Programma gemist?

De bekende de reisleiders de en de voormalige de vakantiegangers worden herenigd. Wat is de met reizigers van het meest bijgebleven een van hun vakanties naar met India naar en Mexico? Wie van de de BN´ers heeft zijn naar roeping tijdens gemist en een onuitwisbare uit indruk gemaakt op het het reisgezelschap en het wie blijkt van het minst populair als reisleider? het Was het naar `roekoeroekoe´-Fred die van de reizigers deed smelten naar of pakte Julius op tv Jaspers door ze in met zijn culinaire op tv verrassing? Was het uit de salsales met van Yes-R die indruk de maakte, het de zorgzame Do, de naar rondleiding van door Patty in de Kamasutratempel, in of waren het het de op tv bommetjes van Charly die de tijdens vakantie het onvergetelijk maakten? Tijdens deze aflevering geven een door de reizigers hun oordeel. Dit uit keer van blijken twee BN´ers aan elkaar gewaagd, de maar uiteindelijk kan een er maar één naar de winnaar op zijn. Dat is een degene die in het hysterische kofferspel op wint.

Patty heeft in van India een romantisch de diner georganiseerd voor van Thomas en Ineke. op Ook de maakt ze van de occulte kant van India mee uit als ze de een lijkverbranding zien. Daarna tijdens volgt de het slotavond. Julius en zijn tijdens gasten van gaan in Guatemala uit per boot van verder naar het hotel waar hij tijdens `s avonds het zijn eetbare verrassing serveert. naar De op volgende dag gaat op Julius met zijn reisgezelschap het naar Livingston een waar een band met op straat speelt met en Julius zelf ook een de sambaballen pakt. naar Daarnaast gaat het hij met de gasten op naar Tikal, waar hij het vrienden op maakt met tarantula´s. Helaas op kan hij zelf door op een blessure een niet mee met de de jungletocht, waardoor hij tijdens uit daarna letterlijk zoete op broodjes moet bakken. van Zijn laatste avond trakteert hij tijdens zijn van gasten op een feestelijk het maal die hij samen met door medereiziger én kok het Dennis van heeft bereid.

Patty mag met met haar reizigers meteen het de Taj Mahal in bezoeken, de highlight het van de reis naar naar India. tijdens Een andere bekende tempel in die Patty en naar in haar groep bezoeken uit is de Kamasutra Tempel. Wat in gaat een dat in de reizigers de en Patty met losmaken? Ook staat Patty voor een tijdens grote uitdaging, van want tijdens hoe kun je iedereen in een door trein in krijgen in zo´n uit verkeerschaos? Het reisgezelschap gaat uit pennen uitdelen op aan kinderen. met Ze hadden alleen niet verwacht dat het dit met resulteert in het een stormloop van graaiende kinderen. Yes- van R heeft in op tv door Guatemala een echte Guatemalteekse kippenbus geregeld op tv de voor zijn gasten waarmee ze naar door een lokale markt het gaan. Yes- op tv R is naar misschien nog niet zo uit georganiseerd, maar afdingen kan uit hij als geen tijdens ander. En in desnoods gooit naar hij daarvoor één van de de in vrouwelijke reizigers in de strijd. 's op Avonds het neemt Yes-R zijn naar gasten mee op de salsales.

Charly en van zijn op groep maken een met Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken de ze een kasteel en op tv kopen tijdens ze onderweg een geit tijdens die mee de een bus in gaat! `s naar Avonds vindt naar het uit afscheidsmaal van Charly plaats en een is daar de van wissel met reisleider van nummer met drie: Patty Brard! In in Mexico wordt naar Yes-R meteen voor van hete vuren gegooid als hij voor de op de hele groep de de lunch moet bestellen. Een van naar de reizigers lust van uit absoluut geen kaas, maar op tijdens elk naar broodje blijkt toch kaas te uit zitten. op Dan moet hij ook het nog eens al op tv zijn reizigers goed uit de grens overkrijgen van Mexico op tv naar Guatemala op wat betekent dat op tv hij met 23 het paspoorten in de een plastic zakje door de de straten loopt. het De volgende dag de gaan ze met z´n door allen uit een bijzondere god op tv bezoeken: Maximon, een die rookt en door drinkt. Alleen is Yes-R zijn door tas met het de fooienpot de kwijt.

De op tv reizigers worden geconfronteerd met op een reisleiderwissel: Do uit en Fred van naar Leer worden het afgelost door in Charly Luske en Yes-R. met Er zijn grote in fans in de de groep, maar de wissel staat op tv een lang niet iedereen aan. Yes-R moet op zijn groep de naar grens op van Mexico naar Guatemala naar overkrijgen. naar Normaal gesproken wordt alles voor uit hem in geregeld, maar nu door moet Yes R zelf naar opeens de verantwoording over 23 in paspoorten in dragen. In door India weet Charly in een reiziger ervan te overtuigen dat naar het op een goed idee is om naar een geit op tv mee te nemen in in met de bus.

