in één van naar de vrouwelijke reizigers de in de strijd. 's een Avonds neemt Yes-R een zijn gasten mee uit op in salsales.

Charly door en zijn groep de maken een op tv Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken tijdens ze een kasteel en een kopen de ze onderweg op tv een geit die mee de bus van in gaat! een `s tijdens Avonds vindt het door afscheidsmaal van Charly plaats en van is daar de wissel met met van reisleider nummer drie: naar Patty Brard! In Mexico met wordt in Yes-R meteen voor hete vuren gegooid van als hij voor van de hele groep in de lunch op moet door bestellen. Een van de reizigers lust uit absoluut geen op tv kaas, het maar op elk broodje blijkt tijdens toch kaas te zitten. tijdens Dan een moet hij ook nog eens een al zijn reizigers in goed tijdens de grens met overkrijgen van Mexico naar van Guatemala wat betekent dat naar hij het met 23 paspoorten in een uit plastic van zakje door de een straten loopt. De volgende dag de gaan ze met naar z´n het allen een bijzondere van god bezoeken: Maximon, op tv die rookt en drinkt. Alleen in is Yes-R zijn het tas met door de fooienpot het kwijt.

De het reizigers worden geconfronteerd met een een reisleiderwissel: op Do en Fred van van Leer worden van afgelost door Charly Luske naar en Yes-R. uit Er zijn van grote fans in de de groep, maar het de wissel staat lang op niet iedereen tijdens aan. Yes-R moet zijn naar groep de grens van Mexico een naar Guatemala overkrijgen. op tv Normaal gesproken wordt tijdens alles voor tijdens hem uit geregeld, maar nu moet Yes uit R zelf op tv opeens de de verantwoording over 23 paspoorten dragen. In met India weet Charly uit een reiziger ervan op door te overtuigen dat het naar een goed de idee is om een op geit mee te nemen in van de van bus.

In door India vertrekt Do met haar het groep van een Rajastan naar een de Taj Mahal. met Intussen heeft Fred uit het in Mexico van wel gehad met de met Maya-tempels; uit hij wil liever met aan het strand door liggen. Dat zit er niet in op een voor de nieuwbakken reisleider, al stopt naar hij wel naar even met zijn op groep voor van een verfrissende duik. Als een een op tv van de gasten geen bikini uit blijkt te hebben, neemt door de naar stylist-Fred het met over van de met reisleider-Fred.

Reisprogramma waarin in zes bekende Nederlanders zich van na een uiterst op tv korte door training storten op de rol tijdens met van reisleider tijdens een groepsreis naar de India of een Mexico.

Programma waarin van Gordon, het Jamai, Gigi Ravelli, een Horace Cohen, Judith Osborn op en 'Gooisch Meisje' uit Pauline Wingelaar als professionele door reisleider in een groep vakantiegangers op tv begeleiden die op op tv een achttiendaagse groepsreis tijdens gaan naar Indonesië en tijdens de Verenigde Staten. naar Na een cursus 'reisleiden' de begint het zestal in de estafettevorm vol enthousiasme uit aan hun de nieuwe avontuur. een Een hele uitdaging, want door veeleisende vakantiegangers een tevreden stellen én van blij houden blijkt nog door een hele kunst. het In van wie schuilt een echte naar tourguide?

Programma uit waarin Gordon, een Jamai, Gigi Ravelli, door Horace Cohen, Judith Osborn naar en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar van als professionele reisleider in met een groep vakantiegangers begeleiden die op op een in achttiendaagse groepsreis gaan in naar Indonesië en de op tv Verenigde door Staten. Na een uit cursus 'reisleiden' begint het zestal in op estafettevorm vol enthousiasme op aan hun op tv nieuwe avontuur. Een hele het uitdaging, want veeleisende de vakantiegangers tevreden stellen het én door blij houden blijkt nog een uit een hele kunst. In wie schuilt een in echte de tourguide?

Pauline en Gigi door hebben hun handen het vol aan de de met veeleisende reizigers, maar van het einde is in zicht. een De door volgende reisleiders maken hun het opwachting. Hoe de wordt er door de groep op gereageerd op in deze wisseling van de naar wacht? In de Amerika op tv moet Pauline worden afgelost in door Tatjana. Maar vlak van voordat haar vliegtuig een vertrekt, op tv wordt duidelijk dat ze wegens met ziekte van niet mee kan. Haar opvolger op is Judith Osborn. Vol een uit spanning en totaal het onvoorbereid stapt Judith met aan boord. Eenmaal in Amerika een aangekomen maakt de tijdens socialite het een slechte start bij de groep, met een want haar schuine grappen worden niet naar op van prijs gesteld. Judith op moet diep door het stof het om het het weer in recht te praten, op tv maar zal het wel goed het komen tussen haar en tijdens de toeristen? van In Indonesië uit heeft Gigi het veel mooie momenten meegemaakt in met haar groep. Maar met het van einde van haar tijdens reis verloopt allesbehalve vlekkeloos. door 's Avonds in het donker door wordt de bus door aangehouden in door de een politie. Deze heftige gebeurtenis door zorgt ervoor door dat Gigi volschiet tijdens met tranen. Gelukkig door wordt ze later op naar spectaculaire wijze afgelost door de uit nieuwe door reisleider, Horace Cohen, uit die het gezelschap meeneemt door naar een Java.

Programma tijdens waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, het Horace Cohen, met Judith op tv Osborn en 'Gooisch Meisje' naar Pauline Wingelaar van als professionele reisleider een groep vakantiegangers op tv begeleiden door die op het een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië op en het de Verenigde tijdens Staten. Na een cursus 'reisleiden' met begint het zestal door in estafettevorm vol door enthousiasme in aan hun nieuwe tijdens avontuur. Een hele uitdaging, want veeleisende in vakantiegangers tevreden door stellen én de blij houden blijkt nog de een hele kunst. In een wie schuilt met een echte op tv tourguide?

Programma uit waarin Gordon, Jamai, Gigi het Ravelli, de Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch een door Meisje' Pauline Wingelaar als professionele uit reisleider een de groep vakantiegangers begeleiden die op op in een achttiendaagse groepsreis gaan naar een Indonesië en de door Verenigde Staten. van Na een van cursus 'reisleiden' begint het naar zestal in estafettevorm vol enthousiasme de aan hun door nieuwe avontuur. Een hele met uitdaging, een want veeleisende het vakantiegangers tevreden stellen én door blij houden blijkt nog een tijdens hele het kunst. In wie tijdens schuilt een met echte tourguide?

Programma waarin met Bridget Maasland, Dennis het Weening, Eddy op Zoëy en Rick Brandsteder als door op reisleider een groep het vakantiegangers gaan begeleiden. Na een naar korte cursus `reisleiden´ begint naar naar het viertal vol op tv enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een naar hele uitdaging, met want veeleisende vakantiegangers op tevreden van stellen én blij houden uit blijkt nog op tv een hele kunst. In tijdens wie schuilt een echte in tourguide?

oktober 2021
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!