Programma gemist?

De bekende reisleiders op tv de en de voormalige vakantiegangers worden het herenigd. Wat het is de reizigers het meest het bijgebleven van hun naar vakanties naar India een van en Mexico? Wie van op tv de BN´ers heeft door zijn roeping gemist en door een onuitwisbare indruk gemaakt naar op het reisgezelschap in in en wie blijkt het van minst populair als reisleider? op tv Was van het `roekoeroekoe´-Fred die de van reizigers deed smelten of op tv pakte Julius de Jaspers ze in een met zijn culinaire verrassing? in Was door het de salsales van met Yes-R het die indruk maakte, de zorgzame Do, de het de rondleiding van een Patty in de Kamasutratempel, of tijdens waren het een de bommetjes van Charly een die de door vakantie onvergetelijk maakten? tijdens Tijdens deze aflevering door geven tijdens de reizigers hun met oordeel. Dit keer blijken twee van BN´ers van aan elkaar gewaagd, in maar uiteindelijk kan er maar één door de de winnaar zijn. Dat is van degene die het hysterische op tv kofferspel van wint.

Patty naar heeft in met India een romantisch diner georganiseerd naar voor Thomas en van Ineke. Ook maakt ze op tv de occulte kant het van India mee uit als ze op tv een lijkverbranding tijdens zien. Daarna volgt in de slotavond. Julius uit en zijn gasten een gaan in Guatemala tijdens per boot naar verder naar het in hotel waar hij `s avonds de zijn eetbare verrassing met serveert. door De volgende dag gaat Julius een met zijn in reisgezelschap naar Livingston waar in een van band op straat speelt van en Julius uit zelf ook de sambaballen de pakt. Daarnaast gaat door hij met de gasten een naar Tikal, waar hij naar vrienden maakt met uit tarantula´s. Helaas uit kan hij zelf een door een een blessure niet mee met de van het jungletocht, waardoor hij daarna letterlijk zoete op tv op broodjes moet bakken. de Zijn laatste avond trakteert hij zijn naar gasten op in een met feestelijk maal die hij samen op met medereiziger én kok het de Dennis heeft bereid.

Patty mag op met haar uit reizigers meteen de een Taj Mahal een bezoeken, de highlight van de reis uit naar India. een Een andere bekende van tempel die door Patty en op tv haar groep bezoeken is de Kamasutra door Tempel. uit Wat gaat dat in door de reizigers op en Patty losmaken? een Ook staat Patty uit voor een grote uitdaging, want de hoe kun naar je iedereen in een van trein krijgen in naar zo´n op tv verkeerschaos? Het het reisgezelschap gaat pennen van uitdelen aan kinderen. Ze hadden alleen het niet verwacht dat de dit resulteert in uit een stormloop van de graaiende kinderen. tijdens Yes- R heeft in op naar Guatemala een echte Guatemalteekse naar kippenbus geregeld voor zijn de gasten van waarmee ze naar een lokale op tv markt gaan. Yes- een R op tv is misschien nog niet zo in georganiseerd, maar afdingen kan door hij als van geen ander. En tijdens desnoods gooit hij in daarvoor uit één van de vrouwelijke reizigers in de de strijd. 's het Avonds neemt van Yes-R zijn met gasten mee op door salsales.

Charly een en zijn door groep maken een uit Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze van uit een kasteel en de kopen ze onderweg een geit het die mee de met bus in gaat! de `s Avonds vindt het op tv afscheidsmaal van het Charly plaats op en is daar de een wissel op met reisleider nummer drie: Patty Brard! van In Mexico wordt op tv Yes-R meteen voor op hete vuren gegooid met als hij voor met de hele groep een de lunch moet met bestellen. uit Een van het de reizigers lust op absoluut geen kaas, maar naar op elk het broodje blijkt toch van kaas te zitten. Dan moet uit hij ook nog eens op tv door al zijn reizigers goed de grens tijdens overkrijgen van het Mexico naar Guatemala wat op tv betekent dat door hij het met 23 paspoorten in een plastic op zakje door de in straten loopt. De van volgende van dag gaan tijdens ze met z´n allen een bijzondere uit god bezoeken: Maximon, de in die rookt en een drinkt. Alleen is Yes-R uit zijn tas met door de fooienpot op tv kwijt.

De reizigers worden op tv geconfronteerd met een in reisleiderwissel: Do en het Fred van met Leer worden afgelost door een Charly Luske van en Yes-R. op tv Er zijn grote op fans in de groep, maar uit de wissel staat tijdens de lang niet iedereen aan. Yes-R het moet zijn groep de tijdens grens van naar Mexico naar met Guatemala overkrijgen. in Normaal gesproken wordt alles voor hem op tv geregeld, met maar nu op moet Yes R zelf opeens de op verantwoording over tijdens 23 paspoorten dragen. In naar India tijdens weet Charly een reiziger ervan naar te overtuigen dat de het op een goed met idee is om een een geit mee naar te nemen in de naar bus.

In van India vertrekt Do met een haar door groep van Rajastan naar de de Taj Mahal. Intussen in heeft Fred het in met Mexico wel gehad het met de Maya-tempels; naar hij wil liever tijdens aan tijdens het strand liggen. Dat tijdens zit er niet in op voor de nieuwbakken naar reisleider, in al stopt hij wel de even met tijdens zijn groep voor een verfrissende naar duik. Als met een van van de gasten geen bikini uit blijkt van te hebben, neemt de op tv stylist-Fred het tijdens over van de de reisleider-Fred.

Reisprogramma naar waarin zes bekende Nederlanders zich het na een uiterst in korte training storten naar in op de rol in van reisleider tijdens een groepsreis met naar India of van Mexico.

Programma waarin Gordon, uit Jamai, op tv Gigi Ravelli, Horace een Cohen, Judith Osborn en door 'Gooisch Meisje' naar Pauline Wingelaar als professionele tijdens reisleider op een groep vakantiegangers begeleiden die met op een een achttiendaagse groepsreis op gaan naar Indonesië en op de Verenigde Staten. Na een in cursus 'reisleiden' begint in het zestal in het door estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe tijdens de avontuur. Een hele uit uitdaging, want veeleisende door vakantiegangers tevreden stellen én blij houden op blijkt nog een uit hele kunst. In met met wie schuilt een met echte tourguide?

Programma door waarin Gordon, Jamai, tijdens Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith met Osborn en 'Gooisch in Meisje' Pauline Wingelaar het als professionele op reisleider een de groep vakantiegangers begeleiden die de op een achttiendaagse de groepsreis gaan naar Indonesië in van en de Verenigde een Staten. Na een cursus 'reisleiden' uit begint het het zestal in estafettevorm in vol enthousiasme aan hun nieuwe van avontuur. van Een hele uitdaging, op tv want veeleisende op tv vakantiegangers tevreden stellen én een blij houden blijkt nog een uit hele de kunst. In wie schuilt een door echte naar tourguide?

Pauline en Gigi op tv hebben in hun handen vol aan op tv de veeleisende reizigers, in maar van het einde is in van zicht. De naar volgende reisleiders maken hun opwachting. een Hoe het wordt er door uit de groep gereageerd een op deze wisseling uit van de wacht? een In Amerika moet Pauline tijdens worden afgelost op tv door Tatjana. in Maar vlak voordat haar vliegtuig vertrekt, het wordt duidelijk van dat ze wegens op ziekte niet mee kan. met door Haar opvolger is Judith Osborn. van Vol spanning en tijdens totaal onvoorbereid het stapt Judith aan boord. naar Eenmaal in het Amerika aangekomen tijdens maakt de socialite een slechte start met bij de tijdens groep, want op tv haar schuine op grappen worden niet op prijs gesteld. uit Judith door moet diep door het naar stof tijdens om het weer recht het te praten, maar zal op tv het wel goed tijdens komen naar tussen haar en in de toeristen? In Indonesië heeft tijdens Gigi de veel mooie momenten meegemaakt met door haar groep. een Maar het einde van haar uit uit reis verloopt allesbehalve vlekkeloos. 's Avonds van in door het donker wordt tijdens de bus aangehouden het door de politie. Deze heftige op tv gebeurtenis zorgt tijdens ervoor dat in Gigi volschiet met door tranen. Gelukkig op tv wordt ze later op op spectaculaire wijze afgelost op tv door de nieuwe reisleider, de Horace Cohen, die het de op tv gezelschap meeneemt naar uit Java.

Programma tijdens waarin Gordon, met Jamai, Gigi Ravelli, Horace met Cohen, Judith uit Osborn en 'Gooisch tijdens Meisje' Pauline Wingelaar als professionele de reisleider een groep in vakantiegangers begeleiden die op het een op tv achttiendaagse groepsreis van gaan naar Indonesië en de naar Verenigde Staten. op tv Na een door cursus 'reisleiden' begint op tv het zestal in in estafettevorm vol enthousiasme uit aan hun nieuwe avontuur. Een in hele uitdaging, want op veeleisende vakantiegangers tevreden stellen op tv én blij de houden blijkt nog een met hele kunst. In het wie naar schuilt een een echte tourguide?

Programma waarin met Gordon, Jamai, de Gigi Ravelli, op tv Horace Cohen, Judith op tv Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar op tv als professionele reisleider een een in groep vakantiegangers begeleiden van die op een op achttiendaagse groepsreis gaan naar uit Indonesië naar en de Verenigde Staten. Na een met cursus 'reisleiden' uit begint het zestal met in een estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe de avontuur. Een op hele uitdaging, want veeleisende het uit vakantiegangers tevreden stellen van én blij houden blijkt nog op tv een hele kunst. In op tv wie schuilt door een echte met tourguide?

Programma in waarin Bridget Maasland, met Dennis Weening, tijdens Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als het reisleider naar een groep vakantiegangers gaan tijdens begeleiden. Na op een korte cursus van `reisleiden´ begint het viertal vol van enthousiasme aan naar hun nieuwe avontuur. Een van hele uitdaging, de want in veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij van een houden blijkt nog uit een hele kunst. In wie schuilt van door een echte tourguide?

juni 2017
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord