Programma gemist?

De naar bekende reisleiders en de voormalige van vakantiegangers tijdens worden herenigd. uit Wat is de reizigers door het meest bijgebleven van van hun vakanties van naar India met en Mexico? Wie van de BN´ers door heeft zijn roeping op gemist uit en een onuitwisbare indruk een gemaakt op door het reisgezelschap en wie blijkt uit de het minst populair als reisleider? tijdens Was het uit `roekoeroekoe´-Fred die de door reizigers deed op smelten of pakte Julius het Jaspers ze in door met uit zijn culinaire verrassing? Was het de op tv salsales van Yes-R de die indruk de maakte, de zorgzame een Do, de het rondleiding met van Patty in de Kamasutratempel, of uit naar waren het de bommetjes van Charly van die de op vakantie onvergetelijk maakten? Tijdens tijdens met deze aflevering geven de reizigers hun van oordeel. Dit het keer blijken het twee BN´ers aan elkaar gewaagd, naar maar tijdens uiteindelijk kan er op maar één de de winnaar zijn. Dat is degene met op tv die het hysterische kofferspel naar wint.

Patty heeft met in India een op tv romantisch diner georganiseerd voor in Thomas en van Ineke. Ook maakt door ze een de occulte kant door van India mee als ze een het door lijkverbranding zien. Daarna volgt door de slotavond. Julius en zijn van op tv gasten gaan in op Guatemala per boot verder naar naar het hotel waar hij het `s avonds zijn naar eetbare verrassing van serveert. De volgende tijdens dag gaat een Julius met zijn tijdens reisgezelschap naar Livingston waar een van band op straat door een speelt en Julius zelf ook de op tv de sambaballen pakt. Daarnaast de gaat hij met tijdens de gasten naar Tikal, waar hij een uit vrienden maakt met tarantula´s. Helaas het kan hij op zelf door op een blessure niet mee de met de jungletocht, van waardoor hij daarna letterlijk uit zoete broodjes moet met bakken. Zijn het laatste avond trakteert hij uit zijn gasten op een een feestelijk maal die uit hij samen op tv met medereiziger én op kok Dennis heeft door bereid.

Patty van mag met haar de reizigers meteen de Taj Mahal tijdens met bezoeken, de highlight van van de reis naar India. Een een andere de bekende tempel die Patty op en haar groep bezoeken door is de Kamasutra het Tempel. Wat gaat van het dat in de reizigers en met Patty losmaken? op Ook staat Patty voor het een grote uitdaging, want in hoe kun naar je iedereen in door een op trein krijgen in zo´n een verkeerschaos? Het reisgezelschap gaat pennen tijdens uitdelen aan met kinderen. Ze hadden uit alleen niet verwacht een dat dit uit resulteert in een met stormloop van graaiende kinderen. Yes- uit R heeft een in Guatemala een op tv echte Guatemalteekse door kippenbus geregeld voor zijn gasten de waarmee de ze naar tijdens een lokale markt gaan. het Yes- R is tijdens misschien nog niet zo georganiseerd, op tv maar een afdingen kan hij als het geen ander. En op desnoods gooit tijdens hij daarvoor één een van de de vrouwelijke reizigers in de een strijd. 's Avonds neemt met Yes-R door zijn gasten mee op het salsales.

Charly op tv en zijn groep in maken een Indiase feestavond mee. op Tevens bezoeken door ze uit een kasteel en kopen ze in onderweg het een geit die tijdens mee de bus op in gaat! `s Avonds vindt op het afscheidsmaal van tijdens Charly plaats tijdens en is daar van de wissel met het reisleider nummer drie: Patty Brard! in In Mexico uit wordt Yes-R meteen voor op op hete vuren gegooid van als hij voor de van hele groep de lunch in moet bestellen. Een tijdens van naar de reizigers lust absoluut een geen kaas, maar op elk op broodje blijkt uit toch kaas te zitten. het het Dan moet hij op ook nog eens van al zijn reizigers goed op de grens overkrijgen van Mexico tijdens naar Guatemala wat uit betekent naar dat hij met 23 paspoorten van in een plastic tijdens van zakje door de straten loopt. De in volgende dag gaan tijdens ze het met z´n allen een door bijzondere god bezoeken: door Maximon, die rookt van en drinkt. Alleen is van Yes-R zijn de tas met de fooienpot met door kwijt.

De het reizigers worden met geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do van en Fred op van Leer worden op tv afgelost door Charly Luske uit en Yes-R. Er zijn naar grote uit fans in de op groep, maar de wissel op tv staat lang niet de iedereen aan. door Yes-R moet zijn op groep de grens van met Mexico naar Guatemala van overkrijgen. Normaal gesproken wordt van alles van voor hem geregeld, maar tijdens nu moet door Yes R zelf opeens tijdens de verantwoording uit over 23 paspoorten dragen. In het tijdens India weet Charly uit een reiziger ervan het te overtuigen dat het een een goed naar idee is om een door geit mee te uit nemen in de op tv bus.

In op tv India vertrekt op Do met haar groep van Rajastan naar naar de Taj uit Mahal. Intussen heeft de Fred tijdens het in Mexico wel gehad uit met de Maya-tempels; de hij wil liever de tijdens aan het strand liggen. Dat zit naar tijdens er niet in tijdens voor de nieuwbakken reisleider, al stopt een van hij wel even met zijn groep een voor een verfrissende naar duik. Als een een van de de gasten geen van bikini blijkt te hebben, naar neemt de door stylist-Fred het over van de de door reisleider-Fred.

Reisprogramma waarin zes uit de bekende Nederlanders zich na een uiterst een korte van training storten een op de rol van van reisleider tijdens in een groepsreis naar India of de Mexico.

Programma op waarin Gordon, Jamai, op tv Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith naar Osborn en 'Gooisch op tv Meisje' Pauline Wingelaar tijdens uit als professionele reisleider naar een groep vakantiegangers begeleiden die op het een achttiendaagse tijdens groepsreis gaan naar het Indonesië op tv en de Verenigde Staten. een Na een met cursus 'reisleiden' begint het op tv zestal in estafettevorm tijdens vol enthousiasme de aan hun nieuwe avontuur. Een naar hele uitdaging, de want veeleisende vakantiegangers tevreden het stellen én blij met houden blijkt nog een op hele kunst. In op de wie schuilt een echte door tourguide?

Programma een waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, naar de Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch naar Meisje' Pauline in Wingelaar als professionele reisleider in tijdens een groep vakantiegangers begeleiden tijdens die op op tv een achttiendaagse groepsreis naar gaan naar Indonesië en van de Verenigde Staten. Na het een cursus 'reisleiden' het begint het zestal in in estafettevorm vol enthousiasme door aan hun nieuwe met avontuur. Een hele op tv uitdaging, want op tv veeleisende vakantiegangers tevreden stellen tijdens én blij houden tijdens blijkt nog naar een hele door kunst. In wie schuilt een de door echte tourguide?

Pauline en op tv Gigi hebben hun de handen vol aan op de veeleisende naar reizigers, maar het met einde is in zicht. uit De tijdens volgende reisleiders op maken hun opwachting. met Hoe wordt er door in de groep gereageerd op deze tijdens op tv wisseling van de het wacht? In Amerika moet Pauline worden tijdens afgelost door Tatjana. naar van Maar vlak voordat haar naar vliegtuig vertrekt, wordt duidelijk een dat op ze wegens ziekte de niet mee kan. Haar opvolger de is Judith met Osborn. Vol spanning en uit totaal onvoorbereid stapt het Judith aan tijdens boord. Eenmaal in Amerika in aangekomen maakt de de socialite een slechte start naar in bij de groep, want de haar schuine in grappen worden niet op door prijs gesteld. Judith moet diep uit door van het stof om het weer het recht te in praten, maar tijdens zal het wel het goed komen tijdens tussen haar en de toeristen? uit In Indonesië van heeft Gigi veel mooie een momenten op tv meegemaakt met haar groep. een Maar het einde van op tv haar reis verloopt allesbehalve door vlekkeloos. 's een Avonds naar in het donker wordt de bus door aangehouden door de uit politie. Deze heftige met door gebeurtenis zorgt ervoor dat het Gigi volschiet met tranen. door Gelukkig wordt een ze later op spectaculaire in wijze afgelost door uit de een nieuwe reisleider, Horace in Cohen, die het gezelschap naar meeneemt naar met Java.

Programma op tv waarin Gordon, Jamai, op Gigi Ravelli, Horace Cohen, uit Judith het Osborn en 'Gooisch met Meisje' Pauline Wingelaar als op tv professionele reisleider op een groep vakantiegangers begeleiden die met op een uit achttiendaagse groepsreis met gaan naar Indonesië en de Verenigde op in Staten. Na een cursus het 'reisleiden' begint het zestal in tijdens estafettevorm op tv vol enthousiasme met aan hun nieuwe tijdens avontuur. Een hele uitdaging, want met veeleisende met vakantiegangers tevreden stellen op én blij houden blijkt nog een met naar hele kunst. In een wie schuilt een naar echte tourguide?

Programma waarin op tv Gordon, op tv Jamai, Gigi Ravelli, Horace van Cohen, Judith Osborn met en 'Gooisch Meisje' de Pauline Wingelaar als het professionele reisleider een groep uit vakantiegangers begeleiden die op door een achttiendaagse groepsreis de gaan de naar Indonesië de en de Verenigde op tv Staten. Na een cursus 'reisleiden' een begint de het zestal in estafettevorm vol tijdens enthousiasme aan hun nieuwe naar avontuur. Een door hele het uitdaging, want veeleisende een vakantiegangers tevreden stellen én blij houden uit blijkt van nog een hele kunst. In de wie op schuilt een echte van tourguide?

Programma waarin van Bridget Maasland, Dennis een Weening, Eddy met Zoëy en Rick het Brandsteder als reisleider uit een groep het vakantiegangers gaan begeleiden. Na een een korte in cursus `reisleiden´ begint het de viertal vol een enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een het hele op uitdaging, want veeleisende vakantiegangers uit tevreden op tv stellen én blij houden blijkt met nog een een hele kunst. de In wie schuilt op een echte tourguide?

maart 2019
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord