Programma gemist?

De bekende door reisleiders op en de voormalige op vakantiegangers worden herenigd. Wat is de een door reizigers het meest de bijgebleven van hun door vakanties naar India en uit Mexico? Wie van in de BN´ers heeft zijn roeping de door gemist en een onuitwisbare indruk met gemaakt door op het reisgezelschap en op wie blijkt het op minst populair door als reisleider? door Was het `roekoeroekoe´-Fred die de de reizigers deed smelten uit of pakte Julius Jaspers de ze het in met de zijn culinaire verrassing? Was het de met salsales van Yes-R door die indruk door maakte, tijdens de zorgzame Do, de op tv rondleiding van het Patty in de de Kamasutratempel, of waren het de van bommetjes in van Charly die de vakantie op onvergetelijk maakten? Tijdens op tv tijdens deze aflevering geven de reizigers hun uit oordeel. Dit tijdens keer blijken twee door BN´ers aan op tv elkaar gewaagd, maar uiteindelijk door kan er maar door één de winnaar zijn. het Dat in is degene op die het hysterische kofferspel met wint.

Patty op heeft in een India een romantisch diner van georganiseerd voor Thomas de en Ineke. naar Ook maakt ze de occulte door kant van uit India mee uit als ze een lijkverbranding zien. Daarna een op tv volgt de slotavond. tijdens Julius en zijn gasten gaan uit in Guatemala per boot door verder naar met het hotel waar met hij uit `s avonds zijn in eetbare verrassing serveert. De volgende dag uit tijdens gaat Julius met zijn reisgezelschap door naar Livingston waar een een band op in straat het speelt en Julius zelf een ook de sambaballen in pakt. Daarnaast gaat met hij met de gasten naar een op Tikal, waar hij vrienden naar maakt met van tarantula´s. Helaas kan hij een zelf door een blessure op niet mee met de met jungletocht, waardoor hij door daarna letterlijk de zoete broodjes moet naar bakken. Zijn laatste avond op de trakteert hij zijn met gasten op een feestelijk met maal die tijdens hij samen met medereiziger én kok door Dennis de heeft bereid.

Patty in mag met haar reizigers meteen naar de Taj Mahal op bezoeken, de in highlight van de reis uit naar op India. Een met andere bekende tempel die Patty op tv en op haar groep bezoeken is de Kamasutra door Tempel. de Wat gaat dat in door de reizigers en Patty in losmaken? Ook staat met Patty voor de een een grote uitdaging, want met hoe kun je iedereen in een van trein krijgen het in van zo´n verkeerschaos? Het reisgezelschap gaat door pennen uitdelen aan kinderen. van Ze hadden met alleen niet een verwacht dat het dit resulteert in een stormloop op van graaiende het kinderen. Yes- R naar heeft in Guatemala tijdens een echte een Guatemalteekse kippenbus geregeld tijdens voor zijn gasten waarmee ze tijdens naar een lokale markt tijdens met gaan. Yes- R op is misschien nog niet zo georganiseerd, uit op tv maar afdingen kan hij uit als geen ander. op En desnoods gooit van hij daarvoor één van het de uit vrouwelijke reizigers in op tv de strijd. 's Avonds neemt Yes-R uit zijn tijdens gasten mee op de salsales.

Charly en uit zijn groep een maken een in Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken het ze een kasteel met en kopen ze op tv onderweg een geit die op tv mee de bus op uit in gaat! `s Avonds vindt uit het afscheidsmaal van door Charly plaats op en is daar de met wissel met een reisleider nummer uit drie: Patty Brard! In in Mexico wordt Yes-R meteen voor met hete vuren gegooid op tv als hij de voor de hele groep de de lunch een moet bestellen. Een tijdens van de reizigers lust van absoluut geen kaas, de in maar op elk broodje blijkt toch een naar kaas te zitten. Dan moet hij naar ook door nog eens al zijn reizigers een goed een de grens overkrijgen een van Mexico naar Guatemala van wat betekent met dat hij de met 23 paspoorten in een tijdens plastic zakje door van de op straten loopt. De volgende van dag gaan ze tijdens met z´n allen een bijzondere uit de god bezoeken: Maximon, die rookt en op drinkt. Alleen is de uit Yes-R zijn tas uit met de fooienpot in kwijt.

De reizigers worden het geconfronteerd met een het reisleiderwissel: Do en op Fred van Leer het worden afgelost door tijdens Charly Luske naar en in Yes-R. Er zijn grote fans door in door de groep, maar van de wissel staat het lang niet iedereen aan. met Yes-R moet uit zijn groep de grens een van Mexico de naar Guatemala overkrijgen. in Normaal gesproken wordt alles voor hem het van geregeld, maar nu moet Yes R een op tv zelf opeens de met verantwoording over 23 paspoorten dragen. in In tijdens India weet Charly een reiziger van ervan te overtuigen op dat het een uit goed idee is om de een het geit mee te door nemen in de naar bus.

In India het vertrekt door Do met haar groep van Rajastan van naar de door Taj met Mahal. Intussen heeft Fred op tv het in door Mexico wel gehad op met de Maya-tempels; hij wil van liever aan het strand tijdens naar liggen. Dat zit van er niet in het voor de nieuwbakken op reisleider, al stopt hij van wel even met zijn groep het op tv voor een verfrissende duik. een Als een van de gasten in door geen bikini blijkt te hebben, neemt een de stylist-Fred door het over het van de in reisleider-Fred.

Reisprogramma door waarin zes bekende naar Nederlanders zich na een uiterst op tv korte met training storten een op de rol van tijdens reisleider tijdens tijdens een groepsreis naar India of op Mexico.

Programma op tv waarin Gordon, Jamai, Gigi op Ravelli, Horace Cohen, in Judith Osborn en van 'Gooisch de Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider op tv een groep vakantiegangers het begeleiden door die op een door achttiendaagse groepsreis uit gaan naar Indonesië en met de Verenigde Staten. Na een van cursus 'reisleiden' begint op tv het zestal op tv in estafettevorm vol enthousiasme op tv aan in hun nieuwe avontuur. Een hele op uitdaging, want veeleisende op tv vakantiegangers de tevreden stellen én met blij houden blijkt een nog een van hele kunst. In op tv wie schuilt een echte de tourguide?

Programma waarin op tv Gordon, tijdens Jamai, Gigi Ravelli, op Horace Cohen, Judith uit Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar met als professionele reisleider naar een door groep vakantiegangers begeleiden door die op een achttiendaagse op tv groepsreis een gaan naar Indonesië en de Verenigde op tv Staten. Na een een cursus 'reisleiden' begint naar op het zestal in estafettevorm vol een enthousiasme aan hun nieuwe met avontuur. een Een hele uitdaging, want uit veeleisende vakantiegangers tevreden stellen door én blij van houden uit blijkt nog een hele kunst. uit In wie schuilt tijdens een echte van tourguide?

Pauline en uit Gigi hebben in hun handen vol aan de op veeleisende naar reizigers, maar het einde is uit uit in zicht. De volgende reisleiders het maken hun op tv opwachting. Hoe wordt er op tv door door de groep gereageerd op op deze op wisseling van de uit wacht? In Amerika moet Pauline op tv worden afgelost het door Tatjana. Maar op vlak voordat haar vliegtuig vertrekt, het wordt duidelijk de dat ze een wegens ziekte niet door mee kan. Haar in opvolger is Judith Osborn. in Vol spanning en met totaal onvoorbereid stapt van Judith aan boord. Eenmaal met in naar Amerika aangekomen maakt een de socialite een slechte start uit bij de groep, naar door want haar schuine grappen de worden niet op prijs gesteld. naar van Judith moet diep door het op tv stof een om het weer recht met te praten, op tv maar zal het wel met goed komen tussen een haar en op de toeristen? In het Indonesië heeft Gigi veel mooie momenten op meegemaakt met haar het het groep. Maar het einde van tijdens haar reis verloopt in allesbehalve vlekkeloos. 's Avonds op in het donker op met wordt de bus aangehouden op tv door de naar politie. Deze heftige het gebeurtenis zorgt ervoor naar dat Gigi volschiet met tranen. in Gelukkig wordt ze uit later op tijdens spectaculaire wijze afgelost door in de nieuwe uit reisleider, Horace Cohen, door die het gezelschap meeneemt naar uit uit Java.

Programma waarin tijdens Gordon, Jamai, Gigi naar Ravelli, op Horace Cohen, Judith Osborn en van 'Gooisch Meisje' de Pauline Wingelaar als professionele door reisleider een groep van vakantiegangers begeleiden die op met een achttiendaagse op tv groepsreis gaan een naar Indonesië en de Verenigde op tijdens Staten. Na een cursus 'reisleiden' tijdens begint met het zestal in estafettevorm de vol enthousiasme aan hun nieuwe naar avontuur. met Een hele uitdaging, want veeleisende tijdens vakantiegangers tevreden stellen een én blij met houden in blijkt nog een een hele kunst. In wie schuilt het een echte de tourguide?

Programma op tv waarin Gordon, de Jamai, Gigi Ravelli, het Horace Cohen, Judith Osborn op tv en 'Gooisch Meisje' op Pauline Wingelaar het als professionele reisleider naar een groep vakantiegangers begeleiden de die op een een achttiendaagse groepsreis met gaan naar Indonesië en de naar Verenigde Staten. Na uit een cursus 'reisleiden' tijdens begint het zestal in met estafettevorm vol enthousiasme een aan hun de nieuwe avontuur. met Een hele uitdaging, een want veeleisende op vakantiegangers tevreden stellen én blij een houden van blijkt nog een hele kunst. van In van wie schuilt een echte door tourguide?

Programma waarin Bridget tijdens Maasland, van Dennis Weening, Eddy Zoëy en op tv Rick met Brandsteder als uit reisleider een groep vakantiegangers een gaan begeleiden. Na een het korte cursus `reisleiden´ in begint het viertal vol met enthousiasme aan hun naar nieuwe avontuur. tijdens Een hele op uitdaging, want veeleisende uit vakantiegangers tevreden stellen én het blij het houden blijkt nog van een hele kunst. In op tv wie schuilt in een echte tourguide?

april 2020
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!