Programma gemist?

De bekende reisleiders tijdens en de voormalige het vakantiegangers worden herenigd. met Wat een is de reizigers het meest de bijgebleven van de hun een vakanties naar India en Mexico? op Wie van de BN´ers in met heeft zijn roeping gemist en een met onuitwisbare met indruk gemaakt op het het reisgezelschap en wie blijkt de het minst op populair van als reisleider? het Was het `roekoeroekoe´-Fred het die de reizigers deed smelten of uit pakte het Julius Jaspers ze van in met zijn culinaire uit verrassing? Was het de naar salsales van Yes-R uit die indruk van maakte, op tv de zorgzame Do, de de rondleiding van Patty uit in de Kamasutratempel, tijdens of waren uit het de een bommetjes van Charly die de vakantie met onvergetelijk maakten? Tijdens de door deze aflevering geven tijdens de reizigers hun oordeel. Dit keer het blijken twee BN´ers op aan op tv elkaar gewaagd, maar uiteindelijk kan door er maar op tv één de winnaar uit zijn. Dat op is degene die het op tv hysterische kofferspel van wint.

Patty heeft door in India een romantisch naar diner georganiseerd naar voor Thomas en Ineke. een Ook maakt van ze de occulte naar kant van India een mee als met ze een lijkverbranding in zien. Daarna volgt tijdens de slotavond. op tv Julius en zijn de gasten gaan in door Guatemala per boot verder naar het een hotel waar door hij `s avonds zijn in eetbare verrassing uit serveert. op tv De volgende dag gaat op tv Julius met zijn reisgezelschap naar het Livingston op tv waar een band uit op straat speelt en Julius op tv zelf ook de op tv sambaballen pakt. Daarnaast op gaat hij naar met de uit gasten naar Tikal, uit waar hij vrienden maakt met het het tarantula´s. Helaas kan hij met zelf door een blessure niet op van mee met de jungletocht, waardoor door hij daarna naar letterlijk zoete met broodjes moet bakken. Zijn het laatste avond trakteert hij zijn van gasten op op een een feestelijk maal die hij samen in met naar medereiziger én kok Dennis heeft op bereid.

Patty op mag met van haar reizigers meteen de Taj een Mahal het bezoeken, de highlight van van de reis een naar India. Een andere bekende uit tempel naar die Patty en haar groep de bezoeken is de Kamasutra van Tempel. Wat tijdens gaat dat in de uit reizigers en op Patty losmaken? Ook staat in Patty voor in een op tv grote uitdaging, want hoe op kun je iedereen in een een trein krijgen het in zo´n verkeerschaos? van Het reisgezelschap op gaat pennen op uitdelen aan kinderen. Ze naar hadden alleen niet het verwacht dat dit resulteert in naar een stormloop van tijdens graaiende kinderen. in Yes- R van heeft in Guatemala door een echte op tv Guatemalteekse kippenbus geregeld in voor zijn gasten waarmee ze naar op de een lokale markt gaan. het Yes- R met is misschien nog niet zo georganiseerd, op tv een maar afdingen kan hij uit als geen ander. En desnoods door gooit hij door daarvoor één met van de vrouwelijke op tv reizigers in de van strijd. 's Avonds op tv neemt Yes-R zijn gasten mee uit op op salsales.

Charly een en zijn groep maken een het Indiase feestavond op tv mee. Tevens naar bezoeken ze een kasteel en uit de kopen ze onderweg een met geit die tijdens mee de bus in van gaat! `s van Avonds vindt het naar afscheidsmaal van Charly in plaats en is van daar de wissel met met reisleider nummer drie: Patty Brard! van In Mexico een wordt Yes-R het meteen voor hete vuren een gegooid als hij op voor de hele door groep de de lunch moet bestellen. Een van met de reizigers lust naar absoluut geen met kaas, maar op de elk broodje blijkt het toch kaas te zitten. tijdens Dan in moet hij ook nog de eens uit al zijn reizigers goed de op tv grens overkrijgen van Mexico naar naar tijdens Guatemala wat betekent dat hij uit met 23 paspoorten het in een een plastic een zakje door de in straten loopt. De volgende dag naar gaan ze met in z´n allen op tv een bijzondere god tijdens bezoeken: Maximon, die naar rookt en van drinkt. Alleen is uit Yes-R zijn tas met de de fooienpot van kwijt.

De in reizigers worden door geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en een Fred in van Leer worden afgelost door tijdens Charly Luske op en Yes-R. Er in zijn uit grote fans in de groep, maar uit de wissel staat naar lang uit niet iedereen aan. Yes-R uit moet uit zijn groep de grens het van Mexico naar uit Guatemala overkrijgen. Normaal van gesproken wordt alles de voor hem geregeld, maar nu van de moet Yes R zelf opeens de op tv verantwoording over 23 met door paspoorten dragen. In India door weet Charly een reiziger ervan in te overtuigen naar dat het naar een goed idee is om door een de geit mee te in nemen in de naar bus.

In naar India vertrekt Do van met haar door groep van Rajastan naar door de Taj Mahal. met Intussen heeft Fred het het in door Mexico wel gehad met de de Maya-tempels; hij tijdens wil liever aan het strand naar tijdens liggen. Dat zit van er niet in een voor de nieuwbakken reisleider, al stopt op tv hij naar wel even met uit zijn groep voor met een verfrissende duik. Als een in het van de gasten geen bikini in blijkt te hebben, met neemt van de stylist-Fred het over van van de in reisleider-Fred.

Reisprogramma op waarin zes bekende Nederlanders zich met na een uiterst de korte van training storten op de door rol van reisleider tijdens uit een groepsreis naar naar India of de Mexico.

Programma waarin Gordon, een Jamai, Gigi Ravelli, uit Horace Cohen, op Judith Osborn uit en 'Gooisch de Meisje' Pauline Wingelaar op tv als professionele reisleider een groep vakantiegangers op begeleiden die op naar een door achttiendaagse groepsreis gaan in naar Indonesië en de Verenigde van naar Staten. Na een met cursus 'reisleiden' begint het de zestal in estafettevorm in vol enthousiasme in aan hun nieuwe met avontuur. Een hele uitdaging, want veeleisende de door vakantiegangers tevreden stellen én het blij houden de blijkt nog een op tv hele kunst. In wie tijdens schuilt een naar echte tourguide?

Programma de waarin Gordon, door Jamai, Gigi Ravelli, Horace uit Cohen, Judith Osborn en tijdens 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar op tv als professionele reisleider door een groep een vakantiegangers begeleiden die de op een achttiendaagse groepsreis het de gaan naar Indonesië naar en de Verenigde Staten. Na een met cursus 'reisleiden' begint naar het zestal naar in estafettevorm tijdens vol enthousiasme het aan hun nieuwe avontuur. Een hele op op tv uitdaging, want veeleisende tijdens vakantiegangers tevreden stellen tijdens én blij houden blijkt nog in een naar hele kunst. In wie schuilt een uit echte tijdens tourguide?

Pauline de en Gigi hebben hun handen op tv uit vol aan de van veeleisende reizigers, maar het einde is in uit in zicht. De met volgende reisleiders maken naar hun opwachting. Hoe op tv wordt er uit door de groep uit gereageerd op deze wisseling tijdens van de wacht? een In Amerika moet naar Pauline worden afgelost door Tatjana. door Maar tijdens vlak voordat haar vliegtuig door vertrekt, wordt een duidelijk dat ze wegens ziekte door van niet mee kan. Haar de opvolger is Judith Osborn. het Vol spanning naar en totaal onvoorbereid stapt Judith in aan boord. op tv Eenmaal op in Amerika aangekomen maakt de een socialite een door slechte start bij in de groep, want haar door schuine naar grappen worden niet op prijs in gesteld. Judith moet van diep door het het stof het om het weer recht te tijdens praten, maar zal het het wel goed komen op tussen haar van en de toeristen? In de Indonesië heeft de Gigi veel mooie momenten tijdens meegemaakt met op tv haar groep. uit Maar het einde van haar met reis verloopt een allesbehalve vlekkeloos. 's Avonds tijdens in het donker met een wordt de bus aangehouden door op de politie. Deze heftige tijdens gebeurtenis met zorgt ervoor dat Gigi volschiet de met tranen. op tv Gelukkig naar wordt ze later op naar spectaculaire wijze op afgelost door de tijdens nieuwe reisleider, Horace Cohen, de die het gezelschap tijdens meeneemt naar naar Java.

Programma waarin op tv Gordon, Jamai, Gigi een Ravelli, Horace Cohen, Judith naar Osborn uit en 'Gooisch Meisje' door Pauline Wingelaar als het professionele reisleider tijdens een groep vakantiegangers uit begeleiden die op een achttiendaagse van groepsreis gaan naar Indonesië met en de Verenigde uit op Staten. Na een cursus met 'reisleiden' begint het zestal het in estafettevorm vol enthousiasme een aan hun naar nieuwe avontuur. Een hele de uitdaging, in want veeleisende uit vakantiegangers tevreden stellen én blij houden met blijkt nog een uit hele kunst. een In een wie schuilt een uit echte tourguide?

Programma op waarin Gordon, uit Jamai, Gigi Ravelli, Horace in Cohen, Judith Osborn op en 'Gooisch op tv Meisje' Pauline Wingelaar als het professionele reisleider een groep van vakantiegangers begeleiden die van op van een achttiendaagse groepsreis gaan naar de Indonesië de en de Verenigde Staten. op Na een in cursus 'reisleiden' begint het zestal in naar uit estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe met door avontuur. Een hele uitdaging, uit want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen door van én blij houden van blijkt nog een hele uit kunst. In wie schuilt een een echte uit tourguide?

Programma van waarin Bridget Maasland, met Dennis Weening, door Eddy Zoëy en Rick Brandsteder op als reisleider een de groep op tv vakantiegangers gaan begeleiden. Na een met korte cursus `reisleiden´ op tv begint het viertal vol naar van enthousiasme aan hun een nieuwe avontuur. Een hele uitdaging, naar want veeleisende vakantiegangers tevreden uit stellen én blij uit door houden blijkt nog het een hele kunst. op In wie schuilt een echte op tourguide?

augustus 2020
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!