Programma gemist?

De op bekende reisleiders de en de voormalige vakantiegangers naar worden herenigd. Wat is de op tv reizigers het het meest bijgebleven het van hun vakanties naar het India en Mexico? Wie op tv van de op tv BN´ers uit heeft zijn roeping gemist en uit een onuitwisbare indruk door gemaakt op het reisgezelschap de en wie op tv blijkt met het minst populair als tijdens reisleider? in Was het `roekoeroekoe´-Fred die naar de reizigers met deed smelten of op tv pakte Julius Jaspers ze in met door zijn culinaire verrassing? een Was het de de salsales van door Yes-R die de indruk maakte, de zorgzame op tv Do, tijdens de rondleiding tijdens van Patty in de Kamasutratempel, of het waren een het de bommetjes van naar Charly die de van vakantie onvergetelijk het maakten? Tijdens deze aflevering een geven door de reizigers hun oordeel. Dit keer in blijken twee BN´ers op tv aan elkaar gewaagd, het maar uiteindelijk kan met er maar de één door de winnaar zijn. Dat in is degene die het op tv hysterische kofferspel de wint.

Patty heeft in tijdens India een romantisch uit diner georganiseerd voor met een Thomas en Ineke. door Ook maakt ze op de occulte kant van India naar mee in als ze een lijkverbranding zien. Daarna naar het volgt de slotavond. Julius de en zijn een gasten gaan in op tv Guatemala per boot verder naar het het tijdens hotel waar hij `s avonds zijn het naar eetbare verrassing serveert. De van volgende dag gaat Julius uit met zijn reisgezelschap naar uit het Livingston waar een in band op straat speelt en naar Julius zelf het ook de sambaballen pakt. Daarnaast op tv gaat het hij met de gasten in naar Tikal, waar op hij met vrienden maakt met tarantula´s. door Helaas kan hij zelf naar door een de blessure niet mee met de met op jungletocht, waardoor hij naar daarna letterlijk zoete broodjes de moet bakken. Zijn laatste van avond trakteert hij zijn naar gasten in op een naar feestelijk maal die hij samen met in medereiziger én kok de Dennis heeft op bereid.

Patty mag met uit haar reizigers op meteen de Taj tijdens Mahal bezoeken, de highlight van van de op tv reis naar van India. Een andere bekende tempel de die Patty op tv en haar groep op bezoeken is de Kamasutra de op Tempel. Wat gaat dat in op de reizigers door en Patty losmaken? uit Ook staat Patty voor een op met grote uitdaging, want hoe kun je het iedereen in een op trein tijdens krijgen in zo´n verkeerschaos? Het op reisgezelschap een gaat pennen het uitdelen aan kinderen. Ze het hadden alleen door niet verwacht dat dit het resulteert in een op stormloop van graaiende kinderen. Yes- op tv R heeft met in Guatemala een een echte Guatemalteekse door kippenbus geregeld voor zijn gasten het waarmee ze tijdens naar een lokale markt met gaan. Yes- R de is misschien naar nog niet zo georganiseerd, van maar afdingen kan uit op hij als geen ander. En een desnoods het gooit hij daarvoor één van de de vrouwelijke reizigers in uit op de strijd. 's naar Avonds neemt Yes-R op tv zijn gasten mee op naar salsales.

Charly en zijn tijdens groep de maken een uit Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze naar een kasteel van en kopen ze onderweg met een geit tijdens die met mee de bus de in gaat! `s naar Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly naar plaats en uit is daar de wissel naar met in reisleider nummer tijdens drie: Patty Brard! uit In Mexico wordt Yes-R meteen voor met hete vuren tijdens gegooid als tijdens hij voor op de hele groep een de lunch moet een bestellen. Een van de tijdens reizigers lust het absoluut geen kaas, met maar op elk broodje blijkt van toch een kaas te zitten. Dan moet van hij ook nog eens op al zijn het reizigers goed de grens door overkrijgen van tijdens Mexico naar Guatemala in wat betekent dat hij uit met 23 in paspoorten in een tijdens plastic zakje door de van straten de loopt. De tijdens volgende dag gaan ze met z´n met de allen een bijzondere god bezoeken: Maximon, het die rookt en in drinkt. op tv Alleen is Yes-R de zijn tas met de naar fooienpot de kwijt.

De het reizigers worden geconfronteerd met een het reisleiderwissel: Do en tijdens Fred van Leer op worden afgelost het door Charly Luske en met Yes-R. Er zijn naar grote fans het in de groep, met maar op de wissel staat het lang niet iedereen aan. Yes-R met moet zijn op groep de grens van Mexico op tv naar een Guatemala overkrijgen. Normaal naar gesproken wordt uit alles voor hem geregeld, maar van nu moet van Yes R zelf opeens op tv de op tv verantwoording over 23 paspoorten in dragen. In India uit weet Charly een reiziger ervan de te overtuigen dat door in het een goed idee de is om een geit mee tijdens te het nemen in op tv de bus.

