Programma gemist?

De uit bekende reisleiders en tijdens de voormalige vakantiegangers worden van herenigd. Wat is met de reizigers het naar meest bijgebleven uit van hun van vakanties naar India in en Mexico? Wie van de met BN´ers heeft van zijn roeping naar gemist en een van onuitwisbare indruk gemaakt naar op het reisgezelschap en wie blijkt door van het minst populair als reisleider? de Was het op `roekoeroekoe´-Fred die op de reizigers deed smelten of uit pakte naar Julius Jaspers ze in met tijdens zijn culinaire verrassing? uit Was op tv het de door salsales van Yes-R naar die indruk maakte, de zorgzame door Do, de met rondleiding van met Patty in uit de Kamasutratempel, of uit waren het de bommetjes van de Charly door die de vakantie onvergetelijk maakten? met Tijdens deze aflevering geven een de reizigers hun door oordeel. Dit keer op tv op blijken twee BN´ers aan met elkaar gewaagd, maar tijdens uiteindelijk kan er maar één naar uit de winnaar zijn. Dat is een degene die in het hysterische kofferspel de wint.

Patty heeft de in op India een romantisch door diner georganiseerd voor Thomas uit en Ineke. Ook tijdens maakt ze de occulte kant in van India de mee als ze een op tv op lijkverbranding zien. Daarna in volgt de slotavond. met Julius en zijn gasten op gaan in Guatemala per boot een het verder naar het hotel van waar hij `s avonds door zijn op eetbare verrassing serveert. De volgende dag tijdens gaat Julius met het zijn reisgezelschap naar naar Livingston waar een uit band op met straat speelt door en Julius zelf ook de een sambaballen pakt. uit Daarnaast gaat hij met van tijdens de gasten naar van Tikal, waar hij vrienden naar maakt met van tarantula´s. Helaas kan hij zelf door uit een een blessure niet mee met van de jungletocht, in waardoor hij uit daarna letterlijk zoete broodjes door moet bakken. Zijn laatste in avond de trakteert hij zijn uit gasten op een de feestelijk maal die een hij samen met het medereiziger én kok door Dennis heeft bereid.

Patty in mag met haar reizigers een meteen van de Taj Mahal naar bezoeken, de highlight van de reis met uit naar India. Een de andere bekende tempel die op Patty en op haar groep bezoeken is de op Kamasutra een Tempel. Wat gaat dat in de de reizigers en op Patty losmaken? Ook staat tijdens Patty voor op tv een naar grote uitdaging, want hoe kun je tijdens het iedereen in een trein krijgen in op tv een zo´n verkeerschaos? Het reisgezelschap op gaat pennen uitdelen door aan kinderen. Ze in hadden alleen niet verwacht uit dat dit resulteert het in een stormloop van in graaiende het kinderen. Yes- R heeft in het de Guatemala een echte Guatemalteekse op kippenbus geregeld tijdens voor zijn gasten waarmee ze naar in een lokale markt op tv op gaan. Yes- R in is misschien nog niet een zo georganiseerd, maar afdingen door kan hij als naar geen de ander. En desnoods gooit hij op tv daarvoor één van de het vrouwelijke reizigers op in de strijd. 's naar Avonds neemt Yes-R uit zijn gasten mee in op van salsales.

Charly een en zijn groep maken een op tv Indiase feestavond mee. uit Tevens bezoeken ze op tv door een kasteel en kopen ze op onderweg een geit die in tijdens mee de bus met in gaat! `s naar Avonds vindt het afscheidsmaal van op tv Charly plaats op tv en is daar een de wissel met in reisleider nummer drie: Patty de Brard! In Mexico van wordt met Yes-R meteen voor hete op vuren gegooid als hij de voor de hele het groep het de lunch moet bestellen. Een van op de reizigers lust uit absoluut geen kaas, in maar uit op elk broodje op blijkt toch kaas te op tv zitten. Dan moet hij tijdens tijdens ook nog eens al zijn reizigers op op goed de grens overkrijgen van uit Mexico van naar Guatemala wat uit betekent dat hij de met 23 paspoorten in een een plastic zakje door de met straten de loopt. De volgende met dag gaan ze een met z´n allen een bijzondere op tv god tijdens bezoeken: Maximon, die naar rookt en drinkt. Alleen op tv is Yes-R tijdens zijn tas met de van fooienpot op tv kwijt.

De van reizigers worden met geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en met Fred op tv van Leer van worden afgelost door tijdens Charly Luske en Yes-R. Er tijdens zijn grote fans in het de groep, maar tijdens de een wissel staat lang niet van iedereen aan. het Yes-R moet in zijn groep de grens van uit Mexico naar Guatemala uit overkrijgen. Normaal van gesproken wordt van alles voor hem van geregeld, maar nu moet Yes R naar naar zelf opeens de verantwoording in over 23 paspoorten dragen. In in een India weet Charly een naar reiziger ervan te op tv overtuigen dat het van een goed idee uit is om een in geit mee door te nemen in de tijdens bus.

In India vertrekt tijdens Do van met haar op tv groep van Rajastan naar tijdens de Taj Mahal. Intussen met heeft Fred het in van Mexico uit wel gehad met de Maya-tempels; in hij wil liever de aan het uit strand liggen. Dat zit op er niet in het voor van de nieuwbakken reisleider, al door stopt hij in wel even met met zijn groep voor tijdens een verfrissende in duik. Als een van het de gasten geen bikini blijkt de te door hebben, neemt in de stylist-Fred het over van uit de naar reisleider-Fred.

Reisprogramma waarin het zes bekende op Nederlanders zich na een tijdens uiterst korte training storten tijdens op met de rol van reisleider in tijdens een groepsreis naar een India door of Mexico.

Programma in waarin Gordon, door Jamai, Gigi Ravelli, tijdens Horace Cohen, Judith Osborn en door 'Gooisch Meisje' Pauline naar Wingelaar als in professionele reisleider een groep in vakantiegangers uit begeleiden die op van een achttiendaagse groepsreis gaan de naar Indonesië en de een Verenigde Staten. op Na een cursus tijdens 'reisleiden' begint van het zestal in estafettevorm vol enthousiasme met op aan hun nieuwe avontuur. tijdens Een hele uitdaging, naar want veeleisende vakantiegangers het tevreden stellen uit én blij houden blijkt nog een een hele kunst. op tv In wie met schuilt een echte met tourguide?

Programma waarin naar Gordon, Jamai, de Gigi Ravelli, Horace door Cohen, Judith Osborn naar en 'Gooisch Meisje' Pauline uit Wingelaar als tijdens professionele reisleider het een groep vakantiegangers begeleiden die in op een achttiendaagse groepsreis op tv gaan naar Indonesië op van en de Verenigde Staten. Na een een cursus 'reisleiden' begint in het zestal in de estafettevorm tijdens vol enthousiasme aan op tv hun nieuwe met avontuur. Een hele uitdaging, want veeleisende een een vakantiegangers tevreden stellen én uit blij houden blijkt nog een een naar hele kunst. In wie door schuilt een echte een tourguide?

Pauline op en Gigi hebben hun naar handen op vol aan de veeleisende reizigers, van maar het einde op tv is naar in zicht. met De volgende reisleiders maken hun opwachting. tijdens Hoe wordt uit er door de in groep op tv gereageerd op deze wisseling van uit de wacht? een In Amerika moet een Pauline worden afgelost door Tatjana. een van Maar vlak voordat haar naar vliegtuig vertrekt, wordt duidelijk door dat ze wegens van ziekte niet van mee kan. Haar een opvolger is Judith Osborn. Vol op tv spanning en naar totaal onvoorbereid stapt Judith in aan boord. een Eenmaal de in Amerika aangekomen maakt de tijdens socialite een op slechte start van bij de groep, want in haar schuine grappen worden het niet op prijs in gesteld. Judith moet tijdens diep door door het stof om het weer een het recht te praten, maar op tv zal het een wel goed komen tussen op tv haar en de op tv toeristen? In Indonesië met heeft Gigi veel mooie het momenten meegemaakt met haar het groep. Maar het op de einde van haar reis verloopt tijdens allesbehalve tijdens vlekkeloos. 's Avonds door in het donker wordt de het bus aangehouden door tijdens de in politie. Deze heftige door gebeurtenis zorgt ervoor dat Gigi volschiet het tijdens met tranen. Gelukkig wordt ze door later op spectaculaire wijze met afgelost door de met het nieuwe reisleider, Horace Cohen, die het de gezelschap meeneemt uit naar de Java.

Programma waarin Gordon, door Jamai, tijdens Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith van Osborn op tv en 'Gooisch Meisje' uit Pauline Wingelaar als professionele reisleider in een groep tijdens vakantiegangers begeleiden die op met een achttiendaagse het groepsreis gaan naar op tv Indonesië op tv en de Verenigde Staten. Na door een tijdens cursus 'reisleiden' begint het het zestal in op estafettevorm vol enthousiasme aan hun uit nieuwe avontuur. Een hele tijdens uitdaging, want veeleisende de op vakantiegangers tevreden stellen én blij houden op blijkt nog een door hele kunst. door In de wie schuilt een de echte tourguide?

Programma waarin met Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, naar Horace uit Cohen, Judith op tv Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline tijdens Wingelaar als door professionele reisleider een groep naar vakantiegangers begeleiden die de op de een achttiendaagse groepsreis gaan naar op tv Indonesië door en de Verenigde Staten. door Na een cursus 'reisleiden' begint een het op tv zestal in estafettevorm vol enthousiasme op tv het aan hun nieuwe avontuur. het Een hele uitdaging, naar want veeleisende vakantiegangers tijdens tevreden stellen én blij op tv houden blijkt nog een het op hele kunst. In wie een schuilt een echte een tourguide?

Programma de waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, op tv Eddy op Zoëy en Rick Brandsteder als tijdens de reisleider een groep vakantiegangers het gaan begeleiden. Na een de korte cursus `reisleiden´ van begint een het viertal vol enthousiasme het aan hun nieuwe avontuur. op tv Een hele uitdaging, met want van veeleisende vakantiegangers tevreden stellen in én blij houden uit blijkt nog een hele kunst. van In wie schuilt naar het een echte tourguide?

oktober 2017
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord