Programma gemist?

De op tv bekende reisleiders en de het voormalige vakantiegangers worden herenigd. een door Wat is de in reizigers het meest op tv bijgebleven van hun vakanties naar India van en Mexico? Wie op tv van op tv de BN´ers heeft met zijn roeping gemist en een naar onuitwisbare indruk op gemaakt op op het reisgezelschap en met wie blijkt het het minst populair als reisleider? op Was het op tv `roekoeroekoe´-Fred de die de reizigers deed tijdens smelten of pakte Julius tijdens Jaspers ze in met met zijn culinaire verrassing? een in Was het de salsales van naar Yes-R die op tv indruk maakte, de tijdens zorgzame Do, op de rondleiding van Patty in door de Kamasutratempel, of het waren het tijdens de bommetjes van van Charly die tijdens de vakantie van onvergetelijk maakten? Tijdens deze aflevering op geven de door reizigers hun op oordeel. Dit keer op blijken twee BN´ers aan uit elkaar gewaagd, de maar uiteindelijk kan er maar één in op de winnaar zijn. Dat het is degene die het hysterische op tv kofferspel tijdens wint.

Patty met heeft in India een romantisch op tv diner georganiseerd het voor Thomas en van Ineke. van Ook maakt ze de de occulte kant van India mee de op als ze een lijkverbranding tijdens zien. Daarna volgt de de slotavond. Julius en het zijn gasten gaan het in Guatemala per van boot verder naar het van hotel uit waar hij een `s avonds zijn naar eetbare verrassing serveert. in De volgende dag gaat op Julius met zijn reisgezelschap naar uit Livingston naar waar een band op straat tijdens speelt tijdens en Julius op tv zelf ook de sambaballen pakt. in Daarnaast gaat tijdens hij met met de gasten naar Tikal, waar met hij vrienden maakt uit met tarantula´s. Helaas met kan hij zelf door in een in blessure niet mee met een de met jungletocht, waardoor hij met daarna letterlijk zoete broodjes moet van bakken. Zijn de laatste avond trakteert hij zijn door met gasten op een feestelijk maal het die hij samen met naar medereiziger het én kok Dennis heeft het bereid.

Patty mag op tv met haar reizigers van meteen de Taj van Mahal bezoeken, met de highlight van uit de reis van naar India. Een andere bekende tijdens tempel die Patty en uit haar groep van bezoeken is met de Kamasutra Tempel. Wat met gaat op tv dat in de op tv reizigers en Patty door losmaken? Ook staat op tv Patty voor een grote tijdens uitdaging, want in hoe kun je iedereen in een uit met trein krijgen in van zo´n verkeerschaos? Het reisgezelschap gaat pennen op van uitdelen aan kinderen. Ze hadden alleen in niet de verwacht dat op dit resulteert in een uit stormloop van graaiende op kinderen. Yes- R heeft het in Guatemala een naar echte Guatemalteekse op kippenbus geregeld voor tijdens zijn gasten op tv waarmee ze naar een door lokale markt een gaan. Yes- R op is misschien nog van niet zo georganiseerd, maar afdingen kan uit hij in als geen ander. door En desnoods gooit naar hij daarvoor één van op tv de vrouwelijke reizigers in op tv de strijd. naar 's Avonds neemt een Yes-R zijn gasten mee tijdens door op salsales.

Charly en op zijn groep maken een een Indiase feestavond mee. op tv Tevens in bezoeken ze een het kasteel en kopen ze het onderweg een geit die een mee de in bus in gaat! `s tijdens uit Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly door plaats en is op een daar de wissel naar met reisleider nummer drie: Patty Brard! tijdens met In Mexico wordt Yes-R de meteen voor de hete vuren gegooid als hij voor in tijdens de hele groep uit de lunch moet bestellen. Een van op tv van de reizigers lust in absoluut geen kaas, maar op tijdens elk broodje blijkt toch met kaas met te zitten. naar Dan moet hij ook de nog eens al op zijn reizigers goed de grens door overkrijgen van door Mexico naar Guatemala wat het het betekent dat hij met op tv 23 paspoorten tijdens in een plastic zakje door door de straten loopt. De op tv volgende dag gaan van ze met door z´n allen een bijzondere door god bezoeken: een Maximon, die rookt het en drinkt. op Alleen is Yes-R zijn op tas met door de fooienpot tijdens kwijt.

De reizigers door worden op tv geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en naar Fred het van Leer worden het afgelost door Charly Luske en in van Yes-R. Er zijn grote fans in in de groep, maar tijdens de naar wissel staat lang niet iedereen op aan. Yes-R moet op tv zijn door groep de door grens van Mexico een naar Guatemala overkrijgen. Normaal gesproken met wordt alles voor hem de op tv geregeld, maar nu uit moet Yes R zelf het opeens de verantwoording over 23 van in paspoorten dragen. In India uit weet Charly op een reiziger ervan te overtuigen dat in van het een goed idee is de om een van geit mee te de nemen in de naar bus.

In India op vertrekt met Do met haar met groep van Rajastan naar de op tv Taj tijdens Mahal. Intussen heeft Fred uit het in op Mexico wel gehad met een de Maya-tempels; door hij wil liever in aan het strand liggen. Dat zit met er niet in met voor de door nieuwbakken door reisleider, al stopt met hij wel even op tv met zijn groep het voor een verfrissende duik. de Als een van de gasten met door geen bikini blijkt op te hebben, neemt de de stylist-Fred het over met van de op reisleider-Fred.

Reisprogramma de waarin zes bekende Nederlanders uit zich na een uiterst op van korte training storten op op de rol van in reisleider tijdens een het groepsreis naar India of naar Mexico.

Programma waarin naar Gordon, uit Jamai, Gigi Ravelli, een Horace Cohen, Judith uit Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline op Wingelaar van als professionele reisleider een een groep vakantiegangers tijdens begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis op tv gaan naar Indonesië met in en de Verenigde Staten. Na een het cursus 'reisleiden' een begint het zestal in op tv estafettevorm van vol enthousiasme aan hun naar nieuwe avontuur. Een hele door uitdaging, met want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen op én een blij houden blijkt nog een uit in hele kunst. In wie schuilt in een echte naar tourguide?

Programma waarin Gordon, naar de Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith een Osborn en de 'Gooisch Meisje' Pauline van Wingelaar als professionele naar reisleider een groep het vakantiegangers begeleiden die tijdens op een van achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië door en in de Verenigde Staten. Na een tijdens cursus van 'reisleiden' begint het naar zestal in estafettevorm vol enthousiasme op tv aan met hun nieuwe avontuur. op Een hele tijdens uitdaging, want veeleisende naar vakantiegangers tevreden stellen én blij houden door blijkt nog een de hele kunst. In het wie schuilt een in met echte tourguide?

Pauline en Gigi uit hebben hun handen de vol de aan de veeleisende reizigers, tijdens maar het einde is naar in tijdens zicht. De volgende reisleiders in tijdens maken hun opwachting. Hoe een wordt er naar door de groep naar gereageerd op deze wisseling van de naar op wacht? In Amerika moet Pauline worden de afgelost door de Tatjana. een Maar vlak voordat haar vliegtuig vertrekt, op wordt door duidelijk dat ze wegens tijdens ziekte het niet mee kan. Haar met opvolger is Judith Osborn. uit Vol spanning en door totaal onvoorbereid stapt Judith van aan boord. een Eenmaal in Amerika door aangekomen maakt de socialite met een slechte het start bij de op groep, want haar met schuine het grappen worden niet met op prijs gesteld. tijdens Judith moet diep door het op stof om het op tv weer recht de te praten, maar zal het op wel naar goed komen tussen haar van en de toeristen? op tv In Indonesië heeft Gigi tijdens een veel mooie momenten door meegemaakt met haar een groep. Maar het einde de van haar reis verloopt naar allesbehalve een vlekkeloos. 's Avonds in het donker naar de wordt de bus aangehouden door de de politie. Deze heftige uit gebeurtenis met zorgt ervoor dat de Gigi volschiet een met tranen. Gelukkig uit wordt ze later op spectaculaire tijdens wijze op tv afgelost door de nieuwe reisleider, in Horace Cohen, die het de gezelschap meeneemt naar naar naar Java.

Programma uit waarin Gordon, Jamai, op Gigi Ravelli, Horace uit Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch met Meisje' Pauline Wingelaar uit uit als professionele reisleider van een groep vakantiegangers tijdens begeleiden die op een tijdens achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië het en de Verenigde uit uit Staten. Na een tijdens cursus 'reisleiden' begint het tijdens zestal in uit estafettevorm vol enthousiasme aan met hun nieuwe avontuur. op tv Een hele uitdaging, want het veeleisende vakantiegangers tevreden stellen het op tv én blij houden blijkt nog een uit tijdens hele kunst. In wie schuilt door een echte in tourguide?

Programma op tv waarin Gordon, Jamai, Gigi in Ravelli, Horace op tv Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch de op tv Meisje' Pauline Wingelaar een als professionele reisleider een door groep vakantiegangers begeleiden die van op een achttiendaagse op groepsreis gaan naar het Indonesië uit en de Verenigde Staten. Na op tv een cursus 'reisleiden' in begint het zestal op tv in estafettevorm in vol enthousiasme aan hun van nieuwe avontuur. Een hele door door uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden door stellen én blij de houden blijkt nog een de hele kunst. In een wie schuilt met een echte op tv tourguide?

Programma waarin met Bridget Maasland, de Dennis Weening, Eddy Zoëy en op Rick Brandsteder in als reisleider een groep de op vakantiegangers gaan begeleiden. op Na een korte cursus `reisleiden´ begint op tv het viertal van vol uit enthousiasme aan hun van nieuwe avontuur. Een hele op uitdaging, want veeleisende het vakantiegangers tevreden stellen én van blij houden blijkt nog in een een hele kunst. In wie een schuilt een door echte tourguide?

juni 2021
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!