In India tijdens vertrekt Do op tv met haar groep van op Rajastan naar de Taj de Mahal. door Intussen heeft Fred het in in Mexico wel gehad tijdens met de Maya-tempels; de naar hij wil liever van aan het strand door liggen. Dat zit het er niet in uit voor de nieuwbakken reisleider, het al stopt hij de wel even met zijn in groep voor een naar verfrissende duik. uit Als een van de door gasten van geen bikini blijkt te hebben, op tv neemt de in stylist-Fred het over het van de tijdens reisleider-Fred.

Reisprogramma waarin zes op bekende Nederlanders zich op na op een uiterst korte training de storten op de de rol van reisleider naar tijdens een groepsreis naar een India een of Mexico.

Programma tijdens waarin Gordon, Jamai, het Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith het de Osborn en 'Gooisch Meisje' de Pauline Wingelaar als in professionele reisleider door een groep vakantiegangers begeleiden die tijdens op een op tv achttiendaagse groepsreis gaan naar naar Indonesië en de Verenigde door Staten. Na met een cursus 'reisleiden' het begint het op zestal in estafettevorm vol van enthousiasme aan hun naar nieuwe avontuur. Een een hele uit uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden het stellen én blij op tv houden door blijkt nog een op hele kunst. In wie uit schuilt een echte met tourguide?

Programma waarin door Gordon, Jamai, Gigi van Ravelli, Horace Cohen, Judith door Osborn op tv en 'Gooisch Meisje' Pauline uit Wingelaar door als professionele reisleider op tv een groep vakantiegangers begeleiden die op een een achttiendaagse tijdens groepsreis gaan naar een Indonesië en de door Verenigde Staten. Na van een cursus 'reisleiden' op tv begint het zestal een in de estafettevorm vol enthousiasme aan naar hun nieuwe avontuur. Een hele door tijdens uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen op tv op tv én blij houden naar blijkt nog een het hele kunst. In met wie schuilt een echte tijdens tourguide?

Pauline en Gigi in hebben hun handen naar vol aan de met veeleisende reizigers, maar van het einde is met met in zicht. De volgende in reisleiders tijdens maken hun opwachting. Hoe wordt er met met door de groep gereageerd op het deze het wisseling van de wacht? In de Amerika op moet Pauline worden afgelost door met Tatjana. Maar vlak voordat tijdens haar door vliegtuig vertrekt, wordt op tv duidelijk dat ze op tv wegens ziekte niet mee op kan. Haar met opvolger is Judith Osborn. in Vol spanning en de totaal onvoorbereid in stapt Judith aan boord. Eenmaal op in Amerika uit aangekomen maakt de socialite met tijdens een slechte start bij de de groep, tijdens want haar schuine grappen worden in niet op prijs gesteld. een Judith moet diep uit door het stof van om het het weer op recht te praten, maar op zal het uit wel goed komen tussen haar op tv en de door toeristen? In Indonesië heeft naar Gigi veel mooie momenten de meegemaakt met haar het groep. Maar het door einde van door haar reis naar verloopt allesbehalve vlekkeloos. 's Avonds de in het van donker wordt de op bus aangehouden door uit de politie. Deze heftige een gebeurtenis het zorgt ervoor dat Gigi naar volschiet met tranen. Gelukkig in wordt ze later in op spectaculaire wijze naar in afgelost door de nieuwe reisleider, op Horace Cohen, door die het door gezelschap meeneemt naar met Java.

Programma tijdens waarin Gordon, Jamai, naar Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith door Osborn en 'Gooisch op met Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider op een groep vakantiegangers op tv tijdens begeleiden die op een achttiendaagse op tv groepsreis gaan de naar Indonesië en de de Verenigde Staten. een Na een cursus naar 'reisleiden' begint het zestal in de estafettevorm vol naar enthousiasme aan hun in nieuwe avontuur. Een hele tijdens uitdaging, want het veeleisende vakantiegangers tevreden door stellen én naar blij houden blijkt naar nog een hele kunst. In op tv wie de schuilt een echte van tourguide?

Programma het waarin Gordon, naar Jamai, Gigi Ravelli, Horace het Cohen, Judith het Osborn en 'Gooisch tijdens Meisje' Pauline Wingelaar tijdens als professionele reisleider een groep door vakantiegangers begeleiden die op door een achttiendaagse op tv groepsreis een gaan naar Indonesië en van de Verenigde Staten. Na een tijdens cursus 'reisleiden' in begint het zestal in met in estafettevorm vol enthousiasme aan hun door nieuwe avontuur. Een hele het uitdaging, want uit veeleisende vakantiegangers tevreden tijdens stellen door én blij houden op blijkt nog een hele kunst. In het wie schuilt een door naar echte tourguide?

Programma tijdens waarin Bridget op tv Maasland, Dennis Weening, Eddy op tv Zoëy en Rick Brandsteder op als reisleider naar een groep vakantiegangers op gaan begeleiden. Na een korte tijdens cursus `reisleiden´ begint door het viertal vol een het enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een op tv hele uitdaging, want in een veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én het blij houden de blijkt nog een hele kunst. van In wie schuilt van met een echte tourguide?

januari 2019
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord