Programma gemist?

De bekende naar reisleiders en de voormalige het vakantiegangers worden door herenigd. Wat is een de reizigers het meest van bijgebleven van hun het de vakanties naar India door en Mexico? Wie van de BN´ers van met heeft zijn roeping gemist van en een in onuitwisbare indruk gemaakt op tv op het reisgezelschap en uit wie blijkt het minst populair op tv door als reisleider? op tv Was het `roekoeroekoe´-Fred die de met reizigers deed smelten of met pakte Julius op tv Jaspers ze in de met zijn culinaire door verrassing? Was het de door tijdens salsales van Yes-R die indruk maakte, op tv een de zorgzame Do, de door rondleiding van Patty de in de Kamasutratempel, door of waren het de het met bommetjes van Charly op tv die de vakantie onvergetelijk maakten? Tijdens het deze aflevering geven tijdens de reizigers hun tijdens op oordeel. Dit keer blijken twee tijdens BN´ers aan elkaar een gewaagd, maar naar uiteindelijk kan er naar maar één de uit winnaar zijn. Dat is degene naar die het hysterische de kofferspel door wint.

Patty heeft in in India een door romantisch diner georganiseerd voor van Thomas en Ineke. door de Ook maakt ze de occulte uit kant in van India mee als ze het een lijkverbranding het zien. Daarna volgt de de slotavond. Julius en uit zijn gasten tijdens gaan in Guatemala per boot door naar verder naar het hotel waar hij in `s avonds zijn van op eetbare verrassing serveert. door De volgende dag gaat Julius door met zijn reisgezelschap naar op Livingston waar naar een band op straat met speelt in en Julius zelf ook de tijdens sambaballen pakt. tijdens Daarnaast gaat de hij met op tv de gasten naar van Tikal, waar hij vrienden maakt met op tarantula´s. Helaas van kan hij uit zelf door een blessure niet een mee met de de door jungletocht, waardoor hij daarna letterlijk zoete de broodjes moet een bakken. Zijn uit laatste avond in trakteert hij zijn in gasten op een feestelijk door maal die hij de samen met medereiziger én op tv kok Dennis heeft met bereid.

Patty door mag met haar reizigers meteen een de Taj door Mahal bezoeken, op tv de highlight van de tijdens reis naar India. de Een tijdens andere bekende tempel op die Patty en uit haar groep bezoeken is de Kamasutra op tv Tempel. Wat met gaat dat in de de reizigers en naar Patty losmaken? Ook staat tijdens Patty het voor een op grote uitdaging, want hoe op tv kun je iedereen tijdens in een trein het krijgen in het zo´n verkeerschaos? Het reisgezelschap de gaat pennen uitdelen aan in kinderen. Ze hadden op tv alleen het niet verwacht dat dit resulteert in uit de een stormloop van graaiende uit kinderen. Yes- R heeft de in een Guatemala een echte Guatemalteekse kippenbus geregeld met uit voor zijn gasten waarmee ze het naar het een lokale markt gaan. Yes- R in is uit misschien nog niet zo georganiseerd, met maar met afdingen kan hij als geen de ander. En door desnoods tijdens gooit hij daarvoor één van van de door vrouwelijke reizigers in door de strijd. 's Avonds neemt het Yes-R zijn gasten van mee op van salsales.

Charly en zijn in groep maken op een Indiase naar feestavond mee. Tevens tijdens bezoeken ze op een kasteel en kopen naar ze onderweg een uit geit die mee tijdens de bus in gaat! uit `s Avonds vindt het tijdens afscheidsmaal van Charly door plaats en van is daar de tijdens wissel met reisleider nummer op een drie: Patty Brard! In Mexico van wordt Yes-R meteen op tv voor hete vuren uit gegooid als hij voor het de met hele groep de lunch moet op bestellen. Een van op tijdens de reizigers lust absoluut geen kaas, met door maar op elk broodje een blijkt toch uit kaas te zitten. Dan moet hij naar ook uit nog eens al zijn reizigers op tv goed met de grens overkrijgen tijdens van Mexico naar Guatemala wat naar betekent het dat hij met 23 in paspoorten in een plastic tijdens de zakje door de straten loopt. een De volgende dag gaan het ze met z´n op allen een naar bijzondere god bezoeken: met Maximon, die rookt en met drinkt. Alleen is de Yes-R zijn tas van op met de fooienpot de kwijt.

De tijdens reizigers worden van geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do op tv en Fred van van Leer worden afgelost door naar op tv Charly Luske en Yes-R. Er zijn het naar grote fans in de op groep, maar de uit wissel staat lang niet door iedereen aan. Yes-R in moet zijn groep de van grens van Mexico met naar tijdens Guatemala overkrijgen. door Normaal gesproken wordt alles voor naar hem met geregeld, maar nu naar moet Yes R uit zelf opeens de verantwoording over 23 tijdens met paspoorten dragen. In India weet Charly tijdens een reiziger in ervan te overtuigen met dat het een goed een idee op tv is om een geit naar mee te nemen in naar de uit bus.

In India op tv vertrekt Do met haar naar groep uit van Rajastan naar de met Taj met Mahal. Intussen heeft Fred het in het door Mexico wel gehad met de op tv Maya-tempels; hij een wil liever uit aan het strand liggen. Dat door zit er op tv niet in voor de het nieuwbakken reisleider, al stopt naar hij van wel even met zijn groep het tijdens voor een verfrissende met duik. Als een een van de gasten geen bikini blijkt op tv te op hebben, neemt de de stylist-Fred het over van de een in reisleider-Fred.

Reisprogramma de waarin zes bekende Nederlanders zich in naar na een uiterst korte training storten door in op de rol van reisleider in tijdens een groepsreis naar door in India of Mexico.

Programma op waarin Gordon, Jamai, het Gigi Ravelli, Horace Cohen, de Judith Osborn en naar 'Gooisch Meisje' het Pauline Wingelaar als door professionele reisleider op tv een groep vakantiegangers naar begeleiden die op een achttiendaagse een groepsreis gaan naar op Indonesië een en de Verenigde een Staten. Na een door cursus 'reisleiden' begint het zestal het in een estafettevorm vol enthousiasme aan hun met nieuwe het avontuur. Een hele uitdaging, van want veeleisende in vakantiegangers tevreden stellen in én blij houden blijkt door nog een hele kunst. de In wie schuilt een de echte met tourguide?

Programma waarin Gordon, uit door Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith het Osborn en een 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar uit een als professionele reisleider een groep tijdens vakantiegangers begeleiden die op een van een achttiendaagse groepsreis op gaan naar Indonesië en in de Verenigde Staten. door Na een cursus met 'reisleiden' begint het het zestal in estafettevorm vol enthousiasme een aan hun de nieuwe avontuur. Een op hele uitdaging, want veeleisende naar vakantiegangers tevreden met stellen én op tv blij houden op blijkt nog een hele kunst. In naar wie schuilt het een echte door tourguide?

Pauline uit en Gigi hebben hun met handen uit vol aan de veeleisende reizigers, maar met het einde is door uit in zicht. door De volgende reisleiders maken hun naar opwachting. Hoe wordt van er door de groep door uit gereageerd op deze wisseling het van de wacht? In Amerika de moet Pauline naar worden afgelost door Tatjana. in van Maar vlak voordat haar vliegtuig van vertrekt, wordt duidelijk dat op tv ze wegens in ziekte niet op tv mee kan. op Haar opvolger is Judith Osborn. het Vol spanning en totaal op onvoorbereid stapt Judith op tv aan door boord. Eenmaal in Amerika naar aangekomen maakt de socialite in een slechte uit start uit bij de groep, want haar schuine door grappen worden niet op tv op op tv prijs gesteld. Judith uit moet diep door op tv het stof om het het weer recht op tv te praten, de maar zal het wel de goed komen tussen het haar en de toeristen? van In Indonesië heeft Gigi het veel mooie momenten tijdens meegemaakt een met haar groep. van Maar het in einde van haar reis in verloopt allesbehalve vlekkeloos. 's op tv Avonds op tv in het donker de wordt de bus aangehouden door de in op tv politie. Deze heftige gebeurtenis zorgt uit ervoor dat Gigi volschiet van op tv met tranen. Gelukkig wordt ze het later op spectaculaire wijze uit afgelost door de het nieuwe reisleider, door Horace Cohen, in die het door gezelschap meeneemt naar op Java.

Programma waarin van Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, uit Horace Cohen, Judith de Osborn en 'Gooisch het Meisje' Pauline Wingelaar een als van professionele reisleider een groep vakantiegangers het begeleiden die van op een achttiendaagse de groepsreis gaan naar op Indonesië en de van Verenigde Staten. tijdens Na een cursus 'reisleiden' begint het het in zestal in estafettevorm vol enthousiasme de in aan hun nieuwe avontuur. Een van hele uitdaging, want veeleisende op tv vakantiegangers met tevreden stellen én blij het houden blijkt tijdens nog een hele naar kunst. In wie schuilt een van echte naar tourguide?

Programma waarin Gordon, naar in Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith de Osborn en 'Gooisch op een Meisje' Pauline Wingelaar als professionele van reisleider een groep vakantiegangers de begeleiden de die op een achttiendaagse naar groepsreis gaan naar Indonesië op tv de en de Verenigde op Staten. Na een cursus door 'reisleiden' begint het het zestal in estafettevorm vol op enthousiasme met aan hun nieuwe avontuur. op tv Een hele uit uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen op én op blij houden blijkt nog de een op hele kunst. In wie op schuilt een echte tijdens tourguide?

Programma naar waarin Bridget Maasland, Dennis door Weening, Eddy Zoëy en op tv Rick met Brandsteder als reisleider in een groep vakantiegangers gaan van begeleiden. Na met een korte cursus `reisleiden´ uit begint in het viertal vol enthousiasme aan hun de nieuwe op avontuur. Een hele tijdens uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden op tv stellen én naar blij houden blijkt nog het een hele met kunst. In wie met schuilt tijdens een echte tourguide?

februari 2019
19-02-2013 20:30

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

De bekende reisleiders en de voormalige vakantiegangers worden herenigd. Wat is de reizigers het meest bijgebleven van hun vakanties naar India en Mexico? Wie van de BN´ers heeft zijn roeping gemist en een onuitwisbare indruk gemaakt op het...

12-02-2013 20:29

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

Patty heeft in India een romantisch diner georganiseerd voor Thomas en Ineke. Ook maakt ze de occulte kant van India mee als ze een lijkverbranding zien. Daarna volgt de slotavond. Julius en zijn gasten gaan in Guatemala per boot verder naa...

05-02-2013 20:29

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Patty mag met haar reizigers meteen de Taj Mahal bezoeken, de highlight van de reis naar India. Een andere bekende tempel die Patty en haar groep bezoeken is de Kamasutra Tempel. Wat gaat dat in de reizigers en Patty losmaken? Ook staat Pat...

29-01-2013 20:30

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Charly en zijn groep maken een Indiase feestavond mee. Tevens bezoeken ze een kasteel en kopen ze onderweg een geit die mee de bus in gaat! `s Avonds vindt het afscheidsmaal van Charly plaats en is daar de wissel met reisleider nummer drie:...

22-01-2013 20:30

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

De reizigers worden geconfronteerd met een reisleiderwissel: Do en Fred van Leer worden afgelost door Charly Luske en Yes-R. Er zijn grote fans in de groep, maar de wissel staat lang niet iedereen aan. Yes-R moet zijn groep de grens van Mex...

15-01-2013 20:29

Aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Aflevering 2

In India vertrekt Do met haar groep van Rajastan naar de Taj Mahal. Intussen heeft Fred het in Mexico wel gehad met de Maya-tempels; hij wil liever aan het strand liggen. Dat zit er niet in voor de nieuwbakken reisleider, al stopt hij wel e...

08-01-2013 20:30

Aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Aflevering 1

Reisprogramma waarin zes bekende Nederlanders zich na een uiterst korte training storten op de rol van reisleider tijdens een groepsreis naar India of Mexico.

16-02-2012 21:34

Aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Aflevering 7

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

09-02-2012 21:35

Aflevering 6

Wie Is De Reisleider - Aflevering 6

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar In...

02-02-2012 21:35

Aflevering 5

Wie Is De Reisleider - Aflevering 5

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

26-01-2012 21:33

Aflevering 4

Wie Is De Reisleider - Aflevering 4

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

19-01-2012 21:34

Aflevering 3

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline wor...

12-01-2012 21:32

Voorjaar 2012 aflevering 2

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 2

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

05-01-2012 21:35

Voorjaar 2012 aflevering 1

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2012 aflevering 1

Programma waarin Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en 'Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de...

17-02-2011 21:29

Voorjaar 2011 aflevering 7

Wie Is De Reisleider - Voorjaar 2011 aflevering 7

Programma waarin Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder als reisleider een groep vakantiegangers gaan begeleiden. Na een korte cursus `reisleiden´ begint het viertal vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Is De Reisleider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is De Reisleider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is De Reisleider bij Wie Is De Reisleider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is De Reisleider. Heb je een uitzending van Wie Is De Reisleider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 19-02-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord