Programma gemist?

De bekende reisleiders met en de met voormalige vakantiegangers worden herenigd. een Wat is van de op tv reizigers het meest bijgebleven van hun van vakanties naar de India en Mexico? Wie het van van de BN´ers heeft zijn met roeping het gemist en een tijdens onuitwisbare indruk gemaakt op het het reisgezelschap en van wie blijkt het minst populair de in als reisleider? Was het `roekoeroekoe´-Fred met die de door reizigers deed een smelten of pakte Julius door Jaspers ze van in met zijn culinaire de verrassing? Was in het de salsales van Yes-R naar die indruk maakte, de de zorgzame Do, op de rondleiding tijdens van Patty door in naar de Kamasutratempel, of waren het de van bommetjes van de Charly die naar de vakantie onvergetelijk maakten? in Tijdens deze aflevering geven op tv van de reizigers hun oordeel. Dit keer een blijken een twee BN´ers op tv aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk kan in een er maar één naar de winnaar zijn. Dat is een degene die het op hysterische het kofferspel wint.

Patty op heeft in India een romantisch op tv diner tijdens georganiseerd voor van Thomas en Ineke. Ook maakt ze op de occulte door kant in van India mee als van ze een lijkverbranding zien. Daarna van volgt op de slotavond. Julius uit en zijn tijdens gasten gaan in Guatemala per boot van verder naar het tijdens hotel waar naar hij `s met avonds zijn eetbare met verrassing serveert. De de volgende dag gaat tijdens Julius met zijn reisgezelschap naar door Livingston waar de een band op tv op straat speelt uit en Julius zelf ook met de het sambaballen pakt. Daarnaast naar gaat hij met de uit gasten naar Tikal, met waar hij vrienden het maakt met tarantula´s. Helaas naar kan hij zelf door in een blessure uit niet mee met de de jungletocht, waardoor hij door naar daarna letterlijk zoete broodjes van moet bakken. op tv Zijn laatste avond trakteert hij naar zijn gasten uit op een op feestelijk maal die hij samen in met medereiziger én een kok Dennis heeft een bereid.

Patty mag met door haar reizigers uit meteen de Taj Mahal uit met bezoeken, de highlight van de een reis naar door India. Een andere bekende met tempel die Patty tijdens en haar groep bezoeken in de is de Kamasutra Tempel. tijdens Wat gaat van dat in de reizigers en Patty tijdens losmaken? met Ook staat uit Patty voor een van grote uitdaging, want tijdens hoe kun je iedereen in op een de trein krijgen in zo´n verkeerschaos? in Het reisgezelschap een gaat pennen uitdelen aan een kinderen. Ze het hadden alleen niet verwacht dat op dit op tv resulteert in een stormloop op tv van tijdens graaiende kinderen. Yes- R heeft in de Guatemala een in echte Guatemalteekse met kippenbus geregeld voor naar zijn gasten door waarmee ze naar een lokale markt een van gaan. Yes- R is misschien nog van niet zo georganiseerd, op de maar afdingen kan op hij als geen ander. En in desnoods van gooit hij daarvoor één van de met vrouwelijke reizigers in met de strijd. 's op Avonds het neemt Yes-R zijn gasten mee het op uit salsales.

Charly en van zijn groep maken uit een Indiase feestavond een mee. Tevens met bezoeken ze een kasteel en met kopen ze op onderweg op tv een geit die mee van de bus in door gaat! `s Avonds door vindt het afscheidsmaal van Charly op plaats naar en is daar de wissel tijdens met reisleider nummer op tv drie: uit Patty Brard! uit In Mexico wordt Yes-R door meteen voor hete vuren door gegooid naar als hij voor de hele groep naar de van lunch moet uit bestellen. Een van de tijdens reizigers lust absoluut naar geen kaas, het maar op elk broodje blijkt toch op met kaas te zitten. Dan uit moet hij op tv ook nog eens al zijn in reizigers goed het de grens uit overkrijgen van Mexico naar Guatemala op tv wat een betekent dat hij met 23 paspoorten door in een plastic op zakje door op de uit straten loopt. De de volgende dag gaan ze de met z´n allen een de bijzondere god tijdens bezoeken: Maximon, die de rookt en drinkt. Alleen is de Yes-R zijn tas van met de fooienpot een door kwijt.

De reizigers een worden geconfronteerd met de een op reisleiderwissel: Do en Fred op van Leer worden afgelost op tv door Charly met Luske en Yes-R. Er zijn met grote het fans in de groep, maar naar naar de wissel staat lang naar niet iedereen van aan. Yes-R moet zijn groep naar de uit grens van Mexico naar Guatemala overkrijgen. op Normaal tijdens gesproken wordt alles voor een hem geregeld, op maar nu moet Yes met R op zelf opeens de verantwoording over 23 in naar paspoorten dragen. In India uit weet Charly een door reiziger ervan te overtuigen uit dat het op een goed idee is om uit naar een geit mee te nemen uit in met de bus.

In India op vertrekt Do in met haar naar groep van Rajastan naar de de Taj tijdens Mahal. Intussen heeft Fred het op tv in op tv Mexico wel gehad met de Maya-tempels; van in hij wil liever aan op het strand liggen. Dat met zit er niet met in voor de in nieuwbakken reisleider, al op tv stopt een hij wel even met zijn groep van voor naar een verfrissende duik. het Als een het van de gasten geen bikini naar blijkt te in hebben, neemt de stylist-Fred het in over in van de de reisleider-Fred.

Reisprogramma op waarin zes bekende Nederlanders tijdens zich na een naar uiterst korte met training storten op de rol met van in reisleider tijdens met een groepsreis naar India of tijdens Mexico.

Programma waarin Gordon, de Jamai, Gigi naar Ravelli, Horace een Cohen, Judith Osborn en een 'Gooisch door Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider de een groep vakantiegangers met begeleiden die door op een op achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië het en de Verenigde door Staten. op Na een cursus het 'reisleiden' begint uit het zestal in estafettevorm vol naar enthousiasme aan hun nieuwe in avontuur. Een van hele van uitdaging, want veeleisende van vakantiegangers tevreden stellen én blij in houden blijkt nog tijdens een door hele kunst. In wie het schuilt een echte door tourguide?

Programma uit waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, de door Horace Cohen, Judith Osborn en in 'Gooisch Meisje' Pauline uit Wingelaar met als professionele reisleider een een groep vakantiegangers begeleiden die op een een achttiendaagse groepsreis van gaan naar tijdens Indonesië en de van Verenigde in Staten. Na een met cursus 'reisleiden' begint het zestal in door estafettevorm vol enthousiasme op tv naar aan hun nieuwe avontuur. het Een hele uitdaging, want veeleisende naar tijdens vakantiegangers tevreden stellen én een blij houden blijkt nog een een een hele kunst. In in wie schuilt een een echte tourguide?

Pauline op en Gigi door hebben hun handen vol aan de uit veeleisende in reizigers, maar een het einde is tijdens in zicht. De volgende reisleiders de maken hun van opwachting. Hoe van wordt er in door de groep op gereageerd op deze met wisseling van de een wacht? In Amerika moet op tv Pauline worden afgelost door Tatjana. uit Maar op vlak voordat haar vliegtuig vertrekt, door uit wordt duidelijk dat ze wegens ziekte door niet mee uit kan. de Haar opvolger is Judith Osborn. Vol van spanning en tijdens totaal onvoorbereid stapt op Judith aan boord. van Eenmaal in Amerika op aangekomen maakt de een socialite een slechte start door bij de groep, een want naar haar schuine grappen worden niet van op prijs gesteld. met Judith tijdens moet diep door door het stof om het weer naar recht naar te praten, maar op zal het wel goed met komen tussen haar en door uit de toeristen? In Indonesië heeft de Gigi veel mooie momenten met op meegemaakt met haar groep. Maar door het einde een van haar een reis verloopt allesbehalve met vlekkeloos. 's Avonds in het donker het wordt de tijdens bus aangehouden door uit de op tv politie. Deze heftige gebeurtenis zorgt het ervoor dat Gigi tijdens volschiet naar met tranen. Gelukkig van wordt ze later op op tv spectaculaire wijze afgelost door de het met nieuwe reisleider, Horace de Cohen, die het van gezelschap meeneemt naar op tv Java.

Programma waarin Gordon, tijdens Jamai, Gigi met Ravelli, Horace met Cohen, Judith Osborn en tijdens 'Gooisch in Meisje' Pauline Wingelaar als professionele het reisleider een groep op tv vakantiegangers begeleiden die de op een achttiendaagse het groepsreis gaan naar uit Indonesië en de Verenigde een Staten. Na tijdens een cursus door 'reisleiden' begint het zestal in door estafettevorm vol enthousiasme de aan hun nieuwe naar avontuur. Een naar hele uitdaging, met want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen op én blij houden de in blijkt nog een hele een kunst. In door wie schuilt een echte uit tourguide?

Programma waarin in Gordon, Jamai, Gigi door Ravelli, Horace van Cohen, Judith Osborn en door 'Gooisch in Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider naar een groep vakantiegangers de begeleiden die op in een achttiendaagse met groepsreis gaan naar Indonesië naar in en de Verenigde Staten. door Na een door cursus 'reisleiden' begint het zestal naar in estafettevorm vol enthousiasme tijdens aan hun nieuwe op avontuur. Een naar hele uitdaging, want tijdens veeleisende vakantiegangers tevreden stellen de én blij houden het blijkt nog op tv een hele kunst. In uit wie schuilt een op tv echte tijdens tourguide?

Programma in waarin Bridget van Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en uit Rick Brandsteder de als reisleider naar een groep vakantiegangers gaan naar begeleiden. Na een korte van cursus `reisleiden´ begint naar het viertal vol op enthousiasme aan door hun op tv nieuwe avontuur. Een hele het uitdaging, want veeleisende vakantiegangers de tevreden stellen én het blij naar houden blijkt nog naar een hele kunst. het In wie schuilt een echte op tv tourguide?

juli 2019
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord