Programma gemist?

De naar bekende reisleiders en de het voormalige vakantiegangers worden herenigd. tijdens Wat is met de op reizigers het meest bijgebleven van een hun vakanties naar India uit in en Mexico? Wie uit van de BN´ers heeft zijn naar roeping gemist uit en een onuitwisbare indruk van gemaakt op op het reisgezelschap en wie een blijkt op tv het minst populair als reisleider? van Was het van `roekoeroekoe´-Fred die de reizigers naar uit deed smelten of uit pakte Julius Jaspers van ze in met door zijn culinaire verrassing? Was het de op salsales uit van Yes-R op tv die indruk maakte, de de zorgzame Do, de rondleiding op van uit Patty in het de Kamasutratempel, of een waren het de bommetjes naar van Charly die de vakantie met onvergetelijk maakten? Tijdens tijdens deze aflevering geven door de reizigers uit hun tijdens oordeel. Dit keer blijken twee met BN´ers het aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk kan op er maar in één met de winnaar zijn. Dat is uit degene die uit het hysterische kofferspel met wint.

Patty in heeft in uit India een romantisch diner uit georganiseerd voor Thomas en op Ineke. tijdens Ook maakt ze de door occulte kant van in India mee op als ze een met lijkverbranding zien. Daarna volgt de naar slotavond. Julius en zijn uit gasten gaan in door Guatemala een per boot verder naar het in op tv hotel waar hij het `s avonds zijn eetbare met verrassing serveert. De volgende in dag gaat door Julius met op tv zijn reisgezelschap naar Livingston waar een in band op in straat speelt door en Julius zelf ook de door sambaballen pakt. Daarnaast van gaat hij met tijdens de het gasten naar Tikal, waar van hij vrienden maakt met het tarantula´s. Helaas een kan van hij zelf door een blessure niet de tijdens mee met de jungletocht, waardoor een hij daarna letterlijk zoete op broodjes van moet bakken. Zijn van laatste avond trakteert de hij zijn de gasten op een feestelijk maal door die de hij samen met medereiziger én een kok Dennis door heeft bereid.

Patty mag het met haar reizigers op tv meteen de door Taj Mahal tijdens bezoeken, de highlight van de reis naar naar India. Een tijdens andere bekende tempel de die Patty en met uit haar groep bezoeken is de Kamasutra de Tempel. Wat gaat in dat met in de de reizigers en Patty losmaken? Ook staat door Patty voor tijdens een grote uitdaging, uit want hoe op kun je iedereen in door een trein krijgen van in zo´n uit verkeerschaos? Het reisgezelschap gaat pennen in uitdelen aan naar kinderen. Ze hadden alleen tijdens niet verwacht in dat dit op tv resulteert in het een stormloop van graaiende kinderen. op tv Yes- R heeft van in Guatemala een op tv echte Guatemalteekse het kippenbus geregeld voor zijn het gasten waarmee ze uit naar een lokale uit markt gaan. Yes- uit R is misschien een nog niet zo georganiseerd, door het maar afdingen kan hij als op tv geen een ander. En desnoods gooit tijdens hij daarvoor één van de uit vrouwelijke op tv reizigers in de door strijd. 's Avonds naar neemt Yes-R zijn in gasten mee op tijdens salsales.

Charly en zijn op van groep maken een Indiase feestavond op mee. Tevens de bezoeken ze een naar kasteel en naar kopen ze onderweg een het geit die mee de bus een in gaat! `s op tv Avonds op vindt het afscheidsmaal van met Charly plaats van en is daar op tv de wissel met met reisleider nummer drie: Patty het Brard! op tv In Mexico wordt Yes-R naar meteen voor hete vuren een gegooid een als hij voor de op hele groep de lunch moet naar bestellen. Een op tv van de door reizigers lust absoluut geen kaas, uit op maar op elk broodje blijkt toch tijdens kaas te tijdens zitten. tijdens Dan moet hij ook een nog eens al tijdens zijn reizigers goed in de grens overkrijgen van Mexico naar naar Guatemala wat door betekent op dat hij uit met 23 paspoorten in een plastic met zakje door de op tv straten loopt. De in de volgende dag gaan met ze met z´n allen een bijzondere in god bezoeken: Maximon, het die rookt en het drinkt. Alleen is op tv Yes-R zijn uit tas met naar de fooienpot in kwijt.

De reizigers met worden naar geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do de en tijdens Fred van Leer worden afgelost het door van Charly Luske en Yes-R. Er een zijn grote uit fans in de groep, door maar de wissel op tv staat lang niet iedereen met aan. in Yes-R moet zijn groep de naar grens naar van Mexico naar Guatemala het overkrijgen. het Normaal gesproken wordt alles voor tijdens hem geregeld, maar uit nu moet de Yes R de zelf opeens de verantwoording over 23 door paspoorten dragen. de In India weet Charly een een reiziger ervan naar een te overtuigen dat op het een goed idee is om door in een geit mee te nemen in op tv de tijdens bus.

In de India vertrekt Do een met haar groep met van Rajastan naar op de Taj Mahal. naar Intussen heeft Fred met het in Mexico een wel gehad met de Maya-tempels; naar in hij wil liever aan het strand een liggen. het Dat zit er niet in van voor het de nieuwbakken reisleider, al stopt de hij wel even naar een met zijn groep voor de een verfrissende duik. Als door een van een de gasten geen tijdens bikini blijkt te hebben, tijdens neemt de een stylist-Fred het over in van de de reisleider-Fred.

Reisprogramma het waarin zes bekende Nederlanders zich op tv na een uiterst naar korte training storten met op de tijdens rol van reisleider het tijdens een groepsreis in naar India in of Mexico.

Programma de waarin Gordon, de Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith in Osborn en van 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar van door als professionele reisleider een groep het vakantiegangers begeleiden op die op een achttiendaagse groepsreis naar tijdens gaan naar Indonesië en de het Verenigde Staten. Na een uit cursus tijdens 'reisleiden' begint het zestal op tv in estafettevorm door vol enthousiasme aan hun nieuwe de avontuur. de Een hele uitdaging, een want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen in op tv én blij houden blijkt nog een het op hele kunst. In wie schuilt een een echte door tourguide?

Programma waarin Gordon, met Jamai, in Gigi Ravelli, Horace Cohen, door Judith uit Osborn en 'Gooisch uit Meisje' Pauline Wingelaar met als professionele reisleider naar een groep vakantiegangers begeleiden die een op een achttiendaagse groepsreis van uit gaan naar Indonesië en de Verenigde uit Staten. Na een van cursus in 'reisleiden' begint door het zestal in van estafettevorm vol enthousiasme aan van hun nieuwe avontuur. Een op hele uitdaging, want in veeleisende vakantiegangers tevreden stellen op op én blij houden blijkt op tv nog een hele kunst. naar In tijdens wie schuilt een in echte tourguide?

Pauline in en Gigi hebben hun met handen uit vol aan de een veeleisende reizigers, maar het einde uit is naar in zicht. De volgende het reisleiders maken op hun opwachting. Hoe uit wordt er door de groep naar de gereageerd op deze naar wisseling van de wacht? op tv In Amerika moet Pauline het worden de afgelost door Tatjana. Maar vlak voordat tijdens haar uit vliegtuig vertrekt, wordt duidelijk door dat op ze wegens ziekte niet van mee kan. Haar opvolger is met Judith een Osborn. Vol spanning en uit totaal onvoorbereid stapt op Judith aan tijdens boord. Eenmaal op in Amerika aangekomen maakt de socialite uit een op tv slechte start in bij de groep, want haar schuine op tv grappen worden op niet op tv op prijs gesteld. Judith moet op tv diep door het stof uit om het weer op tv een recht te praten, maar zal naar het wel goed met komen tussen haar en naar de tijdens toeristen? In Indonesië tijdens heeft Gigi veel een mooie momenten meegemaakt met naar haar door groep. Maar het het einde van haar reis op verloopt allesbehalve vlekkeloos. een 's Avonds door in het donker wordt de bus van aangehouden met door de uit politie. Deze heftige tijdens gebeurtenis zorgt ervoor op dat Gigi volschiet met tranen. op tv Gelukkig wordt ze later naar op op spectaculaire wijze afgelost door de het nieuwe door reisleider, Horace Cohen, die een het gezelschap in meeneemt naar van Java.

Programma tijdens waarin Gordon, Jamai, door Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith in met Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar door als een professionele reisleider een groep vakantiegangers uit begeleiden die tijdens op een door achttiendaagse groepsreis tijdens gaan naar Indonesië en de uit Verenigde Staten. Na een tijdens van cursus 'reisleiden' begint het het zestal in estafettevorm van vol enthousiasme aan hun nieuwe uit uit avontuur. Een hele uitdaging, want veeleisende in vakantiegangers door tevreden stellen én blij tijdens houden op tv blijkt nog een hele kunst. In een het wie schuilt een tijdens echte tourguide?

Programma door waarin Gordon, Jamai, uit Gigi Ravelli, Horace Cohen, uit Judith Osborn en 'Gooisch naar Meisje' Pauline op Wingelaar als uit professionele reisleider een groep vakantiegangers een op begeleiden die op een naar achttiendaagse groepsreis gaan op tv naar Indonesië en de naar Verenigde Staten. Na een door het cursus 'reisleiden' begint het de zestal in estafettevorm vol enthousiasme van aan hun naar nieuwe avontuur. Een hele het tijdens uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden de stellen met én blij houden blijkt op tv nog een hele kunst. In door wie schuilt in een echte naar tourguide?

Programma waarin Bridget in Maasland, Dennis Weening, tijdens Eddy Zoëy in en Rick naar Brandsteder als tijdens reisleider een groep vakantiegangers op gaan begeleiden. Na een op tv korte cursus `reisleiden´ begint uit een het viertal vol enthousiasme aan hun op nieuwe tijdens avontuur. Een het hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden met de stellen én blij het houden blijkt nog een hele kunst. uit In wie schuilt tijdens een echte het tourguide?

november 2020
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!