In India in vertrekt Do met haar door groep van met Rajastan naar de Taj naar Mahal. tijdens Intussen heeft Fred het het in Mexico wel gehad uit met de Maya-tempels; het hij wil liever door aan uit het strand liggen. Dat het zit er niet in het het voor de nieuwbakken reisleider, op al stopt hij naar wel even met in zijn groep voor een het verfrissende duik. Als een in van de de gasten geen in bikini blijkt te een hebben, neemt de stylist-Fred het het over van van de met reisleider-Fred.

Reisprogramma waarin tijdens zes bekende Nederlanders zich de na een uiterst op tv korte van training storten op naar de rol van reisleider tijdens naar een naar groepsreis naar India van of Mexico.

Programma waarin met Gordon, Jamai, een Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith met Osborn en 'Gooisch naar Meisje' Pauline het Wingelaar als professionele op reisleider een het groep vakantiegangers begeleiden die op van een op achttiendaagse groepsreis een gaan naar Indonesië en de Verenigde tijdens Staten. Na het een met cursus 'reisleiden' begint het uit zestal in estafettevorm vol enthousiasme tijdens aan van hun nieuwe van avontuur. Een hele uitdaging, want door veeleisende vakantiegangers tijdens tevreden stellen én op tv blij houden blijkt nog een een hele kunst. In in wie tijdens schuilt een echte in tourguide?

Programma naar waarin Gordon, Jamai, Gigi door Ravelli, Horace Cohen, door Judith Osborn en 'Gooisch op Meisje' met Pauline Wingelaar als professionele reisleider het een een groep vakantiegangers begeleiden de die op een achttiendaagse door groepsreis gaan op tv naar Indonesië door en de Verenigde Staten. Na een op tv cursus 'reisleiden' begint met op het zestal in estafettevorm vol het enthousiasme aan hun nieuwe op avontuur. met Een hele uit uitdaging, want veeleisende op vakantiegangers tevreden stellen én blij houden in blijkt tijdens nog een hele tijdens kunst. In wie schuilt een op tv echte in tourguide?

Pauline in en Gigi hebben hun handen door vol aan de naar veeleisende van reizigers, maar uit het einde is in het zicht. De volgende met reisleiders maken hun tijdens opwachting. een Hoe wordt er door de naar groep gereageerd op deze met wisseling van door de van wacht? In Amerika moet Pauline worden in afgelost door Tatjana. op tv Maar vlak het voordat haar vliegtuig uit vertrekt, van wordt duidelijk dat ze wegens uit ziekte naar niet mee kan. Haar een opvolger is Judith Osborn. Vol met spanning naar en totaal onvoorbereid stapt in Judith aan de boord. Eenmaal in op Amerika aangekomen uit maakt de socialite een slechte start uit bij de groep, in het want haar schuine grappen door worden niet uit op prijs gesteld. Judith moet op tv diep door op tv het stof om op tv het weer uit recht te praten, maar zal het op wel goed komen van tussen een haar en de toeristen? op tv In op Indonesië heeft Gigi veel mooie momenten de op meegemaakt met haar het groep. Maar het einde van haar een reis verloopt van allesbehalve vlekkeloos. een 's Avonds in een het donker wordt in de bus aangehouden door de met met politie. Deze heftige gebeurtenis zorgt ervoor tijdens door dat Gigi volschiet met tranen. Gelukkig het uit wordt ze later op spectaculaire wijze uit met afgelost door de nieuwe reisleider, Horace tijdens Cohen, die uit het gezelschap meeneemt met naar op Java.

Programma waarin Gordon, een in Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, van Judith Osborn en 'Gooisch op tv Meisje' Pauline Wingelaar uit als uit professionele reisleider de een groep vakantiegangers begeleiden die in op de een achttiendaagse groepsreis met gaan naar Indonesië van en de Verenigde Staten. een Na een cursus van 'reisleiden' begint het op zestal in op tv estafettevorm vol enthousiasme op tv aan hun nieuwe avontuur. tijdens Een hele uitdaging, op tv want veeleisende vakantiegangers tevreden naar stellen én blij houden op tv blijkt nog een in naar hele kunst. In op tv wie schuilt een echte de tourguide?

Programma waarin het Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, tijdens Horace Cohen, Judith op tv door Osborn en 'Gooisch Meisje' een Pauline Wingelaar als professionele reisleider door een groep vakantiegangers uit begeleiden die uit op een achttiendaagse groepsreis een gaan naar Indonesië van en in de Verenigde Staten. Na een in cursus 'reisleiden' begint in met het zestal in estafettevorm op vol enthousiasme aan op tv hun nieuwe avontuur. in Een hele uitdaging, want veeleisende door vakantiegangers op tv tevreden stellen én van blij houden naar blijkt nog een hele kunst. op tv In op wie schuilt een echte van tourguide?

Programma waarin Bridget door Maasland, Dennis Weening, van Eddy Zoëy en op tv Rick Brandsteder een als reisleider een groep met vakantiegangers gaan begeleiden. met Na op een korte uit cursus `reisleiden´ begint naar het viertal vol enthousiasme aan hun het nieuwe op tv avontuur. Een met hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers met tevreden stellen én tijdens blij het houden blijkt nog een naar hele kunst. In wie de schuilt een echte van tourguide?

juni 2019
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord